Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 103 — The Mathematician
Akire még kitérnék, az Kareem: egy ilyen rutinos játékosnak ennél több esze kéne legyen. 2 értelmes safety maradt a keretben, nem csinálhat ilyen baromságokat, amikor abból a 2-ből ő az egyik. Remélem még el is tiltják, akkor lesz csak igazán szép átjáróház a secondary...
StormST
nekem kezd a tököm ki lenni vele
ahogy lassul lábon úgy fogy el fejben is és fontosabb neki az ellenfél kiütése mint a play megakadályozása
mindig is keményen odament, de ez a fajta felesleges durvaság számomra az utóbbi 1-2 évben lett ennyire sok
2 meccsen 2 teljesen felesleges és balfasz ütközés
asszem kell 3-4 év a visszavonulása után hogy megint a jóra emlékezzek

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 11 176 — SB 50 Champion @ Grund
A bírózáshoz: én szégyelltem volna magam, ha ott a végén behúzzuk, annyira nem érdemeltük meg a meccs képe alapján...

Az a DPI fújható lett volna szabálykönyv alapján, de ha minden ilyet bedobnának, akkor nem lenne levédekezett passz az egész ligában, nem a contact miatt nem kapta el, vagyis inkább azt mondanám, hogy annak ellenére is el kellett volna kapnia Sutton-nek, ha jó a passz és ő is ott van fejben rendesen, de egyik se volt meg...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 11 176 — SB 50 Champion @ Grund
Komolyan mondom, ezek után imádkozni fogok, hogy félidőben álljunk vereségre, akkor talán nem szarunk bele totálisan a második félidőbe. Lehet Nagynév mindenkinek már pezsgőt osztogat félidőben?

2. negyed 9:01-nál 21-3 volt, onnantól 24-35-ig:
RW fumble 2. snap-nél
3&out
3&out
INT 5 play után
short field-en 8 play-el haladtunk 38 yard-ot, FG
3&out

Mire észbe kaptunk már 11-el vezettek, nem akkor kellett volna felébredni...

RW statjai:
21-3-ig: 5/7 147 yard 2 TD
21-3 után: 13/25 161 yard 1 TD 1 INT 1 fumble lost
21-3 után a Hail Mary nélkül: 12/24 111 yard 0 TD 1 INT 1 fumble lost

Mims gyors, mint a szél, de a második hosszú elkapása után egy 2 yard-os futása volt csak, még csak felé se nézett RW közel 2,5 negyeden keresztül...

A futójáték kb. elhanyagolható, nem tudom, hogy fal nem jó hozzá, vagy a play-ek szarok, de nagyon súlytalan az egész...

A védelem az én szememben azt sínyli meg, hogy évek óta kb. minden energiát és pénzt arra tolunk el, hogy a támadó oldalt rendberakjuk, ami kevés pick meg FA pénz a D-be ment mostanában, az meg nagyrészt rossz helyre ment, Bonitto nem ér egyelőre közel se annyit, mint egy 2. körös pick-nek kéne, Gregory nagyon kevés, Zach Allen 2 meccs alapján nem fogja megváltani a világot, de persze nála még korai megmondani, stb. Erre rájön még a világtalan balfasz VJ ----> tragédia...

Akire még kitérnék, az Kareem: egy ilyen rutinos játékosnak ennél több esze kéne legyen. 2 értelmes safety maradt a keretben, nem csinálhat ilyen baromságokat, amikor abból a 2-ből ő az egyik. Remélem még el is tiltják, akkor lesz csak igazán szép átjáróház a secondary...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Vonster Denver Broncos 1 044
Lehet itt bírózni, lehet kifogásokat keresni, csak felesleges. 18 pontos előnyről nem szabad kikapni, ha Mahomes állt volna a másik oldalon, még akkor sem fér bele, így meg aztán pláne.

A kérdéses PI-ig el sem kellett volna jutni egyébként, én fel sem idegesítettem magam rajta. Most akkor jöhet a Dolphins, a kapott pontokat meghúzom 50-nél, lehet tippelni, hogy over vagy under
több mint 1 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 107 — SuperBowl Champions 2013/2014
Szabad?!
"Pedig, ha lenne egy "rendes fala" Wilsonnak. Így nem lehet játszani, folyton az életéért futott, és így is a hátán vitte a csapatot. Ha a védelem nem dől össze, akkor behúzzátok a wint. Edzőbá nem ért az OL-hez és ez baj."
(összerakva 2017-19 közötti seahox topic HSZeiből)
Helmut a kint felejtett 40-es tábla
Am idén ez nem igaz, nem para a fal, és nincs érdemi gond RW-vel sem.

A probléma h bottom 5 védelem van kialakulóban és ez sajna nem túlzás.

Jár a taps VJ kinevezéséért, de ügye ki látta ezt jönni | az összes broncos szurkolón kívül |
Általános Doktor
Szerintem most az en belekotnyeleskedesem kepviseli a pozitiv szemleletet a topikotokban, foleg RW-vel szemben vagyok elfogult, de az a fumble, habar szerencsetlen volt, onmagaban megkerdojelezheto dontesbol ered. Nem kell eroltetnie a futast, hacsak nem a game mulik rajta.

Az INT nem tudom mi volt. Nem sima aladobas volt, ott arra szamitott, hogy a WR visszavag a routjabol. Vagy kommunikacios problema volt, vagy brainfart INT, egyiknek sem kellene elofordulnia mar a 2. heten.

A vedelem az nagyon harmat. Kritikus drajvban meg iden nem csinalt stop-pot, az biztos. De ha alapvetesnek vesszuk, akkor ezzel mar nem tudsz mit kezdeni.

Ami engem jobban zavart az a felidei valtoztatas a blokkolasi schemaban. Elso felidoben ez a felelmetes WAS passrush nem ert oda erdemben Russhoz, kiemelkedoen jatszott az O#, mely TD-k stb. A masodik felidoben viszont teljesen osszeesett a fal. Erthetetlen.

R. Wilson 18/32 308 3 TD (ebbol az egyik a makos hailmary volt) 1 INT
R. Wilson 6 carry 56 yards

Az elso felidobol ha tobbet tudna atmenteni a csapat a masodikra is, akkor szamottevo javulas lesz. Ha azt nezzuk, tavaly 16-17 pontot atlagoltatok talan, iden ugy tunik az O# sokkal veszelyesebb. A labdaeladasokat kellene kikuszobolni.
több mint 1 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Szabad?!
"Pedig, ha lenne egy "rendes fala" Wilsonnak. Így nem lehet játszani, folyton az életéért futott, és így is a hátán vitte a csapatot. Ha a védelem nem dől össze, akkor behúzzátok a wint. Edzőbá nem ért az OL-hez és ez baj."

Jár a taps VJ kinevezéséért, de ügye ki látta ezt jönni | az összes broncos szurkolónk kívül |
Általános Doktor

Nyilván alulteljesít a védelem, ahogy a védelmek 85%-a a 2. meccs után. Komplex sémák azok ilyenek. A farkasok sincsenek kieresztve, mindenki konzervatívabb, mert sok még a hiba. Lehet játszani Wade Phillips féle rendszert, csak tegyél a védelem tengelyébe 5 db szupersztárt, lehetőleg elit passrusshert 2 db-t és meg lesz minden oldva. Csak itt nem ez volt az irány. Van egy Wilson 2db 1. körért mint utolsó hiányzó láncszem, meg Jeudy 1. kör , Fant 1.kör meg ilyenek. Mims sem tűnik tehetségtelennek, meg a Sutton sem olyan nagyon rossz.

DE szerintem van az O oldalon is "baj". Szóval a 2. héten vagyunk, a védelmek jelentős része még nincs egyben, és nagyon nem egyenletes az O mutatvány immáron a 2. meccsen. A Raiders védelmet beárazta a Bills O.
Most volt nyomás is - igen igen sok volt a nyomás. Ilyen nyomás alatt 56%-os completion, az megint csak nagyon nem Wilson. Extrém nyomás esetén is 61% a medián 2021-ig. Két labdavesztés meg sok.

Szóval Washington csinált egy pályamódosítást (szebb szó, mint az outcoach) és szétborult a terv. És, hogy van e baj a támadókkal, azt jól jelzi, hogy a Washington viszont kiengedte a farkasokat, mert ki merte engedni őket, mert tudta, hogy vesén vágják a támadókat, és azok szépen le is mennek.

De midegy ez csak az én és a csajom véleménye.
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 220 — #officialBoliever
Szabad?!

Jár a taps VJ kinevezéséért, de ügye ki látta ezt jönni | az összes broncos szurkolón kívül |
Általános Doktor
Szerintem összességében Wilson sem volt jó. Legalábbis nem annyira, ami elvárható lenne egy iranyitotol, akiért es akinek ennyit fizettunk.

Az első 3 driveban jól osztogatott, voltak jó mélységi megoldásai is. De a fumble után (ami nem volt egy túl okos megoldás) megint szétesett a játéka. Az az int totál brainfart volt, de most emlékezetből az egyik FG driveban is benne hagyott egy TD-t, mert Jeudynak szarul passzolt, a sackekbe is állandóan beletancikalt. Az utolsó drive meg annyira szenvedos volt, h fajt nézni.

Nyilván nem akarom rakenni a vereséget, mert ezzel a védelemmel nem nagyon fogunk meccset nyerni, foleg h igazából mindegy hány pontot rak fel az offense, ok képesek lesznek 1 ponttal többet kapni, de nekem ettől függetlenül kevés Wilson eddig.

Talán multheten hangzott el itt vagy eredménykovetoben, h arra jó Wilson, h ne veszítse el a meccseket, de sajnos arra nem, h meg is nyerje nekünk. Márpedig tudtommal ő pont ezért érkezett, h nyerjen.

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 037 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Szabad?!

Szerkesztette: Általános Doktor

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Szabad?!
több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Jó lesz ez, irány az értékes draftcetli, remélem az idei már nálunk marad.

Pass rush nincs, a db állomány ócska, középen a safetyt és az LB-k bűn lassúak vagy középszer alatt karistolnak. Nem épp egy bomba D# alapjai ezek....

több mint 1 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 037 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Érzésre az elmúlt 10 év leggyengébb védelme kezd összeállni, ami elkeserítő.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
mims cool
vj out
fml

több mint 1 éve
Zalán Denver Broncos 4 029 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Nem néztem a meccset, csak egy fél negyedet láttam, mi volt a hiba?
akdestroyer
1. A zebrák miatt kaptunk ki.
A végén nem dobták rá az egyértelmű dpi-t a ketpontosra. Jövő héten jobbak leszünk, a Miami ellen megbosszuljuk. Az első félidőben mindenképp.

2. Hogy Paton leszerződött egy csapda-kontraktra 5 évet Wilsonra, anélkül, hogy egyetlen snap-et látott volna tőle élesben.

3. Hogy Elway nem Shanahant választotta HC-nak, hanem egy bizonyos Vance Josephet. Jézusom. Ez az ember a DC. Hogy az istenbe gondoltuk, hogy a kezébe lehet adni egy ilyen csapatot.

4. Hogy Bowlen bácsi meghalt.

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 965 — we almost always almost win
akdestroyer
Hackett

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 751

több mint 1 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 965 — we almost always almost win
We almost always almost win

Pedig mindent épp fordítva csinálunk, mint tavaly

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Bozontron Denver Broncos 390

A legutóbbi hasonló hozzászólásom margójára - egyelőre nem sikerült megoldani a percek alatti összeomlást, bár itt ugye azért kettő is van belőle. Ha úgy vesszük, ez előrelépés. (Finoman jelezném, hogy a 2. negyed közepén az ott egy 99%-os WP érték)
több mint 1 éve
Bozontron Denver Broncos 390
Ami igazán szomorú, hogy jövő héten is le fogok ülni a gép elé meccsét nézni. Amit nem érdemelnek meg.
Heisman nádor
A nézőtérnél jobb indikátor nincs, és Denverben már egy ideje nem túl lelkes a közönség, én folyamatosan üres székeket látok, és nem csak a végén. Semmit nem érdemel az egész franchise. Félidőben Elway bejönni be tud egy Lombardival a kezében, ez nagyon megy.
több mint 1 éve
Assurbanapli Denver Broncos 1 355
Na ez a drive is szép volt. Folyamatosan erőltette ezeket az 5-10 yardos passzokat, majd nekiállt megfutni. Ragyogó.

Örülök, h kikaptunk, mert ezzel az utolsó ide oda pattogós mázli td-vel nem erdemeltuk volna meg a hosszabbítást sem.
rob3r7o
Szerintem arra ez a bírói hiba is elég, hogy mindenki, akit illet, tudjon takarózni vele. Szóval ki is kaptunk, és nem is jó az esetleges tisztulás szempontjából. A legjobb kombináció.
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 614 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Ami igazán szomorú, hogy jövő héten is le fogok ülni a gép elé meccsét nézni. Amit nem érdemelnek meg.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
- JC6 Denver Broncos 6 987
S(h)ame old broncos

VJ TAKAROGGGY
több mint 1 éve
Na ez a drive is szép volt. Folyamatosan erőltette ezeket az 5-10 yardos passzokat, majd nekiállt megfutni. Ragyogó.

Örülök, h kikaptunk, mert ezzel az utolsó ide oda pattogós mázli td-vel nem erdemeltuk volna meg a hosszabbítást sem.

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Hat igazából nehéz erre bármit is mondani.

VJ és a védelem teljesítménye magáért beszél. 35 bekapott pont egy Howell és Bienemy általa vezetett offensetol.

Aki engem jobban elkeserit az Wilson. Egyszerűen nem jó. A meccs elején jól nyomta, de ahogy elő kellett vna lépnie egyre rosszabb lett. A meccs második felében semmivel nem tűnt jobbnak, mint az elmúlt években itt megfordult csoda irányítók. Kevés.

Paytonrol egyelőre nem akarok semmit mondani, bár a VJ hire azért nála is beszedes, plusz ezt a leolvadast Hackett is megirigyelte volna. De azért ennél jobb kezdésre számítottam.

De összességében szörnyű. Semmivel nem látom egyelőre jobbnak a helyzetet, mint tavaly.

több mint 1 éve
- JC6 Denver Broncos 6 987
Legalja
több mint 1 éve
ugy nezett ki a topik, mint az elozo evtized Lions hasabjai.
undisputedly
sztem szarabb szituban vagyunk mint ők voltak pár éve
de persze nem bonyolult kilábalni pár év alatt