Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 6 éve
Patrik007 Denver Broncos LSU Tigers 365
Brandon Allenről gondolom mindjárt jelentkezik egy esszével Iktriad, ha már testvérvárosok lettünk Jacksonville-lel,
Black_Adder
Az utóbbi évek 6. körös Jags QB pickjei (Allen '16, Tanner Lee '18, Minshew '19)közül ő volt talán a legígéretesebb, csak a Jags azt hitte (szokásos "bölcs" előrelátásában) a 2017-es keretszűkítésnél, hogy majd úgy se viszik el, és vissza tudják hozni a practice squadba. A Rams meg röhögve elvitte. McVay alatt nem hiszem, hogy rosszabb lett. Picit kockázatos vállalás, de Flacco nem az a sérülékeny típus. Nem hiszem, hogy rosszabb lesz, ha netán mégis be kell szállnia élesben, mint Paxton Lynch.
iktriad
Ő pedig az előszezonban játszott ellenünk. Kaptunk is tőle valami nagyon hosszú TD-t ha jól emlékszem.
több mint 6 éve
Patrik007 Denver Broncos LSU Tigers 365
Nem könnyű követni, hogy alakul az 53.
Most akkor ha jól látom, akkor Riddick, Butt és Lock is IR-en, ráadásul egyik se visszatérős IR. Vagy már nem kell megjelölni.

Black_Adder
Visszatérősek, de ha jól emlékszem csak 2 jöhet vissza a 8. meccs után.
több mint 6 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 326 — we almost always almost win
Nem könnyű követni, hogy alakul az 53.
Most akkor ha jól látom, akkor Riddick, Butt és Lock is IR-en, ráadásul egyik se visszatérős IR. Vagy már nem kell megjelölni.
Mindenesetre beszédes, hogy Locknak nem tartunk fenn rosterhelyet, amúgy helyesen, ha Flacco kiesik vagy nem megy vele, akkor úgy is gameover. Buttra már inkább nem is mondok semmit...

Janovich, Joseph Jones és Josey Jewell, akik nem tudnak játszani, de rosteren maradtak (Todd Davis és Leary probable, szóval elvileg hétfőn pályára léphetnek. Learyvel kapcsolatban azért szkeptikus vagyok.) Janovich pótlására kukáztunk más FB-t, pedig már a TC alatt is próbáltuk pótolni. Ez nem jó jel, főleg, hogy az OL se állt még igazán össze szvsz. Így +1 rosterspot, ráadásul erősen kérdéses minőséggel...

A keretszűkítés után kukázott játékosok
Brandon Allen QB
Andrew Beck TE/FB (mert TE hiány van a csapatnál)
Corey Levin C (A nagy Levin kiváló szakács)
Dionte Spencer WR

+ elvileg még jön majd
Corey Nelson LB
Davontae Harris CB
Keishawn Bierria LB (ezt nem is értem, akkor minek waiveltük. Pedig Klis írta múltidőben, de a hivatalos oldalon még nincs a rosteren)

2015ig inkább tőlünk kukáztak ennyit, most a szerszám másik végén vagyunk, a rostermozgás számossága jó indikátor arra, hogy melyik csapat mennyire áll készen a rajtra. Mi nem annyira, ráadásul idegenben kezdünk, néhány olyan emberrel, akinek játszania kell, de nem edzett még a csapattal, nem ismeri még a playbookot.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 745
Valaki emlékszik rá, miért játékos Corey Nelson? Én annyira nem emlékszem rá, hogy most örömtüzeket gyűjtsak. A QB2 holnap ismerkedik a csapattársakkal, pont mint a punt returner... Nem szoktam nyafogni, kivéve ha Vance Joseph a boss a kispadon, ez egy játék, de olyan puffogtatásnak tűnik. Vagy ez a Spencer gyerek valami labdára vigyázni tudó Trindon Holliday?
Zalán
Kicsit utánanéztem ennek a Spencer fiúnak, mert kíváncsi voltam honnan kukaztuk 😀

Eddig jobbára a CFL-ben vitezkedett, ott 4 év alatt 259 elkapasbol 3137 yardot és 19 TD-t hozott össze.
Idén pedig a Steelers-ben az előszezonban volt 4 elkapasa kemény 39 yardert, 2 futása 48 yardert, 7 punt return ~6 yardos átlaggal, valamint 1 kickoff return 35 yardert.

Napi statisztika rovatunkat hallották. Lehet túl sok a szabadidőm...

Szerkesztette: rob3r7o

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Brandon Allenről gondolom mindjárt jelentkezik egy esszével Iktriad, ha már testvérvárosok lettünk Jacksonville-lel,
Black_Adder
Az utóbbi évek 6. körös Jags QB pickjei (Allen '16, Tanner Lee '18, Minshew '19)közül ő volt talán a legígéretesebb, csak a Jags azt hitte (szokásos "bölcs" előrelátásában) a 2017-es keretszűkítésnél, hogy majd úgy se viszik el, és vissza tudják hozni a practice squadba. A Rams meg röhögve elvitte. McVay alatt nem hiszem, hogy rosszabb lett. Picit kockázatos vállalás, de Flacco nem az a sérülékeny típus. Nem hiszem, hogy rosszabb lesz, ha netán mégis be kell szállnia élesben, mint Paxton Lynch.
több mint 6 éve
Nem szoktam nyafogni, kivéve ha Vance Joseph a boss a kispadon, ez egy játék, de olyan puffogtatásnak tűnik.
Zalán
most magamat reklámozom, de:
...
Szerintem vagy egy csomót fogunk kukázni keretszűkítés után vagy a maddennel generáltatunk random neveket, nem akarom elfogadni, hogy ilyen Cracraftokkal vágjunk neki a szezonnak.
...
Black_Adder
Corey Nelson kb az mint Dekoda Watson volt, csak érte legalább nem tradeelünk hogy visszajöjjön. Nem mintha a trade pillanatában ne lett volna egyértelmű, hogy Dekoda Watson nem kerül rosterre.

Azzal nincs bajom, ha a punt returner nem ismeri a csapatot, csak tudja elkapni a labdát. Még csak visszafutnia se kell tudnia vele. Integet, elkapja, lemegy, jöhet Flacco. Egyszerű elvárások, de nem nagyon felelt mennek ennek bárki.

Brandon Allenről gondolom mindjárt jelentkezik egy esszével Iktriad, ha már testvérvárosok lettünk Jacksonville-lel, addig is egy gyorst pillantást vetve, 6láb2, az szerintem kicsit alacsony a poszthoz. 6-6 körül kezdődik az elfogadható backup szint.

Ennyi erővel amúgy maradhatott volna Hogan is. Vagy ha nem, tényleg miért nem lehetett Locknak adni a 2nd teamet, így minden Hogan snap előtte kidobott play volt... Ha Lakatos képes fejlődni most csak annyival hátrébb van.
Annyi tetszik, hogy legalább elfogadtuk a tényt, hogy ha Flaccoval nem megy vagy Flacco lesérül, akkor úgyis kidobhatjuk a szezont a kukába, és nem költünk túl sokat a backup posztra, mármint egy 2. körös cetlin felül.

De hát ilyen érzés keretszűkítés után kukázni, Corey Nelsonok meg Brandon Allenek vannak. Ráadásul a többi guberálóval is meg kell küzdeni. (Amúgy ha valakit, akkor Marshallt kotornám még elő. Ray egyrészt a csukló sérülése óta egyáltalán nem jó, másrészt az egyetlen poszt, ahol a depth is igéretes, mondjuk ILB-ben is mondhatni jól állunk depthtel, annyira, hogy a kezdőben is depth játszik... Ahhoz képest hogy Fangionál ez egy nagyon fotnos poszt, ahhoz képest a csapat talán leggyengébbje. Kérdés így is lesz-e elég jó a védelem.

A fenti önreklámban egyébként a gyenge ST és gyenge depthből szűrtem le a helyesnek bizonyuló következtetést, nos, most se érzem sokkal erősebbnek.
Persze minden Flaccon múlik majd, aki szerintem nem nagyon hasonlítható Foleshoz, attól hogy voltak SB MVPk teljesen különböző karriert futnak.
Amíg a kezdő kitart, szerintem reménykedhetünk, de nem sok játékos kiesését viseli majd el ez a csapat

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Zalán Denver Broncos 4 740 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Ha már szóba került, spanoljuk magunkat a jövő hétre a jó öreg Trindon mutatványaival ebben a nagy ps izgalomban... 😊
 youtu.be/UacaScu9W5M

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 6 éve
Zalán Denver Broncos 4 740 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Valaki emlékszik rá, miért játékos Corey Nelson? Én annyira nem emlékszem rá, hogy most örömtüzeket gyűjtsak. A QB2 holnap ismerkedik a csapattársakkal, pont mint a punt returner... Nem szoktam nyafogni, kivéve ha Vance Joseph a boss a kispadon, ez egy játék, de olyan puffogtatásnak tűnik. Vagy ez a Spencer gyerek valami labdára vigyázni tudó Trindon Holliday?

több mint 6 éve
Brandon Allen qb roster-en. Vele aztán sokkal beljebb vagyunk, mint Hogan-nel.

Muhammad és Rypien pedig ps-en.

Szerk: Cracraft helyett pedig érkezett Diontae Spencer. O az új punt returner.

Szerk2: Jake Rodgers és Josh Watson is lapát.

több mint 6 éve
Corey Nelson újra a fedélzeten.

több mint 6 éve
DT-nek én is nagyon örülnék, de szerintem apróért Ray is ajándék lehetne. Viszont már csak egy hely van ha jól nézem, az pedig fix QB lesz, azaz Hoyer.
Cruyffista
DT valószínűleg marad a Pats-ben sajnos.

Bár így belegondolva nemigen van most olyan wr roster-en, akit kivágtam volna DT miatt (maximum Cracraft), bármennyire örültem volna neki én is.

több mint 6 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 443
DT-nek én is nagyon örülnék, de szerintem apróért Ray is ajándék lehetne. Viszont már csak egy hely van ha jól nézem, az pedig fix QB lesz, azaz Hoyer.
több mint 6 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Ennél többet ebből a pre season-ból nem lehetett kihozni. Qb poszton itt látszik, most is megoldatlanság van. Vagy Flacco megújul cagy megyünk a top10-ért újra. A D ütős lesz, az O hektikus. Szerintem nem lesz meg a pozitív szezon az első évben, de mindenki piszok mód meg fog velünk szenvedni... 2021 a miénk lehet...
Zalán
Ti lesztek az AFC West Jaguars-a. 😊 Isteni lesz az a Broncos - Jags ilyen szempontból a 4. héten.
iktriad
Bármilyen témából át lehet váltani Jaguarsba.
Bazzani
Nekem persze ez alap 😉 😊 , de most tényleg nagyon adja magát a párhuzam velünk:
Super Bowl nyertes és MVP kezdő QB, aki kapcsán vannak komoly kérdések - pipa
Kezdő QB mögötti nagyon kérdéses depth - pipa
Hektikus O - pipa
Brutális D - pipa
Ahol vannak azért LB (depth) gondok- pipa
Remek edge rusher duó - pipa
Azért lásd be, ez tényleg 2 nagyon hasonló csapat jelenleg.
iktriad
akkor az egymás elleni meccsen a támadókat hagyjuk is és inkább a védelmeket eresszük egymásnak 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ennél többet ebből a pre season-ból nem lehetett kihozni. Qb poszton itt látszik, most is megoldatlanság van. Vagy Flacco megújul cagy megyünk a top10-ért újra. A D ütős lesz, az O hektikus. Szerintem nem lesz meg a pozitív szezon az első évben, de mindenki piszok mód meg fog velünk szenvedni... 2021 a miénk lehet...
Zalán
Ti lesztek az AFC West Jaguars-a. 😊 Isteni lesz az a Broncos - Jags ilyen szempontból a 4. héten.
iktriad
Bazzani
Nekem persze ez alap 😉 😊 , de most tényleg nagyon adja magát a párhuzam velünk:
Super Bowl nyertes és MVP kezdő QB, aki kapcsán vannak komoly kérdések - pipa
Kezdő QB mögötti nagyon kérdéses depth - pipa
Hektikus O - pipa
Brutális D - pipa
Ahol vannak azért LB (depth) gondok- pipa
Remek edge rusher duó - pipa
Azért lásd be, ez tényleg 2 nagyon hasonló csapat jelenleg.
több mint 6 éve
Állítólag Hoyer mellett DT iránt is érdeklődünk. Na az érdekes lenne, ha ő visszajönne. Bár örülnék neki nagyon.

több mint 6 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
Zalán
iktriad

több mint 6 éve
Zalán
iktriad
asztán az milyen a Jags?
Zalán
Könnyen lehet, hogy 1-2-vel fogunk majd a Mile Highba érkezni a 88 milliós QB-nkkal...
több mint 6 éve
Zalán
iktriad
asztán az milyen a Jags?

több mint 6 éve
Zalán
több mint 6 éve

több mint 6 éve
52-es keret
xrace77
olyan jók vagyunk hogy emberelőnyt adunk a többieknek
Black_Adder
Vagy órákon belül valakit
a; csere útján megszereztek
b; igazoltok
c; claimelni fogtok

iktriad
már most az 1/1-re megyünk rá
Heisman Trophy
Ezzel a védelemmel és Flaccoval? Szerintem a Top 10 is necces lesz.
több mint 6 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
52-es keret
xrace77
Black_Adder
b; igazoltok
c; claimelni fogtok

iktriad
már most az 1/1-re megyünk rá

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
52-es keret
xrace77
Black_Adder
b; igazoltok
c; claimelni fogtok

Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Amúgy ha Hogan a rosterért küzdött, akkor miért kellettek hetek Locknak hogy leelőzze. Elhiszem hogy ő mégszarabb volt, de mondhatni Lockolva volt rosteren, lehet több hasznát vette volna a 2nd team snappeknek, mint Hogan.

több mint 6 éve
52-es keret
xrace77

Szerkesztette: Black_Adder