Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Örülök Spencernek nagyon vártam h marad,persze kérdéses h mikor lesz megint 100%os állapotban,ha lesz egyáltalán....de ha felépül és él a kapott bizalommal,remélem még 2-3 évig jól járunk vele.
több mint 11 éve
Remélem a minimumért, ez a maximum! 😊DAVIN JOSEPH Dallasban járt. Milyen szintű játékos? Én még nem hallottam róla.beltazorkezdő szint, sokáig húzóember volt és nem csak azért mert guard 😀
Anthony Spencer 1 évre újraigazolva. Az edzőtáborra lehet, hogy egészséges lesz.Höri
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
ez most fájt.DAVIN JOSEPH Dallasban járt. Milyen szintű játékos? Én még nem hallottam róla.beltazorkezdő szint, sokáig húzóember volt és nem csak azért mert guard 😀
Höri
😀
több mint 11 éve
DAVIN JOSEPH Dallasban járt. Milyen szintű játékos? Én még nem hallottam róla.beltazorkezdő szint, sokáig húzóember volt és nem csak azért mert guard 😀
Anthony Spencer 1 évre újraigazolva. Az edzőtáborra lehet, hogy egészséges lesz.
több mint 11 éve
DAVIN JOSEPH Dallasban járt. Milyen szintű játékos? Én még nem hallottam róla.beltazorEgy biztos, 30+-os, tehát kicsi az esélye, hogy kellene.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
DAVIN JOSEPH Dallasban járt. Milyen szintű játékos? Én még nem hallottam róla.

több mint 11 éve
Legyünk kicsit pozitívak: Ad1: baszott jót draftolunk.
Ad2: Egy kulcsjátékosunk sem dől ki hetekre.
Ad3: A Titans, Rams, Jags hármast és a három csoport riválist otthon hozzuk, plusz lesz még 3 másik W --> 9-7 csoportgyőzelem, PO.
Ehh... de szép is lenne 😛

több mint 11 éve
viccet félretéve sztem a szokásos 8-8 már jó lenne....:-8 idén meg jövőre a D és O line viszont rendbe lehet rakni, jó draftal,cap is javulgat.... fontos méég dez,tyron hosszútávú idekötése. oszt jó napot.
5-11, 6-10 lesz szerintem.(ne legyen így)
több mint 11 éve
Menetrendígy első ránézésre 15-1 16-0 😀
Week 1: San Francisco 49ers (Sept. 7th, 4:25 EST, FOX)
Week 2: @ Tennessee Titans (Sept 14th, 1 PM EST, FOX)
Week 3: @ St. Louis Rams (Sept. 21st, 1 PM EST, FOX)
Week 4: New Orleans Saints (Sept. 28th, 8:30 PM EST, NBC)
Week 5: Houston Texans (Oct. 5th, 1 PM EST, CBS)
Week 6: @ Seattle Seahawks (Oct. 12th, 4:25 PM EST, FOX)
Week 7: New York Giants (Oct. 19th, 4:25 PM EST, FOX)
Week 8: Washington Redskins (Oct. 27th, 8:30 PM EST, ESPN)
Week 9: Arizona Cardinals (Nov. 2nd, 1 PM EST, FOX)
Week 10: @ Jacksonville Jaguars (London) (Nov. 9th, 1 PM EST, FOX)
Week 11: BYE
Week 12: @ New York Giants (Nov. 23rd, 8:30 PM EST, NBC)
Week 13: Philadelphia Eagles (Nov 27th, 4:30 PM EST, FOX)
Week 14: @ Chicago Bears (Dec. 4th, 8:25 PM EST, NFL Network)
Week 15: @ Philadelphia Eagles (Dec 14th, 8:30 PM EST, NBC)
Week 16: Indianapolis Colts (Dec. 21st, 4:30 PM EST, CBS)
Week 17: @Washington Redskins (Dec. 28th, 1 PM EST, FOX)
Az a hálaadásnapi Eagles, TNF Bears, majd SNF Eagles kombó nagyon komoly lesz. 😀😀iktriad

több mint 11 éve
ja, tudom már, mi volt a legnagyobb flash: Bailey kapott G-ruhát a hadtápraktárból, de bakancsot nem. azért komoly volt, hogy kimászik a pilótaülésből, és a pilótaszerkó alatt megvillan a neonszínű Nike-surranó 😊www.dallascowboys.com/multimedia/videos/Dan-Bailey-Flies-With-The-Blue-Angels/15d50aa4-3c87-4252-bb7b-be3c093598b3 reméljük nem zavarták össze a célzóját 😀Tehenészlucky mofo 😊slowmotion
több mint 11 éve
Menetrendfőleg hogy a TGD előtt négy nappal SNF a Meadowlands-ben
Week 1: San Francisco 49ers (Sept. 7th, 4:25 EST, FOX)
Az a hálaadásnapi Eagles, TNF Bears, majd SNF Eagles kombó nagyon komoly lesz. 😀😀iktriad
több mint 11 éve
Ha ilyen sorsolással PO-zunk Garrett maradhat felőlem 😊.
több mint 11 éve
Az egész elég komoly majdnem hogy egyikre se tudom mondani hogy sima esélyesek vagyunk....
több mint 11 éve
Menetrend Week 1: San Francisco 49ers (Sept. 7th, 4:25 EST, FOX)
Az a hálaadásnapi Eagles, TNF Bears, majd SNF Eagles kombó nagyon komoly lesz. 😀😀
több mint 11 éve
BleedingGreenNation @BleedingGreen 6 pReport: Eagles to play the Cowboys on Thanksgiving Day sbn.to/1igzDLB
több mint 11 éve
mondjuk az eddig is megvolt, csak eddig Weedent lehetett Hanie helyére írni 😀 amúgy szerintem Colt McCoy annyira nem fos, mint a többi 😀leigazoltuk Caleb Hanie-t. Dzsíszuz.No akkor meg is van az NFL Fantastic Four: Caleb Kalap Haine, Mark Pancser Sanchez, Curtis Festő Painter ééééééééééééés Colt Pisztoly McCoy. Ha ezek így egy fordulóban a pályán lennének: na az lenne a parádé 😀 😛dande
csak nehogy valamelyik Bears-fan meglássa, mert akkor akut röhögőgörcsben fog megpusztulni...slowmotion
több mint 11 éve
leigazoltuk Caleb Hanie-t. Dzsíszuz.No akkor meg is van az NFL Fantastic Four: Caleb Kalap Haine, Mark Pancser Sanchez, Curtis Festő Painter ééééééééééééés Colt Pisztoly McCoy. Ha ezek így egy fordulóban a pályán lennének: na az lenne a parádé 😀 😛
csak nehogy valamelyik Bears-fan meglássa, mert akkor akut röhögőgörcsben fog megpusztulni...slowmotion
több mint 11 éve
leigazoltuk Caleb Hanie-t. Dzsíszuz.csak nehogy valamelyik Bears-fan meglássa, mert akkor akut röhögőgörcsben fog megpusztulni...
több mint 11 éve
Costa jó arc 😀meg az is lehet, hogy jobban szét van kúródva a háta, mint gondolta, és nem akar 30 éves kor után nyomorékként élni
"Phil Costát idén márciusban igazolta le a Colts. Miután a center megkapta a $450,000 garantált fizetését, úgy döntött, hogy ma visszavonul."Mr. Bombastic
több mint 11 éve
Matt Johnson, Danny Coale-el mi van? elvileg két nem homály játékos. Esetleg Coale most felkerülhet azzal hogy Austin már nincs?beltazoremlékeim szerint Coale már tavalyi TC végén lapátra került, Johnson meg épülget fel, kb ennyi
több mint 11 éve
Matt Johnson, Danny Coale-el mi van? elvileg két nem homály játékos. Esetleg Coale most felkerülhet azzal hogy Austin már nincs?

több mint 11 éve
www.dallascowboys.com/multimedia/videos/Dan-Bailey-Flies-With-The-Blue-Angels/15d50aa4-3c87-4252-bb7b-be3c093598b3 reméljük nem zavarták össze a célzóját 😀Tehenészlucky mofo 😊
több mint 11 éve
www.dallascowboys.com/multimedia/videos/Dan-Bailey-Flies-With-The-Blue-Angels/15d50aa4-3c87-4252-bb7b-be3c093598b3 reméljük nem zavarták össze a célzóját 😀
több mint 11 éve
Costa jó arc 😀 "Phil Costát idén márciusban igazolta le a Colts. Miután a center megkapta a $450,000 garantált fizetését, úgy döntött, hogy ma visszavonul."

több mint 11 éve
2 "friss" hír:Ja, végül is a bár tulaja is csak a piacból él, a helyi szupersztár a helyi kedvenc csapatba jött, mindjárt nem fáj semmilye, meg meg sem ütött senkit 😀.
-Tyron esetébe úgy néz ki,hogy használni fogjuk a 4+1 éves rookie opciót,amivel 2015ig a miénk,ezzel nagyjából eldőlt,hogy Dez kap először szerződést.
-Melton esetébe meg ha jól olvastam visszadobták az ügyét,amikor is egy pultos emberkét oldalba harapott ( 😀).Szóval valószínűleg eltiltás sem lesz!Tehenész
Jót mosolyogtak és egymás tenyerébe csaptak Melton-nal, és a bár neve ismét bekerült minden texas-i hírbe.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.