Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 198
azért nem mind1, hogy mondjuk 10ből 9szer "csak" lenyom a földre egy DE/LB vagy sprintelés közben szembe jön egy Ray Lewis...
Amadeus91
Nézd meg Ray Lewis méreteit, életkorát, elhasználtságát, stb, és Tebow-ét. Egy ilyen 1 vs 1 csattanásnál én Tebow-ra tennék...Sobri Jóska
Lewis csak egy példa volt.

Szerinted mezőnyben egy Polamalu vagy egy másik jó kötésű Safety (esetleg Corner), LB szarozni fog vele? Igen voltak akiket zsebben nyomtak agyon, ahogy mondod ez benne van. Ettől független nem tudnék egy olyan irányítót mondani akinek lazán azt mondanám, hogy "fussál fiam, simán lenyomod a LB-t" (majd megbosszulunk) Egyébként azt mondod, hogy ha üzemszerűen van futtatva mint 1 futó, akkor kisebb az esélye, hogy agyoncsapják, de ha megnézed, hogy a legtöbb futó 30 éves korára már nem talál magának csapatot, vagy csak olyan teljesítményre képes, amely árnyéka annak amire "fiatalon" képesek.

A College meg College....

egyébként félreértések elkerülése végett, sokra tartom Tebow-t, szimpatikus, hogy győztes típus, hogy küzd. Megvan benne az amire szüksége van egy jó profi sportolónak fejben.
több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593
azért nem mind1, hogy mondjuk 10ből 9szer "csak" lenyom a földre egy DE/LB vagy sprintelés közben szembe jön egy Ray Lewis...
Amadeus91
Nézd meg Ray Lewis méreteit, életkorát, elhasználtságát, stb, és Tebow-ét. Egy ilyen 1 vs 1 csattanásnál én Tebow-ra tennék...Sobri Jóska
Én egyenlőre még Lewis bácsira...Nem hinném, hogy Tebow seggrefejelné az öreget 😊
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 129 — #NoStress
Amadeus91
Nézd meg Ray Lewis méreteit, életkorát, elhasználtságát, stb, és Tebow-ét. Egy ilyen 1 vs 1 csattanásnál én Tebow-ra tennék...

több mint 14 éve
kérdés mikor ütik agyon futás közben. Még a legnagyobb futókat, elkapókat is el-el kapják olykor...Amadeus91
Kész szerencse, hogy más QB-t nem fenyeget a sérülés veszélye, csak Tebow-t.Sobri Jóska
a többit is fenyegeti, de ha folyamatosan kirohangál a zsebből akkor megszűnik a védettsége. (úgy tudom, hogy zsebben nem lehet agyonvágni az irányítót)..viszont ha kifut akkor már üthető, és ütni is fogják, ahogy Vick-t is csapkodják. A Tebow-ból egy több dimenziós, elit irányítót akarnak faragni, akkor meg kell tanítani - zsebből - passzolni.

de ez egyébként minden scrambling QB-ra áll...Amadeus91
Volt egy Palmer nevű irányító, nem tudom ismered e, őt a zsebben vágták agyon.
Van egy Brady nevű, akit szintén.
Most olyan régebbiekről ne beszéljünk, mint Theismann, akit szintén a zsebben.
Ez egy ilyen sérülésveszélyes sport, aki benne van, ezzel tisztában van.
Semmivel se nagyobb az esélye egy komoly sérülésnek a zsebben, mint futva.
Ez azokra az irányítókra lenne (talán) igaz, akik nem futnak üzemszerűen.
Nézd meg Tebow-nak mennyi futott yardja van egyetemen, és rájössz, hogy ő pont annyira képzett futó, mint egy futó.
Ha az a sorsa, hogy agyonvágják, agyonvágják.
De ha van QB aki nyugodtan vállalhat futásokat, ütközéseket, az ő.

több mint 14 éve
Kész szerencse, hogy más QB-t nem fenyeget a sérülés veszélye, csak Tebow-t.Sobri Jóska
a többit is fenyegeti, de ha folyamatosan kirohangál a zsebből akkor megszűnik a védettsége. (úgy tudom, hogy zsebben nem lehet agyonvágni az irányítót)..viszont ha kifut akkor már üthető, és ütni is fogják, ahogy Vick-t is csapkodják. A Tebow-ból egy több dimenziós, elit irányítót akarnak faragni, akkor meg kell tanítani - zsebből - passzolni.

Nem lehet agyonverni zsebben a QB-t? 😂

Büntetik? Igen! Utólag? Igen! Megvédi ez a QB-t igazából? NEM! 😛

Ha valaki sérülést akar okozni, akkor a zsebben is tud. Viszont ha védők és falemberek 10-15-en kavarognak a QB körül, akkor sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy valaki véletlenül ráesik és sérülést okoz, mint amikor egyedül fut. Meg ugye ott van még az is, hogy futás közben a felé menők nagy részét látja a futó, míg a zsebben nagy eséllyel úgy érkezik egy védő, hogy a QB nem is látja...StormST

és mielőtt azt mondod, hogy "á, de mekkora az esélye, hogy pont úgy ütik el"...erre azt mondom, hogy elég ha egyszer.
több mint 14 éve
StormST Denver Broncos 12 420 — SB 50 Champion @ Grund
kérdés mikor ütik agyon futás közben. Még a legnagyobb futókat, elkapókat is el-el kapják olykor...Amadeus91

Nem lehet agyonverni zsebben a QB-t? 😂

Büntetik? Igen! Utólag? Igen! Megvédi ez a QB-t igazából? NEM! 😛

Ha valaki sérülést akar okozni, akkor a zsebben is tud. Viszont ha védők és falemberek 10-15-en kavarognak a QB körül, akkor sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy valaki véletlenül ráesik és sérülést okoz, mint amikor egyedül fut. Meg ugye ott van még az is, hogy futás közben a felé menők nagy részét látja a futó, míg a zsebben nagy eséllyel úgy érkezik egy védő, hogy a QB nem is látja...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
The idea that it is more dangerous for Tim to run is a myth. He is just as likely to get hurt or more likely to get hurt in the pocket. He is bigger, stronger , and more athletic then 99% of all the QB's to ever play in this league. Tim is safer on the move than in the pocket!JC6
Kész szerencse, hogy ez a Denver topik ahol fel lehet hozni tebowt. Evidens, hogy nem kezdenek el Vickről beszélni itt.
több mint 14 éve
The idea that it is more dangerous for Tim to run is a myth. He is just as likely to get hurt or more likely to get hurt in the pocket. He is bigger, stronger , and more athletic then 99% of all the QB's to ever play in this league. Tim is safer on the move than in the pocket!JC6

de ez egyébként minden scrambling QB-ra áll...
több mint 14 éve
Kész szerencse, hogy más QB-t nem fenyeget a sérülés veszélye, csak Tebow-t.

több mint 14 éve
kérdés mikor ütik agyon futás közben. Még a legnagyobb futókat, elkapókat is el-el kapják olykor...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
The idea that it is more dangerous for Tim to run is a myth. He is just as likely to get hurt or more likely to get hurt in the pocket. He is bigger, stronger , and more athletic then 99% of all the QB's to ever play in this league. Tim is safer on the move than in the pocket!
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 876
http://www.signonsandiego.com/news/2011/nov/25/enjoy-tebowmania-while-it-lasts-qbs-who-run-in/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Ne ostorozzatok, sztem egy józan írás, vélemény. Azért rakom ide, mert itt biztos többen elolvassák, mint a SD topikban.
több mint 14 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 920 — The Mathematician
mondjuk említették is a TVbe hogy zászlógyanús volt 😀
bár manapság minden az

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 14 éve
akike Denver Broncos North Carolina Tar Heels 811 — Move the Chains
Millernek ez már a második, de remélem nem veszi el a kedvét a QB-k megfelelő terrorizálásától 😀

Von Miller fined $25K for roughing passer. He struck QB in chest area with his helmet. This was his second infraction of the season.

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Találós kérdés:

- a 8 csoportból melyik emelkedik ki azzal, hogy mindegyik csapat mínuszban van pontokat tekintve? 😀
több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
StormST bővebb összefoglalója a Jets elleni sikerről 😛

http://denversports.blog.hu/2011/11/24/week_11_broncos_vs_jets_tebow_magic_komoly_vedekezo_tamogatassal

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jah, bocs.
több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Mert támadó csk-ról van szó.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
McGahee lett az új csapatkapitány Orton távozása után.Black_Adder
Bakker, miért nem Dawkins? 😊
több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 323 — we almost always almost win
McGahee lett az új csapatkapitány Orton távozása után.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 076 — Raiders fan
Én személy szerint arra leszek kiváncsi, hogy mikor jönnek rá a csapatok az ellenszerre...
tudom, h ez azért kicsit bonyolultabb mint a Wild cat volt, de az elején mekkora eredmények voltak a Miami Oval...aztán elkezdtek a csapatok taktikailag készülni a dolog ellen és már eltünt...egy-egy play erejéig van benn a book-okban...

Most mindegyik csapat aki ellen játszotok kissé meglepődik a dolgon, újszerű, nem a mostanában megszokott NFL O...lassan én várom, hogy az utóbbi pár meccs felvételei alapján már vki feláll ellenetek felkészülten...

És ha 1 csapat megmutatja mit kell tenni onnantól mindenki tudatosabban fog úgy készülni ellenetek és akkor derül majd ki mire képes Tebow és az O sztem...
Vki jól megtömi a boxot és nem foglalkozik semmivel csak a run Dvel sztem csukható ez az O...
8 in the box 2 ember QB spy-on végig...CBket hagynám 1v1ben a WReken azt ennyi...lehet nem ez a siker kulcs, de én vmi ilyesmit kipróbálnék...akár az SD helyében ezen a héten...Rolni
Persze lehetséges, hogy lesz ellenszer, de azért szerintem ez nem ennyire egyértelmű, mint az 8 in the box. Pl. a Jets ellen a TD futást asszem 9 emberes rush ellen csinálta meg Tebow.

Szerintem minden attól függ, hogy mennyire tudnak javítani Tebow passzainak pontosságán. Ha fel tudják hozni 50% környékére fixen, akkor nagyon nehéz lesz ellene védekezni, mert az 8 in the box-ot szét fogja passzolni, a kisebb rush-ot meg szétfutja a futókkal együtt...

A Jets-nek azért már lett volna ideje készülni, de őket pl. szerintem már a legelső play kibillentette fejben, egy 28 yard-os passzal indítottunk, onnantól már nem tudtak csak a futásra készülni és szerintem ezt senki se teheti nyugodtan, ezt már a Chiefs elleni Decker TD és a Jets meccs vége is bizonyítja...StormST
Te 9 emberes rushról beszélsz én nem...pont a run blitz az amit ha Tebow ki tud kerülni (és ebben jó) matton van a D...én azt mondom, h 8 legyen a boxban futás ellen helyben nem blitzelni és 2 csak Qb spy-on...ha Tebownál marad a labda ők figyelik fut-e és ha igen akkor nem hagynak neki teret...
Azért egyenlőre Tebow-al kapcsolatban a 8 in the boxot szét fogja passzolni felkiáltás inkább csak reménykedés, lehetőség...te is írod,h ha a pontossága feljavul...de szezon közben mitől javulna fel?? Nem offseason amikor lehet a technikával foglalkozni...ilyen téren év közben sztem nehéz fejlődni amikor vkinek a pontatlansága nem a rutintalanságból ered, hanem technikából...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 323 — we almost always almost win
Jó, ki mit nyilatkozott. Ne vicceljetek már. Még szép, hogy nem fogja azt mondani senki "Tebowt leváltjuk év végén. Hajrá Tim!"
Tudjátok tegnap mit mondott Haley? "Nem igazolunk másik QBt! Mondtam már. Bízunk Palkoban. Ő a mi irányítónk. Nagyon jól teljesített". Mit mondjon?ulpianus
Elway-nél, ha eddig figyeltél, akkor nem volt ez a helyzet. Az elején simán megmondta, hogy Tebow felé még nincs bizalom, kísérlet lesz, aztán majd alakul. Nem mondta, hogy nyugodtan csináljon, amit akar, akkor is bíznak benne. Ahogy jöttek az eredmények, úgy lettek pozitívabbak az ő nyilatkozatai (de pl. a Lions meccs után kapott Elway-től is keményen), de még mindig nincs 100%-ban mögötte...StormST
Egyetértek. Az elején a nyilatkozatok alapján sem Elway sem Fox nem állt mögötte. Elway amióta az FO élén van nincsenek ellentmondásos nyilatkozatai, és a puszta tényeket veszi figyelembe elfogultság nélkül. Ő nem is fogja mondani Tebowra, h franchiseQB amíg ilyen szar a 3rd%, 100 yardokat passzol <50Comp%-kal. Ami biztató tőle, h látja a fejlődést. Ez se volt mindig így. A Lions meccs után kifejezetten azt mondta, h SEMMIT nem fejlődött. Ez azóta változott, Tebow szempontjából pedig ez biztató.

Egyszer pár hszsezl feljebb kicsit bővebben kifejtettem, h mi kell ahhoz h mradjon, szóval jobban nem mennék bele, meg amúgy is most hagy küzdjünk már a PO-ért és majd utána találjuk ki, marad-e kezdő nálunk Tebow. Addig elég ha Elway rendszeresen scoutolja a QB prospecteket.
Biztos megint nagyon fogja őket hypeolni, jönnek majd private workoutra, kérdés csak az lesz, h megint csak beeteti a többieket, vagy tényleg jön egy top QB... De az CSAK áprilisban fog eldőlni...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Jó, ki mit nyilatkozott. Ne vicceljetek már. Még szép, hogy nem fogja azt mondani senki "Tebowt leváltjuk év végén. Hajrá Tim!"
Tudjátok tegnap mit mondott Haley? "Nem igazolunk másik QBt! Mondtam már. Bízunk Palkoban. Ő a mi irányítónk. Nagyon jól teljesített". Mit mondjon?ulpianus
Elway-nél, ha eddig figyeltél, akkor nem volt ez a helyzet. Az elején simán megmondta, hogy Tebow felé még nincs bizalom, kísérlet lesz, aztán majd alakul. Nem mondta, hogy nyugodtan csináljon, amit akar, akkor is bíznak benne. Ahogy jöttek az eredmények, úgy lettek pozitívabbak az ő nyilatkozatai (de pl. a Lions meccs után kapott Elway-től is keményen), de még mindig nincs 100%-ban mögötte...

több mint 14 éve
Én személy szerint arra leszek kiváncsi, hogy mikor jönnek rá a csapatok az ellenszerre...
tudom, h ez azért kicsit bonyolultabb mint a Wild cat volt, de az elején mekkora eredmények voltak a Miami Oval...aztán elkezdtek a csapatok taktikailag készülni a dolog ellen és már eltünt...egy-egy play erejéig van benn a book-okban...

Most mindegyik csapat aki ellen játszotok kissé meglepődik a dolgon, újszerű, nem a mostanában megszokott NFL O...lassan én várom, hogy az utóbbi pár meccs felvételei alapján már vki feláll ellenetek felkészülten...

És ha 1 csapat megmutatja mit kell tenni onnantól mindenki tudatosabban fog úgy készülni ellenetek és akkor derül majd ki mire képes Tebow és az O sztem...
Vki jól megtömi a boxot és nem foglalkozik semmivel csak a run Dvel sztem csukható ez az O...
8 in the box 2 ember QB spy-on végig...CBket hagynám 1v1ben a WReken azt ennyi...lehet nem ez a siker kulcs, de én vmi ilyesmit kipróbálnék...akár az SD helyében ezen a héten...Rolni
Persze lehetséges, hogy lesz ellenszer, de azért szerintem ez nem ennyire egyértelmű, mint az 8 in the box. Pl. a Jets ellen a TD futást asszem 9 emberes rush ellen csinálta meg Tebow.

Szerintem minden attól függ, hogy mennyire tudnak javítani Tebow passzainak pontosságán. Ha fel tudják hozni 50% környékére fixen, akkor nagyon nehéz lesz ellene védekezni, mert az 8 in the box-ot szét fogja passzolni, a kisebb rush-ot meg szétfutja a futókkal együtt...

A Jets-nek azért már lett volna ideje készülni, de őket pl. szerintem már a legelső play kibillentette fejben, egy 28 yard-os passzal indítottunk, onnantól már nem tudtak csak a futásra készülni és szerintem ezt senki se teheti nyugodtan, ezt már a Chiefs elleni Decker TD és a Jets meccs vége is bizonyítja...

több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Tudjátok tegnap mit mondott Haley? "Nem igazolunk másik QBt! Mondtam már. Bízunk Palkoban. Ő a mi irányítónk. Nagyon jól teljesített". Mit mondjon?

Állat vagyok, ami enni kér...