Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 4 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Szerintem is Wilson Luck óta a legjobb QB aki kijött a draftra, vagy legalábbis 2017ig az volt 😉

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 145 — WHO DAT!!!!
Szerintem WIlson Luck óta a legnagyobb tehetség aki kijön a draftra, ennyit a konszenzusról. 😊 Bár az én véleményem nyilván nem ér annyit, hogy számítson konszenzus szempontjából, de nekem ez a benyomásom.
peterk2005
Nekem Wilson nem gyengén túl van értékelve, volt konkrétan egy jó éve, azt is az FBS leggyengébb csapatai ellen hozta össze. Egy komolyabbnak alig nevezhető csapat ellen játszott a CCU ellen, ott már mindjárt bőven gyengébb teljesítményt hozott, vagy az előző évben szintén nem volt valami erős ha egy rangsorolt csapat jött szembe.
Lehet persze, hogy jó lesz az nfl-ben, de elvinni valakit top 5 ben úgy, hogy 1 normális éve volt, és átlagos csapat ellen is alig játszott...
Legutóbb hasonlóról Wentz jut eszembe, aki szintén nem váltotta meg a világot eddig

több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 554 — The only discipline that lasts, is self discipline
Szerintem WIlson Luck óta a legnagyobb tehetség aki kijön a draftra, ennyit a konszenzusról. 😊 Bár az én véleményem nyilván nem ér annyit, hogy számítson konszenzus szempontjából, de nekem ez a benyomásom. Lawrence valamivel "bust biztosabb" (mindkettő az egyébként szerintem), de a plafonját nem érzem különösebben magasan. Jó lesz ... és valószínűleg ennyi. Wilsonban viszont all time great potenciált látok. (Ritka az olyan fiatal, aki college filmen technikailag is kész, a lábmunkája is teljesen oké, pontos mélyre és közelre is, érzi a zsebet, és még a progression-ökön is gyorsan végig megy. Már amennyire college-ben erre szüksége van, de Wilsontól láttam ilyen játékokat. Ez a srác ötven yardra is odazavarja a labdát pontosan az elkapó kezébe, és befűzi két védő között egy harminc centis lyukba is tíz yardra. Mozgásból is.)

Fields-től és Lance-től viszont nem vagyok egyáltalán elájulva. Nyilván mindegyiknek vannak erősségeik, de kimondottan nagy bust veszély látok bennük. Nekik jó helyre kell kerülniük, különben simán elbukhatnak. (Náluk szerintem Mac Jones is sokkal jobb. Jones nálam egyébként közel van Lawrence-hez. Másféle irányító a kettő, de Jonesban is sok a potenciál. Egy megfelelő rendszerben - Patriots? tartok tőle, hogy Belichick-ig csúszik és elviszi az öreg, amilyen mázlista 😊 - nagyon (nagggyon!) jó lehet.)

Szóval a draft pozink nekem nemtecc kúbé szempontból. Az első kettőhöz kevés, Mac Jones-hoz "sok", feltéve, ha igazak a mock draft listák, és Jones első kör második feli/végi besorolású. (Nálam Jones simán top10, a másik kettő viszont nem.) Szóval pont a két - szerintem - bust veszélyesnek "áll a zászló", ha a konszenzus tényleg az lesz ami most látszik. Na őket nem szeretném. Ha kúbé, akkor tradeljünk hátra, adjuk oda Fieldst/Lance-t annak aki vinni akarja, és hozzuk el Jonest. Itt nem lenne annyira jó helye, mint a Patriotsban (Ramsben, Ninersben, olyan sémában amit rá tudnak szabni), de csak egy évről lenne szó, aztán remélem jön egy jobb támadó szakmai stáb, akik tudják hogyan használják. (Szvsz Jones egy "kis Brady". Fizikai adottságai mérsékeltek, de pontos, nagyon gyorsan olvas, gyors a release-e, jól érzi a zsebet, és tud szűk zsebből is passzolni.)

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Általános Doktor
Egy Haskins, Lock vagy egy Daniel Jones első körös grade-je nagyon is függ attól, hogy hány nála jobb QB van, akit az első körbe várnak, mert 6. legjobbként nem fog első körös értéket kapni egy erősebb évjáratban. Épp ezért nekem semmit nem mond a 19-es class erősségéről, hogy kiment az első körben 3 QB és mik voltak a grade-ek. QB-ra mindig igény van, a mennyiség pedig nem egyenlő a minőséggel. Ha már a 17-es van említve mint gyenge vagy egyenesen gyengébb, Mahomesért és Watsonért felcseréltek komoly ellenértékért, és több csapat tett ajánlatot (ergo, többen látták, hogy hülyék voltak az élbolyban a csapatok), verseny volt értük, míg Haskins leesett a 15. helyig top5 projektált pickről, Lock pedig a második körig, egy gyenge classban, mert Daniel Jones igenis gyenge rivális volt.

És azt sem igazán értem, hogy miért ne lehetne most besaccolni a jövő évi esélyeket. A jövő évi top irányítókat láttuk ebben a szezonban. Játszottak komoly meccseket, amiből lehet következtetni. És pont nem érdekel, hogy mindig van egyik évről a másikra átlagosan 1 berobbanó, amikor nem mi leszünk az 1/1-ek, és csak álmodozni tudunk majd róla. Ugyanolyan alapon lehet őket megítélni, mint a mostaniakat, nyilván nem a pro day dönt ahol üres elkapóknak dobálnak.

Az a baj, hogy kimaradt nálunk a gödör legalja, vagyis nem volt elég mély amikor a legmélyebb volt, így nem tudtunk olyan QB-t húzni aki legalább mint draft prospect top szint. Na most, van egy bizonyos szintet megütő csapatunk, várhatóan visszamászás lesz a 15. pickre, mert az 1/9-en túl sok minden torzított. Szinte semmi esély rá, hogy top pickünk lesz. Látjuk, hogy még az 1/9 is milyen messze van. Ha az elmúlt 100 év 3 legjobb irányító prospectje jönne ki egy classban, akkor sem tudnánk ahhoz elég szarok lenni és egy top3 picket összeszedni. De még csak a class sem erős, sőt, átlagos se. Per pill 2019 reload, látszattehetségekkel.

Szóval bennem felmerül a kérdés, hogy miért nem akarunk előre gondolkodni, és most húzni egy olyan QB-t (akár Lance is lehet), amilyen szintűre jövőre nem biztos, hogy lehetőségünk lesz? Ha Lock beválik és fr QB lesz, nem fog hiányozni az a pick, ha nem, akkor meg jó döntés volt előre gondolkodni. Szív egy kis NFL levegőt, beépül a csapatba, megtanul playbookot tanulni, aztán jövőre ha úgy alakul keresünk hozzá HC-t, vagy ha védekező felfogású lesz, akkor OC-t. Jöhet mondjuk Alex Smith is QB2-nek nevelgetni őket, Lance-ről/Fieldsről amúgy is ki lehet mondani hogy első évében nem fog játszani, tanulnak mint Mahomes. Nem mellesleg ha Watsonban gondolkodunk, 3 első mellé nem rossz érték. Erősebbnek kalkulálható mind a kettő, mint Lock. Nagyobb a potenciál bennük, fiatalabbak, nem kell nekik új szerződést adni.

Lock nem 1/1 volt, hogy a pickek és igazolások mellett még a szerződése végéig való bizonyítási lehetőséget is megkapja. Ez az év az övé, ha bizonyít, akkor övé a poszt, ha nem, akkor jövőre be lenne hűtve még egy lap. Több, mint egy évtizede nem voltunk PO-ban. Nem tudunk elkezdeni új csapatot építeni, mert nincs QB-nk. Liga bottom emberek dobálnak a csapatban évek óta, miközben egyre többet és többet jelent a ligában az irányító. Megengedhetjük magunknak, hogy Lock ÉS egy első körös legyen a rosteren, én így látom. Újabb elvesztegetett év, 1/15-ös QB, jövő évben letolt gatya, ez az amit nem.

Tényleg nem Lock ellen, kapja meg az évet (- Watson, - egyedüli opció), de ha már régóta az a mantra, hogy Lockra azért is érdemes várni, mert nagyon komoly mentalitása és személyisége van, álljon itt Tim Patrick nem túl biztató nyilatkozata:

“I love Drew. Going forward I think he understands what he needs to do. And he understands it doesn’t have anything to do with his football skills. And it’s good to see, I’ve been in Denver for a couple weeks and and his approach to the game has been 100 percent different than it was during the season. He’s one of the first guys in the building. One of the last guys to leave."

100% different. Ez elég erős kifejezés. Tehát nem igazán érzékelte, hogy Lock mindent megtenne a sikerért az előző szezonban, aztán megjött az új GM bácsi és valahogy fontosabb...
Cruyffista
Röviden reagálok, de nem akarom túlhúzni:

Lockék: Arról beszéltem h hova várták őket, itt nem ér azzal érvelni h hol húzták végül, vagy h mire vitték. Haskins, DJ és Lock is végig, konszenzusosan első körbe voltak mockolva, és soha, senki sem mondta róluk h kihagyhatatlan tehetségek, és igen, nyilván a QB poszt dob rajtuk, lévén h a legfontosabb poszt az NFL-ben, de attól h Qb-k attól még nem várnak 4 QBt az első körbe minden évben (hello 2013 - megjegyzem h akkor Genot várták első körbe, aztán végül mégsem ő lett a szerencsés).

Idei classhoz: nem ástam bele még magam, szal ezt még lehet h visszavonom: nekem ez egy jó, de nem korszakos QB classnak tűnik, sztem olyan prospectek mint Fields meg Wilson minden évben vannak, van h több is.

Jövő évi classhoz: nem, meggyőződésem h nem tudjuk még megmondani h hány QB lesz jövőre a draft előtt első körösnek kikiáltva, főleg nem idén, amikor kevesebb meccs volt, opt outoltak, stb.. Vedd bele h lesz pár játékos aki elől kimegy a QB, lesz aki varázsütésre összehoz egy csoda évet, meg lesz aki csak simán fejlődik a mostani korrekt szintről annyit h első kör legyen az értéke. Simán lehet persze h egy-két értelmes lesz össz-vissz, de az is h öt. Most ezt még nem lehet megmondani.

Lock mentalitásához: sztem ez csak egy esetlen mondat, sose volt arról hír h link lett volna, vagy h ne tenné bele az energiát, a covid paránk is azért volt mert behívta a szabadnapon a többi qb-t filmet nézni, egy link QB örül h szabadnapja van, nemhogy a társait is basztassa h bemenjenek. Szal én ebből nem vonnék le nagy dolgokat.

Idei QB helyzetünk: sztem ezt ugyanúgy látjuk, Lock v Watson az ideális, am én sem követek el harakirit, ha QB-t húzunk az első körben, de a jelenlegi helyzetünkben nem tartom racionális döntésnek.

Black hszével teljesen egyetértek, full lutri h kiből mi lesz és nagyrészt azért mert nem csak a gyereken múlik, hanem a közegen, edzőn, klubon, szerencsén, meg olyan dolgokon, amit nem okvetlen tudsz megfigyelni a játékoson (hozzáállás, akarat, stb.).

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 4 éve
Lassan tényleg bele kell ásnom magam az idei QB-kba, de felületes szemmel nekem nem tűnik Fields kihagyhatatlannak, sőt, egyáltalán nem látom h miért lenne jövőre upgrade Lockhoz képest, de ezt a "vitát" később folytassuk le, amikor már érdemben is hozzá tudok szólni.

A jövő évi QB classt pedig most aláírom h hasonló lesz az ideihez, meg a tavalyihoz, meg a tavaly előttihez...
Egy-két kivételtől eltekintve mindig van legalább 2 első körös hypeot kapó prospect, meg 2-3 aki valójában 2-4 körös, de most bemockolják az elsőbe.

Pl. ez az "űberclass" semmivel sem tűnik jobbnak mint a 20-as, 18-as, de még a 19-es is hasonló volt.

Megjegyzem h korábban már volt egy "a pff alatt sose láttunk ilyen jó QB-t" Mayfield személyében, egy "Mayfieldnél is jobb" Kyler Murrayt, egy "teljesen kész" Joe Burrowt, akikben közös h senki sem szopkodta őket egy évvel korábban, sőt, Murray és Burrow szó szerint a semmiből lépett elő.

Az h idén kevesebb jövő évi ígéretet láttunk az az optoutoknak, meg a jóval kevesebb meccsnek volt köszönhető. De ez az én véleményem nyilván.
Általános Doktor
Nálam az idei kb hasonló mint a 18-as volt, csak van egy most korszakos tehetségnek gondolt 1/1, míg 18-ban arról sem volt konszenzus ki is a legjobb. De a számunkra elérhetők közül kb akkora eséllyel lottózhatunk szerintem mint 3 éve lehetett volna.
Statisztikai alapon lesz 1 vagy 2 Lawrence-en kívül, akikből kezdő matéria lesz, esetleg fr.QB. Ennél többt/jobbat meg én csak Lawrence kaliberű prospektekről mondok.
A kérdés az, hogy ki az az 1-2 QB, akinek van esélye, mert egyáltalán nem biztos hogy Fields az vagy olyan aki bent lesz 1/9-re. És a fő probléma továbbra is az, hogy egy-két zsenit leszámítva az hogy egy QB beválik-e, úgy 50%ban az edzőn / környezeten / kultúrán múlik. Én ezért várnék 1 évet a QB választással, akkor is ha ott a kockázat, hogy a jövő évi class esetleg tényleg gyengébb lesz.
Ellenben, ha Paton QB-t húz, akármilyen gondolat menet végeredményeképpen is, és azzal az új rezsim tud mit kezdeni, nem fogok panaszkodni, de ez egy sokkal bonyolultabb út, és így 2 sikertelen HC kinevezés után, a lehető legkisebb mértékben sem szűkíteném be a listát, hogy kik jöhetnek szóba, márpedig egy meglévő QB-val ezt tennénk szerintem. Oké, hogy Paton tisztalappal indul, de ha 4-5 éve nincs szerencsénk se HC se QB választásokkal, akkor jobb lenne nem bonyolítani a helyzetet, hanem a megfelelő sorrendben hozni őket, ami GM, HC, QB...

de ha Patonnak van egy víziója, amibe illik valamelyik 1/9-es QB, húzzuk be nyugodtan. Az egyetlen baj, hogy akárkit is húzunk úgy is ő lesz majd az az ember akit mindig is akartunk, nem fog kiderülni hogy valójában azért húztuk, mert azt látjuk, hogy olyan jó, hogy bárki edzővel jó és nem töri derékba a karrierjét egy OC/HC váltás jövőre, vagy csak mert türelmetlenek vagyunk Lockkla. Az előbbi most rendben van, aztán majd kiderül mi lesz belőle, utóbbi viszont nem most nem lenne jó döntés, aztán persze utólag abból is kisülhet valami jó, de attól hogy egy jó terv eslsülhet rosszul és egy rossz terv is bejöhet, inkább a jó terv mentén kéne haladni...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Általános Doktor
Egy Haskins, Lock vagy egy Daniel Jones első körös grade-je nagyon is függ attól, hogy hány nála jobb QB van, akit az első körbe várnak, mert 6. legjobbként nem fog első körös értéket kapni egy erősebb évjáratban. Épp ezért nekem semmit nem mond a 19-es class erősségéről, hogy kiment az első körben 3 QB és mik voltak a grade-ek. QB-ra mindig igény van, a mennyiség pedig nem egyenlő a minőséggel. Ha már a 17-es van említve mint gyenge vagy egyenesen gyengébb, Mahomesért és Watsonért felcseréltek komoly ellenértékért, és több csapat tett ajánlatot (ergo, többen látták, hogy hülyék voltak az élbolyban a csapatok), verseny volt értük, míg Haskins leesett a 15. helyig top5 projektált pickről, Lock pedig a második körig, egy gyenge classban, mert Daniel Jones igenis gyenge rivális volt.

És azt sem igazán értem, hogy miért ne lehetne most besaccolni a jövő évi esélyeket. A jövő évi top irányítókat láttuk ebben a szezonban. Játszottak komoly meccseket, amiből lehet következtetni. És pont nem érdekel, hogy mindig van egyik évről a másikra átlagosan 1 berobbanó, amikor nem mi leszünk az 1/1-ek, és csak álmodozni tudunk majd róla. Ugyanolyan alapon lehet őket megítélni, mint a mostaniakat, nyilván nem a pro day dönt ahol üres elkapóknak dobálnak.

Az a baj, hogy kimaradt nálunk a gödör legalja, vagyis nem volt elég mély amikor a legmélyebb volt, így nem tudtunk olyan QB-t húzni aki legalább mint draft prospect top szint. Na most, van egy bizonyos szintet megütő csapatunk, várhatóan visszamászás lesz a 15. pickre, mert az 1/9-en túl sok minden torzított. Szinte semmi esély rá, hogy top pickünk lesz. Látjuk, hogy még az 1/9 is milyen messze van. Ha az elmúlt 100 év 3 legjobb irányító prospectje jönne ki egy classban, akkor sem tudnánk ahhoz elég szarok lenni és egy top3 picket összeszedni. De még csak a class sem erős, sőt, átlagos se. Per pill 2019 reload, látszattehetségekkel.

Szóval bennem felmerül a kérdés, hogy miért nem akarunk előre gondolkodni, és most húzni egy olyan QB-t (akár Lance is lehet), amilyen szintűre jövőre nem biztos, hogy lehetőségünk lesz? Ha Lock beválik és fr QB lesz, nem fog hiányozni az a pick, ha nem, akkor meg jó döntés volt előre gondolkodni. Szív egy kis NFL levegőt, beépül a csapatba, megtanul playbookot tanulni, aztán jövőre ha úgy alakul keresünk hozzá HC-t, vagy ha védekező felfogású lesz, akkor OC-t. Jöhet mondjuk Alex Smith is QB2-nek nevelgetni őket, Lance-ről/Fieldsről amúgy is ki lehet mondani hogy első évében nem fog játszani, tanulnak mint Mahomes. Nem mellesleg ha Watsonban gondolkodunk, 3 első mellé nem rossz érték. Erősebbnek kalkulálható mind a kettő, mint Lock. Nagyobb a potenciál bennük, fiatalabbak, nem kell nekik új szerződést adni.

Lock nem 1/1 volt, hogy a pickek és igazolások mellett még a szerződése végéig való bizonyítási lehetőséget is megkapja. Ez az év az övé, ha bizonyít, akkor övé a poszt, ha nem, akkor jövőre be lenne hűtve még egy lap. Több, mint egy évtizede nem voltunk PO-ban. Nem tudunk elkezdeni új csapatot építeni, mert nincs QB-nk. Liga bottom emberek dobálnak a csapatban évek óta, miközben egyre többet és többet jelent a ligában az irányító. Megengedhetjük magunknak, hogy Lock ÉS egy első körös legyen a rosteren, én így látom. Újabb elvesztegetett év, 1/15-ös QB, jövő évben letolt gatya, ez az amit nem.

Tényleg nem Lock ellen, kapja meg az évet (- Watson, - egyedüli opció), de ha már régóta az a mantra, hogy Lockra azért is érdemes várni, mert nagyon komoly mentalitása és személyisége van, álljon itt Tim Patrick nem túl biztató nyilatkozata:

“I love Drew. Going forward I think he understands what he needs to do. And he understands it doesn’t have anything to do with his football skills. And it’s good to see, I’ve been in Denver for a couple weeks and and his approach to the game has been 100 percent different than it was during the season. He’s one of the first guys in the building. One of the last guys to leave."

100% different. Ez elég erős kifejezés. Tehát nem igazán érzékelte, hogy Lock mindent megtenne a sikerért az előző szezonban, aztán megjött az új GM bácsi és valahogy fontosabb...
több mint 4 éve
Szerintem ezt nem lehet ennyire feketén fehéren venni. 19-ben ősszel Haskins volt sokáig akit 1/1-re vártak (ha QB needes csapat húz), Murray berobbanása után is fix top5 volt. Aztán gyakorlatilag muszájból pickelte ki valaki. Daniel Jones is sokkal gyengébb top10-es QB volt a draft pillanatában, mint a megszokott. Lock meg ki tudja meddig csúszik, ha a második körben nem szedjük fel. Szóval volt 4 első körös grade-et kapó irányító... muszájból. Sam Howell jelenleg a jövő évi 1/1, az új Trubisky. Nem tudom mitől olyan evidens, hogy lesz egy év alatt 2-3 jobb nála, akik ráadásul még top 10-es potenciállal is bírnak. Ez irreális. Az lehet, hogy szánalomból elvisznek ismét egy Daniel Jones-t, vagy kettőt, de hogy ténylegesen 3 top10 potenciállal rendelkező játékos megjelenik (és nekünk ez a fontos, nem a látszat), abban én nagyon szkeptikus vagyok.

És akkor azt fel sem hoztam témaként, hogy Haskins és Lock vajon kimenne-e ebben a classban a harmadik nap előtt. Nagyon is vitatható. Jake Fromm tavaly 5. kör végi pick lett, miközben 19-ben Haskins, Lock és Daniel Jones előtt volt a rankingban.

Szerk: Fangio és Lock bukása nem egyenlő azzal, hogy top10-ben húzunk majd. Idén húztunk 9. helyen, erős sorsolással. Jövőre gyengébb sorsolással, jobb körülményekkel mi a garancia, hogy lesz sanszunk akár csak ilyen QB-k között válogatni, akiket most nem tartunk elég vonzónak? Majd Lock megint lehoz egy középszar évet ahol a 11-14. forduló közötti teljesítményét kell elemezgetni mert a többit nem lehet, aztán kiderül hogy a drafton nincs jobb, úgyis rookie contracton van, maradjon még egy évet.
Cruyffista
Maradjunk annyiban h nem értünk egyet.

Sztem túlértékeled az idei classt | -leírtam h sztem előztesen miért nem jobb mint az elmúlt 5 évből 3, azzal h sztem sem rossz a mostani- | , a jövő évit meg úgy temeted h arról felelősségteljesen most még nem lehet nyilatkozni, de a statisztikák alapján lesz 2-3 valóban első körös QB prospect.

Azzal sem értek egyet h aki az egyik évben első körös gradet kap, az máskor ne kapna, pl. attól h EJ manueleket bereachelnek, attól még nem voltak első körös prospectek, de Haskins teljesen jogosan volt pl első körös prospect, függetlenül attól h mi lesz belőle.

Abban meg Peterkkel értek egyet h qvara lutri h kiből mi lesz QB poszton, Goffok, Wentzek, Winstonok, Rosenek, stb. nem válnak be és Watsonok meg Lamarok lesznek probowlerek. Ezért sem kell túlmisztifikálni ezt.

több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 152
Lassan tényleg bele kell ásnom magam az idei QB-kba, de felületes szemmel nekem nem tűnik Fields kihagyhatatlannak, sőt, egyáltalán nem látom h miért lenne jövőre upgrade Lockhoz képest, de ezt a "vitát" később folytassuk le, amikor már érdemben is hozzá tudok szólni.Általános Doktor
Na, én ezért is nagyon óvatosan "elemezgetek" college irányítókat. Amíg nem látom NFL pályán, bármi lehet, college filmekből nekem nem megy, azon kívül, ha alap technikai gondjai vannak. De, hogy képes lesz-e tight window-ba bedobni, vagy végigmenni egy 3 emberes progression-on, amikor ilyesmit nem kérnek tőle a college-ben vagy alig, arról fogalmam sincs. (Fieldsről egyébként - csak halkan, nem akarom eljinxelni - Paxton Lynch jutott elsőre eszembe. Nála jobb, de hasonló gondokat láttam. Ha nem olvasnám a talking headek QB rangsorait, akkor nálam pl. Mac Jones messze előtte lenne. De talán még pl. Kellen Mond is, akit középső/hátsó körös lehetséges GM pickként nézegettem a minap.)
peterk2005
Érdekes, én meg minél többször nézem Fields-et, annál nagyobb lehetőséget látok benne. Sok munka lesz vele, kell neki egy év, de egy yardgyár lehet a csávó.

Számomra Mac Jones és Mond borzasztó.

Jones túl mechanikus, egy stílusú, egyfajta mozdulatsorral dob, zavarja, ha zavarják, és kb két dobássebessége van, nincs a dobásában touch. Alig szelektál célpontot, megszokta, h az elkapó üres, nem elővételez, nincs percepció - sztem a profi ligába való átállásnál ez a legrosszabb szokás, amit nehéz kiírtani. Fejben is lassú, néha olyan, mint egy slowmotion. És hát nem atletikus.

Mond-ból keveset láttam, de ami leesett a képernyőről, h a tutit dobja, nem kockáztat, és lassú a döntéshozatala. Majd még megnézem, h mennyire nagy a repertoárja .
több mint 4 éve
Szerintem ezt nem lehet ennyire feketén fehéren venni. 19-ben ősszel Haskins volt sokáig akit 1/1-re vártak (ha QB needes csapat húz), Murray berobbanása után is fix top5 volt. Aztán gyakorlatilag muszájból pickelte ki valaki. Daniel Jones is sokkal gyengébb top10-es QB volt a draft pillanatában, mint a megszokott. Lock meg ki tudja meddig csúszik, ha a második körben nem szedjük fel. Szóval volt 4 első körös grade-et kapó irányító... muszájból. Sam Howell jelenleg a jövő évi 1/1, az új Trubisky. Nem tudom mitől olyan evidens, hogy lesz egy év alatt 2-3 jobb nála, akik ráadásul még top 10-es potenciállal is bírnak. Ez irreális. Az lehet, hogy szánalomból elvisznek ismét egy Daniel Jones-t, vagy kettőt, de hogy ténylegesen 3 top10 potenciállal rendelkező játékos megjelenik (és nekünk ez a fontos, nem a látszat), abban én nagyon szkeptikus vagyok.

És akkor azt fel sem hoztam témaként, hogy Haskins és Lock vajon kimenne-e ebben a classban a harmadik nap előtt. Nagyon is vitatható. Jake Fromm tavaly 5. kör végi pick lett, miközben 19-ben Haskins, Lock és Daniel Jones előtt volt a rankingban.

Szerk: Fangio és Lock bukása nem egyenlő azzal, hogy top10-ben húzunk majd. Idén húztunk 9. helyen, erős sorsolással. Jövőre gyengébb sorsolással, jobb körülményekkel mi a garancia, hogy lesz sanszunk akár csak ilyen QB-k között válogatni, akiket most nem tartunk elég vonzónak? Majd Lock megint lehoz egy középszar évet ahol a 11-14. forduló közötti teljesítményét kell elemezgetni mert a többit nem lehet, aztán kiderül hogy a drafton nincs jobb, úgyis rookie contracton van, maradjon még egy évet.

Szerkesztette: Cruyffista
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 554 — The only discipline that lasts, is self discipline
Lassan tényleg bele kell ásnom magam az idei QB-kba, de felületes szemmel nekem nem tűnik Fields kihagyhatatlannak, sőt, egyáltalán nem látom h miért lenne jövőre upgrade Lockhoz képest, de ezt a "vitát" később folytassuk le, amikor már érdemben is hozzá tudok szólni.Általános Doktor
Na, én ezért is nagyon óvatosan "elemezgetek" college irányítókat. Amíg nem látom NFL pályán, bármi lehet, college filmekből nekem nem megy, azon kívül, ha alap technikai gondjai vannak. De, hogy képes lesz-e tight window-ba bedobni, vagy végigmenni egy 3 emberes progression-on, amikor ilyesmit nem kérnek tőle a college-ben vagy alig, arról fogalmam sincs. (Fieldsről egyébként - csak halkan, nem akarom eljinxelni - Paxton Lynch jutott elsőre eszembe. Nála jobb, de hasonló gondokat láttam. Ha nem olvasnám a talking headek QB rangsorait, akkor nálam pl. Mac Jones messze előtte lenne. De talán még pl. Kellen Mond is, akit középső/hátsó körös lehetséges GM pickként nézegettem a minap.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Lassan tényleg bele kell ásnom magam az idei QB-kba, de felületes szemmel nekem nem tűnik Fields kihagyhatatlannak, sőt, egyáltalán nem látom h miért lenne jövőre upgrade Lockhoz képest, de ezt a "vitát" később folytassuk le, amikor már érdemben is hozzá tudok szólni.

A jövő évi QB classt pedig most aláírom h hasonló lesz az ideihez, meg a tavalyihoz, meg a tavaly előttihez...
Egy-két kivételtől eltekintve mindig van legalább 2 első körös hypeot kapó prospect, meg 2-3 aki valójában 2-4 körös, de most bemockolják az elsőbe.

Pl. ez az "űberclass" semmivel sem tűnik jobbnak mint a 20-as, 18-as, de még a 19-es is hasonló volt.

Megjegyzem h korábban már volt egy "a pff alatt sose láttunk ilyen jó QB-t" Mayfield személyében, egy "Mayfieldnél is jobb" Kyler Murrayt, egy "teljesen kész" Joe Burrowt, akikben közös h senki sem szopkodta őket egy évvel korábban, sőt, Murray és Burrow szó szerint a semmiből lépett elő.

Az h idén kevesebb jövő évi ígéretet láttunk az az optoutoknak, meg a jóval kevesebb meccsnek volt köszönhető. De ez az én véleményem nyilván.
Általános Doktor
És Murray és Burrow 1/1-ek lettek. Ezt írtam, hogy egy ilyen semmiből berobbanó nagy eséllyel lesz, de arra hogy két három ilyen előfordul egy évben (hogy nekünk is jusson), arra a sansz 1 százalék alatt van. Mármint, hogy tényleg elit prospectek, nem rakás szarok mint Daniel Jones meg Haskins csak valakit muszáj húzni. A 20-as draft során kiment egy Herbert és Burrow (Tua még lehet jó), a 18-asban egy Lamar és egy Allen, Mayfield is playoff QB. Úgyhogy szerintem nem szelektálod jól a szinteket. A 19-es a béka segge alatt van, ehhez lesz nagyon hasonló a jövő évi jelen állás szerint. Még Murray sem volt PO-ban, a liga legjobb elkapójával, korábbi edzővel, rá szabott offenzzel.

És az idei draft class igen is erős. Egy szempontból nem kellemes, hogy nincs biztos prospect Lawrence-en kívül. De mögötte 4-5 emberben hatalmas potenciál van, ha ebből csak 1-2 fog beválni, már megéri feltérképezni őket, és lepattanó esetében lecsapni az egyikre, ha a preferáltak közé tartozik az illető. Lock és Fields szerintem nem egy szint, sem mint prospect, sem mint potenciális ellenérték. Ettől még lehet bust, de amit a draft előtt tudni lehet, az alapján nem lehet őket egymás mellé rakni. Ha Fields nem idén jön ki, jövőre konszenzus 1/1 lenne.
Cruyffista
A szint szelektálásnál akkor te se ess abba a hibába h PO részvételt teszel mértéknek, mert azt egy egyetemi játékoson nehéz számonkérni, de akkor vegyük sorba:

15-ben: Mariota és Winston konszenzusos első-második választás voltak, legyünk urak és mondjuk h top 5 prospectek.
16-ban: Goff, Wentz top 5-ös prospectek voltak, Lynch konszenzusos első körös prospect volt.
17-ben: Hárman kaptak top15-ös gradeket: Trubisky, Mahomes, Watson
18-ben: Allen, Rosen, Mayfield, Darnold mind top10-es prospectek voltak, és akkor engedékeny vagyok, mert valójában hárman top5-ösök voltak, míg Lamar konszenzusos első körös prospect volt.
19-ben: Kyler Murray konszenzus 1/1 volt, míg DJ, Haskins és Lock is első körös gradeket kapott.
20-ban: Burrow, Tua, Herbert top 10-es prospectek voltak és itt is mondhattam volna nagyobbat, a top5 sem lenne túlzás, míg Love első kör vége gradeket kapott mindenhol.

Most van egy konszenzusos 1/1, két top10-es meg egy első körös prospect, ha nagyon engedékeny vagyok akkor kettő, de igazándiból akkor visszafelé is válogathatnék Garoppolokat és társaikat.

Előzetesen semmivel sem néz ki az idei felhozatal jobban, mint bármelyik az előző öt évből. Sőt, előzetesen a 18-as volt messze a legjobb QB draft.
Más kérdés h utólag a 17-es adott két allpro irányítót, ami előzetesen a legszarabbnak tűnt az elmúlt 6 évben. Ennyit arról h mit ér az előzetes felmérés...

Ezzel csak annyit akarok mondani h nem annak kell lennie a szempontnak h a jövő évi milyen lesz, mert szökő évente van szar QB draft, 2-3 top10-es prospect törvényszerű h lesz.

Ha valaki nagyon-nagyon tetszik a stábnak azt el kell vinni felcsere árán is, de én nem örülnék QB draftnak idén, több okból sem:
- én -jelenleg- nem látom kihagyhatatlannak a prospecteket;
- ha már mindig szóbakerül h nevelni kell a QB-t akkor esetleg meg is adhatnánk neki azt a 2 év kezdő tapasztalatot h legyen esélye fejlődni/bizonyítani;
- ha szar Lock/a QB, akkor bukik a stáb, akkor jó lesz a draftpozink, és akkor már egy új stáb válasszon magának játékost.

Sommázva: Lock v Watson legyen a QB jövőre, nekem ez a véleményem.

több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Nem igazán látom miért lennénk két elsővel előrébb a Watsonért folytatott harcban. Akik odaadnának jövő évi elsőket, azok olyanok is lesznek. Vélhetően 20-32 közötti, amit ha összegyúrsz kijön az 1/9. Ahol most vagy Fields vagy egy erős franchise potenciállal bíró játékos vehető ki. Utóbbi jóval értékesebb lehet egy packban Watsonért, mint a két első. Pláne hogy
(allítólag, nem jártam utána, de mindenhol ezt írják) szabályok szerint 3 első cserélhető egy játékosért. Tehát szükség lesz fasza draftolt játekosokra egy esetleges dealhez. És hát mint említettem, ha a jövő évi qb class tényleg gyenge, Fields aranyat érhetne egy csere összehozásához. Azért ő már jóval komolyabban vehető tétel lenne 3 első kíséretében, mint Lock.
Cruyffista

Általános Doktor
Szerintem Lawrence Luck szerű talent de lényegében ez tök mindegy.
Azzal kell kalkulálni ami most van, ha tényleg mozdítható franchise QB akkor all-in rá, ha nem, mert gyökérkedik a Texans akkor drafton BPA. Felőlem az lehet QB is, tök mindegy, radikális változtatás nélkül nem látom miben lenne több-jobb ez a csapat jövőre.

Kb abba tudunk kapaszkodni, hogy a sok sérült majd ha visszatér minden összeáll és contender csapat lesz itt egyből. A féllábuak, a töltelékek vagy a vesztesek meg elvesztik kókler jellegük és kivirágoznak 😊
Szurkolók vagyunk így remélünk amíg lehet, de én nem tudom mibe lehet majd itt még kapaszkodni, ha jövőre a visszatérőkkel is ugyan az a gyáva módi lesz mint idén.

több mint 4 éve

Általános Doktor
És Murray és Burrow 1/1-ek lettek. Ezt írtam, hogy egy ilyen semmiből berobbanó nagy eséllyel lesz, de arra hogy két három ilyen előfordul egy évben (hogy nekünk is jusson), arra a sansz 1 százalék alatt van. Mármint, hogy tényleg elit prospectek, nem rakás szarok mint Daniel Jones meg Haskins csak valakit muszáj húzni. A 20-as draft során kiment egy Herbert és Burrow (Tua még lehet jó), a 18-asban egy Lamar és egy Allen, Mayfield is playoff QB. Úgyhogy szerintem nem szelektálod jól a szinteket. A 19-es a béka segge alatt van, ehhez lesz nagyon hasonló a jövő évi jelen állás szerint. Még Murray sem volt PO-ban, a liga legjobb elkapójával, korábbi edzővel, rá szabott offenzzel.

És az idei draft class igen is erős. Egy szempontból nem kellemes, hogy nincs biztos prospect Lawrence-en kívül. De mögötte 4-5 emberben hatalmas potenciál van, ha ebből csak 1-2 fog beválni, már megéri feltérképezni őket, és lepattanó esetében lecsapni az egyikre, ha a preferáltak közé tartozik az illető. Lock és Fields szerintem nem egy szint, sem mint prospect, sem mint potenciális ellenérték. Ettől még lehet bust, de amit a draft előtt tudni lehet, az alapján nem lehet őket egymás mellé rakni. Ha Fields nem idén jön ki, jövőre konszenzus 1/1 lenne.
több mint 4 éve
Nem igazán látom miért lennénk két elsővel előrébb a Watsonért folytatott harcban. Akik odaadnának jövő évi elsőket, azok olyanok is lesznek. Vélhetően 20-32 közötti, amit ha összegyúrsz kijön az 1/9. Ahol most vagy Fields vagy egy erős franchise potenciállal bíró játékos vehető ki. Utóbbi jóval értékesebb lehet egy packban Watsonért, mint a két első. Pláne hogy
(allítólag, nem jártam utána, de mindenhol ezt írják) szabályok szerint 3 első cserélhető egy játékosért. Tehát szükség lesz fasza draftolt játekosokra egy esetleges dealhez. És hát mint említettem, ha a jövő évi qb class tényleg gyenge, Fields aranyat érhetne egy csere összehozásához. Azért ő már jóval komolyabban vehető tétel lenne 3 első kíséretében, mint Lock.
Cruyffista

több mint 4 éve

Szerkesztette: Cruyffista
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 535 — The Mathematician
Logikus ez is. Én ha GM lennék, előbb vinném az átlag feletti QB prospectet, mert nagyjából kétszer annyi jó HC van a ligában (vagy átlagos, de a kordinátorai feljavítják), mint elit QB. Plusz az idei HC maradékból a két nagy név, Bieniemy és Joe Brady szerintem szívesen dolgoznának Fields tipusú QB-val, de ha egyetemről hozunk edzőt, akkor pláne lehetne olyat találni. Én mindenképp idén csinálnék valamit a QB poszttal, Fangio ide vagy oda, Lock nem olyan tehetséges, hogy még egy évet megkapjon tök egyedüli lapként irányító posztra. Aztán ha a kínálat tényleg olyan lesz mint most mondják, kvázi még kettőt. Ennél még az is jobb, ha magával hozza Kirk kapitányt.
Cruyffista
Én amelett vagyunk h tradeljünk hátra valakivel 1/20 felett úgy h kapjunk egy jövő évi első kört is, majd tradeljünk megint hátrébb h kapjunk egy idei 3-4. kört meg egy jövő évi elsőt.

Aztán vagy tradeljük el a jövő évi három első körünket Lockkal együtt a Texansba, vagy menjünk neki az évnek Lockkal, aztán ha szintet lép, akkor bivaly csapatot kap maga mellé, ha meg nem akkor bárkit el tudunk hozni 3 első körrel.

Ezután pedig felébredhetünk 😀
Általános Doktor
én úgy vagyok vele hogy ha tudjuk hozni Watson-t vagy Wilsont akkor hozzuk
ha nem akkor vmi rutinos backup Lock mögé mentornak és had szóljon
ha beválik akkor nincs gond
ha nem akkor sincs, mert szarok leszünk és elől húzunk
a gond egy langyos vízt teljesítménnyel lehet, de akkor meg amúgyis mind1 és új HC lesz remélem

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Logikus ez is. Én ha GM lennék, előbb vinném az átlag feletti QB prospectet, mert nagyjából kétszer annyi jó HC van a ligában (vagy átlagos, de a kordinátorai feljavítják), mint elit QB. Plusz az idei HC maradékból a két nagy név, Bieniemy és Joe Brady szerintem szívesen dolgoznának Fields tipusú QB-val, de ha egyetemről hozunk edzőt, akkor pláne lehetne olyat találni. Én mindenképp idén csinálnék valamit a QB poszttal, Fangio ide vagy oda, Lock nem olyan tehetséges, hogy még egy évet megkapjon tök egyedüli lapként irányító posztra. Aztán ha a kínálat tényleg olyan lesz mint most mondják, kvázi még kettőt. Ennél még az is jobb, ha magával hozza Kirk kapitányt.
Cruyffista
Én amelett vagyunk h tradeljünk hátra valakivel 1/20 felett úgy h kapjunk egy jövő évi első kört is, majd tradeljünk megint hátrébb h kapjunk egy idei 3-4. kört meg egy jövő évi elsőt.

Aztán vagy tradeljük el a jövő évi három első körünket Lockkal együtt a Texansba, vagy menjünk neki az évnek Lockkal, aztán ha szintet lép, akkor bivaly csapatot kap maga mellé, ha meg nem akkor bárkit el tudunk hozni 3 első körrel.

Ezután pedig felébredhetünk 😀

több mint 4 éve
több mint 4 éve
Szerintem Fields, Wilson meg akiket még Lawrence mögött emlegetnek, mind vallás kérdés, melyik edző melyikben hisz. A 4 közül lehet 2 is beválik, de hogy ki lesz az a másik aki beválik, most nem tudom megmondani, leginkább attól függ ki hova kerül, egy másodpercig nem hiszem, hogy pl nálunk Josh Allen bevált volna, ellenben akár Rosen is kerülhetett volna olyan helyre, ahol tudnak vele mit kezdeni.

Ha most elkötelezzük magunkat Fields mellett, akkor vagy beszűkítjük magunkat HC keresésnél, hogy olyat nézünk, aki vele képzeli el a jövőt vagy majd jön egy új HC akinek a rendszere nem lesz közös nevezőn a QB-val,. Vagy kompromisszumokat hoz érte, vagy csak nézi ahogy szenved egy számára játszhatatlan sémában, mint McCoynál és Musgrave-nél láttuk azt. Egyik forgatókönyv se tetszik.
Arra meg hogy 1/9-en találunk egy franchise QB-t, aki majd bármelyik HCval kompatibilis lesz, arra ksiebb az esély mint Watsonra, de tán még mint Wilsonra is...

Az meg hogy jövőre milyen lesz a felhozatal a legkisebb mértékben érdekel csak. Olyan mint Lawrence nem lesz, de több QB lett már a semmiből 1/1 1 év alatt és nem feltétlen 1/1ben kell gondolkodni. Persze vannak évek, ahova Geno Smith meg EJ Manuel jut, de ezt a kockázatot most inkább vállalnám, minthogy egy missfit jöjjön az első pickkel.
Persze más pozícióban is jöhet missfit, de ez a probléma (is) az irányító poszton eszkalálódik leginkább.

Amúgy majd Paton dönt. Az persze nem fog kiderülni, hogy azért nem húzott QB-t, mert jövőre új HC-t akar vagy azért húzott QB-t, mert látta benne azt, hogy rendszerfüggetlenül franchise QB bárki rendszerében. Pedig engem most leginkább a gondolatmenet érdekelne. Az hogy nem tudunk QBt húzni vagy nevelni, szerintem relevanciáját vesztette Paton érkezésével. Mármint nem biztos hogy tud húzni, de csak mert Elway nem tudott, nem jelenti azt hogy ő se fog tudni. A neveléssel meg úgy vagyok, hogy nem csak a nevelőn és nem csak a nevelten múlik. OK, Lynchről most azt gondolom, hogy senki se tudott volna belőle játékost faragni, de ahogy Locknak normális csapatban jobb esélyei lehettek volna úgy más QB-val akár Susmusnak akár Scangarellonak is lehet jobban ment volna. btw, pont ezért vagyok az 1/9 QB pick ellen most. Az új HC mondja meg hogy melyik QBról hiszi azt, hogy fel tudja nevelni. Akkor legalább ha nem megy az új HCnak se lehet kifogása meg mutogatása.

Ja, egen, a legjobb forgatókönyv számomra az lenne, ha valamelyik QB tényleg bent maradna 1/9-re, amire valóban van reális esély, és elcserélni az 1/9-et egy nálunk is kétségbeesettebb csapattal, lehetőleg 2022-es pickeket szerezve.

több mint 4 éve
Ha az utóbbi éveket nézzük, Lynch és Lock két kvázi második körös projekt pickek voltak. Nem első körös top prospectek buktak meg. Ez nálam még kevés ahhoz, hogy akkor innentől csak veteránokban gondolkodjon a csapat.

Az ideális új QB - új HC páros lenne persze, de nem gondolom, hogy jövőre akár a pickünk (~1/10-20), akár a qb class 3-4. legjobb QB-ja vonzóbb lesz az új HC-nak mint mondjuk Fields lenne. Jelen állás szerint a jövő évi legjobb QB sincs egy ligában Fieldsszel (igen, ez valószínű változik jövőre, de az ritka hogy egy év alatt 3-4 elitnek mondható qb prospect kerül elő).

Mindenesetre ha Paton igazat mondott a BPA-ról, az is lehet, hogy Parsons, Sewell, Chase és Pitts mind előrébb vannak a boardon mint bármilyen 1/1 feletti QB...
több mint 4 éve
Nem mondhatom, hogy megszilárdult volna a véleményem QB kérdésben (azon kívül hogy Watson bármennyiért), de most elég erősen úgy érzem, hogy nem adnék egy rookie QBt Choker kezei közé.
Ahogy az sem tetszik, hogy úgy jött GM, hogy meg kellett tartania a HC-t, az se lenne jó, ha úgy jönne HC, hogy meg kell tartania a QB-t, ha meg nem tartja meg kidobott 1/9... Persze ha olyat húzunk mint Herbert, csak ahhoz meg kéne egy csapatorvos aki előbb kilyukasztja Lock tüdejét, hogy lehetőséget kapjon, mert ha 3-6nál áll be az új irányító, ugyanolyan kérdőjelek lesznek mint tavaly..

Egy új HC-val egészen máshogy ítélném meg a helyzetet, de jelen körülmények között azt a konfidencia szintet nálam jelenleg Watson, Wilson és Lawrence ütik meg, hogy hozzájuk keressük a HCt jövőre ne pedig az új HCt engedjük QB-t nézegetni...

több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Szerintem újabb marhaság ez a sokadik QB húzás vonal, pláne itt, ahol egyszerűen nem tudnak jól választani vagy nevelni. Ha mozdítható valamelyik top QB a piacon akkor all-in rá, ha nem, akkor jöjjön BPA alapon egy top OT, CB, LB vagy bárki, akire azt hiszik korszakos tehetség.

De mivel az O# fal hulladék, a FA piacon is nézelődnék, hátha leesik egy jó C, G vagy RT normális áron.

több mint 4 éve
Hope San Francisco 49ers Penn State Nittany Lions 138
Szerintem csak azért Jones a favorit a Panthersnél, mert nem akarnak mindent oda adni egy felcsere miatt, nem számítanak arra hogy akkor még bent lesz Justin. 1000% hogy nem lesz bent nálatok már! Már csak azért sem mert ha csúszásnak is indulna, akkor valaki felfog tradelni.
Hope
A józan ész ezt diktálná, de a hírek arról szólnak, hogy Jones több csapat boardján előrébb van, mint Fields.
Cruyffista
Fieldstől sem vagyok elájulva, de Jones mint top10 QB még viccnek is rossz.
Legkorábban 2.körben vinném csak el, de tuti hogy első körös lesz.
Legkésőbb a Saints vagy a Steelers kifogja vinni, Steelersben látom nagyon hogy 1 évet padozik BB mögött, ha nagyon nem megy az öregnek akkor szezon közepe vele bevetik.
több mint 4 éve
Szerintem csak azért Jones a favorit a Panthersnél, mert nem akarnak mindent oda adni egy felcsere miatt, nem számítanak arra hogy akkor még bent lesz Justin. 1000% hogy nem lesz bent nálatok már! Már csak azért sem mert ha csúszásnak is indulna, akkor valaki felfog tradelni.
Hope
A józan ész ezt diktálná, de a hírek arról szólnak, hogy Jones több csapat boardján előrébb van, mint Fields.
több mint 4 éve
Hope San Francisco 49ers Penn State Nittany Lions 138
Én egyre nagyobb esélyt látok rá, hogy Fields (vagy Wilson) bent lehet 1/9-en. A Phila, Dolphins és a Lions nem fog QB-t húzni. A Panthersnél Mac Jones a favorit. Lényegében csak a Falconst és a felcserét kéne megúszni jelen állás szerint. És szerintem a Falconsnál Ryan szerződése, és Jonesék miatt nagyon is benne van, hogy inkább Sewellt vagy védőt húznak.

Ez lényegében tavaly is lejátszódott. Mindenki mondogatta, hogy jajj a Lions és a Giants biztos kicserél, mert Tua és Herbert 1/1-ek is lehetnének, aztán senki nem cserélt fel értük. Fields és Wilson pedig egyértelműen nem olyan erős duó, mint Tua és Herbert voltak.

Szóval mégha nem is erre van a nagyobb esély, én egyre inkább látok valamennyit (mondjuk olyan 60-40), hogy ez összejöhet. 1/9-en felcsere nélkül pedig én bizony Lockra és egy FA-n szerzett veteránra is ráhoznám mondjuk Fieldset. Ha a Jets őt viszi, Wilsonért akár kicsit előre is mozognék.

a Simmons tag amúgy nem biztos hogy "spórolás"
Negritis
Lehet nem úgy sül ki, de a szándék ez. 13 milliót kap idén és így csak egy 4 éves hosszabbítást kell majd neki adni. Rekordfizut kér, ami 15 felett van, realitást tekintve 15-18 millió tartományban a 18-hoz közelebb. Most Patonék rábízták Simmons árát a többi csapatra, ha alulfizetik a safety-ket, lehet meglesz évi 16 millióért, ha viszont nem és Adams is kap egy gigatömést Seattle-ben, akkor 18, és szépen elszámolták magukat.
Cruyffista