Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 1 éve
Szerintem Bo NIx azért ad számunkra bizakodást,mert ő már Payton irányítója,ő draftolta ide. Ha sikerül Paytonnak olyanná nevelni amilyenre szeretné,akkor nem kell Nix istentelen tálentuma ahhoz,hogy reménykeltően irányítson. Egy szóval azért érzem pozitívnak Nix-et Russ-hoz képest,mert Russell Wilson kialakult játékára kevésbé volt SP hatással.Amúgy visszakanyarodnék Patrick eltávolításához egy mondattal,itt hasonló a helyzet,mert Franklin SP választottja.Nyilván játszatni is akarja az idényben,és Mims sem annyira rossz hogy Reynolds mellett ne kaphatna lehetőséget.Úgy érzem,Patrick igazából itt csak Reynolds-al volt versenyben a posztért,a fiatalokat mindenképpen tartottuk volna.És hát SP ezek szerint Reynolds-ban lát több lehetőséget...
Meglátásom szerint negatív idényt fogunk zárni,nem leszünk PO csapat,de talán a nyáron kezdődött építkezésnek ez így sokkal jobb lesz,és jövőre ismét egy-két fontos dominót helyre tudunk a drafton rakni.
több mint 1 éve
nebassssz, Chargersből jön és sérülékeny???
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
A Nix > Russellt azért ne 2 PS meccs után adjuk már meg.Ne feledd… A denveri mágia. De közben leigazoltuk a ps-be Te riogatónak Parham-et a Töltöktől. Akinek a legfőbb erőssége a sérülékenység. És még így is több td-elkapása van, mint itt az egész osztálynak…
Ennek a Javonte a sérülése előtt jó RB volt legendának nem tudom mi az alapja. Innen egyszerűen kiöregedett Perine és ennyivel gyengébb lett a sor. Nem baj, ne itt erősítsünk, de az MHR-nél 2015 óta szerintem minden évben erősebb lett a csapat az azelőttihez képest...
Az meg, hogy a 3. TE erősebb mint tavaly volt önmagában pontosan 0 extra győzelemben manifesztálódna.
Abban az univerzumban vagyunk bottom 3 csapat, amikor Nix szarul játszik (ami a csapat többi részére nézve is demoralizáló lenne).
Van ok bizakodni, hogy nem így lesz. Még ha leértékelem a PS teljesítményét akkor se a bottom 3 csapat minőségre számítok tőle. De van ilyen forgatókönyv is. De olyan is, hogy átmenti a formát és kijön a lépés és összejön a PO. Tavaly sem volt elképzelhetetlen és nem is volt messze, kicsit későn állt hozzá össze a csapat.
Azért ha PO lenne a cél, én legalább draft után visszahoztam volna Simmonst. Ő ott többet tudna tenni a győzelmekért, mint mondjuk Krull. Amúgy semmi bajom vele, meg van az összes végtagja, már ezzel előrelépés néhány korábbi állapothoz képest TE poszton...
Black_Adder
Amúgy szerény véleményem az, hogy ha Bo Nix életképes lesz, akkor jobbak leszünk, s minden egység jobbnak fog látszani vagy tűnni. Lehet nem is lesz jobb a fal, csak a Bóra varrt játék jobban mutat majd OL-ben. Ha Bo tol egy Lynchet, akkor mindent rosszabbnak fogunk látni. Ez esetben Black melankóliáját átveszem. Ha Bo alkalmatlan lesz, akkor legyen kedves tényleg teljesen alkalmatlannak lenni, hogy tényleg top3 legyen. Ha Bo CJ Stroud lesz, akkor sok talentet fogunk találni a csapatban. Jó pár játékosról jelenleg nem tudhatunk semmit. Ha Bo hozza Lock legjobb énjét, akkor olyasmi csapat leszünk, mint tavaly irodás Wilsonnal. Ha Bo katasztrófa, és padra ültetik, beáll zakkant Wilson, felkeményedik irracionálisra a D mint tavaly, akkor olyasmik leszünk mint tavaly. Alapvetően Bo-n múlik pontosan… Engedem hadd menjen… Jahh… Payton hozzá fog tenni egy iksz körüli rendszert. Ehhez Saintsben is értett. Bo-ról annyit tudni, amit a po-meccseken láttunk. Ez sokkal több, mint amit a Cutler draft óta látunk saját draftolt qb-tól. Azonban a bajnokság most kezdődik. A babazsúr
Szerkesztette: Zalán
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
A Nix > Russellt azért ne 2 PS meccs után adjuk már meg.Én PS meccs nélkül is megadtam volna 😅😅
Black_Adder
Javonte legendajának meg az az alapja h misstacklegyár volt egyetemen és rookieként is látványosan törte le a szerelési kísérleteket. Tavaly be volt lassulva és enélkül egy tucatjóskává vált.
Simmons esélytelen volt, nincs 1.5 milla a sapkank alatt + nyilvanvalóan nem PO az előzetes cél, hanem egy tisztes átmenet.
Más kérdés h még így is reális a PO ha Nix fejlődése ebben az ütemben halad.
| Am most nézem h Tremon Smith 3.2 M-et foglal a sapka alatt, ehhez képest két megmozdulására nem emlékszem tavalyról idén meg sztem pályán is alig lesz... |
Szerkesztette: Általános Doktor
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
A Nix > Russellt azért ne 2 PS meccs után adjuk már meg.Ennek a Javonte a sérülése előtt jó RB volt legendának nem tudom mi az alapja. Innen egyszerűen kiöregedett Perine és ennyivel gyengébb lett a sor. Nem baj, ne itt erősítsünk, de az MHR-nél 2015 óta szerintem minden évben erősebb lett a csapat az azelőttihez képest...
Az meg, hogy a 3. TE erősebb mint tavaly volt önmagában pontosan 0 extra győzelemben manifesztálódna.
Abban az univerzumban vagyunk bottom 3 csapat, amikor Nix szarul játszik (ami a csapat többi részére nézve is demoralizáló lenne).
Van ok bizakodni, hogy nem így lesz. Még ha leértékelem a PS teljesítményét akkor se a bottom 3 csapat minőségre számítok tőle. De van ilyen forgatókönyv is. De olyan is, hogy átmenti a formát és kijön a lépés és összejön a PO. Tavaly sem volt elképzelhetetlen és nem is volt messze, kicsit későn állt hozzá össze a csapat.
Azért ha PO lenne a cél, én legalább draft után visszahoztam volna Simmonst. Ő ott többet tudna tenni a győzelmekért, mint mondjuk Krull. Amúgy semmi bajom vele, meg van az összes végtagja, már ezzel előrelépés néhány korábbi állapothoz képest TE poszton...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Az MHR csinált egy összefoglalót a tavalyi és az idei keret között, beillesztem az ő választásukat, az én megjegyzéseimmel, eredeti cikk itt:www.milehighreport.com/2024/8/29/24231006/comparing-denver-broncos-2024-roster-to-2023-roster
Quarterback
2023: Russell Wilson and Jarrett Stidham
2024: Bo Nix, Jarrett Stidham, and Zach Wilson
MHR Winner: Current quarterbacks
Szvsz: Eredményesebb egységünk lesz, valamint ZW ha ilyen formát mutat, az még hasznos lehet a jövőre nézve is.
Running Back/Fullback
2023: Javonte Williams, Samaje Perine, Jaleel McLaughlin, and Michael Burton
2024: Javonte Williams, Jaleel McLaughlin, Audric Estime, Blake Watson, and Michael Burton/Nate Adkins
Winner: Current running backs/fullbacks
Szvsz: A cikk azzal érvel h idén Javonte egészségesnek néz ki, a mélység pedig jobb, nehéz vitatkozni vele
Wide Receiver
2023: Courtland Sutton, Jerry Jeudy. Marvin Mims, and Brandon Johnson
2024: Courtland Sutton, Josh Reynolds, Marvin Mims, Devaughn Vele, and Troy Franklin
Winner: Even
Szvsz: Jeudyt ha az ötödik körben húztuk volna, valszeg két szezonnal korábban kerül lapátra, TP-t sajnálom, de én mind az edzésvideókban, mind a PS meccseken Veleben az ő mását láttam, Reynolds a TC-ben nagyot ment, de nála mindig is inkább a dropok voltak gondok, mondjuk jó lenne ha nem ebben pótolná a JJ-t. Az egység sztem is hasonló mint tavaly, Sutton átlag feletti, a többi átlagos, de van mélység
Tight End
2023 Adam Trautman, Greg Dulcich, Chris Manhertz, and Nate Adkins
2024: Adam Trautman, Greg Dulcich, Lucas Krull. and Nate Adkins
Winner: Current tight ends
Szvsz: Krull inkább elkapóbb szerepkört tölt be, Dulcich pedig lehetőleg pályát lát és akkor jobbak leszünk.
Offensive line
2023: Garett Bolles, Ben Powers, Lloyd Cushenberry, Quinn Meinerz, Mike McGlinchey, Quinn Bailey, Luke Wattenberg, Alex Forsyth, and Cam Fleming
2024: Garett Bolles, Ben Powers, Luke Wattenberg, Quinn Meinerz, Mike McGlinchey, Matt Peart, Alex Palczewski, Alex Forsyth, and Frank Crum
Winner: Last year's offensive line
Szvsz: Ez az egyik legerősebb egységünk, ami sztem is jobbnak fog kinézni Nix alatt. Az h az idei gyengébb az ügye egyedül a center poszt miatt volt, más kérdés h Bogyó is tavaly konszolidálódott, a szezon előtt ugyanígy néztünk rá, mint most mi Wattenbergre. Objektíve lehet h gyengült az egység, de sztem jobb számokat fog hozni.
Defensive line
2023: Zach Allen, D.J. Jones, Jonathan Harris, Elijah Garcia, Mike Purcell, and Matt Henningsen
2024: Zach Allen, John Franklin-Myers, D.J. Jones, Malcolm Roach, Jordan Jackson, and Eyioma Uwazurike
Winner: Current defensive line, and by a lot
Szvsz: PFF nyelvezettel élve itt három sötétzöld (átlag feletti) kezdőnk van és a depth is jobbnak néz ki mint tavaly.
Edge Rushers
2023: Frank Clark, Randy Gregory, Jonathon Cooper, Nik Bonitto, and Thomas Incoom
2024: Baron Browning, Jonathon Cooper, Nik Bonitto, and Jonah Elliss
Winner: Current edge rushers
Szvsz: HA egészségesek maradnak és HA a TC forma kitart, akkor ez egy pofás egység lesz nagy nevek nélkül is.
Linebackers
2023: Alex Singleton, Josey Jewell, Drew Sanders, and Justin Strnad
2024: Alex Singleton, Cody Barton, Justin Strnad, and Levelle Bailey
Winner: Last year’s/even
Szvsz: Tavaly se ez az egység nézett ki a legjobban, idén is messze a legkevésbé szexi, ha igazságos akarok lenni akkor idén még gyengébbnek néz ki
Cornerback
2023: Pat Surtain II, Damarri Mathis, Essang Bassey, Riley Moss, Fabian Moreau, Ja’Quan McMillian, and Tremon Smith
2024: Pat Surtain II, Riley Moss, Ja’Quan McMillian, Levi Wallace, Kris Abrams-Draine, and Tremon Smith
Winner: Current cornerbacks
Szvsz: Moss hatalmasat fejlődött, Kris nagyon jól muzsikált a TC-ben, Wallace pedig egy biztos 3. számú CB, szal nem tragédia az egység és talán jobb is.
Safety
2023: Justin Simmons, Kareem Jackson, Caden Sterns, Delarrin Turner-Yell, and JL Skinner
2024: Brandon Jones, P.J. Locke, Devon Key, JL Skinner, and Keidron Smith
Winner: Last year’s safeties
Szvsz: Simmons egy probowler, és még ha KJ az árnyéka is volt önmagának, akkor is erősebb sor volt a tavalyi. Az idei iparosokból áll, talán ez a poszt sem olyan fontos | khmm, Rahim Moore... | h gond legyen.
Összegezve: Én őszintén nem értem h milyen univerzumban vagyunk idén bottom3 csapat kereterősségben, amikor tavaly top20 környékére tettek. Én a sorsolást sem látom egetrengetőnek, az első 5 meccsből 4 előzetesen is nyerhető. Sztem jó évünk lesz, vaskos kötegekkel rakom meg a PO szereplést.

több mint 1 éve
Nekem RB room gyenge. Williams a liga alsó felébe, alsó harmadába tartozik, a többiek keveset lesznek pályán. McLaughlin jól fut, de nem blokkol ezért nagyon szűkül vele a playbook, amit az ellenfél védelmek is tudnak, ezért ő nem fogja sosem beelőzni Javontet, akkor se ha ő 2-es átlaggal fut. A 3. számú RB hozzáadott értéke már kerekítési hibahatár alatt van...WR room szeritnem is gyenge. Patrick elküldésének nincs értelme, olyan paycutba ment bele, amivel senkinek nem árott volna és Sutton és Patrick mögött nagy szakadék. Azon logika szerint, ami miatt mennie kellett, hogy a jövő csapatát építjük, etc, minden nem rookie szerződésű játékos mehetett volna. Még egy kicsit attól is félek hogy demoralizáló, azt látják a játékosok, hogy 2 év sérülés után visszajön, mindent beletesz, nem játszik rosszul, és elküljük... De ezt valszeg túl gondolom...
Sutton liga felső fele, neki nem elszakadnia kell, hanem az 50-50 labdákat elkapnia. Erről könnyebb jobb képet látni mint a valóság, mert amikor sikerül highlight, amikor nem, az meg nem drop... Jeudy stílusából adódóan, ő üresre játszotta magát, ezért sok könnyű elkapása volt, ami nem highlight, de a hibái sokkal szembetűnek voltak.
De ettől még nekem messze Sutton a legjobb skill player a csapatban és főleg nem Jeudy lenne a közelében... Az is igaz, hogy ő sem elit.
Rosterbubble játékosokból erős volt a poszt, de az is elsősorban azért, mert Franklin és ha nagyon kritikus vagy Mims semmit nem csináltak de garantált helyük volt.
OL szerintem felül fogja teljesíteni a tavalyi szereplést. Wilsont szerintem konkrétan a legnehezebb feladat OL szempontjából megvédeni. Nix gyors labdái nagyon jót fognak nekik tenni. Emellett nem rohangál úgy jobbra-balra mint Wilson és akár azzal is felveszi a versenyt, amikor Wilson pozitívan használta a mobilitását, ami még tavaly is említésre méltó fegyver volt.
Védelemről inkább nem is beszélek külön-külön. Van 1db sztár játékosunk. PS2. Szerintem túlértékelt, de lényegtelen, mert diszkontálva is bőven nagyon jó. A többiek "bounch of nonames", külön-külön nézve az embereket senkiről se arra gondolsz milyen jó, de nincs igazán diszfunkcionálisan gyenge egység Láttunk erre felé erősebb keretet, jobb védelmet, de a 70 pont óta nem mondod meg ki miatt, mi miatt, de nem vesztik el a meccset.
Az rendben van, hogy az LB a "leggyengébb poszt", mert az összes többi fontosabb nála.
Úgy az egész csapatból néhány sztárjátékos hiányzik. A zongoracipelők már megvannak.
Ezt nehéz győzelmekben számszerűsíteni, meg lényegtelen is. Nixnek legyen egy jó learning curveje, a többi tényleg lényegtelen. Ha így bejutunk POba, taps, ha top 3 pick, akkor drafton jöhet azegyik hiányzó sztárjátékos.
Ha szigorúan nézem, tavalyhoz képest gyengül a keret. De mihez nézzem, szezon elejéhez vagy szezon végéhez? Hosszú 2019 óta elsőzör fejeztünk be egy szezon erősebben, mint ahogy elkezdtük. Ha ott folytatjuk, mint tavaly abbahagytuk, az elején kicsit több sikerrel, ugyanaz a teljesítmény akár a POhoz is elég lehetne. Aztán persze benne van, hogy erős lesz a váltás PS és éles meccs között Nixnek, hogy hiányozni fog Simmons mind a pályáról, mind az öltözőből (mert pl verzéregyéniséget nélküle nem nagyon látok) és földbe áll az egész csapat.
A labdaszerzések tipikusan "illékonyabb" statisztikák, nehezbb őket fenntartani, mint hogy teret nem hagysz a támadóknak és 3&outtal zavarod őket egyfolytában le a pályáról. Kicsit abban lehet reménykedni, hogy azért tudoatosan opportunista védelmünk van. Kockázatosabb playek a labdaszerzés reményében. Ha visszább is esik, nem az a ~fangioszintű 0db szerzett labdás védelem lesz, de nem is lesz top1 red zone defense.
Én egy langyos védelemre számítok, amivel meg egy 10 évvel ezelőtti Drew Breesszel akár SB-t is tudna nyerni nagyarc, ha felépül az offense.
több mint 1 éve
Nem bízol eléggé VJ-ben.Hat nekem a top3 pickel se lenne bajom, ha mellette Nix jól nézni ki, de én nem hiszem, h annyira szarok lennénk.szerintem vagy egyik vagy másik lesz
rob3r7o
Negritis, a vajda
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Hat nekem a top3 pickel se lenne bajom, ha mellette Nix jól nézni ki, de én nem hiszem, h annyira szarok lennénk.szerintem vagy egyik vagy másik lesz
rob3r7o
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Hat nekem a top3 pickel se lenne bajom, ha mellette Nix jól nézni ki, de én nem hiszem, h annyira szarok lennénk. Azért tavaly is osszekapartunk 8 győzelmet, és azota a távozók közül egyedül Simmons, aki tényleg hiányozni fog és gyengült nélküle a csapat (Patrick ugye sérült volt), viszont a legfontosabb poszton eddig (lekopog) úgy néz ki, h gyengülni minimum nem fogunk, de ha szerencsénk van masszívan előre is léphetünk.
Szóval én is olyan 7-9 győzelem között lőném most be, aztán ha kevesebb, de ígéretes ujoncokkal oke, ha több méginkább oke. 😀
több mint 1 éve
Szerintem top3 pick lesz idén, néhány mákos győzelemmel és sok szorosnak tűnő vereséggel. Alapvetően nincs ezzel baj addig, amíg látszik a fiatalokon a fejlődés. De igen ahogy írtátok, a O# fal top környéki kéne legyen ennyi pénzért és akkor egy stabil támadójáték kialakulhat. Skill posztok ergyák, így azért nagy magic ebből nem lesz, bármekkora mágus is SP.
több mint 1 éve
Borzasztó erős a sorsolás. Nekünk egyelőre mindegyik az lenne. Én abban hiszek, hogy idén eljutunk oda, hogy a többiek amikor a sorsolás erősségét nézik, akkor azt mondják, a Broncos nehezíti a sorsolás. Én is 8-8-ig jutottam el, amikor végigmentem a versenynaptáron, igaz, egész más eredményekkel. S aztán jön az utolsó hét, s ott dől el, pozitív vagy negatív. Azon múlik majd, ha. Chiefsnek hajtania kell az első kiemelésért, netán a po-ért, akkor az vereség. Ha pihentet, akkor nyerünk. Egyetértek a posztonkénti elemzéseid nagy részével. De azt is tudni kell, ez hirtelen egy top10 legfiatalabb csapat lett a tavalyi idősklub után. Next man up van. És az előzőek nem állították túl magasra a mércét. Azt akarom mondani, lehetnek olyan lappangó potenciálok a keretben, amiről ma semmit nem tudunk. Lehet egy Draine berobban, vagy Ellis és máris másképp fest az egység. Persze lehet három sérülés, ami még gyengébbé tesz egy csapatrészt. Értem a Wr-ekről írtat. Szerintem Mims nagyon jó lesz, ha elkezdünk teret adni neki. Suttonnak sosem volt igazán jó irányítója és edzője. Paytonnál tavaly ezzrl az ócska Wilsonnal hozott 10 td-t. Franklin nagy kérdőjel. Vele csak bónusz. Reynolds jómunkásember. Tény, hogy jobban éreztem volna magam, ha Patrick vagy Jones is marad. Szerintem hiba volt kiengedni mindkettőt. Nyilvánvaló a harmadik qp-nak semmi szerepe nem lesz. Mert ha lesz, az ugyanannyit fog érni, mint ha valakit kukázunk a piacról. Browns nem oly rég megmutatta. Nagyon kurva jó lenne, ha Nix tolna egy CJ Stroud-ot. Minden megváltozna varázsütésre. De ha megdönti Manning újincrekordját az első évben, akkor sem fogok róla lemondani 1 év után. Az szerintem érezhető, hogy idén elindult a csapat egy év tapasztalás után abba az irányba, amit Payton szeretne. Ő a boss, most valahogy helyén vannak a dolgaink. És ha Bo beválik, és még páran, akkor Paton ballépései is elfelejtődnek. Mert amúgy nem rosszak a draftjaink mostanában. Jövőre már szabadul a sapka is, egy évre rá teljesen kipörög Wilson pénze. Szerintem jól csináltuk, hogy bevállaltuk ezt a horror halott pénzt. Nyolc hét múlva okosabbak leszünk. Remélem lesz miért fórumozni. Nagyon megérdemelnénk egy szép szezont. 😊
több mint 1 éve
Ahogy az elmúlt két évben, idén is írok egy "mit várok a szezontól" posztot, hogy aztán kb a negyedik héten rájöjjek, hogy semmi nem úgy lesz, ahogy elképzeltem. Bár idén szerintem kicsit közelebb leszek a valósághoz, mivel nincs Wilson, akinek elég nagy szerepe volt abban, hogy brutálisan alulteljesítettünk az elmúlt két évben.Offense: A támadósor a legjobb lehet amit itt az elmúlt 10 évben láthattunk, bár igaz, nincs magasan a léc, ha hozunk egy közepes szintet, már igaz lesz ez az állítás. Payton továbbra is ért a focihoz, ez már látszott tavaly is, és az idei preseasonben is. És most végre van egy irányítója aki képes is végrehajtani az elképzeléseit, nem táncikál össze-vissza, hogy aztán dobjon egy checkdownt, vagy sackeljék. Nix nagyon érzi ezt a rendszert, ez látszik, és ahogy telik majd az idő, ez egyre jobb lesz. Egyelőre azért én még óvatosan kezelem a hype-ot, de az biztos, hogy borzasztóan szurkolok a srácnak, minden adott ahhoz, hogy sikeres karrierje legyen.
RB room: Szerintem ez lehet az egyik legerősebb egységünk az egész csapatban. Van kiemelkedő játékosunk a poszton? Én azt mondom nincsen, viszont ha bejön a 3. vagy 4. számú opció, az is egy minőségi játékos lesz. Javonte a tavalyinál biztosan jobb lesz, Jaleelnak szerintem remek éve lehet. Estime és Watson pedig ígéretes újoncok (én úgy gondolom, hogy Estime azért is jött, mert ha Williams nem képes a két évvel ezelőtti szinten teljesíteni, akkor jövőre átveszi a helyét).
WR room: Na itt jönnek a bajok. Az elkapó szekciónkat szerintem sokan jobbnak látják mint amilyen valójában. Kezdjük Suttonnal, aki valóban képes cirkuszi elkapásokra, de én már két éve mondom, hogy egyszerűen képtelen konzisztensen elszakadni a védőjétől a sérülése óta, így pedig nem is lehet annyiszor célba venni, nem is csoda, hogy gyakran teljes meccsekre eltűnik. Aztán ott van Mims, aki bár nagyon ígéretes tehetség, valamiért alulhasználjuk, aztán lehet ez idén megváltozik (legalábbis remélem), de jelenleg nem hoz egy WR2 szintet. Jött Reynolds, akitől sokat nem várok, csak egy stabil WR3 szerepet, szerintem azt hozni is fogja. És jött Franklin és Vele. Franklinről elég aggasztó hírek érkeztek TC-ről, ha igazak, akkor sok minden nem lesz belőle, de lehet csak több idő kell neki, hogy felvegye a ritmust, Bo-val megvan a kémia papíron, szóval remélem hasznos tagja lesz a csapatnak. Vele-től pedig amit eddig láttunk az brutál, 7. körös, nagyon öreg újonchoz képest nagyon jól játszott az előszezonban, jó lenne ha tudná ezt tartani. Lényeg a lényeg, én kicsit félek, hogy itt gyengék vagyunk, meg is lepett, hogy Patrick el lett engedve, de az igaz, hogy fiatalítunk, szóval meg is értem.
TE room: Itt sem vagyunk túl erősen szerintem, bár ha Dulcich egészséges tudna maradni, ő jó lehetne, csak sajnos nem tud. Trautman nem fog csodát tenni, Krull viszont egész ígéretes lehet.
OL: Erre sok szót nem akarok pazarolni, az egyik legdrágább fal a ligában, illene úgy is játszani. Mindenképp könnyítés lesz, hogy nem Russ van mögöttük.
Defense: Tavaly a Miami blama után egészen jól teljesítettek, de az ami a szezon második felében történt, vagyis, hogy majdnem minden meccsen szereztünk 2-3 labdát, az fenntarthatatlan. VJ továbbra sem fog elit védelmet összerakni, de ha az Offense működőképes lesz, akkor nem is kell.
DL: Emberanyagra ez az egység nem számít rossznak, kérdés mennyire tudnak egészségesek maradni. Allen egy ok szint, DJ Jones szintén, Myers pedig szerintem nagy fogás volt. Tehát a kezdő rendben van, a mélységgel viszont már vannak bajok. Roach jött, aki szerintem hasznos is lesz, ezen kívül itt van még Jordan Jackson és a gambling király, ha nem lesznek sokat a pályán akkor oké, de ha valaki megsérül és tartósan játszaniuk kell, akkor bajban lehetünk.
LB sor: Messze a leggyengébb része a csapatnak, szerintem ez egy borzasztó egység. Singleton tonna számra gyártja majd a szereléseket, ami fantasyban jó, csak kér, hogy passz ellen használhatatlan, és sokszor még a szereléseket is elrontja, emellé még buta is, nem kedvelem. Barton kb ugyanez, inkább játszatnám a Strnad-Bailey párost, bennük legalább még van potenciál. Pass rush téren sok fiatal, de nem bizonyított játékosunk van, ha ők beváltják a reményeket, jó kis egység lehet, ha viszont nem, akkor baromi gyengék lehetünk itt is, nagyon kellene ide egy prémium játékos.
Secondary: Itt sem túl rózsás a helyzet, PS2 után nagy a kérdőjel. McMillian a slotban jó volt tavaly is, vele idén sem lesz gond szerintem. A CB2 már nagyobb kérdés, Mosst rengeteget szivatták TC-ben, Wallace már öreg, szóval én Abrams-Drainet nézném a legszívesebben, aki jól is játszott preseasonben. Meglátjuk, de én félek itt is. Safetyk... Simmons nagyon fog hiányozni, ez nem kérdés, remélhetőleg Jones tudja pótolni, ha nem is teljesen. Lockenak egészen jó szezonja volt tavaly, ha tud még fejlődni, akkor teljesen ok kezdő lesz, mögöttük pedig vannak fiatal tehetségek, hosszútávon jó lehet ez az egység.
A nem túl rövid bevezető után hetekre lebontva:
Week 1 @ Seahawks: Itt egy dologtól tartok, hogy a McDonald féle Hawks D sok lesz így elsőre Nixnek, ha ez így lesz akkor valószínűleg elvérzünk, ha viszont nem, akkor nyerhetünk, mert a támadósoruktól nem tartok annyira, bár ha a futás elleni védelmünk a tavalyihoz hasonló lesz, akkor Walker átgyalogol rajtunk könnyen. Én itt inkább vereséggel számolok, aztán remélem meglepődöm. 0-1
Week 2 vs Steelers: Az év meccse, Russ visszatér, és Payton itt nagyon nyerni akar, ez biztos. Az egója nem engedi, hogy Wilson ellen kikapjon, kár, hogy a Steelers D az egyik a legjobb a ligában, mert szerintem emiatt meg is nyerik majd a meccset. 0-2
Week 3 @ Buccaners: Ez a mecccs sem tűnik egyszerűnek, de Baker fogható, pláne ha PS2 lesz végig Evans mellett, itt a futójátéktól sem félek annyira, Canales is elment, szóval én azt mondom ezt behúzzuk. 1-2
Week 4 @ Jets: Payton vs Hackett 2, de most már talán lesz Rodgers is. A Jets szinte mindenben jobb mint mi, Nix bajban lesz a védelmük ellen, mi pedig nem fogjuk tudni megállítani Rodgerséket. 1-3
Week 5 vs Raiders: Raiders ellen hazai pályán, nyerni kell, túl régóta nem sikerült legyőzni őket (pedig ők nem egy Chiefs). Megnyerjük, 2-3
Week 6 vs Chargers: Rögtön egy másik csoportmeccs, szintén hazai pályán, a Haribó féle Chargers engem eléggé nyugtalanít, de azt mondom ezt behúzzuk. 3-3
Week 7 @ Saints: Payton "hazatér", szintén fontos meccs az egójának, és bár a Saints D erős, Nix is egyre jobb lesz, a védelmünk pedig tudja majd tartani őket, nyerünk. 4-3
Week 8 vs Panthers: Young borzasztó volt tavaly, de idén ott van Canales, aki biztosan segít rajta, ennek ellenére a Panthers az egyik leggyengébb csapat, szóval illene ütni őket. 5-3
Week 9 @ Ravens: Hát ez attól tartok csúnya lesz, mindenhol jobbak mint mi, ha Lamart sikerül megfogni, lehet esélyünk, csak én ebben nem nagyon hiszek. 5-4
Week 10 @ Chiefs: Tavaly végre sikerült nyerni ellenük, de nem gondolom, hogy idegenben ez most sikerül. 5-5
Week 11 vs Falcons: Az Atlanta is jobb lényegében mindenhol mint mi, tőlük sokat is várok idén, nem hiszem, hogy sikerül meglepni őket. 5-6
Week 12 @ Raiders: A Raiders QB helyzete idén olyan mint nálunk 10 éve, van ott valaki, de mindenki tudja, hogy nem megoldás, éppen ezért úgy gondolom, hogy ők gyengék lesznek idén, és most is sikerül legyőzni őket. 6-6
Week 13 vs Browns: Ez a védelem attól tartok szét fog szedni minket, az egyik legjobb egység a ligában, Nixnek ez sok lesz, kikapunk. 6-7
Week 14 BYE
Week 15 vs Colts: Szintén nem egyszerű meccs, nagyon szoros is lesz szerintem, de sikerül behúzni. 7-7
Week 16 @ Chargers: Ahogy írtam korábban, ez a Chargers jó lesz, nem is sikerül kétszer megverni őket. 7-8
Week 17 @ Bengals: A Bengals jelentősen jobb csapat mint mi, ha Burrowt sikerül limitálni, lehet keresnivalónk, de még így is kevesek leszünk. 7-9
Week 18 vs Chiefs: Szezon utolsó meccs hazai pályán a Chiefs ellen, és bár tétje már nem lesz, erősen kell befejezni a szezont, itt elcsípjük őket. 8-9
8-9 a szezon vége, ami ugyanaz mint tavaly, de ez a szezon igazából csak egy dologról szól, beválik-e Nix? Ha igen, akkor jövőre meg lehet erősíteni a csapatot, és lehet menni a PO-ért, ha nem, akkor baj van, és a PO-ba vezető út még hosszabb lesz. De én most azt mondom, hogy a Nix-Payton páros igen is működni fog, és habár mérlegben a tavalyihoz képest nem lesz előrelépés, játékban nagyon is lesz, kár, hogy borzasztó erős a sorsolás.
Szerkesztette: Vonster
több mint 1 éve
Nekem az egyik kedvencem volt, jól jártok vele, remélem megragad nálatok és megéli h QB-ja is legyen 😀Őt éppen felírtam délután a kívánságlistámra.Hangyafasznyit könnyebb abba a WR roomba bekerülni.Kedvenceim; Badie, Tillman, Sills, Henningsen —> ps.Brandon Johnson ment a Steelers ps-be. Biztos hiányzott neki Wilson.
Brandon Johnson, Virgil még gondolkozik… 💁♂️
Zalán
Vonster
Általános Doktor
Willie Parker

több mint 1 éve
Thomas Yassmin külföldi ügynöknek számít, amire tekintettel 17 PS játékosunk lehet, már - Donald Parham TE (6'8 magas ex charger)
- Mike Burton FB
- Lil’Jordan Humphrey WR
- Reese Taylor CB
- Will Sherman iOL
- Thomas Yassmin TE
- Jordan Miller iDL
- Dondrea Tillman EDGE
- Davis Sills WR
- Nick Garguilo iOL
- Tyler Badie RB
- Quinton Newsome CB
- Matt Henningsen iDL
- Tanner McCalister S
- Michael Bandy WR
- Calvin Throckmorton iOL
Érzésre egy LB és
Érdekes h mi senkit sem claimeltünk, ellenben a kirúgott játékosaink közül ketten is aktív keretbe kerültek | ennek a kettőnek az együtt állása a komolyabb keretek ismérve 😉 | :
- Samaje Perine RB -> Chiefs
- Demontrey Jacobs OT -> Pecc
A kivágottjaink közül más PS-ben találta meg a boldogulást:
- Tim Patrick WR -> Lions
- Sam Mustipher C -> Chargers
- Elijah Garcia iDL -> Giants
- Brandon Johnson WR ->Steelers
- Jalen Virgil WR -> Bills
- Art Green CB -> három csapat is hívja, de mi nem vagyunk köztük
- Thomas Incoom ED -> Panthers

több mint 1 éve
Őt éppen felírtam délután a kívánságlistámra.Hangyafasznyit könnyebb abba a WR roomba bekerülni.Kedvenceim; Badie, Tillman, Sills, Henningsen —> ps.Brandon Johnson ment a Steelers ps-be. Biztos hiányzott neki Wilson.
Zalán
Vonster
Általános Doktor
több mint 1 éve
Hangyafasznyit könnyebb abba a WR roomba bekerülni.Kedvenceim; Badie, Tillman, Sills, Henningsen —> ps.Brandon Johnson ment a Steelers ps-be. Biztos hiányzott neki Wilson.
Zalán
Vonster

több mint 1 éve
Kedvenceim; Badie, Tillman, Sills, Henningsen —> ps. Brandon Johnson, Virgil még gondolkozik… 💁♂️
több mint 1 éve
Stidham szerintem mozdíthatatlan,egyrészt Payton hozta ide,tehát kedvence,másrészt a piacon nincs trade értéke.Esetleg akkor jöhetünk ki jól ebből a "három fél" irányítóból,ha Payton lát bennük bizonyos taktikai húzások esetében különbséget,illetve ellenfél függő játékok esetén rotálási lehetőséget.
több mint 1 éve
Patrick közben a Lionsban kötött ki. Remelem idén ott lesznek az SB-ben Tim-el a fedélzeten. 😊
több mint 1 éve
Egyrészt-másrészt lesznek még változások, de 3 udfa, a denveri hagyomány folytatódik. A 3 qb-t soknak tartom, ha Bo felsül vagy sérül, akkor a másik kettő palival is kuka a szezon. Teljesen felesleg rosteren tartani őket. Stidy nyilatkozata nem szimpi, nálam ő mehet…
A négy futóra számítottam. Bo nagyot ment a pre-ben, de szerintem rengeteget fogunk futni. Szerényebben vissza fogják fogni Nixet, van egy olyan érzésem. Falemberből sosem elég, Crumot nagyon szereti Payton. Nagyon remelem, hogy Brandon Johnson és Badie visszakerül a ps-be. Hogy Uwazurike mivel jobb választás mint Henningsen, az szamomra rejtély.
Levelle Bailey 94 yardot futott az 53-ért. Lássuk mi van benne. A Cb, S poszton darabra megvagyunk, hogy fel is nyőnek a feladathoz, azt meglátjuk. Lesz hova draftolni jövő évben is. Az biztos, hogy nagyon fiatalítanak, nem erre az idényre készül a csapat. Ennyi halott pénzzel eleve csoda, hogy lett egy ilyen keret, és lehet remenykedni. Ez már kezd Payton csapata lenni. Ő szemmel láthatóan abbahagyta azt, amit a Super Bowl óta görgetünk, hogy elhitetjük magunkról s magunknak, hogy kurva jó csapat vagyunk, és po a cél, de onnanmég tovább is. Csak egy qb-ra vagy egy jó rendszeree vagyunk a contendertől. Ezzel szakítottunk, már akkor, amikor Simmonst elküldte a szakosztályvezetés. Egyszerre két ilyen kedvenctől, mint JS és Patrick megválni nem könnyű érzelmi feladat, de megoldjuk. Mindig lépnek a helyükre újak. Kíváncsi vagyok kik lesznek a kapitányok, s kiben van itt vezér szerep? Most egyetlen liga szinten szupersztár van a keretben, Surtain, s talan egyetlen sztár, Meinerz. Azért várom különösen érdeklődve ezt az idényt, mert ilyet az elmúltnyolcévben nem tettünk. Nem takarítottunk pénzügyileg, nem hoztunk qb-t az első körben, s sosem akrtuk teljesen megreformálni a jelenlévőt az előzőhöz képest. Vegre egy olyan csapat, amikor nem kell senki ellen szurkolnom. Sem egy kókler hc, sem egy kimúlt qb, sem egy faszkalap ceo eltakarodásáért, jobb draftért. És most ez tényleg jól van így.
Szerkesztette: Zalán
több mint 1 éve
THREE undrafted rookies made the Broncos’ 53-man roster:Blake Watson
Frank Crum
Levelle Bailey
Nekem ebből Crum fejvakaros kicsit, de a többi nem olyan meglepő szerintem.
több mint 1 éve
Humphrey es Burton is lapát. Egyelőre 5 WR van így rosteren.
több mint 1 éve
Tim Patrick released x.com/AdamSchefter/status/1828532265783107734?t=T4p2Iloio3MVtptCpB5Rhw&s=19
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!