NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Moore hogy került ide? mármint Jetsnek miért nem kellett? miért akart visszavonulni? milyen állapotban van?
Azért ha hozza amit tud messze jobb Livingséknél. sokat erősödhetünk vele szerintem.

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Tudom, hogy nem érv, de a PFF-nél Mathis, Yanda és Boone mögött a 4. legjobb OG volt a 2012-es szezonban

több mint 12 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 876 — Pfizer & Moderna fan
Brandon Moore (OG) egy évre a ‪#‎Cowboys‬ játékosa lett. Juhú 😀 Remélem Romo nem fog belefutni a hátsójába 😀 😀Mr. Bombastic
kb Livings-nél rosszabb, de Bernadeau jobb. talán.

több mint 12 éve
Sonpi Dallas Cowboys 269 — Cowboys fan
Brandon Moore (OG) egy évre a ‪#‎Cowboys‬ játékosa lett. Juhú 😀 Remélem Romo nem fog belefutni a hátsójába 😀 😀

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
jól látod a dolgokat, de az összes Dolphins LT (egyelőre) kuka, Peters vagy Beatty ellen nem lesz ilyen egyszerű, hiába erős a front7kristof
Köszi. 😊
Igen gondolkodtam azon, hogy záró mondatként odaírom, hogy vegyük figyelme a mindkét oldalon az erősen B csapatot. De ez "természetes" egy Hall of Fame Game-en. és még hozzátehetném azt is, hogy a Dolphins 150 yardal több területet szerzett mi meg erősen 300 össz yard alatt maradtunk. Vagy a büntetések számát, ami 9 ide 3 oda.
De a remény hal meg utoljára...Wong
Houston is nyert már meccset 100 alatti összteljesítménnyel, élesben...
más: B csapat az B csapat, de ezeken a meccseken kell felvennie a sebességet az újoncoknak., plusz nem a kezdőket kell megtalálni, hanem a depth-et kialakítani.
több mint 12 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
jól látod a dolgokat, de az összes Dolphins LT (egyelőre) kuka, Peters vagy Beatty ellen nem lesz ilyen egyszerű, hiába erős a front7kristof
Köszi. 😊
Igen gondolkodtam azon, hogy záró mondatként odaírom, hogy vegyük figyelme a mindkét oldalon az erősen B csapatot. De ez "természetes" egy Hall of Fame Game-en. és még hozzátehetném azt is, hogy a Dolphins 150 yardal több területet szerzett mi meg erősen 300 össz yard alatt maradtunk. Vagy a büntetések számát, ami 9 ide 3 oda.
De a remény hal meg utoljára...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
jól látod a dolgokat, de az összes Dolphins LT (egyelőre) kuka, Peters vagy Beatty ellen nem lesz ilyen egyszerű, hiába erős a front7
több mint 12 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
sajna bealudtam így csak az összefoglalót láttam. milyen volt az ofall? voltak jó teljesítmények?beltazor
Frederick előtt le a kalappal. Azt csinálta amit vártunk tőle. Ha ilyen az alap formája akkor nagyon széles mosoly lesz a szezonban az arcomon. Gyönyörű lyukakat nyitott a futónak.
Ortont valóban nem tesztelték sokat, Tanneyt a kommentátorok meg kicsit kikezdték. Szerintem a srácban viszont van potenciál. Stephens meggondoltabb de úgy érzem korlátozottabb tehetség mint Tanney. Egy jó QB edző sokat ki tudna hozni belőle.
Randle nekem nagyon pozitív csalód volt. Escobarból semmit nem láttunk, Armstrong pedig biztos, hogy felkeltette a vezetőség figyelmét.
Kiffin féle védelem szépen muzsikált.
Rövidpasszos TE slanteknél éreztem egy kis lyukat. ez olyan 5-8 yard körül van, ezen lehetne azért javítani, bár ugye nem mindegy ki figyel erre a részre és milyen gyorsan ér oda. Jelentem alássan van pass rush-unk és oda is érünk. Rendszerint az erős oldali LB de tetszett amit láttam. Screen passzokat is szépen fogtuk és az azonos oldali mélyebbeket is. Volt néhány CB hiba ami sok yardba került, ill egy pár belső LB hiba. Safety poszton nem volt sok dolgunk, így ezzel kapcs. passz.
Sokszor állítottuk meg a delfineket - (mínusz) yardon.
Persze nem kell sokat alapozni erre a meccsre a jövővel kapcsolatban, de már körvonalazódnak a dolgok és szépen festenek!
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
sajna bealudtam így csak az összefoglalót láttam. milyen volt az ofall? voltak jó teljesítmények?beltazor
Fredericknek jó meccse volt. Én az első félidőt néztem meg, addig tényleg ügyes volt. Pass protection-ben volt egy két hibája. Leary-nek is volt pár jó playe, vsz. esélyes lesz a kezdő posztra. Szépen futkostak mögöttük de ez azért egyenlőre nem mond semmit, tavalyi fal mögött is megeredt Dunbar az előszezonban, aztán alapszakasz végére 30.-ak voltunk.
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 502 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Selvie nagyot játszott, szerintem ő volt a meccs legjobbja, de az offenseről mindent elmond, hogy Orton 1 azaz egy driveot volt fent. Futásban eléggé fickándozott mindenki, akit beraktak.
több mint 12 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 876 — Pfizer & Moderna fan
sajna bealudtam így csak az összefoglalót láttam. milyen volt az ofall? voltak jó teljesítmények?

több mint 12 éve
Sziasztok,nincsen véletlenül streametek a holnapi meccsről?Én nem találok a neten egyet sem:/ Megkoszonnem..klash44
eredménykövető topikban láttam párat 😊
több mint 12 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 541 — Saturday Night Lights

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
klash44 Indianapolis Colts 98 — ℧ ColtsFanatic℧
Sziasztok,nincsen véletlenül streametek a holnapi meccsről?Én nem találok a neten egyet sem:/ Megkoszonnem..

több mint 12 éve
a fenébe, nem leszek képes fenn maradni Larry Christopher Allen beszédéig. asszem, majd holnap megnézem 😕slowmotion
Én is most néztem meg, de az nfl.com így harangozta be: "Former Dallas Cowboys offensive tackle Larry Allen gives an unforgettable speech at the 2013 Pro Football Hall of Fame enshrinement ceremony."
Úgyhogy tényleg megérte:
 www.youtube.com/watch?v=8OSw0B3p2R0Wirtschaftsteil
végül megnéztem, mert a kislányom felkelt enni, és pont akkor jött LA.
160 kilós embert én így még nem láttam elérzékenyülni 😊
több mint 12 éve
a fenébe, nem leszek képes fenn maradni Larry Christopher Allen beszédéig. asszem, majd holnap megnézem 😕slowmotion
Én is most néztem meg, de az nfl.com így harangozta be: "Former Dallas Cowboys offensive tackle Larry Allen gives an unforgettable speech at the 2013 Pro Football Hall of Fame enshrinement ceremony."
Úgyhogy tényleg megérte:
 www.youtube.com/watch?v=8OSw0B3p2R0
több mint 12 éve
Az a szomorú h nem lógna ki a mostani O falból ha beraknánk...

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
a fenébe, nem leszek képes fenn maradni Larry Christopher Allen beszédéig. asszem, majd holnap megnézem 😕
több mint 12 éve
Pazar... Az nem opció, hogy Costa vagy Frédi játszik G-t? Már ha Costa össze van annyira drótozva.Mr. Bombastic
Opció, és biztos hogy lesznek rotálva, de előszezonmeccsen mindenki mindenhol fog játszani, majd a week1 lesz érdekes, hogy Leary tud-e magának kezdő pozíciót szerezni, vagy marad a Livings-Bernadeau páros.Wirtschaftsteil
Livings lehet, hogy nem épül fel a szezonnyitóra, valahol azt olvastam, hogy felvágják
több mint 12 éve
Pazar... Az nem opció, hogy Costa vagy Frédi játszik G-t? Már ha Costa össze van annyira drótozva.Mr. Bombastic
Opció, és biztos hogy lesznek rotálva, de előszezonmeccsen mindenki mindenhol fog játszani, majd a week1 lesz érdekes, hogy Leary tud-e magának kezdő pozíciót szerezni, vagy marad a Livings-Bernadeau páros.
több mint 12 éve
Sonpi Dallas Cowboys 269 — Cowboys fan
Pazar... Az nem opció, hogy Costa vagy Frédi játszik G-t? Már ha Costa össze van annyira drótozva.

több mint 12 éve
Atya ég milyen fal ez...... nem sok gyengébb van szerintem a ligában, ha Smith hozza magát, Freem a 2 évvel ezelőtti arcát, és Frederick ami várható akkor nem lesz akkor baj, ha nem....?

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Korai még, de valószínűleg Livings a Giants ellen se fog tudni játszani, valószínűleg ez is közrejátszott abban, hogy Romot pihentetik a héten. Ő akart játszani pár snapet, de Bernadeau se 100% , úgyhogy elég érdekes lesz hogy vitelezik ki a támadófalat.Wirtschaftsteil
Smith-Arkin-Frederick-Leary-Free
hacsak valamelyikük nem harapja el a nyelvét egy turbulencia miatt az odaúton
több mint 12 éve
Korai még, de valószínűleg Livings a Giants ellen se fog tudni játszani, valószínűleg ez is közrejátszott abban, hogy Romot pihentetik a héten. Ő akart játszani pár snapet, de Bernadeau se 100% , úgyhogy elég érdekes lesz hogy vitelezik ki a támadófalat.
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
na, Gémpássz aktiválva, az egész tokkal-vonóval egy perc se volt, és közben még a címemet is át kellett írni. ja, és egy átutalás is volt benne.
egy perc, értitek. két tetszőleges magyar bank között az átutalás meg kettő-négy óra alatt megy le, de csak akkor, ha délután 2 óra előtt indítod a tranzakciót...slowmotion
Az Usa-ban a külföldre irányuló utalások esetén van egy hasonló megkötés: délután 2-ig utalványozni kell és kb. 12 óra a lefutási ideje (a fogadó-bank rendszerétől függően). Usa-n belül prompt jóváírás van a rendszerek között (swift). Nálunk GIRO van (ami ma alapból 4óra, de 2012.06 előtt 24 óra volt az átfutás, ha intézmények között belföldön utalsz).