NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 1 éve
Igen, ezért mondom, hogy "De legalább valami kritikus hang, nem az hogy mi voltunk a legjobak, csak sérülések, covid, migránsok...", csak az a baj, hogy annyira nem látok éles kontrasztot, hogy idén máshogy csinálnánk, semmivel sincs több szerénység a mostani nyilatkozatokban úgy általában a a mostani PR-ban, ha már nagynév ez a kifjezést használja. Akár az is mondhatnám, hogy a nyilatkozat bizonyos részei kifejezetten képmutatóak...tavaly minden szar volt. Fura ezt lenyilatkozni, mert hozhatja azt az élet, hogy SP-nek együtt kéne dolgoznia Hackettel, ott az első kézfogás ezek után kicsit kínos lenne. De legalább valami kritikus hang, nem az hogy mi voltunk a legjobak, csak sérülések, covid, migránsok...Jó, de a legnagyobb kritikád az a csapat felé h az elmúlt években az offseason megnyerésén van a hangsúly, míg egyéb dolgokban amatőrök vagyunk, sztem amit lenyilatkozott az szóról-szóra lehetne egy Vipera interjú is 😅
Ami negem zavar az ez a rész:
“It doesn’t happen often where an NFL team or organization gets embarrassed,” Payton said. “And that happened here. Part of it was their own fault, relative to spending so much (expletive) time trying to win the offseason – the PR, the pomp and circumstance, marching people around and all this stuff.
A liga szerintem legnagyobb attention whore-jától, úgy hogy ugyanaz a PR ugyanúgy a rivaldafény közepét keressük, amikor valami média eseményen Reid előtt volt ha 1 mikrofon SP előtt 40, akkor inkább inkább hallgatni kéne. Kivéve hogy pont azt akarja, hogy ő legyen a hírekben, és most egy kicsit verseneznie kell a Jetscel...
Black_Adder
+ ahogy írtam sztem Hackettre sincs ez annyira kihegyezve, csak igy lehet clickbaitet csinálni belőle.
Általános Doktor
És főleg nem lenne egy "vipera interjú" része a Jets leszólás része. A pályán verjük meg őket, ne offseason nyilatkozatokban... Így ha kikapunk nagyon ciki lesz, ha nyerünk, a győzelem kevesebbet ér, amúgy ha valaki még követi a bohóc nyilatkozatait esetleg motiváltabb lesz ellenünk. Csak véletlen egybeesés, hogy Hackett pont Jets, de ezek után azt hiszem, ha csak 1 meccsen fogja időben beküldeni a playeket, az ellenünk lesz...
szerk.: Ja, ez azért egy kicsit ki volt hegyezve Hackettre
Former Broncos RT Billy Turner weighing in... pic.twitter.com/BeZ47KX1c7
— Benjamin Allbright (@AllbrightNFL) July 27, 2023
az eredetit nem láttom, nem tudom milyen kontextusban hagyta el az attentionwhore száját, de ha így elhagyta, azért mindegy a kontextus.
A szomorú persze, hogy nem biztos, hogy nincs igaza...
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
tavaly minden szar volt. Fura ezt lenyilatkozni, mert hozhatja azt az élet, hogy SP-nek együtt kéne dolgoznia Hackettel, ott az első kézfogás ezek után kicsit kínos lenne. De legalább valami kritikus hang, nem az hogy mi voltunk a legjobak, csak sérülések, covid, migránsok...Jó, de a legnagyobb kritikád az a csapat felé h az elmúlt években az offseason megnyerésén van a hangsúly, míg egyéb dolgokban amatőrök vagyunk, sztem amit lenyilatkozott az szóról-szóra lehetne egy Vipera interjú is 😅
Ami negem zavar az ez a rész:
“It doesn’t happen often where an NFL team or organization gets embarrassed,” Payton said. “And that happened here. Part of it was their own fault, relative to spending so much (expletive) time trying to win the offseason – the PR, the pomp and circumstance, marching people around and all this stuff.
A liga szerintem legnagyobb attention whore-jától, úgy hogy ugyanaz a PR ugyanúgy a rivaldafény közepét keressük, amikor valami média eseményen Reid előtt volt ha 1 mikrofon SP előtt 40, akkor inkább inkább hallgatni kéne. Kivéve hogy pont azt akarja, hogy ő legyen a hírekben, és most egy kicsit verseneznie kell a Jetscel...
Black_Adder
+ ahogy írtam sztem Hackettre sincs ez annyira kihegyezve, csak igy lehet clickbaitet csinálni belőle.
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
tavaly minden szar volt. Fura ezt lenyilatkozni, mert hozhatja azt az élet, hogy SP-nek együtt kéne dolgoznia Hackettel, ott az első kézfogás ezek után kicsit kínos lenne. De legalább valami kritikus hang, nem az hogy mi voltunk a legjobak, csak sérülések, covid, migránsok...Ami negem zavar az ez a rész:
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Sztem lesarkítása a dolognak h csak Hackettbe rúgott volna bele, arról nem beszélve h minden szava igaz:Szerkesztette: Általános Doktor
több mint 1 éve
Szerintem Hackettnek a pofon azért jó helyre ment.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 020
Ó, nem csak Hackettet emelte ki, hanem az egész szervezetet és egy picit Russellt is.Aztán, ha újra égni fog a Denver idén is, akkor lehet mutogatni, hogy no lám, mennyire szar volt Hackett munkája és, hogy ráment Wilson. Ezért draftolni/tradelni kell egy HoF zsenit SP kezei alá, hogy edzőbá ki tudjon teljesedni again. (HoF irányító nélkül SP lófasz volt) Ez azért is lenne jó, mert instanst lehetne nyerni 2 évet a szerződésből, még a kirúgás előtt, hiszen be kell érnie a munkának, össze kell csiszolódni, be kell tömni a lukakat.Valahogy vissza kell építeni Russ önbizalmát. Ez egy jó módja is lehet. Hackett munkája érdekli a legkevésbé.Hetfoig nyaralok, utana igyekszem felvenni a fonalat, addig is:Payton azert bekezdett rendesen. Elég komolyan beleszallt Hackett-be meg a Jets-be is. 😀
eu.usatoday.com/story/sports/nfl/columnist/bell/2023/07/27/sean-payton-denver-broncos-russell-wilson-blame-nathaniel-hackett/70470187007/
Általános Doktor
Nem tudom mennyire lesz eredményes a csapat alatta, de hogy unatkozni nem fogunk az tuti. 😀
roberto23
ulpianus
Elmúlt nyócév és hackettahibás.
Az viszont optimizmusra ad okot, hogy SP már augusztusban látja, hogy nyakig ér a fos.
Amadeus von Dollárbaloldal
De amúgy nem kell ezen annyira meglepődni, kicsit felkavarja az állóvizet, picit felrázza a csapatot.
Lecseszi őket, hogy szarul játszottak, de azért odadobja, hogy azért a playoffot látja bennük.
Tud az öreg motiválni, meglátjuk, hogy mit fog tudni kezdeni a helyzettel.
Mondjuk ha valakinek, neki van tapasztalata abban, hogyan kezelje Wilsont és az esetleges hibáit és hogyan fedje azokat el.
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 902
Aztán, ha újra égni fog a Denver idén is, akkor lehet mutogatni, hogy no lám, mennyire szar volt Hackett munkája és, hogy ráment Wilson. Ezért draftolni/tradelni kell egy HoF zsenit SP kezei alá, hogy edzőbá ki tudjon teljesedni again. (HoF irányító nélkül SP lófasz volt) Ez azért is lenne jó, mert instanst lehetne nyerni 2 évet a szerződésből, még a kirúgás előtt, hiszen be kell érnie a munkának, össze kell csiszolódni, be kell tömni a lukakat.Valahogy vissza kell építeni Russ önbizalmát. Ez egy jó módja is lehet. Hackett munkája érdekli a legkevésbé.Hetfoig nyaralok, utana igyekszem felvenni a fonalat, addig is:Payton azert bekezdett rendesen. Elég komolyan beleszallt Hackett-be meg a Jets-be is. 😀
eu.usatoday.com/story/sports/nfl/columnist/bell/2023/07/27/sean-payton-denver-broncos-russell-wilson-blame-nathaniel-hackett/70470187007/
Általános Doktor
Nem tudom mennyire lesz eredményes a csapat alatta, de hogy unatkozni nem fogunk az tuti. 😀
roberto23
ulpianus
Elmúlt nyócév és hackettahibás.
Az viszont optimizmusra ad okot, hogy SP már augusztusban látja, hogy nyakig ér a fos.
Szerkesztette: Amadeus the Young
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 1 éve
Willie Parker
15 384
Mekkora égés lesz, ha Wilson nem javul számottevően.mondjuk úgy általában egy féreg dolognak tartom, hogyha valaki egy kollégájába ennyire nyilvánosan belerúg. mondja ezt wilsonnak meetingen, a medianak meg azt, hogy reméli neki jobban sikerül.Hetfoig nyaralok, utana igyekszem felvenni a fonalat, addig is:Payton azert bekezdett rendesen. Elég komolyan beleszallt Hackett-be meg a Jets-be is. 😀
Általános Doktor
roberto23
Fontos_Vidra
több mint 1 éve
Fontos_Vidra
1 483
mondjuk úgy általában egy féreg dolognak tartom, hogyha valaki egy kollégájába ennyire nyilvánosan belerúg. mondja ezt wilsonnak meetingen, a medianak meg azt, hogy reméli neki jobban sikerül.Hetfoig nyaralok, utana igyekszem felvenni a fonalat, addig is:Payton azert bekezdett rendesen. Elég komolyan beleszallt Hackett-be meg a Jets-be is. 😀
Általános Doktor
roberto23
több mint 1 éve
Valahogy vissza kell építeni Russ önbizalmát. Ez egy jó módja is lehet. Hackett munkája érdekli a legkevésbé.Hetfoig nyaralok, utana igyekszem felvenni a fonalat, addig is:Payton azert bekezdett rendesen. Elég komolyan beleszallt Hackett-be meg a Jets-be is. 😀
Általános Doktor
roberto23
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 1 éve
Hetfoig nyaralok, utana igyekszem felvenni a fonalat, addig is:Payton azert bekezdett rendesen. Elég komolyan beleszallt Hackett-be meg a Jets-be is. 😀
Általános Doktor
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Végre elkezdődött nálunk is a TC. Imádom ezt az időszakot. Ilyenkor meg mindenki HOF. 😀Én is remélem, mert nekem fizikai fájdalmat okoz követni...
Amúgy remelem Doki idén is jelentkezik majd a szokásos TC napi összefoglalókkal. 😉
roberto23
Szóval:
Nagynév nagyon okosan csinálja a TC-t, hogy senki ne sérüljön le. Aki súlyos sérülésből műtétből jön vissza kap pihenőt, egyéni szinten menedzselik a workloadot, ugyanez igaz a vén rozoga veteránokra, mint Kareem Jackson. Az egyéni evaluáció eredményeképp Williams good-to-go, Mims nem.
Idén nem lesz egy sérültünk se, mert tavaly direkt úgy csináltuk hogy mindenki lesérüjlön, de most van agy aki tudja, hogy az nem jó és ő viszont jól csinálja. Az hogy tavaly is kaptak pihenőt veteránok és mégis lesérültek még nem tudom hogy illeszkedik ide, de gondolom Hackett kalapáccsal verte őket pihenő alatt és ezzel lehet összefüggésben
Denver Broncos: Takeaways from day 1 of training camp
predominantlyorange.com/posts/denver-broncos-takeaways-from-day-1-of-training-camp
1. team is in good shape
Egyszer olvasnék ilyenkor olyat, hogy team is in bad shape, lehet társítanék ehhez jelentőséget, így csak puffogok, hogy valaki pénzt keres azzal, hogy ezt így leírja minden egyes kibaszott évben
2. Sean Payton is impressing the players
Mint az előbb, egyszer olvasnék olyat a HC első napja után, hogy unimpressive volt, lehet látnék a kijelentés mögött hírértéket...
4. Egyelőre nem hozunk senki Uwazurike helyére.
Remélem ezt a lépést nem értékeli a liga gamblingként és nem bünteti meg Paytont miatta
3-5. Mimsről rossz hírek sérülés kapcsán Williamsről jók.
kb az egyetlen info aminek most van értelme, még ha ezt is sikerült bullshit körettel tálalni
Broncos eager ‘to be seen in different way’ as they open camp, slam door on ’22
theathletic.com/4723543/2023/07/26/broncos-sean-payton-javonte-williams-training-camp/
Broncos coach Payton: Players 'want to be seen in different way'
www.denver7.com/sports/broncos/broncos-coach-payton-players-want-to-be-seen-in-different-way
Mivel tavaly ilyenkor minden és mindenki tökéletesnek látszott ezt csak úgy tudom értelmezni, hogy idén szarnak akarnak tűnni nyáron
Greg Penner wants to respect Broncos’ past, but not be a prisoner of it
denversports.com/2106473/greg-penner-wants-to-respect-broncos-past-but-not-be-a-prisoner-of-it/
gondolom chatGPT írta ezt a bullshitet, embertől többet várnék, de ahhoz képest hogy az előző cikkben olyan csapatot akar amire büszkék a szurkolói itt a Walmartos párhuzamot hozott. Walmart, mint a büszkeség fellegvára...
Nem zsarolás, de bárki írhat cinizmus nélküli beszámolót, hogy megelőzzük a fentiekhez hasonlókat
több mint 1 éve
Hetfoig nyaralok, utana igyekszem felvenni a fonalat, addig is:eu.usatoday.com/story/sports/nfl/columnist/bell/2023/07/27/sean-payton-denver-broncos-russell-wilson-blame-nathaniel-hackett/70470187007/
több mint 1 éve
Végre elkezdődött nálunk is a TC. Imádom ezt az időszakot. Ilyenkor meg mindenki HOF. 😀 Amúgy remelem Doki idén is jelentkezik majd a szokásos TC napi összefoglalókkal. 😉
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Nagyon komoly az új fehér sisak. A full narancs szettel fogjak idén hordani a srácok.
több mint 1 éve
www.espn.com/nfl/story/_/id/38064567/broncos-eyioma-uwazurike-suspended-betting-nfl-gamesOlyan ciki lett volna, ha tőlünk nincs senki...
empty taxi
Ez amúgy potenciálisan carrier ending elitltás, min 1 év, mostantól számítva, ami azt jelenti, hogy nem csak kihagy 1 évet, hanem nyers játékosként kihagyja az offseason jelentős részét is. Silver lineing, hogy legalább nem contract yearben volt, de jövőre küzdenie kell a rosterfogásért és hátrányból indul majd.
Amit még hozzáfűznék -nyilván nincs valódi jelentősége - de a Wilson trade keretében érkezett a pick, amiből őt választottuk tavaly. Nem azt mondom, hogy ő volt a mérleg nyelve, de mondjuk a napokban volt a hírekben, mint "Five breakout candidates for Broncos under coach Sean Payton", hát erről egyelőre ennyit.
Az iDL - nem mintha VJ kezei alatt számítana - de DJ Jonesról és Zach Allenről szól majd. Mögöttük juthatott volna szerephez Uwazurike, Purcell mellett. Ez a lehetőség így valószínűleg Henningsen ésvagy Jonathan Harris ölébe hullik. A baj, hogy Purcell 32 éves, Zack Allen meg egy túlfizetett veterán, Henningsenben meg pont annyival van kevesebb potenciál amennyivel később jött a drafton...
Az alap nickel felállás névsor alapján okés, de most ha a 2 "nagynév" közül kidől valaki, azért nyögni fog a front 6, de azért amellett hogy Gregory és Zach Allen miatt nagyon nem tetszik a csapatépítés, draft pick nélkül nehéz olyan rotációt fenntartani, ami elviseli a kezdők kiesését. 1-2 év múlva kéne ott tartanunk, megint más kérdés hogy akarunk-e vagy felborítjuk az egyensúlyt az offense javára. Esetleg 1-2 év múlva inkább megint tradeelünk egy QBért vagy megint HC-t és irányt váltunk, Broncos-way...
Visszatérve a szóban forgó esetre, sok értéket nem tudtam/tudok hozzáadni ezzel a hsz-szel a történethez, de mivel megértésem szerint, nem olyan csalási kísérlet volt egyik esetben sem, hogy szándékosan megpróbálta leadni a meccset, ezért a büntetés nevetségesnek tűnik néhány más "szabálysértéshez" hasonlítva, de a hülye sazbályt ugyanúgy be kell tartani, mint az értelmeset.
Ezzel azért messze nem mi vagyunk a fogadási "botrányok" legangyobb áldozatai, az meg hogy hogyan lehet egy játékos ennyire hülye számos egyéb kontextusban is előjön, ők ennyire hülyék CTE előtt is. Azt most nem keresem vissza, hogy Ridley ügy előtt volt ennyire okos, vagy utána, utóbbi súlyosbító tényező lenne mentális képességei megállapításakor, de mindegy is. Biztos van olyan hülye aki ezek után is fogad NFL meccsekre, nem a pénzét hanem a karrierjét kockáztatva, akár minden csapatban is, inkább az a kérdés, hogy meddig fókuszál ezekre a liga...
több mint 1 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Na érkezik közben Brett Maher PK is. Jó kis TC kicker csata. 😀
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Nem most akar ő nagypénzes szerződést is?Ha elkezd nyerni a csapat és úgy játszik ahogy tavaly abbahagyta akkor már a "végre működik az O, ezt ne bontsuk meg" nyomás miatt ősszel megkapja az egyik legjobb WR fizut. Minden más esetben nehezen tudom elképzelni, hogy megkapja azt amit az FA-n kapna, tehát deadline-on elcserélik mint Chubbot.
-mintha.
Jó éve lesz vlsz, ha semmi sérülés nem akadályozza benne.
Sokáig írták a GIANTS-hez.
A csere érték 1. Kör meg a 3. aszem az új szerződés miatt nem találkozott.
ozibozi
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=Ua5c4J7E5jY
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
twitter.com/LwyrUp406/status/1669388250048528384?s=19
több mint 1 éve
Megint feljött ez a PS2, mint PR téma. Komolyan, miért?Sztem csak vészesetre nézték meg.
Értem én, hogy nem árt egy jó PR a csapatban, de pont az egyik legjobb játékosunk egészséget kene kockáztatni?
Nagyon nem tartom ezt jó ötletnek.
roberto23
Nyilván lehetne sorolni Deion Sanderstől Talibig az egyébként HoF kaliberű CB-ket, akik ideig-óráig voltak PR-ek, de összességében én is veled értek egyet h full-time jobba felesleges rizikó, még ha a PR játék fel is javulna ettől.