NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 693
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 13 éve
Az igazsághoz hozzá tartozik az is, hogy kaptunk némi bírói támogatást és nem a liga legerősebb secondaryje ellen jött össze ez a 300+ yard. De akkor is basszus megfordította -17-ről! Volt egy INT-je azt leszámítva kifogástalanul játszott, még mindig 100 fölött van a passer ratingje, több TD-t adott mint mondjuk Clau, és meccset nyert a Broncos-zal! Mindezt egy nagyon gyenge fal mögött, egy nem rá szabott playbookkal, béna playcallal és úgy, h mindössze 2 hete edz a kezdő csapattal. Mi lesz itt 2 év múlva, amikor hivatalosan is lehet, h lesz belőle valami? 😛
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
gratula meg mindenés nem akarok károgni
(de tényleg)
igaz csak a múlt heti meccset láttam tibótól
de ami itt megy két meccs után vele kapcsolatban
hát...azért ezzel még szerintem várni kellene
jövőre kiderül
😊
mindenesetre remélem látom még nálatok akkor is
még ha college-ban nem is szerettem
😊
több mint 13 éve
maxi respect a csapatnak és Tebow-nak külön is.a fantasyban döntőt játszottam, ő lett a kezdőm, bevállaltam. Nem is rajta ment el a meccs.
Tebow sokra viszi még, sok sikert a pályájához! A következő héten is GO BRONCOS!!!!
több mint 13 éve
Végre újra bejött a fórum, hajban csak magamban tudtam örömködni... 😀Nagyon nagy győzelem volt, Tebow megmutatta, hogy nagyon jó esélye van, hogy kiváló NFL QB legyen. 😊
Nálam rajta kívül még két hőse van a meccsnek, Lloyd (aki immár a második legtöbb yard-ot elkapó Broncos WR egy szezon alapján Rod 1600+ yard-os szezonja mögött) és Buckhalter, aki most hozta azt, amit lassan 2 éve minden meccsen várnánk tőle... 😊
Előre a köcsögök ellen, egy szép befejezésért! 😀
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
Tebow nyerő típus ez most is kiderült.TocaBizony. És ebben a sportban ez nem elhanyagolható szempont. Ennyire sokat számít a képességeken felül a hozzáállás. Remélem akárki is megy edzőnek Denverbe, belátja, hogy a 2010es évek QB-gigásza az irányítója, és nem azzal lesz elfoglalva, hogy Tebow milyen mozdulattal/ívben/stb. dob, hanem köré píti a 2010es évek meghatározó dinasztiáját. JMD bánhatja, hogy elbénázta, ha alatta válik kezdővé Tebow, majd a következő években pár SB-győzelem, akkor simán HoF-er HC lehetett volna kb. 45 éves korára, és mindenki őt isteníti, hogy meglátta a lehetőségeket Tebow-ban. Így meg viselheti a bohócsapit.
több mint 13 éve
Második mérkőzésén ahol kezdő 300+ dobott yard, plusz a 4. negyedben húzza be a győzelmet 😀 Vajon ki lesz a hét újonca? 😛aztecmármint az a kérdés, hogy ki kapja a "Tim Tebow rookie of the week" díjat?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Ki sem kell írni a választást
több mint 13 éve
aztec
1 360
Második mérkőzésén ahol kezdő 300+ dobott yard, plusz a 4. negyedben húzza be a győzelmet 😀 Vajon ki lesz a hét újonca? 😛
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ha normális edző jön simán jó csapat lehet Denverben .TocaBárcsak igazad lenne. Ha összejön jövőre a PO, bárhol is laksz, a vendégem vagy 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
De akkor is epic battle lesz. A jó és a rossz klasszikus csatája 😛haromtebben TT fogja játszani a csúf szerepét? 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Tebow megérkezett az NFL-be, első hazai startnak ideális volt. 😀Denverben jó ómen a TT monogramm 😊 Tulo, Tebow (na meg én 😀 )
Jelenleg a 2-4. helyen vagyunk a draftra, azonos mérlegünk van a Bengals-szal és a Bills-szel, valahol itt fogunk célbaérni, szóval szerencsére ezt sem basztuk el, remélem az utolsó fordulóban sem fogjuk. Bár ha a köcsögök még kieshetnének a playoff-ból, akkor basszuk meg őket is lendületből, Tebow bármire képes. 😛TheMileHighCity
A köcsögök már kiestek, ergo leszarják. De akkor is epic battle lesz. A jó és a rossz klasszikus csatája 😛
több mint 13 éve
Tebow megérkezett az NFL-be, első hazai startnak ideális volt. 😀Jelenleg a 2-4. helyen vagyunk a draftra, azonos mérlegünk van a Bengals-szal és a Bills-szel, valahol itt fogunk célbaérni, szóval szerencsére ezt sem basztuk el, remélem az utolsó fordulóban sem fogjuk. Bár ha a köcsögök még kieshetnének a playoff-ból, akkor basszuk meg őket is lendületből, Tebow bármire képes. 😛
több mint 13 éve
Tebow egy állat.... Anélkül hogy azt hinném, két meccs után kéne valakit hatalmas QB nak kikiáltani szeretném megkérdezni azokat akik azt mondták talán három év múlva lehet belőle valami, most jól vannak?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
1 start a sötét oldal ellen, második start az ördögös sisakos Texans ellen, 3. start a sátán ellen.Gratulálok nektek. Tebow elképesztő nagyot játszott. Nem tudom, hogy a következő körben ki ellen játszotok, de retteghetnek.BondiThx.
Ez lesz tőle a szokásos 😀
Jövőhéten a Chargers ellen azért már nehezebb dolga lesz, de otthon lesz az is, ott meg kezdőként eddig veretlen 😀Black_Adder
ideális sorozat 😊
több mint 13 éve
Gratulálok nektek. Tebow elképesztő nagyot játszott. Nem tudom, hogy a következő körben ki ellen játszotok, de retteghetnek.BondiThx.
Ez lesz tőle a szokásos 😀
Jövőhéten a Chargers ellen azért már nehezebb dolga lesz, de otthon lesz az is, ott meg kezdőként eddig veretlen 😀
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Egyébként amit félidőben rívást levágtatok, azért szégyelljétek össze magatokat. 😛 Believe in Tebow.Dömenem benne nem bíztam hanem a defenseben és az edzőkben 😛
Őket már ő sem tudja helyettesíteni 😊
több mint 13 éve
Egyébként amit félidőben rívást levágtatok, azért szégyelljétek össze magatokat. 😛 Believe in Tebow.
több mint 13 éve
Gratulálok nektek. Tebow elképesztő nagyot játszott. Nem tudom, hogy a következő körben ki ellen játszotok, de retteghetnek.BondiTebow nyerő típus ez most is kiderült. Szerintem rajta kívül kevés ember hitte hogy megnyerhetik.
Egyet sajnálok SD vereségben, sokkal viccesebb lett volna ha jövőhéten Tebow veri ki őket 😊
Érdekes amúgy hogy a defensetek is minimális életjelet ugyan de mutatott. Ha normális edző jön simán jó csapat lehet Denverben .
több mint 13 éve
Gratulálok nektek. Tebow elképesztő nagyot játszott. Nem tudom, hogy a következő körben ki ellen játszotok, de retteghetnek.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nyertünk 😀TT volt az ász, nagyon nagyot játszott 😊
Remek Karácsony volt, nyert a Tottenham, és a DENVER, plusz szívott az SD 😀 😀
YEAHH 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem lesz 1/1 😊
több mint 13 éve
injury statusz:Questionable: Moreno, Bruton, Dawkins, McBath, Orton, Bay-bay
Probable: Coats, Royal
több mint 13 éve
Karácsony alkalmára megvan a végeredménye az év denveri sportolója választásnak. A Broncos-t Orton képviseli a top5-ben. 😊http://denversports.blog.hu/2010/12/24/a_2010_es_ev_legjobb_denveri_sportoloi_eredmenyek
több mint 13 éve
Moreno már limitált edzést tudott végezni, Jamal pedig a szokásos csütörtöki pihenőjét töltötte. Más nem változott.Black_AdderMég annyi, hogy ha Prater már valóban IR, akkor felesleges néznünk. 😊
több mint 13 éve
StormST összefoglalója a Raiders-meccsről, azaz a Tebow-showról. 😊http://denversports.blog.hu/2010/12/23/broncos_raiders_a_szep_jovo_igerete