NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 682
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 13 éve
Broncos Announce Tim Tebow Will Start Against Texans, Make Roster Move
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
😊))))))))) ohh jajj csúf hálátlanság.....T- BOW, T-BOWDelonso_ne visongj. inkább add oda GM játékban. Megkapod érte Elishát 😛haromt
több mint 13 éve
Itt egy kis interjú vele :ő collegeban nem volt rossz egyáltalán. alapembere volt a 2007es bajnok LSU-nak. Az más kérdés hogy abból a csapatból kinek jött be eddig az NFL 😀Jött Chevis Jackson CB a Patsből 😀 , ment Kevin Alexander LB.xrace77Fú, az a CB, aki már a peccbe se kell, az nagyon nagy upgrade lesz nálunk is 😀Black_Adder
Fogalmam sincs miért kallódott el az NFL-benharomt
http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4689861/football-journey-chevis-jackson+chevis+jackson+espn&cd=2&hl=hu&ct=clnk&gl=hu
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
T- BOW, T-BOWDelonso_ne visongj. inkább add oda GM játékban. Megkapod érte Elishát 😛
több mint 13 éve
T- BOW, T-BOW
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ő collegeban nem volt rossz egyáltalán. alapembere volt a 2007es bajnok LSU-nak. Az más kérdés hogy abból a csapatból kinek jött be eddig az NFL 😀Jött Chevis Jackson CB a Patsből 😀 , ment Kevin Alexander LB.xrace77Fú, az a CB, aki már a peccbe se kell, az nagyon nagy upgrade lesz nálunk is 😀Black_Adder
Fogalmam sincs miért kallódott el az NFL-ben
több mint 13 éve
Jött Chevis Jackson CB a Patsből 😀 , ment Kevin Alexander LB.xrace77Fú, az a CB, aki már a peccbe se kell, az nagyon nagy upgrade lesz nálunk is 😀
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
xrace77
4 515
Jött Chevis Jackson CB a Patsből 😀 , ment Kevin Alexander LB.
több mint 13 éve
2051es eredményt nem akarjátok megtippelni? Annak is sok értelme lenne 😛Black_Adder9-7 😊
több mint 13 éve
2051es eredményt nem akarjátok megtippelni? Annak is sok értelme lenne 😛Black_Adder2 lehetőség van akkora
1.Farve unokája pont 41 éves lesz és pont a visszavonulásán fog gondolkodni de még ez lesz az utolsó jó szezonja
2.Tebow gyereke várhatóan 30-35 éves lesz valószínűleg visszavonulás határán ő is mivel épp megdönti a faterja rekordját az egy sorozatban elért legtöbb hibátlan szezon rekordját. Az utolsó meccsen az akkor 61 éves apa még fut és dob 1-1 TD és még egy FG-je is lesz.
Eredmény: Kis Tebow csapata nyer várhatóan 300+ passzolt és 150-200 futott yardjának köszönhetően. QB ratingjére meg a gép hibát dob és beírnak neki 160 -at .
Utóirat: Következőnek határozd meg hogy az adott év eleji playoff vagy az év végi alapszakaszra gondolsz mert sokat gondolkodtam melyik legyen.
több mint 13 éve
2051es eredményt nem akarjátok megtippelni? Annak is sok értelme lenne 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Gators? Én Marshall fan vagyok 😀
több mint 13 éve
Mennyi divat - Tebow fan lett. Én tavaly azt sem tudtam kicsoda 😀 😀 mi ez a nagy hype? 😀 😀 😀JC6Te nem tudtad ki az a Tim Tebow ? 😀 Ülj le egyes 😀
Én miatta lettem Gators fan de ha nálatok kezdő lesz durva hype lesz itt az tény. 😀
Szerintem Favre ezért fog visszavonulni mert Tebow elhomályosítja és méltó utóda lesz 😊
több mint 13 éve
Azon az 5 meccsen elmegy jótékonykodni 😀De ha játszotatok volna akkor tuti Bronco siker.2007 papa. várj, mindjárt előkeresem a 86-os eredményt...pillNem játszottunk 86ban. 😉Bazzani
😀 😀 😀JC6
Amúgy Tebow-val én 16-0t várnék, inkább a 11-5nél gondolom arra gondoltatok hogy 5 meccset nem játszik majd. 😀Toca
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mennyi divat - Tebow fan lett. Én tavaly azt sem tudtam kicsoda 😀 😀 mi ez a nagy hype? 😀 😀 😀
több mint 13 éve
De ha játszotatok volna akkor tuti Bronco siker.Nem játszottunk 86ban. 😉Bazzanihttp://scores.espn.go.com/nfl/recap?gameId=271104008Bazzani2007 papa. várj, mindjárt előkeresem a 86-os eredményt...pill
😀 😀 😀JC6
Amúgy Tebow-val én 16-0t várnék, inkább a 11-5nél gondolom arra gondoltatok hogy 5 meccset nem játszik majd. 😀
több mint 13 éve
Nem játszottunk 86ban. 😉2007 papa. várj, mindjárt előkeresem a 86-os eredményt...pillLions? Sima.http://scores.espn.go.com/nfl/recap?gameId=271104008Bazzani
JC6
😀 😀 😀JC6
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
2007 papa. várj, mindjárt előkeresem a 86-os eredményt...pillLions? Sima.http://scores.espn.go.com/nfl/recap?gameId=271104008Bazzani
JC6
😀 😀 😀
több mint 13 éve
aztec
1 360
Hejj, egy 4.körös Hernandez de jól jönne ide
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
"Ha jól számolom az AFC divíziók közül az East jön soron. Tehát játszunk a Patriots-cal, a Jets-cel, a Dolphins-szal és a Bills-szel, játszunk továbbá a North és a South 4. helyezettjével, valszeg Bengals és Texans lesz az, NFCből meg talán a North, tehát Bears, Packers, Vikings, Lions"11 és az 5 nekem is kijött csak fordítva 😀
A Pats-el ki - ki meccset játszunk. Ha hazai pálya, akkor behúzzuk, ha nem, akkor is. De most a bwin-en nekik áll a zászló 😕 😀
A Jets-et majdnem megvertük idén hurka csapattal, jövőre sima W. 😀
Dolphins. Sajnos gyenge évük lesz a következő - nyerünk 😀
Bills? Behúzzuk, gyenge védelmük lesz.
Bengals. Kétesélyes. Na, néha azért mi is kikaphatunk. 😀
Texans nagyon nagy W lesz, alázással 😀
Chicago? Adunk nekik 😀
Packers. Áron nagy meccse lesz, sajna L. 😕
Vikings? Igen. Megcsináljuk! 😀
Lions? Sima.
A csoportot 4-2-vel hozzuk, így összesen: 11W - 5L - > Irány a PO!! 😀
bocs, sok a szabadidőm 😀JC6
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
"Ha jól számolom az AFC divíziók közül az East jön soron. Tehát játszunk a Patriots-cal, a Jets-cel, a Dolphins-szal és a Bills-szel, játszunk továbbá a North és a South 4. helyezettjével, valszeg Bengals és Texans lesz az, NFCből meg talán a North, tehát Bears, Packers, Vikings, Lions"A Pats-el ki - ki meccset játszunk. Ha hazai pálya, akkor behúzzuk, ha nem, akkor is. De most a bwin-en nekik áll a zászló 😕 😀
A Jets-et majdnem megvertük idén hurka csapattal, jövőre sima W. 😀
Dolphins. Sajnos gyenge évük lesz a következő - nyerünk 😀
Bills? Behúzzuk, gyenge védelmük lesz.
Bengals. Kétesélyes. Na, néha azért mi is kikaphatunk. 😀
Texans nagyon nagy W lesz, alázással 😀
Chicago? Adunk nekik 😀
Packers. Áron nagy meccse lesz, sajna L. 😕
Vikings? Igen. Megcsináljuk! 😀
Lions? Sima.
A csoportot 4-2-vel hozzuk, így összesen: 11W - 5L - > Irány a PO!! 😀
bocs, sok a szabadidőm 😀
több mint 13 éve
Tebow lett a liga történetének mindössze harmadik olyan játékosa, aki ugyanazon a meccsen egy legalább 30 yardos passzolt és egy minimum 40 yardos futott TD-t is szerzett.szerk:
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ez lesz a sorsolás. de megmondani most most hogy ez milyen az borzalmas felelőtlenség. addig még ezermillió dolog történhet.DJ Williams mármint a TE combine függő. Nem prototipus TE. Annak pici, de nagyon jó keze van. Kicsit H-back style. 3.körös lehet szerintem. Bár erőteljes mostanában a csapatoknál a TE fétis
a 3-13 még nem biztos. A Texanst esetleg verhetjük otthon.
több mint 13 éve
Hát ez elég durva sorsolás. Nagyon meg kell erősíteni a D-teket hogy reális esély legyen a playoffra , még a negatív szezon elkerülése is nehéz lesz.A cél a PO, nincs mese, nem bírom már 😀 Évről - évre 😀Ha jól számolom az AFC divíziók közül az East jön soron. Tehát játszunk a Patriots-cal, a Jets-cel, a Dolphins-szal és a Bills-szel, játszunk továbbá a North és a South 4. helyezettjével, valszeg Bengals és Texans lesz az, NFCből meg talán a North, tehát Bears, Packers, Vikings, LionsBlack_Adder
Egyébként megvan már, hogy kikkel játszunk jövő ilyenkor?
ThxJC6