Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 1 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Továbbá azt gondolom ennek a csapatnak brutális upgradet hozhat egy nyári skill player sor feltöltés, és D rotációs playerek szerzése. GW a Jetsből no1 cél kell hogy legyen. És ami eszembe jutott még, hogy Fieldset el lehetne hozni Taysom Hillnek. Azon a poszton több lóvét keresne, mintha marad sima backup QB, és legalább látna pályát. Na majd írok emailt Patonnak.

Beszédes, hogy ezt a 9-8-at csak azok gondolják reálisnak vagy éppen ellenkező oldalról irreálisnak akik nem igazán akarják PO-ban látni a csapatot... Jeff Saturday féle bohocok és társaik...
több mint 1 éve
Én inkább az első félidőt nevezném kulcs hibapontnak. Nem próbáltunk meg 15+ yardos passzjátékokat, csak a biztonsági el ne adjuk felfogás. Chargers ZS secondary ellen ugyanez volt sokáig. Ha a Chiefs az ellenfél, vagy valaki olyan ahol fosni kell a D-től, oké, ne kockáztassuk a rookie hibát, de itt azért olyan lyukak voltak ahova nyugodtan lehetett volna dobálni már elején is.

A döntetlen miatt értem a hosszabbítást, nem vagyok egy kétpontos párti. Bár ilyenkor ilyen momentumban általában elég a QB kezébe adni egy play actiont qb run opcióval, és Nix ha megindul lábon azt rövid játékon bazi nehéz levédekezni.

Aztán ha Payton nem kér kétszer időt, 3 térdelés, punt után kb hail maryre maradt volna ideje a Bengalsnak, de lehet arra se. Ugyanakkor természetesen nem tudjuk az okát, lehet védelemben kellett cserélni játékost vagy hívást, de a két időkérés már gyanús hogy ott valamit csúnyán benézett az öreg. A Mims screen, Trautman rövid passz helyett az utolsó O driveban meg csak egyszer kellett volna felkurni egy sötét lóra, legyen az akárki, mondjuk Franklin, ha elkapja walkin TD..

Mosson meg csúnyán elment sajnos, fogjuk a sérülésre, ha csak egy jó playt csinál megvan a meccs, de végig ették. Pedig nem lehet azt mondani hogy a társak nem a könnyebb részét hagyták neki.

Szerkesztette: Cruyffista
több mint 1 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 443
felvételen úgy tűnt playbookot nézve mond valami SP, gondolom a playt hívta a 2 pontosra. Azt tudom elképzelni, hogy akkor ott megszédültnek éreztük a Bengalst a TD-től, de a videózás, mint boxban a menet végi gong, adott egy kis időt nekik rendezni a sorokat.

Az első érzésem az volt, hogy feltettük egy cointossra a meccset, miénk a momentum, 30-ról elmegyünk FG-ig, de Burrow-t csak a gólvonalnál tudtuk megállítani előtte, szóval aki a pénzfeldobást nyeri, jó eséllyel nyer.
Amit nem értek, hogy hova tűnt a futójáték. Volt egy drive ahol nagyon ment, aztán néhányat hívtunk 1&10-re, mind reménytelen, 2&long, hogy utána már inkább passzoljunk. Így 1st downok nélkül egyrészt nagyon elvesztettük a field position battle-t, másrészt a védelmünk egész meccsen a liga jelenlegi talán legjobb irányítója ellen hatalmas nyomás alatt játszott...

Amit pozitívumként el vinnék erről a meccsről, hogy
- a védelem, ha a statisztikák nem is sexy-k, de tegnap egy elit szinten játszó offense ellen fel tudta venni a kesztyűt.
- Nix a félidő végén megcsinálta a game tieing drive-ot. Az elkapásra akkor is azt mondom, hogy szabályos, ha ellenünk történik és ezzel bukjuk a PO-t. Megfogta belül, miután kicsúszott még utána sem tudták kiütni a kezéből a labdát. Vitatkozni nem akarok róla. Nekem többek közt az ilyen megmozdulásokról szól az NFL, ezért ezt a sportot nézem.
Ahogy azt mondtam közvetlen a meccs után is, hogy nem a bírók miatt kaptunk ki, hanem mert nem csináltunk 1st downt a OT-ben, ha ezzel nyerünk, akkor se emiatt kap ki a Bengals, hanem mert hagytak nekünk időt támadni a meccs végén vagy mert kihagyták a FG-t a hosszabbításban.
A szezon talán legjobb Broncos meccse volt, méltatlan a bírókról beszélni, sajnálatos, hogy több helyen is erről van szó. Nyilván elfelejtik majd Mims elkapását, mert végeredményben sajnos semmit nem ért és főleg mert nem tette utána úgy a fejét, mint OBJ, de eddig ez volt a szezon playe. Nem bánom, ha jövő héten egy még csodálatosabb játékkal verjük a KC-t, de ez egy olyan play, amire sokáig emlékezni fogok, és nem sok olyan volt az elmúlt években, amiről ezt gondoltam "melegében"...

Utolsó meccsen dől el a PO. A KC-nál ha van eszük max 1 félidőt kapnak a kezdők a számukra tét nélküli meccsen, de minden csere úgy fog játszani, hogy bebizonyítsa a kezdőben a helye, ha nem Kansas City-ben, akkor máshol. Könnyű semmi esetre sem lesz, de egy blokkolt FG-on múlt a győzelem legutóbb is. Az elmúlt pár héten meggyőzőbb a Chiefs, de nem esélytelenül várjuk őket. Viszont a 11 kezdő mellett lehet ott lesz a majré is a pályán, mert nincs hibázási lehetőség.
Maradtunk már le úgy a PO-ról többször is amióta nézem, hogy egyet kellett volna nyerni az utolsó 3-ból, most is reális forgatókönyv... Csalódás lenne, de ha 9-8 a vége, akkor se úgy érzem hogy 1 W-vel vagyunk előbbre tavalyhoz képest. Az viszont tény, hogy az utolsó 4 forduló tavaly rosszul sikerült és egyelőre idén sem néz ki jól. Mondjuk ha 1db passzt sikerül megdobni az OT-ben, akkor lehet most konszenzus, hogy a mutatott játék jó, és elfelejtjük elfelejtjük az első drive és első TD drive közti időszakot...

Jó lenne bejutni, de fontosabb, hogy a mutatott játékban jelentősen előreléptünk tavalyhoz képest. Nem hiszem most, hogy innen 1&done-nál több van a csapatban, de ha már tapasztalatszerzésről szól a szezon jó lenne kis PO tapasztalatot is szerezni...
Amúgy PS2 biztos nem lesz DPoY ha nem jutunk a rájátszásba, ahogy Burrow sem lesz MVP ha nem jutnak rájátszásba. A bejutás nem elégséges de szükséges feltétel szerintem.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos Ole Miss Rebels 4 891
Payton nyilatkozott arról, hogy miért kezdett el időt kérni a hosszabbításban, miközben nektek a döntetlen is jó lett volna?
gabokocka
Én az egész overtime-ot nem értettem, mármint a hozzáállásunkat, meg igazából már azt se, hogy a 2-point-nak miért nem mentünk neki, SP túl óvatosan tolta most, pedig egy fáradt D-el és úgy, hogy Burrow láthatóan jó formában van, sok értelme már annak se volt, hogy belementünk az OT-ba, annak meg pláne, ahogy ott hívtuk a play-eket...
StormST
A 2 pontost azzal magyarázta - sztem teljesen jó döntés volt - hogy a döntetlen jó eredmény volt. Utána meg kikért 2 időt, ami nélkül kb lepöröghetett volna az óra...
gabokocka
Jó, persze, jó a döntetlen, de azért arra nehéz úgy rámenni, hogy a rendes játékidőben 1 punt-ja volt a Bengals-nak és volt 2 turnover on downs, ami FG távban volt, magyarán minden drive-ból tudtak (volna) pontot szerezni. Szerintem ha megnéznénk arra a pillanatra egy statisztikát, kisebb volt az esélye annak, hogy megúszunk egálra egy OT-ot, mint hogy megcsináljuk a 2-point conversion-t, főleg mert futásból azért nagyon kevés 2-nél rövidebbet csináltunk emlékeim szerint...
StormST
Egyetértek, ott nálunk volt a lélektani fölény, rá kellett vna menni a 2 pontosra. Legalább tokosen kapunk ki, ha nem jön össze.

SP-bol nekem néha ez hiányzik. Lehetne agresszívabb ilyen szitukban, nekem sokszor túl konzervatív ilyen döntő szitukban.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 12 694 — SB 50 Champion @ Grund
Payton nyilatkozott arról, hogy miért kezdett el időt kérni a hosszabbításban, miközben nektek a döntetlen is jó lett volna?
gabokocka
Én az egész overtime-ot nem értettem, mármint a hozzáállásunkat, meg igazából már azt se, hogy a 2-point-nak miért nem mentünk neki, SP túl óvatosan tolta most, pedig egy fáradt D-el és úgy, hogy Burrow láthatóan jó formában van, sok értelme már annak se volt, hogy belementünk az OT-ba, annak meg pláne, ahogy ott hívtuk a play-eket...
StormST
A 2 pontost azzal magyarázta - sztem teljesen jó döntés volt - hogy a döntetlen jó eredmény volt. Utána meg kikért 2 időt, ami nélkül kb lepöröghetett volna az óra...
gabokocka
Jó, persze, jó a döntetlen, de azért arra nehéz úgy rámenni, hogy a rendes játékidőben 1 punt-ja volt a Bengals-nak és volt 2 turnover on downs, ami FG távban volt, magyarán minden drive-ból tudtak (volna) pontot szerezni. Szerintem ha megnéznénk arra a pillanatra egy statisztikát, kisebb volt az esélye annak, hogy megúszunk egálra egy OT-ot, mint hogy megcsináljuk a 2-point conversion-t, főleg mert futásból azért nagyon kevés 2-nél rövidebbet csináltunk emlékeim szerint...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos Ole Miss Rebels 4 891
Egyébként én több szempontból is örülök neki, h így alakult a szezon. Nyilván nem lett vna rossz tegnap vagy múltheten bebiztositani a PO-t, de egyrészt így legalább Nix hétről-hétre komoly nyomás és győzelmi kényszer alatt játszhat, és ez a jövő szempontjából kifizetődő lehet. Tegnap is kimondottan tetszett, h a rosszabb első félidő és a nagyon rosszkor dobott int után is fel tudott állni és szintet tudott lépni. Az a 2 Mims TD pedig elmenyszamba ment, mégha a második elkapason lehet is vitatkozni.

Másrészt hazai pályán a Chiefs ellen ott az esély, és mekkorát szólna, ha pont ellenük tudnánk bemenni a PO-ba. Az NFL legjobb csapata és az ősi rivális ellen, akik az elmúlt években rendbe kifujtak az orrunkat. És HA esetleg nyerünk és PO-ba kerülünk nem fog érdekelni, h ki játszott a Chiefstol és mennyire volt nekik tét nélküli egy meccs. Ha nyerünk megérdemeltem leszünk ott. És ha már a Bengals szurkolok szerint tiszteletlen, amik itt elhangzottak, szerintem meg az a tiszteletlen, h most is az a mantra, h mi csak úgy tudni nyerni, ha a Chiefs bevisz minket mert félnek Burrow-tol….

1 szó, mint szaz, 1 meccs-1 győzelem és bent vagyunk. Szerintem a csapat képes rá, meglátjuk összejön-e.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 208 — Keep pounding
gabokocka
StormST

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 12 694 — SB 50 Champion @ Grund
gabokocka

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 208 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve

több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 415 — The Mathematician
Nix’s 67-yd throw was the longest in the NFL this season.
Cruyffista
nincs erő a karjában

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Nix’s 67-yd throw was the longest in the NFL this season.
több mint 1 éve
Assurbanapli Denver Broncos 1 952
Jövőhéten végre otthon játszunk, telt ház, 9év lefontosabb meccse, KC játékosok alig fogják hallani egymást snapek előtt, ki tudja lehet pihentetnek is. Az idegenbeli 16-14 amúgy is visszajár a hogyanja miatt. Az NFL istenek ezt nem vehetik el.
Cruyffista
Már két hete 9 év legfontosabb meccsét játsszuk, és egyik sem sikerült. Most itt az ideje, hogy végre sikerüljön.
Assurbanapli
*3 hete
a colts elleni sikerült
Negritis, a vajda
De ha kell a tíz W, akkor csak a Bolts, Bengals, Chiefs meccsek férnek bele a legfontosabb kategóriába, mert azok olyanok, hogy azonnal eldöntik a bejutást.
több mint 1 éve
Az utolsó O driveban elég szar volt a playcall, mindkétszer rövid passz holott a Bengals agresszíven védte a rövid területeket. Ha vertikálisabb a hívás TD-t is dobhatott volna Nix, annyira kockáztattak... Ebből tanulnia kell Paytonnak
több mint 1 éve
Jövőhéten végre otthon játszunk, telt ház, 9év lefontosabb meccse, KC játékosok alig fogják hallani egymást snapek előtt, ki tudja lehet pihentetnek is. Az idegenbeli 16-14 amúgy is visszajár a hogyanja miatt. Az NFL istenek ezt nem vehetik el.
Cruyffista
Már két hete 9 év legfontosabb meccsét játsszuk, és egyik sem sikerült. Most itt az ideje, hogy végre sikerüljön.
Assurbanapli
*3 hete
a colts elleni sikerült

több mint 1 éve
Cruyffista
több mint 1 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 679 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
Nem értem, miért gondoljátok, hogy Reid nem tartalékot küldi ki. Nincs semmi célja a Chiefsnek a sérülések elkerülésén kívül.
ender1112
Ried gondolkodása azonban nem tartalékos. És gondolom annyira nem szeret veszíteni. Ellenünk előszeretettel tol pufifánk passz td-t, Szóval nem lesz megsértődve, ha nyer. Én nem gondolom mellesleg, hogy könnyebb dolgunk van pár kezdô leültetésével. Éles meccs lesz.
Zalán
Az a nyolc évvel ezelőtti Dontari Poe td passz bennem is mély nyomokat hagyott...
Assurbanapli
Ilyen vicces dolgokat most is ki fog próbálni szvsz, erre jók a tét nélküli meccsek 😉
több mint 1 éve
Nem értem, miért gondoljátok, hogy Reid nem tartalékot küldi ki. Nincs semmi célja a Chiefsnek a sérülések elkerülésén kívül.
ender1112
Ried gondolkodása azonban nem tartalékos. És gondolom annyira nem szeret veszíteni. Ellenünk előszeretettel tol pufifánk passz td-t, Szóval nem lesz megsértődve, ha nyer. Én nem gondolom mellesleg, hogy könnyebb dolgunk van pár kezdô leültetésével. Éles meccs lesz.
Zalán
Az a nyolc évvel ezelőtti Dontari Poe td passz bennem is mély nyomokat hagyott...
több mint 1 éve
ender1112
Zalán
Nem lesz éles meccs, legalábbis a Chiefs részéről, le lehet nyugodni. Persze, ha a Broncos nem él a lehetőséggel, az már nem Reid problémája.
ender1112
igazából tök mind1 kit küld fel a chiefs, azt kell megverni

több mint 1 éve
Ez a meccs sikeresen levitt 5-10 évet az életemből. Most várhatjuk Reid bácsi hogy dönt. Utálom ezt a sportot...
Heisman nádor
Legalább dartsban jó napot zártál, az ellensúlyozza! 😅
Bozontron
Ami a Top-top-top kategória nálam az az Arsenal, Hamilton és a Broncos. A többinek is tudok nagyon szurkolni és szomorú lenni ha rosszul alakul nekik az eredmény, de ez a trio a meg annál is egy nagyobb szint. Szóval nehezen kompenzál, hiába jó hogy Asp továbbment és annak ugyanúgy szurkoltam, de lefelé nagyobb a swing. 😉
Heisman nádor
Tottenham, Ferrari.. Broncos.
Nem is értem miért nem vagyunk legjobb barátok…
🤣🤣🤣
Na pusza
- JC6
pool, broncos, lakers/nuggets + pick szeged 😊

több mint 1 éve
ender1112
Zalán
Nem lesz éles meccs, legalábbis a Chiefs részéről, le lehet nyugodni. Persze, ha a Broncos nem él a lehetőséggel, az már nem Reid problémája.
több mint 1 éve
Mahomesnek gyereke is fog születni a napokban.
több mint 1 éve
Zalán Denver Broncos 4 906 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
ender1112

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 1 éve
Zalán Denver Broncos 4 906 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Cruyffista
Amúgy olvastam legutóbb egy posztot, hogy miképp viszonyulnak a Broncos szurkolók a régi és az új Mile High-hoz. Volt egy kép, amikor a két stadion egymás mellett àllt, a régit még nem bontották el, de az új már készen állt. És az volt az egyöntetű véleménye a régibe rendszeresen járó szurkolóknak, hogy azt sokkal jobban szerették. Az volt az igazi, eddig a szokásos régen monden jobb volt, de azt mondják, hogy annak az akkusztikája sokkal durvább volt. Hiába volt nyitott egy irányba, a liga leghangosabb stadionja volt, lehetetlen volt hallani a pályán. Az “újban” ez korán sincs így. Azt is mondták, hogy az a megépülése pillanatában is korszerűtlen volt. Szamomra gyönyörű a jelenlegi stadionnak a formaja, azok az ívek, mögötte a Sziklas hegyseg. De nem lennék meglepődve, ha hamarosan új stadionunk lenne, és ez nyilván a kornak megfelelően fedett lesz.

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 1 éve