NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 1 éve
Week Date Opponent Kickoff time (ET) TV1 Sept. 10 vs. Raiders 4:25 p.m. CBS
2 Sept. 17 vs. Commanders 4:25 p.m. CBS
3 Sept. 24 at Dolphins 1 p.m. CBS
4 Oct. 1 at Bears 1 p.m. CBS
5 Oct. 8 vs. Jets 4:25 p.m. CBS
6 Oct. 12 at Chiefs (TNF) 8:15 p.m. Amazon Prime
7 Oct. 22 vs. Packers 4:25 p.m. CBS
8 Oct. 29 vs. Chiefs 4:25 p.m. CBS
9 BYE
10 Nov. 13 at Bills 8:15 p.m. ESPN
11 Nov. 19 vs. Vikings 8:20 p.m. NBC
12 Nov. 26 vs. Browns 4:05 p.m. Fox
13 Dec. 3 at Texans 4:05 p.m. CBS
14 Dec. 10 at Chargers 4:25 p.m. CBS
15 Dec. 16/17 at Lions TBD TBD
16 Dec. 24 vs. Patriots 8:15 p.m. NFLN
17 Dec. 31 vs. Chargers 4:25 p.m. CBS
18 Jan. 6/7 at Raiders TBD TBD
17-0
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
$2,667,500-ért jött, de mivel "4-year qualifying offer"rel ezért csak 1,3325-tel terheli a sapkát ha jól értelmezem. (effektíve vet minimum + 167K signing bonus)Egyrészt ezzel kimerítettük ugyan a cap relief-et, amit Risner esetleges visszahozatalánál (is) fel tudtunk volna használni, másfelől viszont ennyiért Bronco legyen akkor is, ha már pályára se lép. Ő egy kicsit elhiheti hogy tényleg fantasztikus az öltöző, mert korábban mehetett volna értelmes csapatba is mégis kitartott mellettünk.
Amúgy szerintem kezdeni is fog, ha nem sérül le. Bár hosszú távon jobb lenne, ha Sterns vagy Turner-Yell ki tudná őt szorítani és kezdő szintre nőnék ki magukat, de még nem ez a várakozás, nem véletelenül hoztuk vissza Jacksont annak ellenére, hogy új """szakmai""" stáb van.
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Kareem Jackson még egy évre visszatér!DB coachnak jó lesz + amikor garbage time-ban csak gyűjteni kell a semmitmondó tackle-öket.
Vonster
Pláne, hogy József speciálitása az LB,S hibridek játszatása és elrontása így még talán helye sem lesz a kezdőben ha a draftolt LB jól mozog és a két ropi kezdő kibírja egészségesen...
több mint 1 éve
JustoVillar
626
Szerintem Perine jó lesz. Azt viszont nem értem, hogy ha tudták, hogy Javonte nem lesz még teljes értékű és mindenképp kell majd még egy RB - veterán - akkor miért nem tartottuk meg Murray-t aki elég szépen elkaristolt különösebb hiba nélkül. És ha jól emlékszem még drága se lett volna.Gordont szerintem le fogjátok tudni igazolni majd a TC alatt is 😀
dreadman
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 1 éve
Nebasszatok már fel vazze. Undisputedlytől azt hallgattam éveken át, hogy bohócok kezében van Wilson és egy Sean Payton kaliberű támadózseni mennyivel többet ki tudna hozni belőle. Szóval megnéztem újra jó sok meccset, mert bosszantani akartam anyát, és amit mond Undy azt én lehet elhittem, és megvettem. Jó nem vettem még meg teljesen, de jobban hiszek benne, mint korábban.Tavalyi ev katasztrofa volt minden tekintetben, de ez RW-nek kb. a padlohoz kozeli eredmenyessege volt. MEntalisan amugy szerintem az elso heten megtort Heckett es RW, amikor nalunk a sokat vitatott FG-dontes utan kikaptatok. Az a nyomas es mentalis pofon ranyomta a belyeget onnantol midnenre? menet kozben kellett folyamatokat korrigalni (uj edzot behozni, a playcallingot atkalibralni, timemanagement rendszert valtoztatni, illetve uj csomagokat installalni a playbookba, mivel kiderult, hogy RZ-ban nincs se tudas, se emberanyag). Az elvarasok agyonnyomtak a projectet. Nem csak RW-t, Heckettet is, aki szerintem azt hitte, hogy vanilla-GB rendszerrel eredmenyes lesz majd. Ujra egyesultek is New Yorkban amugy, ez az onallosodo, A-Rod nelkuli GB edzoi onallosodas nem jott be neki, kijelenthetjuk, nagyon nem allt keszen a gyakorlatban egy rendszer onallo felepitesere es uzemeltetesere. Ilyen koordinatarendszerben RW is lefulladt.
Helmut _Professional drinker
SP viszont bizonyitottan ert a rendszerek felepitesehez es onallo futtatasahoz. Igaz Brees jatekstilusa mas volt, mint RW-é, de szerintem ebbol a hazassagbol szulethet egy olyan termek, ahol SP megkapja a melylabdak adta palyaszethuzast (ugye ebben ligaelit RW), ami nem volt meg neki az utolso eveiben Drew-val, cserebe SP korrigalhatja Russ short-yard jatekat, hiszen pontosan tudja milyen limitacioi vannak a magassag-rpoblemas iranyitoknak. Nyilvan rovid yardokban nem merheto RW Breeshez, de a logika ott van, hogy olyan dolgokat tudnak egymasnak adni, ami egy eros rendszert szulhet, kiemelkedo yard-szerzo kepesseggel (azert nem pontot irok, mert nem tudom a RZ emberanyagot rendbe tettetek-e).
A kerdes az OL lesz, mivel scramble playbol mar nem tudja megnyujtani a playt Russ, igy a deep ballok abbol nem fognak jonni. Vagy megvedik amig kifejlodik a passzjatek vagy meg kell alapozni a futast, hogy bootlegbol dobja meg. Ezert nalam az OL lesz a kulcs.
A masik kulcs a mentalis ellenallas. Nagyon eselyes, hogy az elso 3 fordulo utan 1-2-vel fog allni a csapat (Bears, KC, Chargers majd onnet fordultok az Oaklandre), amit a media es a fanok nem fognak lelkesen fogadni, hiszen most el van adva megint a remeny.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 1 éve
Vonster
1 044
Kareem Jackson még egy évre visszatér!
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Az új LB-ről mi a vélemény? Van benne potenciál egy értelmes kezdő szintet megütni és esetleg egy jó TE védekezést prezentálni?Jatszott QB-t, Wr-t, Te-t, Olb-t, S-t, aztan ILB lett. Legtobb big boardon 30. hely korul volt, tobb csapatnal elso koros grade-en volt. Nem tudni miert csuszott, bpa alapon huztuk hatracsere helyett.
FLZOLI
több mint 1 éve
Az új LB-ről mi a vélemény? Van benne potenciál egy értelmes kezdő szintet megütni és esetleg egy jó TE védekezést prezentálni?
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Murray pont, hogy Payton alatt ment jót a Saintsben, maradni is akart, csak kiöregedett már azért. Úgyhogy voltak kérdőjelek vele kapcsolatban. De mindegy is. Falra toltuk az all int, van egy fasza O HC aki felhúzott már ezt azt ebben a ligában, nem mellesleg pontosan tudja hogyan kell az alacsony QB-t támogatni. Szvsz ezen van a hangsúly, nem a futón. Ha már úgyis mindig elhangzik, hogy ez a legétéktelenebb poszt. Személyi kérdésekben jelenleg Wilson, Mims, Jeudy és OL embereken van a hangsúly.Minusz Cushenberry, elvileg Paton kétszer akart becserélni a masodik körbe, egyszer Mimsért, egyszer a három nevű center prospectért aki nem csúszott le a 2. kör végéig. És ez nem az első alkalom, csak az első probálkozásunk kezdő Guard lett mert ügyetlenül fogja a labdàt. Szóval vele ha nem lép szintet nem tervezünk hosszabbítani.
több mint 1 éve
Simán lehet, hogy SP-nek nem kellett vagy Murray ügynöke gyökérkedett valamin és inkább hoztak mást.Szerintem Perine jó lesz. Azt viszont nem értem, hogy ha tudták, hogy Javonte nem lesz még teljes értékű és mindenképp kell majd még egy RB - veterán - akkor miért nem tartottuk meg Murray-t aki elég szépen elkaristolt különösebb hiba nélkül. És ha jól emlékszem még drága se lett volna.Ezt én sem értem, ráadásul Murray nagyon is jó volt..
dreadman
jobbágy#JC6
több mint 1 éve
- JC6
6 988
Szerintem Perine jó lesz. Azt viszont nem értem, hogy ha tudták, hogy Javonte nem lesz még teljes értékű és mindenképp kell majd még egy RB - veterán - akkor miért nem tartottuk meg Murray-t aki elég szépen elkaristolt különösebb hiba nélkül. És ha jól emlékszem még drága se lett volna.Ezt én sem értem, ráadásul Murray nagyon is jó volt..
dreadman
több mint 1 éve
dreadman
159
Szerintem Perine jó lesz. Azt viszont nem értem, hogy ha tudták, hogy Javonte nem lesz még teljes értékű és mindenképp kell majd még egy RB - veterán - akkor miért nem tartottuk meg Murray-t aki elég szépen elkaristolt különösebb hiba nélkül. És ha jól emlékszem még drága se lett volna.
Positive Vibration
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Perine-nek elvileg RB1-ben is el kéne vinnie a boltot, számok alapján breakout szezont hozhat megnövelt snapszámmal. Javonte lehet egész szezont kihagyja. Jeudy és Mims kapni fog trükkös futásokat. Egy veterán RB2 kéne vetminért vagy UDFA beválás. Gondolom előbb megnézik az UDFA-kat edzőtáborban.
több mint 1 éve
Javonte rehabjáról legutóbb még negatív hírek érkezdtek. Amúgy ezzel a testfelépítéssel egy ilyen sérülés után szerintem nem lesz 1 cut back. Nem tudom Payton sémája kímletesebb-e egy RB térdéhez, majd kiderül, de a korlátozottság az irányváltásban szerintem akkor is meg fog látszódni Javante teljesítményén.Ezen a ponton emlékezzünk meg Chase Edmondsról. Őt kértük a pick mellé Chubbért a Dolphinstól egy addigra már elpuntolt szezonban és már nincs velünk. Kár érte, kiváló ügynök volt.
Amúgy ezt bunch of nonames-zel meg kéne oldani. Nem minden FA lesz CJ Anderson vagy Lindsay, de a sérülése előtt sem volt akkor szakadák Javonte és a senkik vagy Gordon és a senkik között, hogy indokolt legyen akár draftpickben akár pénzben ennyit fektetni a posztba. Az hogy a szezon közben összekukázott Murray volt a legjobb közülük valahol egy kritika a csapatépítésre. Viszont pont ezért is kár stresszelni, hogy ki van most nálunk ki játszik majd. Ha egyik fiatal se válik be, legfeljebb kukázunk addig míg lesz valaki akivel elrobog az offense.
Ellenben WR poszton muszáj valaki aki széthúzza a védelmet. Ez lehetne Hamler, csak állandóan sérült és valahogy nem volt meg igazán az összhang közte és Wilson között. Suttonnak nem volt meg a sebessége azokban a playekben, amikor azt játszotta, amit Hamlernek kellett volna. Elsősorban Hackett kritikája, de akármennyire is telítettebb a WR poszt nálunk mint az RB még mindig inkább az előbbire volt szükség. Én kifejezetten rosszul fogadtam volna, ha az ötszem pickből RB-re bohóckodunk el egyet...
több mint 1 éve
RB-ben egyébként mi a terv? Javonte or bust? Vagy bízunk benne, hogy Perine befut?Ahogy nézem Javonte az egyértelmű nr1 futó, Perine meg bőven jó lesz backupnak. Sőt, szerintem ha Javonte esetleg nem lesz százas a szezon elején addig Perine is jó lesz. Plusz ha jól láttam UDFA futók jöttek, ott is lehet kincseket találni. 😉
Ezt a részét annyira nem követtem, bevallom őszintén, de én inkább RB-t hoztam volna WR helyett a drafton, az tuti...
StormST
Én örülök, hogy nem költöttünk idén sokat futókra. Ha Payton rendszere működni fog akkor a mostani futó állománnyal nem lehet gond, főleg ha Javonte teljesen felépül.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
RB-ben egyébként mi a terv? Javonte or bust? Vagy bízunk benne, hogy Perine befut?Ezt a részét annyira nem követtem, bevallom őszintén, de én inkább RB-t hoztam volna WR helyett a drafton, az tuti...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Murray pedig a Billsben kötött ki végül.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
The #Broncos are picking up WR Jerry Jeudy’s fifth-year option
több mint 1 éve
Boone FA volt 😀Valóban. Stephen Weatherly (?)-ért ment pick érte nem. Annyira nem tesznek mostanában benyomást a játékosaink, hogy utána kéne nézni dolgoknak.
Kareem Jackson elvileg visszatér
Cruyffista
De bizonyos szempontból mindegy hogy épp pénzt vagy draftcetlit dobunk ki egy "ismerős" arcért, aki pályát sem lát majd, de legalábbis addig jobb amíg nem lát pályát.
Félreértések elkerülése végett, Kubiaknak is volt poggyásza, valszeg mindenkinek van. Nem egy jó dolog, de együtt lehet élni vele.
Erőtér szempontjából is, Paton lehet már idehozta az összes szemetetét és ki is dobta őket, Payton még nem, lehet csak ennyiről van szó.
több mint 1 éve
Az hogy most Trautmanra dobtunk ki egy picket, tavalyelőtt meg Boonera, mutatja az erőtér átrendeződését. Ugyanakkor hülyeség mindkettő. Ugyanúgy kidobott pick lesz. De ez(ek) most már nem bestGM hülyeségei, hanem nagynév hülyeségei. Gyanítom a draftboardra is nagyobb ráhatása volt, mint elődjének. De legalábbis az a 10 picket tartok ideálisnak dolog nem nagyon tükröződött vissza a draftstratégiából, mert a tradeek a miinőség és nem a mennyiség irányába mentek, meg még az elmített TE bustra is áldoztunk, igaz minőségből nem mennyiségből, de végeredményében maradt az 5, ami nem 10. Most ez nem feltétlen jó vagy rossz most ha begyűjtünk még 5db 7. kört, statisztikailag egyikük se tenne hozzá a csapat teljesítményéhez valaha is. Itt csupán az ideológai súrlódásokra akartam felhívni a figyelmet, azon hipotézishez, hogy a drafton is Nagynév a guru, amit persze mind bizonyítani mind cáfolni nagyon nehéz, nem is szándékom. Szóval jött 3 játékos aki akár az idei szezonban is kontributálhat. Az hogy valaki rookieként játszik, még nem teszi őt jó pickké, attól hogy játszik, még nem lesz "jó" játékos, Yiadom is játszott, Hamilton is. Könnyű egy gyenge keret rookie classát túlértékelni, de abból lesz játékos, aki játszik. Van aki jól is kezdi, pl Risner, csak ilyen-olyan okból nem fejledik vagy épp hanyatlik a teljesítménye.
Most van 3 új játékos akiből lehet valami. Egy elkapó aki sokak szerint túl nyers, egy ILB meg egy CB aki a szakvélemények szignifikáns részeként esetleg safetyként viheti valamire, de mi CB-nek húztuk. Mind olyan poszt, ahol a cserék is kapnak lehetőséget szóval lesz alkalmuk kitúnni.
Tekintettel arra, hogy milyen rossz helyzetből indultunk a drafton, ez oké. Lehetett volna jobb, meg nem kellett volna picket adni bust TE-ért meg hasonlók, de effektíve az első két kört lehet nagyon elbaszni, amit mi megtettünk már előre tavaly, úgyhogy ilyen tétje most nem volt.
Nem jött QB.
Ez azt jelenti, hogy ha Wilson karrierjét nem menti meg Payton, akkor maradtunk Stidhammel. Láttuk, hogy nem olyan könnyű 1/5-ön sem QB-t húzni. Most speciel lett volna esélyünk, de csak feltrade-del. Ha balul sülnek el a dolgok, jövőre sem lesz könnyebb. Lett volna egy 3. körös QB-nk, úgyanúgy mindenki QB picket sürgetett volna első választásra, csak ha nem úgy dőlnek a dominók, akkor nem egy Stidhammel maradtunk volna, hanem egy 3. körös másodévessel. Aki egyáltalán nem biztos, hogy jobb lenne, mint Stidham. Néha sikerülnek ezek, pl Montana, Wilson, néha még hátrébb is sikerül, pl Staubach, Brady, ki tudja lehet Purdy lesz a következő. Általában nem.
Egy játékos aki már idén pályára lép, elkapása vagy szerelései lesznek vs valaki, aki csereként sem áll be és jövő ilyenkor sem szabadna épp ésszel számítani rá. Az előbbi mutat joban a bizonyítványban. De amíg nins biztos megoldás a QB-ra, addig szerintem muszáj dobálni kifelé a pickeket az ablakon, amíg az egyik célba nem talál. Tekintettel arra, hogy Wilsonnak muszáj vagyunk adni egy második esélyt, és hogy ha nem él vele, sokkal jobb helyzetben leszünk a drafton pótolni őt én el tudom fogadni azt, hogy inkább egy új célpontot adtunk neki, mint egy utódot/vetélytársat mögé, csak én nem számítok arra, hogy amúgy ha visszatérünk a QB keresés útjára, akkor majd elsőre sikerrel járunk.
Hogy mindez offseason stratégia szempontjából mit jelent. Egyrészt nem tudni, hogy volt-e 3-4 körös QB célkeresztben, akit nem sikerült megszereni, szóval bár úgy tűnhet tények alapján találgatok, valójában nem. De mivel a csere QB-ra költünk annyit, amitől elvárhatja az ember, hogy ha 1-2 meccsre be kell szállnia, ne feltett kézzel keljen kimenni a pályára, de nem költünk annyit, ha a versengésnek akár a látszata is felmerülhessen; az én érzésem az hogy abban az illútizóban mozgunk, hogy Wilsonnal vihetjük valamire idén. Ha nem vesztünk egy évet, de azt az évet igazából elvesztettük a trade-kor és utána a hosszabbításkor, extra kockázat nincs benne.
Mivel FA-n nem egy éves szerződések jöttek ezért Wilson esetleges bukását is túlélik. Ha ők azok akik nem válnak be valamivel nehezebb helyzetben vagyunk, de átstrukturálható és megszünetethető szerződésekről van szó. Ha Wilson bukik nem rántja magával az egész építkezési területet. Kevesebb építőelemet sikerült beszerezni miatta, de ezen a ponton ez már majdnem mögöttünk van. Egy jövő évi 3. kört elköltöttünk csakhogy ne tehessünk az egész kaland végére pontot és még feltételezni kell, hogy nem adunk picket minden a Saints által cutolni szándékozott játékosért, de ezt a rémálmot leszámítva, a következő szezonban közel egyenlőről indulhatunk a velünk egy szinten lévő csapatokkal. Hogy az a szint az 5-7 győzelem, magasabb vagy alacsonyabb, majd kiderül.
A rémálom perzse akkor ér véget, ha lesz elfogadható QB-nk. Hogy Wilson az vagy más, az mindegy. Igazából nem mindegy. Wilson esetén korára való tekintettel rövidebb lenne az "ébrenlét", 30 alatti frQB lenne a tuti, de jelenleg egy 3-4 éves konjunktúrával is kiegyeznék...
több mint 1 éve
Szerintem összességében nem volt rossz ez a draft, amit lehetett szerintem kihoztuk belőle. Nyilván a jövő évi 3. kör beáldozása nem tetszik annyira, de a játékosok nevsor és poszt alapján se tűnnek rossznak. Meglátjuk. Kiváncsi leszek az UDFA-ra, remelem idén is lesz egy gyöngyszem, akinek lehet szoritani, hogy rostert fogjon.
több mint 1 éve
Trautman nagy buko eddig. Sok sikert hozza nektek. Hatha lesz belole valami. Szomoru lennek ha kuka lenne.
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Nekem pozitív ez a draft ahhoz képest amire számítottam. Azt hittem megint begyűjtünk egy pakkot kváziudfa hátsókörös játékosokból, de érkezett több olyan arc akivel szemben reálisan lehet reménykedni mint megbízható kezdő. Annyiban van savanyú szájízem, hogy Mims nagyon nagyon nyers WR, de legalább olyan profilja van amire szüksége volt Wilsonnak.
+ Ezzel és Patrick visszatérésével legalább Jeudy-t nem fogják elküldeni mély route-okra. Payton őt nagyon jól fogja tudni használni, szépen megrajzolja majd a dolgokat.