Denver Broncos

49 feliratkozó

5 órája
Black_Adder Denver Broncos 9 422 — we almost always almost win
Léphettünk volna amíg McDaniel szabad, de az ő koncpeciói szerintem ütköztek volna Paytonéval, de ha széleskörű keresés, nem egyértelmű házon belüli megoldás, akkor akár a sémaváltás is asztalon lehetne, noha szerintem nincs.
Mindenesetre Lombardi érzésre semmiért nem felelt igazán, ami azt erősíti, hogy Webbnek csináltuk a helyet, csak nem mondhatjuk ki hangosan, mert kell 2 kisebbségi jelölt interjú, akik miért jönnének, ha tudják, hogy Webb az OC-nk. Ami meg, egyfelől interjúból lesz kinevezés, másfelől viszont nagyon béna ez a szabály...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
5 órája
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 899
joe brady lett volna a tökéletes oc:
- ismerik egymást
- tapasztalat rendben
- koncepció, vízió elég hasonló, mindketten a first downra való játszásban hisznek, csak nix payton alatt nagyobb terhelést kap, mint allen brady alatt

innen nem tudom ki lehet reálisan olyan oc, aki playcaller is lehet, és nem csak egy film analyst, tényleg webb az egyetlen opció perpill, mert ő már képezi a hidat az irányító és a hc között. aztán lehet radar alól előkapnak valakit. a mostani hc jelölt o arcok kevesek. gruden szerintem csak qb coachnak vagy consultantnak jönne, nem akar ő már ekkora terhet, hogy játékhívás. a payton fa nagy része itt van, szóval nem tudom dolgozik-e érdemi arc a ligában vagy egyetemen aki nem jut eszembe. scheelhaase és társaik tapasztalatlanok, super bowlért játszunk, nem egy gyenge csapatot kell közepesre vinni. matt nagy kizárt, reid embere, de azt nem is kell bánni. kingsbury kizárt szerintem.. legalábbis remélem.

paytonnak vinni kéne még egy évet, aztán jövőre hátha kirúgják steichent vagy schottenheimert, és le lehet rakni eléjük egy zsák pénzt.

a bearsnél payton embere volt az oc idén, valami doyle, tőlünk ment oda, ő ugrik még be. valami 29 éves asszem.
6 órája
szaba Los Angeles Chargers 12 146
Jim Leonhardot kikértük DC interjúra. 🙂
szaba
és nem vittétek el ...
Negritis, a vajda
Azért meghallgattuk. 🙂
6 órája
Negritis, a vajda Denver Broncos 55 880 — The Mathematician
szaba
és nem vittétek el ...

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
8 órája
rob3r7o Denver Broncos Ole Miss Rebels 4 857
Egyébként ha Payton tényleg hajlandó feladni a playcalling-ot, szinte biztos vagyok benne, h Webb lesz OC.

Rooney rule miatt gondolom elhuzodhat a dolog, de meglepne, ha nem ő lenne eloleptetve.

„History is a set of lies agreed upon.”
9 órája
a divíziós körben és a championship körben is a mi meccsünket nézték legtöbben, a bills broncos a legnézettebb szombati meccs lett valaha

meinerz és bolles jelölve lett az év protectora díjra, remélhetőleg bolles első helye nem azon megy el, hogy egymás elől visznek el szavazatokat

wide open search lesz oc pozícióra, megfelelő jelölt esetén playcall feladása is felmerülhet. elég szar időzítés, konkrétan üres az oc market, egy megfelelő jelöltet sem látok webben kívül

lassan bejelentés lesz vj sorsáról, jelentős fizuemelést szeretne
18 órája
Úgy tűnik Nix-nek annyira nem tetszett, h Payton ennyire nyíltan beszélt a korábbi bokaproblemairol.

A reporter asked Bo Nix about Sean Payton telling the media he's had three surgeries on this ankle.

Bo responded: "I don't think he really should share how many surgeries I've had in the past, to be honest with you. He doesn't really even know that"
Ez a rész is érdekes volt.

Bo Nix said there was "nothing predisposed" with his ankle.

Sean Payton said there was yesterday.

Bo said "something may have got confused"
Most vagy Payton beszél össze vissza a sérülés kapcsán, vagy Nix alapból frusztrált most, és ez a nyíltságot SP részéről kicsit a szívére vette. Mindenesetre érdekes. 😀

18 órája
nix azt mondjuk egy hónap múlva már tud edzeni, másfél hónap múlva meg már limitáció nélkül
19 órája
20 órája
Leonhardal mint DC nem lennék nyugodt. Nekeem ez nem a JDR vs Wade. Wade mielőtt idejött 15-ben már a liga top defeniseve guruiközt volt számontartva. A séma váltás és a záródó championship window miatt volt kockázat. Ha 2 év kellett volna hogy összeálljon a védelme, nem nyerünk SB-t.
Black_Adder
én se és ugye én hoztam fel azt a hasonlatot
ezért is mondtam hogy fingom sincs ki lenne jó opció oda azok közül aki el is érhető (Flores pl sztem előrelépés lenne, de SP mellé nincs az az isten, 1 egomán edző is elég)

21 órája
Zalán Denver Broncos 4 903 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Szokásos séma. Ennek az idénye van. Tavaly is vót, Hufanga bevált, a draftról Crawshaw. A többiek egy nagy kérdőjel. Csoda, hogy ezzel a kerettel AFC döntőig mentünk, de az elbukás inkább ott keresendő, hogy nem sikerült megerősíteni a csapatot. Persze a halottpénzbis most gurul ki, és klassz a fiatal játékosok nevelése, de még mindog hiányzik az a rengeteg pick, amit elszórtunk a tudjuk kire. Majd meglátjuk, hogyan sikerül az idei agresszivitás. Mintha tavaly is ezt a szót használták volna a draft előtt.

"I love this sport. I hate this sport."
22 órája
Talán Cruyff említette pár napja/hete, de nagyon keves szó esik így is Penner-rol, pedig valószínűleg nélküle se tartana itt a csapat.

Greg Penner opens his end of season availability:

“Main message is we’re not satisfied. We have a lot of work to do. We’ve made a lot of progress in the last 4 years but we’re going to work our tails off this offseason and come in next year ready to go”

1 napja
szaba Los Angeles Chargers 12 146
1 napja
Albright szerint ha minden igaz akkor sem jön vissza VJ, ha nem kap DC állást, de ezzel csak azt a narratívát akarja erősíteni, hogy SP-vel nem lehet együtt dolgozni. De őszintén én egy ideje leiratkoztam róla, SP kapcsán minden véleménye a sértődöttségből fakad, szóval csak kinti fórumon láttam ezt, nem fact checkkeltem.
Black_Adder
semmi ilyesmit nem mondott
1 napja
Cooper annyit mondott, hogy "Nagyon örül hogy Vance Joseph... nem tudom ő mit mondott, szóval talán legjobb ha nem mondok semmit"
Vagy annak örül hogy marad vagy a szakmai előlépésének. De az látszik, hogy az öltöző nagyon szereti, úgyhogy gondolom inkább a maradásának szólt a széles mosoly.

Albright szerint ha minden igaz akkor sem jön vissza VJ, ha nem kap DC állást, de ezzel csak azt a narratívát akarja erősíteni, hogy SP-vel nem lehet együtt dolgozni. De őszintén én egy ideje leiratkoztam róla, SP kapcsán minden véleménye a sértődöttségből fakad, szóval csak kinti fórumon láttam ezt, nem fact checkkeltem.

Webb valszeg meg lesz hallgatva OC posztra, szerintem ő a favorit. Lehet megy a Raidersbe HC-nak, lehet visszautasítja emiatt. Kérdés, ha máshol playcaller OC szerepet kap, azért itt hagy-e minket. Abból kiindulva, hogy voltak második körös interjúi, szerintem ha idén nem lesz HC, akkor majd jövőre. Ilyen szempontból nem annyira lényeges. SP miatt O oldalon marad a kontinuitás. Nixnek mondjuk jó lenne még egy év Webbel, jövő év végére szerintem kiforr annyira a játéka, hogy kevésbé számítson.

Leonhardal mint DC nem lennék nyugodt. Nekeem ez nem a JDR vs Wade. Wade mielőtt idejött 15-ben már a liga top defeniseve guruiközt volt számontartva. A séma váltás és a záródó championship window miatt volt kockázat. Ha 2 év kellett volna hogy összeálljon a védelme, nem nyerünk SB-t.

Itt most télen volt egy-két rossz meccs. Meggyőződésem, hogy a Bills a védelmünk kriptonitja. Önmagában ez is lehet elég nagy probléma, de ezen kívül is volt pár gyenge meccs decemberben, de voltak bőven jó meccsek is. Inkább maradjon egyben amíg lehet. Mondjuk ha nem esik vissza a védelem jövőre őt is újra hívják interjúkra, és potenciálisan viszik is. Van piaca.
Ha mi válnánk meg tőle, azonnal találna DC lehetőséget, mi meg nagy eséllyel úgy járnánk mint az ST koordinátor pozícióval tavalyról idénre.

btw elvileg Morton már a Pats meccs előtt visszajött. Őt nem lenne muszáj OC állással csalogatni, mert pont nem jött be neki elsőre, de Lombardinál ő sem tud kevesebbet. Ha semmi elképzelés nem jön be elhet ő lesz a fallback. De szeritnem marad valami alacsonyabb beosztásban is.

Ha jönne egy olyan WR coach aki megtanítja Franklinnek megfogni a labdát, akkor tuti contenderek leszünk.

Kubiak nem értem miért menne el máshova OC-nak, plusz el sem kell őt engednie a csapatnak. Nem tudok róla hogy lejárana a szerződése. De ha megy valahova, oda megy ahol ő hívja a playeket. Amúgy vagy az interjúkon nem teljesített jól, vagy nem érdekli még annyira a HC poszt vagy csak nem merik bevárni a csapatok a SB-t, mert lemaradnak a jó koordinátorokról vagy még rosszabb, nem hozzájuk ír alá, és akkor közben bukják a B és C opciót is... Nem tudom. Nem a mi problémánk.

Mondjuk ha Leonhard lenne a Bills DC az akward meet lenne Pegulával, aki belökte a busz alá Brady-t hogy ő pusholta a bust WR-t, implicit beszólt a mi védelmünkre azzal hogy elkapás volt és akkor most adja majd el az öltözőnek hogy milyen nagy a bizalom ez iránt a stáb iránt, de szintén nem a mi problémánk.

Azt hogy mi a baj VJ védelmével és a hóval együtt azt nem értem. 0 pontot engedtünk a hóban. Inkább a támadók miatt jöhet szóba a fedett stadion, de a Broncos történelmének legtragikusabb meccse lesz ez, ha erre hivatkozva lesz buzisfedett stadionunk, remélem kellően hangos lesz a kinti fanbase, hogy legalább a "feddhető" opció legyen

Amíg SP marad hatalmas probléma amúgy nem lehet. A védelem visszaeshet DC cserével, de az hogy amikor a legfontosabb akkor hozzuk a legjobbunkat az nem, és leginkább az nyerte nekünk idén a meccseket. Vannak dolgok amik lehetnének jobbak, de ez SP csapata és ő csinált az 5-12-ből 14-3-mat, ő itt a kulcsszereplő a sikerben.

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
1 napja
ha a raiders nem nevezi ki klint kubiakot, el tudom képzelni, hogy ő is játékos az oc poziért, főleg ha a seattle sb-t nyer. itt jobban tud keresni, és ott már nem lenne dolga.
Cruyffista
El nem tudnám képzelni, hogy Kubiak miért jönne ide a Seahawks-tól azonos pozícióra egy O HC alá...
Ott övé az egész O és ha esetleg idén azt is mondja, hogy nem kell neki a Raiders HC szék, jövőre egy következő körben megint a jelölt listák tetején lesz...kizártnak tartom, hogy 2-3 évig padozzon SP mögött, hogy majd tőle átvehesse a pozit, még úgy se, hogy ismerem az atyai szálat...
Rolni
Egyelőre nem világos számomra a Brady-Kubiak-Webb hierarchia. Az biztos hogy Brady a vezető arc közölük ligaszinten, hiszen tavaly HC lehetett volna a Saintsnél, idén Bills HC lett, és Payton is őt kereste meg először az állással. Kubiakot például Stefa miatt dobta a Falcons, a Ravens meg Minter miatt. A Bills sem őt nevezte ki. Most a Bills Webbet kereste meg először az OC pozival, ahogy elvileg az Eagles és a Ravens is azonnal kinevezné ha igent mond. Én itt még Kubiakot nem tudom elhelyezni. Az LV állás tisztázása után, és hogy ott kinek milyen lap volt a kezében tisztább lesz a kép. Az biztos, hogy pénzügyileg, kényelemben, család szempontból ez a váltás indokolható lenne. Én nem látom, hogy Kubiak ligaszinten hú de kelendő figura lenne, szóval lehet szakmailag is többet érne, ha még egy O-val megmutatná. Persze ahogy írtam, itt annak is nagy szerepe van, megnyeri-e a Super Bowl-t.
1 napja
Általános Doktor Denver Broncos 2 153 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
ha a raiders nem nevezi ki klint kubiakot, el tudom képzelni, hogy ő is játékos az oc poziért, főleg ha a seattle sb-t nyer. itt jobban tud keresni, és ott már nem lenne dolga.
Cruyffista
El nem tudnám képzelni, hogy Kubiak miért jönne ide a Seahawks-tól azonos pozícióra egy O HC alá...
Ott övé az egész O és ha esetleg idén azt is mondja, hogy nem kell neki a Raiders HC szék, jövőre egy következő körben megint a jelölt listák tetején lesz...kizártnak tartom, hogy 2-3 évig padozzon SP mögött, hogy majd tőle átvehesse a pozit, még úgy se, hogy ismerem az atyai szálat...
Rolni
Nyilván nem jönne, Kubiak HC-nak megy majd el onnan, ha azt látja h van jó lehetősége | ami lehet h nem idén lesz | .

Webb sem fog playcallingos állást kapni a Billsnél, ezek olyan hírek amiket először olvasva is értelmetlenek. Webb HC-ként pedig túl nagy lutri még | ettől még kaphat ajánlatot | . Neki ha felajánljuk az OC pozit, akkor sztem kérdés nélkül elfogadja, függetlenül attól h playcaller lesz-e vagy sem - most se volt az és mégis több HC ajánlata volt, a várható erősítésekkel illene minimum megismételni ezt a statisztikailag átlagos O# teljesítményt és akkor nem látom h jövőre miért ne lenne kelendő HC jelölt.

VJ a játékosok interjúi alapján pedig maradni fog, nekem a metakommunikációkból az jön le h jelen állás szerint az a csapaton belüli megélés h marad, ezzel Leonhard pozija erősen kérdéses lesz, tekintve h elég sok helyről van DC interjúja...

Szerkesztette: Általános Doktor

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
1 napja
Rolni Las Vegas Raiders 10 220 — Raiders fan
Cruyffista

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
1 napja
Gondolnám, hogy Webb lesz az OC...ne menjen máshova OC-nak...mondjuk kérdés, hogy mennyi időt nyer így SP vele...simán jövőre is HC jelölt lesz, mondjuk Brady is az lett volna és ilyen közel az SB-hez a fő szempont a köv szezon és nem a távlat OC kapcsán sem...
Rolni
itt igazából az idő is nagy ellenfél:
- webb most megy a ravens, eagles és társaihoz oc interjúra
- teljesíteni kell a rooney rule-t
- vj maradása még nem konfirmált, elvileg a vegas és arizona állások nem érdeklik, de soha nem lehet tudni és browns meg pláne, de ez az nfl, bármikor lehet turnaround
- szerintem a választék így webb, gruden, vagy carmichael, nem fog kinevezni olyat akit nem ismer. klint kubiak játszhatna a denveri kötődés miatt egy nagyobb payday-jel, de ahogy látom carmichael adja magát, a saintsnél 14 évig volt oc-ja, előtte brees qb coacha, de tény hogy kellenének az új gondolatok annak ellenére is, hogy payton talán az egyetlen oldschool koponya aki stabilan tartja a lépést x and o's-ban a ligaelittel

payton tegnapi sajttájon intenzív, agresszív offseasont ígért

+ kéne a stábba payton hóna alá egy fiatal o arc, akit kinevel hc utódnak, emiatt webbet megérné a legjobban fizetett koordinátorrá tenni hogy kivárja azt a pár évet, de brady se lett volna rossz ötlet.

1 napja
Rolni Las Vegas Raiders 10 220 — Raiders fan
Gondolnám, hogy Webb lesz az OC...ne menjen máshova OC-nak...mondjuk kérdés, hogy mennyi időt nyer így SP vele...simán jövőre is HC jelölt lesz, mondjuk Brady is az lett volna és ilyen közel az SB-hez a fő szempont a köv szezon és nem a távlat OC kapcsán sem...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
1 napja
payton elvileg már a bills elleni után playcaller oc ajánlatot tett bradynek, ha ez igaz akkor itt szélesebb search lesz

edit: brady is saintses pajtás volt, ezt nem tudtam, akkor mégse lesz széles search. wr és db coach is repült. egész szezonban dropoltak az elkapók és a db-k, rengeteg turnover, yard és pont maradt bent, szóval nem meglepő.

Szerkesztette: Cruyffista
1 napja
VJ leváltása lehetne hasonló mint a jdr > wade philips volt
Bár hogy ki lenne előrelépés nemtom

1 napja
Zalán Denver Broncos 4 903 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Ha VJ marad, akkor viszont fix fedett stadion lesz. 😋

"I love this sport. I hate this sport."
1 napja
vj maradjon csak. Ami nem tört el, azt ne szereljük meg, nem a védelem miatt kaptunk ki vasárnap és nem 2db 3. körösre vagyunk a SB-tól, bizonyos szempontból már ott vagyunk, más szempontból 1. körös premium rookiekra vagyunk. Még egy Harvey-Bryant párossal ugyanott vagyunk mint idén. Egy első körös skill játékossal potenciálisan előrébb. (mondjuk azt hiszem tradehez is fel lehet használni már a kompenzációs pickeket is)

Lombardi nem tudom, hidegen vitte a kávét a meetingre vagy mit tud elrontani. Mindenesetre van az a gyanú, hogy ő már tudja hogy webb nem lesz HC és egy előléptetéssel itt tartjuk. Ha így van kérdés, hogy a play callingot megkapja-e (illetve megkapná-e Buffaloban)

1 napja
Ez inkább Paton lesz
Bozontron
Nem hinnem, h Patonnak lenne beleszólása Payton stábjába. Főleg nem SP feje fölött.