Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 5 éve
Nem azon múlt, nagyon leeresztett az LA deff a végére. Ott sem jobbak az edzőkDenver Zebras.ez után a meccs után maradjunk szerények.. nagyonA győzelmet nem nagyon kell magyarázni.
Zalán
FLZOLI
empty taxi
több mint 5 éve
Bosa kiesése kellett igazánDenver Zebras.ez után a meccs után maradjunk szerények.. nagyonA győzelmet nem nagyon kell magyarázni.
Zalán
FLZOLI
empty taxi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
😊Denver Zebras.ez után a meccs után maradjunk szerények.. nagyonA győzelmet nem nagyon kell magyarázni.
Zalán
FLZOLI
empty taxi
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
Denver Zebras.ez után a meccs után maradjunk szerények.. nagyonA győzelmet nem nagyon kell magyarázni.
Zalán
FLZOLI

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Hamiltonnak TDt dobottMiért is?ez után a meccs után maradjunk szerények.. nagyonlock is
Zalán
Zalán
Geciszarul nézett ki sokáig, de mit akartok komolyan? 😀
Kell ennél több tartás? Ennél több lelki erő? Ennél euforikusabb győzelem?
Általános Doktor
Ez mindent elárul😊
több mint 5 éve
Hát egye fene.... 😀248 lett, maradhat?hát, elvileg a chargers d jobb mint a chiefs, szóval nemtom mi alapján bizakodunk lock-ban 😀Hát nekem elég, ha szemre jobban fest egyelőre. A statok annyira nem izgatnak. 😀 Persze azért nem lenne rossz egy 300yd 3 td-s meccs. 😀
de nyilván teher alatt
Negritis
roberto23
Negritis
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
— Benjamin Allbright (@AllbrightNFL) November 2, 2020

több mint 5 éve
OMG mi volt ez? Nem gondoltam volna a 60 yardos első félidő után hogy lesz értelme virrasztani.
Kar volt a 4&4 DPI-ért, de fújhato volt TBH
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 5 éve
ez után a meccs után maradjunk szerények.. nagyonMire verjük?
Zalán
Jó volt a 2. Félidő de ha kikaptunk volna se lehet szavunk
több mint 5 éve
ez után a meccs után maradjunk szerények.. nagyonA győzelmet nem nagyon kell magyarázni.
Zalán
Szegény Chargers eredendően choker banda, jól benézték a 4. negyedet
több mint 5 éve
Miért is?ez után a meccs után maradjunk szerények.. nagyonlock is
Zalán
Zalán
Geciszarul nézett ki sokáig, de mit akartok komolyan? 😀
Kell ennél több tartás? Ennél több lelki erő? Ennél euforikusabb győzelem?

több mint 5 éve
248 lett, maradhat?hát, elvileg a chargers d jobb mint a chiefs, szóval nemtom mi alapján bizakodunk lock-ban 😀Hát nekem elég, ha szemre jobban fest egyelőre. A statok annyira nem izgatnak. 😀 Persze azért nem lenne rossz egy 300yd 3 td-s meccs. 😀
de nyilván teher alatt
Negritis
roberto23
több mint 5 éve
ez után a meccs után maradjunk szerények.. nagyonlock is
Zalán
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
ez után a meccs után maradjunk szerények.. nagyon
több mint 5 éve
Pedig Scangarello tavaly hogy feltörte ezt a védelmet... Csak egy 6. OC kell Locknak. És akkor jövőre próbálkozhatnánk máris a 7-tel. És akkor máris nem fog a védelem kevesebb mint 2 perc alatt 2 TD-t engedni bármikor bárkinek...Egy gyenge vidéki kiscsapat vagyunk a hegyről. Én el tudom fogadni. Nyilván senki nem felelős, nyilván ennyi pénzből ennyit lehet kihozni. Király GM-ünk van, futballokos tulajdonosunk, szintén szakember edzői garnitúra évek óta. A játékosok olyanok amilyenek, már szurkoló sinxs a lelátón.
Ennyit tudunk.
Black_Adder
több mint 5 éve
Nem titok. A Red zoneban meg-meg allitunk gyengebb offenseket (Spangli elott ez sem ment, es ez Majomsznak eleg is). Es nagyjabol ennyi. A Bolts vedlem pedig, hat, minden teren es poszton jobb.nem nézek elég meccset a csapatoktól hogy ilyet kijelentsek 😀hát, elvileg a chargers d jobb mint a chiefs ...Ezt most lattam. Hihi! Nemhogy elvileg jobb, fenyevekkel jobb.
Negritis
ulpianus
Negritis

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Pedig Scangarello tavaly hogy feltörte ezt a védelmet... Csak egy 6. OC kell Locknak. És akkor jövőre próbálkozhatnánk máris a 7-tel. És akkor máris nem fog a védelem kevesebb mint 2 perc alatt 2 TD-t engedni bármikor bárkinek...Ennyit tudunk.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
nem nézek elég meccset a csapatoktól hogy ilyet kijelentsek 😀hát, elvileg a chargers d jobb mint a chiefs ...Ezt most lattam. Hihi! Nemhogy elvileg jobb, fenyevekkel jobb.
Negritis
ulpianus
több mint 5 éve
A mérkőzés lefújása után Shurmur azonnali kibaszását várom, ezt nincs hova tovább erőltetni. Ellehetetleníti a csapatot attól, hogy meccset nyerjenek, nem mellesleg Lock fejlődését semennyire nem segíti, cserébe még hátráltatja is ezekkel a vállalhatatlan hívásokkal.Viheti magával Fangiot is. Azt a pusztítást, amit itt 4 éve az edzők frontján leműveltünk, az gyalázat. Payton Manninget kérem OC-nak hétfőtől..
Cruyffista
több mint 5 éve
hát, elvileg a chargers d jobb mint a chiefs ...Ezt most lattam. Hihi! Nemhogy elvileg jobb, fenyevekkel jobb.
Negritis

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
A mérkőzés lefújása után Shurmur azonnali kibaszását várom, ezt nincs hova tovább erőltetni. Ellehetetleníti a csapatot attól, hogy meccset nyerjenek, nem mellesleg Lock fejlődését semennyire nem segíti, cserébe még hátráltatja is ezekkel a vállalhatatlan hívásokkal.
több mint 5 éve
Azt nem mondtam, hogy ne nyerje meg. Csak nem akarok rábuzulni a statokra.nem elég.. ez az amerikai foci. tc-n mozogjpn jól, ma meg nyerje meg a meccset dzsudyval és hemivel..hát, elvileg a chargers d jobb mint a chiefs, szóval nemtom mi alapján bizakodunk lock-ban 😀Hát nekem elég, ha szemre jobban fest egyelőre. A statok annyira nem izgatnak. 😀 Persze azért nem lenne rossz egy 300yd 3 td-s meccs. 😀
de nyilván teher alatt
Negritis
roberto23
Zalán
több mint 5 éve
nem elég.. ez az amerikai foci. tc-n mozogjpn jól, ma meg nyerje meg a meccset dzsudyval és hemivel..hát, elvileg a chargers d jobb mint a chiefs, szóval nemtom mi alapján bizakodunk lock-ban 😀Hát nekem elég, ha szemre jobban fest egyelőre. A statok annyira nem izgatnak. 😀 Persze azért nem lenne rossz egy 300yd 3 td-s meccs. 😀
de nyilván teher alatt
Negritis
roberto23
több mint 5 éve
hát, elvileg a chargers d jobb mint a chiefs, szóval nemtom mi alapján bizakodunk lock-ban 😀Hát nekem elég, ha szemre jobban fest egyelőre. A statok annyira nem izgatnak. 😀 Persze azért nem lenne rossz egy 300yd 3 td-s meccs. 😀
de nyilván teher alatt
Negritis
több mint 5 éve
hát, elvileg a chargers d jobb mint a chiefs, szóval nemtom mi alapján bizakodunk lock-ban 😀de nyilván teher alatt