Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
...ulpianus
bújj el ulpi, amiért kipécéztél, nem csak én sírtam..amúgy meg, "meccsen" sose vagyok magamnál... 😊

1. 0-10
2. utolsó előtt SD futás
3. utolsó SD futás
4.-re nem emlékszem 😀
több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Delonso_: +1.
Amúgy most nem fogadtál? 😊
JC6
Akartam de a helyen ahol fogadok (nem akarom reklámozni) lassúk voltak és nem jött még be a hétórásiakból a pénz.
Így kimaradt, pedig az összes tízórási tippem nyert.
(a hétórásiak is egy kivételével, de ott meg jó odds volt)
több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
És az egészben az a legjobb, hogy élvezem a meccs minden egyes percét (még ha nem szerzünk pontot 10 percen keresztül, jönnek a drop-ok, stb., ). Te is így vagy vele, nem? 😊JC6
Én nem így emlékszem. A meccs alatt sírtatok megint. 😛 Ki is gyűjtöttem párat, hogy mire gondolok:

mitagadás, nem erre számítottam....JC6
öcsém, rossz előérzetem van...JC6
BAMMEG MÁR !!!!!!!!JC6
na eddig voltam optimista, kiszopunk mint a szar.... 😕Black_Adder
dettó...JC6

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
A hátralévő 5 meccsből egy tuti bukó, le se kellene játszani a Pats ellen, a Chicago fogható a tegnapi Hanie formájával.A Vikings kérdéses meg, ha Petersont összerakják addigra rendesen, akkor a futásoknál sokat szívhatunk.Sajnos a Bills már mutatott életjeleket magáról a Jets ellen, és ugye uccsó forduló KC, az kegyetlen egy meccs lesz.Nem tudom, hogy a védelem el tud-e vonatkoztatni attól, hogy az ellenfél irányítója Orton. Bár Palko játszana 😕

Az offense pozitívuma azért, hogy 4 perccel tovább birtokolják meccsenként a lasztit a sok futás miatt, tud pihenni a defense addig.

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Delonso_: +1.
Amúgy most nem fogadtál? 😊

Black:
Remélem én is, hogy a Vike's ellen több passz lesz, és eme 1 hét alatt is fog fejlődni TT. Az O# nem a legjobb, de nem is a legrosszabb, hála Istennek.

És az egészben az a legjobb, hogy élvezem a meccs minden egyes percét (még ha nem szerzünk pontot 10 percen keresztül, jönnek a drop-ok, stb., ). Te is így vagy vele, nem? 😊
több mint 14 éve
Hát ezzel kicsit vitatkozom, itt messze több a drop.
És ne a Barnákat vegyük alapul, ahol szintén.

Láthatóan sokszor nem tudnak elszakadni az elkapók, Tebow szeme folyamatosan cikázik köztük.
Ilyenkor bejátszanak olyat is hogy ott volt az ember szabadon, de ugye ő nem felülről nézi mint mi.
Ha megtalálta az embert is még könnyű elkapásoknál is borzalmas dropok vannak. Ezt a kommentátorok is gyakran megjegyzik, hogy bár lehet őt szídni a pontatlanság miatt de nézzük meg kiknek dobál és azok mit csinálnak.

Egy dolgot emelnék még ki, néztem két hosszú passzát is és nem bukdácsolt a spirál.
több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 323 — we almost always almost win
Igaz, visszanéztem, és javítottam. Köszi.

Amúgy Black tesó, lehetne pontosabb Tebow, de 3 sima drop volt. Ha azok megvannak, egyből más a leányzó fekvése. Szerintem. Két rossz passzra emlékszem. Végül is, az jó, nem? 😀JC6
írtam a sok drop-ot, de azok nélkül is lehetne pontosabb. Amúgy 2-re emlékszem, azok viszont nagyon csúnyák voltak, de nem csak a denveri WR-ek droppolnak, amellett kéne egy olyan jó 60+os comp%. Főleg 3rd downoknál.
Azért korai elhinni, h az offense szárnyal.

A Vikings ellen amúgy majd pont lehet passzolni. Allen-t valahogy meg kell fogni, ha kell 2TE-t, vagy 1RB 1TE ráállítani, úgy is olyan szar a secondaryjük, h belefér.
Még messze van, de ellenük kéne már egy igazán jó passz teljesítmény is TT-től. Lehetne passoption is addigra a playbookban, az lesz a legideálisabb pont bevetni...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Igaz, visszanéztem, és javítottam. Köszi.

Amúgy Black tesó, lehetne pontosabb Tebow, de 3 sima drop volt. Ha azok megvannak, egyből más a leányzó fekvése. Szerintem. Két rossz passzra emlékszem. Végül is, az jó, nem? 😀
több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
...

szerk.: 5. legjobb D# a ligában 😛JC6
Ezt meg hol láttad? Illetve milyen statisztikai mutatóban? 😊StormST
reggeli közben néztem, inkább hallgattam a belinkelt videót, és ott hallottam.

szerk.: hoppá. félrehallottam. az utolsó 4 meccsen...JC6
Most a D 18. a ligában, passz ellen 17., futás ellen 18. jelenleg a csapat. Lesz még ez feljebb is, ha így folytatják. 😊 😉
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
...

Ezt meg hol láttad? Illetve milyen statisztikai mutatóban? 😊StormST
reggeli közben néztem, inkább hallgattam a belinkelt videót, és ott hallottam.

szerk.: hoppá. félrehallottam. az utolsó 4 meccsen...
több mint 14 éve
+ Von Miller már nem DRoY hanem RoY nálam
+ Dumervil visszatért. Év elején sérüléssel bajlódott, de azóta 4 meccsen 5,5 sack
+ DJ Williams, kevés szó esik róla, de most is volt pl 12 elhanyagolhatatlan szerelése.
+ Úgy összességében most a passz elleni védekezésünk volt jó, pedig attól eltekintve h sokszor eladja a labdát a köcsög, általában egy csomó yardot összehoz

+ McGahee újabb mérkőzése 100+ futott yarddal. Ha jól számolom 5. a szezonban.
+ Decker óriási kincs. Az egyetlen elkapó akinek TT TD-t tud adni 😊 Ő meg mást nem is csinál, csak elkapja azokat a TD-ket

+ Újabb 4th quarter comeback. 😊

+- ST. colquitt ma nem volt kiemelkedő, de még mindig nem panaszkodhatunk, az idióta holdingnak a kickretrunél nagy ára volt. Amúgy is minek visszahordani 20 yard nem rossz mezőny pozíció. Punt returnben viszont nagyon jók vagyunk, megkockáztatom h a liga elit mögött közvetlen...

- Sok drop
- TT is lehetne pontosabb. Megint csak 50%
- 3rd%. Hagytunk ki néhány megoldhatót is
- Rohadtul sok büntetés
- Matthewsnak 3 100+ meccse van. Mindhárom a Broncos ellen. Ez nagyon nem jó jel...
- Nyert a Raiders és a Bengals is, pedig mindkét meccs alakulhatott volna fordítva is, na de mindegy, egyelőre azért a saját sorsunkkal legyünk elfoglalva.

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
StormST Denver Broncos 12 420 — SB 50 Champion @ Grund
...

Ezt meg hol láttad? Illetve milyen statisztikai mutatóban? 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Na szóval, hirtelen ami így eszembe jut, reggel 😀

+ a D# tart minket meccsbrn hetek óta, ezen nincs mit vitatni. A TT-éra alatt volt egy eléggé többtényezős Lions elleni kisiklás, de ez mellett az ellenfeleket 20 illetve 15 pont alatt tartottuk, kivétel a gayders, de az is elhanyagolható 24 kapott pont volt, mivel nyertünk.
+ egyértelmű fejlődést látok Tim-nél, a passzoknál, jó tett ez a 10 nap.
+ Dawkins nálam MvP! (kicsit "haza"beszélek)
+ McGahee amikor kellett villant. Decker: hatalmas elkapás. Rosariao 😊. Colquitt. Prater!! ill. az egész D#.

- sok bünti (az egyik zebra mondjuk rohadtul elnézte a DPI-t, szal nem kellett volna az OT, de így mindegy)
- Ball-al csinálni kéne valamit. nem rossz gyerek, néha jól jön futáskor, de a szívbaj kerülget, ha meglátom miket csinál...
- tökösnek kell lenni, be kell vállalni a 4&1-et Fox bácsi, hisz nálunk van Tim Tebow!
- futás elleni D#, főleg az első félidőben, de voltak parás szituk a másodikban illetve az OT-ban.

Kicsit féltem, hogy megszakad a jó sorozat, de a csapat hozta amit kell, még, ha nehezen is. Szerethetőek, nagyon is, minden hibájuk ellenére! Nagyon kemény meccsek jönnek, nem szabad lebecsülni a vikingeket. A medvék védelmétől tartok, viszont remélem 3 hét múlva a Pats 10-3-al fog állni, sima csoportgyőztesként, így ellenünk már tartalékolnak majd.

Ha hozunk még 3 meccset elégedett leszek. Benne van a csoportgyőzelem, a WC a csapatban, érzem, tudom, de nem a saját kezünkben a sorsunk 😊

http://www.nfl.com/videos/nfl-network-gameday/09000d5d82488503/When-will-the-critics-believe?module=HP11_cp

DENVER
BRONCOS
FOREVER
!!!

szerk.: 5. legjobb D# a ligában 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Te inkább írd a malaszttal teljes Tebow-t az NSO-n, kedves Stez 😀
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 823 — Whoops, looks like something went wrong.
Én csak annyit írnék: szegény Sobri.... 😀

Ja meg ezt:

11 meccsen 9 SD győzelem volt eddig. Az utolsó 4 meccset elbuktuk, az 5.-et már nem. Így kell ezt csinálni, jó ez az 5-ös szám 😛

Ja és ezt: Dawkins egyértelműen a legnagyobb király, nálam MVP!JC6
Dawkins nem lehet MVP, mivel Tebow lesz az

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A CIN-nek 3 vereség így kinéz, szerintem, az OAK-nek meg szintén 3, de lehet 4...
Mondjuk ki nem szarja le, nyertünk 😀 áh, nem bírok elaludni 😀
több mint 14 éve
mindkét csapat megnyerhette volna, és nem feltétlen azért örülhetünk mi, mert jobbak voltunk, de ki nem szarja le 😀

Miller tackle for loss-ja nagyon kellett, Doom kezdi bepótolni amit év elején elmulasztott, szóval alakul vmi a D-ben, mégha most kicsit szét is futottak...

Sajnos nyert a Raiders és a Bengals is, így se a divízió, se a wildcard nem került közelebb, de le se szakadtunk.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én csak annyit írnék: szegény Sobri.... 😀

Ja meg ezt:

11 meccsen 9 SD győzelem volt eddig. Az utolsó 4 meccset elbuktuk, az 5.-et már nem. Így kell ezt csinálni, jó ez az 5-ös szám 😛

Ja és ezt: Dawkins egyértelműen a legnagyobb király, nálam MVP!
több mint 14 éve
StormST Denver Broncos 12 420 — SB 50 Champion @ Grund
😀 Azt hiszem még álmomban is vigyorogni fogok, de hogy nap közben végig, az biztos... 😀

Megint szarok voltunk, de megint nyertünk, így kell ezt csinálni... 😀

A Broncos-Chargers óta, ahol leüldözte a Chargers Orton-t a pályáról:
Broncos (Tebow) 5-1
Chargers 0-6

Na, ezért nem tanácsos Denverben nyerni, de hogy mi azért a zakóért egy darabig hálásak leszünk, az biztos!! 😂

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 14 éve
burzum4ever 66
A csoport mostantól gyakorlatilag kétesélyes. Tebow jól láthatóan fejlődik. A sérülések nem komolyak (Clady és Decker is visszatértek meccs közben). Komoly esélyeink vannak a wildcardra.
több mint 14 éve
Tebow 210 total yard TD
És az ezredik game winning drive.

Knock-knock Mr Elway.
több mint 14 éve
xrace77 Denver Broncos 4 624
Sharpe <-> Tebow interjú, egy kis érdekes részlet:

Sharpe: " You're the QB. You signed up to throw the football"
Tebow: "I signed up to win games"

No, hát ebben a két mondatban benne van az anti-Tebow mozgalom fő gondolata és az ellenük felhozott legjobb válasz... 😊StormST
Így kell leépíteni az okoskodókat. 😛

Tebow nyerte az eheti Never say never moment of the week szavazást is. 😊xrace77
a hétvégén kicsit kimaradtam az eseményekből, mit még?

Ja itt egy kis videó a Tebow offenseről:
http://www.nfl.com/videos/nfl-network-gameday/09000d5d8247758d/The-Tebow-offense?module=HP11_content_streamBlack_Adder
Mást nem.
Kicsit félrevezetően írtam, is helyett megintet kellett volna. 😊
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 876
Lloydnak még 4 elkapás kell a 30-hoz. 😊xrace77
és meg is van. minő öröm és bódogságJC6
Na mivan, nem állod a fogadást? 😀 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Lloydnak még 4 elkapás kell a 30-hoz. 😊xrace77
és meg is van. minő öröm és bódogság
több mint 14 éve
Sharpe <-> Tebow interjú, egy kis érdekes részlet:

Sharpe: " You're the QB. You signed up to throw the football"
Tebow: "I signed up to win games"

No, hát ebben a két mondatban benne van az anti-Tebow mozgalom fő gondolata és az ellenük felhozott legjobb válasz... 😊StormST
Így kell leépíteni az okoskodókat. 😛

Tebow nyerte az eheti Never say never moment of the week szavazást is. 😊xrace77
a hétvégén kicsit kimaradtam az eseményekből, mit még?

Ja itt egy kis videó a Tebow offenseről:
http://www.nfl.com/videos/nfl-network-gameday/09000d5d8247758d/The-Tebow-offense?module=HP11_content_stream