Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 1 éve
Vonster Denver Broncos 1 188
Többször is azt gondoltam, hogy ezt a meccset elveszítjük, kezdve az első félidei teljesítménytől, a fumble return td-n át (amibe ugye belefújtak), a Lutz kihagyott FG-ig. Biztos voltam benne, hogy jön a tipik chokerkedés, és bár nem teljesen rajtunk múlt a vége, meglett a W, és ez a lényeg.

Nix valóban nem volt meggyőző az első félidőben, de ebben az esőben Rodgers sem volt jobb, amint elállt az eső, Nix is jobban nézett ki, és végre meglett a passzolt td is. Ami pozitívum, hogy volt futójáték, mindjárt könnyebb is volt haladni. Plusz ha jól emlékszem, az utolsó két meccsen nem engedett sacket a fal, ez pedig nagyon szép teljesítmény!

A védelem brutál volt, 12 sack az elmúlt két meccsen, 16 engedett pont. VJ nem gondoltam, hogy képes erre, eddig hihetetlen munkát végez, remélem nem pukkad ki a lufi.

2-2 a mérleg, és a csapat még nagyon az út elején van, jó lesz ez!
több mint 1 éve
Bozontron Denver Broncos 504
Alábbhagyott az eső, működött a játék… Meggyőződésem, hogy 17-9 lett volna a helyes eredmény, szóval az utolsó két percet felejtsük is el gyorsan 😅 PTSD bekapcsolt, aztán gyorsan ki, pont nem estem vissza 😂

Borzasztóan örülök, hogy jól lett időzítve a fórum találkozó, és nem tudom mennyire nyíltak ezek, de legközelebb így tök idegenként is szívesen elmennék megismerkedni veletek személyesen végre, ha már pár éve rendszeresen olvaslak titeket. És aminek különösen örülök, az JC - a londoni sztori után ismeretlenül is extrán szurkoltam, hogy jól süljön el ez a nap.

Összeségében nagy szar a csapat még mindig, de az ilyen esték miatt éri meg szurkolni valakinek, úgyhogy köszi Broncos, szentimentális lettem tőletek újra. 🥲
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 742
Micsoda roncsderbi volt ez, te jó ég. El sem hiszem, h sikerült megnyerni. És ez a meccs VJ-e nálam. Amit egész meccsen es eddig egész szezonban nyom a védelem…. Le a kalappal az egész egység előtt!

Nix pedig szépen fellépett a második félidőben, orulok neki.

2-2. Hihetetlen. 😀

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 016 — "Montoya por favor!"
Hackett verve, Let's Ride! 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
VJ!!!!!! Hat milyen védelmet rakott össze ez az ember.

több mint 1 éve
Hat nehéz erre mit írni. Úgy látszik a múltheti volt a hiba a matrixban. Ez az offense eddig kritikán aluli. Nix pedig vmi szörnyű. Értek én mindent, de egy első koros qb-tol ez nem hogy kevés, hanem egyenesen semmi. Persze a qb suttogó Payton is elmehet valamerre, mert ez a félidő tőle is egy vicc.

Egyedül a D-t lehet kiemelni, előttük le a kalappal. Gyakorlatilag úgy tartanak meccsben, h az offense nem létezik ma.
rob3r7o
A HoF ARod is gyenge ma, cudar ido van, nagyon ranyomja a meccsre a belyeget.
Általános Doktor
Értem én, de akkor innentől esőben ez lesz? Értem én, h szar az idő, de basszus. Los elé nem képes passzolni. 3-4 yardos passzt 5 yarddal túldob. Oké, ez meg csak a 4. meccs, de eddig ez Paxton Lynch szint eddig.
rob3r7o
de rodgers se volt jobb az első félidőben pont ezt mondjuk
Negritis, a vajda
Értem. De szerintem van különbség, h vki nem játszik jól esőben es h gyakorlatilag nincs passzjatek.

Mindegy, másodikban határozottan javult ő is es a csapat is. Egyelőre ez a lényeg.

több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 909 — The Mathematician
Hat nehéz erre mit írni. Úgy látszik a múltheti volt a hiba a matrixban. Ez az offense eddig kritikán aluli. Nix pedig vmi szörnyű. Értek én mindent, de egy első koros qb-tol ez nem hogy kevés, hanem egyenesen semmi. Persze a qb suttogó Payton is elmehet valamerre, mert ez a félidő tőle is egy vicc.

Egyedül a D-t lehet kiemelni, előttük le a kalappal. Gyakorlatilag úgy tartanak meccsben, h az offense nem létezik ma.
rob3r7o
Általános Doktor
Értem én, de akkor innentől esőben ez lesz? Értem én, h szar az idő, de basszus. Los elé nem képes passzolni. 3-4 yardos passzt 5 yarddal túldob. Oké, ez meg csak a 4. meccs, de eddig ez Paxton Lynch szint eddig.
rob3r7o
de rodgers se volt jobb az első félidőben pont ezt mondjuk

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve

rob3r7o
Általános Doktor

több mint 1 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 133 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér

rob3r7o

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve

több mint 1 éve
Ez a két játék azért beárazta kicsit SP-t. Ez a két időkereses bohóckodás, aztán ez a 3&3ra behívott play, amikor Nix képtelen 5 yardnal messzebb passzolni…. Azért na, komoly volt.

több mint 1 éve
18.51re erek oda gps szerint, fyi

több mint 1 éve
mondjuk a szakadó eső sztem nekünk nagoyn nem kedvez 😀
Negritis, a vajda
Úgy érted, nem tud ülni a lézer passzjátékunk?
Bozontron
meg úgy hogy ha a mbenga JC mellől áll be futni ő is összehoz 150 yardot

több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 533
Belógtam a kispad mögé
több mint 1 éve
Negritis, a vajda
Úgy érted, nem tud ülni a lézer passzjátékunk?
több mint 1 éve

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 767 — Kinek mit intézett a kormánya
Majd kaptok egy Google drive-ot este, szakad az eső more. Amúgy Zalannak küldtem üzenetet iMessage-en, de le se szar😅
- JC6
Akkor lehetett volna Tarjánban maradni, ott is olyan idő van, és vannak nagydarab nemnaponbarnult asszonyok is 😀😀

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Zalán Denver Broncos 4 731 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Basszus.. a telómban van kép a Jets stadionból most… csak a nőmet furikázom haza az ikeából… 🙈

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
Majd kaptok egy Google drive-ot este, szakad az eső more. Amúgy Zalannak küldtem üzenetet iMessage-en, de le se szar😅
több mint 1 éve
JC.. Elvileg ott ólálkodsz a stadion körül. Jöhet valami élménybeszámoló… Fotóval. 😅😅
Zalán
Hogy a pöcsömbe küldjek itt képet? 😃 épp a vonaton vagyok, 16 perc a stadion, tiszta zöld mindenki.. otthon már megvertek volna egy Újpest - Fradin, itt köszönnek 😅😅😅
- JC6
Töltsd fel valamelyik ingyenes képmegosztóra, onnan másold a kép linkjét és szúrd be ide így:

Csak ne a Puskás legyen rajta 😂

Nyilván macera és nem ezzel akarnék foglalkozni a helyedben, de rengeteg, 10+ like a fórumon azért aranyat ér! 😅
több mint 1 éve
JC.. Elvileg ott ólálkodsz a stadion körül. Jöhet valami élménybeszámoló… Fotóval. 😅😅
Zalán
Hogy a pöcsömbe küldjek itt képet? 😃 épp a vonaton vagyok, 16 perc a stadion, tiszta zöld mindenki.. otthon már megvertek volna egy Újpest - Fradin, itt köszönnek 😅😅😅
több mint 1 éve
Zalán Denver Broncos 4 731 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...

több mint 1 éve
Körbekérdeztem, de nem találtam olyan kocsmát ami adná, a grundon lehetne kulonterem, de 5x hivtam es nem veszik fel.

Szal akkor marad az iroda:
Sziklai&Andrejszki ügyvédi iroda
1052 Petofi Sándor utca 11. Iv. em 20. -26os kapucsengő

Én ott leszek kicsit korábban, laptopot ki tudjuk vetiteni a tvre, mint a multkor.
Általános Doktor
Isteni. Zártkörű klub. Jobb mint a bármely lebuj. 😊 Oszt ha nagyon csalnak Rodgerséknek a zebrák, egyből összeállítjuk a peranyagot, és perelünk. Ott leszek. Zalán, a műköszörűs. Ollók-kések. De csak egy picit. 😉 Lehet..

több mint 1 éve
Körbekérdeztem, de nem találtam olyan kocsmát ami adná, a grundon lehetne kulonterem, de 5x hivtam es nem veszik fel.

Szal akkor marad az iroda:
Sziklai&Andrejszki ügyvédi iroda
1052 Petofi Sándor utca 11. Iv. em 20. -26os kapucsengő

Én ott leszek kicsit korábban, laptopot ki tudjuk vetiteni a tvre, mint a multkor.

több mint 1 éve
Én sajnos nem vagyok otthon, ugyh nekem offos.

De nektek jó szórakozást, remelem kiszurkoljatok a győzelmet! 😉
rob3r7o
Kiszurkoljuk a nemtudom mit. Csoda kategóriának tartanám, ha egymás utáni két idegenbeli, 7 órás, most épp keleti parti meccset megnyernénk, főleg Rodgers és ez ellen a Jets D ellen. De ha partiban vagyunk, és valódi meccset játszunk, nekem már jó. 😊
Zalán
Hiszek bennetek. 😊 sima lesz.