Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 8 éve
StormST Denver Broncos 12 721 — SB 50 Champion @ Grund
4 nap múlva lesz a meccs, de a Peccesek már a spájzban vannak 😀
JC6
Mi ebben a meglepő? Engem mindig érdekel, hogy a soros (juuuuuuuujjjj) és előző ellenfelünknél hogyan vélekednek a meccsünkről. Na az spec most más kérdés, hogy a sajátunkat már nem nézem egy ideje :d
Wyatt
Mondjuk itt most nem nagyon találsz majd szerintem az ellenetek lévő meccseről vélekedéseket, mivel mint láthatod még eléggé magunk alatt vagyunk az előző(k)től... 😛

Egyébként szerintem nincs ebben semmi meglepő, bízom benne, hogy nem lesz flame war ebből a meccsből, mondjuk annyira Dávid-Góliát harcnak ígérkezik, hogy talán ennek a veszélye nem áll fent, meg tudom, hogy tőled egyébként se... 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
JC6
Mi ebben a meglepő? Engem mindig érdekel, hogy a soros (juuuuuuuujjjj) és előző ellenfelünknél hogyan vélekednek a meccsünkről. Na az spec most más kérdés, hogy a sajátunkat már nem nézem egy ideje :d

több mint 8 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 657 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
JC6
 www.youtube.com/watch?v=qT5TSFEcofc

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
több mint 8 éve
Zalán Denver Broncos 4 910 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Szóval csak azt akarom mondani, hogy 2013 olyan rég volt, lehet igaz sem volt. Igen, egy idő után, amikor elérhetővé vált, hajtottunk a rekordra. De nem mentünk neki negyediknek már nagy különbséggel megnyert mérkőzésen, hogy még növeljük az előnyt, hogy megsemmisítsünk. A konzervatív Fox-szal? Ugyan. De nem vagyunk szentek, ahogy egyetlen csapat sem. És elfogadom, ha nem érintve valaki ezt úgy látja, csak gyakorolt éles körülmények között egy elit D ellen. Bár ezen a mérkőzésen az elit D-nek inkább csak a hírét láttuk, mintsem a valós korábbi tudását.
Továbbá a legnagyobb tisztelettel üzenem az ellenfelünk szurkolóinak, a legendás játékosokat, a legendás, korszakos csapatokat, dinasztiákat minden esetben a legnagyobb ellenfelei nemesítik. Mit sem ér önmagában a dominancia, ha nincsenek meg az igazi, tisztelni való vetélytársak. Érdemes így tekinteni az ellenre. Akkor, ha épp nem megy nekik. Nekem éppen ezért volt csodálatos a SB menetelés, mert a bombaformában játszó Pats-et győztünk le az úton. Párszor már leírtam, kalapom emelem Brady és BB előtt. De mindenhez kellenek a többiek, akik versenyre késztetnek. Szóval kérjük és elvárjuk a felénk mutatott tiszteletet a fórumon.
Önmagunknak pedig azt üzenem, nem a jó futballt kell szeretni, hanem magát a futballt.
Tehát akkor kell a csapatnak szurkolni, amikor ennyire nem megy és semmi sem működik. Én maradok és nézem az összes meccset. És bár szeretném Józsi bácsit a cuccaival lesíelni látni a Sziklás hegységből, de továbbra is a győzelemért szorítok.

Szerkesztette: Zalán

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 8 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 909
Egyébként amennyire időm engedi próbálom az egyetemi bajnokságot is követni (egyelőre 1-2 csapatot leszamitva kevés sikerrel), de aki képben van attól kérdezem, hogy kik lehetnek azok az irányítók, akiket érdemes lenne draftolni? Ha már jelen állás szerint igencsak elől fogunk jövőre.
roberto23
múlt szombaton volt az Oklahoma vs Oklahoma State, jövő szombaton lesz a USC vs UCLA, két meccsen négy potenciális első köröst tudsz megfigyelni

ha pedig szereted a havas mérkőzéseket és a small-school prospecteket, akkor a pár nappal ezelőtti Border War rangadót, a Wyoming vs Colorado State-et ajánlom
baggio
Még egyszer köszi a tippet, ez az Oklahoma vs. Oklahoma State brutál meccs volt. 😀 Nem beszélve az irányítókról. Most már értem, miért lehetnek jövőre első körösek.
Plusz lehet végre megvan a kedvenc college csapatom is. Kicsit hasonló az érzés, mint az első Broncos meccsem alatt. Úgy látszik mindig ezeknek a narancssárga csapatoknak kezdek szurkolni...😀 (pedig most feketében játszottak)

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 8 éve
Menelik Watson -> IR

több mint 8 éve
Rámehetett volna a sas még egy td-re és egy kézpontosra, hogy alulmúljuk azt a mélységet.
Az utolsó ekkora szopásunk a Raiders elleni 59-14 volt 2010-ben, azzal indult el JMD a lejtőn, just saying....
StormST
Zalán
Hát, azért ők tettek így is eleget, hogy alázzanak, nem most lett számomra szimpatikus az Eagles edzői stábja, az biztos, de ettől persze még jobbak voltak...
StormST
Storm. Láttál te is elég NFL meccset, ahhoz, h tudd, elég egy kis bealvás s megváltozik minden. S legyen kár milyen ergya Oswi, a Dtek miatt is benne volt a levegőben. Addig kell ütni a vasat, amíg meleg. Fogd fel unkább ezt a tisztelet jelének. Egyébként DP amúgy is neki megy 4. kísérletnek kb mindegy mikor s a pálya melyik részén. Ezen kár mérgelnetek magatok.
dande
A tisztelet jele, hogy 20+-nál kétszer is nekimentetek 4th-nak? Ez nálam inkább a "na majd mi most megmutatjuk", mint a tisztelet jele, főleg akkor, ha nem csoportellenfél ellen van...
StormST
Nyihaha, hogy illeszkedjek a topichoz. Mióta lett itt ekkora a szemérmesség? Mert 2013-ban valahogy még senkit nem zavart a rekordok hajhászása, a sima meccseken is orrba-szájba nyomatott passzjátékdömping. Ha már ennyire zavar a „na majd most mi megmutatjuk” hozzáállás...

Mondjuk, ha már faszméregetés, engem lényegesen jobban zavart a meccsen, hogy 51–23-nál amikor már menne mindenki le a pályáról, nekiáll a Denver időket kéregetni a végén, hogy még egy 10 perccel hosszabb legyen a szenvedés. Na annak semmi értelme nem volt a philadelphiaival szemben... (és még az FG-t sem vállalta be az Eagles, pedig simán megtehette volna)

Akkor ti csaptátok el mindenkinek a száját (köztük az Eagles elleni 52–20-szal), most a tietek lett. Szépen fel lehet állni, tökéletes ellenfél jön, ellenünk úgyis állat lesz a védelem, két-három 3 and out után simán lehet még szép előnyötök is, tekintve, hogy ellenünk még Oszi is képes lehet haladni
Wyatt
2013-ban egyetlen 4th downnak se mentünk neki előnyben. Ezt anélkül mondom, hogy utánanéznék, de egészen biztos vagyok benne.
Egyébként az Eagles lecserélte a 4. negyedre Wentzet, úgyhogy nem nagyon panaszkodhatunk (hozzáteszem Manning se sokat játszott a negyedikben a hasonló nagy arányú győzelmekkor, főleg nem passzolt sokszor), ha akarnak jobban is kiüthettek volna minket. A 2 4th downnak ettől még értelme nem volt, 3 helyett 14 pont jött így, a győzelem nem lett volna veszélyben.
VJ időkérései a végén a mi "szimpátiánkat is elnyerte". Az ember azt hiszi, hogy 4 vereség után megtanul veszteni, de úgy néz ki, még nem megy neki. Mentségére szóljon, hogy szorgosan gyakorolja, mondhatni minden lehetőséget megragad a vesztésre.

A védelem lehet felszívja magát, egy ilyen égés után biztos bizonyítani akarnak, + lángol még valamennyire a rivalizálás, de valószínűbb, hogy a görcsös akarásnak nyögés lesz a vége. Ha mégse, akkor Oszi nyír ki minket, mert haladni nem fog az biztos. Ellenben ti bye weekről jöttök, ráadásul november van, menetrend szerint pont most kezd majd összeállni a védelem, ami januárra top3 lesz.

btw, remélem lesz olyan stream, ami nem csak kickofftól kezdődik, mert szívesen meghallgatnám hogyan fogadja a közönség a csapatot bevonuláskor....
Black_Adder
Ó játszott ő eleget akkor, és szerzett sok TD-t tök eldőlt meccseken, hogy meglegyen a rekord. Ezzel mondjuk nekem semmi bajom nincs, a rekordok megdöntése természetes célkitűzés.

A meccs kimenetelét illetően régóta nem voltam ilyen nyugodt, de hát én az voltam két éve is, amikor mentem az Eagles elleni meccsünkre, aztán amikor elindultunk a reptérre még simán vezettünk, mire megérkeztünk a Ferihegyre, már szarban volt a haza és Gronk is megsérült biztos, ami biztos.

Az utolsóra pedig elég nagy hülyeség lenne bármilyen lehúzó kritika, hacsak nem azt szeretnék elérni, hogy a csapat már a meccs előtt elveszítse a maradék hitét is, és mínuszról kezdjen... Igazából a megmutatjuk nekik, hogy elégedetlenek vagyunk részen kívül pont semmi értelme nincs. Az meg annyit szerintem nem ér. Ha nagyon ergyán játszana a csapat, akkor az egy dolog, de egy ilyen pofon után aligha az segítene a csapaton, hogy anyázzák őket már a meccs előtt

több mint 8 éve
Zalán Denver Broncos 4 910 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Adam Schefter‏Verified account @AdamSchefter 57s58 seconds ago
More
Broncos signed free-agent tackle Cyrus Kouandjio and placed tackle Menelik Watson (foot) on injured reserve.
Negritis
Valahol titkon reméltem, hogy Józsi bácsi menesztéséről lesz szó ebben a posztban.

több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 624 — The Mathematician
Adam Schefter‏Verified account @AdamSchefter 57s58 seconds ago
More
Broncos signed free-agent tackle Cyrus Kouandjio and placed tackle Menelik Watson (foot) on injured reserve.

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
. A 2 4th downnak ettől még értelme nem volt, 3 helyett 14 pont jött így, a győzelem nem lett volna veszélyben.
Black_Adder
De volt, mindig van. Nem miattatok hanem az éles, pár pontos meccsek miatt.
Nem titeket akartak alázni hanem tétmeccsen gyakorolták a megvalósítást egy top védelem ellen.Bejött lehet továbbmenni, ha nem akkor lehet elemezni és javítani, hogy mire fontos lesz működjön.
több mint 8 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Rámehetett volna a sas még egy td-re és egy kézpontosra, hogy alulmúljuk azt a mélységet.
Az utolsó ekkora szopásunk a Raiders elleni 59-14 volt 2010-ben, azzal indult el JMD a lejtőn, just saying....
StormST
Zalán
Hát, azért ők tettek így is eleget, hogy alázzanak, nem most lett számomra szimpatikus az Eagles edzői stábja, az biztos, de ettől persze még jobbak voltak...
StormST
Storm. Láttál te is elég NFL meccset, ahhoz, h tudd, elég egy kis bealvás s megváltozik minden. S legyen kár milyen ergya Oswi, a Dtek miatt is benne volt a levegőben. Addig kell ütni a vasat, amíg meleg. Fogd fel unkább ezt a tisztelet jelének. Egyébként DP amúgy is neki megy 4. kísérletnek kb mindegy mikor s a pálya melyik részén. Ezen kár mérgelnetek magatok.
dande
A tisztelet jele, hogy 20+-nál kétszer is nekimentetek 4th-nak? Ez nálam inkább a "na majd mi most megmutatjuk", mint a tisztelet jele, főleg akkor, ha nem csoportellenfél ellen van...
StormST
Nyihaha, hogy illeszkedjek a topichoz. Mióta lett itt ekkora a szemérmesség? Mert 2013-ban valahogy még senkit nem zavart a rekordok hajhászása, a sima meccseken is orrba-szájba nyomatott passzjátékdömping. Ha már ennyire zavar a „na majd most mi megmutatjuk” hozzáállás...

Mondjuk, ha már faszméregetés, engem lényegesen jobban zavart a meccsen, hogy 51–23-nál amikor már menne mindenki le a pályáról, nekiáll a Denver időket kéregetni a végén, hogy még egy 10 perccel hosszabb legyen a szenvedés. Na annak semmi értelme nem volt a philadelphiaival szemben... (és még az FG-t sem vállalta be az Eagles, pedig simán megtehette volna)

Akkor ti csaptátok el mindenkinek a száját (köztük az Eagles elleni 52–20-szal), most a tietek lett. Szépen fel lehet állni, tökéletes ellenfél jön, ellenünk úgyis állat lesz a védelem, két-három 3 and out után simán lehet még szép előnyötök is, tekintve, hogy ellenünk még Oszi is képes lehet haladni
Wyatt
2013-ban egyetlen 4th downnak se mentünk neki előnyben. Ezt anélkül mondom, hogy utánanéznék, de egészen biztos vagyok benne.
Egyébként az Eagles lecserélte a 4. negyedre Wentzet, úgyhogy nem nagyon panaszkodhatunk (hozzáteszem Manning se sokat játszott a negyedikben a hasonló nagy arányú győzelmekkor, főleg nem passzolt sokszor), ha akarnak jobban is kiüthettek volna minket. A 2 4th downnak ettől még értelme nem volt, 3 helyett 14 pont jött így, a győzelem nem lett volna veszélyben.
VJ időkérései a végén a mi "szimpátiánkat is elnyerte". Az ember azt hiszi, hogy 4 vereség után megtanul veszteni, de úgy néz ki, még nem megy neki. Mentségére szóljon, hogy szorgosan gyakorolja, mondhatni minden lehetőséget megragad a vesztésre.

A védelem lehet felszívja magát, egy ilyen égés után biztos bizonyítani akarnak, + lángol még valamennyire a rivalizálás, de valószínűbb, hogy a görcsös akarásnak nyögés lesz a vége. Ha mégse, akkor Oszi nyír ki minket, mert haladni nem fog az biztos. Ellenben ti bye weekről jöttök, ráadásul november van, menetrend szerint pont most kezd majd összeállni a védelem, ami januárra top3 lesz.

btw, remélem lesz olyan stream, ami nem csak kickofftól kezdődik, mert szívesen meghallgatnám hogyan fogadja a közönség a csapatot bevonuláskor....

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
StormST
Zalán
StormST
dande
StormST

Wyatt
Úgy legyen 😛

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 8 éve
StormST
Zalán
StormST
dande
StormST

több mint 8 éve
Lecsó Denver Broncos 3 370
Lynch meg majd mutassa meg magát egy szétesett, teljesen motivációját vesztett csapattal, akinek már úgyis mindegy, mi lesz a szezon vége??? Minden újonc álma egy ilyen csapatban kezdeni. Okos VJ, okos....
több mint 8 éve
szovyoo Denver Broncos Georgia Bulldogs 34 — Mile High Salute
Lássuk a dolgok jó oldalát. Pörög a fórum.
Hey, de hiányzik most egy jó Sloter a ps-ből.
Zalán
Nem tudom, hogy Sloter neve csak poénból keveredik be néha ide vagy komolyan gondoljátok. Én tényleg láttam benne fantáziát, még ha kicsi is volt a minta és 3.- 4. sor ellen volt a pályán. De tökös volt és tetszett ahogy mozgott.
Az se érdekelne ha dobunk 3-4 intet egy meccsen ha legalább egy ilyen is lenne:
 www.denverbroncos.com/multimedia/videos/Highlights_Eagles_51_Broncos_23/53722823-56ab-4dc5-9338-e32116ff0634
Most 2-3 int melett van 6-7 punt 😊
több mint 8 éve
szovyoo Denver Broncos Georgia Bulldogs 34 — Mile High Salute
Ha estleg valaki nem olvasta volna:
 www.milehighreport.com/2017/11/7/16618078/osweiler-playing-for-job-could-see-siemian-against-bengals

A lenyeg: eleg biztos forrasbol lehet tudni h Oswi kezd hetvegen, ha gyenge lesz akkor pad es jon vissza a macska. Lynch csak akkor fog kezdeni ha megvan a 7. vereseg a szezonban, kiveve ha az utolso hetek egyiken lesz meg a 7. vereseg. Ergo Lynch csak akkor fog kezdeni (Klis szerint) ha mar eluszott a szezon...

Nemegeszen ertem h mit csinalunk, ez a szezon elment (legkesobb a chiefs ellen, de a tores a giantsnal volt), ha elismerjuk, ha nem (legalabbis csoda kene, ami nincs meg a masik ket qbban). En asap bedobnam Lynchet h legalabb elesben lassuk h mire megy, rosszabb nem lehet mint ami most van, de legalabb lenne mintánk ami alapjan tudnank h kivel lehet szamolni jovore (max jobb helyen draftolunk...).
Általános Doktor
Ha ez tényleg így van, VJ hülyébb, mint hittem. Az eleve padlón lévő csapatnak szerinte majd használni fog, ha össze vissza csereberelik a qb-kat? Plusz a mentálisan teljesen szétesett Macskatol mit vár? 2 kispad után visszater, és megvaltja a világot? Komolyan nem tudom elhinni....
Most már bármennyire durva, tényleg annak szurkolok, hogy minél előbb legyen meg a 7 vereség, és kapjon már szerencsétlen Lynch esélyt bizonyítani.
roberto23
Egyre inkább bizonyítja, hogy alkalmatlan a vezetőedzői pozícióra. Előre megmondani vagy érzékeltetni (akár csak így közvetett módon) a gyengén szereplő irányítóidnak mi vár rájuk őrültség. OZ a munkájáért küzd? Végre túl volt az első meccsén. Borzalmasan játszott, de összeszedtek 23 pontot egy jó védelem ellen (tudom neki kevés köze volt hozzá). Kicsit csökkent a teher, jön egy kevésbé top formában lévő csapat, kevésbé acélos védelemmel.
De VJ előre kinyírja az önbizalmát. Olyan görcsös lesz, minden balul fog elsülni. Macska neked nem kell tenned semmit, nem kell meghalnod az edzésen, hogy bizonyíts és visszaszerezd a bizalmat. OZ úgy is szar lesz és akkor visszakerülsz a kezdőbe. Lynch jó vagy-jó vagy de még ennél a két fakezűnél is kevésbé bízok benned, csak akkor lépsz pályára, ha már matematikailag sincs esély a PO-ra. Hogy lehet ilyen szarul menedzselni az embereidet? Lynch-nek abban a pillanatban, hogy fel bírja emelni a kezét esélyt kell adni, mutatni, hogy nem várom hogy megváltsd a világot, de ez egy ilyen év, itt a lehetőség mutasd meg, rád vártunk, bízunk benned. Ha nem sikerül nem baj, legalább meglátjuk mit kell kijavítani jövőre. Siemian-nek pedig reményt kell adni. Elrontottad, csalódtunk, bíztunk benned, de tudom, hogy ott van benned, viszont ezt meg kell mutatnod. (nem kell megalázni, de le kell küldeni a padlóra, hogy érezze, ezen most sok minden múlik, nézzen magába, építse vissza magát mentálisan, vagy mehet autóneppernek) Oz meg nem érdekel hosszútávon, de ne tegyek már rá meccs előtt egy 30kg-os hátizsákot, hogy nesze fiam te ezzel játszod végig a meccset.
Nálam VJ ha szakmailag követ el hibát még megbocsátható, de hogy 0 érzéke van az emberekhez, hogyan kell kihozni egy emberből a maximumot (tanulható, de nem könyvből, viszont ez az ami miatt az emberek elkezdenek benne bízni és elkezdik tisztelni) az nem.Vagy ha házon belül jól is kezeli, akkor kifelé befogom a számat, hogy ne tegyem a munkámat semmisé. Mert ellentmondásba keveredik.
több mint 8 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 909
 www.milehighreport.com/2017/11/7/16618078/osweiler-playing-for-job-could-see-siemian-against-bengals

A lenyeg: eleg biztos forrasbol lehet tudni h Oswi kezd hetvegen, ha gyenge lesz akkor pad es jon vissza a macska. Lynch csak akkor fog kezdeni ha megvan a 7. vereseg a szezonban, kiveve ha az utolso hetek egyiken lesz meg a 7. vereseg. Ergo Lynch csak akkor fog kezdeni (Klis szerint) ha mar eluszott a szezon...

Nemegeszen ertem h mit csinalunk, ez a szezon elment (legkesobb a chiefs ellen, de a tores a giantsnal volt), ha elismerjuk, ha nem (legalabbis csoda kene, ami nincs meg a masik ket qbban). En asap bedobnam Lynchet h legalabb elesben lassuk h mire megy, rosszabb nem lehet mint ami most van, de legalabb lenne mintánk ami alapjan tudnank h kivel lehet szamolni jovore (max jobb helyen draftolunk...).
Általános Doktor
Ha ez tényleg így van, VJ hülyébb, mint hittem. Az eleve padlón lévő csapatnak szerinte majd használni fog, ha össze vissza csereberelik a qb-kat? Plusz a mentálisan teljesen szétesett Macskatol mit vár? 2 kispad után visszater, és megvaltja a világot? Komolyan nem tudom elhinni....
Most már bármennyire durva, tényleg annak szurkolok, hogy minél előbb legyen meg a 7 vereség, és kapjon már szerencsétlen Lynch esélyt bizonyítani.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 8 éve
Lássuk a dolgok jó oldalát. Pörög a fórum.
Hey, de hiányzik most egy jó Sloter a ps-ből.

több mint 8 éve
Vonster Denver Broncos 1 205

Általános Doktor
Véleményem szerint legkésőbb a Raiders ellen behúzzuk a hetedik vereséget, a Bengals ellen lehet összejön a győzelem nagy nehezen (bár nem hiszem, mivel jelenleg a Browns ellen is szoros meccset játszanánk). Szóval legrosszabb esetben is lesz 5 meccse, hogy meggyőzzön mindenkit, onnantól pedig már rajta múlik
több mint 8 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 8 éve
Azon gondolkozok, hogyha nem az irányító poszt lenne az elsődleges célpont, hanem a fal megerősítése, akkor talán több esélyünk lenne egy közepes QB-val is. Nem? Jövőre lesz a 3. (?) szezon hogy nincs meg PM utódja...
JC6
Amilyen cudarul állnak a csapatok OL-el a ligában, nem biztos, hogy szignifikánsan könnyebb az OL-t rendberakni, mint QB-t szerezni... 😛
StormST
Egyébként idén az OL volt az elsődleges cél, és még azt se mondanám, hogy eredmény nélkül. Nem sok eredménnyel, de azért valamivel kevésbé szar a helyzet. Bolles nekem pozitív meglepetés (mondjuk az elvárás se volt magason), Leary erősítés, Watson nem túl jó, de Sombrero, Stephenson, Schofield hármashoz képest ő is előrelépés...

Amúgy költjük ide a pénzt picket rendesen, csak nem annyira jönnek be. Papíron Sombrero 2. körös volt, Stephenson nem kis pénzért jött, Schofield annak idején talán 3. körös, Okung is jelentős FA érkező volt.

+ PM érkeztével rögtön mennyivel jobbnak tűnt a fal. Ennyit számított a rövidebb idő amíg védeni kell, és hogy kevesebb védő volt a boxban. Ez szimbiózis. A jó fal segíti a skill playereket meg a QB-t, de a jó skill playerrek és a jó QB segítik a falat is. Nem gondolnám egyik utat jobbnak vagy rosszabbnak a másiknál. Nálunk a fal nem elég jó ez biztos. Skill playerek nem rosszak, DT, Sanders, CJ, JC, ezen így nem érzem szükségét a változtatásnak. Marad a QB, vagy az OL. És az igazán elit OLhez nem csak RT kéne, hanem LG és LT is (nem írtam le Bollest, de most még nem az a szint)... Ha 5 jó OL emberből 1 kidől nem olyan érzékeny, mintha az 1 jó QB-ból 1 kidől, de összegyűjteni is nehezebb.

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
Azon gondolkozok, hogyha nem az irányító poszt lenne az elsődleges célpont, hanem a fal megerősítése, akkor talán több esélyünk lenne egy közepes QB-val is. Nem? Jövőre lesz a 3. (?) szezon hogy nincs meg PM utódja...
JC6
Amilyen cudarul állnak a csapatok OL-el a ligában, nem biztos, hogy szignifikánsan könnyebb az OL-t rendberakni, mint QB-t szerezni... 😛

több mint 8 éve
2. Bárki felülhet bárki bandwagonjára, még csak szakmai okok se kellenek. Ettől én még kitartok a saját véleményem mellett. Amúgy meg remélem viszi valamire, Jim Kelly fia, Mr Irrelevantként, nagy story lenne. Nincs vele semmi bajom, csak az elvárásaim és a reményeim egyelőre alacsonyak vele szemben...

Black_Adder
Apróság: Chadnek Jim nem az apja, hanem a keresztapja (és nagybátyja).
empty taxi
pedig tudom, nem tudom miért fiát írtam...

több mint 8 éve
Törölt felhasználó