NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 577
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 13 éve
Ne légy ilyen negatív tesó 😀 Tuti nyerünk, bizonyítani akar a csapat 😛JC6Most én is bizakodóbb vagyok, mindjárt más lett a csapat jövőképe... 😀
Mondjuk az neccparádé lenne, ha Prater nem tudna játszani.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ne légy ilyen negatív tesó 😀 Tuti nyerünk, bizonyítani akar a csapat 😛
több mint 13 éve
injury update:OUT: Dawk, Larsen, Bay-bay
Q: Cox, Goodman, McBath, Prater
A cardinalsban valószínűleg Skelton kezd. Ha játszanék fantasyt biztos leigazolnám, mert tuti ellenünk derül ki, h ős tehetség, és 120 fölötti QB-val, 3-4 TD vel és 300-400 passzolt yarddal mutatkozik be...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
The Denver Post is reporting that CB Perrish Cox of the Broncos was arrested on charges of sexual assault last night.Hurrá 😕
szerk: http://www.denverpost.com/sports/ci_16825846
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
StormST bővebb összefoglalója a KC elleni meccsről, avagy az utolsó vacsoráról... 😂 http://denversports.blog.hu/2010/12/09/broncos_chiefs_az_utolso_koporsoszeg
több mint 13 éve
Nikki Meyer + én = dream comes true 😀😀Amugy is, Meyer+Tebow = dream team reunited...IgorPontosítanék
Nikki Meyer + Tebowr = dream united 😀haromt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Amugy is, Meyer+Tebow = dream team reunited...IgorPontosítanék
Nikki Meyer + Tebowr = dream united 😀
több mint 13 éve
Leach...Billicket mer? 😕
DJ Williamst már talán nem merné felpofozni... Vagy az nem ő volt?
Fox. Na aztán a liga a sikereitől hangos... Kubiakot szeretem meg denveri kötődésű, de nem feltétlen ő kéne.
Billicket utálom.
Gruden/Cowher nem fog jönni.
San Diego-ból nem kell senki.
Szóval legyen Harbaugh 😊haromt
Amugy is, Meyer+Tebow = dream team reunited...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Na a hátralévő négy meccsünket sajnos még le kell játszani, itt az injury report:DNP: Dawkins, Larsen, Bay-bay, Jamal Williams (non-injury)
Limited: Goodman, McBath
több mint 13 éve
ezt a Baileyset nem értemharomtAz a lényeg, h elege van már a sok változtatásból. Reméli, hogy bármilyen terv is amiben most hiszünk, kitartunk mellette és hagyjuk, hogy beérjen. Nem tudja, h kiállna-e még egy változást ez után. Ez az utolsó dolog ami hiányzott neki, nagyon nem tetszik neki ez a dolog, főleg a karrierje ezen pontján.
Valahol érthető, a D-ben nem volt túl nagy állandóság, de remélem azt azért bekalkulálta, hogy a szezon végén mindenképp új edző és DC jön, és az még belefér nála. De ez után a nyilatkozat után úgy érzem csökkentek az esélyeink, hogy megtartsuk (Bár ha el megy az is változás neki, szóval... 😀).
Remélem a kérdésedre válaszoltam.
Nem tudom egyébként, hogy lesz-e neki hely a sapka alatt, illetve, h lesz-e cap vagy szezon...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ha gazdasági miniszter is lehet úgy hogy segghülye vagy, akkor NFL vezető is simán...Az a vicces, hogy ez az ember nem kevés helyen volt GM, meg ilyen olyan front office ember...DömeJól van, ez a Michael Lombardi is egy idióta, most már elég biztos vagyok benne. StormSTÉn speciel már régóta, mint egy fajankót tartom őt számon. De Lombardinak hívják, sok okos közhelyet tud mondani, és akkor képernyőre vele.ulpianus
ezt a Baileyset nem értem
több mint 13 éve
"I hope whatever plan they go with they believe in it, they stick with it and let it play itself out," Bailey said. "I don't know if I could stand another change, after this one. This is the last straw for me. I really don't like dealing with this now, not at this point in my career."oó...
több mint 13 éve
Az a vicces, hogy ez az ember nem kevés helyen volt GM, meg ilyen olyan front office ember...Jól van, ez a Michael Lombardi is egy idióta, most már elég biztos vagyok benne. StormSTÉn speciel már régóta, mint egy fajankót tartom őt számon. De Lombardinak hívják, sok okos közhelyet tud mondani, és akkor képernyőre vele.ulpianus
több mint 13 éve
Jól van, ez a Michael Lombardi is egy idióta, most már elég biztos vagyok benne. StormSTÉn speciel már régóta, mint egy fajankót tartom őt számon. De Lombardinak hívják, sok okos közhelyet tud mondani, és akkor képernyőre vele.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Jól van, ez a Michael Lombardi is egy idióta, most már elég biztos vagyok benne. Olvassátok el a cikkét, szerinte mivel BB-t is hülyeség volt kirúgni a Browns-nak, ezért JMD-t is az volt, kb ez a lényeg a cikknek...http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81cba03b/article/mcdaniels-paid-price-for-broncos-lack-of-commitment-to-change
Meg az, hogy a csapatnál nem voltak elkötelezettek a változás mellett. LOOL! 40 játékost JMD hozott az 53-as keretből, de NEEEM, nem engedték neki, hogy változtasson. 1-2 edző maradt csak a régi stábból, de NEEEEEM, nem engedték neki, hogy változtasson. Barom ez is... :mad:
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
Black_Adder hosszabb elmélkedése JMD menesztéséről:Remek írás, grat hozzá!
http://denversports.blog.hu/2010/12/07/kirugtuk_josh_mcdaniels_t
😀TheMileHighCity
több mint 13 éve
A sémaváltást már Shanny elindította azzal, hogy Clady-t (és Harris-t) draft-olta. A zone-blocking pár éve már csak haldoklott nálunk, Gibbs elment, Nalen és Lepsis visszavonult, leáldozott a ZB-nak...Hamilton maradt volna, ha nincs séma váltás, Wiegmann viszont kiöregedett. Tudom, hogy nagyon fiatal a falunk, sérülésből jött vissza Clady is és Harris is, ott van 2 rookie, és amióta a legjobb felállásban játszanak lényegesen javult a helyzet, főleg ami a futásokat illeti. Megeshet, hogy elit fallá vállnak egyszer, annak nagyon örülnék, amíg viszont nem addig bazd meg JMD. Abban, hogy csak 11 sack volt tényleg nagy szerepe volt a rinyagép jó lábmunkájának, de ki is üldözte őt el? Mellesleg Chicagoban kis híján meccsenként kap 11 sacket, nem szezononként 😀Black_AdderA legtöbb edző OC-ből vagy DC-ből lesz. A sikeresség meg szvsz nem azon múlik, h OC vagy DC... Nekünk 2 éve kifejezetten egy DC-t kellett volna kinevezni (Spagnulo)Azért az az OL sokat köszönhetett Cutler-nek is, mert elég jól menekült. Hamilton mindenképpen ment volna és Wiegmann-ra se lehetett sokáig építeni. Azért tavaly annyira nem volt szar a fal, de Harris kiesése nagy érvágás volt. Idén meg Harris megint nehezen jött/jön formába sérülés miatt, Clady ugyanaz, mellettük meg van két (szerintem elég jó) rookie. Most pl. már egész jól nyitották Moreno előtt a lyukakat.
Most kicsit más a helyzet, nem annyira fos a D, és nem annyira jó az O. Főleg a fal. /*Istenem h tönkrebaszta azt JMD. Ezt sosem fogom megbocsájtani neki*/Black_Adder
Én bízom ebben az OL-ban, hagyni kell őket összeszokni és talán egy jobb OL coach-ot szerezni. Én pl. a DL jövőjével kapcsolatban nagyobb gondokat látok... 😛StormST
több mint 13 éve
Hamilton maradt volna, ha nincs séma váltás, Wiegmann viszont kiöregedett. Tudom, hogy nagyon fiatal a falunk, sérülésből jött vissza Clady is és Harris is, ott van 2 rookie, és amióta a legjobb felállásban játszanak lényegesen javult a helyzet, főleg ami a futásokat illeti. Megeshet, hogy elit fallá vállnak egyszer, annak nagyon örülnék, amíg viszont nem addig bazd meg JMD. Abban, hogy csak 11 sack volt tényleg nagy szerepe volt a rinyagép jó lábmunkájának, de ki is üldözte őt el? Mellesleg Chicagoban kis híján meccsenként kap 11 sacket, nem szezononként 😀A legtöbb edző OC-ből vagy DC-ből lesz. A sikeresség meg szvsz nem azon múlik, h OC vagy DC... Nekünk 2 éve kifejezetten egy DC-t kellett volna kinevezni (Spagnulo)Azért az az OL sokat köszönhetett Cutler-nek is, mert elég jól menekült. Hamilton mindenképpen ment volna és Wiegmann-ra se lehetett sokáig építeni. Azért tavaly annyira nem volt szar a fal, de Harris kiesése nagy érvágás volt. Idén meg Harris megint nehezen jött/jön formába sérülés miatt, Clady ugyanaz, mellettük meg van két (szerintem elég jó) rookie. Most pl. már egész jól nyitották Moreno előtt a lyukakat.
Most kicsit más a helyzet, nem annyira fos a D, és nem annyira jó az O. Főleg a fal. /*Istenem h tönkrebaszta azt JMD. Ezt sosem fogom megbocsájtani neki*/Black_Adder
Én bízom ebben az OL-ban, hagyni kell őket összeszokni és talán egy jobb OL coach-ot szerezni. Én pl. a DL jövőjével kapcsolatban nagyobb gondokat látok... 😛StormST
több mint 13 éve
Lockouttal számolj. Aminek a végén Champ már 34 lesz... vagy 35....40haromtÉn még nem számolok a lockout-al. Ha számolnék, akkor minden gondolkodás totál felesleges lenne... 😊
több mint 13 éve
JMD hiába próbálta meg másolni az öreg stílusát! Amit szabad Jupiternek ...Mondjuk szerintem nem másolta, max a videózásban😛
Egon bá
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Lockouttal számolj. Aminek a végén Champ már 34 lesz... vagy 35....40
több mint 13 éve
😀 Ennyire mélyen nem akartam belemenni, de valóban... 😀meg a secondary és az LB sor... meg a punter és az egész coaching staff...haromtA legtöbb edző OC-ből vagy DC-ből lesz. A sikeresség meg szvsz nem azon múlik, h OC vagy DC... Nekünk 2 éve kifejezetten egy DC-t kellett volna kinevezni (Spagnulo)Azért az az OL sokat köszönhetett Cutler-nek is, mert elég jól menekült. Hamilton mindenképpen ment volna és Wiegmann-ra se lehetett sokáig építeni. Azért tavaly annyira nem volt szar a fal, de Harris kiesése nagy érvágás volt. Idén meg Harris megint nehezen jött/jön formába sérülés miatt, Clady ugyanaz, mellettük meg van két (szerintem elég jó) rookie. Most pl. már egész jól nyitották Moreno előtt a lyukakat.
Mondjuk a LB sortól annyira nem félek, a Doom - DJ - Mays/Haggan - Ayers sor nem hangzik annyira rosszul és még fiatalok is viszonylag, mondjuk azt nem tudom, hogy Mays mennyire súlyosan sérült meg. Jah, meg ugye Hunter se muzsikált éppen rosszul... 😊
A secondary öregszik keményen, Champ kérdéses, hogy marad-e, szerintem ez az új HC személyétől is függ majd (mondjuk ha Bowlen kéri és megfelelő mélységgel a zsebébe nyúl, akkor biztos marad), Dawkins-el nem nagyon lehet már számolni, Hill közepes játékos, Goodman meg állandóan sérült. Van 1-2 jó ifjonc, de eleget még nem láttunk a nagy részüktől ahhoz, hogy nyugodtak lehessünk, szerintem...
több mint 13 éve
Black_Adder hosszabb elmélkedése JMD menesztéséről:Jó cikk. Csak 3 kis kiegészítésem lenne:
http://denversports.blog.hu/2010/12/07/kirugtuk_josh_mcdaniels_t
😀TheMileHighCity
- Szerintem Spags-el nem volt soha teljes értékű interjúnk, csak egy informális vacsora, amin ő azt kérte, hogy várjuk meg, amíg a Giants végez a rájátszásban, de mi ehhez türelmetlenek voltunk... 😛
- Marshall ára egy-egy 2010-es és egy 2011-es 2. körös cetli volt...
- Scheff ára egy5. körös pick volt, a 7. köröst mi adtuk, a trade-ben még az Eagles is benne volt Ernie Sims-el...
😊 Az összefoglalót meg spoilerezhetted volna nyugodtan, akkor nem kéne megírnom arról a hányadék meccsről azt a 3-4 oldalt... 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
meg a secondary és az LB sor... meg a punter és az egész coaching staff...A legtöbb edző OC-ből vagy DC-ből lesz. A sikeresség meg szvsz nem azon múlik, h OC vagy DC... Nekünk 2 éve kifejezetten egy DC-t kellett volna kinevezni (Spagnulo)Azért az az OL sokat köszönhetett Cutler-nek is, mert elég jól menekült. Hamilton mindenképpen ment volna és Wiegmann-ra se lehetett sokáig építeni. Azért tavaly annyira nem volt szar a fal, de Harris kiesése nagy érvágás volt. Idén meg Harris megint nehezen jött/jön formába sérülés miatt, Clady ugyanaz, mellettük meg van két (szerintem elég jó) rookie. Most pl. már egész jól nyitották Moreno előtt a lyukakat.