Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 4 éve
Az is vicces, hogy Jacksont mielőtt kibasztuk elvileg 1 hónapon át ment a tárgyalás fizucsökkentésről, Paton 2m paycutot kért. 10 millióért kellesz, 12-ért túl sok vagy "van pénzünk"
több mint 4 éve
Amúgy min lepődünk meg? Olyan szinten volt mellőzve tavaly Lindsay, hogy arra tényleg nem éri meg pénzt költeni.Én bízok benne h az van a háttérben h az ügynökének túl nagy az arca, és a piac úgy árazza be h nekünk megérje visszahozni.
Hogy Gordon minek van meg miért erőltetjük az jó kérdés, de ha Chokernek ő kell, ha őt használja akkor is ha sorozatban kapja a fumbleket, ha 2× egymás után ki fut OB-ra amikor le kéne pörgetni az órát, ha ezek ellenére ő kell, akkor ő van.
A 2 feature back hülyeség volt már tavaly is,
Remélem valami olyan csapat viszi, ami utána értékeli is majd a munkáját, mi nem érdemeljük őt meg. Ennyi...
Black_Adder
Erre olyan szempontból minden esély megvan, hogy jól állunk capban, ergo ordas túlfizetést nem kell csak matchelnünk, minden mást tudunk, ha akarunk.
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 4 éve
Amúgy min lepődünk meg? Olyan szinten volt mellőzve tavaly Lindsay, hogy arra tényleg nem éri meg pénzt költeni.Hogy Gordon minek van meg miért erőltetjük az jó kérdés, de ha Chokernek ő kell, ha őt használja akkor is ha sorozatban kapja a fumbleket, ha 2× egymás után ki fut OB-ra amikor le kéne pörgetni az órát, ha ezek ellenére ő kell, akkor ő van.
A 2 feature back hülyeség volt már tavaly is,
Remélem valami olyan csapat viszi, ami utána értékeli is majd a munkáját, mi nem érdemeljük őt meg. Ennyi...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
nyilván, csak ugye van ami pozitívan és van ami negatívan "köti" meg a kezét 😀Arra gondoltam h Jamest nem tudja kivágni, mmint semmi értelme nem lenne kivágni, mert nem nyerünk vele semmit, ergo minimum egy TC csatát meg kell vívatni vele, aztán reménykedni h legalább annyit fog játszani mint Callahan.Bolles LT, nem?Tegnap csak kíváncsiságból ránéztem, hogy hány fumblet vétett eddig Gordon vs Lindsay. Hát a statisztika is bizonyította az érzéseimet. Gordon szezononként átlagosan kétszer ejti el a zsugát, Lindsayvel ez még nem fordult elő. Ráadásul az előző szezonban Gordon a két fumblejét kulcsszituban volt képes megejteni.Ez tény, de ha vákumban nézed a két játékost (eltekintve az érzelmi kötődéstől, meg a fizuk közötti difitől), akkor nincs arról szó h Lindsay sokkal jobb lenne, sőt tavaly sokkal szarabb volt, minden másban, beleértve a sérülékenységet is.
Tudom, hogy kivágni nem érdemes, de Lindsay mellett ez is egy nagy érv, mert a fumbleök meccseket is el tudnak dönteni (tudom, Mr. Obvious vagyok 😀)
Gerichill
Tudom persze h a system, meg az edzők, meg minekigazoltuk le, de ezeken Paton nem tud változtatni, abból főz ami van, nem mellesleg nem panaszkodhat, egyedül az RB, meg az RT kérdésben van megkötve a keze.
Általános Doktor
Negritis
Persze Bollesal is meg van kötve, de az jelenleg nem tűnik problémának, sőt, kifejezetten örömteli lenne ha hozná ezt a szintjét.
Am sokat beszéltünk róla h a "sajátjainkat" nem fizetjük meg, ehhez képest az elmúlt fél évben megfizettük Bollest, Purcellt, Shelbyt és taggeltük Simmonst is.
Általános Doktor
erre próbáltam célozni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Arra gondoltam h Jamest nem tudja kivágni, mmint semmi értelme nem lenne kivágni, mert nem nyerünk vele semmit, ergo minimum egy TC csatát meg kell vívatni vele, aztán reménykedni h legalább annyit fog játszani mint Callahan.Bolles LT, nem?Tegnap csak kíváncsiságból ránéztem, hogy hány fumblet vétett eddig Gordon vs Lindsay. Hát a statisztika is bizonyította az érzéseimet. Gordon szezononként átlagosan kétszer ejti el a zsugát, Lindsayvel ez még nem fordult elő. Ráadásul az előző szezonban Gordon a két fumblejét kulcsszituban volt képes megejteni.Ez tény, de ha vákumban nézed a két játékost (eltekintve az érzelmi kötődéstől, meg a fizuk közötti difitől), akkor nincs arról szó h Lindsay sokkal jobb lenne, sőt tavaly sokkal szarabb volt, minden másban, beleértve a sérülékenységet is.
Tudom, hogy kivágni nem érdemes, de Lindsay mellett ez is egy nagy érv, mert a fumbleök meccseket is el tudnak dönteni (tudom, Mr. Obvious vagyok 😀)
Gerichill
Tudom persze h a system, meg az edzők, meg minekigazoltuk le, de ezeken Paton nem tud változtatni, abból főz ami van, nem mellesleg nem panaszkodhat, egyedül az RB, meg az RT kérdésben van megkötve a keze.
Általános Doktor
Negritis
Persze Bollesal is meg van kötve, de az jelenleg nem tűnik problémának, sőt, kifejezetten örömteli lenne ha hozná ezt a szintjét.
Am sokat beszéltünk róla h a "sajátjainkat" nem fizetjük meg, ehhez képest az elmúlt fél évben megfizettük Bollest, Purcellt, Shelbyt és taggeltük Simmonst is.

több mint 4 éve
Bolles LT, nem?Tegnap csak kíváncsiságból ránéztem, hogy hány fumblet vétett eddig Gordon vs Lindsay. Hát a statisztika is bizonyította az érzéseimet. Gordon szezononként átlagosan kétszer ejti el a zsugát, Lindsayvel ez még nem fordult elő. Ráadásul az előző szezonban Gordon a két fumblejét kulcsszituban volt képes megejteni.Ez tény, de ha vákumban nézed a két játékost (eltekintve az érzelmi kötődéstől, meg a fizuk közötti difitől), akkor nincs arról szó h Lindsay sokkal jobb lenne, sőt tavaly sokkal szarabb volt, minden másban, beleértve a sérülékenységet is.
Gerichill
Általános Doktor
több mint 4 éve
Tegnap csak kíváncsiságból ránéztem, hogy hány fumblet vétett eddig Gordon vs Lindsay. Hát a statisztika is bizonyította az érzéseimet. Gordon szezononként átlagosan kétszer ejti el a zsugát, Lindsayvel ez még nem fordult elő. Ráadásul az előző szezonban Gordon a két fumblejét kulcsszituban volt képes megejteni.Ez tény, de ha vákumban nézed a két játékost (eltekintve az érzelmi kötődéstől, meg a fizuk közötti difitől), akkor nincs arról szó h Lindsay sokkal jobb lenne, sőt tavaly sokkal szarabb volt, minden másban, beleértve a sérülékenységet is.
Gerichill

több mint 4 éve
Tegnap csak kíváncsiságból ránéztem, hogy hány fumblet vétett eddig Gordon vs Lindsay. Hát a statisztika is bizonyította az érzéseimet. Gordon szezononként átlagosan kétszer ejti el a zsugát, Lindsayvel ez még nem fordult elő. Ráadásul az előző szezonban Gordon a két fumblejét kulcsszituban volt képes megejteni.Tudom, hogy kivágni nem érdemes, de Lindsay mellett ez is egy nagy érv, mert a fumbleök meccseket is el tudnak dönteni (tudom, Mr. Obvious vagyok 😀)
több mint 4 éve
szerintem is jobb a Lindsay-Freeman-udfavan egy maradvány RB nagy pénzért, közepes pénzt sem érdemes adni valakinek aki kb ugyanazt tudjaLehet ennek egy olyan vetülete h az ügynöke picsog a nagy pénz miatt, mi meg akkor megmutatjuk h tessék akkor tető alá hozni és majd max matcheljük.
új GM, szóval meg tudom érteni hogy miért nem ragaszkodik Lindsay-hez aki még az előzőé volt
más kérdés hogy közönségkedvenc, de ez van
Negritis
Személy szerint jobbnak gondolom a Lindsay-Freeman+random rookie triót, mind a Gordon+Freeman+korai körös rookie futót, de hát ez nem ízlés kérdése.
Paton itt meg kényszerpályán mozog, érzelemből pedig nem éri meg Gordont kibaszni, ha mellette veszítünk egy egyébként jó futót, meg egy valag DM-et.
Általános Doktor
mint a Gordon-Freeman-2/3. napos rk
sőt a Gordon-Lindsay-Freeman lenne a legjobb
DE anyagilag, az első lenne a legmacerásabb
több mint 4 éve
van egy maradvány RB nagy pénzért, közepes pénzt sem érdemes adni valakinek aki kb ugyanazt tudjaLehet ennek egy olyan vetülete h az ügynöke picsog a nagy pénz miatt, mi meg akkor megmutatjuk h tessék akkor tető alá hozni és majd max matcheljük.
új GM, szóval meg tudom érteni hogy miért nem ragaszkodik Lindsay-hez aki még az előzőé volt
Negritis
Személy szerint jobbnak gondolom a Lindsay-Freeman+random rookie triót, mind a Gordon+Freeman+korai körös rookie futót, de hát ez nem ízlés kérdése.
Paton itt meg kényszerpályán mozog, érzelemből pedig nem éri meg Gordont kibaszni, ha mellette veszítünk egy egyébként jó futót, meg egy valag DM-et.

több mint 4 éve
van egy maradvány RB nagy pénzért, közepes pénzt sem érdemes adni valakinek aki kb ugyanazt tudjaúj GM, szóval meg tudom érteni hogy miért nem ragaszkodik Lindsay-hez aki még az előzőé volt
több mint 4 éve
Darby hülyeség volt 3 évre, pláne ennyiért. Csere QB nincs, falba se hoztunk senkit. S, DE sehol, így még jobban fájna az egyik veterán elküldése. Nekem Harris az egyedüli pozitívum eddig. Plussz Von és Jackson még a csapatnál van.
több mint 4 éve
fantasztikus gm-munka. gondolom ha beajánlanak neki évi 6 milliót úgy, hogy a 2. körös tender is sajnáltuk, fix tartani fogjuk. hányingerFor Lindsay, who was an undrafted free agent, that means another team can sign him to an offer sheet and if the Broncos don't match, they receive no compensation. He battled injuries last season but ran for over 1,000 yards in 2019 and is only 26. https://t.co/J4KfDTfwVD
— Tom Pelissero (@TomPelissero) March 16, 2021
több mint 4 éve
Ok, engem ez az igazolás annyira nem mozgat meg addig, amíg nem látom milyen következményekkel járt ez az évi 10 millió. Egyszerűen egyik FA CB-t sem tudom sokkal jobbnak mondani, én William Jacksont hoztam volna, de borzasztó közelnek érzem egymáshoz a játékosokat, így ha valaki azt mondja Darby a jobb, vagy Rhodes... nem mozgat meg. Viszont az már lejött hírként, hogy Darby volt Paton boardján a no1 CB, nem pánikigazolás volt, hanem a fő cél szakmailag. Szóval ez egy olyan dolog, ami miatt erősen kritizálható lesz, ha nem jön be. Ezt jegyezzük fel.Közben Patrick és AJ második körös tendert kaptak.
Szerkesztette: Cruyffista
több mint 4 éve
Ronald Darby jön 3 évre. Egykoron elit statokat hozott, tavaly prove it dealen volt Washingtonban. Korban perfect.Rárakhatjuk Hillre, csak nem kell meglepődni ha 300 yarddal fejezi be a meccset. Nekem ez az igazolás egyáltalán nem tetszik, nem ér ennyit egyszerűen jelenleg, pár éve nem volt rossz, emlékszem mielőtt Washingtonba került még kicsit reméltem is, hogy hozzánk jön, de most valahogy nem tudok örülni neki. Nekem ez egy Bouye 2.0, csak annak jobban örültem tavaly, és több potenciált is láttam benne. Ne legyen igazam, de meglepne ha kitöltené a szerződését...
30 millió, 19,5 millió garantált. Ami zavar, hogy már van gyűrűje az Eaglesszel, így nem biztos hogy a legéhesebb. 2011-ban ifjúsági világbajnok volt 400 méter váltóban, és bronzérmes 200 méter sprinten. Hillre rá lehet tenni.
Cruyffista
több mint 4 éve
Mi az elit stat nálad? Inkább egy erős közepes az ami el mondható. Serulekeny kurvara, 2 idejyt jatszott vegig (de mi nyilvan szeretjuk ha vki az uj szerzodesebol csak 2 meccset jatdzik)ha 2 éve jon azt mondom probaljuk be, így pedig azt h reméljük. 3 év 30 nálam az sok pont neki.Volt egy szezonja, amikor top10 volt a pff-nél, bár nem tudom mennyire releváns. Ahogy olvasom a WFT-s szakírókat, szomorúak hogy távozik mert rendszerfit (az athleticnél csontra ezt jósolták neki februárban, 3év/30m), de igazából inkonzisztensnek tartják. Övé volt a ligában a legtöbb forced incompletions 2020-ban, cserébe azért átlagon felül meg tudták égetni olykor. A Redskins secondary-t mondjuk top10-be írták mindenhol ahogy nézem és ennek Darby volt a vezére.
Leonidasz007
Szóval szerintem ez rendszerigazolás, túlfizetéssel. Ha Von Miler opciója ezért nem lesz lehívva, vagy Lindsay ezért lesz elküldve, az nonszensz.
több mint 4 éve
Ronald Darby jön 3 évre. Egykoron elit statokat hozott, tavaly prove it dealen volt Washingtonban. Korban perfect.Mi az elit stat nálad? Inkább egy erős közepes az ami el mondható. Serulekeny kurvara, 2 idejyt jatszott vegig (de mi nyilvan szeretjuk ha vki az uj szerzodesebol csak 2 meccset jatdzik)ha 2 éve jon azt mondom probaljuk be, így pedig azt h reméljük. 3 év 30 nálam az sok pont neki.
Cruyffista
Szerkesztette: Patrik007
több mint 4 éve
Ronald Darby jön 3 évre. Egykoron elit statokat hozott, tavaly prove it dealen volt Washingtonban. Korban perfect.30 millió, 19,5 millió garantált. Ami zavar, hogy már van gyűrűje az Eaglesszel, így nem biztos hogy a legéhesebb. 2011-ban ifjúsági világbajnok volt 400 méter váltóban, és bronzérmes 200 méter sprinten. Hillre rá lehet tenni.
Szerkesztette: Cruyffista
több mint 4 éve
Csak jó kérdés, hogy azért az 1 millió dollárbeli különbségért ami egy sima tender és egy 2. körös tender között lenne, megkockáztatod-e hogy elvigyék az egyik pro bowleredet, miközben baromi kevés a minőségi futó, és annál több a cap space a ligában pont amiatt, mert sokan spurkodnak. Nagyon meglepne, ha pl egy Dolphins, Jets vagy valami hasonló csapat ahol nincs RB1 de van rengeteg pénz, nem vinnék el másodpercek alatt. Rá kell tenni a 2nd roundot és akkor fix marad, ilyen egyszerű.
több mint 4 éve
Shelby jó deal keretében marad, örülök neki. Az RFA-knál azt is vegyétek figyelembe, hogy idén a valaha volt legszarabb FA piac van a szabadügynökök szemével, ergo most kisebb dealt kap bárki, mint normál esetben. Ilyen szempontból nem biztos h akkora hülyeség engedni h licitáljanak az RFA-inkra, mint volt pl CJ-nél, mert nekünk van pénzünk matchelni, ellenben sokaknak nincs komoly dealeket adni.

több mint 4 éve
Demarcus Walkert visszahoznánk olcsón és Mike Hiltonért érdeklődünk.
több mint 4 éve
nah röplabdában már nyertünk 😀
több mint 4 éve
OFFICIAL: We’ve agreed to terms with DL Shelby Harris on a new three-year contract.
— Denver Broncos (@Broncos) March 15, 2021
Welcome back, @ShelbyHarris93!
📰 » https://t.co/gX6TArU1Ow pic.twitter.com/UEUxQxBHzR
több mint 4 éve
3 év 27 millióráadásul ebből csak 15 millió garantált, hatalmas steal
noflyzone
Cruyffista
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 4 éve
3 év 27 millióráadásul ebből csak 15 millió garantált, hatalmas steal
noflyzone