Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Állítólag egyre közelebb a megállapodás a cowboys és az AT&T között a stadion új nevét illetően. Évi 25 millát jelentene ha a cég beletehetné a szignóját a stadion nevébe.Egyenlőre ők se tudják hogyan oldanák meg. AT&T Stadium nem túl fantáziadús szvsz. 😀Szerk.: Közben nőtt a sérültek száma
Bernadeau
Livings
Leary
Spencer
Hannah
Crawford IR
több mint 12 éve
Azért a sérüléshullám még mindig nem hagy el minket. Támadófalban is sérült mindenki. Tavaly Suggsnak volt hasonló esete, csak ha jól emlékszem ő valami kosármeccs közben szakította el, és szerintem december végén már játszott. Egyenlőre azért nem a legnagyobb veszteség, de tőle is nagy szezont vártak a sémaváltás miatt is.WirtschaftsteilSuggs másfél hónappal korábban szakította el, és asszem csak részlegesen. minden sérülés más, Crawford lábát még nem is látta MRI, addig csak nagy vonalakban ismert a sérülés.
több mint 12 éve
ha (még) nem figyelnétek a jobb oldali menüsávban a twitter-csatornánkatwww.dallascowboys.com/news/article-DallasCowboysReport/Infographic-All-The-Info-To-Know-About-2013-Training-Camp/dd371dbc-417e-42a4-beb1-8378a9eb48b3

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Azért a sérüléshullám még mindig nem hagy el minket. Támadófalban is sérült mindenki. Tavaly Suggsnak volt hasonló esete, csak ha jól emlékszem ő valami kosármeccs közben szakította el, és szerintem december végén már játszott. Egyenlőre azért nem a legnagyobb veszteség, de tőle is nagy szezont vártak a sémaváltás miatt is.
több mint 12 éve
Elszakadt az achillese, kihagyja a szezont.Erős első napos TC...
több mint 12 éve
mondjuk olyan sérüléshullám csak nem lesz, mint tavaly :\kristofCowboys 2012 third-round DE Tyrone Crawford was carted off the field on the first day of training camp Sunday with a potentially serious Achilles' injury.
Edzőtábor első nap, Crawford vsz IR. Megy ez...
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Ez mind igaz, de ez nem azt jelenti, hogy belőle is elit lesz, meg azt sem, hogy nem. Legyen az, adja Isten, hogy tévedjek. Én csak azt mondtam, hogy engem nem győzött meg, nekem valami hiányzik belőle...Welker sem szaggatott első idényében, nem?Legalább!Engem nagyon nem győzött meg a szőke herceg...Wong
Nekem a Denveré tűnik a legjobbnak... ha figyelembe vesszük Manning-et. Bár... van a rosterünkön egy Cole Beasley is (engem meggyőzött tavaly). Ha Tony-t megvédi a fal, akkor lesz kikből válogatni. 😊toxique
sőt, Amendola túl sem élte a TC-t...slowmotion
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
mondjuk olyan sérüléshullám csak nem lesz, mint tavaly :\
több mint 12 éve
Na Ratliff és Bernadeau már sikeresen megsérült : "Both players sustained injuries Saturday during conditioning tests, when they injured their hamstrings during the pre-camp exercises."
több mint 12 éve
camp body. kell ahhoz, hogy a többi camp body is fair esélyt kapjon.Cowboys plan to sign former Eagles OT Demetress Bell, per Todd Archer at ESPN Dallas.ulpianusRemelem csak valami roster feltöltés mert ha komoly esélye van akkor RT-ben nagy szarban vagyunk.Blevi
több mint 12 éve
Welker sem szaggatott első idényében, nem?Legalább!Engem nagyon nem győzött meg a szőke herceg...Wong
Nekem a Denveré tűnik a legjobbnak... ha figyelembe vesszük Manning-et. Bár... van a rosterünkön egy Cole Beasley is (engem meggyőzött tavaly). Ha Tony-t megvédi a fal, akkor lesz kikből válogatni. 😊toxique
sőt, Amendola túl sem élte a TC-t...
több mint 12 éve
fogalmatlanabb mint anno Barron 😀Cowboys plan to sign former Eagles OT Demetress Bell, per Todd Archer at ESPN Dallas.ulpianusRemelem csak valami roster feltöltés mert ha komoly esélye van akkor RT-ben nagy szarban vagyunk.Blevi

több mint 12 éve
Legalább!Engem nagyon nem győzött meg a szőke herceg...
több mint 12 éve
Cowboys plan to sign former Eagles OT Demetress Bell, per Todd Archer at ESPN Dallas.ulpianusRemelem csak valami roster feltöltés mert ha komoly esélye van akkor RT-ben nagy szarban vagyunk.
több mint 12 éve
Cowboys plan to sign former Eagles OT Demetress Bell, per Todd Archer at ESPN Dallas.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Hát igen Welker nagy erősítés, Atlanta jó de nem elég mély szerintem.Wr,Te sorra nem lehet panaszunk ha mindenki egészséges,és Romot jobban védik. Remélem nagyot javulunk a red zone környékén az volt gyenge. nagyon.
több mint 12 éve
az meg van h az Nfl.com szerint miénk a 3. legjobb elkapó sor?Legalább!
www.nfl.com/news/story/0ap1000000218122/article/nfls-top-10-receiving-corps-atlanta-falcons-rank-no-1Kroos
Nekem a Denveré tűnik a legjobbnak... ha figyelembe vesszük Manning-et. Bár... van a rosterünkön egy Cole Beasley is (engem meggyőzött tavaly). Ha Tony-t megvédi a fal, akkor lesz kikből válogatni. 😊
több mint 12 éve
Garrett nyilatkozata szerint azért mondtunk búcsút Vickersnek, mert a TE-ek minőségi teljesítményt nyújtottak.TC-t nézve, talán választ kapunk a S kérdésre. Nálam Church biztos kezdő, és tapasztalat meg eddig nyújtott teljesítmény alapján ugyan Allen illik bele még a kezdő képbe, de majd a srácok a pályán eldöntik.
Személy szerint Magee-re leszek kíváncsi, hogy elcsíp-e egy helyet az 53ból.
több mint 12 éve
100+ reception egy TE-nél elit. Mind1 ezen semmi nem múlik nekünk senki más nem kéne helyette.Üdvözlet!Witten nem elit szint? vicc 😀 (amellett,hogy tudom,ez csak szimplán számokról szól)
www.profootballfocus.com/wp-content/uploads/2013/07/daily-depth-Cowboys.png
Erre visszatérve, ha ez lesz az alap felállás szerintetek Frederick lesz a kezdő C? ha Costa egészséges akkor nem jobb ha Costa C, Frederick meg Mackenzy v Livings posztján nem-e lenne jobb? vagy így a legerősebb a felállás.?
Az eddig felkészülésről,játékosokról, újoncokról vannak friss,infók,vélemények,edzés munka stb.?
az meg van h az Nfl.com szerint miénk a 3. legjobb elkapó sor?
www.nfl.com/news/story/0ap1000000218122/article/nfls-top-10-receiving-corps-atlanta-falcons-rank-no-1Kroos
Szerintem a safety poszton nem will allen fog kezdeni,aztán majd kiderülTehenész
Amúgy ha Frédi nem C-t fog játszani akkor tökön szurom magam, de sztem ezt valaki mar itt írta szóval erősen plagium szaga van ha en írom. Costa sérült es amúgy is átlag alatti játékos nálam.
Hírek: Brent visszavonul az off field issuek miatt. En kiraktam volna rég.
Romo engedélyt kapott az edzésre
több mint 12 éve
Üdvözlet!Witten nem elit szint? vicc 😀 (amellett,hogy tudom,ez csak szimplán számokról szól)
www.profootballfocus.com/wp-content/uploads/2013/07/daily-depth-Cowboys.png
Erre visszatérve, ha ez lesz az alap felállás szerintetek Frederick lesz a kezdő C? ha Costa egészséges akkor nem jobb ha Costa C, Frederick meg Mackenzy v Livings posztján nem-e lenne jobb? vagy így a legerősebb a felállás.?
Az eddig felkészülésről,játékosokról, újoncokról vannak friss,infók,vélemények,edzés munka stb.?
Szerintem a safety poszton nem will allen fog kezdeni,aztán majd kiderül
több mint 12 éve
Üdvözlet!www.profootballfocus.com/wp-content/uploads/2013/07/daily-depth-Cowboys.png
több mint 12 éve
Cowboys RE DeMarcus Ware (shoulder) will be 100 percent for training camp.
több mint 12 éve
beállítások -> kedvenc csapat -> tádámm 😊jjncaamuszáj a tádámmot választani? 😊
több mint 12 éve
na, népesség-fenntartási projekt kipipálva, akkor jöhet a training camp?Romo-t kirúgtuk már, vagy csak pénteken fogjuk? már késő June 1 cutra tenni, ugye? 😊