NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 1 éve
Jeudy az elmúlt 2 napon edzett, szóval akár a vasárnapi meccsen is elérhető lehet. Így már értem miért nem került szóba az IR. 😀
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
hmm, én azt hittem csak egy szavazatot adok le az időpontra, ha ennyi embernek nem jó lehetett volna befolyásolni, mondjuk elméleti akadálya nincs, hogy legyen több ilyen alkalom is.Nyaralásból jövök majd, nem tudom mikor érkezek, de kickoffra biztos ott leszek.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
topin
2 007
Sziasztok!Kandalló is csak éjfélig van amúgy. Hirdetik a meccset, de félidőben kiraknak.
A grund nem tart nyitva vasárnap csak éjfélig, így az nem játszik.
Foglaltam a hét elején a Kandallóba helyet 8 főre jelezve h ezt a meccset néznénk, de tegnap írtak h úgy döntöttek h a pecc-phins meccs lesz gamepasson, így lemondtam a foglalást.
Más helyszínötletet nem kaptam (ha van jöhet nyugodtan), így maradt helyszínnek az irodánk, 1052 Petőfi Sándor utca 11. IV. 20. (26. kapucsengő). Itt a nagy tárgyalóban akár 10en elférünk és van TV, ahova akár gamepasst, akár vmi streamet ki tudunk dobni.
A számom elküldöm bárkinek privátban, én kb. 9től már itt leszek, így lehet korábban is jönni, ha van kedv.
Általános Doktor
több mint 1 éve
Sziasztok!A grund nem tart nyitva vasárnap csak éjfélig, így az nem játszik.
Foglaltam a hét elején a Kandallóba helyet 8 főre jelezve h ezt a meccset néznénk, de tegnap írtak h úgy döntöttek h a pecc-phins meccs lesz gamepasson, így lemondtam a foglalást.
Más helyszínötletet nem kaptam (ha van jöhet nyugodtan), így maradt helyszínnek az irodánk, 1052 Petőfi Sándor utca 11. IV. 20. (26. kapucsengő). Itt a nagy tárgyalóban akár 10en elférünk és van TV, ahova akár gamepasst, akár vmi streamet ki tudunk dobni.
A számom elküldöm bárkinek privátban, én kb. 9től már itt leszek, így lehet korábban is jönni, ha van kedv.
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
Broncos 2023 captains:Kareem Jackson
Justin Simmons
Russell Wilson
Courtland Sutton
Mike McGlinchey
Riley Dixon
Nincs nagy meglepetés. Talán McGlinchey kicsit.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
FK cikkben találtam a linket, hosszú, de érdekes cikk Paytonról.blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 1 éve
Save the date:jelenleg egyéb hülyeségek miatt 50-50 hogy tudok-e menni sajnos
szeptember 10. 22:25
Broncos - Raiders
helyszín: Bp. belváros a grund és a deák közti vonalon valahol (még megírom)
Ha valakinek van gamepass amit bedobna a közösbe, azt külön köszönöm.
Kérlek h egy üzenetet küldjetek h ki jönne (eleddig Negri, Vipera és szerénységem), mert befolyásolja a helyszínt.
Általános Doktor
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Gerichill
526
Én sem tudok most menni erre sajnos (pedig van gamepassem), de ha jól sikerül és lesz legközelebb akkor igyekeznék ott lenni! 😊
több mint 1 éve
Mi mennenk valszeg 😊
több mint 1 éve
dreadman
159
Save the date:Sajnos Ausztriában húzom az igát pedig mennék. Ha lesz másik alkalom október végétől, akkor benevezek. 😊
Broncos - Raiders
Kérlek h egy üzenetet küldjetek h ki jönne (eleddig Negri, Vipera és szerénységem), mert befolyásolja a helyszínt.
Általános Doktor
Positive Vibration
több mint 1 éve
Vonster
1 044
Ilyenkor nem jön jól, hogy pécsi az ember 😅
több mint 1 éve
Én előreláthatólag legközelebb december 2. felében leszek otthon, szóval ha esetleg akkor is lesz ilyen én mindenképpen csatlakoznék. 😊Nekem sajna nem játszik a vasárnap késő este. Nem mintha túl sokat írogatnék itt.Mindenkit várunk, nem kell szófosásosnak lenni hozzá 😀
Blacky Betty
Ha most nem alkalmas, akkor majd a kövin pótolunk.
Általános Doktor
több mint 1 éve
Nekem sajna nem játszik a vasárnap késő este. Nem mintha túl sokat írogatnék itt.Mindenkit várunk, nem kell szófosásosnak lenni hozzá 😀
Blacky Betty
Ha most nem alkalmas, akkor majd a kövin pótolunk.
több mint 1 éve
Nekem elvileg jó lehet, meg van Game Pass-om is (már ha végre bevette a DAZN a fizetést, egy külön kálvária ez a mostani baromság), de még csütörtök-péntek magasságában tudom majd biztosra mondani csak...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Blacky Betty
49
Nekem sajna nem játszik a vasárnap késő este. Nem mintha túl sokat írogatnék itt.
több mint 1 éve
Save the date:Én sajnos nem leszek Pesten, de nektek jó szórakozást! 😉
Broncos - Raiders
Általános Doktor
Aztán majd kérünk beszámolót hogy sikerült. 😉
több mint 1 éve
Save the date:szeptember 10. 22:25
Broncos - Raiders
több mint 1 éve
@BroncosWe've signed LB Ben Niemann to the practice squad.
több mint 1 éve
Persze, a legreszegebb en voltam 😅Mas:Doki te azon ottvoltál? 😮
Viperaval beszeltuk h kene egy kozos forum meccsnezes (utoljara a gyoztes SBn volt, es nagyon jol sikerult).
Otletek h melyik meccset nezzuk ki?
Helyszinnek en BP-t javaslom, azon belul lehet javasolni konkretabbat is.
Általános Doktor
puppetm4st3r
több mint 1 éve
Mas:Doki te azon ottvoltál? 😮
Viperaval beszeltuk h kene egy kozos forum meccsnezes (utoljara a gyoztes SBn volt, es nagyon jol sikerult).
Általános Doktor
több mint 1 éve
engem mindenképp érdekelneutánakérdezek és jelentkezekMas:Szezonnyitót Raiders ellen. Akkor még élnek a remények ráadásul div rangadó.
Általános Doktor
Helyszínnek a Grund lenne stílszerű, azt nem tudom hogy van-e ott mód gamepasst nézni
Black_Adder
szerk.: ha nem lesz TV-s meccs és a grundon különtermet sem tudnak kiadni, akkor felajánlom az irodánk főtárgyalóját, 10en elférünk, netkapcsolat es tv van, vkitol kell majd gamepass.
szerk2: ferenciek terétöl 2p van az irodánk.
szerk3: ha nem lesz gamepass akkor majd streamelünk.
Általános Doktor
több mint 1 éve
Mondjuk volt a Giantsel SBban mint OC (kikaptak siman). A Cowboysban is jo volt, ezert nevezte ki a Saints. Ahol ugye nyertek egyet, ha vki lemaradt volna.Ha a Broncos idén 10-7 vagy jobb mérleggel zár, JMD azonnal nyugdíjba vonul.Ha rosszabbal, akkor meg SP vonuljon nyugdíjba azonnal
ulpianus
(ha már ekkora arca volt offseasonben)
Black_Adder
Sztem ha iden nem lesz csoda, akkor sincs semmi. Azert ne legyen 5W, es a Raiderst elozzek meg. Ha jovore sem lesz semmi, akkor Wilson megyen. Kap egy uj gyereket Sean. Ha nem lesz eredmeny, akkor ra fogjak olvasni amit mondott, es addig meg mondhat.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 1 éve
utánakérdezek és jelentkezekMas:Szezonnyitót Raiders ellen. Akkor még élnek a remények ráadásul div rangadó.
Általános Doktor
Helyszínnek a Grund lenne stílszerű, azt nem tudom hogy van-e ott mód gamepasst nézni
Black_Adder
szerk.: ha nem lesz TV-s meccs és a grundon különtermet sem tudnak kiadni, akkor felajánlom az irodánk főtárgyalóját, 10en elférünk, netkapcsolat es tv van, vkitol kell majd gamepass.
szerk2: ferenciek terétöl 2p van az irodánk.
szerk3: ha nem lesz gamepass akkor majd streamelünk.
Szerkesztette: Általános Doktor
több mint 1 éve
Mas:Szezonnyitót Raiders ellen. Akkor még élnek a remények ráadásul div rangadó.
Általános Doktor
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Mas:Viperaval beszeltuk h kene egy kozos forum meccsnezes (utoljara a gyoztes SBn volt, es nagyon jol sikerult).