Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 8 éve
Mindenhol vannak gyökerek, nagyobb tömegben könnyebb többet is találni, itthon meg egy 40 százalék körüli lehet a Pats-szurkolók aránya, úgyhogy minden bizonnyal a Pats-fanok között van a legtöbb gyökér. De mondjuk egy időben lehetett ezt mondani a Manchester United-, vagy éppen a Barca- és Real-drukkerekre is, és valszeg vannak összefonódások is köztük 😀Igen, épp akartam mondani, nagy öröm, hogy minél többen elmondják itt a véleményüket, érzelmeiket. De ez egy olyan fórum, olyan közösség, ahol nem szoktunk gyűlölködni más sportfórumokkal ellentétben. A New England az egyik legnagyobb riválisunk, a viszonyunk a magyar szurkolóikkal rivalizáló, de sportszerű. Próbáljuk ezt megtartani. Mi most inkább maradjunk csendben, azok után ahogy teljesítettünk. Tiszteletreméltó franchise az övék, mind az eredményeiket mind a szakmai munkát nézve. Sokszor persze általában ellenszenves tud lenni a dinasztiára való törekvés, de kénytelenek vagyunk elismerni, amit Belichekék leművelnek, az példa nélküli az amerikai fociban. És ha a mi csapatunkkal történne hasonló évtizedekben mérhető eredményesség, mi is élveznénk minden pillanatát. Szóval no fight.a fórumon nincs bajom a pats szurkolókkal, de van IRL nem 1-2 olyan pats szurkoló aki olyan stílusban tolja hogy szivem szerint a szívlapátot vágnám a fejükbe
Zalán
egyik konkrétan pofán röhögött a Seahawks győzelme után, hogy ezért kár volt bejutni a döntőbe, bezzeg ha ŐK
de volt pár hasonló attrocitásom
én elismerem a Pats-et, de rühellem sokszor főleg a szurkolóik miatt
Negritis

több mint 8 éve
✔@MikeKlis
Broncos have reached agreements with Mike Sullivan (Giants) as QB coach, and Curtis Modkins (Bears) as RB coach. #9sports
12:27 AM - Jan 5, 2018
giantswire.usatoday.com/2018/01/04/new-york-giants-mike-sullivan-denver-broncos-quarterback-coach/
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
Future contracttal hoztunk egy új QB-t. Nuggets meccsen be is mutatták:twitter.com/NBA/status/948763175817793544
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
Azt hiszem ez még nem volt: leszerelik a Sports Authority feliratokat a stadionról pár héten belül és közben a csapat próbál szeríteni újabb névadó szponzort...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
Hát ha valakit hagyunk nyerni az AFC-ben, az pont a Broncos. 😛Hagyjatok néha mást is nyerni, akkor több szeretet kaptok majd 😛hogy az undorító Bellichick féle csapat nézzen egy nagyot (Azért pont a Pats, mert mérhetetlenül utálom őket 😀)Oka is van ?
broncoforlife
gordon
Black_Adder
Áradjon csak nyugodtan a szeretet hullámtengere a MileHigh-ról a Rókalyukba! 😊
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Hagyjatok néha mást is nyerni, akkor több szeretet kaptok majd 😛hogy az undorító Bellichick féle csapat nézzen egy nagyot (Azért pont a Pats, mert mérhetetlenül utálom őket 😀)Oka is van ?
broncoforlife
gordon
A Brownsszal pl kb mindenki szimpatizál valamilyen szinten
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
DT-n opció van. Ha jól gondolom elég nem lehíni és közel 9 misit spórolunk.De akkor én inkább Talibtól köszönnék el, az 11 misi.
Sanders 8,25, Watson 6,125 és CJ 4,5 jöhetnek még szóba.
Innen messze Watson a leggyengébb láncszem, csak mögötte van a legnagyobb űr is.
CJ 4,5 milliója talán nem olyan sok, hogy csak emiatt elköszönjek tőle, de ha pár milla hiányzik ez is egy opció. Másrészt az FO ezeket az apró tételeket is nagyon számolja. Szóval egyáltalán nem lepne meg, ha DT és Sanders közül csak az egyik maradna (nálam ha választani kell inkább DT. Ő nehezebben pótolható, és idén az se volt igaz, hogy Sanders konzisztensebb), és menne Talib is és CJ is... Utóbbi kettő ráadásul hangadó is. Watsonnak meg így is úgy is kell egy ellenfél TC-re, a végső keretszűkítéskor akár ő is mehet, de ahhoz kell egy használható RT.
Szerkesztette: Black_Adder
több mint 8 éve
Cousins + Barkley jövőre... Elég durván hangzik 😊 Én tuti nem hoznék OL embert első körben, amilyen nagy százalékkal besülnek általában, kár érte. Akkor már inkább egy azonnali impact ember.
CJ-t kedvelem, de idén volt 2db 100+ yardos meccse, és emellé 3 TD-je, úgy, hogy végigjátszotta a szezont. És emellé 4.5 milliós fizuját halott pénz nélkül meg lehet spórolni....
DT tuti nem megy el idén, túl sok pénzbe fájna.
Talib már jóval neccesebb, sőt....
több mint 8 éve
DT mindig is potyogtatott el labdákat, ez része a csomagnak. De még van benne pár év magas szintű futball, és nem mellesleg idény kb. az egyetlen elkapó volt aki ezzel a förmedvény passzjátékkal is hozott elkapásokat. Sanders sokkal jobban eltűnt (bár nála a sérülés is szerepet játszhatott).Cousinsért valószínűleg tényleg eret kell majd vágni, marha drága lesz (szerintem a legjobban fizetett QB lesz tavasztól). De én biztosan nem DT-t küldeném el. A jövő évi WR class elég ergya és nem is mély állítólag. Nehéz lenne DT-t pótolni. Akkor már inkább Talib. Őt is megéreznénk, de Roby + Harris még mindig egy erős páros lenne, és lehetne hozni egy fiatal CB-t mögéjük. Vagy valaki előlép.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Igen, épp akartam mondani, nagy öröm, hogy minél többen elmondják itt a véleményüket, érzelmeiket. De ez egy olyan fórum, olyan közösség, ahol nem szoktunk gyűlölködni más sportfórumokkal ellentétben. A New England az egyik legnagyobb riválisunk, a viszonyunk a magyar szurkolóikkal rivalizáló, de sportszerű. Próbáljuk ezt megtartani. Mi most inkább maradjunk csendben, azok után ahogy teljesítettünk. Tiszteletreméltó franchise az övék, mind az eredményeiket mind a szakmai munkát nézve. Sokszor persze általában ellenszenves tud lenni a dinasztiára való törekvés, de kénytelenek vagyunk elismerni, amit Belichekék leművelnek, az példa nélküli az amerikai fociban. És ha a mi csapatunkkal történne hasonló évtizedekben mérhető eredményesség, mi is élveznénk minden pillanatát. Szóval no fight.a fórumon nincs bajom a pats szurkolókkal, de van IRL nem 1-2 olyan pats szurkoló aki olyan stílusban tolja hogy szivem szerint a szívlapátot vágnám a fejükbe
Zalán
egyik konkrétan pofán röhögött a Seahawks győzelme után, hogy ezért kár volt bejutni a döntőbe, bezzeg ha ŐK
de volt pár hasonló attrocitásom
én elismerem a Pats-et, de rühellem sokszor főleg a szurkolóik miatt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Nálam ez érdekes. Ha az európai focit nézem, van pár csapat, amit utálok. A mentalitasuk vagy a játékstílusuk miatt. NFL-ben viszont a Broncos-on kívül mindegyik közömbös. Jó, van pár csapat ami nem annyira szimpatikus, meg szeretném ha a narancsok mindenkit elvernenek, de utalni egyiket sem utálom. De a kinti szurkolokon sem látom, hogy ellenségesek lennének egymással. Teljesen jól megvan mindenki mindenkivel. Szerintem itthon divat ez az utalkozas.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Nekem fogalmam sem volt, hogy bronco-ként gyűlölni kellene a Pats-et. Egyik legjobb barátom is nekik szurkol évek óta, régebben sok közös meccsnézésünk volt. 2005 óta vagyok itt, de nem sűrűn olvastam gyűlölködést velük kapcsolatban. Ennek nincs alapja, szvsz.
több mint 8 éve
Igen, épp akartam mondani, nagy öröm, hogy minél többen elmondják itt a véleményüket, érzelmeiket. De ez egy olyan fórum, olyan közösség, ahol nem szoktunk gyűlölködni más sportfórumokkal ellentétben. A New England az egyik legnagyobb riválisunk, a viszonyunk a magyar szurkolóikkal rivalizáló, de sportszerű. Próbáljuk ezt megtartani. Mi most inkább maradjunk csendben, azok után ahogy teljesítettünk. Tiszteletreméltó franchise az övék, mind az eredményeiket mind a szakmai munkát nézve. Sokszor persze általában ellenszenves tud lenni a dinasztiára való törekvés, de kénytelenek vagyunk elismerni, amit Belichekék leművelnek, az példa nélküli az amerikai fociban. És ha a mi csapatunkkal történne hasonló évtizedekben mérhető eredményesség, mi is élveznénk minden pillanatát. Szóval no fight.
Szerkesztette: Zalán
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 8 éve
Nem azzal van a baj, hogy tudna-e még jól játszani vagy sem, hanem hogy elég sokat foglal a cap spaceből, és jelenleg azt a pénzt nem éri meg szerintem (mármint Thomas)Én Thomasban látok még potenciát, habár elég sok elejtett labdája volt idén. Ha egy normális QB ki tudná őt szolgálni, szerintem maradna a keretben, és még nagyobb elszántsággal játszana. Igaz, ott van Jamaal Charles, de ő se azt hoztam amit vártam tőle. Igaz, hogy IR-en volt... Booker meg 300 yardot hozott össze egész szezonban, ami nem igazán sok... Anderson meg csak elérte a 1000-et. Egy jó RB kevés lenne a csapatba, de remélem a többiek is magukra találnak, Charles pedig felépül... Legyen így... Hozzuk el Cousinst, és építsünk FA-ból és pickből jó O-linet, hogy az undorító Bellichick féle csapat nézzen egy nagyot (Azért pont a Pats, mert mérhetetlenül utálom őket 😀)www.instagram.com/p/BdduvWcgmbj/?taken-by=broncostodayAmennyiben ez a deal összejön, valószínűleg Thomas már nem lesz a csapat tagja. Barkley-ért biztosan nem fogunk bejelentkezni, mivel az RB nem need poszt és ha jön Kirk akkor tuti O line ember érkezik 1/5-ön. Landry pedig szintén nagyon drága lenne így ő is esélytelen. Cousins lehet az egyetlen hatalmas FA igazolásunk, másra nem lesz pénz
Forrásként ezt csak úgy itt hagyom! Nagyon remélem hogy összejön ez a deal, és olyan O-linet tudunk majd építeni Cousins köré, hogy tudja dobálni a WR-ket.
Mit gondoltok arról, hogy Jarvis "Juice" Landry jöhet Coloradoba? Mert az instagram oldalon egy posztnál ez is megtekinthető, valamint hogy a drafton bejelentkeznek Shaqon Barkleyért is. Ha ezek az igazolások összejönnének, Demaryus Thomas és Sanders mellé kapnánk egy jó kis WR-t és RB-t is. 😊
broncoforlife
Vonster
broncoforlife
Szerkesztette: Vonster
több mint 8 éve
Én Thomasban látok még potenciát, habár elég sok elejtett labdája volt idén. Ha egy normális QB ki tudná őt szolgálni, szerintem maradna a keretben, és még nagyobb elszántsággal játszana. Igaz, ott van Jamaal Charles, de ő se azt hoztam amit vártam tőle. Igaz, hogy IR-en volt... Booker meg 300 yardot hozott össze egész szezonban, ami nem igazán sok... Anderson meg csak elérte a 1000-et. Egy jó RB kevés lenne a csapatba, de remélem a többiek is magukra találnak, Charles pedig felépül... Legyen így... Hozzuk el Cousinst, és építsünk FA-ból és pickből jó O-linet, hogy az undorító Bellichick féle csapat nézzen egy nagyot (Azért pont a Pats, mert mérhetetlenül utálom őket 😀)www.instagram.com/p/BdduvWcgmbj/?taken-by=broncostodayAmennyiben ez a deal összejön, valószínűleg Thomas már nem lesz a csapat tagja. Barkley-ért biztosan nem fogunk bejelentkezni, mivel az RB nem need poszt és ha jön Kirk akkor tuti O line ember érkezik 1/5-ön. Landry pedig szintén nagyon drága lenne így ő is esélytelen. Cousins lehet az egyetlen hatalmas FA igazolásunk, másra nem lesz pénz
Forrásként ezt csak úgy itt hagyom! Nagyon remélem hogy összejön ez a deal, és olyan O-linet tudunk majd építeni Cousins köré, hogy tudja dobálni a WR-ket.
Mit gondoltok arról, hogy Jarvis "Juice" Landry jöhet Coloradoba? Mert az instagram oldalon egy posztnál ez is megtekinthető, valamint hogy a drafton bejelentkeznek Shaqon Barkleyért is. Ha ezek az igazolások összejönnének, Demaryus Thomas és Sanders mellé kapnánk egy jó kis WR-t és RB-t is. 😊
broncoforlife
Vonster
Mama said knock you out...
And I'm gonna knock you out...
több mint 8 éve
www.instagram.com/p/BdduvWcgmbj/?taken-by=broncostodayAmennyiben ez a deal összejön, valószínűleg Thomas már nem lesz a csapat tagja. Barkley-ért biztosan nem fogunk bejelentkezni, mivel az RB nem need poszt és ha jön Kirk akkor tuti O line ember érkezik 1/5-ön. Landry pedig szintén nagyon drága lenne így ő is esélytelen. Cousins lehet az egyetlen hatalmas FA igazolásunk, másra nem lesz pénz
broncoforlife
Szerkesztette: Vonster
több mint 8 éve
több mint 8 éve
új OL coach már van, Sean KuglerReméljük Denverben is sikeres lesz. Mondjuk a tavalyi falat nehéz lenne alulmulni.
a UTEP-nél főedzőként csúnyán leégett, de előtte a Steelers-nél remek támadófalat rakott össze
baggio 🏈
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 8 éve
Valóban nagyszerű pick lenne! Figyelemmel követem az egyetemi ligát is, de nála jobb OG a drafton nem hiszem hogy lesz. Lábmunkája kiváló. Remélem hogy nem kell irányítót draftolni, hanem sikerül megszerezni Cousinst, vagy más FA-t, és akkor jó lenne rá lecsapni.őt mockoltam hozzátok 😊 és akkor ezt még nem is láttamnépszerű pick hozzánk. Ha kimegy Allen és Rosen remélem is, hogy nem QB jön 1/5re, (feltételezve egy veterán megszerzését márciusban)
twitter.com/geoffschwartz/status/947920275328372736
baggio 🏈
mondjuk még jobb lenne, ha RT poszton lenne ekkora tehetség, de az OGt is neednek írnám...
Black_Adder
több mint 8 éve
új OL coach már van, Sean Kuglera UTEP-nél főedzőként csúnyán leégett, de előtte a Steelers-nél remek támadófalat rakott össze

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
őt mockoltam hozzátok 😊 és akkor ezt még nem is láttamnépszerű pick hozzánk. Ha kimegy Allen és Rosen remélem is, hogy nem QB jön 1/5re, (feltételezve egy veterán megszerzését márciusban)
twitter.com/geoffschwartz/status/947920275328372736
baggio 🏈
mondjuk még jobb lenne, ha RT poszton lenne ekkora tehetség, de az OGt is neednek írnám...
több mint 8 éve
őt mockoltam hozzátok 😊 és akkor ezt még nem is láttamtwitter.com/geoffschwartz/status/947920275328372736

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Ugyan, kivalo edzeseket fognak tolni! 😛@MikeKlis: Source tells 9news Broncos coaching staff will coach the North team in Senior Bowl in Mobile from Jan. 23-25 with game on Jan 27. Texans have the South team. #9sportsSzegények...
Bazzani
StormST
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 8 éve
@MikeKlis: Source tells 9news Broncos coaching staff will coach the North team in Senior Bowl in Mobile from Jan. 23-25 with game on Jan 27. Texans have the South team. #9sportsSzegények...
Bazzani

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!