Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 13 éve
Itt a teljes lista, nekem Jarmon, Riley és Anderson valamennyire meglepő:http://www.denverbroncos.com/news-and-blogs/article-1/Roster-Reaches-53/45c881ad-4f47-4203-ae18-7ea23b874e5d
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
Byers, Hauschka, Lee Robinson az új távozók//ezek szerint Praternek nem kell számítania eltiltásra?
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Mivel h bűnös, aligha ússza meg. De hátul is volt a DC-n, viszont Novemberig eljátszhatott volna így viszont tényleg kell egy CB a waiverről, vagy 2.Cox is repültBlack_AdderKissé meglepő Thompson sérülése után, hiszen így most 3 CB maradt, aki mutatott is valamit eddig. Valszeg úgy látják, hogy sanszos a sitt... 😛StormST
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Cox is repültBlack_AdderKissé meglepő Thompson sérülése után, hiszen így most 3 CB maradt, aki mutatott is valamit eddig. Valszeg úgy látják, hogy sanszos a sitt... 😛
több mint 13 éve
Cox is repült
több mint 13 éve
Gronko, Britt Davis, Rosario, Stanley Daniels kivágvamár csak 3 TE maradt szóval tényleg nem lesz 4. Egyébként az uccsó meccs után Rileynak szurkolok nagyon h rosterre jusson
több mint 13 éve
Csodás, Syd'Quan -> IR, Cox -> sitt /*majd*/. Goodman tuti lesérül majd az első meccsén. Nem ártana majd egy CB-t is felszedni a waiverről....
több mint 13 éve
Sid'Quan out for season, achilles szakadás, mint Conor Casey-nek. 😕Tebow vezetett egy 94 yardos TD drive-ot másfél perc alatt, arról már nem ő tehet, hogy a puhapöcsű Quinn 0-20-at szedett össze az első félidőben. Egyértelmű, hogy neki kell lennie a backup-nak.
több mint 13 éve
xrace77
4 515
Harvey eddig mit nyújtott?HúsrágóSemmi kiemelkedőt, de esélye van az 53as keretbe kerülésre.
http://www.denverpost.com/broncos/ci_18766230
több mint 13 éve
Harvey eddig mit nyújtott?
több mint 13 éve
Egy kis pletyka rovat. A Chiefs piros színe utat tört magának Denverbe?
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
9 OL-nél kevesebb még a game-time keretbe se szokott kerülni, így szinte biztos vagyok benne, hogy akár egy FA beszerzésével, akár valamelyik most kereten lévő ember megtartásával, de lesz legalább 9 OL a végleges keretben...
több mint 13 éve
8OL valóban szűk egy kicsit, de rajtuk kívül nincs nagyon más. Esetleg Stanley Daniels vagy Herb Taylor. Ők igazából nagyjából egy szinten vannak Clarkkal. Ha mindhárom bekerülne közülük, úgy se lenne sokkal mélyebb ez a poszt. Sőt szvsz máshova se nagyon férnek be, tehát ha sérülés van még simán újra is igazolhatjuk őket, vagy ha nem pont őket, akkor hozzájuk hasonló képességű játékosokat.A TE posztot meg nem véletlenül erősítettük ennyire meg. Azért írtam 4-et is, bár tényleg soknak tűnik. Green vagy Rosario helyett lehetne egy fal ember, főleg ha valami nagyobb nevet kivágnak a szűkítésekkor erre a posztra. Akkor arra le is csapunk szvsz. Jarmon Beal helyett az tényleg sanszos
TE, DE, S pozíciók nagyon mélyek, onnan mindenképp ki fog esni valaki jobb játékos, aki máshol simán rosterre kerülhet.
több mint 13 éve
Szerintem 4 TE és 8 OL helyett inkább 3-9 vagy 2-10 lesz az eloszlás, 8 OL nagyon kevés. Szerintem Jarmon még valahova beférhet, esetleg Harvey helyén, vagy Beal helyett, aki sanszos, hogy PS-en kezdi az évet. Bruton is bent lesz szerintem, ő azért elég fontos ST ember, de hogy kit fog kiszorítani, azt nem tudom. Ő már a múlt hét vége felé is edzett, csak agyrázkódása van, szerintem holnap fog játszani és bent lesz az 53-ban...
több mint 13 éve
Nagyon nem történik semmi, legyen egy kis Roster tipp, hadd legyen min vitatkozni 😊QB Orton, Tebow, Quinn 3
RB Moreno, McGahee, Ball, Jeremiah Johnson 7
FB Larsen 8
WR Lloyd, Royal, Decker, Willis, David Anderson 13
TE Fells, Julius Thomas, Rosario, Green 17
OT Clady, Franklin, Clark 20
OG Kuper, Beadles, Hochstein 23
C Walton, Olsen 25
DE Doom, Ayers, Hunter, Harvey, Beal 30
DT Bunkley, Marcus Thomas, Vickerson, McBean 34
SLB Von Miller, Haggan, Mike Mohamed 37
MLB Mays, Irving 39
WLB DJ, Woody 41
CB Bailey, Goodman, Vaughn, Syd'Quan, Cox 46
S Dawk, Moore, Quinton Carter, McCarthy/McBath 50
K Prater
P Colquitt
LS Paxton 53
Demaryius Thomas PUP-on kezd, amíg ott van nem számít bele, ha visszajön Rosariot, Greent vagy Jeremiah Johnson ütheti ki
Ty Warrent IR-re számoltam, ha tényleg 10 héten keresztül cipeljük őt, h a végén bevethessük akkor Beal esik ki szvsz.
több mint 13 éve
Megvolt az első cut-kör. Repült:- Nate Jones (van isten 😀)
- C. J. Gable
- Braxton Kelley
- Deron Mayo
- Shawn Murphy
- Curt Porter
- David Veikune
több mint 13 éve
Én elsősorban Broncos drukker vagyok és tisztában vagyok vele, hogy jelen pillanatban Orton a biztosabb választás a csapatnak, valamint azzal is, hogy Tebow a jövő, de Fox-nak és Elway-nek most az eredmény a fontos. Hogy ki a második QB, az nem sokat számít nálunk, mivel Tebow a goal-line/red zone szitukban FOG szerepet kapni, akkor is, ha csak 3rd QB lesz, Quinn meg hiába lesz 2nd QB, akkor is csak Orton kiesésével kerülhet pályára...Lombardi nem csodálkozik, hanem mérges... 😛Az aláírásodra tekintettel már-már komikus, hogy mintha én "védeném" Tebow-t, pedig nem sokra tartom, Te pedig tebowista bíborosként mintha egyetértenél a pillanatnyi állással. 😊 Nem az az elvárásom, hogy Tebow első számú QB-ként legyen megnevezve, hanem öntsenek tiszta vizet a pohárba vele kapcsolatban.
Ebben a kérdésben csak a média a hibás. Hogy miért? Mivel ez csak róluk szól, az ő kettős mércéjükről. Azzzal meg csak te is elismered, amit a végén írsz, azaz hogy azért basztatják Tebow-t jobban, mint mást, mert a saját inkompetenciájukat akarják így fedezni...
Nálunkna FO úgy viselkedik, ahogy kell, van egy bizonyított QB, meg egy olyan projekt, akit nem is ők hoztak, viszont nekik hozni kell az eredményt, minél kisebb rizikóval és így Orton a biztos választás, de vele nem is vállalnak hosszú távú dolgot, mivel csak idénre van szerződése...StormST
Nem feltétlen a saját inkompetenciájukat akarják fedezni (senki sem tudhatja pillanatnyilag, hogy Tebow valóban nem ért első kört, illetve Newton legitim 1/1), csak a saját véleményüket, ha úgy tetszik, döntésüket próbálják alátámasztani. S ez teljesen természetes (várható, el nem ítélhető) viselkedés.
Melyik FO tette Orton-t trade block-ra, mint bizonyított QB-t? Nekem nem tűnik olyan nyílegyenes, következetes történetnek, mint ahogy a Te leírásodból következne.tomi-tomi
A média melletti érveléseddel még mindig az a baj, hogy te a JELENBEN gondolkozol, nekem pedig nem a média mostani hozzáállásával van a bajom, hanem a tavalyival. De ezt már elégszer leírtam...
A FO azért tette Orton-t trade block-ra, mivel ha valaha kapnak valamit Orton-ért, az csak most lehetett volna, mivel lejár a szerződése szezon végén és ha elmegy, akkor ott van TT/Quinn, akik már voltak kezdők az NFL-ben. Teljesen érthető döntés volt, ahogy az is, hogy ha nem kaptak érte eleget és marad, akkor még mindig ő az első számú QB. Eddig nálam semmi logikátlan nincs abban, amit csináltak/csinálnak... 😊
több mint 13 éve
Lombardi nem csodálkozik, hanem mérges... 😛Az aláírásodra tekintettel már-már komikus, hogy mintha én "védeném" Tebow-t, pedig nem sokra tartom, Te pedig tebowista bíborosként mintha egyetértenél a pillanatnyi állással. 😊 Nem az az elvárásom, hogy Tebow első számú QB-ként legyen megnevezve, hanem öntsenek tiszta vizet a pohárba vele kapcsolatban.
Ebben a kérdésben csak a média a hibás. Hogy miért? Mivel ez csak róluk szól, az ő kettős mércéjükről. Azzzal meg csak te is elismered, amit a végén írsz, azaz hogy azért basztatják Tebow-t jobban, mint mást, mert a saját inkompetenciájukat akarják így fedezni...
Nálunkna FO úgy viselkedik, ahogy kell, van egy bizonyított QB, meg egy olyan projekt, akit nem is ők hoztak, viszont nekik hozni kell az eredményt, minél kisebb rizikóval és így Orton a biztos választás, de vele nem is vállalnak hosszú távú dolgot, mivel csak idénre van szerződése...StormST
Nem feltétlen a saját inkompetenciájukat akarják fedezni (senki sem tudhatja pillanatnyilag, hogy Tebow valóban nem ért első kört, illetve Newton legitim 1/1), csak a saját véleményüket, ha úgy tetszik, döntésüket próbálják alátámasztani. S ez teljesen természetes (várható, el nem ítélhető) viselkedés.
Melyik FO tette Orton-t trade block-ra, mint bizonyított QB-t? Nekem nem tűnik olyan nyílegyenes, következetes történetnek, mint ahogy a Te leírásodból következne.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Lombardi nem csodálkozik, hanem mérges... 😛Ebben a kérdésben csak a média a hibás. Hogy miért? Mivel ez csak róluk szól, az ő kettős mércéjükről. Azzzal meg csak te is elismered, amit a végén írsz, azaz hogy azért basztatják Tebow-t jobban, mint mást, mert a saját inkompetenciájukat akarják így fedezni...
Nálunkna FO úgy viselkedik, ahogy kell, van egy bizonyított QB, meg egy olyan projekt, akit nem is ők hoztak, viszont nekik hozni kell az eredményt, minél kisebb rizikóval és így Orton a biztos választás, de vele nem is vállalnak hosszú távú dolgot, mivel csak idénre van szerződése...
több mint 13 éve
tomi-tomi: szerintem te a magyarázatodhoz keresel helyzetet, nem fordítva. A denveri FO-val van bajod és hozzájuk vezeted vissza a dolgot, pedig ez nem ebben irányban menne ebben az esetben... :-PLehetséges, hogy így van. Ettől függetlenül nem tetszik és nem is fogadom el kiinduló tételként, hogy csak a média a hibás. Nem is ismerem annyira a FO-tokat, hogy konkrétan velük lehessen bajom, általában gondolom úgy, hogy egy ilyen helyzetet - ha fontos a játékos érdeke, karrierje - nem így kell kezelni.
Egy 1/1-et minden esetben 100-szor nagyobb kritikával kellene figyelni, mint egy 1/25-öt, ebben az esetben meg főleg. Elway is megkapta a magáét. Minden mozdulatát figyelték és górcső alá helyezték és ez teljesen normálisnak volt tekinthető. A hibákat kell felnagyítani, a jókat meg természetesnek venni, pont azért, mert ha a csapat szerint az 1/1 megérdemelte a cetlit, az azt jelenti, hogy egy teljes játékosnak tekintik és akkor a médiának is úgy KELL kezelnie. Egy később jövő játékosnak lehet időt adni és a vállát veregetni, de egy 1/1-nek nem...
Viszont ahol te nagyon nem kaptad el a fonalat, az az, hogy a gondhoz a mostani FO-nak semmi köze. Lombardi-nak és nekem ott van a gondunk, hogy Newton idén sokkal gyengébb kritikát kap 1/1-ként egy olyan csapatnál, ahova első számú, egyből bevethető QB-nak érkezett, kvázi megmentőként, mint amit Tebow kapott TAVALY 1/25-ként, pedig ő projekt játékosnak jött...StormST
Valóban benéztem az időbeliséget. Véleményem szerint az alaphelyzetet akkor sem változtatja meg. Newton-t 1/1-nek várták, ott is kelt el, senki nem fogja a saját "választását" (túlzottan) kritizálni ennyi idő után. Tebow-t max. 3. körösnek jósolták, ehhez képest lett 1. körös, a saját szakértelmük bizonyítása, ha Tebow-t kritizálják, akár tavaly, akár idén. Nehéz ám azt kimondani, hogy bocs, ezt benéztem. Szóval, csodálkozom, hogy Lombardi csodálkozik.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Fasza...D.J. 3-4 hét kihagyás, mert kifordult a könyöke. Bunkley-nak meg húzódott a térde. 😕 Megint jól fog kezdődni a szezon.
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 13 éve
tomi-tomi: szerintem te a magyarázatodhoz keresel helyzetet, nem fordítva. A denveri FO-val van bajod és hozzájuk vezeted vissza a dolgot, pedig ez nem ebben irányban menne ebben az esetben... :-PEgy 1/1-et minden esetben 100-szor nagyobb kritikával kellene figyelni, mint egy 1/25-öt, ebben az esetben meg főleg. Elway is megkapta a magáét. Minden mozdulatát figyelték és górcső alá helyezték és ez teljesen normálisnak volt tekinthető. A hibákat kell felnagyítani, a jókat meg természetesnek venni, pont azért, mert ha a csapat szerint az 1/1 megérdemelte a cetlit, az azt jelenti, hogy egy teljes játékosnak tekintik és akkor a médiának is úgy KELL kezelnie. Egy később jövő játékosnak lehet időt adni és a vállát veregetni, de egy 1/1-nek nem...
Viszont ahol te nagyon nem kaptad el a fonalat, az az, hogy a gondhoz a mostani FO-nak semmi köze. Lombardi-nak és nekem ott van a gondunk, hogy Newton idén sokkal gyengébb kritikát kap 1/1-ként egy olyan csapatnál, ahova első számú, egyből bevethető QB-nak érkezett, kvázi megmentőként, mint amit Tebow kapott TAVALY 1/25-ként, pedig ő projekt játékosnak jött...
több mint 13 éve
A Newton-Tebow ügy egyáltalán nem arról szól, hogy ki a kezdő, hanem az a gond, hogy a média nagyon faszul két mércével mér. Tebow-nak tavaly 1/25-ként ilyenkor már a világot kellett volna megváltania, pedig volt előtte egy bizonyított kezdő QB, fikázták, hogy túl hamar fut, pedig egész életében ezt csinálta és jól is csinálja, fikázták a dobómozdulata miatt, pedig egész szépen összerakta. Newton-nak meg minden meg van bocsátva, hiába 1/1...Pont azért mert ő 1/1 és mindenki ide várta. Nála - egy ideig - a jó fel lesz nagyítva, a hiba el lesz felejtve. Tebow-t a média nem várta (nagyon nem) első körbe, és most a FO balfaszkodása miatt köszörülhetik a csorbájukat - be akarják bizonyítani (és a kialakított helyzet lehetőséget is teremt rá!), hogy igazuk volt tavaly, tényleg nem első körös. Nem azt kéne egyértelműsíteni, hogy Tebow a kezdő, hanem, hogy ő az első számú backup, illetve tudják pontosan és határozottan, hogy mi a jövője a csapatnál.
Miért érdemel Newton ennyivel másabb mércét?StormST