NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 11 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
amúgy én először Aurélión láttam(igen nézem na és ?! 😀 😛 ) de most akkor nem tudom kié is valójában 😀 én meg a lelkemet is eladnám egy Emmitt Smith mezért,de abban szinte biztos vagyok hogy egyikük sem tudja mit hord,csak "menőnek" néz ki oszt jól van.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress

több mint 11 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
 fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t31.0-8/q82/s720x720/891872_10152345619424171_7131378532465987806_o.jpg

Komment nélkül.. 😀Tehenész
Így lehet a legjobb társaságba keveredni! 😀😀

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
 fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t31.0-8/q82/s720x720/891872_10152345619424171_7131378532465987806_o.jpg

Komment nélkül.. 😀
több mint 11 éve
Ez jó meccs volt 😊szaba
De híró született és nem nálatok! 😛

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 927
Ez jó meccs volt 😊
több mint 11 éve
Aki unatkozik, vagy D elvonása van, itt egy meccs, elérhető még.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Mivel tegnap már erőteljesen kínzott az offseason, így előkapartam a Denver elleni derbit. Jó volt több játékot többször újranézni és kielemezni az egész meccset. Kérdésem,hogy bennetek melyik meccs hagyott erőteljesebb nyomot,hogy érdemes lenne kiadósabban foglalkozni a történtekkel!?Wong
Én is csak ezt nézném, akkor játszottunk a legjobban. Csak sajna online nem találom.
Jó a Tyrannos képed!

"Szép vagy, gyönyörű vagy Magyarország, gyönyörűbb, mint a nagyvilág, ha zeng a zeneszó látom ragyogó szép orcád."Charlie Firpo
Szívsen megosztom veled, vagy skypeon vagy nem tudom milyen adatküldő software segítséggel, de sztem kb 6 óra míg átmegy, de ha kell egy fanért megteszem.
A te aláírás képed sem kutya... :cool:Wong
Kösz! Háát, remélem ők is jönnek Londonba! 😕) Már csak egy szűk fél évet kell várni!
Ha esetleg linket tudsz, akkor azt megköszönöm, küldeni semmi esetre se küld.
Még elvileg a Chargers meccs volt jó, meg a fili idegenben (bár ahhoz kellenek idegek),vagy a még durvább Detroit meccs.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
Mivel tegnap már erőteljesen kínzott az offseason, így előkapartam a Denver elleni derbit. Jó volt több játékot többször újranézni és kielemezni az egész meccset. Kérdésem,hogy bennetek melyik meccs hagyott erőteljesebb nyomot,hogy érdemes lenne kiadósabban foglalkozni a történtekkel!?Wong
Én is csak ezt nézném, akkor játszottunk a legjobban. Csak sajna online nem találom.
Jó a Tyrannos képed!

"Szép vagy, gyönyörű vagy Magyarország, gyönyörűbb, mint a nagyvilág, ha zeng a zeneszó látom ragyogó szép orcád."Charlie Firpo
Szívsen megosztom veled, vagy skypeon vagy nem tudom milyen adatküldő software segítséggel, de sztem kb 6 óra míg átmegy, de ha kell egy fanért megteszem.
A te aláírás képed sem kutya... :cool:
több mint 11 éve
Jó a Tyrannos képed!

"Szép vagy, gyönyörű vagy Magyarország, gyönyörűbb, mint a nagyvilág, ha zeng a zeneszó látom ragyogó szép orcád."

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
Mivel tegnap már erőteljesen kínzott az offseason, így előkapartam a Denver elleni derbit. Jó volt több játékot többször újranézni és kielemezni az egész meccset. Kérdésem,hogy bennetek melyik meccs hagyott erőteljesebb nyomot,hogy érdemes lenne kiadósabban foglalkozni a történtekkel!?
több mint 11 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
Ha megengeditek, hogy belekotyogjak: Donald robbanékonysága kiemelte őt az egyetemről, de a profik között (ahol a támadófalemberek közül is a legjobbak szerepelnek) már jobban kijöhet a rövid karja és az alacsonysága. Itt már nem lesz olyan könnyű elrohanni a a vele szemben álló mellett a gyors első lépésével, futás ellen pedig könnyű lehet, szerintem nem lesz all-down játékos.
több mint 11 éve
Sonpi Dallas Cowboys 269 — Cowboys fan
Ma lesz a bowl.hus mock draft game. De annyira tanácstalan vagyok idén.
1.kör: S: Pryor, Haha?; DT😀onald,Hageman>DE:Ealy,Dee Ford; ha csúszik OT,akár G Martin?, akár egy hozzánk illő LB?ai nem tudom ki lenne.....
2.kör nyilván ezek posztokból ami maradt, bár ha 1. körben nem húzok St akkor másodikra se fogok szerintem, inkább az Ofalba v Dfalba vkit.
3: kör mélyítés szintén esetleg egy csúszó QB?

Akinek van ötlete nyugodtan ossza meg velem.Kroos
1. kör: Aaron Donald DT
2. kör: Stephon Tuit DE/DT
3. kör: Zach Mettenberger QB/ ha esetleg csúszna akkor Jimmy GaroppoloMr. Bombastic
Donald-ra azt írják, ki fog kerülni, mire mi odaérünk.
Meg hát, főleg ha lecselezünk, vagy fel, akkor nem sok esélyünk van rá.
Az elemzésekben a hiányposztra kontra legjobbra alapprobléma is előjön, mivel aránylag sok jó védő lesz, ez nálunk még akár egybe is eshet.Charlie Firpo
Sajnos sanszos, hogy a törpök kiviszik előlünk. Ha cselezünk akkor remélem csakis hátra. Plusz pick, plusz jó playa.Mr. Bombastic
biztos hogy kell nekünk Donald? Melton mellé? Középső futásokat rendesen nyelnénk...beltazor
Én személy szerint örülnék neki. Oké a rövid karjait sokan emlegetik, viszont robbanékony, hamar ott van a backfielden így összehozhat egy csomó mínusz yardos szerelést. Meltonnal együtt nagyon jó lenne a pass rush, így a sec játékosok is jobb számokat tudnak hozni.

több mint 11 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 880 — Pfizer & Moderna fan
1.kör: S: Pryor, Haha?; DT😀onald,Hageman>DE:Ealy,Dee Ford; ha csúszik OT,akár G Martin?, akár egy hozzánk illő LB?ai nem tudom ki lenne.....
2.kör nyilván ezek posztokból ami maradt, bár ha 1. körben nem húzok St akkor másodikra se fogok szerintem, inkább az Ofalba v Dfalba vkit.

3. kör: Zach Mettenberger QB/ ha esetleg csúszna akkor Jimmy GaroppoloMr. Bombastic
Az elemzésekben a hiányposztra kontra legjobbra alapprobléma is előjön, mivel aránylag sok jó védő lesz, ez nálunk még akár egybe is eshet.Charlie Firpo
Sajnos sanszos, hogy a törpök kiviszik előlünk. Ha cselezünk akkor remélem csakis hátra. Plusz pick, plusz jó playa.Mr. Bombastic
biztos hogy kell nekünk Donald? Melton mellé? Középső futásokat rendesen nyelnénk...

több mint 11 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Na itt a draftom nem volt könnyű, főleg az 1. kör nehéz volt dönteni.....

1.kör:Anthony Barr, DE/OLB (UCLA), Deként számolok vele,az új Wareként,örülnék ha csúszna hozzánk
2,kör:Gabe Jackson, OG (Mississippi State),Hagemen előttem ment ki,Ofal jó volt,de egy sérülés és annyi,főleg G poszton
3.kör:Anthony Johnson, DT (LSU), nagy tehetség,ránézni is félelmetes,helyre kell rakni és nagyszerű lehet, ha vki kihozza belőle amit kell
4.kör:Lamin Barrow, ILB (LSU) kell a mélyítés, sok a sérült
5.kör:Josh Huff, WR (Oregon) itt sztem príma,ide is kell mélyíteni a keretet
7.Kör:Morgan Breslin, DE/OLB (USC), Nat Berhe, SS (San Diego State), Cornelius Lucas, OT (Kansas State), Eathyn Manumaleuna, DT (BYU), Garrett Gilbert, QB (SMU), Lorenzo Taliaferro, RB (Coastal Carolina)

Na így sikerült 7. kör már csak lutri, de ki tudja, nekem tetszik, persze lehetett volna máshogy is, kis S hiányom van,de a javuló védelem, + a tavalyi újoncok fejlődése hátha segít.

PunBB bbcode test
több mint 11 éve

Sajnos sanszos, hogy a törpök kiviszik előlünk. Ha cselezünk akkor remélem csakis hátra. Plusz pick, plusz jó playa.

több mint 11 éve

Az elemzésekben a hiányposztra kontra legjobbra alapprobléma is előjön, mivel aránylag sok jó védő lesz, ez nálunk még akár egybe is eshet.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Ha valakit érdekel,és van game pass-e akkor menjen rá,most ismétlik az 52-17es Bills elleni Super Bowlt! 😊
több mint 11 éve

3. kör: Zach Mettenberger QB/ ha esetleg csúszna akkor Jimmy Garoppolo

több mint 11 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan

Akinek van ötlete nyugodtan ossza meg velem.

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
betmen Dallas Cowboys 125
korábban ugye Garoppolo-t emlegették harmadik körre, de az east-west game meg a combine is túl jót tett az értékének...
én nem várok QB húzást csak akkor, ha valaki nagyon megcsúszik lefelé.
több mint 11 éve
Első két körben DT,DE,S közül kettő (ha Spencer marad olcsóért akkor boldogság és csak a másik kettő kell). Harmadikban jöhet QB. Garoppolo nagyon jó lenne ha csúszna addig. Ha ő már nincs, egy próbát megérhet Mettenberger.

több mint 11 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Mettenbergerert azert meglepo lenne ha barki elsot adna. Masodikban viszont barhol elkelhet a serulestol eltekintve. Murray az akivel szemez a csapat, o 4. kor korul kelhet el. Nekem amugy szimpi mindketto, bar LSU meccseket nezek nagyreszt. Amugy azok alapjan nem hiszem hogy Matty elso korbe kerult volna ha kihuzza a szezont, bar ki tudja...elkapoi megvoltak hozza.
több mint 11 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 880 — Pfizer & Moderna fan
Most olvasom: $5,754,917 in salary cap space.
A minden nap más kitdraftolnálazelsőkörben - kérdésre én most feldobom: mivel elég nagy a 'smoke on the water',
az én tippem: Mettenberger Zakariás, LSU QB.
Fő indokom: a büdös életben, azaz közép távon nem lesz sanszunk jó irányítóra. Most, mivel ő is elkapta az ACL-t, van.
Másfelől Tony háta...hááát.Charlie Firpo
első körben Mettenberger???sztem, még a 3. körben is bent lesz 😊

több mint 11 éve
Most olvasom: $5,754,917 in salary cap space.
Plusz ehhez jön még Austin cut pénz, szóval egész jól állunk.
Amit pedzegetnek: Spencer vissza, Decoud - Atlanta FS jöhetne még.

A minden nap más kitdraftolnálazelsőkörben - kérdésre én most feldobom: mivel elég nagy a 'smoke on the water',
az én tippem: Mettenberger Zakariás, LSU QB.
Fő indokom: a büdös életben, azaz közép távon nem lesz sanszunk jó irányítóra. Most, mivel ő is elkapta az ACL-t, van.
Másfelől Tony háta...hááát.Charlie Firpo
nem biztos. aszondják, hogy a gyerek annyira mobilis, mint nagyanyám (és szegény 93 éves, és már csak bottal tud közlekedni). és azért a mi falunk mögött néha menekülni is kell, szóval... meg hát nem biztos, hogy megér egy első köröst. meg hát aszondják, hogy elment az értékbecslőnk Grúziába megskubizni azt az irányítót, aki szintén meg vagyon sérülve, de talán kicsit gyorsabbra fog felépülni, mint ez a Mettenizé gyerek.slowmotion
Há dízséri á vévő azst a lúúvát? Há nem. Nem?

- Gyíkká?
- De már elmúlt.