Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 13 éve
3T még nem szorította ki Vickersont v Leonardot? 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
TC első nap délelőtt:1st team offense:
QB: Orton
RB: Moreno
WR: Decker, Lloyd, Royal, Willis
TE: Quinn, Thomas
OL: Clady, Beadle, Walton, Kuper, Franklin
1st team defense:
DE: Doom, Ayers
DT: Vickerson, Leonard
MLB: Mays
OLB: DJ, Mohamed
CB: Champ, Goodman
S: McBath, McCarthy
Kiderült, hogy Hill kiszáradás miatt hiányzott, gondolom elszokott a Mile High-tól a nyáron... 😛
Dawkins ott volt az edzésen, de úgy tűnik, hogy amíg tárgyalnak a szerződésének átalakításáról, addig inkább nem kockáztat...
Bay-Bay is ott volt, végzett is valamennyi kondicionáló munkát...
Mays hívta a play-eket a D oldalon...
Allen a fumble recovery-re fektetett nagy hangsúlyt a D oldalon az első edzésen, ami előtt Doom-al, Champ-el és Dawkins-al beszélgetett sokat bemelegítés közben...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
aztec
1 360
ugye milyen okos vagyok?és még azt is tudom, hogy ugyanarra az egyetemre jártak, hűű. kezdek magamra büszke lenni...Riley Cooper - Tim Tebow reunion? 😀aztecgrat, felismerted a kapcsolatot cooper és denver között.Höri
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Riley Cooper - Tim Tebow reunion? 😀aztecgrat, felismerted a kapcsolatot cooper és denver között.
több mint 13 éve
Hmm...Orton úgy nyilatkozott a trade pletykákról, mintha már nem is lenne szó trade-ről... :/
több mint 13 éve
Most van az első edzés. Orton edz az első csapattal. Renaldo Hill viszont hiányzik, ahogy Buckhalter is. Hír még, hogy Franklin és Irving elvileg aláírt...
több mint 13 éve
Itt vannak az új mezszámok/újak mezszámai:http://blog.denverbroncos.com/denverbroncos/inside-the-numbers/
több mint 13 éve
a WR témához annyit, hogy (már az Eagles topikba is írtam), eléggé kifelé áll Riley Cooper rúdja, márpedig ő csak itt landolhat.HöriÁmen testvérem... 😊
több mint 13 éve
a WR témához annyit, hogy (már az Eagles topikba is írtam), eléggé kifelé áll Riley Cooper rúdja, márpedig ő csak itt landolhat.
több mint 13 éve
Ayers mezszámot vált, visszatér a college-ben használ #91-hez...
több mint 13 éve
szaba
10 545
Legyen úgy. 😊Érdekes egy lelki világod van, ezt már sokadszor állapítom meg... 😛Ahogy te is... 😛StormSTNem biztos az 😛 Nem annak örülök, hogy kuka, hanem hogy JMD-féle kuka.szaba
Szerintem Bay-Bay pont a normálisabb pick-ei közé tartozik, peche meg bárkinek lehet. Majd visszajön erősebben... 😊StormST
több mint 13 éve
xrace77
4 515
BigAl egy 2013/5-ös (!!) pick-ért a Pats-hez ment. Valszeg nem lett volna rá cap helyünk, így szerintem be se szálltunk a versenybe, hiszen akkor a Gaffney trade-ben is bele lehetett volna vonni...StormSTEzért lenne fontos egy gyors Orton trade, nővelhetné a csapat a mozgásterét az FAn.
Aláírt 3 hátsó körös draftolt Virgil Green TE, Julius Thomas TE és Mike Mohamed LB.
több mint 13 éve
BigAl egy 2013/5-ös (!!) pick-ért a Pats-hez ment. Valszeg nem lett volna rá cap helyünk, így szerintem be se szálltunk a versenybe, hiszen akkor a Gaffney trade-ben is bele lehetett volna vonni...
több mint 13 éve
Érdekes egy lelki világod van, ezt már sokadszor állapítom meg... 😛Nem biztos az 😛 Nem annak örülök, hogy kuka, hanem hogy JMD-féle kuka.szabaAkkor ő kuka. :cool:szabaAhogy te is... 😛StormST
Szerintem Bay-Bay pont a normálisabb pick-ei közé tartozik, peche meg bárkinek lehet. Majd visszajön erősebben... 😊
több mint 13 éve
szaba
10 545
Nem biztos az 😛 Nem annak örülök, hogy kuka, hanem hogy JMD-féle kuka.Ahogy te is... 😛StormSTTe néha szoktál visszaolvasni is? 😛StormSTAkkor ő kuka. :cool:szaba
több mint 13 éve
Ahogy te is... 😛Akkor ő kuka. :cool:szabaBey Bey már nem is számít?szabaTe néha szoktál visszaolvasni is? 😛StormST
több mint 13 éve
szaba
10 545
Akkor ő kuka. :cool:Te néha szoktál visszaolvasni is? 😛StormSTA Lloyd-Royal-Decker sorral az égvilágon semmi baj. Csak miért érzem úgy, h lesz még sérülés a TCnkben...Black_AdderBey Bey már nem is számít?szaba
több mint 13 éve
xrace77
4 515
Beteg szegény (achilles), szezon végére talán egészséges lesz.Bey Bey már nem is számít?szabaNameg a prófétának nem is kell elkapó, majd csinál magának párat.A Lloyd-Royal-Decker sorral az égvilágon semmi baj. Csak miért érzem úgy, h lesz még sérülés a TCnkben...Black_Adder
Plusz fut egy 1500 yardot mellé.
Mondjuk Lloyd meg Royal azért elég jó így is.Delonso_
több mint 13 éve
Te néha szoktál visszaolvasni is? 😛Bey Bey már nem is számít?szabaNameg a prófétának nem is kell elkapó, majd csinál magának párat.A Lloyd-Royal-Decker sorral az égvilágon semmi baj. Csak miért érzem úgy, h lesz még sérülés a TCnkben...Black_Adder
több mint 13 éve
Mert ez Royalnál és Deckernél is faktor.Tebow-t én nem féltem, Royal-t annál inkább, Decker-ről meg mindig is tudtuk, hogy lutri, de remélhetőleg egyikkel se lesz gond... 😊
És Tebow stílusában is benne van sajnos a sérülés, itt már komolyan zúznak scramblingnél.
Edit mondja: bár elnézve az utóbbi képeit olyan izomzata van mint az LB- k közül is keveseknek.Delonso_
több mint 13 éve
szaba
10 545
Bey Bey már nem is számít?Nameg a prófétának nem is kell elkapó, majd csinál magának párat.A Lloyd-Royal-Decker sorral az égvilágon semmi baj. Csak miért érzem úgy, h lesz még sérülés a TCnkben...Black_Adder
több mint 13 éve
Mert ez Royalnál és Deckernél is faktor.És Tebow stílusában is benne van sajnos a sérülés, itt már komolyan zúznak scramblingnél.
Edit mondja: bár elnézve az utóbbi képeit olyan izomzata van mint az LB- k közül is keveseknek.
több mint 13 éve
Nameg a prófétának nem is kell elkapó, majd csinál magának párat.A Lloyd-Royal-Decker sorral az égvilágon semmi baj. Csak miért érzem úgy, h lesz még sérülés a TCnkben...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Nameg a prófétának nem is kell elkapó, majd csinál magának párat.Plusz fut egy 1500 yardot mellé.
Mondjuk Lloyd meg Royal azért elég jó így is.