Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 1 éve
Nekem most jött el a pont, hogy elengedem ezt a fórum dolgot...Vótmá' nálam is.
StormST
Én három hónap után jöttem rá, hogy a pozitív oldal értékesebb, mint a károgók, és szépen visszajöttem. Tök jó arcok vannak a topikban, bár én a profilképemmel nem merek megszólalni annyit. Elnézést, csak nincs igazán mire lecserélnem...
Neked is azt kívánom, hogy meg tudd így élni, nekem jól sikerült
Szerkesztette: Gyurma Pappa
több mint 1 éve
Eszméletlen a punciskodás ami itt megy. Bazmeg ha végignéztétek az SB-t meg minden kutyafasza, akkor most nem rinyálni kell meg megsértődni a csapatra mint egy óvodás.Örüljetek hogy nem írják be minden meccs után, hogy szimpatikus vesztesek voltatok és már csak egy draft és meglehet a playoff...
man up
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 1 éve
Az első áldozat.Ha nem pont azért írtam volna tegnap, hogy ezt próbáljuk elkerülni...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Nekem most jött el a pont, hogy elengedem ezt a fórum dolgot...Nincs arra szükségem, hogy valaki minden héten megpróbálja nekem eladni, hogy a lószar az nem büdös, hanem valójában egy kupac arany...
Volt itt már nekünk korábbi SB győztes ex-Pats OC-nk, aki szar volt, ex-Ravens QB-nk, aki szintén az volt, az ex-Colts QB is csinált persze szar dolgokat néha és még sorolhatnám, csak az elmúlt 10 évből van elég sok példa, de egyiknek a volt csapatából se járt ide ilyen vehemensen és offenzíven védeni senki se a líblingjét, ez nekem már agyrém...
Aki akar, az üzenetben megtalál, mert azokat majd megnézem, de amíg RW a csapatnál van, addig én nem fogok fórumozni, talán utána lehet majd itt úgy is elemzést írni és beszélget, hogy nem támadnak meg, tartanak hülyének, beszélnek el mellettem és szaroznak le...
Köszönöm mindenkinek az élményeket, ha lesz fórumos meccsnézés és szeretnétek, hogy ott legyek, akkor szóljatok és megyek szívesen, ha tudok, de ezt el kell engednem, mert már azt érzem, hogy nincs így értelme...
Go Broncos!
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Na, innen látszik, hogy az a performansz, amit te csinálsz, vegytiszta trollkodás...StormSTÉn nem akarom megmondani hogy mit gondolj, de ha tényleg belelovalod magad abba hogy jelentős részben az O# hibája a vasárnapi, akkor szerintem rossz nyomon vagy.
akdestroyer
több mint 1 éve
Bozontron
390
A vallás szép dolog, a tények csúnyák, a csapatunk pedig egy nagy rakás vadlószar. Lehet, hogy van, aki szépnek látja, de attól az még kurva büdös. Állítólag bele van kódolva, hogy lassan elmegy a szaga, ezért már hetedik éve teszteljük minden héten, de most a legszúrósabb. Talán innen már tényleg csak jobb lehet. Idővel. Még pár év.
Szerkesztette: Bozontron
több mint 1 éve
Én kifejezetten örülök annak, hogy Joseph maradt. A családregény folytatódik. Most lesz egy elképesztő meccs, vagy valami Chicagóban. Világos lesz, ki tankol szeptember utolsó hétvégéjén. Én kifejezetten örülnék egy 0-16-os szezonnak és biztos 1/1-nek a remek szezonkezdet után. De ezzel így lehetnek Chicagóban is. Ennél azonban sokkal nagyobb meccs jön utána, végre hazai pályán. Itt találkozhat újra a csodálatos denveri szurkolótábor, aki tavaly még hangos visszaszámolással is segítette az O-t és a holtszezonban megköpködött Hackett-et. Csak, hogy folytatódjon a McDaniels, VJ, Fangio sor, bukott denveri HC-k szopatása. Na most Denverben értő közönség van, emlékszem amikor Ortonnal nyomultunk valami ótvar szar mérleggel hitehagyottan, akkor még óriásplakátokra is összedobták a lóvét, hogy bedemontsráljanak egy balkezes, dobni sem tudó qb-t a csapatba. A történet ismert.
Gyönyörű lesz VJ pályára ügetése, azt hiszem, ömleni fog rá a közutálat. Én amúgy ezt sosem értem. Lehet nem szokás egy hetvenes után kivágni egy koordinátort 3 forduló után, de hetvenes kapni sem szokást. Ès egykor még a sportban is volt olyan, hogy valaki kiállt a pulpitusra, és maga mondott le. Belátta, hogy ez neki nem megy, nagy a kabát rá, vagy épp nincs egyetlen érv sem, ami miatt ezt a posztot neki be kellene tölteni. Csak a pénze persze.
Csak.
Nem tudom mi a teendő ilyenkor, de lehetetlen helyzet lesz neki 13 meccsen az oldalvonal mellett állni ezzel a teljesítménnyel. Itt nem egy kisiklásról beszélünk. Mindhárom meccsen katasztrófa volt a D. (Az O is mellesleg.) És ha marad, hogyan tovább? Hogyan fog hinni benne mondjuk az az ILB, aki átélte ezt a gyalázatot? Mitől fog működni és mitől törje össze magát az Edge? Ő belülről látja, hogy ennek a csávónak fogalma sincs. Én szarul játszom, de az ő rendszerében. Ez az a sport, ahol sokkal nagyobb hatása van az edzőnek a játékra, mint általában a csapatsportágakban.
Vagy fordítva, hogyan fog hinni VJ abban a játékosban, aki ezt a produkciót előadta? Egész egyszerűen egy ilyen historikus vereség kettétöri az edző/játékos kapcsolatot. Iszonyú toxikus, ha marad Joseph, ha nem mond le, vagy nem vágják ki. Neki ma el kellett volna búcsúznia és lelépni a színről.
De Denverben semmi nem racionális már. Csodás történetek lesznek még itt ezek után.
És. Ez az NFL. Tegnap nem engedte abszolút rekordot rúgni McDaniel a rugóját. Megesett rajtunk a szíve. Azonban valakinek a demonstrációról szól az alapszakasz. A Jets után jön a Kansas, s aztán még egyszer, meg megyünk a Billshez is. Ha a Kansas és Ried úgy gondolja, hogy lőjük túl a Miamit, mert üzenjük ki, meg jó játék az uncsi alapszakaszban, akkor Riedék simán megteszik. 15-ös vereségszériában vagyunk, ez lesz 17. Ők amikor csak lehetett aláztak bennünket.
Remember amikor a DT TD passzt ad eldőlt meccsen.
S ha Allennek is van kedve beszállni a buliba, ő is felpakol egy ötvenest azért… Iszonyat várom a következő három meccset. Rengeteg szórakozás vár ránk. Persze keserű lesz. De már mindegy.
youtu.be/zcuenyI-PKM?si=SDRs60s-lXNMf_sY
Szerkesztette: Zalán
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
Én ma nagyon nagyot csalódtam Paytonban. Különösebb elvárásom nem volt az irányába, de annak örültem, hogy jött végre valaki, aki rálép Wilson és a csapat faszára, és helyre rázza őket. Erre kapunk egy történelmi verést, és azt mondja nem lesz következménye???? Mi a lófasz?VonsterÉn meg sehova se tudtam igazán tenni az érkezését. Nem igazán értettem, hogy miért jött el New Orleansból. Ha elege lett, befáradt, akkor persze értem. De akkor minek jött vissza egy év után? Olyan érzésem van, mintha billegne a vissza kéne már vonulni és a túlságosan szeretem amit csinálok között és nem tudja eldönteni, hogy mi legyen. De közben meg már bele is fásult annyira, hogy 7/24 időt belerakjon. Anélkül meg nem megy. Persze ez csak benyomás, nem tudom így van-e vagy sem.
És most nem azért, de kit érdekel hogy 3 hete megy a szezon? Ha én a munkahelyemen rászarok az asztalra, akkor nem basznak ki, mert mondjuk csak 3 hete vagyok ott? Ne vicceljünk már,VonsterAttól függ. Ha hozzám jössz dolgozni, és a nevedet se tudom, csak látlak néha az asztalnál, akkor a következő percben ki lennél rúgva. De ha rád költöttem egy valag pénzt, bízva abban, hogy rendkívül tehetséges vagy és kimozdítod a legfontosabb projektünket az állóvízből, akkor azért előtte megnézném, hogy miért szartál az asztalra, mert lehet, hogy csak nem bírtad visszatartani, és életed legrosszabb emésztési pár perce jött rád. Payton utóbbi, nála azért nem lépnék szó nélkül. Nyerni már úgyse lehet azzal, ha azonnal ki van rúgva, akkor meg legalább derüljön ki biztosan, hogy hogyan került a szar az asztalra.
Ez nem jelenti azt, hogy bizakodó vagyok. Csak nem szeretek érzelemből donteni úgy, hogy a döntésemnek nincs látható / remélhető haszna.
Az offense vs defense vitához inkább nem szólok hozzá. Írjátok ki magatokból ami ki kívánkozik, de én inkább csak elolvasom majd. Nekem elég volt 2012 környékén a Manning vs Tebow debate. Belefáradtam az ilyesmibe. Bár Wilson jó lenne, ennyit tudok csak hozzátenni.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 1 éve
Én kifejezetten örülök h vannak itt olyan szurkolók is akik eredetileg nem nekünk szurkoltak, szal maradjatok, irjatok, mert színesebb, jobb a fórum veletek.Az O# - D# vitához:
Nyilván jogos Storm felvetése h a félidő végén illett volna szorosabba tenni a meccset, de valójában ez csak egy illúzió lett volna:
ennél a D#nél két drive után látszott h annyi TD-t fog kapni, amennyit az ellenfél szerezni akar.
Életemben nem láttam ilyen szar denver D#t | (sztem az eredménykövetőbe is írtam, pedig onnantól még 50 kapott pont hátra volt) | , egyszerűen egy így játszó egységgel 0, azaz nulla esélyed van megnyerni egy pisztolypárbajt.
Nyilván ha többet van a pályán az O#, akkor lehet h kevesebb a kapott pont, de igazándiból itt meg azt nem vesszük figyelembe h a teljes Q4-et a CSERE 'phins támadóegység ellen játszottuk. Sztem ha felteszünk 42 pontot, ők akkor is simán megcsinálják a két TDvel többet...
Szal sztem ott lehet a közös pont h ez a tegnapi D# tényleg egy 70 pontot engedni képes D# módon játszott, míg az O# jobban mozgott rendszerszinten, de végeredményben az egyéni hibák miatt így is elmaradt a vártól, ami miatt a történelmi vereség szerves részévé vált.
Én valahol RWt sajnálom: idénre látszik h beleadott mindent az alapozásba, teljesen elfogadható módon játszik (ezen a meccsen sem tehetett az RZ "szabálytalanságokról", meg Sutton két fumblijáról sem) és mégis 0-3 és csak a gúnyos mocskot kapja mindenhol.
Hozzáteszem ha Paton nem gondolja úgy h le kell őt kötni egy ilyen volumenű garis szerződéssel úgy h még 2(!) év hátravolt a szerződéséből, akkor felekkora média és szurkolói nyomás nem lenne rajta, ami gondololom ártani nem ártana neki sem...
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
Köszönjük az értékes informationt. Soha senki nem állított ebben a topikban olyat, hogy “jelentős részben az O# hibája a vasárnapi.”StormSTÉn nem akarom megmondani hogy mit gondolj, de ha tényleg belelovalod magad abba hogy jelentős részben az O# hibája a vasárnapi, akkor szerintem rossz nyomon vagy.
De a te dolgod.
Lábjegyzet:
2014 januárjában a PM vezette egység 40perc alatt a következőket tette meg az első 7 driveból sorrendben:
1play - 0yard
4play - 8y
2play - 7y
15play - 49y
9play - 24y
10play - 38y
2play - -4y
Ez egy kb minősíthetetlenül rossz eredmény. (4 turnover mellett!)
És tudod mennyi volt a meccs állása ekkor?
0-29
Nem 70.
Mindig a védelem nyeli a pontokat.
akdestroyer
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
akdestroyer
4 751
StormSTÉn nem akarom megmondani hogy mit gondolj, de ha tényleg belelovalod magad abba hogy jelentős részben az O# hibája a vasárnapi, akkor szerintem rossz nyomon vagy.
De a te dolgod.
Lábjegyzet:
2014 januárjában a PM vezette egység 40perc alatt a következőket tette meg az első 7 driveból sorrendben:
1play - 0yard
4play - 8y
2play - 7y
15play - 49y
9play - 24y
10play - 38y
2play - -4y
Ez egy kb minősíthetetlenül rossz eredmény. (4 turnover mellett!)
És tudod mennyi volt a meccs állása ekkor?
0-29
Nem 70.
Mindig a védelem nyeli a pontokat.
több mint 1 éve
www.profootballhof.com/news/2018/10/top-five-shortest-nfl-coaching-stints/Azért legyünk már reálisak ennyi év NFL követés után. Mikor basztak ki valakit bárhonnan 3 fordulót követően?? Legyen akár takarítónő pozícióban...Sean Payton says there will be no firings or coaching changes after Broncos 70-20 loss to DolphinsNa most rakta fel a bohócsapkát. Innentől kezdve az fog csilingelni.
Vicc
JC6 - a ruszki
Grudennek sem jött Paul Guenther.
Amadeus von Dollárbaloldal
Minimum 1, de inkább két év kell mire a haverok repülnek. Ez van, minden csapat ezt csinálja.
Joey Tribbiani
több mint 1 éve
Amúgy szerintem tulajdonosváltásnál- Főleg ha az előző tulajt Pat Bowlennek hívták ér a "nem ér a nevem".Ha már emlegettétek a Seattlet. Jody Allen kurvára nem Paul Allen -sajnos.
Egy franchise nem a meze szerintem elsősorban, hanem a szellemisége a szemlélete, ennek legfőbb őre a tulaj! Szóval ér olyat mondani, hogy ez nem győzött meg. Én legalábbis, már rég nem baszom fel magam a csapaton.
több mint 1 éve
Én már ezt elengedtem, látens Denver drukker lettem már egy ideje. Egyszerűen nincs idegrendszerem és türelmem megvárni amíg a trágyalé kevésbé fröccsköl majd fel. Ennél van jobb dolgom is.Pláne, hogy karakterre se nagyon van már olyan akiért rajongana az ember. Surtain tuti el lesz cserélve hamarosan, hogy a mester majd teljes pusztaságban építse fel a kamu légvárait. A PR még fenntartja a csapatot a teljes közönyből de lassan már tényleg egy futottak még franchise lesz ez teljesen érdektelen meccsekkel looser kulturával.
több mint 1 éve
Vonster
1 043
Ja nyilván nézni fogom, ahogy a többi meccset is, mert szeretem ezt a csapatot, toxikus kapcsolat ez...Az sem érdekel már, ha vasárnap megverjük a Bearst 30 ponttal (nem fogjuk), nem tudom mikor fogok tudni felhőtlenül örülni újra...Pedig az egy nagyon komoly rangado lesz erdemes lesz odafigyelni
Vonster
Next week's Bears-Broncos game will be the first game in NFL history between two teams who combined to allow 110+ points and 1100+ yards the previous week.
— OptaSTATS (@OptaSTATS) September 25, 2023
Hendrix
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 902
Mikor kapott bárki egy hetvenest?Azért legyünk már reálisak ennyi év NFL követés után. Mikor basztak ki valakit bárhonnan 3 fordulót követően?? Legyen akár takarítónő pozícióban...Sean Payton says there will be no firings or coaching changes after Broncos 70-20 loss to DolphinsNa most rakta fel a bohócsapkát. Innentől kezdve az fog csilingelni.
Vicc
JC6 - a ruszki
Minimum 1, de inkább két év kell mire a haverok repülnek. Ez van, minden csapat ezt csinálja.
Joey Tribbiani
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 1 éve
Hendrix
1 555
Az sem érdekel már, ha vasárnap megverjük a Bearst 30 ponttal (nem fogjuk), nem tudom mikor fogok tudni felhőtlenül örülni újra...Pedig az egy nagyon komoly rangado lesz erdemes lesz odafigyelni
Vonster
Next week's Bears-Broncos game will be the first game in NFL history between two teams who combined to allow 110+ points and 1100+ yards the previous week.
— OptaSTATS (@OptaSTATS) September 25, 2023
Szerkesztette: Hendrix
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 1 éve
Vonster
1 043
Én ma nagyon nagyot csalódtam Paytonban. Különösebb elvárásom nem volt az irányába, de annak örültem, hogy jött végre valaki, aki rálép Wilson és a csapat faszára, és helyre rázza őket. Erre kapunk egy történelmi verést, és azt mondja nem lesz következménye???? Mi a lófasz?És most nem azért, de kit érdekel hogy 3 hete megy a szezon? Ha én a munkahelyemen rászarok az asztalra, akkor nem basznak ki, mert mondjuk csak 3 hete vagyok ott? Ne vicceljünk már, itt nem azt kell nézni, hogy 3 hete megy a szezon, hanem hogy kaptunk 70 pontot. Ez menthetetlen, nem történhet meg soha semmilyen körülmények között. De nincs következménye... hát menjen mindenki a picsába.
Én is kezdek elfáradni, 2015-ben kezdtem el szurkolni a csapatnak, rögtön SB, azóta 7 szar év (na jó mondjuk, hogy 6, mert a SB utáni tündérmesének tűnik az utóbbi évekhez képest), egyszerűen verlázító ami itt van, és Wilson szerződése miatt nincs kiút, pedig lehetne draftolni majd egy qb-t akié a jövő, de mire lejár Wilson szerződése, addigra a rookienak is újat kéne adni kb... Paton megcsinálta ezt faszán.
Az sem érdekel már, ha vasárnap megverjük a Bearst 30 ponttal (nem fogjuk), nem tudom mikor fogok tudni felhőtlenül örülni újra...
több mint 1 éve
Hendrix
1 555
www.sbnation.com/nfl/2023/9/25/23888344/sean-payton-broncos-loss-dolphins-nfl-winners-losers
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 1 éve
The Broncos are 3-14 in their last 17 games. They have lost 19 of their past 24 games — a span that covers four head coaches, four starting QBs and five offensive play-callers.
— Andrew Mason (@MaseDenver) September 25, 2023
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
- JC6
6 982
A másik dolog, és jó lenne nem azzal foglalkozni egész nap, hogy melyik szarabb, az O vagy a D, mert az eredményt azt mutatja, hogy az egész DENVER BRONCOS bukott meg, mint CSAPAT. Vezetőstül, mindenestül.Értem én, hogy a SEA-fanok védid a mundér becsületét, de iszonyat kevés eddig ez RW-tól. 20 meccs? Talán... 20 meccsből hány meccsen mutatta meg, ki is ő valójában? Mert hogy nem Team Leader és nem Fr QB, az tisztán látszik.
Lehet jönni a labdabirtoklással, támadásokkal, védelemmel, minden szarral, de a tény:
30 perc alatt 13 pont.
több mint 1 éve
- JC6
6 982
Épp ez az. VJ egyszer már repült, csúnyán megbukott. Miből gondolták, hogy most másik pozícióban jobb lesz? Ha jól tudom, az Arizona sem hullajtott érte krokodilkönnyeket..Azért legyünk már reálisak ennyi év NFL követés után. Mikor basztak ki valakit bárhonnan 3 fordulót követően?? Legyen akár takarítónő pozícióban...Sean Payton says there will be no firings or coaching changes after Broncos 70-20 loss to DolphinsNa most rakta fel a bohócsapkát. Innentől kezdve az fog csilingelni.
Vicc
JC6 - a ruszki
Joey Tribbiani
több mint 1 éve
Attól még, hogy vastaggal írod, nem lesz igazabb, vagy komolyabb, amit írsz... 😀Nekem az számít, amit írtam, hogy 21-10-nél támadhattunk, aztán 28-10-nél is, majd 35-10-nél is, ezekből lett 1 FG.Tehát ha 3 driveból csak 1 FG jön össze, akkor ott minden fordulás után kötelező a TD-t benyelni, ráadásul rekord gyorsasággal, és ez az O hibája. Értem. Mármint nem.
StormST
Ez pont olyan mint a soccerben kapni kirúgás után egy gólt 3 érintésből, pár védelmi hiba, meg egy hatalmas kapuspotya után, és akkor te odaállsz és komoly képpel elmagyarázod hogy mindez C.Ronaldo hibája, mert ha előtte nem megy mellé a lövése, akkor gól, és nem kirúgással jön az ellenfél....
Úgy hiszem hogy ezt te sem gondolod komolyan, csak akkor nem értem minek állsz bele?
Vagy ez valami posztmodern performansz?
akdestroyer
Miért ne gondolnám komolyan? Mert nem értek veled/veletek egyet, akkor azt már nem gondolhatom komolyan? Azért nagyon vigyázz, mert ilyen magas lóról nagyot lehet esni...
Gurulós focihoz hasonlítani, tényleg jó ötlet, nagyon hasonló a 2 sportág, valóban...
Az volt az alap téma, hogy már a félidőre 35-13 volt és mekkora szar a D, hogy ez így lett. Én meg fel mertem hozni, hogy talán ha nem kúrja el az O a félidő végét, akkor nem így lett volna. Vagy olyan rohadt nagy kérés lett volna, egy jó O-el szemben megugorhatatlan léc, hogy 4:47 alatt ne adjuk kétszer oda az aktuális lehető legrövidebb idő alatt az ellenfélnek a labdát? Vagy az is nagy kérés lett volna, hogy a második félidőben esetleg, véletlen, talán VALAMIT csináljanak? A rekord 70 pontért tehát csak a D hibás, de azért is hogy nem volt képes megtartani kulcs szituációkban a labdát az O. Nem volt rajtuk füstszűrős sapka biztos...
Az O hibája az, hogy nem szerzett pontokat ÉS nem maradt a pályán. Ha csak valamelyik lett volna külön-külön, azzal szorosabb lett volna a meccs, amivel vagy kevesebbet kapunk, vagy kisebb az égés. De hogy egyik se jött össze, az vállalhatatlan és védhetetlen az én szememben. A védelem is védhetetlen, de hogy megint semmit nem csinált a támadósor 3 negyeden keresztül, csak levonultak a pályáról általában 3&out-al vagy eladott labdával, az vicc már, védeni meg pláne az szerintem...
több mint 1 éve
undisputedly
akdestroyerTudnék érdemben és konstruktívan vitatkozni, hogy hogyan lehet és kell számokat értelmezni. Általában próbálok szerényen nyilvánítani véleményt, de értek hozzá.
Viszont most pl egyszerűen nem akarom objektívan szemlélni a számokat. Tombolni akarok az eredményen és nem biztos hogy egyedül vagyok.
ti külső személők vagytok, mi a saját csapatunkat láttuk olyan szinten megalázni, amilyet itt a fórum még nem látott. Hagyjuk is hogy talán holtversenyben legrégebb óta nem voltunk PO-ban, 7 éves távlatban bottom 5 csapat vagyunk, ez a pofon önmagában annyira megsemmisítő, hogy aki szereti ezt a csapatot, azt most leginkább PTSD-sként kezeljétek. PTSD-t mindenki máshogy dolgozza fel, nekem pl só a sebre, 7 ilyen év és ez után a meccs után hogy amúgy valami mennyire jó és király. Egyszerűen nem tud érdekelni.
A topic mindenkié, az esetek 99%-ban nagyon hasznos a külső szempont, szemszög egy meccs vagy egy csapat értékelésében, de ez most nem az a helyzet. Ide nem az intelligencia kell a számok olvasásához, hanem az érzelmi intelligencia, hogy vajon ez után a történelmi alázás után kit mennyire érdekel, hogy az offense nem volt szar leszámítva a 3 labdavesztést meg hogy amúgy 13 pontot tudott önerőből felrakni az eredményjelzőre.
Tisztelem a véleményetek álláspontotok, én amúgy hittérítője vagyok az advanced statoknak és érdekesnek tartom látni hogy mi van az eredményjelző magát, akár azért meg csalóan jó, akár azért mert csalóan rossz, de egy 20-70-et egyszerűen nem lenne szabad addig forgatni amíg megnyerőbb nem lesz a szem számára.
Nem elküldeni akarlak titeket, csak nem szeretném ha valami nagy keresztesháborús összefogás jönne létre az ő megtérítésére, mert bár attól hogy párszor találkoztam vele ismerni még nem ismerem őt, de szinte biztosra mondom, hogy meg nem győzitek, feldolgozni a traumát nem segítetek vele ennél fogva nincs akkora hozzáadott értéke az észérveknek függetlenül attól hogy észérvek-e vagy sem. Ez nem az a szitu, nem az a helyzet. Nagyon sok esetben egyetértenék sok esetben nem értenék egyet és nyugodtan konstruktívan véleménytcserélnék. Ma erről a meccsről nem. Valszeg holnap sem.
Nem akarom hogy felszólításnak vagy bármi negatívnak érződjön, lehet folytatni, csak nem hiszem hogy 200 hsz váltás után bármit változna a helyzet. Ha mindenkinek ennyi szabadideje van, lehet folytatni, legközelebb nem fogom azt hinni hogy azért van ennyi új hsz, mert valakit kibasztunk, így ekkorát csalódni sem fogok és akkor lehet az egészet jobban kezelem...
cinizmus, szarkazmus, irónia nélküli tisztelettel,
B.
több mint 1 éve
Azért legyünk már reálisak ennyi év NFL követés után. Mikor basztak ki valakit bárhonnan 3 fordulót követően?? Legyen akár takarítónő pozícióban...Sean Payton says there will be no firings or coaching changes after Broncos 70-20 loss to DolphinsNa most rakta fel a bohócsapkát. Innentől kezdve az fog csilingelni.
Vicc
JC6 - a ruszki
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964