NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 13 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 731 — Sworn to the Black
egyébként simán lehet hogy nem, mert Orton továbbra is gametime decison.
És Studesville azt mondta hogy csak akkor kezd Tebow ha Orton totálisan alkalmatlan a játékraharomt
Mondjuk Schefter biztosra mondja, ő pedig azért denveri ügyekben nem szokott mellélőni/tippelgetni. Vicces lesz 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
egyébként simán lehet hogy nem, mert Orton továbbra is gametime decison.
És Studesville azt mondta hogy csak akkor kezd Tebow ha Orton totálisan alkalmatlan a játékra
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 742 — Eagles fan
Lájkolom! 😊
Szezon már úgy is elúszott...kíváncsian várom mire képes kezdőként.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
És igen!TT time! 😀
Nézőcsúcsot fog dönteni a meccs 😊

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Tebow kezd

több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 963 — we almost always almost win
If Orton can, he'll go

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
StormST összefoglalója a Cards elleni meccsünkről:

http://denversports.blog.hu/2010/12/18/broncos_cardinals_ideiglenes_hc_egyelore_javulas_nelkul

😉

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 13 éve
injury update:
OUT: Dawkins, Prater, Bay-bay
Q: Bruton, McBath, Orton
P: Kevin Alexander, Lloyd, Marcus Thomas, Decker, Larsen

A Raidersből többek között Aso és McClain játéka kérdéses...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Aki még nem szavazott, az feltétlen küldje a voksait az év denveri sportolóira, már csak a hétvégén lehet! Broncos-osoknak kötelező, és mindenki másnak is ajánlott. 😊

http://denversports.blog.hu/2010/12/05/az_ev_denveri_sportoloja_valasztas_2010TheMileHighCity
Ez az erős kék háttér csak nekem zavaró?F.Schleck
Gondolom, mivel másfél éve nem szólt még senki... 😀

Denver Sports Blog
Get In The Ring
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Aki még nem szavazott, az feltétlen küldje a voksait az év denveri sportolóira, már csak a hétvégén lehet! Broncos-osoknak kötelező, és mindenki másnak is ajánlott. 😊

http://denversports.blog.hu/2010/12/05/az_ev_denveri_sportoloja_valasztas_2010TheMileHighCity
Ez az erős kék háttér csak nekem zavaró?

több mint 13 éve

http://denversports.blog.hu/2010/12/05/az_ev_denveri_sportoloja_valasztas_2010

Denver Sports Blog
Get In The Ring
több mint 13 éve
Azért lehet kicsit merész lenne úgy kezdetni Ortont, hogy pl egész héten nem végez el egyetlen normális edzést sem.TheMileHighCity
3 első csapatos edzéssel kezdetni egy QB-t is bátor lenne... 😊StormST
Akkor játszunk QB nélkül. 😀
Úgyis Moreno a lényeg.

Denver Sports Blog
Get In The Ring
több mint 13 éve
StormST Denver Broncos 11 175 — SB 50 Champion @ Grund
Ha Orton nem játszhat, akkor valószínűleg ő fog. Ortonnak borda sérülése van, és csak nagyon limitált edzéseket tud végezni...
Ha ma lenne a meccs, akkor TT kezdene. A meccs viszont vasárnap lesz, és ha Orton tudja vállalni a játékot, akkor még nem jön a Tebow-time.Black_Adder
Szerintem kezdeni nem fog, telenyomják Orton-t fájdalomcsillapítókkal, aztán meglátják, hogy mennyire zavarja a sérülése. Ha szarul játszik, akkor most már szerintem jön Tebow, de egyből nem lesz bedobva...StormST
Azért lehet kicsit merész lenne úgy kezdetni Ortont, hogy pl egész héten nem végez el egyetlen normális edzést sem.TheMileHighCity
3 első csapatos edzéssel kezdetni egy QB-t is bátor lenne... 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
Elképzelhető, hogy Tebow kezd a Raiders ellen?ThundersNFL
Ha Orton nem játszhat, akkor valószínűleg ő fog. Ortonnak borda sérülése van, és csak nagyon limitált edzéseket tud végezni...
Ha ma lenne a meccs, akkor TT kezdene. A meccs viszont vasárnap lesz, és ha Orton tudja vállalni a játékot, akkor még nem jön a Tebow-time.Black_Adder
Szerintem kezdeni nem fog, telenyomják Orton-t fájdalomcsillapítókkal, aztán meglátják, hogy mennyire zavarja a sérülése. Ha szarul játszik, akkor most már szerintem jön Tebow, de egyből nem lesz bedobva...StormST
Azért lehet kicsit merész lenne úgy kezdetni Ortont, hogy pl egész héten nem végez el egyetlen normális edzést sem.

Denver Sports Blog
Get In The Ring
több mint 13 éve
StormST Denver Broncos 11 175 — SB 50 Champion @ Grund
Szerintem kezdeni nem fog, telenyomják Orton-t fájdalomcsillapítókkal, aztán meglátják, hogy mennyire zavarja a sérülése. Ha szarul játszik, akkor most már szerintem jön Tebow, de egyből nem lesz bedobva...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
Ha ma lenne a meccs, akkor TT kezdene. A meccs viszont vasárnap lesz, és ha Orton tudja vállalni a játékot, akkor még nem jön a Tebow-time.

több mint 13 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 025 — !SuPeR6BoWL!
Elképzelhető, hogy Tebow kezd a Raiders ellen?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
injury update:
DNP: Dawkins, Bay-bay, Jamal Williams (non-injury)
Limited: Kevin Alexander, Bruton, Prater, Marcus Thomas, McBath, Orton
Full: Lloyd, Decker, Larsen

A Raidersből már csak McClain nem edzett...

több mint 13 éve

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress
Egyébként objektív érved van arra, hogy miért vagy benne olyan biztos, hogy akkora ász lesz Tibó, mint amilyennek gondolod?Döme
Objektív érv amellett, ami csak meg fog történni?
LOL 😊Sobri Jóska
Ja, így már érthető. 😉Döme
Hit, végtelen hit 😊

több mint 13 éve
Én ezért sajnálom, hogy -bár teljesen érthető módon, de- kivágtátok JMD-t. Ő jövőre vele kezdett volna, és meg se álltatok volna a SB-ig 😊Sobri Jóska
Egyébként objektív érved van arra, hogy miért vagy benne olyan biztos, hogy akkora ász lesz Tibó, mint amilyennek gondolod?Döme
LOL 😊Sobri Jóska
Ja, így már érthető. 😉
több mint 13 éve
Én ezért sajnálom, hogy -bár teljesen érthető módon, de- kivágtátok JMD-t. Ő jövőre vele kezdett volna, és meg se álltatok volna a SB-ig 😊Sobri Jóska
LOL 😊

több mint 13 éve
Egyébként objektív érved van arra, hogy miért vagy benne olyan biztos, hogy akkora ász lesz Tibó, mint amilyennek gondolod?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
8 millát nem adsz egy csere QB-nak. Ergo jövőre még Orton lett volna.

És ha Tebow nincs kész arra hogy az új szezonban kezdjen akkor maradjon Orton. Ennyi.

Tudom hogy neked ő a kedvenced, nekem meg a Broncos. Így azt szeretném ami a csapatnak a legjobb. Ha a TC után Orton tűnik annak akkor őt.

Egyelőre fogalmunk sincs ki lesz az új edző, semmit sem tudni hogy ő mit akar. Annyi biztos, amit kijelentett Bowlen, hogy nem lesz többet teljhatalmú HC. Elwayék és az FO beleszólhat a tradekbe és egyéb igazolásokba és a draftba
több mint 13 éve
nem kezdett volna JMD-nél sem.
Idén nyáron kapott Orton egy éves hosszabbítást 2011-re 8,8 milliós fizuvalharomt
Ez már sose fog kiderülni.
Szerintem vele kezdett volna. Tudom, hogy Orton még egy évig biztos bronco, de ez tulajdonképpen nem szempont. Idén -bár nem az ő hibája- de egy top5 draftcetlihez vezette a Denvert. Jövőre -pláne új HC-al- nem hiszem, hogy a top3 drafthely lenne a cél. Új célokhoz új QB dukál.