NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jó volt nézni a D-t főleg a két exsast, további jó munkasikereket nekik.

pekinger
Igen.
Kevés szó esik Bunkleyról pedig nagyon hasznos, tagja a Dlinenak. Futás elleni (főleg a középső) védekezés nagyon sokat javult a tavalyi évhez képest. Fontos láncszem, jó igazolás volt. 😊
Dawkins még mindig teljes szívvel játszik. 😊xrace77
Hát igen látszik hogy belőlünk éltek nagyjából sejtem miért nem vagyunk sehol 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem kell TT-nek a hype, a meccseinket a védelem nyeri.Ha TT nem csak öt percig, hanem 30-35 percig tudna elfogadható szinten játszani, akkor nem beszélnénk a hype-ról.Sajnos még nem képes a meccs elejétől kezdve folyamatosan jól teljesíteni, így maradnak a futások.Ha változik a PC, picit jobban megy majd neki a dobás, akkor nyerők lehetünk. Akár szezon végén a 7-9 is kinézhet nekünk. A védelem a sikerünk záloga, nem a támadósor. Nem lesz TT szerintem HoF tag se, de nem érdekel, csak nyerjen a csapat.aztec
Én optimistább vagyok, 9-7 😛
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
nu véget érhet a vallásháború, van racionális magyarázat! 😂
"a Tebonin az enyhe-közepes súlyos elbutulás klinikai tüneteit mérsékelte" 😉 ennyi az apró titok

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
http://www.nfl.com/videos/denver-broncos/09000d5d82440ca4/Believing-in-Tebow?module=HP11_content_stream

A tények magukért beszélnek.szaba
Nagyon bírom Irvinet. Teljesen egyetértek vele.Delonso_
Irvint 😛 Irvine a Forma-1ben volt 😀
több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
http://www.nfl.com/videos/denver-broncos/09000d5d82440ca4/Believing-in-Tebow?module=HP11_content_stream

A tények magukért beszélnek.szaba
Nagyon bírom Irvinet. Teljesen egyetértek vele.
több mint 14 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Nem kell TT-nek a hype, a meccseinket a védelem nyeri.Ha TT nem csak öt percig, hanem 30-35 percig tudna elfogadható szinten játszani, akkor nem beszélnénk a hype-ról.Sajnos még nem képes a meccs elejétől kezdve folyamatosan jól teljesíteni, így maradnak a futások.Ha változik a PC, picit jobban megy majd neki a dobás, akkor nyerők lehetünk. Akár szezon végén a 7-9 is kinézhet nekünk. A védelem a sikerünk záloga, nem a támadósor. Nem lesz TT szerintem HoF tag se, de nem érdekel, csak nyerjen a csapat.

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 14 éve
gyurczi New York Giants 2 559 — Giants fan
Gyurczi írok neked a védelmünkről...
Black_Adder
Köszönöm.

Megérte beleszólni a topicba, az utolsó pár oldal 1-2 érdemleges hozzászólásából az egyik volt.

Most már van valami fogalmam azokról, akik nyerik az utóbbi fordulókban a meccseket a Broncosnak. 😛

Lehet hogy tényleg TT lesz a valaha volt legnagyobb NFL játékos, de ez CSAPATJÁTÉK. VOLT. Az MOST is, és az is marad ÖRÖKRE.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 14 éve
StormST Denver Broncos 12 424 — SB 50 Champion @ Grund
MTK 😀Bruce
Lehet találgatni egy darabig, de ez se nyert... 😊StormST
Nem találgatni akartam, csak reméltem hogy nekik szurkolsz mint én 😊Bruce
😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 14 éve
xrace77 Denver Broncos 4 624
MTK 😀Bruce
Colorado Rapids? 😀
több mint 14 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 678 — Salus populi suprema lex esto
MTK 😀Bruce
Nem találgatni akartam, csak reméltem hogy nekik szurkolsz mint én 😊
több mint 14 éve
MTK 😀Bruce
Lehet találgatni egy darabig, de ez se nyert... 😊

több mint 14 éve
A többihez nem szólnék hozzá, szerintem így lesz a legjobb... 😊

több mint 14 éve
MTK 😀
több mint 14 éve
Jó, mondjuk aki azt várta, hogy Tebow pont a Revis - Cromartie páros ellen fog nekiállni dobálózni, annak eléggé elmentek otthonról, szerintem ezt ki lehet jelenteni... 😛

Orton tud dobálni, sokat értünk vele. Lehet nyerni csak védelemmel (Ravens @2000), meg csak passzolva is (pl. a Pats vagy a Colts kismilliószor), ki mondja, hogy csak futva nem lehet? Jah, hogy eddig úgy senki se nagyon próbálta az NFL-ben, mint most mi? Lehet, hogy még senkinek nem volt olyan 6'3"-es 236 lbs súlyú QB-je, aki ilyen testi adottságokkal még le is tudott futni embereket, valamint nem is félt az ütközésektől.

Tebow nem egy új Montana, de még csak nem is egy új Elway, de nem is kell annak lennie. Szerintem nem...StormST
Hehe, hogy egy fradi drukkerrel ennyi mindenben egyet értsek, priceless😊kishaszi
Fradi? Az mi? 😀

De tényleg, honnan vetted, hogy fradista vagyok? Eléggé mellélőttél... 😊 (nem, nem is Újpest)

több mint 14 éve
xrace77 Denver Broncos 4 624

pekinger
Igen.
Kevés szó esik Bunkleyról pedig nagyon hasznos, tagja a Dlinenak. Futás elleni (főleg a középső) védekezés nagyon sokat javult a tavalyi évhez képest. Fontos láncszem, jó igazolás volt. 😊
Dawkins még mindig teljes szívvel játszik. 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Amikor 1 QB más csapatban dob 2 bődületes rosszat, sűrűn anyázok, majd azt mondom ok, de semmi esetre sem dícsérem meg érte és mondom azt, hogy nagy király, mert nem is volt rá szükség, pláne ha nem is csak 2 esélytelen kakit dob. Az meg h volt szép passza is, és arról senki sem beszél, há' még jóhogy, gondolom ez az elsődleges feladata.
Persze mindenki más, csak buta fejemnek fúrcsa ez.
(Sajnos nincs ha, pedig megnéztem volna a megváltót az idei 1/1 es helyén.)

"Sobri trollkodásához, ezentúl továbbra is csak olvasom ezt az új vicc topicot." Nemá' 2oldal után már élvezhető.
Amúgy ha Sobri muszlim lenne már a paradicsomban élvezné a szűzeket, az izraeli utazásának köszönhetően.
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
nagyon utálok hszeket törölgetni, szóval ha megint kirobban a vallásháború, akkor következő nap egyik félnek sem kell jönni.

több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
Ha lenne like gomb, meg sem állna 50-ig 😀JC6
Sztem 1000ig.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ha lenne like gomb, meg sem állna 50-ig 😀
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Én is rég röhögtem ilyen jót 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Amúgy tenorx ütött a fotó, majdnem lefordultam a székről 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
tenorx 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Úgy látom most magam előtt Sobri arcát, hogy röhög a gép előtt amikor írja be a dolgokat, meg olvassa a többiek hozzászólásait. Mondjuk az én arcomon is folyamatosan mosoly van. 😀Bruce
szerinted a "többiek" arcán nincs mosoly? 😀 hidd el, hogy bőven van 😀

10vagyX: zseniális kép 😀😀
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
Úgy látom most magam előtt Sobri arcát, hogy röhög a gép előtt amikor írja be a dolgokat, meg olvassa a többiek hozzászólásait. Mondjuk az én arcomon is folyamatosan mosoly van. 😀Bruce

? 😀tenorx
Nyihhhááááá! 😀 😀 😀 😀

több mint 14 éve

? 😀tenorx
LOL 😀 😀