NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
56
11
19:00
Cleveland Browns - Buffalo Bills
26
9
New Orleans Saints - New York Jets
21
10
New York Giants - Minnesota Vikings
15
4
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
14
7
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
13
7
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
12
5
19:00, MAX4
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
4
3
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 12 éve
az U of P az USA legnagyobb diplomagyára, szóval a maga nemében ők se kispályásokjjncaaakár. még nem volt szerencsém hozzájuk. bár lehet, hogy gyorsabban szereztem volna keménypapírt, mint itt a rakparton sikerült.
más: aztán végiggondoltam, milyen csapatok hazai arénája viseli az AT&T nevet:
SF Giants ááááááááááááááá
SA Spurs ááááááááááááááá
Texas Tech ááááááááááááááá
mondjuk ami vicces, hogy az AT&T Field Chattanooga, TN-ben meg pont a Dodgers farmcsapatáé
több mint 12 éve
az U of P az USA legnagyobb diplomagyára, szóval a maga nemében ők se kispályások

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
na hát ez az.nem maradt nagyon más, a Lambeau-t, a Soldier Fieldet, a Ralph Wilson és a Paul Brown Stadiumokat meg az Arrowheadet nem fogják átnevezni, a Georgia Dome helyett meg már jön az újjjncaaEmlékszem még örültünk, hogy bár nem valami kreatív, mégse olyan nyomi név a Cowboys Stadium mint mondjuk a FedEx Field. 😛 Hurrá...valahol várható volt, hogy a Cowboys Stadium elnevezés csak pár évig marad. melyik a legújabb olyan stadion, aminek nincs névszponzora?slowmotion
Legalább a balszerencse kitakarodhatna az új nevű stadionból.gyeek
hiába kőgazdag JW, azért a stadion 1.3md USD-jából nem csak Arlingtonnak fájt egy nagyon nagy összeg, hanem neki is. célszerű minden centet megragadnia, hogy javítsa a balance sheet-et.
négy szezont lehúzott a csapat szponzor nélkül, azért ez így is szép, máshol már az alapkő letétele előtt lehet tudni, kinek a reklámja fog virítani a főbejárat felett. Lucas Oil, MetLife Insurance, Levi's...
asszem a Cardinals stadionja az utolsó, aminek nem valami cég a névszponzora, hanem a U of PHX...
több mint 12 éve
nem maradt nagyon más, a Lambeau-t, a Soldier Fieldet, a Ralph Wilson és a Paul Brown Stadiumokat meg az Arrowheadet nem fogják átnevezni, a Georgia Dome helyett meg már jön az újEmlékszem még örültünk, hogy bár nem valami kreatív, mégse olyan nyomi név a Cowboys Stadium mint mondjuk a FedEx Field. 😛 Hurrá...valahol várható volt, hogy a Cowboys Stadium elnevezés csak pár évig marad. melyik a legújabb olyan stadion, aminek nincs névszponzora?slowmotion

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Emlékszem még örültünk, hogy bár nem valami kreatív, mégse olyan nyomi név a Cowboys Stadium mint mondjuk a FedEx Field. 😛 Hurrá...valahol várható volt, hogy a Cowboys Stadium elnevezés csak pár évig marad. melyik a legújabb olyan stadion, aminek nincs névszponzora?
több mint 12 éve
Emlékszem még örültünk, hogy bár nem valami kreatív, mégse olyan nyomi név a Cowboys Stadium mint mondjuk a FedEx Field. 😛 Hurrá...Legalább a balszerencse kitakarodhatna az új nevű stadionból.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve

---
több mint 12 éve
lehet, hogy Rob szisztémája kifinomult, de a DC-nek nem áll ott meg a feladata, hogy papíron gyönyörű és verhetetlen a védelem, azt át is kell ültetni a gyakorlatba.slowmotion😊 Wong kérdése után ez volt az első dolog, ami az eszembe jutott RR DC tevékenységéről. Ha a nagy részét át tudta volna ültetni a gyakorlatba, akkor ma az RR irányította Cowboys védelem lenne a legjobb a ligában.
több mint 12 éve
Nagyrészt egyet értek. Viszont ami a D-line legnagyobb gondja lesz/van/volt az a belső passrush illetve annak hiánya. Hiába van két kva jó DE ha két T kívülre szorítja őket es a zsebbe fellépve meg Hawaii van.DT poszton egyáltalán van most normális játékosunk?Hatchert tudom,de ő 33 lesz idén,Ratlif-et én nem is igazán értem meg miért tartotta meg a vezetés,Crawford out,Spears a hollóknál,Coleman már rég nincs itt.Ki fog játszani?Hozzá teszem a két DE poszt se életbiztosítás mert depth alig van,Vilber idén fog először ezen a poszton játszani,aztán asszem van még Albright aki ilyen hibrid,ő se nagyon játszott még endet,csak collageban. Márpedig az egész sémának az alapja egy atom passrusht nyomó Dline,én ezt nagyon nem látom hogy honnan jönne,akkor meg nem sokat fogunk érni a ligaelit LB sorral,meg a solid secondaryvel.Végülis megérte ez a Kiffin move,a Ryan féle 3-4es védelembe kb 1 darab értelmes NT kellett volna szerezni és nagyából a védelem kész lenne,csere sorral együtt,persze akkor nem lenne most min izgulni.Cowboykarcsiazért nem egy darab nose tackle hiányzott abból a védelemből. pl volt Hatcher, aki kezdő szintű end volt, és játszott is rendesen, aztán nagyjából ennyi.
Coleman - öreg és sérült
Ratliff sérült és azért - valljuk be - DT-nek kicsi, DE pozi meg egészen más tészta
cserék:
Spears: már nem kezdő szint.
Crawford: még nem kezdő szint
Brent: neki nem a foci lesz a legnagyobb gondja a következő pár évben
Lissemore: cserének jó, de nem tudott szintet lépni
meg ugye voltak még az év közben szerzett emberek.
ehhez társult az, hogy Rob szisztémája - tetszik vagy nem - bazi bonyolult. nem olyan, hogy bejön valaki az utcáról, aztán nagyjából tudja is, hogy mi a dolga. a kezdő védelemmel sikerült egész felállásokat elbaszni, az meg már csak hab volt a tortán, amikor cseresor10, vagy 9(!) emberrel állt fel védekezni.
lehet, hogy Rob szisztémája kifinomult, de a DC-nek nem áll ott meg a feladata, hogy papíron gyönyörű és verhetetlen a védelem, azt át is kell ültetni a gyakorlatba.
Kiffin rendszere ehhez képest kő egyszerű, van 4 ember, aki támadja az irányítót, meg a többi, aki védekezik. könnyen meg lehet tanulni, és főleg van egy k**va jó DL coach Marinelli személyében. a kulcspozícióra (MLB) van egy nagyon jó és egy még jobb játékos, és nekik végre nem kell benga falemberekre figyelniük.
a spec teamnek is jobban fekszik a 4-3, mert abban eleve gyorsabb linebackerekre építenek, nem pedig erősebb, de nehezebb (és így lassabb) LB-kre.
tartottam én is az átállástól, de ha belegondolok, a liga egyik (ha nem a) legjobb linebacker-sorát nem kell egy átlagos fal mögött elvesztegetni. a kulcsjátékosok (Ware, Spencer, Lee, Carter) visszatérnek abba a pozícióba, amiben egyetemen villantottak, márpedig az egész koncepció azon múlik, hogy ők hogy tudnak átállni. szerintem jó döntés volt Kiffint hozni, főleg, hogy Marinelli személyében megvan az utód, plusz a linebacker coach (Eberflus) volt Ryan "esze", egy napon még belőle is simán lehet DC.
aztán persze a választ csak az idő adja meg, meg persze a jószerencse.slowmotion
több mint 12 éve
DT poszton egyáltalán van most normális játékosunk?Hatchert tudom,de ő 33 lesz idén,Ratlif-et én nem is igazán értem meg miért tartotta meg a vezetés,Crawford out,Spears a hollóknál,Coleman már rég nincs itt.Ki fog játszani?Hozzá teszem a két DE poszt se életbiztosítás mert depth alig van,Vilber idén fog először ezen a poszton játszani,aztán asszem van még Albright aki ilyen hibrid,ő se nagyon játszott még endet,csak collageban. Márpedig az egész sémának az alapja egy atom passrusht nyomó Dline,én ezt nagyon nem látom hogy honnan jönne,akkor meg nem sokat fogunk érni a ligaelit LB sorral,meg a solid secondaryvel.Végülis megérte ez a Kiffin move,a Ryan féle 3-4es védelembe kb 1 darab értelmes NT kellett volna szerezni és nagyából a védelem kész lenne,csere sorral együtt,persze akkor nem lenne most min izgulni.Cowboykarcsiazért nem egy darab nose tackle hiányzott abból a védelemből. pl volt Hatcher, aki kezdő szintű end volt, és játszott is rendesen, aztán nagyjából ennyi.
Coleman - öreg és sérült
Ratliff sérült és azért - valljuk be - DT-nek kicsi, DE pozi meg egészen más tészta
cserék:
Spears: már nem kezdő szint.
Crawford: még nem kezdő szint
Brent: neki nem a foci lesz a legnagyobb gondja a következő pár évben
Lissemore: cserének jó, de nem tudott szintet lépni
meg ugye voltak még az év közben szerzett emberek.
ehhez társult az, hogy Rob szisztémája - tetszik vagy nem - bazi bonyolult. nem olyan, hogy bejön valaki az utcáról, aztán nagyjából tudja is, hogy mi a dolga. a kezdő védelemmel sikerült egész felállásokat elbaszni, az meg már csak hab volt a tortán, amikor cseresor10, vagy 9(!) emberrel állt fel védekezni.
lehet, hogy Rob szisztémája kifinomult, de a DC-nek nem áll ott meg a feladata, hogy papíron gyönyörű és verhetetlen a védelem, azt át is kell ültetni a gyakorlatba.
Kiffin rendszere ehhez képest kő egyszerű, van 4 ember, aki támadja az irányítót, meg a többi, aki védekezik. könnyen meg lehet tanulni, és főleg van egy k**va jó DL coach Marinelli személyében. a kulcspozícióra (MLB) van egy nagyon jó és egy még jobb játékos, és nekik végre nem kell benga falemberekre figyelniük.
a spec teamnek is jobban fekszik a 4-3, mert abban eleve gyorsabb linebackerekre építenek, nem pedig erősebb, de nehezebb (és így lassabb) LB-kre.
tartottam én is az átállástól, de ha belegondolok, a liga egyik (ha nem a) legjobb linebacker-sorát nem kell egy átlagos fal mögött elvesztegetni. a kulcsjátékosok (Ware, Spencer, Lee, Carter) visszatérnek abba a pozícióba, amiben egyetemen villantottak, márpedig az egész koncepció azon múlik, hogy ők hogy tudnak átállni. szerintem jó döntés volt Kiffint hozni, főleg, hogy Marinelli személyében megvan az utód, plusz a linebacker coach (Eberflus) volt Ryan "esze", egy napon még belőle is simán lehet DC.
aztán persze a választ csak az idő adja meg, meg persze a jószerencse.
több mint 12 éve
Nemtom, ESPN-en néztem ott 31-nek írják. Honnan jön ez a 33? 😀 Most megnéztem pár helyen, és 82esnek írják.
több mint 12 éve
Akkor engem már csak az érdekelne, hogy ha ennyire egyértelmű, hogy a tavalyi D 90%-ra kész volt, a mostani meg egy nagy lutri, hogy a vezetőségnek miért volt az első dolga off season-ben Robot kirakni és átvariálni a védelmet?
több mint 12 éve
Ratliffet kedvelem meg minden de sérülten szart nem érünk vele. Évek óta folyamatosan inaktív. Tavaly a D-line hulladék volt, nincs ezen mit szépíteni. Hatcher ( aki amugy 33) volt aki jó volt egyedül. DT-ben megint ott vagyunk hogy se minősége se mélysége nincs a posztnak. Meg a sérülések is ott vannak. Nem érzem azt hogy az eddig is hiányzó belső passzus gond megoldódna.
több mint 12 éve
Jótt 2 védőfalember: DT Landon Cohen és DE George Selvie(mindkettő volt nálunk hosszabb -rövidebb ideig) . A WR Lavasier Tuineinek kellett paklolnia emiatt Cohen utoljára 2011ben volt pályán a Patsben, akkor se sokat, Selvie viszont aktív tagja volt tavaly a DE rotációnknak(15 meccsen játszott, volt sackje is). Idén leigazolta a Bucs, de kirakták májusban. Majd Jeris Pendelton körbevezeti. 😀
több mint 12 éve
Most, hogy Ratliff se eddz még, Lissamore és Ben Bass játszik az első csapattal. Utóbbiról azt hallottam, hogy sokkal többet mutat mint az előző szezonban és nagyon jól fejlődik.Ugye kezdőként Ratliff és Hatcherre számítanak, vsz. azért ez egy elég jó páros (Hatcher pl. top5-be rangsorolták tavaly a posztján) és idén még csak 31 lett. Ratliff megtartását én valamennyire megértem, ha idén mutat is valamit, akkor még 1-2 évig megtarthatjuk, úgyis lassan elfogy a garija, akkor meg nyom nélkül mehet tovább. Azért ő alapvetően egy jó játékos, főleg ha egészséges lesz a szezonra és tényleg 3tech-et játszhat. Idén csak 4 millát keres, azért kár is lenne szerintem kidobni, jövőre már ez megduplázódik, akkor sanszos lesz.
Így NCAA szezon előtt, egész pofás kis DT prospectek lesznek, akik valószínűleg 2014es draftra kijönnek. (Ha valakit érdekel esetleg: Louis Nix ND, Stephon Tuitt ND, Anthony Johnson LSU, Timmy Jernigan FSU, Will Sutton ASU). Rohadt messze van, de azért lehet figyelni a srácokat hátha valamelyik itt köt ki.
több mint 12 éve
DT poszton egyáltalán van most normális játékosunk?Hatchert tudom,de ő 33 lesz idén,Ratlif-et én nem is igazán értem meg miért tartotta meg a vezetés,Crawford out,Spears a hollóknál,Coleman már rég nincs itt.Ki fog játszani?Hozzá teszem a két DE poszt se életbiztosítás mert depth alig van,Vilber idén fog először ezen a poszton játszani,aztán asszem van még Albright aki ilyen hibrid,ő se nagyon játszott még endet,csak collageban. Márpedig az egész sémának az alapja egy atom passrusht nyomó Dline,én ezt nagyon nem látom hogy honnan jönne,akkor meg nem sokat fogunk érni a ligaelit LB sorral,meg a solid secondaryvel.Végülis megérte ez a Kiffin move,a Ryan féle 3-4es védelembe kb 1 darab értelmes NT kellett volna szerezni és nagyából a védelem kész lenne,csere sorral együtt,persze akkor nem lenne most min izgulni.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Pedig volt, amikor top5-be várták még anno a drafton 😊Wyattaz bullshit, emlékszem, volt az a csávó, akit egy indiai kajáról neveztek el, oszt' elvitték a negyedik helyen, de má' azt se lehet lassan lekövetni, hogy éppen hol pusztítja a kenyeret...
több mint 12 éve
DE George Selvie hivatott Crawfordot helyettesíteni...blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Helmet cam: DeMarco Murray www.dallascowboys.com/multimedia/videos/Helmet-Cam-DeMarco-Murray/261378a2-bceb-48fb-b5c4-facb3020995c
több mint 12 éve
Spencer sem tud edzeni 2-4 hétig, műteni kell a térdét.vassadiÍgy van. Állítólag 2 előszezon meccset kell kihagynia.
több mint 12 éve
Spencer sem tud edzeni 2-4 hétig, műteni kell a térdét.
több mint 12 éve
Majd meglátjuk, hogy mi lesz belőle. Egyébként; nekem is Welker jut róla eszembe (nem lenne rossz 😊 ).Ez mind igaz, de ez nem azt jelenti, hogy belőle is elit lesz, meg azt sem, hogy nem. Legyen az, adja Isten, hogy tévedjek. Én csak azt mondtam, hogy engem nem győzött meg, nekem valami hiányzik belőle...WongWelker sem szaggatott első idényében, nem?Legalább!Engem nagyon nem győzött meg a szőke herceg...Wong
Nekem a Denveré tűnik a legjobbnak... ha figyelembe vesszük Manning-et. Bár... van a rosterünkön egy Cole Beasley is (engem meggyőzött tavaly). Ha Tony-t megvédi a fal, akkor lesz kikből válogatni. 😊toxique
sőt, Amendola túl sem élte a TC-t...slowmotion
több mint 12 éve
Kuriózum - Garrett teljes nyitóbeszéde a TC első napjáról:mmqb.si.com/2013/07/17/jason-garrett-dallas-cowboys-speech/
több mint 12 éve
Állítólag egyre közelebb a megállapodás a cowboys és az AT&T között a stadion új nevét illetően. Évi 25 millát jelentene ha a cég beletehetné a szignóját a stadion nevébe.Egyenlőre ők se tudják hogyan oldanák meg. AT&T Stadium nem túl fantáziadús szvsz. 😀Remélem idén nem megint arról fog szólni az év,hogy egyre hosszabb a lista..
Szerk.: Közben nőtt a sérültek száma
Bernadeau
Livings
Leary
Spencer
Hannah
Crawford IRWirtschaftsteil