NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
2007 január. Nagyon ritkán néztem még college focit. Nem igazán tudott lekötni. Az eredményeket követgettem mert néha írtuk róla de max ennyi.tessék én már 44nél tartok 😛 (a nem kezdő broncos pályára lépéseit most nem számoltam)haromtEgy tebowteista bíborostól ez elvárás is 😊Sobri Jóska
Aztán lejátszották az azévi Fiesta Bowlt. Az ottani végjáték lenyűgözött
http://www.youtube.com/watch?v=FWFbGw-jZvc
Ezért gondoltam megnézem a döntőt. Ohio State-Florida
Nem volt semmi emlékem a floridáról, az Ohio Statet láttam már előtte de nem voltak szimpik. A Gators teljesen ismeretlen volt nekem. Max a draft esélyeseit ismertem. Sőt mondhatjuk azt is hogy főleg amiatt néztem, mert érdekelt Reggie Nelson(lol) mint top safety
Elkezdtem nézni. Semmi extra. Aztán egyszercsak eltünt a pályájáról az akkor Gators QB, Chris Leak. Bejött egy nála 2x nagyobb gyerek. Megkapta a labdát és shotgunból belefejelt a tömegbe jópár yardért. Mondom jó biztos valami RB direkt snap
majd megint bejött és megint hátrafejelte Laurinaitist meg AJ Hawk-ot. Ekkor irták ki, hogy Tim Tebow, QB, Freshman.
Ekkor döntöttem el hogy a college>NFL. És hogy ez az ember nem normális és ez nekem a kedvencem lesz.
A 2007-es szezonban már az összes Florida meccset megnéztem. Nem voltak jók mert retek volt a védelem, de Tebow úgy nyert Heismant, hogy egy pillanatig nem volt kérdéses nekem, hogy más nyerheti, 52 TD-t ért el abban a szezonban ha jól emlékszem...
Ez Tebowizmus?
több mint 13 éve
tessék én már 44nél tartok 😛 (a nem kezdő broncos pályára lépéseit most nem számoltam)haromtEgy tebowteista bíborostól ez elvárás is 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
tessék én már 44nél tartok 😛 (a nem kezdő broncos pályára lépéseit most nem számoltam)
több mint 13 éve
És végre, megszületett a Tebowteizmus, mint vallás.Ez azért jó vallás, mert téríteni sem kell, hiszen az Isten (Tebow) mindenkinek megjelenik saját személyében, csak nézni kell, és mire vége a misének (meccsnek) az ember azon veszi észre magát, hogy akarata ellenére is tebowteista lett. 😊
Pápa - I. Sobri Jóska pápa
Bíborosok - StormST, haromt
Püspök - TheMileHighCity
Szerzetesek - Black_Adder, JC6
Térjetek meg, leendő Tebow fanok!!
😀 😀 😀JC6
Jó sok istentiszteletet jövőre is. Akár 19et zsinórban :p
több mint 13 éve
aztec
1 360
Majd fog, nem is egyszer. Lesz neki is 3-4 eladott labdás estéje 😛http://static.nfl.com/static/content/public/image/getty/2010/09000d5d81d3a844_gallery_600.jpgJó hát nem nehéz úgy, hogy soha nem játszik rosszul 😀FViktor93
csoda hogy imádják? 😀
El kell ismerni Orton még jobb irányító TTnél, de Orton könnyen meg tud törni, TT pedig akkor se adja fel, ha bűn rosszul játszik.Megy előre, mint a gép, tudja, hogy úgyis megnyeri, vagy legalább úgy megy le a pályáról, hogy mindent megtett.aztec
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
http://static.nfl.com/static/content/public/image/getty/2010/09000d5d81d3a844_gallery_600.jpgJó hát nem nehéz úgy, hogy soha nem játszik rosszul 😀
csoda hogy imádják? 😀
El kell ismerni Orton még jobb irányító TTnél, de Orton könnyen meg tud törni, TT pedig akkor se adja fel, ha bűn rosszul játszik.Megy előre, mint a gép, tudja, hogy úgyis megnyeri, vagy legalább úgy megy le a pályáról, hogy mindent megtett.aztec
több mint 13 éve
az edző és Elway helyzetről, elképzelésekről. Paige. Visszafogott stílusban...Hát nem sok a különbség az itt a fórumon felmerült nevek és Woody írománya között. Talán, ha jól emlékszem Wade Phillips még nem volt nálunk(mármint a fórumtalálgatások között). Phillips, mint DC? Hát nem is tudom. Mondjuk én Szamuráj Mike-nak sem nagyon örülnék.
http://www.denverpost.com/paige/ci_16955095?source=rssharomt
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
az edző és Elway helyzetről, elképzelésekről. Paige. Visszafogott stílusban...http://www.denverpost.com/paige/ci_16955095?source=rss
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Jaj Istenem, legyen igazad 😊Meddig lesz nálunk TT? 😀JC6Remélem legalább annyi évig, mint Elway és legalább ugyanannyi SB győzelemmel... 😊StormST
több mint 13 éve
Meddig lesz nálunk TT? 😀JC6Remélem legalább annyi évig, mint Elway és legalább ugyanannyi SB győzelemmel... 😊
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
aztec
1 360
http://static.nfl.com/static/content/public/image/getty/2010/09000d5d81d3a844_gallery_600.jpg csoda hogy imádják? 😀
El kell ismerni Orton még jobb irányító TTnél, de Orton könnyen meg tud törni, TT pedig akkor se adja fel, ha bűn rosszul játszik.Megy előre, mint a gép, tudja, hogy úgyis megnyeri, vagy legalább úgy megy le a pályáról, hogy mindent megtett.
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Meddig lesz nálunk TT? 😀
több mint 13 éve
Tebow to start vs. Chargers
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
GMC Never Say Never Tim Tebow-valDrive of the week szintén Tim Tebow-val 😊
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
De te nem Dawkteista vagy? 😀Black_AdderHát ezen besírtam 😀
Kösz tesó 😛
több mint 13 éve
És végre, megszületett a Tebowteizmus, mint vallás.De te nem Dawkteista vagy? 😀
Püspök - TheMileHighCity
😀 😀 😀JC6
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Jövőre népszámláláskor ha rákérdeznek a vallási hovatartozásomra ez lesz a válaszom. 😀LOL. Ez jó 😀
TYTről megjött a meccs. 😊xrace77
több mint 13 éve
Még?
több mint 13 éve
szaba
10 543
Ahhoz képest Tebow csak nálam tolja GM ben.Delonso_Még. Pedig volt QB-d is 😕
több mint 13 éve
Ahhoz képest Tebow csak nálam tolja GM ben.
több mint 13 éve
kubiak nagyon jó OC, de az igazolások illetve az egyéb HC dolgok nem neki valóak.GM: Tálosi Tibor 😊
tessék az álom edzőigárdám jövőre
(a front office elvileg aláírt Elway, a pontos funkcióját még nem tudni, de valahol a GM fölött lesz. Kb mint Tuna)
HC: Jim Harbaugh
OC: Kubiak
DC: Singletaryharomt
több mint 13 éve
xrace77
4 515
És végre, megszületett a Tebowteizmus, mint vallás.Jövőre népszámláláskor ha rákérdeznek a vallási hovatartozásomra ez lesz a válaszom. 😀
Püspök - TheMileHighCity
😀 😀 😀JC6
TYTről megjött a meccs. 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Beállok én is szerzetesnek 😀LOL 😀
http://prod.static.broncos.clubs.nfl.com/assets/images/imported/zip/2010/08-August/100807_practice/100807_practice-TimTebowshowsoffhisrookiehaircut--nfl_medium_540_360.JPG
😀aztec
oké 😀