NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 1 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 965 — we almost always almost win
Megfejtettem miért is nem tűnt olyan szarnak élőben, mint amilyen az eredmény. Mert összesen 2× puntoltunk. Igen, volt 2 szabálytalansággal életben tartott drive, de azokat élőben nem érzi szarnak az ember akkor se, ha amúgy azok voltak.
A kevés pont nem annyira az offense bénázásnak tudható be, hanem annak, hogy kevés de hosszú driveok voltak. Összesen 6 drive. Statisztikailag 6 driveból 2 TD 2 FG 2 punt az oké, az elmúlt évekhez képest - nem nézek utána - valószínűleg előrelépés.

Valójában persze ennél sokkal rosszabb a helyzet. Nem csak az említett 2 Raiders hibából életben tartott drive, hanem az is, hogy 56-ról rúgunk - ilyen kickerrel - csak jóindulattal nevezhetú FG drive-nak. Nem hiszem hogy innentől 60 alatt minden be fog majd menni... És ugye a legfontosabb pillanatban jött a legrosszabb drive. Mert az se mindegy, hogy milyen elsoztásban sikerül ezeket összehozni.

A védelemnél ez a hatás kicsit fordított. Jól mutat a bizonyítványban a 17 kapott pont, de a point/drive az már rosszabb.
Ráadásul a turnover mindig sokkal volatilisebb statisztika, mint a hamar megállított támadás. Ha végig tudnak menni, az hogy az end zoneban most megszereztük egyszer a labdát kisebb eséllyel ismétlődik meg, mint ha rendszeresen 3&outtal zavarjuk le az ellenfél támadósorát. És most az inttel együtt is csak 2× állíottuk meg a Raiders tmadósorát, nem túl biztató...
Az hogy ennyire nem tudunk nyomást gyakorolni az ellenfél QB-ra főleg aggasztó eredménytől függetlenül is, mert Garoppolo nem jó irányító, egy jó irányító ha ennyi ideje van ízekre szed minket, lehet akármilyen erős a secondary.

Maradjunk annyiban, hogy ez a csapat még nicns egy szinten SP egójával...

PS.: A meccsnézés fasza volt, lehet még belőle

Szerkesztette: Black_Adder

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Assurbanapli Denver Broncos 1 355
Én is köszönöm mindenkinek a meccsnézést, az jól sikerült, maga a meccs már kevésbé. Pedig az elején még bizakodók voltunk...
Értem én, hogy kicsi különbség, nem sokon múlt, csak hát egy ilyen Raiders ellen nagyon fájó a vereség. Nagyon sokat kéne ahhoz javulnunk szezon közben, hogy pozitív mérleget csináljunk.
több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Nem néztem a meccset, de a Raiders kb két sztárnyival jobb volt ahogy a depth charton is.
Különösebben nem izgat, hogy a szoros meccseken épp oda vagy ide 1-2 pont a diff, a lényeg, hogy látszódjon valami progress. Szertaros kategóriájú WR állománnyal szerintem egész jó számokat hozott az O#, ez biztató, hogy nem hulladék meccsek jönnek majd.

VJ egy glue guy díszf*sz, pont olyan szintű munkát is végez. Na nem mintha sok tehetség lenne hátul, de ennél jobbak

több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 11 176 — SB 50 Champion @ Grund
Köszi mindenkinek a meccsnézést, szerintem jól sikerült, még ha a meccs nem is nőtt fel hozzá... 😊

A meccsről:

Vicces volt (vagy inkább komikus), hogy a vége után kb fél órán át próbáltunk rájönni, hogy mi a fene is történt, annyira érthetetlen volt az egész...

A D valóban nagyon puha volt, de emellett 17 pont nem rossz egyáltalán, meg volt egy endzone INT is. A végén meg Kareem 15 yard-osa fájt, de az benne van, ettől még nem játszott ő se rosszul. Az nagyon gáz, hogy nulla nyomást tudtunk helyezni JimmyG-re, ha békén hagyják, akkor ő se szar QB, még he nam is kiemelkedő. VJ továbbra is nagyon unszimpatikus, mind a megjelenésében a pálya mellett, mind a mentalitásban, amit a védelme mutat...

Az O egész pofás volt, az első félidőben. Aztán megint jött a nagy semmi. 3 pont 15 játékperc alatt, még kihagyott FG-al együtt is nagyon halvány. Azt már csak halkan teszem hozzá, hogy a pontszerzési lehetőségig eljutó drive egyike se volt épp a "megérdemelt" kategória az O-nek, az elsőnél RW sima fumble-je csak egy teljesen lényegtelen szabálytalanság miatt nem számított, a másodiknál meg ott volt a roughing the kicker. RW második félidőben 10/15 52 yard, amiben benne van a 20 yard-os screen, amit inkább Perrine hozott össze, mint RW. Az pozitív, hogy több a play-action, de amíg nem érzik RW-n, hogy ő maga is elindulhat utána előre, addig nem lesz annyria hatékony, mint lehetne. A futójáték se tündökölt igazából, 21 fután 93 yard nem vészesen rossz (levettem RW 1 yard-os menekülését), de a jótól is messze van. A meccs egyetlen igazi pozitívuma nekem Javonte. bár a statisztikát nézve ő se volt kiemelkedő, de az előtörténetét ismerve szerintem jó volt...

Lutz meg... Mondhatnám, hogy az első rúgás Broncos mezben a Mile High-on biztos komoly lámpalázas helyzet, még hazai rúgónak is, de na... az XP az XP, azt 101/100 be kell rúgni. 56-ról ki lehet hagyni, bár azt se kéne, de az nem annyira gáz, meg nem is verném én rá a vereséget, de McManus kirúgása továbbra is egy rohadt nagy talány...

Őszintén szólva, én nem érzek most túl sok optimizmust, de in Payton we trust...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Litton ismét jól megfogta az érzést, ahogy kb. mindig...

több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 220 — #officialBoliever
Engem a védelem mellett ez a kicker téma csesz fel nagyon továbbra is.

Kibasztuk Mcmanust, oke. De mi volt a terv utána? Majd lesz valahogy? Payton szerintem ezt rendesen elkefelte.

Amúgy félreértés ne essék, nem akarom Lutzra húzni a vereséget, mert ha mondjuk bemegy a FG meg az extra is a védelem biztos engedett volna egy TD-t a végén, de az egész kezelése a helyzetnek idegesít.

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Vonster Denver Broncos 1 044
Az a baj, hogy a védelemben pont azok a problémák amiket vártam. 0 nyomás mert nincs egy darab értékelhető edge rusher a csapatban, meg a cb2 poszt. Meyers azt csinált Mathis ellen amit akart, vicc...

Az Offense amúgy pofás volt, még mindig nem értem, hogy raktunk fel mindössze 16 pontot
több mint 1 éve
PM_the_sheriff Denver Broncos 1 155
Az offense szerintem egész pofás volt .
A defense viszont OMG … volt egyáltalán puntja a raidersnek? Mondjuk úgy nehéz lesz barmit is elérni ha nem generál semmi nyomást a védelem és a QB nak elég megkeresni merre védekezik mathis .
Mikor puntoltunk 5 perc valamennyinél tudtam , hogy vége a meccsnek . Meg jó hogy nem néztem tovább így legalább viszonylag hamar el tudtam aludni utána .

You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 1 éve
Kéne erre aludni egyet, visszanézni néhány kulcs playt, mielőtt értékel az ember, de a zsigeri tapasztalat, hogy így társaságban nézve eggyel jobbnak tűnt, mint amit az eredmény és statisztikák mutatnak.
Szóval mi jobbak vagyunk mint a Broncos.
Pedig mindent épp fordítva csinálunk, mint tavaly

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
- JC6 Denver Broncos 6 988
Ma meccs volt?
Ennyire érdekel már, sosem gondoltam volna, hogy eljutok egyszer ide..
több mint 1 éve
VJ hozta a szokásosat, csodás volt ez a meccs is tőle. Ezzel a védelemmel nem fogunk sokra menni, ha már a Raiderstol is sikerült így kikapni, mi lesz a Chiefs meg a Chargers ellen?

Az offense a 16 pont ellenére szerintem nem volt veszes, ott azért masszív fejlődést várok a szezonban.

Ez a kicker sztori meg gyönyörű eddig. Kibasszuk az évek óta megbízható (mégha tavaly vissza is eső rugonkat) hogy azóta már a 3. mondjon csődöt. Oke, 55rol ki lehet hagyni, de akkor már legalább azokat a kicseszett extra pontokat rugja mar be.

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
esanders10 Denver Broncos 538
Én tényleg nem tudom hogy ki és mit ajánlott a SB-ért anno cserébe az ördögnek de ez valami pusztulat 😀

Kurva szar ez hogy semmit nem látok ami mentén remélhetném hogy itt 5 éven belül változás lesz. Identitás nélküli, limonádé franchise lettünk.
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 614 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Röviden a meccs után:
- Szégyen hogy Jimmy G-től kikaptunk
- VJ-t kár volt visszahozni, látszik a visszaesés a D-n
- Offense pozitívabb volt, mint tavaly
- ST még mindig szar
- Hosszú szezon lesz ez is ezzel a choker bandával

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Bozontron Denver Broncos 390
Sajnos ugyanaz a lúzer szar csapat vagyunk, mint az elmúlt ki-számolja-hány évben. Hányingerem van.
több mint 1 éve
Vonster Denver Broncos 1 044
Same old Broncos
több mint 1 éve
puppetm4st3r Denver Broncos 65 — Bronco
Nekem le kell mondanom 😕 beesett egy emergency melo 😕
több mint 1 éve
Akkor a létszám 3 eddig?
StormST
Én + 2 fő
Black
Storm
puppetm4st3r +1(?)
Assurbanapli

Van még pár hely, ha valakinek mégis jó szóljon!
Általános Doktor
Nice… 😊

több mint 1 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 037 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Akkor a létszám 3 eddig?
StormST
Én + 2 fő
Black
Storm
puppetm4st3r +1(?)
Assurbanapli

Van még pár hely, ha valakinek mégis jó szóljon!

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
Akkor a létszám 3 eddig?

több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 106 — The Mathematician
az estét kihagyom
sajnos elbaszott délutánom-kora estém lesz így nemtudok bemenni

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 106 — The Mathematician
@AdamSchefter
Broncos’ WR Jerry Jeudy, listed as questionable for today due to a hamstring injury, is not expected to play vs. the Raiders, per source.

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Assurbanapli Denver Broncos 1 355
Sziasztok!

A grund nem tart nyitva vasárnap csak éjfélig, így az nem játszik.

Foglaltam a hét elején a Kandallóba helyet 8 főre jelezve h ezt a meccset néznénk, de tegnap írtak h úgy döntöttek h a pecc-phins meccs lesz gamepasson, így lemondtam a foglalást.

Más helyszínötletet nem kaptam (ha van jöhet nyugodtan), így maradt helyszínnek az irodánk, 1052 Petőfi Sándor utca 11. IV. 20. (26. kapucsengő). Itt a nagy tárgyalóban akár 10en elférünk és van TV, ahova akár gamepasst, akár vmi streamet ki tudunk dobni.

A számom elküldöm bárkinek privátban, én kb. 9től már itt leszek, így lehet korábban is jönni, ha van kedv.
Általános Doktor
Kandalló is csak éjfélig van amúgy. Hirdetik a meccset, de félidőben kiraknak.
topin
Az barátságos hozzáállás.
több mint 1 éve
Úgy tűnik tudok menni én is vasárnap, az érkezés nekem is meglesz kick-offra, vagyis igyekszem kicsit előbb, hogy be tudjuk lőni a Game Pass-ot...

több mint 1 éve
Jeudy az elmúlt 2 napon edzett, szóval akár a vasárnapi meccsen is elérhető lehet.

Így már értem miért nem került szóba az IR. 😀

több mint 1 éve
hmm, én azt hittem csak egy szavazatot adok le az időpontra, ha ennyi embernek nem jó lehetett volna befolyásolni, mondjuk elméleti akadálya nincs, hogy legyen több ilyen alkalom is.

Nyaralásból jövök majd, nem tudom mikor érkezek, de kickoffra biztos ott leszek.