Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 1 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 107 — SuperBowl Champions 2013/2014
Ez kotelezo gyozelem lesz. Ha nincs W, mindenki mondjon le.
undisputedly
ugyanezt írhattad volna a Commanders topicba is.

Egyrészt a megállapítás tiszteletlen és lenéző az ellenféllel szemben - pont mint Payton -
másrészt az ilyen gyenge csapatok mint a miénk, örülhet minden győzelemnek - nem az hogy rossz volt overdognak lenni, amikor az ember a győzelemre számított, de most ha épp underdogok nem is vagyunk (nem én mondom csak probálom a realitás talaja felé húzni a fenti megállapítást, annyira hogy ne legyen abszurd), az előző meccs, az előző év alapján nem értem hogyan merülhet fel egyáltalán hogy kötelező a győzelem -
harmadrészt az eredménynél fontosabb, hogy legyen valami fejlődés. Nem akarom előremutató vereségek terén beérni a Lionst, de tavaly nyertünk a 2-3 fordulóban gyenge játékkal, pont semmire nem mentünk azokkal sem.

A helyes megfogalmazás:
Ezt a meccset akár meg is nyerhetjük.

...Csak sokkal jobban kell játszani mint múlt héten, de még nem tudjuk hogy a tavalyihoz hasonló gyenge kezdés után erős visszaesés jön vagy most csak a kezdés gyenge és idővel, gyakorlással, edzéssel javulni fog a telejsítmény ami kihathat egy-egy meccs eredményére is. Utóbbihoz hetek kellenek még, ha most jó játékkal nyerünk sem fogjuk tudni melyik a csapat igazi arca, legfeljebb biztató lenne, hogy lehetett őket látni jól játszani is. Egy múlt hetihez hasonló gyenge teljesítmény után nagyítóval keressük majd hogy mikben lehet észrevenni a javulást, de úgy 3-4 meccsig csak találgatni fogjuk mire lehet képes a csapat, mármint utána is, de addigra legalább lesz valami minta amire alapozhatjuk. Addig én nem kötelezőznék sem győzelmet sem vereséget

ps
amit nem fejtettem meg, hogy ha egy cross-conference commanders vereség után mindenki mondjon le, akkor egy garoppolo irányította jmd edzette divízió rivális raiders elleni verség után miért nem kell. Nem azt mondom, hogy kell, csak erre épp ugyanolyan megalapozott lett volna azt írni hogy kötelező. Annyi hogy most már tudjuk, hogy nálunk jobbak voltak
Black_Adder
Ugy tunik egy nagy adag szarkazmussal lehet beloletek nemi pozitivitast elocsiholni. Ideje volt, mert lassan ugy nezett ki a topik, mint az elozo evtized Lions hasabjai.

Gondoltam a korabbi kommentjeim fenyeben atmegy, de tevedtem.
több mint 1 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 965 — we almost always almost win
undisputedly
ugyanezt írhattad volna a Commanders topicba is.

Egyrészt a megállapítás tiszteletlen és lenéző az ellenféllel szemben - pont mint Payton -
másrészt az ilyen gyenge csapatok mint a miénk, örülhet minden győzelemnek - nem az hogy rossz volt overdognak lenni, amikor az ember a győzelemre számított, de most ha épp underdogok nem is vagyunk (nem én mondom csak probálom a realitás talaja felé húzni a fenti megállapítást, annyira hogy ne legyen abszurd), az előző meccs, az előző év alapján nem értem hogyan merülhet fel egyáltalán hogy kötelező a győzelem -
harmadrészt az eredménynél fontosabb, hogy legyen valami fejlődés. Nem akarom előremutató vereségek terén beérni a Lionst, de tavaly nyertünk a 2-3 fordulóban gyenge játékkal, pont semmire nem mentünk azokkal sem.

A helyes megfogalmazás:
Ezt a meccset akár meg is nyerhetjük.

...Csak sokkal jobban kell játszani mint múlt héten, de még nem tudjuk hogy a tavalyihoz hasonló gyenge kezdés után erős visszaesés jön vagy most csak a kezdés gyenge és idővel, gyakorlással, edzéssel javulni fog a telejsítmény ami kihathat egy-egy meccs eredményére is. Utóbbihoz hetek kellenek még, ha most jó játékkal nyerünk sem fogjuk tudni melyik a csapat igazi arca, legfeljebb biztató lenne, hogy lehetett őket látni jól játszani is. Egy múlt hetihez hasonló gyenge teljesítmény után nagyítóval keressük majd hogy mikben lehet észrevenni a javulást, de úgy 3-4 meccsig csak találgatni fogjuk mire lehet képes a csapat, mármint utána is, de addigra legalább lesz valami minta amire alapozhatjuk. Addig én nem kötelezőznék sem győzelmet sem vereséget

ps
amit nem fejtettem meg, hogy ha egy cross-conference commanders vereség után mindenki mondjon le, akkor egy garoppolo irányította jmd edzette divízió rivális raiders elleni verség után miért nem kell. Nem azt mondom, hogy kell, csak erre épp ugyanolyan megalapozott lett volna azt írni hogy kötelező. Annyi hogy most már tudjuk, hogy nálunk jobbak voltak

Szerkesztette: Black_Adder

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Vonster Denver Broncos 1 044
Én azért bízom benne, hogy Jeudy játéka nagy löket lesz az Offensenek. Győzelmet várok ma, ha kikapunk, akkor tényleg nagy a baj
több mint 1 éve
Zalán Denver Broncos 4 029 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
undisputedly
Paytonnak azért adok 2 èvet, meg azt, hogy ne egy örökség kerettel dolgozzon, hanem amit ő strukturált. Plusz ahol saját maga választ irányítót. Nekem elèg, ha VJ lemond, ő győzelem esetén is. Szinte ugyanaz az emberanyag, mint tavaly, állítása szerint soha nem látott erősségű edge állomàny, valahogy Evero védelméhez viszonyítva óriási a szakadék. Tuuuuudom. Egy meccs. De vele szemben itt nincs türelem, és mert ez tavaly működött. Semmi más.

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Zalán Denver Broncos 4 029 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
@Broncos
·
4m
We've placed TE Greg Dulcich on IR and elevated RB Dwayne Washington for #WASvsDEN.
Negritis, a vajda
Egy jó Okuegbunam elkélne most.,,

több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 103 — The Mathematician
@Broncos
·
4m
We've placed TE Greg Dulcich on IR and elevated RB Dwayne Washington for #WASvsDEN.

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Clark viszont kiesett pár hétre. Elképesztően gyenge ez az edge állomány. És nem is jönnek róla hírek, h legalább nezelodnenk az FA-k között.
rob3r7o
Héló. Minden idők legjobbja ez. Meg lett mondva.
Azért itt hagyom ezt az idejét múlt kergetőzös focit…

youtu.be/87OMd3Lwwvg?si=IAfUDpWcI0fUOoqt

több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 220 — #officialBoliever
Clark viszont kiesett pár hétre. Elképesztően gyenge ez az edge állomány. És nem is jönnek róla hírek, h legalább nezelodnenk az FA-k között.

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Jeudy tegnap teljes értékű edzésmunkát vegzett.

Remelem hétvégén tud majd játszani, ő szerintem sokat fog dobni az offensen.

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Assurbanapli Denver Broncos 1 355

Az ilyen, és ehhez hasonló win probability grafikonok szerintem kiválóan mutatják, hogy milyen szinten tudunk összezuhanni másodpercek alatt. Abban bízom csak, hogy ezen Payton és a mental stáb tud segíteni. Mert ez kizárólag edzői feladatkör szerintem.
Bozontron
Amúgy én pont emiatt vagyok egy kicsit derűlátóbb, mint itt sokan, és bízom egyelőre Paytonban, mert szerintem pont azt a “winning culture-t” a legnehezebb kialakítani ami az ilyen meccsek megnyeréséhez kell.

Nyilván lehet hozni példát a közelmúltból, hogy vkinek elég volt egy meccs, h berúgja az ajtót, de én egyelőre bízom Nagynevben, hogy ő képes lesz fordítani ezen a csapaton. Bár az kétségtelen, hogy ezzel a színtelen-szagtalan védelemmel sokkal nehezebb lesz, de ha szezon végén is ennyire foshalom lesz remelem Paytonnak is lesz annyi esze, h megköszönje VJnek az áldásos munkáját.
rob3r7o
Attól nem félsz, hogy akkor már késő lesz? Mert az azt jelentené, hogy egy újabb év ment el, még inkább mélyül a losing culture, Wilson is öregszik és mehet a kukába, és SP most még meglévő nimbusza is amortizálódik.
Assurbanapli
Hat én azért bízom benne, hogy Payton és az egész offense fog annyit javulni a szezon során, hogy az ergya védelem ellenére is harcban leszünk a PO-ért. Az pedig az elmúlt évek után masszív előrelépés lenne.

Aztán meglátjuk. Amúgy engem most Payton jobban izgat sokkal, mert ebben az egyenletben jelenleg Wilson a lecserelheto. Szóval én tényleg reménykedem benne, hogy jó irányba indulnak el a dolgok, es ha ez a szezon ra is megy az építkezésre am legyen, csak induljunk el valamerre. (Amúgy ezt az építkezést úgy értem, h akar egy 8-9, akar egy 7-10 is belefer, csak szezon végén tudjuk, h Payton bevált, csak ezt vagy azt kell lecserélni, es jövőre jöhet az SB 😀 ).
rob3r7o
Az tényleg masszív előrelépés lenne. Jó, egyelőre én is reménykedem, nem azt mondom, hogy már leírtam a szezont. 🙂
több mint 1 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 037 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Én is a defen morcolok, mert őket szeretem, de az elmúlt 8 évben egy kivétellel 20 körüli pontot engedtek átlagosan meccsenként, vasárnap is 17-et. Az O-tól tehát 3 TD kell egy meccsen. Vagy 2 TD plusz 3 FG távolság (Lutz-nak 5).
Teabee
Sztem a box score megtévesztő.

6-7 drive volt, ami extrém alacsony szám.

A D# egy INT-et csinált, ezt leszámítva csak szopta és csak szopta a yardokat, ha 10-12 drive lett volna, akkor 30 pont felett kapunk.

Szerkesztette: Általános Doktor

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
Teabee Denver Broncos 718
Én is a defen morcolok, mert őket szeretem, de az elmúlt 8 évben egy kivétellel 20 körüli pontot engedtek átlagosan meccsenként, vasárnap is 17-et. Az O-tól tehát 3 TD kell egy meccsen. Vagy 2 TD plusz 3 FG távolság (Lutz-nak 5).
több mint 1 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 037 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Van esély arra hogy VJ minél előbb repüljön? Mi kell hozzá?

Szerk: csodálom amúgy a kitartásotok.
Zalán, még mindig jössz egy kv-val, csaxólok
😜
JC6 - a ruszki
Meglepődnék ha év vége előtt elküldenék.

Én a TC hírek miatt optimista voltam még a D# kapcsolatban is, de sztem a D# döbbenetesen gyenge volt, ellenben az O# pozitív csalódás.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
- JC6 Denver Broncos 6 987
Van esély arra hogy VJ minél előbb repüljön? Mi kell hozzá?

Szerk: csodálom amúgy a kitartásotok.
Zalán, még mindig jössz egy kv-val, csaxólok
😜

Szerkesztette: - JC6
több mint 1 éve

Az ilyen, és ehhez hasonló win probability grafikonok szerintem kiválóan mutatják, hogy milyen szinten tudunk összezuhanni másodpercek alatt. Abban bízom csak, hogy ezen Payton és a mental stáb tud segíteni. Mert ez kizárólag edzői feladatkör szerintem.
Bozontron
Amúgy én pont emiatt vagyok egy kicsit derűlátóbb, mint itt sokan, és bízom egyelőre Paytonban, mert szerintem pont azt a “winning culture-t” a legnehezebb kialakítani ami az ilyen meccsek megnyeréséhez kell.

Nyilván lehet hozni példát a közelmúltból, hogy vkinek elég volt egy meccs, h berúgja az ajtót, de én egyelőre bízom Nagynevben, hogy ő képes lesz fordítani ezen a csapaton. Bár az kétségtelen, hogy ezzel a színtelen-szagtalan védelemmel sokkal nehezebb lesz, de ha szezon végén is ennyire foshalom lesz remelem Paytonnak is lesz annyi esze, h megköszönje VJnek az áldásos munkáját.
rob3r7o
Attól nem félsz, hogy akkor már késő lesz? Mert az azt jelentené, hogy egy újabb év ment el, még inkább mélyül a losing culture, Wilson is öregszik és mehet a kukába, és SP most még meglévő nimbusza is amortizálódik.
Assurbanapli
Hat én azért bízom benne, hogy Payton és az egész offense fog annyit javulni a szezon során, hogy az ergya védelem ellenére is harcban leszünk a PO-ért. Az pedig az elmúlt évek után masszív előrelépés lenne.

Aztán meglátjuk. Amúgy engem most Payton jobban izgat sokkal, mert ebben az egyenletben jelenleg Wilson a lecserelheto. Szóval én tényleg reménykedem benne, hogy jó irányba indulnak el a dolgok, es ha ez a szezon ra is megy az építkezésre am legyen, csak induljunk el valamerre. (Amúgy ezt az építkezést úgy értem, h akar egy 8-9, akar egy 7-10 is belefer, csak szezon végén tudjuk, h Payton bevált, csak ezt vagy azt kell lecserélni, es jövőre jöhet az SB 😀 ).

több mint 1 éve
Assurbanapli Denver Broncos 1 355

Bozontron

rob3r7o
több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 11 176 — SB 50 Champion @ Grund
Nekem az a bajom, hogy O-ben van egy QB, akiért adtunk 2 első kört 2 második kört, egy offensive HC, akiért 1-1 első és második kört, az 1. körös Bolles (Jeudy is 1. kör, csak ő nem játszott), a 2. körös Sutton, Mims és Javonte, a maximum 3. körös pick-ekből vagy nem olcsón FA-ról az elmúlt 3 évben összerakott OL, de oldja meg a D, mert nem tudnak 54 perc alatt 17 pontot felrajzolni, megint...
StormST
Jó azért azt is tegyük hozza, h a 3. negyed elején Dorsett kretensege miatt egy potenciális TD, de minimum egy sokkal közelebbi FG lehetőség úszott el.

Persze ettől függetlenül pont akkor sikerült 3&out-ot hozni, amikor igazán kellett vna pont.
rob3r7o
Igen, egy védelmi hibát emiatt nem tudtunk kihasználni, de cserébe pár play-ek később kaptunk egy másikat (fumble nem számított másik oldali zászló miatt), aztán kaptuk még ajándékba a 15 yard-ot a roughing the kicker-el, szóval ha úgy nézzük, még a Raiders D és ST is velünk volt...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Nekem az a bajom, hogy O-ben van egy QB, akiért adtunk 2 első kört 2 második kört, egy offensive HC, akiért 1-1 első és második kört, az 1. körös Bolles (Jeudy is 1. kör, csak ő nem játszott), a 2. körös Sutton, Mims és Javonte, a maximum 3. körös pick-ekből vagy nem olcsón FA-ról az elmúlt 3 évben összerakott OL, de oldja meg a D, mert nem tudnak 54 perc alatt 17 pontot felrajzolni, megint...
StormST
Jó azért azt is tegyük hozza, h a 3. negyed elején Dorsett kretensege miatt egy potenciális TD, de minimum egy sokkal közelebbi FG lehetőség úszott el.

Persze ettől függetlenül pont akkor sikerült 3&out-ot hozni, amikor igazán kellett vna pont.

több mint 1 éve

több mint 1 éve
Kerestem par statisztikat kivancsisagbol a vezetett tamadasok/pontok/szerzett TD-k vonatkozasaban:

2021-2011 kozotti adatokat talaltam:

YEAR DRIVE/GM Tamado TD/GM SCORE % TD %
2021------10.4--------------2.48--------------39.46%--------------23.94%
2020------10.4--------------2.74--------------41.71%--------------26.43%
2019------10.6--------------2.4-------------- 37.54%--------------22.79%
2018------10.8--------------2.53--------------37.93%--------------23.41%
2017------11.1--------------2.21--------------35.16%--------------19.92%
2016------11----------------2.42---------------37.01%--------------21.95%
2015------11.2--------------2.38--------------35.72%--------------21.19%
2014------11.2--------------2.33--------------35.43%--------------20.92%
2013------11.6--------------2.39--------------35.04%--------------20.53%
2012------11.3--------------2.29--------------34.87%--------------20.21%
2011------11.5--------------2.26--------------34.02%--------------19.73%
2010------11.4--------------2.29--------------33.62%--------------20.06%

Ezek atlagok, szoval a legrosszabb es legjobb tamadok is benne vannak, nem median.

Ti hetevegen az alabbiakat hoztatok:

Drive/GM Tamado TD/GM Score% TD%
6--------------2 ---------------------- 50%-----33%

6 tamadas amig 2021-ben at atlag 10.4 volt, ami a TD/G szamot lefele vitte, de a pontszerzes/tamadas es a TD/tamadas szamok boven atlag felettiek. Tamadasonkent ez 2,66 pont.

Tavalyra amiket talaltam toletek:

Score%: 28.6%
Pont per tamadas: 1.44

Szoval van egy db mintank, ami raadasul erosen fluke, mert az egy meccshez kepest is majdnem fele annyi tamado drajv volt, mint 2021-ben atlagban. Ha meg nem fluke es ertekiteletet mondunk, akkor meg sokkal jobbak a pont/tamadas es a pontszerzes/tamadas mutatok.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 1 éve
az idézet amúgy borzalmasan szar 😀
Jimmy ugyanúgy nem vesztette el a meccset ahogy RW se
az idézet arra utal hogy Jimmy megnyerte a meccset, ami nem igaz
Negritis, a vajda
Nem vagyok Jimmy szószolója, de amikor kellett a negyedik negyedben 4 passzal végigmasírozott a pályán, s amikor kellett haladni, s lepörgetni az időt, nem visszaadni a labdát az ellennek, akkor haladt, szintén passzal is, nem csak futással, s saját maga is megfutott egy 3 és 7-et. Mi ez, ha nem megnyerte a meccset? Akkor, amikor egy irányítónak kell. Ha ezt Wilson teszi meg, most azt mondanák, naugye, Russ olyan mint régen, csak egy normális edzőbácsi kellett hozzá.
Zalán
RW pedig nem kapta meg a labdat, hogy GW drajv legyen, vagy rosszul emlekszem? 5 perccel a vege elott 3 and outoltak. Onnan engedett a Denver meg egy 11 playes LV drajvot ami le is porgette az orat az idokeres a 2 min warning ellenere. Nezzuk meg a kovetkezo fordulokban, milyen is valojaban a LV es a Denver D#. Arra is kivancsi lennek.

Alapvetoen a logika hibas szerintem, 1 db minta elemunk van. A lentiek alapjan Burrow 3 pontra volt kepes es helyette is Garoppolot kellene valasztani. Nyilvanvaloan ezt meg a legelvakultabb Raiders fanok tobbsege sem tenne meg.

A rekordokat es tortenetiseget alapulveve pedig 108-64-1. 35db gamewinning drajv. Garoppolonak 12 ez a szam.

Nalam ez alapjan biztosan nem lenne Garoppolo-RW csere. Van 5-6 akire most azonnal, van akire merlegeles utan talan, de Gerappa biztosan nem.
undisputedly
6:34, -1 pont, ez nem GW drive lehetőség? Amikor előtte 1 kivétellel minden drive-unk 6 perces volt legalább?

De, igenis megkapta, 2&11-től volt 2 passza is, tehát még csak ki se vette a kezéből Payton a labdát. Nem élt vele, nem tudta megnyerni a meccset, ez a tény, nem a D-t kell basztatni...
StormST
Igazad van, ez is egy perspektiva.
Az meg egy masik, hogy a D# 6 perc alatt nem tudott egy stop-pot csinalni idokeressel meg 2 minute warning-gal. Nem az O#-t kell basztatni…
több mint 1 éve
Negritis, a vajda
Nem vagyok Jimmy szószolója, de amikor kellett a negyedik negyedben 4 passzal végigmasírozott a pályán, s amikor kellett haladni, s lepörgetni az időt, nem visszaadni a labdát az ellennek, akkor haladt, szintén passzal is, nem csak futással, s saját maga is megfutott egy 3 és 7-et. Mi ez, ha nem megnyerte a meccset? Akkor, amikor egy irányítónak kell. Ha ezt Wilson teszi meg, most azt mondanák, naugye, Russ olyan mint régen, csak egy normális edzőbácsi kellett hozzá.
Zalán
RW pedig nem kapta meg a labdat, hogy GW drajv legyen, vagy rosszul emlekszem? 5 perccel a vege elott 3 and outoltak. Onnan engedett a Denver meg egy 11 playes LV drajvot ami le is porgette az orat az idokeres a 2 min warning ellenere. Nezzuk meg a kovetkezo fordulokban, milyen is valojaban a LV es a Denver D#. Arra is kivancsi lennek.

Alapvetoen a logika hibas szerintem, 1 db minta elemunk van. A lentiek alapjan Burrow 3 pontra volt kepes es helyette is Garoppolot kellene valasztani. Nyilvanvaloan ezt meg a legelvakultabb Raiders fanok tobbsege sem tenne meg.

A rekordokat es tortenetiseget alapulveve pedig 108-64-1. 35db gamewinning drajv. Garoppolonak 12 ez a szam.

Nalam ez alapjan biztosan nem lenne Garoppolo-RW csere. Van 5-6 akire most azonnal, van akire merlegeles utan talan, de Gerappa biztosan nem.
undisputedly
6:34, -1 pont, ez nem GW drive lehetőség? Amikor előtte 1 kivétellel minden drive-unk 6 perces volt legalább?

De, igenis megkapta, 2&11-től volt 2 passza is, tehát még csak ki se vette a kezéből Payton a labdát. Nem élt vele, nem tudta megnyerni a meccset, ez a tény, nem a D-t kell basztatni...

több mint 1 éve
Negritis, a vajda
Zalán

több mint 1 éve
...
Bozontron

rob3r7o
VJ-t azt személy szerint igyekszem kizárni a tudatomból. Mondjuk legalább már nem bambán áll, hanem ki van gyurmázva és rágózik, sokat segít az imidzsén. Rajtunk mondjuk pont nem, de az részletkérdés.
Bozontron
Ja amúgy nagyon ki van pendulve Jozsikank.