Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 8 éve
Jags lesz az.Csak megérzés. Szerintem vinné a Giants is.Miért pont a Giants? Ott is csak padozna. Akkor már előbb a Browns vagy más QB needes csapat...
sickmyduck
StormST
Jó védelem, jó futójátèk adott. Ott elkaristolna Foles úgy mint tegnap.
Mindig jövőre!
több mint 8 éve
Elég durva volt tegnap is látni, hogy mennyire fontos lett a TE poszt mostanában (jó nem egy új keletű dolog ez). Szidjuk itt az agyhalottakat fülhallgatóval a fejükön és a fogalmatlanokat a QB és az O# fal posztjain, de, hogy évek óta nem sikerült egy elit kaliberű TE-t szerezni... Oké, hogy Julius Thomas-ból PM csinált embert, de nem véletlen, hogy ameddig itt volt addig volt potens támadójáték és Red Zone O# Egyszerűen kell egy benga középre, akire jó százalékkal lehet dobálni a labdákat, bárki is áll vele szemben. Így legalább a WR-ek is több levegőhöz juthatnak, mert a safety-k nem csak feléjük kell figyeljenek plusszba.
Nem követem az egyetemi focit, hogy érdemes-e 1-2. körös TE-ben gondolkodni, de FA-ról is lehetne halászni akár valakit (khm. Graham.... esetleg Eifert vagy Seferian-Jenkins). Mindegy, hogy Kirk vagy egy vakegér hajigál, baromi fontos lenne egy értelmes TE
több mint 8 éve
Hogyhogy még nincs statisztika arról, hogy a csereirányító a padon milyen pontosan passzolgat a csere elkapóknak?Oké, de akkor kérjük vissza Ben Watsont és most legyen touchback 😊Még Champ Baileyt a sorba, hogy Gisele se tudja megvigasztalni Brady-t este...Csak nehogy odavigyék Justin Tuckert és reaktiválják Justin Tuckot, mert kiállnunk is felesleges lenne bármilyen meccsen 😊)Csak megérzés. Szerintem vinné a Giants is.egy Eli Manning Nick Foles duó ellen jövőre sírhatnának a new englandiek 😀
sickmyduck
Heisman Trophy
Wyatt
Black_Adder
Wyatt
(•_•)
( •_•)>⌐■-■
(⌐■_■)
YEEEEEEEAAAAAHHHHHHH
több mint 8 éve
Oké, de akkor kérjük vissza Ben Watsont és most legyen touchback 😊Még Champ Baileyt a sorba, hogy Gisele se tudja megvigasztalni Brady-t este...Csak nehogy odavigyék Justin Tuckert és reaktiválják Justin Tuckot, mert kiállnunk is felesleges lenne bármilyen meccsen 😊)Csak megérzés. Szerintem vinné a Giants is.egy Eli Manning Nick Foles duó ellen jövőre sírhatnának a new englandiek 😀
sickmyduck
Heisman Trophy
Wyatt
Black_Adder

több mint 8 éve
Még Champ Baileyt a sorba, hogy Gisele se tudja megvigasztalni Brady-t este...Csak nehogy odavigyék Justin Tuckert és reaktiválják Justin Tuckot, mert kiállnunk is felesleges lenne bármilyen meccsen 😊)Csak megérzés. Szerintem vinné a Giants is.egy Eli Manning Nick Foles duó ellen jövőre sírhatnának a new englandiek 😀
sickmyduck
Heisman Trophy
Wyatt
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
Csak nehogy odavigyék Justin Tuckert és reaktiválják Justin Tuckot, mert kiállnunk is felesleges lenne bármilyen meccsen 😊)Csak megérzés. Szerintem vinné a Giants is.egy Eli Manning Nick Foles duó ellen jövőre sírhatnának a new englandiek 😀
sickmyduck
Heisman Trophy

több mint 8 éve
Csak megérzés. Szerintem vinné a Giants is.egy Eli Manning Nick Foles duó ellen jövőre sírhatnának a new englandiek 😀
sickmyduck
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
El is kell, mert 20 millával vannak a cap alatt, ha vinnék Foles-t, nem tudnák megfizetni az 1/2-es pickjüket 😀8 evvel fiatalabb, olcsobb is. 1/2t meg eladjak nekunk 😀A szeptember is optimista becslésnek tűnik szerintem... 😀LOL 1/2-n húznak és van egy 23 millás Elijük.. Gettleman a szeptembert nem élné túl ezzel a húzással..Csak megérzés. Szerintem vinné a Giants is.Miért pont a Giants? Ott is csak padozna. Akkor már előbb a Browns vagy más QB needes csapat...
sickmyduck
StormST
gordon
StormST
sickmyduck

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
8 evvel fiatalabb, olcsobb is. 1/2t meg eladjak nekunk 😀A szeptember is optimista becslésnek tűnik szerintem... 😀LOL 1/2-n húznak és van egy 23 millás Elijük.. Gettleman a szeptembert nem élné túl ezzel a húzással..Csak megérzés. Szerintem vinné a Giants is.Miért pont a Giants? Ott is csak padozna. Akkor már előbb a Browns vagy más QB needes csapat...
sickmyduck
StormST
gordon
StormST
(•_•)
( •_•)>⌐■-■
(⌐■_■)
YEEEEEEEAAAAAHHHHHHH
több mint 8 éve
A szeptember is optimista becslésnek tűnik szerintem... 😀LOL 1/2-n húznak és van egy 23 millás Elijük.. Gettleman a szeptembert nem élné túl ezzel a húzással..Csak megérzés. Szerintem vinné a Giants is.Miért pont a Giants? Ott is csak padozna. Akkor már előbb a Browns vagy más QB needes csapat...
sickmyduck
StormST
gordon

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
LOL 1/2-n húznak és van egy 23 millás Elijük.. Gettleman a szeptembert nem élné túl ezzel a húzással..Csak megérzés. Szerintem vinné a Giants is.Miért pont a Giants? Ott is csak padozna. Akkor már előbb a Browns vagy más QB needes csapat...
sickmyduck
StormST
több mint 8 éve
Csak megérzés. Szerintem vinné a Giants is.Miért pont a Giants? Ott is csak padozna. Akkor már előbb a Browns vagy más QB needes csapat...
sickmyduck

több mint 8 éve
Én pont ezt akartam kérdeznie az utolsó résszel kapcsolatban... 😛Why?Mennyi az esély rá, hogy Foles itt köt ki? Wentz nem fog padozni, köré építették szinte az egész csapatot.. inkább ő, mint Kirk. Szerintem.Zéró
Tim Tebow #1
sickmyduck
Tim Tebow #1

több mint 8 éve
Csak megérzés. Szerintem vinné a Giants is.
(•_•)
( •_•)>⌐■-■
(⌐■_■)
YEEEEEEEAAAAAHHHHHHH
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Why?Mennyi az esély rá, hogy Foles itt köt ki? Wentz nem fog padozni, köré építették szinte az egész csapatot.. inkább ő, mint Kirk. Szerintem.Zéró
Tim Tebow #1
sickmyduck
több mint 8 éve
Mennyi az esély rá, hogy Foles itt köt ki? Wentz nem fog padozni, köré építették szinte az egész csapatot.. inkább ő, mint Kirk. Szerintem.Zéró
Tim Tebow #1
(•_•)
( •_•)>⌐■-■
(⌐■_■)
YEEEEEEEAAAAAHHHHHHH
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Mennyi az esély rá, hogy Foles itt köt ki? Wentz nem fog padozni, köré építették szinte az egész csapatot.. inkább ő, mint Kirk. Szerintem.
több mint 8 éve
Legalább hajnal óta tudjuk, hogy a későbbi SB győztes picsázott el minket a legjobban idén. Az edzésmunka biztos akkor is jó volt, csak hagytuk magunkat, hogy a végén ezt is elmondhassuk... 😛

több mint 8 éve
Ha mázlink van akkor minket választanak Hard Knocks szereplésre és akkor végre nézhetjük az edzéseket a meccsek helyett.
több mint 8 éve
Csak rájöttem, hogy eddig rossz KPI-okat néztem, mint W, PO, SB, meg hasonlók.Tudhatnád h az út a fontos, nem a cél!
Valójában hétfőtől péntekig van az érdemi rész
- Nem az számít, hogy sikerül-e a vizsgád, hanem hogy hogyan tanultál rá
- Nem az számít, hogy sikerül-e egy bemutató, hanem hogy milyen előtte a főpróba
Az életben a részvétel a fontos, nem a siker.
| igen, nagyon kivagyok rá |
Black_Adder
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 8 éve
Csak rájöttem, hogy eddig rossz KPI-okat néztem, mint W, PO, SB, meg hasonlók. Valójában hétfőtől péntekig van az érdemi rész
- Nem az számít, hogy sikerül-e a vizsgád, hanem hogy hogyan tanultál rá
- Nem az számít, hogy sikerül-e egy bemutató, hanem hogy milyen előtte a főpróba
Az életben a részvétel a fontos, nem a siker.
| igen, nagyon kivagyok rá |
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
Ez egy előre jelzett "kivagyiság". 😊Pederson megnyerte a Super Bowlt, de Vance Joseph akkor is jobb edzéseket vezet nála....Nagyon kivagy rá 😀
Black_Adder
Tim Tebow #1
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 8 éve
Csak edzeni szeretne vele. Biztos a siker.Pederson megnyerte a Super Bowlt, de Vance Joseph akkor is jobb edzéseket vezet nála....Nagyon kivagy rá 😀
Black_Adder
Tim Tebow #1
(•_•)
( •_•)>⌐■-■
(⌐■_■)
YEEEEEEEAAAAAHHHHHHH
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Pederson megnyerte a Super Bowlt, de Vance Joseph akkor is jobb edzéseket vezet nála....Nagyon kivagy rá 😀
Black_Adder
több mint 8 éve
Pederson megnyerte a Super Bowlt, de Vance Joseph akkor is jobb edzéseket vezet nála....
Szerkesztette: Black_Adder