Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 4 éve
3 év 27 millió
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 4 éve
Shelby marad az ügynöke szerint! 😊Szuper hír, van minek örülni! 😊
Cruyffista
több mint 4 éve
Shelby marad az ügynöke szerint! 😊
több mint 4 éve
az hogy Gordon még itt van és neki van rendes fizetésePaton egyelőre sajnálja a második körös tendert Lindsayre így bizonytalan a jövője.Lindasyvel amúgy mi a faszom baja van itt mindenkinek lassan, aki nem szurkoló??
Ajánlatot tett a csapat Brett Jonesnak, a Vikings centerének.
Cruyffista
Zalán
sajnos
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
ajánlatot tettünk DL Roy Robertson-Harrisnek, akit a Jags vitt 3 év 24 millióértEddig jó a tevékenysèg 32 millión csücsülve.. 😊
ha ezt az árat Shelby-ért is sajnálni fogjuk, aki legalább 1-2 polccal jobb játékos, akkor nem igen fogunk labdába rúgni. remélhetőleg rotációs embernek volt kinézve
Cruyffista
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 4 éve
ajánlatot tettünk DL Roy Robertson-Harrisnek, akit a Jags vitt 3 év 24 millióértha ezt az árat Shelby-ért is sajnálni fogjuk, aki legalább 1-2 polccal jobb játékos, akkor nem igen fogunk labdába rúgni. remélhetőleg rotációs embernek volt kinézve
több mint 4 éve
Paton egyelőre sajnálja a második körös tendert Lindsayre így bizonytalan a jövője.Vikings OL lepattanója az vajon milyen szintű erősítés?
Cruyffista
több mint 4 éve
Paton egyelőre sajnálja a második körös tendert Lindsayre így bizonytalan a jövője.Lindasyvel amúgy mi a faszom baja van itt mindenkinek lassan, aki nem szurkoló??
Cruyffista
több mint 4 éve
Paton egyelőre sajnálja a második körös tendert Lindsayre így bizonytalan a jövője. Ajánlatot tett a csapat Brett Jonesnak, a Vikings centerének.
több mint 4 éve
"I expect the Broncos to be one of the teams that talks Dalton. I bet they talk to Brissett too among others."Beszélgetni beszélgessenek nyugodtan felőlem, csak pénzt ne adjunk nekik. 😀
Cruyffista
több mint 4 éve
Amúgy tényleg csak poénként írtam 😊
több mint 4 éve
"I expect the Broncos to be one of the teams that talks Dalton. I bet they talk to Brissett too among others."
több mint 4 éve
Bocsánat ha már másnak is eszébe jutott korábban, de:Ki ragaszkodik hozzá? Vagy mikor ragaszkodott hozzá?
Tudjátok, hogy miért ragaszkodnak Denverben Drew Lockhoz?
Mert hátha nem csak a nevében hasonlít AnDrew Luckhoz..
Solymi
Amit tudunk, hogy volt egy ajánlatunk Staffordért, ami messze elmaradt ugyan a kérttől, és nem mentünk tovább
Illetve udvarolunk a Houstonnak Watsonért
Kerülő választokat adunk a QB draftot illetően
Ez nem épp ragaszkodás.
Ha a szurkolók ragaszkodására gondolsz, ott max megosztottságról lehet beszélni, de az érvek mellette
- Manning óta ő a legjobb (legkevésbé szar) QBnk. Persze Siemiannek volt egy jó éve 16-ban, de azóta volt egy 17-es szezont
- Lock nem jó, de vannak jó játékai, még évente 1-1 jó meccsre is futja belőle, ergo a képessége meg van rá. Ahhoz nem mindenkinél mutatott eleget hogy kapjon még egy évet, de vannak örök optimisták. És egyébként van Locknak egy (nem túl meredek) fejlődési görbéje.
- Amúgy sok szurkoló osztja a pff véleményét, hogy a worst case scenario, hogy jövőre is ő kezd. DE, én pl azt várom hogy a vén fasz bukjon meg a picsába, és építsünk egy új csapatot, ennek a romhalomnak a helyére. Ha már Luckot hoztad, ha egy olyan szintű QB-val, hoznánk a 8-8-kat és maradna még Choker, nekem az a Worst Case Scenario
Hogy Paton mit akar, azt nem tudni pontosan. Egyértelműen nem zárkózik el attól, hogy upgrade-elje a posztot, de az is egyértelmű, hogy nem kapkod kétségbeesetten a QBk után
A szurkolók Watsont akarják, ha ő nem jön össze, akkor a legtöbben QB draftot, én azt hogy álljunk a földbe Lockkal, de úgy HCnyaktörősen és vannak akik még egy évet adnak Locknak, tekintettel arra, hogy úgy is esélyes a jövő évi rebuild.
Itt soksz panaszkodtam már, hogy utolsó lórúgásként az inkompetens vén demens faszt megerősítették a posztján még 1 évre, ezért nem lehet elkezdeni a rebuildet, ez meg a QB kérdésnek is ad egy pofont, nehéz most kitalálni mit kéne csinálni 2021-re. A HC inkompetens bármilyen QB-val is, black monday óta szerintem kérdés nélkül és messze ő a legrosszabb ingame menedzser. Érted, ha FG-lal nyer az ellenfél, és FG távolságban van, és van 3 időkérésed de a HC-d elfelejti kikérni őket, akkor mindegy hogy Lockkal vagy Luckkal nem maradt időd egy fordítódrive-ra. Ha 9mpvel a vége előtt nem indít el egy playt, inkább rúgat egy 60+ yardos FG-t, akkor mindegy hogy Lock vagy Luck szurkol a kispadról. Nem sorolom végig, mert ezek nagyon fájó sebek, ezek mellett 2-3 Lock INT meg se kottyan nekem.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Watson..Én poénnak vettem Solymi írását, annak nekem tetszett. 😀Bocsánat ha már másnak is eszébe jutott korábban, de:elég sokat beszéltünk itt már erről, valamennyi fejlődés van benne
Solymi
nem volt rendes offseasonje még mint kezdő qb
a potenciálja nem olyan alacsony, az edzők szarok, ...
valamint kire mennél rá helyette? nem csak a QB a gondja a csapatnak
szóval ha vmi drága de top10 környéki QB jön akkor se pénz se eredmény nem lenne
most hozni egy új rk QB-t mikor Fangionak kifelé áll a szénája nem lenne túl okos
kapja meg a teljes évet, rendes felkészüléssel, 2 év ugyanazzal az OC-val
Negritis
Egyébként én is azon a párton vagyok, hogy maradjon Lock egy évre (vagy a csoda Watson trade, de az nem túl esélyes).
Más:
Befejeztem a szezon visszanézését...
Hát nem volt egyszerű, gyorsan kellett egy 50. SB és Tebow playoff win megnézése sebtapasznak.
Amúgy furcsa, hogy nemsokára nyit a piac, és nem tudnék mondani egy konkrét nevet, akit szeretném ha leigazolnánk. Ti hogy vagytok ezzel?
Gerichill
Shelby
több mint 4 éve
Én poénnak vettem Solymi írását, annak nekem tetszett. 😀Bocsánat ha már másnak is eszébe jutott korábban, de:elég sokat beszéltünk itt már erről, valamennyi fejlődés van benne
Solymi
szóval ha vmi drága de top10 környéki QB jön akkor se pénz se eredmény nem lenne
most hozni egy új rk QB-t mikor Fangionak kifelé áll a szénája nem lenne túl okos
Negritis
Egyébként én is azon a párton vagyok, hogy maradjon Lock egy évre (vagy a csoda Watson trade, de az nem túl esélyes).
Más:
Befejeztem a szezon visszanézését...
Hát nem volt egyszerű, gyorsan kellett egy 50. SB és Tebow playoff win megnézése sebtapasznak.
Amúgy furcsa, hogy nemsokára nyit a piac, és nem tudnék mondani egy konkrét nevet, akit szeretném ha leigazolnánk. Ti hogy vagytok ezzel?
több mint 4 éve
Bocsánat ha már másnak is eszébe jutott korábban, de:elég sokat beszéltünk itt már erről, valamennyi fejlődés van benne
Solymi
nem sérült WR1-el
talán nem lukas kezű judittal...
ha elbassza jó helyen húzunk, ha beválik szintén jó
ha meg langyos húgy lesz megint, akkor úgyis új HC jön akinek saját QB-t érdmes adni
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Bocsánat ha már másnak is eszébe jutott korábban, de:Tudjátok, hogy miért ragaszkodnak Denverben Drew Lockhoz?
több mint 4 éve
Megjegyzem, hogy Jackson és Miller opciójának le nem hívásával annyi helyünk lenne, hogy abból még ha hagyunk is görgetni valót, szinte kizárt, hogy ne igazoljunk annyit, amivel kilőnénk a komp pickeket. Szóval még azzal is sokkal jobban járunk, ha lehívjuk az opciójukat, és elcseréljük őket értékes pickekért, pláne Von esetében akinek komoly értéke is lehet (2. kör). Ilyenkor még a top kontenderek is kényelmesen tudnak helyet csinálni pláne lejáróknak, biztos vagyok benne, hogy lenne érte verseny. Még ez is jobb annál, mintha simán hagyják menni.A második körös tenderekkel meg összesen 1-1-1 millióval kéne többet fizetni a Patrick-AJ-Lindsay hármasnak, ha gyengébb tendert kapnak, el fogják őket vinni...
Egyrészt várom is az FA-t, mert vannak kártyáink, másrészt tartok is tőle hogy Paton borzalmasan kezdi itteni pályáját indokolatlan spurkodásokkal. Nem jó előjel, hogy még mindig nincs döntés a csapatopciókról és Lindsay jövőjét találgatja a sajtó. Bízom benne hogy vakon vannak.
több mint 4 éve
Sok OL játékos elérhető, Schwartz jó lehet RT-be ha kivágjuk Jamest. Gondoltam beírom hamár minden csapattopikban benne van hogy most lehet jó falat csinálni.Schwartzot bírom, nagyon alulértékelt játékos, a csapat talán leggyengébb pontjára, pár éve nagyon jól jött volna.
Heisman
De most mit akarunk egy 30+ éves sérülésből visszajövő támadófalemberrel?
Mármint jöhet felőlem, 1-2 évre akár meg is oldhatja a posztot, de nem akarom hogy csupa 1-2 évre jövő FAval építsünk csapatot, mert láttuk az hova vezetett. A csapat jelenlegi érettségi fokán majdnem csak azért nem mindegy hogy Wilkinson vagy Schwartz, mert az irányítót veszélyezteted azzal ahogy a poszt Orlando Franklin óta kezelve volt itt, de FAról én inkább a fiatalabb korosztályból próbálnék meríteni, és lehetőleg olyat akit nem sérülés után rakott ki a csapata, hiába mutat nagyon jól egy A+++ osztályzat, mert ha játszana milyen jó lenne az aki nem játszik, hasznosabb egy jómunkás C+, B-, aki végigtolja a szezont...
Jamest nem hiszem hogy kivágjuk, borzalmas a szerződése. Aztán TC után lehet mégis, de addigra meg úgyis IRen lesz vagy talál valamilyen optoutos kiskaput, hogy ne kelljen leizzadnia a pénzéért... Mondjuk akkor se leszek szomorú, ha a DM ellenére mégis kibasszuk...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Sok OL játékos elérhető, Schwartz jó lehet RT-be ha kivágjuk Jamest. Gondoltam beírom hamár minden csapattopikban benne van hogy most lehet jó falat csinálni.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
FA. Ha visszahozzunk a sajátjainkat, a többi nekem nagyjából mindegy. Kareem Jackson az egyetlen elengedhető, akit nem éreznék hibának. Von, Lindsay, Shelby stb bukása nálam komoly minuszpont, miközben van hely és kevés a piacon a minőség.Akik házon kívül érdekelnének: William Jackson (CB), Quinton Jefferson (iDL), Joe Thuney (OG) - ebben a sorrendben. Ha jól számolgatok, akkor KJ csapatopciójának le nem hívásával kettőt is megengedhetünk magunknak közölük. De ha flexibilitást akarunk jövőre akkor Kareem Jackson + egy minőségi FA a logikus döntés.
több mint 4 éve
$32,350,285Most basznám ki Gordont és Vannettet... csakúgy kedvtelésből..
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Just for fun, 2013 óta ez az ESPN QB Prospect rangsora1. Trevor Lawrence, Jameis Winston
3. Joe Burrow, Sam Darnold
5. Zach Wilson, Tua Tagovailoa, Marcus Mariota
8. Josh Rosen, Josh Allen
10. Trey Lance, Justin Fields, Baker Mayfield, Carson Wentz, Jared Goff, Blake Bortles
16. Jordan Love, Kyler Murray, Dwayne Haskins, Johnny Manziel
20. Mac Jones, Justin Herbert, Drew Lock, Mitchell Trubisky, Teddy Bridgewater, Geno Smith

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Nem akarom túlbeszélni a témát (megtettem), de eldobva teljesen azt, hogy mit gondolok azokról akik jövőre kijöhetnek a draftra, és odaképzelek 3 elit qb prospectet, nálam még mindig nagyon kényes a helyzet:- szerintetek összejöhet egy top5 pick egyáltalán bárhogyan? szerintem nem. ha a plafont és a padlót kéne belőni, nálam 1/8 és 1/20 lenne.
És az 1/20 nem jelenti azt, hogy Lock be fog válni. Ha tavaly amikor 1/15-ök voltunk, 2 meccsel kevesebbet chokerkedünk el, már ott vagyunk. Volt QB-nk? Hááát.. a Texans ellen igen. És a Watson sztori baromi képlékeny, az oddszoktól függetlenül arra alapozni vakvágány. És nem flangálnak majd minden piacon Staffordok, ez egyszeri lehetőség volt.
Szóval szeretnék hinni a lehetőségekben, de én csak rosszabbakat látok annál, mint amink most csúszás esetén lehetne, vagy lehetett volna Stafforddal, vagy lehetne Watson all innel, Prescottra csapóajtón kuncsorgással.. Nem gondolom, hogy ha lesz új HC, ő majd repdesni fog az örömtől az 1/12-es pickünk láttán.
Most hanyagolom a témát amíg igazolunk valakit (szerintem ez lesz - remélhetőleg nem egy bizonyos szint felettit, mert simán kijátszhatja Lockot a csapatból), kiírtam magamból.