Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 1 éve
És vajon mit mondan a mester, ha a Jetsnél lennének ilyen gondok?www.youtube.com/watch?v=-fHWMo_oY_o&ab_channel=AllThingsQB-HostedbyTimJenkinsTegnap láttam, hogy Nagynév azt mondta, hogy megint voltak kommunikációs gondok RW és a sideline között és megfontolják, hogy adjanak rá egy csuklószorítós playbook-ot. Ez alapján simán lehet, hogy az után, hogy elfogyott a scriptelős rész és már jöttek a normál playhívások, ott kezdődtek a gondok, ezért is lehet jó ötlet, ha a kis playbook alapján gyorsabban behívhatóak lehetnek a play-ek...
Néhány gondolat. Nem tudom meddig tartott a szkriptelt rész, egyáltalán nem biztos, hogy 21-3-ig.
Ez továbbra sem az összes play egy meccsről, sok mindent befoylásol, hogy Jenkins melyik playeket választja ki. Viszont amiket kiválasztott, 21-3-ig jó koncepció és jó döntés és jó passz.
Majd onnantól a playben ott lett volna a lehetőség, de nem jól dönt vagy nem jól dob Wilson.
És akkor a fumble meg a miscommunication, ami az igazán Broncos feelinget hozza.
Ami motoszkál most a fejemben, miközben dobálózok olyan kifejezésekkel, mint szkriptelt rész, hogy vajon pontsoan miben és mekkora segítség egy irányítónak. Ugyanúgy olvasnia kell a playt az elején is. Oké azok olyan formációk amiket a héten begyakorolt nagyon. Izomreflexből megy hogy hova nézzen, nem tudom lehet maga a dobás is..
De elhangzott egy szebb kifejezéssel az outcoaching. 21-3 előtt és után a plabda mindkét oldalán alárendelt szerepbe kerültünk. Most vakon elhiszem hogy csinált valamit a Commanders offense, amire nem volt válasza a kóklernek. A másik oldalon viszont viszont viszont a playdesignban ott lett volna a lehetőség. A fumble-nél lett volna üres elkapó akit meg lehetett volna játszani. Az INT-et akkor sem kellett volna arra dobni, ha Sutton azt az utat futja, amire Wilson gondol. 10 play alapján nem lenne szabad meccset értékelni, de a 10 play alapján amit helyettem hozzáértő kielemzett nem Nagynév eszén jártak túl, hanem Wilson döntéseinek és dobásainak minősége esett vissza. Vagy mert kifogytak a szkriptelt részek vagy mert számára kevésbé konfortos szituációba kényszerítte őt az ellenfél, utóbbi esetet tudom úgy értelmezni, hogy "pályamódosítás". Sajnos nem értem a játékot annyira, hogy ezdők fejével gondolkozzak és lássam milyen változtatás voltak és mi lett a hatásuk.
Mondjuk van most egy olyan megérzésem, hogy ez lesz az idei szezon története. Jól kezdünk, aztán vagy azért mert kifutunk a szkriptelt szakaszból vagy mert az ellenfél lereagálja amire nekünk nem lesz válaszunk, lesz amikor kitart az előny, lesz amikor egy hero-drive megmenti a meccset annak kritikus szakaszában, de amúgy éles kontraszt a meccs eleje és vége között. 2 meccs után ez nyilván csak megérzés és egyelőre nem akarok a feltételezésre további messzebb menő feltételezéseket alapozni, minthogy mire lehet elég és milyen jövőképet eredményezne ha így lenne. Nem is tudom miért kezdtem bele a gondolatba, de már itt hagyom
Black_Adder
StormST
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=-fHWMo_oY_o&ab_channel=AllThingsQB-HostedbyTimJenkinsTegnap láttam, hogy Nagynév azt mondta, hogy megint voltak kommunikációs gondok RW és a sideline között és megfontolják, hogy adjanak rá egy csuklószorítós playbook-ot. Ez alapján simán lehet, hogy az után, hogy elfogyott a scriptelős rész és már jöttek a normál playhívások, ott kezdődtek a gondok, ezért is lehet jó ötlet, ha a kis playbook alapján gyorsabban behívhatóak lehetnek a play-ek...
Néhány gondolat. Nem tudom meddig tartott a szkriptelt rész, egyáltalán nem biztos, hogy 21-3-ig.
Ez továbbra sem az összes play egy meccsről, sok mindent befoylásol, hogy Jenkins melyik playeket választja ki. Viszont amiket kiválasztott, 21-3-ig jó koncepció és jó döntés és jó passz.
Majd onnantól a playben ott lett volna a lehetőség, de nem jól dönt vagy nem jól dob Wilson.
És akkor a fumble meg a miscommunication, ami az igazán Broncos feelinget hozza.
Ami motoszkál most a fejemben, miközben dobálózok olyan kifejezésekkel, mint szkriptelt rész, hogy vajon pontsoan miben és mekkora segítség egy irányítónak. Ugyanúgy olvasnia kell a playt az elején is. Oké azok olyan formációk amiket a héten begyakorolt nagyon. Izomreflexből megy hogy hova nézzen, nem tudom lehet maga a dobás is..
De elhangzott egy szebb kifejezéssel az outcoaching. 21-3 előtt és után a plabda mindkét oldalán alárendelt szerepbe kerültünk. Most vakon elhiszem hogy csinált valamit a Commanders offense, amire nem volt válasza a kóklernek. A másik oldalon viszont viszont viszont a playdesignban ott lett volna a lehetőség. A fumble-nél lett volna üres elkapó akit meg lehetett volna játszani. Az INT-et akkor sem kellett volna arra dobni, ha Sutton azt az utat futja, amire Wilson gondol. 10 play alapján nem lenne szabad meccset értékelni, de a 10 play alapján amit helyettem hozzáértő kielemzett nem Nagynév eszén jártak túl, hanem Wilson döntéseinek és dobásainak minősége esett vissza. Vagy mert kifogytak a szkriptelt részek vagy mert számára kevésbé konfortos szituációba kényszerítte őt az ellenfél, utóbbi esetet tudom úgy értelmezni, hogy "pályamódosítás". Sajnos nem értem a játékot annyira, hogy ezdők fejével gondolkozzak és lássam milyen változtatás voltak és mi lett a hatásuk.
Mondjuk van most egy olyan megérzésem, hogy ez lesz az idei szezon története. Jól kezdünk, aztán vagy azért mert kifutunk a szkriptelt szakaszból vagy mert az ellenfél lereagálja amire nekünk nem lesz válaszunk, lesz amikor kitart az előny, lesz amikor egy hero-drive megmenti a meccset annak kritikus szakaszában, de amúgy éles kontraszt a meccs eleje és vége között. 2 meccs után ez nyilván csak megérzés és egyelőre nem akarok a feltételezésre további messzebb menő feltételezéseket alapozni, minthogy mire lehet elég és milyen jövőképet eredményezne ha így lenne. Nem is tudom miért kezdtem bele a gondolatba, de már itt hagyom
Black_Adder
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Fun fact: vezetjük a ligát points/drive mutatóban, ellenben a védelmünk bottom 5 ugyanitt.Rossz a link 😊
Sexy Rexy már betalálta VJ-t így a második meccs után, szerinte vele no.1. lenne az egység:
twitter.com/TrollFootball/status/1703857979806654507?s=09
Am én az interjúja idején mérsékelten akartam őt, mert rég volt tűzközelben, de VJ-hez képest egy álom lenne, szal felőlem már a hétvégén leülhet a padra 😅
Általános Doktor
Amugy jobban belegondolva, inkabb az O# legyen jo, akkor is a D# miatt keves gyozelem jon. VJ-t ki lehet tenni ev vegen, de ha a Russ-Payton hazssag, vagy akar csak a Denver-Payton hazassag nem mukodik, az mar komoly problema lenne.
Legyen kicsit nagyobb a minta, ez az O# meg lehet huzoero. A labdaeladasokat kellene csokkenteni, foleg Russnak. Iden amugy is eleg lassan indultak a powerhouse tamadosorok a ligaban (1-2 kiveteltol eltekintve).
Fun fact:Nem csak a legjobb scoring/drive % mutatoval alltok, de Russ kb harmadik vagy negyedik a ligaban passer rating alapjan.
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=-fHWMo_oY_o&ab_channel=AllThingsQB-HostedbyTimJenkinsNéhány gondolat. Nem tudom meddig tartott a szkriptelt rész, egyáltalán nem biztos, hogy 21-3-ig.
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 902
Évtizedes távlatban gyalázatosan szereplő csapatok szurkolóit kérdezem, mik voltak a megküzdési stratégiák szemèly és csoport szintjén ???Maddenben mindig a Raiders nyer.
Browns
Jaguars
Bills
Jets
Lions,
Raiders
Dolphins
Buccaners
??
Süt még valaha nap Denver felett?
Én most elengedném a szezont és rámennék az 1/1, 1/2-re.
Bár az Arizonát nehéz lesz alulmúlni.
Nem vártam po-t.
Nem fogom Payton agyalni.
Én egyáltalán nem bánom, hogy Hackett-et kritikával illete.
Wilsonnal kapcsolatban is megvárom az idény felét. De az tény, túl van a zenitjén, és iszonyatosan túlfizetett irányító. Mindez Paton felelőssége.
Itt leszek, és meg fogok nézni minden meccset. Mert szeretek Broncos szurkoló lenni.
És kifizettem a Daznt.
Szeretem ezt a közösséget. Ezt a mi közösségünket. Rohadt jó volt sgyütt meccset nézni.
Rohadt jó volt tegnap látni, hogy az első hátom td-t mind “újoncok” hozták. Hogy elkezd körvonalazódni egy új, friss csapat. Ebből visszazuhanni, s így…
Keserű pirula.
Nagyon.
Lenn vagyok.
Zalán
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 1 éve
Fun fact: vezetjük a ligát points/drive mutatóban, ellenben a védelmünk bottom 5 ugyanitt.Sexy Rexy már betalálta VJ-t így a második meccs után, szerinte vele no.1. lenne az egység:
twitter.com/TrollFootball/status/1703857979806654507?s=09
Am én az interjúja idején mérsékelten akartam őt, mert rég volt tűzközelben, de VJ-hez képest egy álom lenne, szal felőlem már a hétvégén leülhet a padra 😅
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
- JC6
6 987
Tebow és Dawkins óta senkiért sem tudok lelkesedni. Az elmúlt években meccseket is alig néztem, nekem totális kiégés van. Tegnap megpróbáltam visszajönni, de érzem, hogy semmi szükségem rá, inkább alszok. Ugyis a mai világban a legdrágább dolog az idő, nem fogok erre a csapatra fecsérelni..
több mint 1 éve
Igazából ha nem prémium pick (mondjuk első 3 kör) akkor kb tök mindegy, hogy hol lövögetünk vaktában. Egy bizonyított veterán pedig sokat dobhat egy egységen (lásd Jackson évekig vagy az egyik személyes kedvencem Sanders)De idén legalább lesz draftunk, ha más nem azt lehet nézegetni október végétől.Valamiért van most egy olyan előérzetem, hogy nem lesz draftunk. Nagyon félek, hogy a trade deadline előtt Paton nekiáll majd kapkodni és hozunk valahonnan egy lejáró szerződésű veteránt, odadobva az 1. körünket, csak hogy segítsen Nagynévnek összekukázni a szezon végére valami vállalhatóbb eredményt. De persze ne legyen igazam...
Black_Adder
StormST
Szerkesztette: FLZOLI
több mint 1 éve
De idén legalább lesz draftunk, ha más nem azt lehet nézegetni október végétől.Valamiért van most egy olyan előérzetem, hogy nem lesz draftunk. Nagyon félek, hogy a trade deadline előtt Paton nekiáll majd kapkodni és hozunk valahonnan egy lejáró szerződésű veteránt, odadobva az 1. körünket, csak hogy segítsen Nagynévnek összekukázni a szezon végére valami vállalhatóbb eredményt. De persze ne legyen igazam...
Black_Adder
több mint 1 éve
Nekem nagyon nem. Lehet azt mondani, hogy mindig az a legrosszabb ami épp van, de nekem 11-14 között is jobb érzéseim voltak, mint 06-10 között volt. A mostani szart meg bármikor elcserélném a foxos 1&done-ra. Igaz ha lehet válogatni nem azt választanám, hogy PFM-mel térdeljük ki a rendes játékidő végét hogy igazán fájdalmasan essünk ki...Igen, a "majdnem ott vagyunk, valami hiányzik, csak nem tudni mi" egyébként rosszabb, mint a folyamatos szopás, nekünk is ez volt igazából 2011-2015 között...Évtizedes távlatban gyalázatosan szereplő csapatok szurkolóit kérdezem, mik voltak a megküzdési stratégiák szemèly és csoport szintjén ???Én olyan sokat nem szenvedtem a Bills nyomorúságos formája alatt, de egyébként annyi hogy nem vettem komolyan. A meccs egy vasárnap esti program volt, egy zacskó chips meg egy/két pohár kóla tarsaságában.
Browns
Jaguars
Bills
Jets
Lions,
Raiders
Dolphins
Buccaners
??
Nem vártam po-t.
Wilsonnal kapcsolatban is megvárom az idény felét. De az tény, túl van a zenitjén, és iszonyatosan túlfizetett irányító. Mindez Paton felelőssége.
Itt leszek, és meg fogok nézni minden meccset. Mert szeretek Broncos szurkoló lenni.
És kifizettem a Daznt.
Szeretem ezt a közösséget. Ezt a mi közösségünket. Rohadt jó volt sgyütt meccset nézni.
Rohadt jó volt tegnap látni, hogy az első hátom td-t mind “újoncok” hozták. Hogy elkezd körvonalazódni egy új, friss csapat. Ebből visszazuhanni, s így…
Keserű pirula.
Nagyon.
Lenn vagyok.
Zalán
Btw engem a jelenlegi "elég jó a csapat, de nem elég jó az SB-hez" jobban idegesít mint az az időszak mikor a Pats szárazon tolta be mindenkinek a rudat 😀
ThySoul
StormST
Ami nekem igazán fáj, hogy nincs senki, akiért igazán lelkesedni tudnék. Ha egy alltime kedvenc csapatot állítanék össze - és itt a kedvenc nem 100%ban korrelál a legjobbal - akkor a mostaniból nem tudom kerülne-e be bárki.
Nyilván 2005-ben egyszerűbb volt, mert senkinek nem volt összehasonlítási alapja az elődjéhez, 17 év alatt azért fordul meg szimpatikus játékos minden poszton. Én is életem más szakaszában vagyok, kevésbé is tudok rajongani olyan emberekért akik számomra idegenek.
Emlékszem Travis Henry volt az első olyan játékos akinek kifejezetten nem örültem az érkezésének. De ő egy Tatum Bell helyére jött, és 1 évig tartott. Most más az értékrendem, máshogy hatnak rám az ilyenek. Most pl Jeudy útja rögös a szívem felé, de igazából nem is arról van szó, hogy nem szeretem, hanem hogy nem egyedül hanem sok másikkal együtt nem üti meg az ingerküszöböm. És 5-12-et szerethető játékosokkal is össze tudnánk hozni. Nem is. Igazából ha nem tudnánk összehozni 5-12-t sem az semmivel nem lenne rosszabb, mint a tavalyi banda 5-12-je.
Szóval igen, én is azt éreztem 21-3-nál hogy nem szabadult fel annyi dopamin, mintha 5 éve vezettünk volna 21-3-ra.
Az edzőbá meg nekem kifejezetten antipatikus. Hackett tragikomikus volt, de most ilyen tremendousjob vibe-ot érzek. Túlértékelt, öntelt, pökhendi, még arra nincs konkrét példa hogy gerinctelen és képmutató lenne de 2 meccs vs 3 év...
Mi van még, minden idők legjobb GM-je aki kinevezte mindenidők legszarabb HC-ját, de valahogy ezt az oximoront senki nem hajlandó észrevenni hanem megveregeti a vállát, hogy nem a Wilson trade volt a legszarabb, mert ott van Lance...
Itt van vj, én komolyan gondolom, hogy ha szakmailag megalapozott is lett volna a kinevezése, annyi helyismerete némi utánanézéssel lehetett volna a mesternek, hogy ne őt hozza a szurkolók nyakára. Komolyan szeretném ha jó védelmünk lenne, de egyszerűen vj a szememben nem érdemelné meg, hogy bármi jóhoz kötődjön a neve Denverben. Nem az én elégedettségem a KPI, hanem az eredmény, de az eredmény is szar.
2018-ban álltunk 6-6-tal, volt egy 3-0-s kezdésünk tremendous jobbal, de a hajrára fordulva máig ez a legjobb eredmény Kubiak óta. 6-6-nál saját kezünkben volt a PO, 4-ből 4-et kellett volna nyerni hozzá, de küzdelmes győzelmeken voltunk túl, olyanokon amik miatt megéri éjszakázni. Akkor ott megfogalmazódott bennem, hogy ha összejön a PO, akkor marad VJ, az vajon jó dolog lenne-e. Beletanulna-e a szakmába végre, vagy jönne az új év új leolvadás. A többi nyilván történelem 4-0 helyett 0-4 hogy fel se merüljön a kérdés. Most is vannak ellentétes érzéseim vele szemben. Legyünk szarok és jöjjön jövőre Dennis Allen vagy hadd csillogjon legalább Simmons és Surtain ha már más nem jutott?...
Azt hiszem néhány olyan meccs, mint tegnap az első másfél negyed, kihúzna ebből a meccsnézésspecifikus depresszióból. Ha a végén sikerül a 2 pontos és megnyerjük hosszabbításban talán inkább örültem volna, de volt olyan gondolat a fejemben, hogy ma korán kell kellni, nem tudom akarjam-e a hosszabbítást. Egyszerűen nem érdekelt már annyira a végeredmény, mert nem rajongok annyira a csapat jelenlegi imidzséért és mert valójában nem hiszek abban, hogy 17 meccsen nekünk bármi keresnivalónk van.
És igen emlékszem pontosan az érzésre 14-ben, PO előtt hogy abba is bele lehetett fásulni, ha nyerünk oké nincs itt semmi látnivaló "kötelező" volt, ha kikapunk, akkor meg sejtettük... Lehet mivel 12-ben sokk volt a 1&done, 13-ban nyertünk 2 PO meccset és csak 14-ből van a fásult emlék, míg most hosszú évek óta tart már, ezért gondolom máshogy, de gondolodás nélkül elcserélném... Az egyéniségekre, a győzelmekre, az illúzióra hogy ha PO-ban vagy 1 meccsen bármi megtörténhet, akár 3× egymás után is...
De idén legalább lesz draftunk, ha más nem azt lehet nézegetni október végétől.
De nem akarom tovább gerjeszteni a negatív spirált a saját démonjaimmal, minden tiszteletem Doki, hogy ebben a légkörben pozitív tudsz maradni és valahol ez az amiért fáj az eredmény, hogy egy pozitív vidám topic feltölti az embert ez a sok károgás lemeríti, ha másért nem ezért elviselném az egoista fasz önelégült nyilatkozatait, hogy itt az legyen a téma, milyen jók vagyunk, hogy vájruk a következő meccset, nem pedig hogy poszttraumás segítséget kell kérnünk kívülről...
Szóval hajrá jövő héten! Mivel az első csapat amit le kell győznünk továbbra is saját magunk vagyunk, nem hiszem hogy érdemben rosszabbak az esélyeink, mint az első 2 héten voltak. Más kérdés, hogy nem voltak jók az első két héten sem az esélyeink. De ha egyszer össze tudnánk rakni ezt a játékot, akkor derülne ki mire képes. Lehet semmire a Dolphins ellen, de attól hogy én meg nem előlegezem amit a média 7 éve megtesz, még az is lehet hogy valamire igen. Az előre leszkriptelt rész működött ha azt nézzük ez is előrelépés, ilyen utoljára szerintem Kubiakkal volt...
több mint 1 éve
Nem mondanám, hogy esélytelenek vagyunk, pont az a baj szerintem, hogy van esély, csak mindig elszalasztjuk. Ha esélytelenek lennénk, akkor nem 1-2-3 pontokkal veszítenénk. Engem az annó jobban idegesített, hogy volt egy öregedő, de egyébként még nagyon jó QBnk, akivel nem sikerült behúzni a gyűrűt, mert abban a csapatban benne volt évekig, csak nem sikerült kihozni...Hát, nem tudom, szerintem az sokkal jobb volt. Volt értelme a szurkolásnak, mert a potenciál bennünk volt, hogy bárkit meg tudunk verni. Most sokkal kevésbé van értelme, mert a legtöbb csapat ellen előre lefutott minden meccs, hiszen teljesen esélytelenek vagyunk.Igen, a "majdnem ott vagyunk, valami hiányzik, csak nem tudni mi" egyébként rosszabb, mint a folyamatos szopás, nekünk is ez volt igazából 2011-2015 között...Évtizedes távlatban gyalázatosan szereplő csapatok szurkolóit kérdezem, mik voltak a megküzdési stratégiák szemèly és csoport szintjén ???Én olyan sokat nem szenvedtem a Bills nyomorúságos formája alatt, de egyébként annyi hogy nem vettem komolyan. A meccs egy vasárnap esti program volt, egy zacskó chips meg egy/két pohár kóla tarsaságában.
Browns
Jaguars
Bills
Jets
Lions,
Raiders
Dolphins
Buccaners
??
Nem vártam po-t.
És kifizettem a Daznt.
Keserű pirula.
Nagyon.
Lenn vagyok.
Zalán
Btw engem a jelenlegi "elég jó a csapat, de nem elég jó az SB-hez" jobban idegesít mint az az időszak mikor a Pats szárazon tolta be mindenkinek a rudat 😀
ThySoul
StormST
Assurbanapli
több mint 1 éve
Assurbanapli
1 355
Hát, nem tudom, szerintem az sokkal jobb volt. Volt értelme a szurkolásnak, mert a potenciál bennünk volt, hogy bárkit meg tudunk verni. Most sokkal kevésbé van értelme, mert a legtöbb csapat ellen előre lefutott minden meccs, hiszen teljesen esélytelenek vagyunk.Igen, a "majdnem ott vagyunk, valami hiányzik, csak nem tudni mi" egyébként rosszabb, mint a folyamatos szopás, nekünk is ez volt igazából 2011-2015 között...Évtizedes távlatban gyalázatosan szereplő csapatok szurkolóit kérdezem, mik voltak a megküzdési stratégiák szemèly és csoport szintjén ???Én olyan sokat nem szenvedtem a Bills nyomorúságos formája alatt, de egyébként annyi hogy nem vettem komolyan. A meccs egy vasárnap esti program volt, egy zacskó chips meg egy/két pohár kóla tarsaságában.
Browns
Jaguars
Bills
Jets
Lions,
Raiders
Dolphins
Buccaners
??
Nem vártam po-t.
És kifizettem a Daznt.
Keserű pirula.
Nagyon.
Lenn vagyok.
Zalán
ThySoul
StormST
több mint 1 éve
Évtizedes távlatban gyalázatosan szereplő csapatok szurkolóit kérdezem, mik voltak a megküzdési stratégiák szemèly és csoport szintjén ???Megkuzdesi strategia: tegyel penzt a csapatod ellen. Ha nyertek, orulsz. Ha kikaptok, legalabb van egy kis vigaszdij.
Browns
Jaguars
Bills
Jets
Lions,
Raiders
Dolphins
Buccaners
??
Nem vártam po-t.
És kifizettem a Daznt.
Keserű pirula.
Nagyon.
Lenn vagyok.
Zalán
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 1 éve
Évtizedes távlatban gyalázatosan szereplő csapatok szurkolóit kérdezem, mik voltak a megküzdési stratégiák szemèly és csoport szintjén ???jets szurkolóktól ilyet nem kérdeznék 😀
Browns
Jaguars
Bills
Jets
Lions,
Raiders
Dolphins
Buccaners
??
Nem vártam po-t.
És kifizettem a Daznt.
Keserű pirula.
Nagyon.
Lenn vagyok.
Zalán
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
ThySoul
1 622
Én azon is csak nevettem, mikor kiderült hogy a mi helyünkön kiválasztott Mahomes korszakos tehetség, mi meg kivittünk egy gyereket aki focizni sem tud.Igen, a "majdnem ott vagyunk, valami hiányzik, csak nem tudni mi" egyébként rosszabb, mint a folyamatos szopás, nekünk is ez volt igazából 2011-2015 között...Évtizedes távlatban gyalázatosan szereplő csapatok szurkolóit kérdezem, mik voltak a megküzdési stratégiák szemèly és csoport szintjén ???Én olyan sokat nem szenvedtem a Bills nyomorúságos formája alatt, de egyébként annyi hogy nem vettem komolyan. A meccs egy vasárnap esti program volt, egy zacskó chips meg egy/két pohár kóla tarsaságában.
Browns
Jaguars
Bills
Jets
Lions,
Raiders
Dolphins
Buccaners
??
Nem vártam po-t.
És kifizettem a Daznt.
Keserű pirula.
Nagyon.
Lenn vagyok.
Zalán
ThySoul
StormST
Nem kell ráizgulni, ha úgy érzed káros a mentális egészségedre pihentesd kicsit a dolgot, egyébként meg ne legyen elvárásod, ez csak egy játék, rendelj egy pizzát, egyél egy zacsi chipset és kapcsolódj ki 3 órára.
több mint 1 éve
Igen, a "majdnem ott vagyunk, valami hiányzik, csak nem tudni mi" egyébként rosszabb, mint a folyamatos szopás, nekünk is ez volt igazából 2011-2015 között...Évtizedes távlatban gyalázatosan szereplő csapatok szurkolóit kérdezem, mik voltak a megküzdési stratégiák szemèly és csoport szintjén ???Én olyan sokat nem szenvedtem a Bills nyomorúságos formája alatt, de egyébként annyi hogy nem vettem komolyan. A meccs egy vasárnap esti program volt, egy zacskó chips meg egy/két pohár kóla tarsaságában.
Browns
Jaguars
Bills
Jets
Lions,
Raiders
Dolphins
Buccaners
??
Nem vártam po-t.
És kifizettem a Daznt.
Keserű pirula.
Nagyon.
Lenn vagyok.
Zalán
ThySoul
több mint 1 éve
ThySoul
1 622
Évtizedes távlatban gyalázatosan szereplő csapatok szurkolóit kérdezem, mik voltak a megküzdési stratégiák szemèly és csoport szintjén ???Én olyan sokat nem szenvedtem a Bills nyomorúságos formája alatt, de egyébként annyi hogy nem vettem komolyan. A meccs egy vasárnap esti program volt, egy zacskó chips meg egy/két pohár kóla tarsaságában.
Browns
Jaguars
Bills
Jets
Lions,
Raiders
Dolphins
Buccaners
??
Nem vártam po-t.
És kifizettem a Daznt.
Keserű pirula.
Nagyon.
Lenn vagyok.
Zalán
Szerkesztette: ThySoul
több mint 1 éve
Én azt vettem észre magamon tegnap, hogy már nem tudtam igazán örülni a 21-3-nak. Nem tudom, hogy előérzet volt, vagy csak a sok év szopás miatti bizonytalanság, de már nem ment az örömködés...
több mint 1 éve
Évtizedes távlatban gyalázatosan szereplő csapatok szurkolóit kérdezem, mik voltak a megküzdési stratégiák szemèly és csoport szintjén ???igazán megérteni h ez csak egy játék és h igazából teljesen mindegy nyer v veszit a csapatom nincs hatással az életemre. egyszerünek hangzik, nem az.
Browns
Jaguars
Bills
Jets
Lions,
Raiders
Dolphins
Buccaners
??
Nem vártam po-t.
És kifizettem a Daznt.
Keserű pirula.
Nagyon.
Lenn vagyok.
Zalán
több mint 1 éve
Évtizedes távlatban gyalázatosan szereplő csapatok szurkolóit kérdezem, mik voltak a megküzdési stratégiák szemèly és csoport szintjén ??? Browns
Jaguars
Bills
Jets
Lions,
Raiders
Dolphins
Buccaners
??
Nem vártam po-t.
És kifizettem a Daznt.
Keserű pirula.
Nagyon.
Lenn vagyok.
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
Mindegy mennyit kapunk, a lényeg, hogy max 3-al, de veszítünk...
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 902
csak nemLehet itt bírózni, lehet kifogásokat keresni, csak felesleges. 18 pontos előnyről nem szabad kikapni, ha Mahomes állt volna a másik oldalon, még akkor sem fér bele, így meg aztán pláne.Over
A kérdéses PI-ig el sem kellett volna jutni egyébként, én fel sem idegesítettem magam rajta. Most akkor jöhet a Dolphins, a kapott pontokat meghúzom 50-nél, lehet tippelni, hogy over vagy under
Vonster
Heisman nádor
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 1 éve
Lehet itt bírózni, lehet kifogásokat keresni, csak felesleges. 18 pontos előnyről nem szabad kikapni, ha Mahomes állt volna a másik oldalon, még akkor sem fér bele, így meg aztán pláne.Over
A kérdéses PI-ig el sem kellett volna jutni egyébként, én fel sem idegesítettem magam rajta. Most akkor jöhet a Dolphins, a kapott pontokat meghúzom 50-nél, lehet tippelni, hogy over vagy under
Vonster
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Nézd, ha dadogott vona az elkapó kezében a labda és ezzel a "szereléssel" eltakarít mindent, akkor azt mondanánk mekkora play. Nekem inkább a büntetés, mint hogy azért késik mindig minden védő egy ütemet mert hezitál hogy szabad-e még szerelni... A büntetés jogosságát nem vitatom, azt se hogy az olykor sokba kerül, de ez nem a Talib fjata szemkibökős hülyeség kategória volt...Az előző meccs az még inkább pech volt, megcsúszott a WR, ami miatt "belehajolt" az ütésbe, de KJ ott nem fejre ment. Jogos bünti, nem ezt mondom, de nem szándékos volt.Akire még kitérnék, az Kareem: egy ilyen rutinos játékosnak ennél több esze kéne legyen. 2 értelmes safety maradt a keretben, nem csinálhat ilyen baromságokat, amikor abból a 2-ből ő az egyik. Remélem még el is tiltják, akkor lesz csak igazán szép átjáróház a secondary...nekem kezd a tököm ki lenni vele
StormST
ahogy lassul lábon úgy fogy el fejben is és fontosabb neki az ellenfél kiütése mint a play megakadályozása
mindig is keményen odament, de ez a fajta felesleges durvaság számomra az utóbbi 1-2 évben lett ennyire sok
2 meccsen 2 teljesen felesleges és balfasz ütközés
asszem kell 3-4 év a visszavonulása után hogy megint a jóra emlékezzek
Negritis, a vajda
Itt nem tudom mire gondolt h ezt hogy lehet megúszni.
Általános Doktor
Tavaly is "komplex" séma volt mégis jobban ment. Főleg az elején. A türelem hiányában nyilvánvalóan benne van az, hogy van már történelme a kóklernek a Broncos-zal, de ez egyelőre nagyon kevés.Szabad?!Am idén ez nem igaz, nem para a fal, és nincs érdemi gond RW-vel sem.
"Pedig, ha lenne egy "rendes fala" Wilsonnak. Így nem lehet játszani, folyton az életéért futott, és így is a hátán vitte a csapatot. Ha a védelem nem dől össze, akkor behúzzátok a wint. Edzőbá nem ért az OL-hez és ez baj."
(összerakva 2017-19 közötti seahox topic HSZeiből)
Helmut a kint felejtett 40-es tábla
A probléma h bottom 5 védelem van kialakulóban és ez sajna nem túlzás.
Jár a taps VJ kinevezéséért, de ügye ki látta ezt jönni | az összes broncos szurkolónk kívül |
Általános Doktor
Nyilván alulteljesít a védelem, ahogy a védelmek 85%-a a 2. meccs után. Komplex sémák azok ilyenek. A farkasok sincsenek kieresztve, mindenki konzervatívabb, mert sok még a hiba. Lehet játszani Wade Phillips féle rendszert, csak tegyél a védelem tengelyébe 5 db szupersztárt, lehetőleg elit passrusshert 2 db-t és meg lesz minden oldva. Csak itt nem ez volt az irány. Van egy Wilson 2db 1. körért mint utolsó hiányzó láncszem, meg Jeudy 1. kör , Fant 1.kör meg ilyenek. Mims sem tűnik tehetségtelennek, meg a Sutton sem olyan nagyon rossz.
DE szerintem van az O oldalon is "baj". Szóval a 2. héten vagyunk, a védelmek jelentős része még nincs egyben, és nagyon nem egyenletes az O mutatvány immáron a 2. meccsen. A Raiders védelmet beárazta a Bills O.
Most volt nyomás is - igen igen sok volt a nyomás. Ilyen nyomás alatt 56%-os completion, az megint csak nagyon nem Wilson. Extrém nyomás esetén is 61% a medián 2021-ig. Két labdavesztés meg sok.
Szóval Washington csinált egy pályamódosítást (szebb szó, mint az outcoach) és szétborult a terv. És, hogy van e baj a támadókkal, azt jól jelzi, hogy a Washington viszont kiengedte a farkasokat, mert ki merte engedni őket, mert tudta, hogy vesén vágják a támadókat, és azok szépen le is mennek.
De midegy ez csak az én és a csajom véleménye.
Helmut a kint felejtett 40-es tábla
Laikusként az offense és defense oldalon is gondok vannak, csak az egyik oldalon jobbak a mester korábbi referenciái (mégha szerintem túlértékeltek is) mint a másik oldalon.
De ha kivesszük Wilson 5 legjobb és 5 legrosszabb snapjét valószínűleg ugyanazt a középszart kapjuk, mint ami évek óta van.
Egyébként a türelem egy olyan dolog, hogy mindenkinek meg kéne adni, mert nem ő tehet az elődök hibájáért, de ugye ő óriási arccal mondta, hogy biztos PO, Hackett mindent szarul csinált a csapat az elit, arra van ideje és energiája, hogy azt elemezze milyen szar a Jets, ami ugye csak azt jelentheti, hogy nálunk már minden munka el van végezve és veretlen szezon utáni SB győzelem jön. Egy ilyen bohóc felvonulás után cikibb a 0-2, mint egy évek óta 5-7 győzelmes csapat első évében...
És akkor ugye tegyük hozzá, hogy tavaly meg arról volt szó, hogy itt végre nem Wilsonnak teljesen egyedül minden segítség nélkül kell hátán vinnie a csapatot, mint mondjuk 13-ban, hanem csupa future HOF-mel van körül véve. Most az 52 HOF csapattárs mellé kapott egy igazi támadóguru mastermindot is. Nem tudom ki marad felelősnek aki majd év végén elviszi a balhét. A Walmart nem fogja, Paton a liga legjobb GM-je, Payton a liga legjobb HC-ja, Wilson meg a liga legjobb QB-ja
Oké, nem úszott még el a szezont, lehet verni pl a KC-t oda-vissza ehelyett a 2 forduló helyett, csak akár meg is lehetett volna várni míg jönnek az eredmények, mielőtt kikiáltjuk magunkat esélyesnek és ezen az se változtat, ha amúgy sikerül megfordítani a szezont, amiből azért 15 meccs még hátra van.
több mint 1 éve
Az előző meccs az még inkább pech volt, megcsúszott a WR, ami miatt "belehajolt" az ütésbe, de KJ ott nem fejre ment. Jogos bünti, nem ezt mondom, de nem szándékos volt.Akire még kitérnék, az Kareem: egy ilyen rutinos játékosnak ennél több esze kéne legyen. 2 értelmes safety maradt a keretben, nem csinálhat ilyen baromságokat, amikor abból a 2-ből ő az egyik. Remélem még el is tiltják, akkor lesz csak igazán szép átjáróház a secondary...nekem kezd a tököm ki lenni vele
StormST
ahogy lassul lábon úgy fogy el fejben is és fontosabb neki az ellenfél kiütése mint a play megakadályozása
mindig is keményen odament, de ez a fajta felesleges durvaság számomra az utóbbi 1-2 évben lett ennyire sok
2 meccsen 2 teljesen felesleges és balfasz ütközés
asszem kell 3-4 év a visszavonulása után hogy megint a jóra emlékezzek
Negritis, a vajda
Itt nem tudom mire gondolt h ezt hogy lehet megúszni.
Szerkesztette: Általános Doktor
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'