Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 1 éve
Vonster Denver Broncos 1 188
8 millióért igazán megtarthattuk volna Simmonst...
Vonster
1 évre? Egy ujjáépülő csapatba?

Jó volt ez így, ettől még remélem sikeres lesz, megérdemelné.
Általános Doktor
A szívem beszél, nem az eszem. Csak attól tartok a Falcons-szal sem nyer gyűrűt.
több mint 1 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 133 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Vonster
1 évre? Egy ujjáépülő csapatba?

Jó volt ez így, ettől még remélem sikeres lesz, megérdemelné.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 12 411 — SB 50 Champion @ Grund
Black elemző videókat néz augusztusban egy új qb-ról. Lábmunkákról, driftelésről, felesleges futtából eldobott és jónak tűnő gyors passzokról beszél. És még posztol is ide. Nem egyszavas bejegyzések… Nyakunkon a bajnokság. Kezdek bizakodni a szezont illetően. “1 pre season meccs alapján ne vonjunk le következtetéseket, de azért ez nem volt egy reménytelen szereplés tőle.” 😊
Zalán
Jah, hihetetlen, hogy újra és újra belelépek ugyanabba a folyóba. Hérakleitosz nem tudta milyen Broncos szurkolónak lenni...
Black_Adder
Doki. Mindenesetre foglald be a jogi iroda tárgyalóját szeptember 8 este tíztől, hogy görög filozófikusok élete és történése témakörben diskuráljunk Broncos-közösségileg… 😜 Hajlok rá, hogy ebből Bomb Nix lesz, s nem Booo Nix… 😉
Zalán
csak Storm ne jinxelje el korai mezvásárlással
Black_Adder
Stormtól felelős mezvásárlást várunk el. Valaki vegye el tőle a revolut kártyáját… 😜
Zalán
Egyrészt nincs Revolut-om, másrészt megfogadtam, hogy ezúttal kivárok 1, de talán 2 évet is, eredmények függvényében... 😀

Mellékszál, hogy nekem a név miatti beégés mellett a mez maga is csalódás volt, a Champ mezem még Reebok 2006-ból és a minősége ég-és-föld ahhoz a szerintem silány Nike-hoz képest, amit a Nemmmondokianevét QB nevével vettem...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Zalán Denver Broncos 4 728 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Black elemző videókat néz augusztusban egy új qb-ról. Lábmunkákról, driftelésről, felesleges futtából eldobott és jónak tűnő gyors passzokról beszél. És még posztol is ide. Nem egyszavas bejegyzések… Nyakunkon a bajnokság. Kezdek bizakodni a szezont illetően. “1 pre season meccs alapján ne vonjunk le következtetéseket, de azért ez nem volt egy reménytelen szereplés tőle.” 😊
Zalán
Jah, hihetetlen, hogy újra és újra belelépek ugyanabba a folyóba. Hérakleitosz nem tudta milyen Broncos szurkolónak lenni...
Black_Adder
Doki. Mindenesetre foglald be a jogi iroda tárgyalóját szeptember 8 este tíztől, hogy görög filozófikusok élete és történése témakörben diskuráljunk Broncos-közösségileg… 😜 Hajlok rá, hogy ebből Bomb Nix lesz, s nem Booo Nix… 😉
Zalán
Black_Adder
Stormtól felelős mezvásárlást várunk el. Valaki vegye el tőle a revolut kártyáját… 😜

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 320 — we almost always almost win
Zalán
Black_Adder
Zalán

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Zalán Denver Broncos 4 728 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Zalán
Black_Adder

több mint 1 éve
Zalán

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 895 — The Mathematician
Chase Daniel is tolt egy elemzést

youtu.be/bVYEZZT3L3U?si=i1EZjkU0ZXoctBH3

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve

Szerkesztette: Zalán

több mint 1 éve
play-by-play kicsit kritikusabban, mint Jenkins
 www.youtube.com/watch?v=x7JYUPhcj6s

- rossz lábmunka a pocketban, felesleges mozgások, driftelések
- feleslegesen futásból dobja a labdát, amikor leállhatna és beleállhatna
- többször feleslegesen elhagyja a zsebet

- Gyors passzok nagyon jónak tűntek. Bollsnak vagy akár az egész falnak jó éve lehet
- mobilitás rendben van ő is meg tudja oldani lábbal ha kell, mégha pont olyan is került be a videóba, amikor nem kellett volna, de harmadikra megfutni a 1st downt, nem panaszkodást vált ki belőlem

1 pre season meccs alapján ne vonjunk le következtetéseket, de azért ez nem volt egy reménytelen szereplés tőle. Aztán Lock sem volt az...

több mint 1 éve
Aki lemaradt volna:
 youtu.be/guj5vNiWC0A?si=qian4faC29rF41-7
Általános Doktor
Tim Jennings videó is kint van

www.youtube.com/watch?v=BF-7cgzyxCg

több mint 1 éve
Aki lemaradt volna:
 youtu.be/guj5vNiWC0A?si=qian4faC29rF41-7

több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 741
Meg a tegnapi kapcsán, nekem is ez passz tetszett az egyik legjobban. Nyilván nem akarom tulbecsulni, tudom előszezon meg minden, de Wilsonhoz képest már most masszív előrelépésnek tűnik. Remelem a tétmeccseken is így gondolom majd. 😀

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Nix első egy-két passza izgulósra sikeredett, utána impozánsan játszott. Én mindig rózsaszín szemüvegen keresztül nézem a dolgokat, de nekem nagyon tetszett a játéka, nem voltam egyedül:

Általános Doktor
Nekem is kimondottan tetszett. Nyilván prés elsőn, ugyh nem akarom tulbecsülni a jelentoseget, de mindenképpen biztató kezdés volt.

Kiváncsi leszek a jövő hétre nagyon, h kezdőként mit fog nyújtani, illetve h mikor fog SP dönteni a kezdorol.

Ja es nekem kimondottan tetszik az új mez a pályán, főleg ez a matt sisak. Előrelépés mindenképpen a régi szetthez képest.

több mint 1 éve

több mint 1 éve
Nix első egy-két passza izgulósra sikeredett, utána impozánsan játszott. Én mindig rózsaszín szemüvegen keresztül nézem a dolgokat, de nekem nagyon tetszett a játéka, nem voltam egyedül:

több mint 1 éve
Hat TE poszton idén is erősek leszünk úgy érzem.

több mint 1 éve
Megvolt az első Bolles holding call…. Hivatalosan is elkezdődött a szezon. 😀

több mint 1 éve
Ebben az évben hátra kell dőlni,és minden ajándéknak örülni.(vagy győzelem,vagy egy kimagasló és nem várt egyéni teljesítmény)
Ahhoz hogy a jövőben sanszunk legyen ismét SB-t nyerni,ahhoz most ínséges időket kell megélni.
Foresz
Ha most kéne, az nem lenne baj, de 2015 óta? 😂
több mint 1 éve
Foresz Denver Broncos 888 — Broncos
Ebben az évben hátra kell dőlni,és minden ajándéknak örülni.(vagy győzelem,vagy egy kimagasló és nem várt egyéni teljesítmény)
Ahhoz hogy a jövőben sanszunk legyen ismét SB-t nyerni,ahhoz most ínséges időket kell megélni.
több mint 1 éve
Broncos are listing Jarrett Stidham as their starting quarterback on the first depth chart of the season. Rookie first-round pick Bo Nix is listed as third string.
KeyG
Elsőkörös QB-t felrakni a DC 3. helyére erősen értelmezhetetlen, ha csak nem beismerő vallomás.

Mindezt Stid és ZW mögé.

PS2-n kívül értékelhetetlen a roster, nem tudom mikor volt ilyen mélyen a Broncos utoljára. Talán JMD alatt.
Amadeus the Young
egyfelől igen. Másfelől valamikor meg kell fizetni az elmúlt évek elhibázott döntéseinek az árát, és idén végre megtesszük, nem toljuk tovább magunk előtt a szart. Rebuild szempontjából nem is lenne rossz egy top 5 pick az ilyen 7-8 győzelemmel elért helyekhez képest. Nem tudom szándékosan alakult-e így, beismerve biztos nem lesz, de nem baj, ha az elmúlt években hiányzó korai pickek nélkül világrekord deadmoneyval, nem win now idénre a cél. Tankolni nem fogunk, elképzelhetetlen, hogy a pályán lévő 11 játékos, akár O, akár D akár ST, ne győzni akarjon, de egy offseasonben lehetnek a távlati tervek magasabb prioritással, mint a közvetlen tervek.

Aztán anno JMD-től megszabadulva kiderült, hogy azért vannak "rejtett" talentek a csapatban, akik egy rosszul felkészített gyenge csapatban nem tudnak mély benyomást kelteni, de ha minőségibb játékostársakat kapnak maguk mellé, akkor ki tudnak bontakozni. Amúgy más névvel szerintem PS2 is radar alatt lenne

Az viszont nagyon meglepne, ha Bo Nix nem kezdene meccset idén. Az is, ha az első héttől övé lenne a staféta, de még jobban, ha azután se küldenék be hogy elment a szezon. Stidhamet egyszerűen nincs értelme játszani. Nyilván nem küldöd be a rookiedat beégetni amíg nem áll készen, Wilson meg ... nem tudom mi a faszt keres itt, de szóval nem kell Nixnek a legjobbnak lennie, hogy őt legyen a legtöbb értelme kezdetni egy pont után. Nem mintha nem lennének komoly problémák ha a Stid/ZW szint jelentene neki ekkora kihívást

több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 878
Broncos HC Sean Payton announced that QB Jarrett Stidham will start Denver’s first preseason game and rookie QB Bo Nix then will start in the second.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Broncos are listing Jarrett Stidham as their starting quarterback on the first depth chart of the season. Rookie first-round pick Bo Nix is listed as third string.
KeyG
Elsőkörös QB-t felrakni a DC 3. helyére erősen értelmezhetetlen, ha csak nem beismerő vallomás.

Mindezt Stid és ZW mögé.

PS2-n kívül értékelhetetlen a roster, nem tudom mikor volt ilyen mélyen a Broncos utoljára. Talán JMD alatt.
Amadeus the Young
Megmartàtok ezen a TC-n Mahomes-t, s most megmarjátok a Broncost. Hogy egy klasszikus idézzek:
“Igen, nos, még korán van az évben. Történnek ilyenek. Majd intézzük, amikor intézni kell.”
🥹

több mint 1 éve
esanders10 Denver Broncos 794
Hova sietni, van időnk, Mahomes még csak 28 éves.😀 Abban lehet bízni, nem TB-sen akar 40 éves koráig egy csapatnál játszani..

Szerkesztette: esanders10