NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 586
47
20:00 BOCA RATON BOWL - Toledo vs Louisville (tv: ARENA4)
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Most olvasom: $5,754,917 in salary cap space.nem biztos. aszondják, hogy a gyerek annyira mobilis, mint nagyanyám (és szegény 93 éves, és már csak bottal tud közlekedni). és azért a mi falunk mögött néha menekülni is kell, szóval... meg hát nem biztos, hogy megér egy első köröst. meg hát aszondják, hogy elment az értékbecslőnk Grúziába megskubizni azt az irányítót, aki szintén meg vagyon sérülve, de talán kicsit gyorsabbra fog felépülni, mint ez a Mettenizé gyerek.
Plusz ehhez jön még Austin cut pénz, szóval egész jól állunk.
Amit pedzegetnek: Spencer vissza, Decoud - Atlanta FS jöhetne még.
A minden nap más kitdraftolnálazelsőkörben - kérdésre én most feldobom: mivel elég nagy a 'smoke on the water',
az én tippem: Mettenberger Zakariás, LSU QB.
Fő indokom: a büdös életben, azaz közép távon nem lesz sanszunk jó irányítóra. Most, mivel ő is elkapta az ACL-t, van.
Másfelől Tony háta...hááát.Charlie Firpo
több mint 11 éve
RGknee új játszótársat kapott:nem mindegy, milyen mezben van, amikor Church legközelebb iszonyatosan szájbak*rja? 😊
Ian Rapoport @RapSheet 4 ó
It’s a three-year deal for the #Redskins and DeSean Jackson
Amikor az ember már kezdte elhinni, hogy megszabadulunk tőle... A mezszámválasztás érdekes lesz 😀Mr. Bombastic
több mint 11 éve
Most olvasom: $5,754,917 in salary cap space.Plusz ehhez jön még Austin cut pénz, szóval egész jól állunk.
Amit pedzegetnek: Spencer vissza, Decoud - Atlanta FS jöhetne még.
A minden nap más kitdraftolnálazelsőkörben - kérdésre én most feldobom: mivel elég nagy a 'smoke on the water',
az én tippem: Mettenberger Zakariás, LSU QB.
Fő indokom: a büdös életben, azaz közép távon nem lesz sanszunk jó irányítóra. Most, mivel ő is elkapta az ACL-t, van.
Másfelől Tony háta...hááát.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
RGknee új játszótársat kapott:Ian Rapoport @RapSheet 4 ó
It’s a three-year deal for the #Redskins and DeSean Jackson
Amikor az ember már kezdte elhinni, hogy megszabadulunk tőle... A mezszámválasztás érdekes lesz 😀

több mint 11 éve
Antony és Miles ????UDFA-kat nem tettem bele.
Nem mintha nyáladzanék a sok alsó körért, de - látva a FA tétlenségünket - talán arra jöttek a vezetőségnél, hogy inkább 4 db DE fiatal, hátha csak egy beválik, mint 1 drága jó öreg.
Meg lehet pl. sérült is, aki lecsúszik, de egy jó infóval meg lehet tudni, hogy mégis használható lesz. Ráadásul van egy hónapunk, hogy ezt kiderítsük.Charlie Firpo
bocs, Brent sem UDFA volt, hanem supplemental draft pick.
több mint 11 éve
nem telt az sok időbe. minden információ könnyen elérhető, össze is van szedve, csak tudnod kell, hol.egyébként ha jól emlékszem, a Jimmy-féle draft value charton a hetedik kör 1 pontot ér, szóval nem hiszem, hogy hármat kötegelve kapnánk egy ötödik köröset még akkor sem, ha mély az idei draft.slowmotionwww.draftcountdown.com/features/Value-Chart.php
na jó, lehet, hogy csak egy hatodik kört ér 😊
nagyon ráértél te is összeszedni a múltat 😊 a bevazelinezett lajhárért beírok egy piros ceruzás kisötöst feketével.
én azonban a 'félig tele' típusú ember vagyok, ha hárommal több az esélyünk egy tűrhető rotational playert kifogni, akkor én annak tudok örülni 😉betmen
több mint 11 éve
Lehet horgászni majd szépen,elég ha egy bejön jól, DE,DT, Ofal posztokra.kis egyetemi játékosok is csúszhatnak,akik nincsenek hypeolva, + sokakban a visszautasítás,lenézés,egy pozitív plusz erőbedobást ad,ilyen embereket kell keresni 😊
több mint 11 éve
Antony és Miles ????Nem mintha nyáladzanék a sok alsó körért, de - látva a FA tétlenségünket - talán arra jöttek a vezetőségnél, hogy inkább 4 db DE fiatal, hátha csak egy beválik, mint 1 drága jó öreg.
Meg lehet pl. sérült is, aki lecsúszik, de egy jó infóval meg lehet tudni, hogy mégis használható lesz. Ráadásul van egy hónapunk, hogy ezt kiderítsük.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
egyébként ha jól emlékszem, a Jimmy-féle draft value charton a hetedik kör 1 pontot ér, szóval nem hiszem, hogy hármat kötegelve kapnánk egy ötödik köröset még akkor sem, ha mély az idei draft.slowmotionwww.draftcountdown.com/features/Value-Chart.php
na jó, lehet, hogy csak egy hatodik kört ér 😊
nagyon ráértél te is összeszedni a múltat 😊 a bevazelinezett lajhárért beírok egy piros ceruzás kisötöst feketével.
én azonban a 'félig tele' típusú ember vagyok, ha hárommal több az esélyünk egy tűrhető rotational playert kifogni, akkor én annak tudok örülni 😉
több mint 11 éve
hát persze. Brady is a hatodik körben lett kiválasztva, stb stb. csak hát nyilván nem véletlenül maradnak a hetedik körre játékosok, nyilván akinek több esze van a játékhoz, vagy csak atletikusabb, vagy szimplán nem szakadt ronggyá a térde, vagy nem volt háromszor letartóztatva, az már jó eséllyet kiment korábban. a hetedik körös pick az arra jó, hogy olcsón lehessen választani, aztán ha nem jön be, akkor szinte bármi gond nélkül ki lehet őket tenni. pont azért mondtam, hogy crapshoot, mert az.crapshootra megfelelslowmotionwww.bloggingtheboys.com/2014/3/25/5547874/so-just-how-valuable-is-a-seventh-round-pick-for-the-dallas-cowboys-2014-nfl-draft-tony-romo
Don't disrespect those compensatory picks. You never know what you will get. A nice backup. Someone with ceiling. A sixteen game starter.ha másra nem jó, csak arra, hogy az UDFA-k között turkálhassunk úgy, hogy előnyt élvezünk a többi csapattal szemben, akkor is jó. az idei draft elég mély, épp ezért hallani pl azt, hogy fölfelé szinte senki nem akar mozogni...
vagy eltradelni valahová hármat egy ötödik körért?
csodák mindig vannak, és minden egyes hetedik körrel nő az esélyünk, hogy bekövetkezik a csoda.betmen
persze, tudom, a BtB-n leírják, hogy miért is nem, elolvastam, remek cikk. de sok hetedik köröst felhalmozni olyan, mint mondjuk kettő helyett öt szelvénnyel lottózni: valami marginális bevétel lehet belőle, de bankot jó eséllyel nem robbantasz.
most elkezdem írni, hogy kik voltak hetedik körös választottak tőlünk, meg hogy emlékeim szerint mit alkottak:
2013: -
2012: Caleb McSurdy LB: 0 hét gameday rosteren (talán 53-ba sem fért bele)
2011/1: Shaun Chapas FB: három eseménytelen hét, 1 rec / 9 yd, aztán cut
2011/2: Bill Nagy C: négy meccs, aztán megsérült. aztán következő szezonban is megsérült, és az injury waiverről elvitte a Lions. ahol egyébként szintén sérült maradt, talán már nincs is náluk.
2010: Sean Lissemore DT: rotációs ember, JAG (hogy a BtB-szelnget használjam), aki azért kezdett hat meccsen, mert előle kihalt mindenki a rosterről. azóta már Diegóban van, ahol szintén nem váltotta meg a világot, bár idén szerzett egy TD-t egy end zone-ban felütött labdából.
2010 UDFA: Josh Brent DT: szolíd kis játékos volt, aki hajlamos agyfaszt kapni. a kínálkozó lehetőséget azzal ünnepelte meg, hogy talajrészegen balesetezett. már egyetemen is hajlamos volt baromságokra, talán azért nem is vitte el senki. most éppen arra vár, hogy kiengedjék a rács mögül.
2009/1: Mike Mickens CB: a regular season-t sem érte meg
2009/2: Manuel Johnson WR: ki-be mászkált a rosterre. mármint a practice cquad rosterre.
2008: - (oké, Roy Williams gyengébbik keze lett a hetedik körösből)
2007/1: Courtney Brown CB: peremember, aki a sérülések miatt 1 meccsen kezdett (és 15-ön játszott). harmadik évre már nem is marasztalták.
2007/2: Alan Ball CB: az NFL legnagyobb rejtélye, hogyan volt képes akár egy meccsen is kezdeni. sérülésekkel nem lehet semmit sem magyarázni, de hát ez nem csak a mi edzőinket minősíti, hanem pl a Jags stábját is.
2006/1: Pat McQuistan OT: aka vörös veszedelem. kiváló játékos, legalábbis a nagy valagával kiválóan fel tudja melegíteni a kispadot. talán spec teamben pályára lépett, de a legnagyobb emlék vele kapcsolatba az, amikor rookie évében spec frizurát kapott edzőtáborban. nem akarod látni a képet.
2006/2: E,J, Whitney C: szerintem az edzőtábort sem élte túl.
2005. Jay Ratliff DT: na tessék, erre lett kihegyezve az egész. ő egyedül annyit tett le az asztalra, mint az összes többi ezen a listán.
és csak azért, hogy lehessen még valakiről pozitívat írni, ideveszem 2004-et is:
2004/1: Nate Jones CB: középszer. a legnagyobb flash, hogy 2007-ben Favre az ő sisakján verte szét a kezét, ami által Rodgers a pályára lépett, és majdnem megnyerte a meccset a Pacskeroknak. Aaron szerintem azóta is egy raklap sört küld neki évente, meg kötött neki egy biztosítást.
2004/2: Patrick Crayton WR: a második leghasznosabb ember a listán. jó kis harmadik számú receiver, aki élete legfontosabb meccsén betlizett, emellett megtévesztően hatékony punt returner, olyan, mint a bevazelinezett lajhár: kibaszott lassú, de mindig kicsúszik a kezeid közül. volt pár GW TD-je is.
2004/3: Jacques Reeves: azért kezdett 2007-ben 13 meccsen, mert Newman szokás szerint kihalt szezon elején. votl egy INT-je is, amikor Plaxico Burress elcsúszott, és így a kezébe dobta Elisha a labdát. ezen kívül kiválóan verekedett, mármint az emberének a nyomával, mert azokat általában bottal üthette. aztán átment Texas szomorúbb felébe, és végig kezdett egy szezonon keresztül. na ezétr nem értek el semmit ott sem.
szóval, ezek voltak a hetedik emberek. egy kezdő DT, egy harmadik receiver, meg pár rotációs hadirokkant/agyhalott/NBII-es játékos. ezért nem vagyok hajlandó nyáladzani, hogy a sereghajtó pickek fele a miénk.
egyébként ha jól emlékszem, a Jimmy-féle draft value charton a hetedik kör 1 pontot ér, szóval nem hiszem, hogy hármat kötegelve kapnánk egy ötödik köröset még akkor sem, ha mély az idei draft.
több mint 11 éve
crapshootra megfelelslowmotionwww.bloggingtheboys.com/2014/3/25/5547874/so-just-how-valuable-is-a-seventh-round-pick-for-the-dallas-cowboys-2014-nfl-draft-tony-romo
Don't disrespect those compensatory picks. You never know what you will get. A nice backup. Someone with ceiling. A sixteen game starter.ha másra nem jó, csak arra, hogy az UDFA-k között turkálhassunk úgy, hogy előnyt élvezünk a többi csapattal szemben, akkor is jó. az idei draft elég mély, épp ezért hallani pl azt, hogy fölfelé szinte senki nem akar mozogni...
vagy eltradelni valahová hármat egy ötödik körért?
csodák mindig vannak, és minden egyes hetedik körrel nő az esélyünk, hogy bekövetkezik a csoda.
több mint 11 éve
... and generally bleed the motherf*cker dry.'Cowboys file grievance against Jay Ratliff seeking signing bonus, portion of 2013 base salary and luxury suite monies owned back.' - C. WatkinsCharlie FirpoÉs úgy néz ki, a rat elleni eljárást is megindítjuk:Ebből mi jöhet ki,mármint konkrétumokra gondolok.Ratliff-el kapcsolatba van dead money?Akkor azt eltörölhetik?Vagy egy Compensatory pick?Tehenész
Owner Jerry Jones confirmed on Monday that the team has filed a complaint against Jay Ratliff...
It's a situation that still chaffes the Cowboys who feel they were misled and are hoping to set precedent by filing a grievance against Ratliff.
'Jones and the Cowboys are looking to establish precedent so this type of thing _ "where a player can say he is hurt one day and signs to play with a team another" _ doesn't happen again, a source said.'
sportsblogs.star-telegram.com/cowboys/2014/03/jerry-jones-cowboys-have-filed-a-complaint-against-former-dt-jay-ratliff-hope-to-get-money-back.html#storylink=cpyCharlie Firpo
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Tetszik ez a tényekkel alátámasztott szakvélemény 😛Hmm a következő Cowboys - Eagles meccsen, nem lenne rossz egy Weeden vs Sanchez légi háború 😀 😀beltazorWeeden nyerne, mert a neve királyabb, és ez már elég is.
a Weeden-ben benne van a weed, a Sanchezben nincs benne a tequila. ennyi.slowmotion
több mint 11 éve
Hmm a következő Cowboys - Eagles meccsen, nem lenne rossz egy Weeden vs Sanchez légi háború 😀 😀beltazorWeeden nyerne, mert a neve királyabb, és ez már elég is.
a Weeden-ben benne van a weed, a Sanchezben nincs benne a tequila. ennyi.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Hmm a következő Cowboys - Eagles meccsen, nem lenne rossz egy Weeden vs Sanchez légi háború 😀 😀beltazorPicksix betyárok összecsapása. 😀
több mint 11 éve
Hmm a következő Cowboys - Eagles meccsen, nem lenne rossz egy Weeden vs Sanchez légi háború 😀 😀

több mint 11 éve
Az mi, kukatúrás? 😛Hohóó:crapshootra megfelelslowmotion
Így már 11 draft pick-ünk van!
'Cowboys get three additional seventh-round picks as compensatory picks, the NFL announced Monday.'Charlie Firpo
Hátha lehet ott még találni valamit.
Há meg nem egyszerű? A hatodik kör után - ahol nem húzunk - megkérjük a maradékot, hogy szálljon fel a buszunkra, aszt mehetünk! A vali rencsen meg labdát dobunk közéjük...
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Hohóó:crapshootra megfelel
Így már 11 draft pick-ünk van!
'Cowboys get three additional seventh-round picks as compensatory picks, the NFL announced Monday.'Charlie Firpo
több mint 11 éve
Hohóó:Így már 11 draft pick-ünk van!
'Cowboys get three additional seventh-round picks as compensatory picks, the NFL announced Monday.'
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
'Cowboys file grievance against Jay Ratliff seeking signing bonus, portion of 2013 base salary and luxury suite monies owned back.' - C. WatkinsÉs úgy néz ki, a rat elleni eljárást is megindítjuk:Ebből mi jöhet ki,mármint konkrétumokra gondolok.Ratliff-el kapcsolatba van dead money?Akkor azt eltörölhetik?Vagy egy Compensatory pick?Tehenész
Owner Jerry Jones confirmed on Monday that the team has filed a complaint against Jay Ratliff...
It's a situation that still chaffes the Cowboys who feel they were misled and are hoping to set precedent by filing a grievance against Ratliff.
'Jones and the Cowboys are looking to establish precedent so this type of thing _ "where a player can say he is hurt one day and signs to play with a team another" _ doesn't happen again, a source said.'
sportsblogs.star-telegram.com/cowboys/2014/03/jerry-jones-cowboys-have-filed-a-complaint-against-former-dt-jay-ratliff-hope-to-get-money-back.html#storylink=cpyCharlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
És úgy néz ki, a rat elleni eljárást is megindítjuk:Ebből mi jöhet ki,mármint konkrétumokra gondolok.Ratliff-el kapcsolatba van dead money?Akkor azt eltörölhetik?Vagy egy Compensatory pick?
több mint 11 éve
És úgy néz ki, a rat elleni eljárást is megindítjuk:Owner Jerry Jones confirmed on Monday that the team has filed a complaint against Jay Ratliff...
sportsblogs.star-telegram.com/cowboys/2014/03/jerry-jones-cowboys-have-filed-a-complaint-against-former-dt-jay-ratliff-hope-to-get-money-back.html#storylink=cpy
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Talán elkezdődött valami:'Stephen Jones: Cowboys have learned lesson, no longer plan to invest in players over age 30'
sportsblogs.star-telegram.com/cowboys/2014/03/stephen-jones-cowboys-have-learned-lesson-no-longer-plan-to-invest-in-players-over-age-30-.html
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
És hát közben esik az ára, mint egy frankhiteles maserati-é! 10-9-8-7-6 ......ja hogy már csak 4? Nem, kettő!!! 😊Na most akkor itt tartunk a Spencer-saga-ban:no igen.
'Anthony Spencer is rehabbing at Valley Ranch and the Cowboys would like to bring him back but aren't in a hurry right now.' C. WatkinsCharlie Firpo
a térde még mindig nem száz százalékos, és a potenciális kérők mind kétségesnek látták, hogy használható lesz-e edzőtábor kezdetére. mi is ugyanígy vagyunk ezzel, csak mivel Valley Ranch-en csinálja, ezért információs előnyben vagyunk másokkal szemben.slowmotion
- Gyíkká?
- De már elmúlt.