NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 979
Amúgy az eddigi hírek alapján így mi maradtunk az egyetlen csapat ahol Watson játszana nem? Más kérdés, hogy mi lesz vele a jelenleg folyó ügyek miatt...
Vonster
Szerintem igen. A Niners tuti kiszállt, talán még a Panthers aki all-in-t tolna érte. De ha hinni lehet a híreknek Watson vagy hozzánk, vagy a frisco-ba menne.

Szerkesztette: rob3r7o

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 823 — The Mathematician
Amúgy az eddigi hírek alapján így mi maradtunk az egyetlen csapat ahol Watson játszana nem? Más kérdés, hogy mi lesz vele a jelenleg folyó ügyek miatt...
Vonster
panthers?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Inkább nem mondok semmit.
Cruyffista
Mert? Miről maradtam le?
roberto23
firsco feltrade a miamival
aztán a miami visszajött az eagles pickért
Negritis
Ja hogy ez.

Hát igen, innentől szerintem is Watson/Lock legyen, a class 4. qb-ját én nem húznám ki, hacsak nem akkora szerencsére lenne Paton-nak, hogy lecsúszik hozzá a kiszemelt.

Aztán ha földe állunk az új stáb húzhatja a saját qb-ját.

több mint 5 éve
Vonster Denver Broncos 1 209
több mint 5 éve
Cruyffista
Mert? Miről maradtam le?
roberto23
Negritis
Akkor már csak az Atlanta vagy a Cicusok helyére lehet felmenni a negyedik dobóemberért.. asszem inkább induljunk el le vagy maradjunk a popónkon..
Zalán
sztem felesleges erőlködni vele
Watson vagy Lock, oszt jóva

több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 926 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Cruyffista
Mert? Miről maradtam le?
roberto23
Negritis
Akkor már csak az Atlanta vagy a Cicusok helyére lehet felmenni a negyedik dobóemberért.. asszem inkább induljunk el le vagy maradjunk a popónkon..

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Cruyffista
Mert? Miről maradtam le?
roberto23

több mint 5 éve
Cruyffista
Mert? Miről maradtam le?

több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
több mint 5 éve
 www.youtube.com/watch?v=BA3GY21fV44
Black_Adder
nemtom itt említettem-e, de Chadwick Boseman alakítja őt a The Express-ben egy kis ideig
 www.imdb.com/title/tt0469903/?ref_=nm_flmg_act_27
a film is egész jó sztem

több mint 5 éve
Lance után Jaycee Horn a második játékos, akit Paton élőben néz meg.
Cruyffista
Micah Parsons a harmadik, Zach Wilson a negyedik.

Szerkesztette: Cruyffista
több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 469
 www.youtube.com/watch?v=BA3GY21fV44

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Lance után Jaycee Horn a második játékos, akit Paton élőben néz meg. Én azért nem örülnék most már CB-nek, mert nem játszana. Persze Fuller jövőre lejár, de jó teljesítmény esetén egy 2 éves hosszabbítás simán benne van.. 29 éves. Mondjuk szerintem a CB BPA és need szempontból is nehezen fog kijönni.
több mint 5 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 163 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Állítólag még mindig 20 millió felett vagyunk, és nem nagyon tervezünk több move-ot csinálni második hullámos kisebb igazolásokon túl. Szóval át lehet már görgetni valamennyit szezon végén.

Draft szempontból eléggé lecsökkentek a potenciális célpontok. Szerintem 1/9-en (de ez felcserével is ül, lecserével nem) 6 játékos van benne a pakliban
Cruyffista
Egész pontosan ~27 milla hely van még idén (Bolles, Shelby, Simmons, Darby összesen 18,75M-et foglal idén, cserébe 60 millát jövőre), ez sztem a potenciális Watson tradenek idekészített hely, így ha szükséges akkor tudunk durrantani, ha nem, akkor meg nincs semmi veszve, mert átgörgetjük jövőre.

Én nehezen tudom elképzelni most h a helyünkön maradjunk, vagy feltrade egy olyan QB-ért akibe szerelembe estek, vagy letrade és pickgyűjtés.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
Állítólag még mindig 20 millió felett vagyunk, és nem nagyon tervezünk több move-ot csinálni második hullámos kisebb igazolásokon túl. Szóval át lehet már görgetni valamennyit szezon végén.

Draft szempontból eléggé lecsökkentek a potenciális célpontok. Szerintem 1/9-en (de ez felcserével is ül, lecserével nem) 6 játékos van benne a pakliban:

- QB: Fields, Lance és Mac Jones. Ha úgy számolunk, hogy az 1/1 és 1/2 nem eladó, ahol Lawrence és Zach Wilson megy majd ki, akkor akár felcserével, akár "maradékként" ez a három játékos jöhet szóba irányítóként.

- ILB: Micah Parsons. Az utolsó puzzle lenne a védelembe, lényegében minden poszton elit tehetség/játékos játszana a D-ben.

- A legjobb elérhető LT, aki tud és akar is RT-t játszani. JaWuan James jövőre valószínűleg cutolva lesz, és sérülékeny, így pedig a minőségi helyettese is meglenne rövid és hosszútávon.

- RB: Najee Harris. A class legjobb futója, és talán a top10 legjobb prospectbe sem túlzás betenni. Ettől függetlenül talán ez a legvalószínűtlenebb a 6 felsorolt játékos közül, de nálam egy extrás 3 down futó hasonló értékkel bír, mint egy elit talent ILB.

Érdekesség, hogy tegnap volt az Alabama első pro day-e, és Paton nem volt jelen. Najee Harris nem csinált gyakorlatokat, de Mac Jones igen. Lesz még egy, de az pont egy időben lesz Fieldsével. Itt kulcsfontosságú lesz, hogy melyikre fog elmenni, mert jó eséllyel az az irányító van előrébb a kívánságlistán. Lance-én ott volt.
Cruyffista
remélem nem hozunk első körben futót ...

több mint 5 éve
Ez a Jackson nevű emberke bem fogadta el a tízmillióra csökkentett ajánlatunkat, ment egy kört és visszajött ötért? Ez a sztori?
Zalán
Igen. Top 5 SS a ligában, eleg nagy makk, hogy ez így összejött. Bajnokesélyesekhez szoktak ennyiért aláírni ilyen kaliberek.
Cruyffista
tavalyi Shelby 2.0

több mint 5 éve

Draft szempontból eléggé lecsökkentek a potenciális célpontok. Szerintem 1/9-en (de ez felcserével is ül, lecserével nem) 6 játékos van benne a pakliban:

- QB: Fields, Lance és Mac Jones. Ha úgy számolunk, hogy az 1/1 és 1/2 nem eladó, ahol Lawrence és Zach Wilson megy majd ki, akkor akár felcserével, akár "maradékként" ez a három játékos jöhet szóba irányítóként.

- ILB: Micah Parsons. Az utolsó puzzle lenne a védelembe, lényegében minden poszton elit tehetség/játékos játszana a D-ben.

- A legjobb elérhető LT, aki tud és akar is RT-t játszani. JaWuan James jövőre valószínűleg cutolva lesz, és sérülékeny, így pedig a minőségi helyettese is meglenne rövid és hosszútávon.

- RB: Najee Harris. A class legjobb futója, és talán a top10 legjobb prospectbe sem túlzás betenni. Ettől függetlenül talán ez a legvalószínűtlenebb a 6 felsorolt játékos közül, de nálam egy extrás 3 down futó hasonló értékkel bír, mint egy elit talent ILB.

Érdekesség, hogy tegnap volt az Alabama első pro day-e, és Paton nem volt jelen. Najee Harris nem csinált gyakorlatokat, de Mac Jones igen. Lesz még egy, de az pont egy időben lesz Fieldsével. Itt kulcsfontosságú lesz, hogy melyikre fog elmenni, mert jó eséllyel az az irányító van előrébb a kívánságlistán. Lance-én ott volt.
több mint 5 éve
Ez a Jackson nevű emberke bem fogadta el a tízmillióra csökkentett ajánlatunkat, ment egy kört és visszajött ötért? Ez a sztori?
Zalán
Igen. Top 5 SS a ligában, eleg nagy makk, hogy ez így összejött. Bajnokesélyesekhez szoktak ennyiért aláírni ilyen kaliberek.
több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 926 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...

több mint 5 éve
Gerichill Denver Broncos 547
Vannettet elküldtük
Heisman
Vótmá 😊
Zalán
Bár nekem másodjára olvasva is örömteli. 😀
több mint 5 éve
Vannettet elküldtük
Heisman
Vótmá 😊

több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 813 — "Montoya por favor!"
Vannettet elküldtük

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Hát ha van akibe szerelmes az FO és nem Lawrence a neve végtelen draftcetliért akkor irány fel és hozzák el.
Felőlem bármelyik QB lehet az, nem monitoroztam őket, hogy dönteni tudjak.

több mint 5 éve
Kareem Jackson újraigazolva 1 év/5 millióért.

Nekem eddig tetszik ez az offseason.
roberto23
kicsit olyant mintha puntoltuk volna ezt az offseasont
de az 1 yardosra esett, aztán meglátjuk sikerül-e kivédekezni
Negritis
Kár, hogy Lindsay feje volt a tojáslabda.. A többi stimt..

több mint 5 éve
Kareem Jackson újraigazolva 1 év/5 millióért.

Nekem eddig tetszik ez az offseason.
roberto23
kicsit olyant mintha puntoltuk volna ezt az offseasont
de az 1 yardosra esett, aztán meglátjuk sikerül-e kivédekezni