Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Fun fact: a PFF-nél Bolles a legjobbra értékelt OT, és az egyetlen, aki 90 felett van (91.2)
Wyatt
úgy látszik most a fal többi 4 eleme térdelt le... 😋

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 563 — The Mathematician
Fun fact: a PFF-nél Bolles a legjobbra értékelt OT, és az egyetlen, aki 90 felett van (91.2)
Wyatt
és Buday Zoli szerint szombréró jó LT volt a hétvégén 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Mit jelent, hogy sokkal komolyabb próbálkozás lesz?
Az elmúlt évek tapasztalata az, hogy képtelenség a piacról versenyképes qb-t hozni. Annyira kutyák meg nem vagyunk, hogy top3-ban draftoljunk, de nekünk amilyen szerencsénk van, ott is Paxton Lynchek maradnának max. Szóval szerintem az van, hogy a jövő év is Locké lesz. Nyilván vlaamiféle fejlődést mutatni kell, de a korona miatt annyira irracionális a szezon, a megítélésbe ez beleszámít. De ahogy nézem, most már Tim Patrick is kérdéses. Kérdés, kinek fog felüldobálni Lock, ha ez így megy tovább?
Zalán
Az eddigi felmerült lehetőségek. Ligán belül csak top10 QB, vagy első körös pick, azon belül esetleg felcsere Justin Fieldsért (szerencsére 190 feletti). Ha varázsolnánk valahonnan stabil, megbízható kezdő LT-t az offseasonban, utóbbit egyáltalán nem bánnám adott esetben, mégha drága is lenne. (onnan már csak egy modern támadó felfogású HC vagy OC kéne hogy önerőből 30 pontokat pakoljunk fel, hozzáteszem az akkor is kell jelen állás szerint ha Lock a jövő)

Szerencsére Cousins és Ryan szinte lehetetlen anyagilag nekünk a rossz szerződéseikkel (őket kerülném nagy ívben + már nem is biztos, hogy ők azok a kaliberek, és akkor finom voltam), és Elway nem fog olyat hozni, akire eddig is lett volna lehetősége (pl Newton féle arcok). Tehát ha nem draft, Stafford mellett tényleg Darnold a nagyon max lehetőség ligán belül aki szóba kerülhet, de sztem egyik sem reális, mert a Lions most jó, Darnold meg ahogy írtam túl kicsi név, eladhatatlan tűzoltás adott esetben. Még talán Prescott nevét érdemes megemlíteni, aki egy Dallas top pick esetén lehet piacra kerülne. Ha Lock bukik és top5-ben húz a Cowboys, biztosan rárakja a nyomást a média Elwayre, mert ő lenne a kevesek egyike akinek nincs QB-ja, se top pickje, cserébe tud csinálni capet ha nagyon muszáj. Hozzáteszem, számunkra az ideális az lehetne ha pl az 1/2 tulajdonosa választana (választhatna) valakit a fenti opciók közül (pl ha ez a Cowboys, szimplán visszaigazolnák Prescottot), és így valamivel olcsóbb, reálisabb lenne bemozogni oda, de semmiképp nem lenne egyszerű. Úgyhogy tényleg az lenne a legjobb, ha Lock beválna, mert akkor van QB-nk, mindenki megkapná a hosszabbítását, jöhet LT az első körben, max új HC kell és mindenki happy.

Amit Black írt, hogy Darnoldot idehozni versenyezni ha Lock kérdőjelesen fejezi be az idényt viszont abszolút jó gondolat. Úgy jó döntés lenne, instant kezdőnek viszont nem tudom elképzelni.

Szerkesztette: Cruyffista
több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Pletykarovat: ha Lock idén nem válik be, lehet bepróbálkozunk egy trade-el a Jets-nél Darnold-ért.
roberto23
Allbright ezt írta: "I suggested they might be interested in him in the off season IF Lock flames out", tehát ez az ő javaslata ha jól értem, nem konkrét hír

egyébként azért is felesleges ezekkel foglalkozni, mert ha Lock nem válik be, sokkal komolyabb próbálkozás lesz a poszton, mint Darnold. aki amúgy Haskinsszel ellentétben már nem annyira rossz, simán el tudom képzelni hogy ahogy kiszabadul Gase kezei alól szárnyakat növeszt. Az idei qb-class nagyon erős lawrence-en túl is, annyi biztos.
Cruyffista
Mit jelent, hogy sokkal komolyabb próbálkozás lesz?
Az elmúlt évek tapasztalata az, hogy képtelenség a piacról versenyképes qb-t hozni. Annyira kutyák meg nem vagyunk, hogy top3-ban draftoljunk, de nekünk amilyen szerencsénk van, ott is Paxton Lynchek maradnának max. Szóval szerintem az van, hogy a jövő év is Locké lesz. Nyilván vlaamiféle fejlődést mutatni kell, de a korona miatt annyira irracionális a szezon, a megítélésbe ez beleszámít. De ahogy nézem, most már Tim Patrick is kérdéses. Kérdés, kinek fog felüldobálni Lock, ha ez így megy tovább?

több mint 5 éve
Von Miller közben elhagyta a óriásbakancsot+rollert és már cipőben segít a társaknak edzésen.
több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Azért kíváncsi lennék mik azok a számok vagy eredmények, aminél Lock mondjuk marad jövőre is beton kezdő. Szerintetek?
(Az eye-test tök mindegy, mozoghat jól ha közben veszít a csapat vagy nem jönnek a pontok)

A PO-ba jutás tán az, hogy kb mindegy hogy játszik.

Bottom 3 vagy hasonló mérleg esetén egy feljavuló forma sem elég szerintem, akkor repül.

PO nélkül szerintem egy 3000+ yard meg 20+ TD kéne 13 meccsen, hogy rá lehessen bízni a folytatást nyugodt szívvel. Meg persze minnél kevesebb INT....
FLZOLI
A legfontosabb a duplavék száma. Ha legalább elméletben lehetséges az FO bukása, és nincs elég W, akkor minden mindegy Locknak. Főleg hogy ez rögtön azt is jelenti, hogy pole pozícióban vagyunk egy újabb QB tehetségre és lehet hogy 6-6nak se kell lennie...
Ha viszont hoz elég meccset, akkor egyrészt maradnak akik rá tették a karrierjük folytatását másrészt nem is nagyon lesz lehetőség váltani. Persze Darnold. Tán még ráció is van benne, de arra nem teszed fel a jövődet. Max Lock mellé jön és biztos Lock a man to beat a TC-n, nem fordítva...

3000 yard 20 td semmit nem mond a szezonról, akkor inkább az eye test, inkább játsszon jól, mint garbage timeban duzzassza a statisztikáit, de főleg ne az alapján döntsenek. Persze a jó játéknak is lehet eredménye a 2 említett mérföldkő, és talán meg is lehet kérdőjelezni azt a jó játékot, ha ezek alatt marad, ebből az irányból értem az érvelést, de a fordított irány miatt elfeljeteném ezt a statisztikát, láttam már rossz játékkal sok yardot termelő QB-t, a 3K meg nem is sok, ahogy a 20TD se...

Egyelőre döntéshozatalban fejldőjön. Aztán ha azzal meg van, akkor nézhetjük a következő lépést.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Sztem sem számokhoz kéne kötni, mert az megtévesztő tud lenni.

Sztem javuló tendencia a védelemolvasásban, javuló pontosság, bizalom a társaktól, legyen vele az öltöző.

Az előző meccsről egy elég objektív elemzés Lockról, akit érdekel:
 www.milehighreport.com/2020/10/29/21539642/tale-of-the-tape-what-is-going-on-with-drew-lock

Röviden összefoglalva: sokszor feleslegesen vállalta be az agresszívabb, mély labdákat, de e nélkül is pontatlan volt. A cikk dícséri a playcallingot és inkább Lock nyakába varrja a hibákat, de megjegyzi h ez a 3. meccse volt egy új O#-ben, érdemi offseason nélkül.

Visszakanyarodva a kérdésre: ha ezeket a hibákat leszorítja, beleszokik az O#-be, akkor én kitartanék mellette, ha ezek maradnak, netán romlanak, akkor Isten áldja. Mindenesetre mindenképpen arra kell törekedni h ez kiderüljön idén.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
Azért kíváncsi lennék mik azok a számok vagy eredmények, aminél Lock mondjuk marad jövőre is beton kezdő. Szerintetek?
(Az eye-test tök mindegy, mozoghat jól ha közben veszít a csapat vagy nem jönnek a pontok)

Bottom 3 vagy hasonló mérleg esetén egy feljavuló forma sem elég szerintem, akkor repül.

PO nélkül szerintem egy 3000+ yard meg 20+ TD kéne 13 meccsen, hogy rá lehessen bízni a folytatást nyugodt szívvel. Meg persze minnél kevesebb INT....
FLZOLI
jól mozgás + karizma és bizalom megtartása a társak irányából + nyerhető meccsek kulcsszituációiban jó döntések

nem számokhoz kötném, vagy mérleghez

Szerkesztette: Cruyffista
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com

több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 905
Pletykarovat: ha Lock idén nem válik be, lehet bepróbálkozunk egy trade-el a Jets-nél Darnold-ért.
roberto23
Allbright ezt írta: "I suggested they might be interested in him in the off season IF Lock flames out", tehát ez az ő javaslata ha jól értem, nem konkrét hír

egyébként azért is felesleges ezekkel foglalkozni, mert ha Lock nem válik be, sokkal komolyabb próbálkozás lesz a poszton, mint Darnold. aki amúgy Haskinsszel ellentétben már nem annyira rossz, simán el tudom képzelni hogy ahogy kiszabadul Gase kezei alól szárnyakat növeszt. Az idei qb-class nagyon erős lawrence-en túl is, annyi biztos.
Cruyffista
Akkor benéztem. Nem voltam elég körültekintő a forrásokkal. 😊

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
roberto23
Kívánságrovat: ha Lock idén nem válik be, remélem nincs a csapatnál aki trade-del próbálkozhatna a Jets-nél Darnoldért...
Black_Adder
kérdés mennyire nem válik be
de amúgy én se örülnék ha Darnold meg Rosen féle próbálkozások lennének
Negritis
Darnold még hagyján lenne, de én sem örülnék feltétlen egyiknek sem. Akkor már inkább a draft.
Bár szerintem kb olyan meccseket kell hoznia Lock-nak végig már iden, mint a Kansas ellen ahhoz, hogy jövőre ne vele fussunk neki a szezonnak.

több mint 5 éve
roberto23

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 563 — The Mathematician
roberto23
Kívánságrovat: ha Lock idén nem válik be, remélem nincs a csapatnál aki trade-del próbálkozhatna a Jets-nél Darnoldért...
Black_Adder
kérdés mennyire nem válik be
de amúgy én se örülnék ha Darnold meg Rosen féle próbálkozások lennének

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
roberto23

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Sylvester Williams újra az aktív Rosteren
Mike Purcell és Tuszka IR
noflyzone
Williams az visszamászik az ablakon is.. 😊

több mint 5 éve
Shanny Magic Denver Broncos 490
Sylvester Williams újra az aktív Rosteren
Mike Purcell és Tuszka IR

[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 5 éve
Nem akartam hosszan írni sem a védelemről, sem Lockról, sem az offenseről, pláne nem a coachingról, mert egyetlen gondolatom nincs, ami itt bárkinek tetszene, de annyit muszáj, hogy
Az eltört play nem feltétlen jelenti azt hogy rossz play volt hívva. Attól hogy szar a kivitelezés, a hívás még lehet jó. Lock sokszor hagyott figyelmen kívül tök üres elkapót és dobta be double coveragebe. És még csak nem is chekdownokról beszélek. Ha Lock rossz döntést hoz az nem feltétlen Shurmur hibája. Ha minden jó play a játékos érdeme, mert Lindsay fut jól, mert Fant csinál nagy playt, és minden eltört play az OC hibája, mert mért középen futunk 2 yardot - ja biztos az is benne van a hívásban, hogy 2-nél ne legyen több - akkor minden évben lecseréljük az OC-t, minden évben elhisszük, hogy elit keretünk van, aztán mégis minden évben losing season losing season után... Ha bűnbak kell azt ne az alapján válasszatok, hogy ki a legkevésbé népszerű. Ha pl 4 éve vagyunk szarok, nem biztos hogy amiatt van, aki első évében van itt. Ugyanerre utal, ha minden évben visszasírod az előző évben kiutált OC-t vagy akárkit.
Nem azt mondom, hogy Shurmur jó, nem azt mondom hogy Lock rossz, hanem hogy oylan dolgok között kerestek összefüggésekt, amik között nincs. Attól, hogy Manning 28 INTet dobott még senki nem lesz Manning, aki sok INTtel kezdi a pályafutását, mellesleg ő 26 TD-t dobott mellé, nálunk a 20-as álomhatárt nem érte el senki Manning óta, pedig sokan próbálkoztak már vele. De nem akarok minden korábbi megállapításba belekötni.
Ha 3&2kre 40+ yardos TD-ket akarunk dobni, akkor senki ne lepődjön meg, ha rosszabb a 3rd%, de ha bejön, akkor Lock épp Isten lesz. Most épp nem az. De egyébként ezekből a statokból néhány dolgot meg lehet állapítani, azt hogy Lock jó-e 3rd downnal szerintem pont nem. Minimum kéne mellé kontextus.
Nem az van, hogy nem gyökerestül szüntetjük meg a problémát, hanem még a fává cseperedett problémának is vannak ágai, amikhez nem szabad nyúlni. De tudom hogy nem népszerű gondolat, úgyhogy befejezem, mielőtt még több embert idegenítenék el a fórumtól...
Black_Adder
Hát engem érdekelne hosszabban is a véleményed, Lock-rol, Surmur-rol, bárkiről. 😊

Kétlem, hogy bárkit is elidegenítenél a fórumtól.

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 234 — NFL bracket champion '26
Ha 3&2kre 40+ yardos TD-ket akarunk dobni, akkor ahhoz Justin Herbert kell.
Black_Adder
Fixed. 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Nem akartam hosszan írni sem a védelemről, sem Lockról, sem az offenseről, pláne nem a coachingról, mert egyetlen gondolatom nincs, ami itt bárkinek tetszene, de annyit muszáj, hogy
Az eltört play nem feltétlen jelenti azt hogy rossz play volt hívva. Attól hogy szar a kivitelezés, a hívás még lehet jó. Lock sokszor hagyott figyelmen kívül tök üres elkapót és dobta be double coveragebe. És még csak nem is chekdownokról beszélek. Ha Lock rossz döntést hoz az nem feltétlen Shurmur hibája. Ha minden jó play a játékos érdeme, mert Lindsay fut jól, mert Fant csinál nagy playt, és minden eltört play az OC hibája, mert mért középen futunk 2 yardot - ja biztos az is benne van a hívásban, hogy 2-nél ne legyen több - akkor minden évben lecseréljük az OC-t, minden évben elhisszük, hogy elit keretünk van, aztán mégis minden évben losing season losing season után... Ha bűnbak kell azt ne az alapján válasszatok, hogy ki a legkevésbé népszerű. Ha pl 4 éve vagyunk szarok, nem biztos hogy amiatt van, aki első évében van itt. Ugyanerre utal, ha minden évben visszasírod az előző évben kiutált OC-t vagy akárkit.
Nem azt mondom, hogy Shurmur jó, nem azt mondom hogy Lock rossz, hanem hogy oylan dolgok között kerestek összefüggésekt, amik között nincs. Attól, hogy Manning 28 INTet dobott még senki nem lesz Manning, aki sok INTtel kezdi a pályafutását, mellesleg ő 26 TD-t dobott mellé, nálunk a 20-as álomhatárt nem érte el senki Manning óta, pedig sokan próbálkoztak már vele. De nem akarok minden korábbi megállapításba belekötni.
Ha 3&2kre 40+ yardos TD-ket akarunk dobni, akkor senki ne lepődjön meg, ha rosszabb a 3rd%, de ha bejön, akkor Lock épp Isten lesz. Most épp nem az. De egyébként ezekből a statokból néhány dolgot meg lehet állapítani, azt hogy Lock jó-e 3rd downnal szerintem pont nem. Minimum kéne mellé kontextus.
Nem az van, hogy nem gyökerestül szüntetjük meg a problémát, hanem még a fává cseperedett problémának is vannak ágai, amikhez nem szabad nyúlni. De tudom hogy nem népszerű gondolat, úgyhogy befejezem, mielőtt még több embert idegenítenék el a fórumtól...

több mint 5 éve

Érdekes, hogy pont a 3rd down-oknal romlott ennyit Lock idén, mikor tavaly pont ez volt az erőssége. Shurmur nekem kezd csalódás lenni, ennél meg Scangarello is sokkal többet kihozott Lock-bol...
roberto23
Az eredménykövetőben is ezt írtam, hogy nekem szemre Kenguruval jobban mutatott Lock mint Surmurral.. Pedig ő miatta érkezett ugye hogy ugye... A legnagyobb gondok az oldalvonal mellett vannak sajnos, és a fenn a kupolában...

több mint 5 éve

Érdekes, hogy pont a 3rd down-oknal romlott ennyit Lock idén, mikor tavaly pont ez volt az erőssége. Shurmur nekem kezd csalódás lenni, ennél meg Scangarello is sokkal többet kihozott Lock-bol...

Szerkesztette: rob3r7o

több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 554 — The only discipline that lasts, is self discipline
A terv az volt, hogy a padon tartsuk Mahomest, ezt Lock, Hamler, Gordon és a Special Team tökéletesen kivitelezte
Black_Adder
Irony at its finest. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
A terv az volt, hogy a padon tartsuk Mahomest, ezt Lock, Hamler, Gordon és a Special Team tökéletesen kivitelezte