NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 1 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 037 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Mas:
Viperaval beszeltuk h kene egy kozos forum meccsnezes (utoljara a gyoztes SBn volt, es nagyon jol sikerult).

Otletek h melyik meccset nezzuk ki?

Helyszinnek en BP-t javaslom, azon belul lehet javasolni konkretabbat is.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
Ha a Broncos idén 10-7 vagy jobb mérleggel zár, JMD azonnal nyugdíjba vonul.
ulpianus
Ha rosszabbal, akkor meg SP vonuljon nyugdíjba azonnal
(ha már ekkora arca volt offseasonben)
Black_Adder
Vigyazz mit kivansz.

Evek ota most tunik ugy h kompetens ember van a kormanynal, ne akarj uj csodabogarat helyette, mert eddig konstans megegtunk veluk...

több mint 1 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 965 — we almost always almost win
ulpianus
Ha rosszabbal, akkor meg SP vonuljon nyugdíjba azonnal
(ha már ekkora arca volt offseasonben)

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Szerintem az O# és a D# is egy középszer közepén szar szinten lesz és ennek megfelelően mi is az 50% körül fogunk rajzani végig.

A bika AFC-ben ez persze semmire sem lesz elég, de legalább kimozdulunk a looser kategóriából és Wilson végtelen halott pénzéből is elegetunk egy jól látható mennyiséget
FLZOLI
Sztem a D# egesz evre nezve jobb lesz, mint tavaly, tippre top8.
Az O# eros run heavy lesz, sok 2 TE-s felallassal, pontban top15.
10+ győzelem.
PO.
SB.
uff

több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Szerintem az O# és a D# is egy középszer közepén szar szinten lesz és ennek megfelelően mi is az 50% körül fogunk rajzani végig.

A bika AFC-ben ez persze semmire sem lesz elég, de legalább kimozdulunk a looser kategóriából és Wilson végtelen halott pénzéből is elegetunk egy jól látható mennyiséget

több mint 1 éve
IR-re megy (4 meccs után lehet újra aktiválni):
K'Waun Williams CB
P.J. Locke S
Alex Palczewski OT

Visszaigazoltuk:
Mike Purcell DL
Fabian Moreau CB
Quinn Bailey OT

több mint 1 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 934 — Circus Maximus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 1 éve
Vonster Denver Broncos 1 044
Nos, közeleg a szezon, és ahogy tavaly, idén is írok egy "szezonbeharangozót". Kicsit beleolvastam a tavalyi írásomba, jókat röhögtem kínomban, konkrétan a szöges ellentettje történt annak amit vártam. Álmomban nem gondoltam volna, hogy egy évvel később megint új HC lesz kinevezve, de legalább az már biztos, hogy ő marad egy ideig.

A tavalyinál csak jobb lehet a teljesítmény, az Offense a leggyengébb volt a ligában, ami elég szánalmas, de innen legalább csak felfele vezet az út. Elég nagy változásra is számítok, tavaly Wilson kezében voltak a meccsek nagyrészt, egy nem működő sémában, idén viszont én arra számítok, hogy nagyon run heavy lesz az O, play actionnel, bootlegekkel megspékelve, amiben Wilson jó is volt Seattleben. Arról viszont lemondtam, hogy top támadósor legyen itt, tavaly után én ezt nem látom jönni, de ha bent lennénk a top 15-ben, én azt már el tudnám fogadni.

A védelem kapcsán viszont én nagyon pesszimista vagyok. Rengeteg helyen olvastam, hallottam, hogy VJ azért összerak egy korrekt védelmet, bárhol is legyen. Ez az állítás egyszerűen nem igaz. A Dolphinsban gyenge volt a védelem amíg ott volt, utána idejött... azt inkább hagyjuk is, maradjunk annyiban, hogy azzal a névsorral ami rendelkezésére állt, sokkal jobb védelmet is össze lehetett volna rakni. Majd jött a Cardinals, ahol szintén egy középszar védelem volt végig, sosem voltak dominánsak. Most pedig itt vagyunk újra, és gyengébb az alapanyag mint amikor először itt volt. Látványos lesz a védelem játéka? Valószínűleg igen. Hatékonyak is lesznek? Nem tartom valószínűnek. A DL papíron jól néz ki szerintem, más kérdés, hogy Jones és Allen is sérülékeny, az EDGE poszt szerintem borzasztó, az LB sor talán mondható korrektnek. Tehát a front 7 talán egy közepesnek elmegy. A secondary megint csak nem erős, ott van PS2 nyilván, ő csinál egy 10v10-et a meccsből, mert labda nagyon nem fog menni felé, Mathis a CB2... én ettől nagyon félek, a mélység pedig csak mennyiségre van meg szerintem, minőségre nem annyira. Williams is kiesett a slot CB posztról, Bassey meg hiába fogott 3 picket a cserék ellen, nem véletlen, hogy évek óta küzd a roster helyért. A safety poszt rendben van nagyjából, Simmons elit, Jackson viszont már lassú, ez látszott tavaly is, jobban is örülnék, ha Sterns kezdene, a csávóban van potenciál. Összességében tehát én nem várok top egységet, szerintem liga közepe védelem lesz itt.

És akkor nézzük egyenként a meccseket:

Week 1 vs Raiders: Ez egy nagyon szoros meccs lesz szerintem rögtön, Jacobs ellenünk mindig nagyot megy, nálunk pedig nem lesz Jeudy, ezért azt gondolom, hogy vereséggel indítjuk a szezont, kevés a fegyver egyszerűen, ha a futójátékkal le tudjuk dominálni a Raiderst, akkor nyerhetünk, de szerintem ez nem fog megtörténni. 0-1

Week 2 vs Commanders: Ezt a meccset mindenképp hozni kell, ha akarunk valamit a szezontól, lényegében újonc QB ellen a védelemnek is illene jól szerepelnie, sőt muszáj, mert a washingtoni védelem szerintem nagyon is jó, szóval nem számítok sok pontos meccsre, remélhetőleg Jeudy itt már visszatér és sikerül nyerni. 1-1

Week 3 @ Dolphins:: Idegenben erős ellenfél ellen, rengeteg fegyvere van a Dolphinsnak, védelmük is bika, én nem látom, hogyan nyernénk itt. 1-2

Week 4 @ Bears:: Csak úgy mint a Washington ellen, itt is muszáj nyerni, Fields futásait korlátozni kell amennyire lehet és akkor szerintem nem lesz gond, ami a mi támadójátékunkat illeti, szerintem ezen meccsen jön tőlük egy domináns teljesítmény, és meglesz a W. 2-2

Week 5 vs Jets: Ennek a meccsnek megvan a maga pikantériája, hála Paytonnak, szerintem enélkül is kikaptunk volna, de így még jobban felszívja magát a Jets, keretük is sokkal erősebb, szerintem itt simán kikapunk. 2-3

Week 6 @ Chiefs: Rövid hét, idegenben a Chiefs ellen? 2015 óta nem sikerült megvernünk őket, nem hinném, hogy pont ilyen körülmények között fog megtörténni. 2-4

Week 7 vs Packers: Itt viszont lesz időnk pihenni, ami mindenképp segíteni fog. Packerstől nem tudom mit várjak idén, de szerintem egyáltalán nem lesznek rosszak. Nehéz meccs lesz ugyan, de azt mondom meglesz a győzelem. 3-4

Week 8 vs Chiefs: Újra Chiefs, de most itthon, normális felkészülési idővel, egyszer meg kell már törnie ennek a vereség sorozatnak, azt mondom itt jön el. 4-4

Week 9 Bye

Week 10 @ Bills: Itt kicsit bajban vagyok, lesz egy extra hetünk rákészülni a meccsre, szokott is lenni minden évben upset win, a szívem nagyon azt mondatja velem, hogy meglepjük a Buffalot, de az eszem nagyon mást mond, túl nagy a különbség QB poszton, szoros meccsen ugyan, de kikapunk. 4-5

Week 11 vs Vikings: Bills után jön a Vikings, ami szintén nagyon nehéz lesz, de a Vikes annyira azért nem bika szerintem, JJ-re ráállítjuk Surtaint, aki tudja kellőképpen limitálni, így sikerül megfogni a támadósorukat, védelmüktől pedig annyira nem tartok, meglesz a W. 5-5

Week 12 vs Browns: Zsinórban a harmadik erős ellenfél, a Browns kicsit hasonló csapat, mint mi, a Watson projekt nagy kérdőjel egyelőre, ettől függetlenül piszkosul erős a keret, ráadásul érkezett Schwartz DC posztra, aminek köszönhetően bent lesznek a top5 védelem között. Ha Watson olyan lesz mint tavaly meglehet a győzelem, de szerintem nem így lesz, és a két keret közti különbség miatt én vereségre számítok. 5-6

Week 13 @ Texans: Újjáépülő csapat, újonc QB és HC, ezt hozni kell kérdés nélkül. 6-6

Week 14 @ Chargers: Én a Chargerstől kifejezetten tartok idén, Moore érkezésével Herbert szerintem nagyon nagyot fog fejlődni, és a komplett Offense veszélyesebb lesz. D az kb ugyanaz lesz, nem rosszak, de azért nem is top egység. Idegenben ők nyernek szerintem. 6-7

Week 15 @ Lions: Jön az emberek kedvenc csapata, valószínűleg kegyetlenül nehéz meccs lesz, de ez lesz az idei upset winünk (a Lions ellen 😀 kicsit vicces leírni) 7-7

Week 16 vs Patriots: Pats annyira nem lesz erős szerintem, Mac Jonestól sosem tartottam, védelmük viszont mindig harapós, de szerintem győzni fogunk. 8-7

Week 17 vs Chargers: Jön a visszavágó, ezúttal hazai pályán, nagyon kell a W a PO miatt, szerintem meg is lesz, muszáj egyszerűen. 9-7

Week 18 @ Raiders: Utolsó hét, PO-ért küzdve a Raiders ellen? Jobb meccs nem is kell, első héten nekik adtam a győzelmet, és nincs az az isten, hogy én leírjam azt, hogy a Raiders duplázik ellenünk 😀 meglesz a W. 10-7

10-7 a mérleg, ami elég lesz az egyik WC helyre, de a PO-ban búcsúzunk hamar, túlságosan telített ez az AFC, de én ezzel már meg lennék elégedve, pláne az utóbbi évek után.

Kiosztok idén is pár díjat előre:

Defensive MVP: tavaly Simmonst írtam, szerintem ő is volt a védelem legjobbja, és amíg ő a csapatban van, nehéz mást írni, PS2 felé túl kevés labda megy.
Amit itt még megjegyeznék: Drew Sanders szerintem hoz egy nagyon jó újonc évet.

Offensive MVP: Suttont írtam tavaly, az első pár héten úgy is tűnt, hogy ez is jönni fog, aztán Jeudy mögött kicsit háttérbe szorult.

Idén sokkal inkább run heavy lesz az Offense szerintem, és az előszezon alapján Williamst a passzjátékba is be akarják jobban vonni, ezért azt mondom ő lesz a támadók legjobbja (ehhez persze az kell, hogy a térde jó legyen).
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 220 — #officialBoliever
A várakozásokkal ellentétben nem claimeltünk senkit, az igazolások mind a PS-be kerültek.

A hivatalos lista egyelőre 14 embert számlál, 3 szabad helyünk van még a PS-be:

Tyler Badie RB
Dwayne Washington RB
Ben DiNucci QB
Art Green CB
Marcus Haynes OLB
Jordan Jackson DL
Haggai Chisom Ndubuisi DL
Demontrey Jacobs T
Devon Key DB
PJ Mustipher DT
Will Sherman OG
Michael Bandy WR
Lil'Jordan Humphrey WR
Tyler Lancaster NT

Akik insider infók szerint még alá fognak írni:
Philiph Dorsett WR
Lucas Krull TE
David Stills WR
Általános Doktor
Kiváncsi leszek az első hétig lesz-e komolyabb változás a wr corpban, mert Jeudy serulesevel kicsit nekem továbbra is karcsunak tűnik.

Mondjuk nem tudom mennyi kihagyással számolnak, mert ha max 1-2 meccs marad ki nála, akkor megértem miért nem invesztáltunk “komolyabban” a poziba, de az első hétre kiváncsi leszek így is. Mert létszámra megleszünk, de Sutton mögött nem tudom ki lehetne komolyabb célpont. Talán Mims.

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
A várakozásokkal ellentétben nem claimeltünk senkit, az igazolások mind a PS-be kerültek.

A hivatalos lista egyelőre 14 embert számlál, 3 szabad helyünk van még a PS-be:

Tyler Badie RB
Dwayne Washington RB
Ben DiNucci QB
Art Green CB
Marcus Haynes OLB
Jordan Jackson DL
Haggai Chisom Ndubuisi DL
Demontrey Jacobs T
Devon Key DB
PJ Mustipher DT
Will Sherman OG
Michael Bandy WR
Lil'Jordan Humphrey WR
Tyler Lancaster NT

Akik insider infók szerint még alá fognak írni:
Philiph Dorsett WR
Lucas Krull TE
David Stills WR

több mint 1 éve
MC12 New Orleans Saints 6 374
Nocsak. Tradeltunk Lutz-ért a Saints-el. Meg egy exSaint a csapatban.
roberto23
Csak a neveket nézve, ha egymás ellen játszana a két csapat, lassan összezavarodok, kinek is kell szurkolni 😅

“Lutz FG—-faszaaaaa, ja nem bazmeg” 😊
MC12
Nincs mese, épül a Denver Saints. 😀
roberto23
Újabb Szent, Krull (TE) a keretben 😊 töltelèknek jó.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Philip Dorsett érkezett a WR sorba
több mint 1 éve
Jól látom, hogy 13 DB van a keretben, 7 CB és 6 S? Lemaradtam valamiről és kaptunk valami exceptiont, hogy a legnagyobb patkány DC miatt mi 13 emberrel védekezhetünk?
StormST
Várjuk ki a ma/holnapi waiver szipkázást, mindenhol azt kommunikáljuk h ez nem végleges keret.

A WR-eknél sztem azt látták h a PS-be kényelmesen be lehet rakni őket, gamedayre meg felhúzni, de ide is érkezhet még külsős is akár.

szerk.:
A CB-knél meg nem lennék meglepve ha K'Waun Williams és Riley Moss, míg a S-nél P.J. Locke is short term IR-re menne, de ügye ehhez rajta kell lenniük az 53-as listán.

Szerkesztette: Általános Doktor

több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 11 176 — SB 50 Champion @ Grund
Jól látom, hogy 13 DB van a keretben, 7 CB és 6 S? Lemaradtam valamiről és kaptunk valami exceptiont, hogy a legnagyobb patkány DC miatt mi 13 emberrel védekezhetünk?

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Na megvan az első 53as keret, amiben egyelőre nincs rugó es csak 4 WR van kereten. Ami nekem meglepő volt az Callaway elküldése, bar gondolom tervben van a visszahozasa.

Amúgy Payton elmondása alapján a következő napokban azért bőven várhatóak változások, ugyh kíváncsian várom kik jönnek/mennek.
roberto23
Lutz a kicker, a WR állomány viszont tényleg fura, kíváncsi leszek
Vonster
Persze, tudom, csak vicces, h az initial rosteren nem volt kicker. 😀

A wr-oknal legalább annyi pozitív van, h Jeudy short time IR-re se megy, ugyh komoly kihagyasra nem számítanak.

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Na megvan az első 53as keret, amiben egyelőre nincs rugó es csak 4 WR van kereten. Ami nekem meglepő volt az Callaway elküldése, bar gondolom tervben van a visszahozasa.

Amúgy Payton elmondása alapján a következő napokban azért bőven várhatóak változások, ugyh kíváncsian várom kik jönnek/mennek.
roberto23
Lutz a kicker, a WR állomány viszont tényleg fura, kíváncsi leszek
több mint 1 éve

több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 11 176 — SB 50 Champion @ Grund
Another trade: Broncos traded TE Albert Okwuegbunam and a 2025 seventh-round pick to the Eagles for a 2025 sixth-round pick, per sources.
KeyG
Kár érte, jó ügynök volt, lehet a denveri bemondók kérték a cserét igazából...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 508
Another trade: Broncos traded TE Albert Okwuegbunam and a 2025 seventh-round pick to the Eagles for a 2025 sixth-round pick, per sources.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
roberto23
Csak a neveket nézve, ha egymás ellen játszana a két csapat, lassan összezavarodok, kinek is kell szurkolni 😅

MC12
Nincs mese, épül a Denver Saints. 😀

több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 615 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
roberto23

MC12
Az ő kísérletét blokkoltuk pár éve amikor azzal sikerült nyerni?

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
MC12 New Orleans Saints 6 374
roberto23

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Megvan az ellenérték is, 2024es 7. kor.

több mint 1 éve

több mint 1 éve
AlbertO is lapát. Őt kicsit sajnálom.