NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 930 — Cowboys fan
Na most akkor itt tartunk a Spencer-saga-ban:

'Anthony Spencer is rehabbing at Valley Ranch and the Cowboys would like to bring him back but aren't in a hurry right now.' C. WatkinsCharlie Firpo
no igen.
a térde még mindig nem száz százalékos, és a potenciális kérők mind kétségesnek látták, hogy használható lesz-e edzőtábor kezdetére. mi is ugyanígy vagyunk ezzel, csak mivel Valley Ranch-en csinálja, ezért információs előnyben vagyunk másokkal szemben.
több mint 11 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Na most akkor itt tartunk a Spencer-saga-ban:

'Anthony Spencer is rehabbing at Valley Ranch and the Cowboys would like to bring him back but aren't in a hurry right now.' C. Watkins

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 930 — Cowboys fan
6,4ben még nincs enne Austin meg egy esetleges Orton cut sem?

Még 1-2 lyukat bekéne tömködni valahogy...OG jöhetne pl mélyíteni.Kroos
Austin csak június elsejével jelenik meg a könyvekben, merthogy June 1 cut volt. Ortont meg nem kell temetni, nem kell túllihegni Weeden leigazolását.
több mint 11 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
6,4ben még nincs enne Austin meg egy esetleges Orton cut sem?

Még 1-2 lyukat bekéne tömködni valahogy...OG jöhetne pl mélyíteni.

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
Vagyis - Tom Ryle btb szerint - 6,4 mill. hely van, azaz elvileg egy jó játékos még jöhet. Pl. Spencer vissza.
J. Allen (rátévedtem a tweet-jére, tiszta rodeóbolond texas-i, már ezért is jöhetne) C. Brown OT - Szentektől, egy sírós denveri Moreno Rb is szabad még.Charlie Firpo
Allan már hawks playa.beltazor
kaaar - de mintha azt látnám, hogy még vacilál...

"Allen himself hasn’t said much of anything since leaving Seattle on Thursday and saying he wanted to take the weekend to think about things."

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 880 — Pfizer & Moderna fan
Vagyis - Tom Ryle btb szerint - 6,4 mill. hely van, azaz elvileg egy jó játékos még jöhet. Pl. Spencer vissza.
J. Allen (rátévedtem a tweet-jére, tiszta rodeóbolond texas-i, már ezért is jöhetne) C. Brown OT - Szentektől, egy sírós denveri Moreno Rb is szabad még.Charlie Firpo
Allan már hawks playa.

több mint 11 éve
J. Allen (rátévedtem a tweet-jére, tiszta rodeóbolond texas-i, már ezért is jöhetne) C. Brown OT - Szentektől, egy sírós denveri Moreno Rb is szabad még.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
betmen Dallas Cowboys 125
szerintem egy 3-4. számú tapasztalt Wr nem ártana azért.Kroos
Az a hír járja, hogy ezt drafton szeretnénk megoldani.Wirtschaftsteil
tapasztalt WR-t szerzünk drafton? 😊
nem tudtam kihagyni 😉
több mint 11 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
szerintem egy 3-4. számú tapasztalt Wr nem ártana azért.Kroos
Az a hír járja, hogy ezt drafton szeretnénk megoldani.
több mint 11 éve
szerintem egy 3-4. számú tapasztalt Wr nem ártana azért.

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Spencernek muszáj beesnie, kell még ember, vagy egy Guard jöhetne még,vmi értelmes ha Spencer nem..Kroos
Most azt írják, hogy 4,9 m van még a cap alatt.
Meg hogy kéne egy jó safety meg egy WR Austin helyett...kezdődik!Charlie Firpo
WR? Bryant,Williams mélységire tökéletes,Beasley, mehet slantekre,és még ott van harris is,aki kiegészítő embernek teljesen jó,és ne felejtsük el Witten illetve Escobart se.Max draftról hátsó körökben szerintem
több mint 11 éve
Spencernek muszáj beesnie, kell még ember, vagy egy Guard jöhetne még,vmi értelmes ha Spencer nem..Kroos
Most azt írják, hogy 4,9 m van még a cap alatt.
Meg hogy kéne egy jó safety meg egy WR Austin helyett...kezdődik!

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Spencernek muszáj beesnie, kell még ember, vagy egy Guard jöhetne még,vmi értelmes ha Spencer nem..

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
Sonpi Dallas Cowboys 269 — Cowboys fan
Adam Schefter ‏@AdamSchefter 24 p

And @Edwerderespn reports Jared Allen has reached agreement with Seahawks.

Sejtettük eddig is, hogy nem fog idejönni. Most már tuti. Spencer viszont még beeshetne...

több mint 11 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
 www.bloggingtheboys.com/2014/3/20/5528972/dallas-cowboys-henry-melton-contract-remaining-free-agent-money-salary-cap-details
egyre jobb ez a deal.. 😛
több mint 11 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
 www.bloggingtheboys.com/2014/3/19/5528266/dallas-cowboys-henry-melton-free-agent-signing-welcome-to-the-future

Hmmm... JJ-vel nem is találkozott Melton! Lehet, hogy háttérbe vonul.... nem tudom elhinni! 😊
több mint 11 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
én azt gondolom hogy Crawford szélen lesz már csak azért is mert kevés lenne ő egy 1tech NT-nek,inkább 3tech ő is,Meltont meg gondolom nem azért hozták hogy Crawford mögött padozzon.A Crawford-Melton belső páros szerintem futás ellen súlytalan lenne,ez a egyértelmű passz playeknél működhetne,szvsz ez nem all down formáció. Igazából a szélre kell még valaki és akkor már nagyjából jók lennénk.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
És hogy legyen még 1 jó hír: Lee is meggyógyult.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
mondjuk nem mind1 mikorra lesz 100%-os.... jó lenne pontosan tudni milyen állapotban van.
Crawfordra nagyon kíváncsi leszek, várok egy robbantást tőle, csak nem tom h De v Dt akkor most ő?

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
Az megvan, hogy tegnap még azt írták Meltonról, hogy talán szeptemberre készen áll, most meg azt nyilatkozza mosolyogva, hogy a TC-t vidáman elkezdi? 😛 😛

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
És közben el ne felejtkezzünk a legkisebb Cowboy-ról sem:
Welcome Rivers Romo!!

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Egy Longhorn a csapatban:

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Crawford-Melton-McClain-Selvie lenne a kezdő védőfalunk. Ebből 2 sérüléséből felépült, 2 tapasztalatlan, 2 most jött.
Igény szerint.
Na most ez vagy gyengusz lesz így, vagy nagy királyság.
Woá
Ja és bónusz: várjuk J. Brent-et a dzsélről.

Egy biztos: motivációs gondok nem lesznek! 😊

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
betmen Dallas Cowboys 125
Crawford volt korábban majdnem 300 is, Melton érkezésével ők lennének párban középen?
Crawford jobb tackle, Melton bal tackle és akkor Crawford mögött Nick Hayden meg Ben Bass, Melton mögött meg Terell McClain meg Frank Kearse?

De akkor ki lesz DE poszton? Selvie meg egy rookie kezd a két oldalon, Mincey van a rookie mögött, Selvie mögé meg jön egy másik rookie a harmadik-negyedik körben? Vagy Mincey kezd a másik oldalon és a két rookie akkor jöhet lentebbi draft körökből is, így marad hely safety-t meg OLB-t draftolni? 😊

(fogadjunk, hogy ha a D-line jó lesz 2014-ben, akkor kidől Carter vagy Durant ne adj isten Lee ismét, és mi lesz, pislogunk mint hal a szatyorban)
több mint 11 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Arra leszek kíváncsi, hogy Crawford milyen szerepet kap majd az új DL-ban. Állítólag most olyan 285 körül mozog, az már DT poszt felé kacsintgat.

+Melton szerződése 4 évre szól abban az esetben, ha egy év múlva is rosteren lesz.