Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 8 éve
Tyrod Taylor, mint megmentő. Na hol a piámkívánom, hogy a minél közelebbi jövőben legyen egy Paxton Lynch képességű irányítóé a jövő Bostonban.
Wyatt
Akkor lehet te is máshogy emlékszel majd vissza Tyrodra...
😛
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
A pecc se trade-elte volna Jetsbe, Billsbe vagy Miamiba Garoppolót, akkor se ha többet adnak, mint a 49ers.Sőt, a hírek szerint még a Browns-ba se a Texans 1. köréért, mivel BB nem bízott abban, hogy Gerappa nem lesz rövid időn belül FA, ismerve a Browns irányítók karrierjét.
Black_Adder
A jelenlegi Bills rezsim csak azért tartotta meg 2017-re (és módosított vele szerződést), mert rettentő pénzbe fájt volna a kivágása. Ők például simán licitálhatnak Alex-re és vághatják ki Taylor-t bőven elviselhető DM mellett.Vihető lesz? Petermanben látják a jövőt, vagy inkább nem játszanának többet januárban a közeljövőben a hidegre való tekintettel?Nem tudom Tyrod Taylorral mi a helyzet, lejár-e neki a szerződése vagy sem.Van neki 2018-ra szerződése. Oszi áráért (18 milla egy évre) és draft cetliért vihető lesz.
Black_Adder
tomi-tomi
Amúgy ha van esélye, inkább Cousins több cashért, mint Taylor pickért főleg, hogy 1 év semmi, vele is most kéne megállapodni a hosszabbításról, és az ő ügyneke is tudja, hogy nagyon kell nekünk....
De Taylor is nagy előrelépés lenne az ideihez képest, őt is tárt karokkal fogadnám...
Black_Adder
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Vihető lesz? Petermanben látják a jövőt, vagy inkább nem játszanának többet januárban a közeljövőben a hidegre való tekintettel?Nem tudom Tyrod Taylorral mi a helyzet, lejár-e neki a szerződése vagy sem.Van neki 2018-ra szerződése. Oszi áráért (18 milla egy évre) és draft cetliért vihető lesz.
Black_Adder
tomi-tomi
Amúgy ha van esélye, inkább Cousins több cashért, mint Taylor pickért főleg, hogy 1 év semmi, vele is most kéne megállapodni a hosszabbításról, és az ő ügyneke is tudja, hogy nagyon kell nekünk....
De Taylor is nagy előrelépés lenne az ideihez képest, őt is tárt karokkal fogadnám...
Szerkesztette: Black_Adder
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
Nemtom ki emlekszik, de anno (4 eve?) Sanders ugy kerult ide, hogy elotte o kezetrazott Reidekkel, miszerint alairt, scak holnap jon a papirmunka az ugynoketol. Aki aztan alairatta Denverbe. Reidek kicsit kiakadtak a dolgon. Meg fel ev mulva is nyilatkozgattak rola. Az ugynok szerint amig nincs alairva, addig mindegy ki mit mond. Ezek utan nemtom mit kell ajanlani Alexejert, hogy beleegyezzenek a Denverbe koltozesebe.Emlékszem rá. De itt nem kell sértődés, hogy szóba se jöhessen a trade. Van egy div riválisod, akinek a kerete vetekedne a tiéddel, csak nincs QB-ja. Miért adnál neki egy QB-t. NFC-be 2. körért, persze hogy jó bolt. Vagy Clevelandbe. De Denverbe...
Masreszt anno ket masodik kort adtak erte, ha egy masodik kor visszajon, vagy tobb, akkor mar igen jo boltot csinaltak. Van egy elo szerzodese. Kerdes, lesz-e aki ugy atveszi? Es kot vele egy hosszabbitast jovore, vagy frissiben. Elobbi biztonsagosabb, de dragabb.
De az egesz abbol indul ki, hogy ennyire biznak Mahomesban. Mint Hillben tettek, amikor is kivagtak Maclint, hogy legyen jatekideje. Szoval meg fogjak lepni. Hiaba volt Alex sikeres a maga modjan.
ulpianus
A pecc se trade-elte volna Jetsbe, Billsbe vagy Miamiba Garoppolót, akkor se ha többet adnak, mint a 49ers.
A draftpicknél többet ér, hogy ne a közvetlen riválisod erősödjön nagyot.
több mint 8 éve
Ki hogyan csinálná az offseasont, a realitástól nem nagyon elrugaszkodva?Én a magamrészéről nem bízok a drafton a maradék QB-ban, cserébe viszont más posztra hatalmas impacttel bíró játékost tudnánk hozni. Von Miller óta nem választottunk iylen elől. Szóval robbantsunk csak bankot Cousinsért.
Ehhez menjen Talib, DT vagy Sanders (kettő közül az egyik) és CJ ha még kell. McManust nem tudom mennyire fájna cutolni pénzügyileg, ha nem nagyon mehet ő is. RFA-k közül Paradis 2. körös, Barrett és Fowler original round, vagy hátha aláírnak egy olcsó szerződést. Todd Davis és Corey Nelson közül az egyik ~1,5 milliós határral, a többiek mehetnek: Charles, Green, Latimer, Stephenson, Crick, Barbre, stb. Charles, Green és Latimer visszajöhetnek ha máshova nem kellenek. Charles mondjuk inkáább menjen egy csapatba, ahol kap lehetőséget és van esélye valami maradandót alkotni. Megérdemelné. VJ-vel sajnos nálunk olyan, mintha ligában se lenne...
Drafton BPA, aki valszeg Quenton Nelson, aki most nagyon biztos picknek tűnik, és needre jönne. Csak sajnos az OG poszton nincs akkora impact, mint anno Millernél az EDGE poszt. De nem is olyan szar a csapat, mint 2010 után.
2. kör elején meg jöhet QB. Ízlésemnek most inkább a kisebb upside, de biztonságosabb tudás felel meg. OZ mehet, vagy vet min szerződéssel küzdhet a 3. posztért Siemiannel, Lynchcsel és Kellyvel. Innen az én tippem Siemian lenne, backup QB-nak nem olyan rossz opció ő, de ha Lynch végre mutat valamit, akkor felőlem maradhat. Kelly -> PS.
FA-n ezen felül Watson pótlására keresnek RT-t, és ha találnék, akkor Watson is mehetne.
Szeritnem elég sok hely felszabadulna így, még lehet, hogy eggyel kevesebb vezéráldozat is elég lenne, vagy cut helyett restrucutre vagy valami. De kell majd pénz Paradisra és Robyra is. Az áldozatokat inkább most hozzuk meg, mert egyelőre lehetne itt a pecc játékos állománya akkor is max 1 győzelem lehetne a cél Josepfel. (játsszunk a Brownsszal)
több mint 8 éve
Nemtom ki emlekszik, de anno (4 eve?) Sanders ugy kerult ide, hogy elotte o kezetrazott Reidekkel, miszerint alairt, scak holnap jon a papirmunka az ugynoketol. Aki aztan alairatta Denverbe. Reidek kicsit kiakadtak a dolgon. Meg fel ev mulva is nyilatkozgattak rola. Az ugynok szerint amig nincs alairva, addig mindegy ki mit mond. Ezek utan nemtom mit kell ajanlani Alexejert, hogy beleegyezzenek a Denverbe koltozesebe.Masreszt anno ket masodik kort adtak erte, ha egy masodik kor visszajon, vagy tobb, akkor mar igen jo boltot csinaltak. Van egy elo szerzodese. Kerdes, lesz-e aki ugy atveszi? Es kot vele egy hosszabbitast jovore, vagy frissiben. Elobbi biztonsagosabb, de dragabb.
De az egesz abbol indul ki, hogy ennyire biznak Mahomesban. Mint Hillben tettek, amikor is kivagtak Maclint, hogy legyen jatekideje. Szoval meg fogjak lepni. Hiaba volt Alex sikeres a maga modjan.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Nem tudom Tyrod Taylorral mi a helyzet, lejár-e neki a szerződése vagy sem.Van neki 2018-ra szerződése. Oszi áráért (18 milla egy évre) és draft cetliért vihető lesz.
Black_Adder
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
De nincs választás. A KC kizárt, hogy eladja nekünk Kovács Sanyit. Kizárt. No way.Mahomest meg senkinek. Bele fektették a jövőjüket, még nem sült fel, miért adnának tovább rajta.
Egyelőre Cousins akiről tudjuk, hogy elérhet lesz és ennyi a proven veteránok közül. Most úgy fest, hogy Eli se. Nem tudom Tyrod Taylorral mi a helyzet, lejár-e neki a szerződése vagy sem.
Más csapatnak Smith is opció lehet, de a többi QB needes csapat között utána nagy árverés lesz Cousinsért. Messze áron felül fog aláírni valahova. Mint anno OZ. Csak ő többet bizonyított, ezért annyival drágább lesz. + az infláció.
Számunkra két opció van, Cousins vagy FA-n senki csak a draft, ahol a class 3. QB-jára van esélyünk, de még ahhoz is fel kell trade-elni egy helyet 1/5-ről 1/4-re ha biztosan akarjuk, különben még mással cserél a Browns. És még ha próbálunk is feltrade-elni lehet kimegy előttünk 3.
Alex Smith nem jön ide. Mindegy ki kit szeretne, ahhoz, hogy nekünk legyen rá esélyünk az kéne, hogy a KC cutolja. Éspedig neki lesz vevője trade-del
Ennyi. Period.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ha választanom kellene akkor Alex Smith. Egyértelmű.
több mint 8 éve
Tényleg ilyen ostobának tartod hogy 22 helyett monnyuk 27 ért a Brownsba menne a Broncos helyett ? Érdekes.SzivacsSimán. És még azt se mondanám, hogy ostoba, ha olyan szerződéssel megy.
A szituáció egyébként fura módon nem is olyan nagyon különbözik jelenleg Denver és Cleveland között. Mindkét helyen a regnáló HC-t kell kibekkelni, ami várhatóan 1 év. És majd a következőnél bevágódni. Vagy olyan szerződéssel rendelkezni, hogy ne is lehessen kérdéses, hogy ő a kezdő.
(Abban azért különbözik, hogy ha netán itt jól játszik, akkor a csapat elérhet olyan eredményt, hogy Joseph több évre is marad. 😊 Örülünk, Vincent? 😊 )
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Kirk valószínűleg egyet akar: pénzt. És biztos állást. Ha ezt Washingtonban megkapja, akkor ott, ha Denverben akkor ott, Jacksonwille-ben akkor ott. Biztosan nem tudhatjuk, de kétlem, hogy őt motiválná a contenderhez kerülés. Lehet, hogy figyelembe veszi, hogy milyen az OC, milyen rendszerben használnák, mert nyilván szeretne sikeres maradni, ahhoz meg teljesíteni kell. De elmenne ő Clevelandbe is, ha ott ezek a feltételek megvannak. Szerintem.Tényleg ilyen ostobának tartod hogy 22 helyett monnyuk 27 ért a Brownsba menne a Broncos helyett ? Érdekes.
Az a 22 viszont több lesz. Már tavaly is többet keresett. Inkább lesz az 25 vagy fölötte.
Sokaknak nem ízlett a viselkedése, de Redskins nem volt alkupoziban és letolta a torkukon ahogy kell, azok után hogy nem akarták megadni azt a pénzt amennyit ér, jól is csinálta mert gennyes sok pénzt fog kapni (2 év tag is finom). Abszolút nem mellékesen jól is játszott. Nagy csata lesz: Cousins és ügynöke vs John Elway. A 2 alkumester.
több mint 8 éve
Jó gyerek az Alex Smith, semmi bajom vele, nem gondolta volna 10 éve hogy a ligában lesz még, de azért Cousins-t szerintem el kell hozni. Ha 22 mil per év akkor annyi, 2-3 éven belül elválik hogy mi a szita. Ha ezt én látom akkor Elway is látja, a koszost meg kihagyják belőle úgyis, kap amit elé tesznek mint a régi szép időkben.Kirk valószínűleg egyet akar: pénzt. És biztos állást. Ha ezt Washingtonban megkapja, akkor ott, ha Denverben akkor ott, Jacksonwille-ben akkor ott. Biztosan nem tudhatjuk, de kétlem, hogy őt motiválná a contenderhez kerülés. Lehet, hogy figyelembe veszi, hogy milyen az OC, milyen rendszerben használnák, mert nyilván szeretne sikeres maradni, ahhoz meg teljesíteni kell. De elmenne ő Clevelandbe is, ha ott ezek a feltételek megvannak. Szerintem.
Végezetül Kirk is ide akar legjobban jönni, nem ?
Szivacs
Az a 22 viszont több lesz. Már tavaly is többet keresett. Inkább lesz az 25 vagy fölötte.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Jó gyerek az Alex Smith, semmi bajom vele, nem gondolta volna 10 éve hogy a ligában lesz még, de azért Cousins-t szerintem el kell hozni. Ha 22 mil per év akkor annyi, 2-3 éven belül elválik hogy mi a szita. Ha ezt én látom akkor Elway is látja, a koszost meg kihagyják belőle úgyis, kap amit elé tesznek mint a régi szép időkben.Végezetül Kirk is ide akar legjobban jönni, nem ?
több mint 8 éve
Ő rossz példa, a Packers a Jets-nek passzolta el, utána lett FA-ként Viking.Ha a Chiefsnek van egy minimalis esze akkor szoba se all velunk...Smith-nek csak azért adok egy kis esélyt, mert látott már olyant a világ, hogy divízión belül találja magát egy franchise QB. (Favre). peterk2005
Általános Doktor
Akire Te gondolsz, az
Szerkesztette: tomi-tomi
több mint 8 éve
Ha a Chiefsnek van egy minimalis esze akkor szoba se all velunk...Smith-nek csak azért adok egy kis esélyt, mert látott már olyant a világ, hogy divízión belül találja magát egy franchise QB. (Favre). Szóval időnként az ésszerűtlen is megtörténik. Abban pedig gyakorlatilag biztos vagyok, hogy Smith-et eltradelik. Cap szempontból kutyául állnak - a legkutyábbul az egész ligában -, még el sem indult a szezon de már kb. 8-10 millióval vannak a várható cap fölött. Ebből minimum 20 milliót le kellene faragni ahhoz is, hogy a kötelező minimális FA mozgás és draft költsége kigazdálkodható legyen. Ha már annyira meg vannak veszve Mahomes-ért, akkor a "legyegyszerűbb" Smith-en spórolni, ő egyedül 17 milliót tudna hozni.
Általános Doktor

több mint 8 éve
No offense de kiégtem 😊 😊Na, ezzel ebben a topicban telibe találtál. Bíztunk abban, hogy a kiégéssel is, de sajnos Joseph még csak parázslik. Néhány remek edzés erejéig....
gordon
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 8 éve
Ne aggódj, én sem a csapatot utálom, hanem a gyűrűs beszólásaikat, holott nem is értenek a sporthoz, közük sincs hozzá. Van itt Egerben pár olyan "pats" drukker, akik csak azért hordják a Patses sapkájukat, mert ők a legjobbak, közben meg semmit nem konyítanak a sporthoz, csak tudják hogy létezik a csapat.
broncoforlife
Egyetértek veled. Ha azonban ezek a dealek sem jönnének össze, jó lenne elhozni Mahomest. Erős keze van, pontos, és mozgékony a zsebben is. Ő is jó választás lenne, nagyon hamar tanul a fiú.No offense de kiégtem 😊 😊
broncoforlife
több mint 8 éve
nem opció 😀 azért repül Kovács Sándorunk mert jött MahomTudom hogy kevés erre a reális esély, de én csak felvetettem opcióként 😀Mahomes-t? Nincs az az isten, hogy a Chiefs elengedi.Hát én ahhoz, hogy melyik college QB-ban lehet a legtöbb NFL potenciál inkább nem szólok hozzá. Pedig NFL-en belül "nagy a szám", nem szoktam a véleményemet sem titkolni, sem szégyellni. Főleg QB-kal kapcsolatban. De a college annyira más, hogy az én szemem képtelen "transzformálni" a pályán látottakat NFL közegbe. Anélkül meg nem ér semmit az egész. Őszintén szólva én akármelyik játékost néztem meg, mindegyiknél bőven láttam problémát. De ez nem jelent semmit, mert lesz majd olyan aki az első preseason meccsre úgy alkalmazkodik az NFL-hez mint a pinty, a másik nehezebben, a harmadik meg soha. A tehetség valószínűleg mindegyikben benne van, a többit majd meglátjuk.Egyetértek veled. Ha azonban ezek a dealek sem jönnének össze, jó lenne elhozni Mahomest. Erős keze van, pontos, és mozgékony a zsebben is. Ő is jó választás lenne, nagyon hamar tanul a fiú.
Én egyébként Baker Mayfield-et választanám, ha már muszáj mondani nevet, de tök mindegy. Az a fontos, hogy végre a Broncos FO-ban akadjon valaki aki jó lóra tesz idén.
Free agency-ről meg jöhet Smith is meg Cousins is, majdnem tök mindegy. Mindegyik masszív előrelépés lesz. Smith-t gondolom a biztosabb választásn. Ő tapasztalt, sokat megélt róka, hozni fogja azt amit tud. Cserében a plafon nem lesz az egekben nála. Cousinsban többet látok, de őt egyben rizikósabbnak gondolom. El tudom róla képzelni, hogy ha nem elég motivált, akkor "leereszt" és beszürkül egy Cutler féle szintre.
peterk2005
broncoforlife
Hulkeinstein
broncoforlife
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Amúgy Smith nem szabadügynök, cserélni kell érte, és sztem minimum egy második körről indul a licit, olyan csapatokkal mint a Browns vagy Bills, akik vagy féltucat értékes pickkel rendelkeznek.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Ja, csak ez nem opció, ő a KC franchise QB-je, 3 első körért sem eladó.Tudom hogy kevés erre a reális esély, de én csak felvetettem opcióként 😀Mahomes-t? Nincs az az isten, hogy a Chiefs elengedi.Hát én ahhoz, hogy melyik college QB-ban lehet a legtöbb NFL potenciál inkább nem szólok hozzá. Pedig NFL-en belül "nagy a szám", nem szoktam a véleményemet sem titkolni, sem szégyellni. Főleg QB-kal kapcsolatban. De a college annyira más, hogy az én szemem képtelen "transzformálni" a pályán látottakat NFL közegbe. Anélkül meg nem ér semmit az egész. Őszintén szólva én akármelyik játékost néztem meg, mindegyiknél bőven láttam problémát. De ez nem jelent semmit, mert lesz majd olyan aki az első preseason meccsre úgy alkalmazkodik az NFL-hez mint a pinty, a másik nehezebben, a harmadik meg soha. A tehetség valószínűleg mindegyikben benne van, a többit majd meglátjuk.Egyetértek veled. Ha azonban ezek a dealek sem jönnének össze, jó lenne elhozni Mahomest. Erős keze van, pontos, és mozgékony a zsebben is. Ő is jó választás lenne, nagyon hamar tanul a fiú.
Én egyébként Baker Mayfield-et választanám, ha már muszáj mondani nevet, de tök mindegy. Az a fontos, hogy végre a Broncos FO-ban akadjon valaki aki jó lóra tesz idén.
Free agency-ről meg jöhet Smith is meg Cousins is, majdnem tök mindegy. Mindegyik masszív előrelépés lesz. Smith-t gondolom a biztosabb választásn. Ő tapasztalt, sokat megélt róka, hozni fogja azt amit tud. Cserében a plafon nem lesz az egekben nála. Cousinsban többet látok, de őt egyben rizikósabbnak gondolom. El tudom róla képzelni, hogy ha nem elég motivált, akkor "leereszt" és beszürkül egy Cutler féle szintre.
peterk2005
broncoforlife
Hulkeinstein
broncoforlife
több mint 8 éve
Ne aggódj, én sem a csapatot utálom, hanem a "fanok" gyűrűs beszólásait, holott nem is értenek a sporthoz, közük sincs hozzá. Van itt Egerben pár olyan "pats" drukker, akik csak azért hordják a Patses sapkájukat, mert ők a legjobbak, közben meg semmit nem konyítanak a sporthoz, csak tudják hogy létezik a csapat. És még nagy pofájuk is van, hogy a többi csapat milyen szar. Nekem eleve nem a csapattal van gond. Tisztelem nagyon Bradyt, mert 40 évesen is fő esélyes az MVP-re.Igen, épp akartam mondani, nagy öröm, hogy minél többen elmondják itt a véleményüket, érzelmeiket. De ez egy olyan fórum, olyan közösség, ahol nem szoktunk gyűlölködni más sportfórumokkal ellentétben. A New England az egyik legnagyobb riválisunk, a viszonyunk a magyar szurkolóikkal rivalizáló, de sportszerű. Próbáljuk ezt megtartani. Mi most inkább maradjunk csendben, azok után ahogy teljesítettünk. Tiszteletreméltó franchise az övék, mind az eredményeiket mind a szakmai munkát nézve. Sokszor persze általában ellenszenves tud lenni a dinasztiára való törekvés, de kénytelenek vagyunk elismerni, amit Belichekék leművelnek, az példa nélküli az amerikai fociban. És ha a mi csapatunkkal történne hasonló évtizedekben mérhető eredményesség, mi is élveznénk minden pillanatát. Szóval no fight.a fórumon nincs bajom a pats szurkolókkal, de van IRL nem 1-2 olyan pats szurkoló aki olyan stílusban tolja hogy szivem szerint a szívlapátot vágnám a fejükbe
Zalán
egyik konkrétan pofán röhögött a Seahawks győzelme után, hogy ezért kár volt bejutni a döntőbe, bezzeg ha ŐK
de volt pár hasonló attrocitásom
én elismerem a Pats-et, de rühellem sokszor főleg a szurkolóik miatt
Negritis
broncoforlife
Mama said knock you out...
And I'm gonna knock you out...
több mint 8 éve
Tudom hogy kevés erre a reális esély, de én csak felvetettem opcióként 😀Mahomes-t? Nincs az az isten, hogy a Chiefs elengedi.Hát én ahhoz, hogy melyik college QB-ban lehet a legtöbb NFL potenciál inkább nem szólok hozzá. Pedig NFL-en belül "nagy a szám", nem szoktam a véleményemet sem titkolni, sem szégyellni. Főleg QB-kal kapcsolatban. De a college annyira más, hogy az én szemem képtelen "transzformálni" a pályán látottakat NFL közegbe. Anélkül meg nem ér semmit az egész. Őszintén szólva én akármelyik játékost néztem meg, mindegyiknél bőven láttam problémát. De ez nem jelent semmit, mert lesz majd olyan aki az első preseason meccsre úgy alkalmazkodik az NFL-hez mint a pinty, a másik nehezebben, a harmadik meg soha. A tehetség valószínűleg mindegyikben benne van, a többit majd meglátjuk.Egyetértek veled. Ha azonban ezek a dealek sem jönnének össze, jó lenne elhozni Mahomest. Erős keze van, pontos, és mozgékony a zsebben is. Ő is jó választás lenne, nagyon hamar tanul a fiú.
peterk2005
broncoforlife
Hulkeinstein
Mama said knock you out...
And I'm gonna knock you out...
több mint 8 éve
Mahomes-t? Nincs az az isten, hogy a Chiefs elengedi.Hát én ahhoz, hogy melyik college QB-ban lehet a legtöbb NFL potenciál inkább nem szólok hozzá. Pedig NFL-en belül "nagy a szám", nem szoktam a véleményemet sem titkolni, sem szégyellni. Főleg QB-kal kapcsolatban. De a college annyira más, hogy az én szemem képtelen "transzformálni" a pályán látottakat NFL közegbe. Anélkül meg nem ér semmit az egész. Őszintén szólva én akármelyik játékost néztem meg, mindegyiknél bőven láttam problémát. De ez nem jelent semmit, mert lesz majd olyan aki az első preseason meccsre úgy alkalmazkodik az NFL-hez mint a pinty, a másik nehezebben, a harmadik meg soha. A tehetség valószínűleg mindegyikben benne van, a többit majd meglátjuk.Egyetértek veled. Ha azonban ezek a dealek sem jönnének össze, jó lenne elhozni Mahomest. Erős keze van, pontos, és mozgékony a zsebben is. Ő is jó választás lenne, nagyon hamar tanul a fiú.
peterk2005
broncoforlife