Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 1 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Azt hogy érted pontosan, hogy D-ben csak a Vikings tudta megközelíteni a Denvert?
korodiati
Az említett epa/play statra írtam és szemtesztre. Az Eagles van még értelmezhető távolságon belül az említett statisztikai mutatóban, de nekem nem tűntek annyira élesnek mint az említett két csapat amikor láttam őket.
több mint 1 éve
Vonster Denver Broncos 1 205
Mivel a Bp-re van 3 plusz ember, így ezzel tervezzünk, holnap este foglalnék, addig írjon h ki jön plz.

Eddig:
Negri
JC6
Zalán
Jómagam
puppetm4st3r +1
burzum

Black? Storm? Többiek?
Általános Doktor
Én pécsi vagyok, szóval nekem kicsit messze van, pedig jó lenne amúgy, jó szurkolást nektek!
több mint 1 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Érdekesség, hogy epa/playben a labda mindkét oldalán a Vikings volt idén a tökéletes párunk. Közel milliméterre pontosan ugyanazt hozta mindkét csapat.

Azért érdekes, mert eredetileg Payton Darnolddal akart nekimenni a szezonnak. És mert ők az egyetlenek akik D-ben meg tudtak minket közelíteni. Durván hasonlóan van felépítve a két csapat, skill playereket leszámítva.
Cruyffista
Azt hogy érted pontosan, hogy D-ben csak a Vikings tudta megközelíteni a Denvert? Ha jól látom futás elleni védekezés, engedett yardok kategóriában 2. a Vikings, 3. a Denver, de pl. passz elleni védekezés, engedett yardokban Denver hátulról a 9., a Vikings hátulról a 4. Nem támadó jelleggel írom, nekem is a Denver top védelemként élt a fejemben, de mintha a számok annyira ezt nem támasztanák alá...
Egyébként nyilnán a két kategória teljesen össze is függ, ha egy csapat jól védekezik a futás ellen, akkor ezt a támadó csapat fel is adja idővel és több passz érkezik ellenük, vagy ha egy csapat többet van előnyben sokkal több passzpróbálkozás érkezik ellenük. De mindenesetre nem mutat jól ez a bottom 10 engedett passzolt yardban.
korodiati
Csalóka az engedett yard stat, sztem erősebb a passz elleni védekezésünk mint a futás elleni, de nem akarom Black elől elvenni az élményt h kifejtse h miért 😊

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
korodiati Philadelphia Eagles 705 — drkorodiattila@gmail.com
Érdekesség, hogy epa/playben a labda mindkét oldalán a Vikings volt idén a tökéletes párunk. Közel milliméterre pontosan ugyanazt hozta mindkét csapat.

Azért érdekes, mert eredetileg Payton Darnolddal akart nekimenni a szezonnak. És mert ők az egyetlenek akik D-ben meg tudtak minket közelíteni. Durván hasonlóan van felépítve a két csapat, skill playereket leszámítva.
Cruyffista
Azt hogy érted pontosan, hogy D-ben csak a Vikings tudta megközelíteni a Denvert? Ha jól látom futás elleni védekezés, engedett yardok kategóriában 2. a Vikings, 3. a Denver, de pl. passz elleni védekezés, engedett yardokban Denver hátulról a 9., a Vikings hátulról a 4. Nem támadó jelleggel írom, nekem is a Denver top védelemként élt a fejemben, de mintha a számok annyira ezt nem támasztanák alá...
Egyébként nyilnán a két kategória teljesen össze is függ, ha egy csapat jól védekezik a futás ellen, akkor ezt a támadó csapat fel is adja idővel és több passz érkezik ellenük, vagy ha egy csapat többet van előnyben sokkal több passzpróbálkozás érkezik ellenük. De mindenesetre nem mutat jól ez a bottom 10 engedett passzolt yardban.
több mint 1 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 443
Mivel a Bp-re van 3 plusz ember, így ezzel tervezzünk, holnap este foglalnék, addig írjon h ki jön plz.

Eddig:
Negri
JC6
Zalán
Jómagam
puppetm4st3r +1
burzum

Black? Storm? Többiek?
Általános Doktor
nem tudom még, hogy lesz a vasárnapom...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 407 — The Mathematician
most legalább lesz mezem mikor megyek a meccsre 😊
bár lehet hogy speckó pólót választom 😊

mondjuk valahogy haza is kéne érni majd másikra, de max az elejéről lemaradok

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos Ole Miss Rebels 4 891

Eddig:
Negri
JC6
Zalán
Jómagam
puppetm4st3r +1
burzum

Black? Storm? Többiek?
Általános Doktor
Én sajnos Berlinben vagyok, szóval nekem kimarad. 😕

De remelem közösen kiszurkoljátok a csodát és továbbmegyünk. 😉

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 12 694 — SB 50 Champion @ Grund

Eddig:
Negri
JC6
Zalán
Jómagam
puppetm4st3r +1
burzum

Black? Storm? Többiek?
Általános Doktor
Vidéken leszek a hétvégén, nem tudom még, hogy mikor érek vissza, ha úgy sikerül, hogy 7-ig tudjak csatlakozni valahol, akkor benne vagyok, de nem ígérnék semmit...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve

Eddig:
Negri
JC6
Zalán
Jómagam
puppetm4st3r +1
burzum

Black? Storm? Többiek?

több mint 1 éve
burzum Denver Broncos 157
Egy belvárosi helyszínen én is örömmel csatlakoznék a közös meccsnézéshez!
több mint 1 éve

több mint 1 éve
Foresz Denver Broncos 950 — Broncos
Én mondanám a saját "kocsmám",de annyira vidéken van,hogy nem hinném hogy a pestiek emiatt kiautókáznának a Mátrába...
De ha mondjuk mégis,akkor állok elébe.

ui: különben vasárnapra a Mátrába is buffalo-i körülményeket vizionálnak,legalább is ami a hóesést és a hideget illeti

Szerkesztette: Foresz
több mint 1 éve
puppetm4st3r Denver Broncos 68 — Bronco
Ha vmi public helyen lesz akkor mennenk mi is a ‘zasszonnyal
puppetm4st3r
Akkor javaslom a grundot, stílusosan.
Általános Doktor
De csakmiattunk ne mondjatok le valami jofajta HBMrol 😊
több mint 1 éve
puppetm4st3r
Akkor javaslom a grundot, stílusosan.

több mint 1 éve
puppetm4st3r Denver Broncos 68 — Bronco
több mint 1 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 097 — Chiefs GM
Na, akkor most lesz közös meccsnezes? És kinél? Negri barlangjában, házi pizzával? Doki irodájában, közben jogi tanácsokat kérve vagy Zalán mindenmentes retro kecójában, avokádókrémes mandulatejben áztatott vegán zoldsegkevereket majszolva?
- JC6
Ha ez utóbbi lesz, és árultok rá jegyet is, szóljatok 😊

több mint 1 éve
Na, akkor most lesz közös meccsnezes? És kinél? Negri barlangjában, házi pizzával? Doki irodájában, közben jogi tanácsokat kérve vagy Zalán mindenmentes retro kecójában, avokádókrémes mandulatejben áztatott vegán zoldsegkevereket majszolva?
- JC6
Legyen, nézzünk egy létszámot:
Negri
JC6
Zalán
Jómagam

Többiek?

Vkinek kizáró a Dunakeszi, negri barlang?

több mint 1 éve

több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 871
több mint 1 éve
Zalán Denver Broncos 4 906 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Nekem teljesen mindegy, hogy mi történik az edzőkkel, kit visznek el, s kit nem. Ilyen a feltörekvő po csapatok élete. Ilyenkor jönnek kukázni a bukottak. Mi is ezt tettük. Én most kibaszottul örülök, ami lett ebből a csapatból egy év alatt. Tavaly ilyenkor se pénz, se draftőke feljebb menni, se irányító, itt állt Paton, Payton és VJ letolt gatyával, meztelen seggel, egy hetven pontos történelmi veréssel, kiüresedett kerettel, pár másutt nem kellő kósza tehetséggel, s pár mások által lúzernek tartott veteránnal, hogy még mindig itt porosodnak... Igazi Csabagyöngye Kell egy csapat voltunk.
Most meg itt tartunk.
Van egy brutális D, van sack-rekord, van egy Nix és számtalan talent körülötte, van falunk, van Surtain, és van jövőkép. Az is hülye, aki most innen lelép.
Természetesen nincs rá bizonyított tézisem, de az a gyanúm, hogy VJ a tulajdonosokkal való önálló reggelizésen túl igazán Paytonnal jó. Nem aggódom, ha megy repülőzni New Yorkba. Nézetem szerint nem való neki a hc poszt. Az egy másik | vegán | kávéház. De ha megy, jön két 3. kör. Azok mennek a D-be, abból Patonék hoznak két "bonittónyi" plusz hatást.
De az a helyzet, hogy nyolc idény óta ilyenkor mindig mindenkit elküldtünk a kurvaanyjábatakarodni, mindig új edzőt és új qb-t kerestünk. Untam. Én annak örülök, hogy egy olyan holtszezon jön, amikor ebben a játékban nem veszünk részt. Tudjuk ki lesz a követező két évben a hc-nk, és tudjuk ki a qb-nk. Én ebben a pillanatban élvezem minden részét annak, hogy egy igazán éles meccsre készülünk az egyébként általam csípett Bills ellen.

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 246 — Így remélem megfelelek nektek.....
mondjuk előbb adnék vjnek második esélyt, mint fangionak...
Black_Adder
Ez nem is kèrdès DCnek jó, igaz ott is akkor ha megvan a minősèg a rendszerèhez, de emberileg nem HC matèria.
több mint 1 éve
Alig aludtam a meccs után, egész nap olyan voltam a melóban mint a mosott szar, de megérte, erre várok 9 éve... egyszer láttam a Broncost a playoffban, mondjuk akkor megnyertük az egészet. Akkor ott elhittem, hogy a bab is hús, hogy aztán pofán verjen a valóság. És jött 9 év ami mind borzasztó nehéz volt, de végre vége! Innen engem nem érdekel mi lesz a Bills ellen (azért jó lenne nem megismételni a Ravens elleni zakót), ez egy sikeres szezon volt, és megvan a franchise qb, ami az év legfontosabb kérdése volt. Bármi történjen, jövőre erősebben térünk vissza, és úgy lehet majd nekiindulni az évnek, hogy csalódás ha nincs PO.

Payton és VJ munkája előtt pedig le a kalappal, pedig utóbbit én is ekéztem keményen, de sikerült jóvá tennie. És valóban nem leszünk kellemes ellenfél a Billsnek, remélem szorossá tudjuk tenni a meccset.
Vonster
én inkább AGDQ-t néztem tableten mer nem tudtam aludni annyira be voltam sózva
szal 2x1.5 óra alvás van bennem

több mint 1 éve
Black_Adder
vagy akár JMD-nek adtam volna
a jetsnél amúgy sztem be fog fürdeni mer neki nem segít a kupleráj

több mint 1 éve
Péntektől kezdődően egy hétig szakadó hóesést ír Buffaloban az időjárás jelentés, szóval benne van hogy olyan havas meccs lesz hogy végig hóban játszunk.
több mint 1 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 443

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data