Denver Broncos
49 feliratkozó
2 órája
egy snappet mindenképp adnék nekide nem biztos hogy annyira örülnék ha hosszútávon itt lenne, a domestic abuse case miatt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 órája
szerintem nem csak a kezdők erősek, hanem a depth is mély. És a jövő szempontjából jobb ha a fiatalok kapnak lehetőséget.De nem mondom, hogy nem borsódzna a hátam egy közeliről Von Millerről ahogy áll a LoSon bámulja a QB-t miközben várja a játék indítását.
Öltöző szempontjából ő jó srác, igazi mentor, de érkezése pont emiatt lehet negatívan érintené a jelenlegi mentorokat. Mondjuk nem hinném hogy itt emiatt súrlódnának az egok.
Most ha kap lehetőséget TC-n és a legjobb 53 marad rosteren, az fair. És ha ehhez képest más történik annak pont a fiatalokban rejlő potenciált és az ST contribúciót kell előnyben részesítenie, amit pont nem Millert kivételezi...
Én ha másnak nem pozíciós segédezdőnek hoznám, ahogy anno Ware-t, amíg a büdösszájúfangio el nem zavarta őt dicstelenül...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
14 órája
Most nem tudom eldönteni, hogy jó helyzetben van a sapkánk vagy sem?Von visszahozása a búcsúszezonjára, nem szabadna, hogy pénz kérdés legyen.
Vont visszafogadnátok? Lehetne ő itt még hasznos vagy sem?
Zalán
Gondolom nem kérne világmegváltó fizut és a pályán sem lenne világmegváltó.
Rotációban biztos vannak nála gyatrábbak is.
És egy Bronco legendával illik tisztességgel bánni. De ez biztos csak szentimentalizmus. Viszont vállalom.
Positive Vibration
17 órája
Most nem tudom eldönteni, hogy jó helyzetben van a sapkánk vagy sem?Ő nagyon akar jönni, egy TC-t nálam megérne, de igazándiból kezdőkkel megvagyunk, rotációban meg jobb a fiatalokat fejleszteni.
Vont visszafogadnátok? Lehetne ő itt még hasznos vagy sem?
Zalán
Előny lenne nála, hogy el lehetne dugni a PS-be, mert a veteránok mondhatnak nemet más csapatnak.
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
1 napja
Most nem tudom eldönteni, hogy jó helyzetben van a sapkánk vagy sem? Vont visszafogadnátok? Lehetne ő itt még hasznos vagy sem?
"I love this sport. I hate this sport."
1 napja
PS2 több lóvé x.com/RapSheet/status/2061899869074129190?s=20
14 napja
Meg levegőt 😁Szállás Denver-ben, 4 éjszaka, 5 nap, 4 csillagos szálloda - 500€Síbérletet is kell venni… 😉
Jegy - 280 €, a KC ellen
Repjegy 830 € oda - vissza, 1 átszállás
Utazás, kaja, pár ajándék
Összesen: 800.000 Ft kb
Én ezen komolyan gondolkodom..
JC6 (Mr. Miele)
Zalán

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
15 napja
Szállás Denver-ben, 4 éjszaka, 5 nap, 4 csillagos szálloda - 500€Síbérletet is kell venni… 😉
Jegy - 280 €, a KC ellen
JC6 (Mr. Miele)
15 napja
NanáSzállás Denver-ben, 4 éjszaka, 5 nap, 4 csillagos szálloda - 500€Nekem a chiefes időpont nem jó (nov 1.), de a Nov. 22 raiders jó lehet. Az téged/titeket érdekelhet?
Jegy - 280 €, a KC ellen
JC6 (Mr. Miele)
Általános Doktor
15 napja
Szállás Denver-ben, 4 éjszaka, 5 nap, 4 csillagos szálloda - 500€Nekem a chiefes időpont nem jó (nov 1.), de a Nov. 22 raiders jó lehet. Az téged/titeket érdekelhet?
Jegy - 280 €, a KC ellen
JC6 (Mr. Miele)
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
15 napja
Szállás Denver-ben, 4 éjszaka, 5 nap, 4 csillagos szálloda - 500€ Jegy - 280 €, a KC ellen
16 napja
esetemben a social media aktivitás miatt szinte biztos hogy visszafordítanak instant 😊Egy denveri túrában, meccsel együtt, nem lenne benne valaki?Innen szinte mindenki és bárki. Vannak ilyen időbeli meg financiális akadályok, de majd improvizálunk egy KissKissBankBank kampányt Budapest Broncos menni Amerika címmel és megy az egész fórum osztálykirándulni a Sziklás hegységbe... 😊
JC6 (Mr. Miele)
Zalán
16 napja
Egy denveri túrában, meccsel együtt, nem lenne benne valaki?Innen szinte mindenki és bárki. Vannak ilyen időbeli meg financiális akadályok, de majd improvizálunk egy KissKissBankBank kampányt Budapest Broncos menni Amerika címmel és megy az egész fórum osztálykirándulni a Sziklás hegységbe... 😊
JC6 (Mr. Miele)
Szerkesztette: Zalán
17 napja
Egy denveri túrában, meccsel együtt, nem lenne benne valaki?
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
19 napja
sok alvás megint nem lesz a szezonbaEngem jobban érdekel, hogy mennyit nem alszunk együtt az irodában vagy az újonnan felfedezett zárt körű klubban?
Lock down the 2026 schedule 📲 pic.twitter.com/cnu9GzWGFY
— Denver Broncos (@Broncos) May 15, 2026
Negritis, a vajda
19 napja
sok alvás megint nem lesz a szezonba17-0
Lock down the 2026 schedule 📲 pic.twitter.com/cnu9GzWGFY
Negritis, a vajda
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
19 napja
jól látom hogy a flex gameket nem nézve igazából csak 3 "hajnali" meccsünk van?1-1 MNF, TNF, SNF
www.espn.com/nfl/team/schedule/_/name/den/denver-broncos
19 napja
De szar hogy az összes hazai meccsre csak a legfelső karéjban vannak jegyek…az eleve a bérleteseké meg szponzoroké, nem?
JC6 (Mr. Miele)
19 napja
De szar hogy az összes hazai meccsre csak a legfelső karéjban vannak jegyek…
19 napja
The Broncos had Peyton Manningpic.twitter.com/rqgvP9Q2Mj
— Dov Kleiman (@NFL_DovKleiman) May 14, 2026
19 napja
sok alvás megint nem lesz a szezonbaLock down the 2026 schedule 📲 pic.twitter.com/cnu9GzWGFY
20 napja
21 napja
Perna Nixrol csinált egy videót youtu.be/v0lJo3lvSE0?is=iixleJmcpWgceI0H
22 napja
Payton said on Saturday that Nix is ready to go now, but that the Broncos are being cautious with their young franchise quarterback, who is recovering from a fractured ankle and two subsequent surgeries. Payton also circled June's two voluntary OTA sessions and mandatory minicamp as distinct possibilities for Nix, though he stopped short of making any guarantess.Elvileg Nix-el nem lesz gond...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
22 napja
Stiddyvel AFC döntőbe mentünk… Nekünk kisebb hátràny, ha Nix még rehab. 😉Egy Prime time meccsunk ugy nez ki mar biztosan lesz. 😀vajon Mahomes vagy Nix halad jobban a rehabilitációval. Döntően befolyásoló tényező lehet az első héten...
This season’s first Monday Night Football game, Sept. 14, will be the Denver Broncos vs. the Kansas City Chiefs.
The game’s site still has not been determined as the NFL still is finalizing its schedule for Thursday’s release.
rob3r7o
Black_Adder