Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 11 éve
De csak akkor jöhetnek,ha mi kapjuk az 1/1-et minden évbe 😀anno Bryant ide akart(szeretet volna) jönni nem? ezért örült annyira, vagy csak szimplán,, annak hogy első körös lett?beltazorBryant erősen Cowboys kötődésű volt emlékeim szerint. Texasban született, és HSt is ott végezte.
Más: ( 😀 )
Amid reports that the league is considering moving the NFL Draft out of New York City as early as 2015, Cowboys executive VP Stephen Jones admits he'd love to see the event shift to Big D.Wirtschaftsteil
több mint 11 éve
anno Bryant ide akart(szeretet volna) jönni nem? ezért örült annyira, vagy csak szimplán,, annak hogy első körös lett?beltazorBryant erősen Cowboys kötődésű volt emlékeim szerint. Texasban született, és HSt is ott végezte.
Más: ( 😀 )
Amid reports that the league is considering moving the NFL Draft out of New York City as early as 2015, Cowboys executive VP Stephen Jones admits he'd love to see the event shift to Big D.
több mint 11 éve
anno Bryant ide akart(szeretet volna) jönni nem? ezért örült annyira, vagy csak szimplán,, annak hogy első körös lett?

több mint 11 éve
Tavaly olvastam egy összesítést, hogy 20-on x államból vannak játékosaink. Én csak azt mondom, nem preferálunk texas-it, ha nem égető, mint idén pl. idén Melton esete.szerintem ez nem így van. az, hogy a draft hogy alakul, az lutri (pl ha tavaly bent lett volna Vaccaro, akkor elvisszük, de már nem volt bent), viszont a best player available stratégia nem egyenlő a best Texas player available kategóriával.nem, arra gondolok, hogy nem preferáljuk Texas-t, mindenhonnan hozunk, ha tudunk.Charlie Firpoez most valami irónia akart lenni, vagy mi?slowmotionTexas-it nem igazolunk,nem draftolunk, ez alap.Charlie FirpoTexas Rangers meccsén már így jelennek meg:KmetyGÉrdekes. Jó hagulatot generál bennem így a draft előtt egy héttel. Kellő figyelemmel fogom nézni a történéseket. Lehet,h a "kinti" fanok többet tudnak? Nagyot néznék ha mi hoznánk el. Erre most 98% esélyt látok,h nem,de az élet mindig úgy írja a forgatókönyvet,h legtöbbször nem az történik amire számítasz. Jerry nálunk meg ugye úgyis egy külön fogalom, meg ami az ő fejében zajlik az is. Amúgy meg 8.án leszek xxx így a draft lesz az én giftem. 😊Wong
egyébként meg 50 állam van, ahonnan lehet játékosokat szerezni, miért kéne a játékosok nagy részének Texasból jönnie? ez nem területi képviselős rendszer, meg akkor pl a Tide játékosait ki venné fel?
nem olyan kell, aki Texashoz kötődik, hanem aki segít nyerni, és akivel jobbak leszünk. egy backup QB például nem feltétlenül ez a kategória.
egyébként texasi kötődésű játékosok, csak a kedvedért:
Hanie (SZületés, High School)
Dunbar (HS, College)
Tanner (SZ, HS)
Beasley (SZ, HS, C)
Bryant (SZ, HS)
T. Williams (SZ, HS, C)
Hanna (HS)
Bass (SZ, HS, C)
Melton (SZ, HS, C)
Lemon (SZ)
Moore (C)slowmotion
Nincs ezzel semmi bajom.
A Menziel felhajtás szerintem látszatbuli.
Egyébként - ahogy böngészem az elemzéseket - ahány szakértő, annyi draft tipp, még a pozíciókra is.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
szerintem ez nem így van. az, hogy a draft hogy alakul, az lutri (pl ha tavaly bent lett volna Vaccaro, akkor elvisszük, de már nem volt bent), viszont a best player available stratégia nem egyenlő a best Texas player available kategóriával.nem, arra gondolok, hogy nem preferáljuk Texas-t, mindenhonnan hozunk, ha tudunk.Charlie Firpoez most valami irónia akart lenni, vagy mi?slowmotionTexas-it nem igazolunk,nem draftolunk, ez alap.Charlie FirpoTexas Rangers meccsén már így jelennek meg:KmetyGÉrdekes. Jó hagulatot generál bennem így a draft előtt egy héttel. Kellő figyelemmel fogom nézni a történéseket. Lehet,h a "kinti" fanok többet tudnak? Nagyot néznék ha mi hoznánk el. Erre most 98% esélyt látok,h nem,de az élet mindig úgy írja a forgatókönyvet,h legtöbbször nem az történik amire számítasz. Jerry nálunk meg ugye úgyis egy külön fogalom, meg ami az ő fejében zajlik az is. Amúgy meg 8.án leszek xxx így a draft lesz az én giftem. 😊Wong
egyébként meg 50 állam van, ahonnan lehet játékosokat szerezni, miért kéne a játékosok nagy részének Texasból jönnie? ez nem területi képviselős rendszer, meg akkor pl a Tide játékosait ki venné fel?
nem olyan kell, aki Texashoz kötődik, hanem aki segít nyerni, és akivel jobbak leszünk. egy backup QB például nem feltétlenül ez a kategória.
egyébként texasi kötődésű játékosok, csak a kedvedért:
Hanie (SZületés, High School)
Dunbar (HS, College)
Tanner (SZ, HS)
Beasley (SZ, HS, C)
Bryant (SZ, HS)
T. Williams (SZ, HS, C)
Hanna (HS)
Bass (SZ, HS, C)
Melton (SZ, HS, C)
Lemon (SZ)
Moore (C)
több mint 11 éve
Dallas announced Thursday they have signed former Arizona Cardinals receiver Laron Byrd.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
nem, arra gondolok, hogy nem preferáljuk Texas-t, mindenhonnan hozunk, ha tudunk.ez most valami irónia akart lenni, vagy mi?slowmotionTexas-it nem igazolunk,nem draftolunk, ez alap.Charlie FirpoTexas Rangers meccsén már így jelennek meg:KmetyGÉrdekes. Jó hagulatot generál bennem így a draft előtt egy héttel. Kellő figyelemmel fogom nézni a történéseket. Lehet,h a "kinti" fanok többet tudnak? Nagyot néznék ha mi hoznánk el. Erre most 98% esélyt látok,h nem,de az élet mindig úgy írja a forgatókönyvet,h legtöbbször nem az történik amire számítasz. Jerry nálunk meg ugye úgyis egy külön fogalom, meg ami az ő fejében zajlik az is. Amúgy meg 8.án leszek xxx így a draft lesz az én giftem. 😊Wong
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
ez most valami irónia akart lenni, vagy mi?Texas-it nem igazolunk,nem draftolunk, ez alap.Charlie FirpoTexas Rangers meccsén már így jelennek meg:KmetyGÉrdekes. Jó hagulatot generál bennem így a draft előtt egy héttel. Kellő figyelemmel fogom nézni a történéseket. Lehet,h a "kinti" fanok többet tudnak? Nagyot néznék ha mi hoznánk el. Erre most 98% esélyt látok,h nem,de az élet mindig úgy írja a forgatókönyvet,h legtöbbször nem az történik amire számítasz. Jerry nálunk meg ugye úgyis egy külön fogalom, meg ami az ő fejében zajlik az is. Amúgy meg 8.án leszek xxx így a draft lesz az én giftem. 😊Wong
több mint 11 éve
Texas-it nem igazolunk,nem draftolunk, ez alap.Texas Rangers meccsén már így jelennek meg:KmetyGÉrdekes. Jó hagulatot generál bennem így a draft előtt egy héttel. Kellő figyelemmel fogom nézni a történéseket. Lehet,h a "kinti" fanok többet tudnak? Nagyot néznék ha mi hoznánk el. Erre most 98% esélyt látok,h nem,de az élet mindig úgy írja a forgatókönyvet,h legtöbbször nem az történik amire számítasz. Jerry nálunk meg ugye úgyis egy külön fogalom, meg ami az ő fejében zajlik az is. Amúgy meg 8.án leszek xxx így a draft lesz az én giftem. 😊Wong
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Texas Rangers meccsén már így jelennek meg:KmetyGÉrdekes. Jó hagulatot generál bennem így a draft előtt egy héttel. Kellő figyelemmel fogom nézni a történéseket. Lehet,h a "kinti" fanok többet tudnak? Nagyot néznék ha mi hoznánk el. Erre most 98% esélyt látok,h nem,de az élet mindig úgy írja a forgatókönyvet,h legtöbbször nem az történik amire számítasz. Jerry nálunk meg ugye úgyis egy külön fogalom, meg ami az ő fejében zajlik az is. Amúgy meg 8.án leszek xxx így a draft lesz az én giftem. 😊
több mint 11 éve
AJ McCarron told he could be drafted as high as No. 16.hát ha valaki felcserél érte, akkor lehet. nem is lenne túl nagy reach, csak olyan hatvan helyes.
Jó humorérzékkel megáldott Cowboys fan.Wirtschaftsteil
több mint 11 éve
AJ McCarron told he could be drafted as high as No. 16.Jó humorérzékkel megáldott Cowboys fan.
több mint 11 éve
semmi sem hivatalos, amíg valaki ki nem választja Johnnyt a mocsokban.tiszta sor, csak ilyen lyukkal a védelemben szerintem nem qbért kéne feltradelni, mikor az alapból adott.Amadeus91valóban okos húzás lenne 41 milliós büntetést eszközölni a sapka alá. bár ha jobban belegondolok, a Manziel-Weeden-Hanie triumvir bárkinek a száját elkenné... várni kell inkább egy évet, akkor már csak 29 millió lenne a cap penalty, ha Romot kibasznák. simán kiműködhető, az a cap-nek már nem a harmada, csak az ötöde, és a hiányzó posztokat meg lehet oldani UDFA-kból, sőt minek nekünk Dez Bryant meg Tyron Smith, mert akkor rájuk sem maradna pénz...slowmotionDallas Cowboys will ‘figure out a way’ to get Johnny Manziel:és akkor Romonak reszeltek? Mert gondolom Johnny Cowboy nem padra lenne húzva ilyen front7 mellett egy feltrade után.Amadeus91
nfl.si.com/2014/04/28/dallas-cowboys-johnny-manziel-2014-nfl-draft/Sugar611
valszeg csak altatás az egész. mindenki a tehenészekre akar valami szart dobálni, hát adott odadobott nekik egy gumicsontot a vén hullarabló, hadd játszhassanak vele.
több mint 11 éve
tiszta sor, csak ilyen lyukkal a védelemben szerintem nem qbért kéne feltradelni, mikor az alapból adott.valóban okos húzás lenne 41 milliós büntetést eszközölni a sapka alá. bár ha jobban belegondolok, a Manziel-Weeden-Hanie triumvir bárkinek a száját elkenné... várni kell inkább egy évet, akkor már csak 29 millió lenne a cap penalty, ha Romot kibasznák. simán kiműködhető, az a cap-nek már nem a harmada, csak az ötöde, és a hiányzó posztokat meg lehet oldani UDFA-kból, sőt minek nekünk Dez Bryant meg Tyron Smith, mert akkor rájuk sem maradna pénz...slowmotionDallas Cowboys will ‘figure out a way’ to get Johnny Manziel:és akkor Romonak reszeltek? Mert gondolom Johnny Cowboy nem padra lenne húzva ilyen front7 mellett egy feltrade után.Amadeus91
több mint 11 éve
valóban okos húzás lenne 41 milliós büntetést eszközölni a sapka alá. bár ha jobban belegondolok, a Manziel-Weeden-Hanie triumvir bárkinek a száját elkenné... várni kell inkább egy évet, akkor már csak 29 millió lenne a cap penalty, ha Romot kibasznák. simán kiműködhető, az a cap-nek már nem a harmada, csak az ötöde, és a hiányzó posztokat meg lehet oldani UDFA-kból, sőt minek nekünk Dez Bryant meg Tyron Smith, mert akkor rájuk sem maradna pénz...Dallas Cowboys will ‘figure out a way’ to get Johnny Manziel:és akkor Romonak reszeltek? Mert gondolom Johnny Cowboy nem padra lenne húzva ilyen front7 mellett egy feltrade után.Amadeus91
több mint 11 éve
Én benne lennék,de mivel nem nagyon nézek NCAA-t így max nézőnek,de érdekel,hogy ki mit húznaEgy Dallas draft játékhoz van kedvetek? Tippek, főleg pozícióra?Charlie FirpoMehet majd!!!!!!
Többiek???Kroos
több mint 11 éve
Hát ehhez tényleg csak annyit tudok hozzáfűzni,hogy nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon meglepődnékDallas Cowboys will ‘figure out a way’ to get Johnny Manziel:és akkor Romonak reszeltek? Mert gondolom Johnny Cowboy nem padra lenne húzva ilyen front7 mellett egy feltrade után.Amadeus91
több mint 11 éve
Erre gondoltam, pont!1.25m base, 750k roster bonus, 1.5m performance incentive.Anthony Spencer 1 évre újraigazolva. Az edzőtáborra lehet, hogy egészséges lesz.HöriRemélem a minimumért, ez a maximum! 😊Charlie Firpo
ha szar a térde, és kivágja a csapat, akkor nem kerül egy marék szotyiba se.slowmotion
Túl nagy belemagyarázás, hogy a tavaszi döntések mögött már Stephen áll? Mert láncban kapjuk a racionális húzásokat! 😊
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Dallas Cowboys will ‘figure out a way’ to get Johnny Manziel:és akkor Romonak reszeltek? Mert gondolom Johnny Cowboy nem padra lenne húzva ilyen front7 mellett egy feltrade után.
több mint 11 éve
Dallas Cowboys will ‘figure out a way’ to get Johnny Manziel:nfl.si.com/2014/04/28/dallas-cowboys-johnny-manziel-2014-nfl-draft/
több mint 11 éve
Egy Dallas draft játékhoz van kedvetek? Tippek, főleg pozícióra?Charlie FirpoMehet majd!!!!!!
Többiek???
több mint 11 éve
1.25m base, 750k roster bonus, 1.5m performance incentive.Anthony Spencer 1 évre újraigazolva. Az edzőtáborra lehet, hogy egészséges lesz.HöriRemélem a minimumért, ez a maximum! 😊Charlie Firpo
ha szar a térde, és kivágja a csapat, akkor nem kerül egy marék szotyiba se.
több mint 11 éve
Egy Dallas draft játékhoz van kedvetek? Tippek, főleg pozícióra?
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Örülök Spencernek nagyon vártam h marad,persze kérdéses h mikor lesz megint 100%os állapotban,ha lesz egyáltalán....de ha felépül és él a kapott bizalommal,remélem még 2-3 évig jól járunk vele.KroosCsak abban reménykedhetünk, hogy a mi orvoscsoportunk tud valami biztatót a térdéről. De ez is csak egy plusz évet jelent, szerintem nem többet. Az évek múlása, ugye.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.