Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 8 éve
Mi értelme is lenne a 31 éves Talibot lecserélni a 28 éves Trumain Johnsonra amikor itt van a csapatnál a 25 éves Bradley Roby?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Osweiler FA, nem tudod cutolni. Amúgy veterán minimumért játszott
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
Nem úgy értettem hogy mindenkit egyszerre látnék a csapatban. Hogy kit cutolnék? DT, Talib, Osweiler...Mit gondoltok, Cousinson kívül más játékos is szóba jöhet Coloradoban? Én személy szerint szívesen látnám a csapatban Landryt, Bellt, és Trumaine Johnsont.broncoforlifeakiket felsoroltál azok alapból 60 milla / év kit küldenél el miattuk?
gordon
Mama said knock you out...
And I'm gonna knock you out...
több mint 8 éve
Mit gondoltok, Cousinson kívül más játékos is szóba jöhet Coloradoban? Én személy szerint szívesen látnám a csapatban Landryt, Bellt, és Trumaine Johnsont.broncoforlifeakiket felsoroltál azok alapból 60 milla / év kit küldenél el miattuk?
több mint 8 éve
Szerintem sem fog QB-t hozni a Giants. Ott van Webb, aki backup irányítóként, Eli mögött tanulva jó is lehet. Szerintem a Giants egy futót, jelen esetben Barkelyt szeretné megszerezni. Nincs a csapatnál szinte futójáték, és oda kell egy kiemelkedő RB. Barkley szerintem abba a csapatba, tökéletes lenne.Ha Patricia lesz a HC newyorkban akkor elsõ évében biztos a D-t fogja megagyalni.
broncoforlife
(•_•)
( •_•)>⌐■-■
(⌐■_■)
YEEEEEEEAAAAAHHHHHHH
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Mit gondoltok, Cousinson kívül más játékos is szóba jöhet Coloradoban? Én személy szerint szívesen látnám a csapatban Landryt, Bellt, és Trumaine Johnsont.broncoforlifeCousins esetleg megszerzése után sok lóvétok nem maradna már (ha csak nem backloaded szerződést kap) és meg kellene bontani a védelmet vagy átalakításokkal operálni.
több mint 8 éve
Sziasztok!Szerintem sem fog QB-t hozni a Giants. Ott van Webb, aki backup irányítóként, Eli mögött tanulva jó is lehet. Szerintem a Giants egy futót, jelen esetben Barkelyt szeretné megszerezni. Nincs a csapatnál szinte futójáték, és oda kell egy kiemelkedő RB. Barkley szerintem abba a csapatba, tökéletes lenne.
QB kérdés nehéz téma most nálatok, de leírnám a gondolataimat.
Szerintem Browns a drafton Allent húzza, mert beleszerettek a karerejébe, dobásmechanikájába és h sokféle dobást tud. Persze belejátszik a combine, meg most úgy néz ki, a GM és köre hozzáértő lesz, egyéb poszton meg korszakos tehetséget nem nagyon làtni.
Giants marad Elinál és 1. körben nem visz irányítót. Gettlemen most a rostert felméri és nem a közönségkedvenc kirúgásával mellőzésével indìt, h a média utána kinyìrja. Ő több éves tervben gondolkodik és ráér még fr QB-t húzni. Én nem lepődnék meg, ha LT- t keresne 2. helyen.
Colts és Browns árulni fogja a 3-4-et, nektek ide kéne felmenni QB-ért. És most jön a kérdés. Ti beáldoznàtok Demaryus Thomast egy feltrade-ben? A két említett csapatnál jól jönne egy WR1, Cle- ben az újonc Qb-nak, Indyben Hilton mellé egy más típusú elkapó Luck jàtszótársaként. Nektek pedig capet is generálna és Sanders maradhatna. Sztem DT beszürkült az elmúlt években és ő ugye nem Elway draftja???
Fast Willie
több mint 8 éve
Na gyerekek. Az NFL instagram oldala kiadott egy videót, amiben bemutatja a Top13 free agents jatekosokat.Free Agents játékosok:
- Jimmy Garoppolo, QB
- Kirk Cousins, QB
- Drew Brees, QB
- Le'veon Bell, RB
- Demarcus Lawrence, DE
- Sheldon Richardson, DT
- Sammy Watkins, WR
- Trumaine Johnson, CB
- Jarvis Landry, WR
- Allen Robinson, WR
- Teddy Bridgewater, QB
- Ezekiel Ansah, DE
- Lamarcus Joyner, CB
Mit gondoltok, Cousinson kívül más játékos is szóba jöhet Coloradoban? Én személy szerint szívesen látnám a csapatban Landryt, Bellt, és Trumaine Johnsont.
több mint 8 éve
Kirk öcskösön múlik minden, amíg ő nem hoz döntést addig csak találgatni lehet.Egyetértek. A Giants hasonló cipőben jár, mint a Broncos, náluk is sokkal magasabb a talent level a rosteren, mint hogy a közeljövőben 1/2-es pickjük legyen.
Rosen - Giants házasságot azért megnézném. A Giants sztem a kövi 5 évben nem fog elöl húzni ennyire. 4 évig olcsó qb, meg lehetne húzni.
Szivacs

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Kirk öcskösön múlik minden, amíg ő nem hoz döntést addig csak találgatni lehet.Rosen - Giants házasságot azért megnézném. A Giants sztem a kövi 5 évben nem fog elöl húzni ennyire. 4 évig olcsó qb, meg lehetne húzni.
több mint 8 éve
Szerintem a Browns viszi Alex Smitht ha õ is beleegyezik, és eladja az 1. picket jó zsírosan. Mondjuk mi odaadhatnánk érte DT-t. Így mindenki boldogan a konferenciáján kívülre kerülne.
(•_•)
( •_•)>⌐■-■
(⌐■_■)
YEEEEEEEAAAAAHHHHHHH
több mint 8 éve
Én az offense-ből bárkit odaadnék egy felcserére, ha ezen múlik a kiválasztottunk megszerzése, na persze nem mindenkit egyszerre. 3 éve ez egy nyűglődő csapatrész. Nincs miért kihez ragaszkodni. Mondjuk szerintem egy életképes QB-val Thomas sem lenne beszürkült ember. Az tény, hogy most állnak valahogy a dolgok, de az Fa után a draft napján egész biztosan nem az fog történni, amire most következtetünk.
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 8 éve
Sziasztok!QB kérdés nehéz téma most nálatok, de leírnám a gondolataimat.
Szerintem Browns a drafton Allent húzza, mert beleszerettek a karerejébe, dobásmechanikájába és h sokféle dobást tud. Persze belejátszik a combine, meg most úgy néz ki, a GM és köre hozzáértő lesz, egyéb poszton meg korszakos tehetséget nem nagyon làtni.
Giants marad Elinál és 1. körben nem visz irányítót. Gettlemen most a rostert felméri és nem a közönségkedvenc kirúgásával mellőzésével indìt, h a média utána kinyìrja. Ő több éves tervben gondolkodik és ráér még fr QB-t húzni. Én nem lepődnék meg, ha LT- t keresne 2. helyen.
Colts és Browns árulni fogja a 3-4-et, nektek ide kéne felmenni QB-ért. És most jön a kérdés. Ti beáldoznàtok Demaryus Thomast egy feltrade-ben? A két említett csapatnál jól jönne egy WR1, Cle- ben az újonc Qb-nak, Indyben Hilton mellé egy más típusú elkapó Luck jàtszótársaként. Nektek pedig capet is generálna és Sanders maradhatna. Sztem DT beszürkült az elmúlt években és ő ugye nem Elway draftja???
több mint 8 éve
Josh Allen tökéletes jellemzése 3 playben. Igen a QB scouting ilyen könnyű melówww.profootballfocus.com/news/draft-josh-allens-2017-season-defined
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
Ez a QB lista utólagos lista, nem előzetes. Azokat listáztad, akikről tudjuk utólag, hogy beváltak. Ez azért nem csak a tehetségen, hanem azon is múlik, hogy hova, milyen körülmények közé kerül. Tannehill, Kaepernick, Foles, Weeden, Tyrod Taylor, stb. nincsenek is rajta, pedig nem feltétlenül a tehetség döntött arról, hogy őket nem listáztad, másokat meg igen.Namost két dolgot tehetünk. Vagy feltételezzük, hogy nálunk megfelelő körülmények közé kerül a játékos, továbbá azt is, hogy Elway harmadikra ki tudja húzni a megfelelőt, vagy nem. Ha nem, akkor megette a fene, lehetne 1/1-ünk is, ha nem a megfelelő játékost húzzuk és nem biztosítunk jó feltételeket, akkor az is bukna.
Ha viszont feltételezzük - mert mi mást csinálhatnánk - akkor mikor lesz a mostaninál jobb esély? A class 1-2 legjobb QB-ját úgyis mindig elviszik a draft legelején. Őket sose fogjuk tudni kihúzni 1/5-re sem, nemhogy hátrábbról húzva. Vagy a franchise-t is el kell adni a feltrade-ért, és úgy is kockázat, vagy lemondunk róla. A sure fire típusú legjobbért - mint Luck -, meg csak és kizárólag 1/1-re kell felmenni, már ha akad olyan csapat amelyiknek elment az esze és eltradeli. Máshogy nem lehet megszerezni.
Az idei év történetesen olyan, hogy nem 1 v. 2 kiemelkedő van és utánuk senki, hanem 4-5 nevet is emlegetnek, és van hozzá egy 1/5-ös pick. Ennél jobb esélyünk szerintem nem lesz a közeljövőben.
(A nagy magyarázásban el is felejtettem megköszönni, hogy összeszedted ezt a listát 😊 Azt feltétlenül látni a listán, hogy nem könnyű a QB nélküli élet az NFL-ben. 😕 )
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
de az 1/5ünk többet ér mint annak az első köre, aki hátrébbról jön. Feltrade-re nekünk lenne a legjobb esélyünk, De ennyire a részleteibe ne menjünk be. Én nem szeretem a feltrade-et, van rá esély, hogy QB-hoz kéne, de előtte még lesz egy FA, meg 3 draft pick.
Lesz 1 vagy 2 kedvenc QB-ja Elwaynek (a legmagasabb meg a legerősebb karú), ha ők kimennek, akkor szerintem BPA, ha valamelyik bent lesz, felmegyünk 1/4-be és nem fogok örülni, mert az olyan lesz, akit már 2 csapat húzhatott volna, valamiért mégse tette meg...
több mint 8 éve
Attól még Von lehetett volna SBMVP, csak nem itt. 😊Ez a minden évben van 3 használható QB mondat azért nem kicsit meredek.Pont össze akartam írni, thx. 😊
empty taxi
Lehet, hogy ki tudjuk húzni a második legjobbat, akár a legjobbat is, attól függetlenül is, hogy hányan mennek ki előttünk, de én a drafton harmadiknak választott QB-ban már nem bízok. Ráadásul ha azt akarjuk lehet fel kell trade-elni a Brownsszal 1/4-be, vagy más jön be elénk...
Meglátjuk mit hoz az FA, annak függvénye a draft. Nagyon jó lenne 2011-hez hasonlóan BPAzni, de ha QB kell, akkor vagy most van rá a legjobb esélyünk vagy jövőre tényleg rebuild jön... És Von Miller se lett volna Super Bowl MVP, ha 2012-ben FA-n nem jön egy veterán QB.
Black_Adder
Szóval most az van, hogy Josephék elcseszték a szezont, van egy ritkán látott magas pickünk, mégis úgy alakultak a dolgok, hogy sansztalan helyzetben vagyunk a class egyik legjobb QB-jára a drafton. Ha fel is kell mennünk a második Browns pickért, azért sem vagyunk jó alkupozícióban, lejjebről feljönni többet kapnak érte, mint egy 4/5 cseréért. Én sem magunknak adnám el, sokkal inkább annak, aki mögülünk akar elénk vágni.
Amennyi játékosnak lejár a szerződése 2019-ben, így is úgy is a rebuildre van a legnagyobb kilátásunk 2019-re. Ezzel mi most nem számolunk ugyan, de szerintem az idei FO tevékenységére jelentősen hatni fog. Nagyon fontos a top5 picken túl is, hogy Simmons féle palik érkezzenek a hátsóbb körökben is, és hogy a tavalyi drafton húzott emberkék is elkezdjenek beválogatni.
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 8 éve
Ez a minden évben van 3 használható QB mondat azért nem kicsit meredek.Pont össze akartam írni, thx. 😊
empty taxi
Lehet, hogy ki tudjuk húzni a második legjobbat, akár a legjobbat is, attól függetlenül is, hogy hányan mennek ki előttünk, de én a drafton harmadiknak választott QB-ban már nem bízok. Ráadásul ha azt akarjuk lehet fel kell trade-elni a Brownsszal 1/4-be, vagy más jön be elénk...
Meglátjuk mit hoz az FA, annak függvénye a draft. Nagyon jó lenne 2011-hez hasonlóan BPAzni, de ha QB kell, akkor vagy most van rá a legjobb esélyünk vagy jövőre tényleg rebuild jön... És Von Miller se lett volna Super Bowl MVP, ha 2012-ben FA-n nem jön egy veterán QB.
több mint 8 éve
A draft elején én egyébként is szigorúan válogatnék. Az 1/5-re, ha nincs Cousins, akkor kizárólag QB-t húznék. Mindegy, hogy ki marad. Akkor is majdnem egy egész classból lehet válogatni, ha előttünk kimegy egy-kettő. Minden évben van több, mint 2 használható QB, tessék megtalálni a 3. használhatót. Ha jön Cousins, akkor is QB lenne az elsődleges menetrend. Rookieként nem kerülne többe, mint egy átlag backup. A belerakott érték jelentős része 4 évig visszanyerhető. Sérülés esetén nem száll ki a csapat a bajnokságból, mert van egy versenyképes bevethető alternatíva a padon. És végül, ha Cousins nem elég jó, vagy elszáll a cap helyzet, akkor 2-3 év után el lehet küldeni anélkül, hogy újabb QB keringőbe kezdjen a csapat. Ezek olyan pluszok, amik miatt bőven megéri ellőni azt a korai picket a QB poszton egy padon ücsörgő játékosra is.Ez a minden évben van 3 használható QB mondat azért nem kicsit meredek.
peterk2005
Jófejségben 2004-től kezdem a kronológiai vizsgálat (az elmúlt évtized legjobb QB classa volt szvsz).
2004: 1/1 Eli, 1/4 Rivers, 1/10 Big Ben h ki hogyan rangsorolná őket, az izlés kérdése
2005: A-Rod, Alex Smith tényleg jó, de a dobogó 3. fokán nálam ebben a classban már Fitzmagic jön
2006: Magasan Cutler a legjobb. Utána olyanok jönnek mint Vince Young vagy Tarvaris Jackson...
2007: a class krémje: Trent Edwards, JaMarcus Russell, Kevin Kolb...
2008: Ryan és Flacco személyében 2005-höz hasonló itt is lett 2 legit franchise QB, viszont utánuk már egy Chad Henne következik, akiről nekem pavlovi reflex-szel ugrik be ez a vidi.
2009: Stafford mögött Buttfumble és Josh Freeman jön a rangsorban...
2010: Bradford magasan a legjobb utána Colt McCoy meg Tebow jön.
2011: Newton és Dalton a 2 legjobb, utánuk már az imént szóba került T-Mobile következik.
2012: ez meg eddig ennek az évtizednek a QB classa: Luck, Wilson, Cousins.
2013: válaszd ki a kedvenced a Geno Smith, Mike Glennon, EJ Manuel trióból...
2014: Mivel ennek a classnak jár le most a rookie szerződése, így innentől vegyünk minden évben 5 QB-t górcső alá: Derek Carr, Jimmy Garoppolo, AJ McCarron, Teddy Bridgewater, Blake Bortles
2015: Marcus Mariota, Jameis Winston, Trevor Siemian, Brett Hundley, Sean Mannion
2016: Carson Wentz, Jared Goff, Dak Prescott, Jacoby Brissett, Cody Kessler
2017: 1 szezon után nyilván nem lehet verdiktet mondani a Mitchell Trubisky, DeShone Kizer Deshaun Watson, Patrick Mahomes, C.J. Beathard ötösről.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Zach Azzanni az új WR coach. Chicagoból érkezik, ahol az elkapók idén nem kevesebb, mint 4 TD-t hoztak össze.Meglátjuk, egyelőre Modkins neve jobban cseng, de az se mindegy, hogy ki kivel dolgozik. Kendall Wright, Josh Bellamy, Inman, na belőjük főzz valamit, kb mintha nálunk nem lenne DT és Sanders...
több mint 8 éve
Az azért beférne a történelemkönyvekbe, ha a Colts az elmúlt 30-40 évben 3-szor húzott 1/1-en, mindháromszor QB-t, és végül mindegyik Denverben kötne ki... (és ha még mindhárom HOF is lenne...)

több mint 8 éve
Na, azt azért már inkább mégse. Két hall of famer nem volt elég? 😊Nem én tehetek róla, hogy a csikók jobb QB-kat draftolnak nekünk, mint mi saját magunknak. Mondjuk 1/1ben könnyebb is...
peterk2005
több mint 8 éve
Na, azt azért már inkább mégse. Két hall of famer nem volt elég? 😊

több mint 8 éve
Gregg Williams az új DB coach.Nagyon kukázunk Indianapolisban.
| Hátha "szerencsénk" lesz...
hú de szar volt 😊 |
több mint 8 éve
Keenumnál nekem nagyon Oswi2 érzésem van, akkor már inkább Bradford.Ezért mondtam, hogy akkor mindenképp korai QB pick kell drafton. Amúgy szvsz Keenumot tartják meg biztosan a hármasból.
Ő viszont üveg. Arra jó lehet, hogy ha az első pickkel QB-t húzunk, akkor 1-2 évig van előtte valaki, de rá építeni (vagy abban bízni, hogy majd sérülés nélkül lehúz akár csak két szezont is) butaság lenne (és akkor politikailag korrekt voltam 😊 ).
Általános Doktor
Hát Oswi-nál egy lehelettel lehet jobb lenne (bár azért arra is kíváncsi lennék egy teljes előszezonnal, max önbizalommal, jó fallal Oswi mire lenne képes).Ebből OZnak csak az önbizalom és a jó fal hiányozna. Elvesztett önbizalmat visszaszerezni nagyon nehéz...
roberto23