Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
2. Bárki felülhet bárki bandwagonjára, még csak szakmai okok se kellenek. Ettől én még kitartok a saját véleményem mellett. Amúgy meg remélem viszi valamire, Jim Kelly fia, Mr Irrelevantként, nagy story lenne. Nincs vele semmi bajom, csak az elvárásaim és a reményeim egyelőre alacsonyak vele szemben...

Black_Adder
Apróság: Chadnek Jim nem az apja, hanem a keresztapja (és nagybátyja).

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
A 4-es ponthoz annyit hozzátennék, hogy Kelly nem a játéka miatt lett utolsó pick. Az egyetemi évei elég jól sikerültek, és ha jól tudom akkor csak a sérülékenysége és a balhés pályán kívüli élete miatt csúszott hátra ennyire egyébként meg 1.-2. körös tehetség (sokan írták is, hogy ez lehet a legnagyobb steal). Sok a "ha", de legalább valami miatt lehet bízni benne
Vonster
Minden 7. körös pick óriási steal csak sérülés miatt csúszott vagy pályán kívüli balhé miatt, de már megkomolyodott vagy a méretei nem megfelelők, de már egyetemen is kompenzálta vagy valami. 95%-ból nem lesz semmi.

Nem azt mondom, hogy Kellyből nem lesz semmi, hanem legalább addig várjunk a bandwagonra szálással míg TC-n 3rd teamek ellen csinál valami hasonlót, mint Sloter.
Aki 1-2. körös tehetség, és olyan sérülése van, hogy rendbe jöhet és utána a régi szinten teljesíthet és remélhető, hogy rendeződnek pályán kívüli dolgai, az nem csúszik 7. körig. Néha benézi mindenki, és tényleg megtörténik, de gyakrabban a 2. napon rezzenéstelen arccal kiválasztják ezeket a csúszó prospekteket.

Én nem tudom megítélni, hogy ha valaki jól játszik egyetemen az jól fog-e játszani profik közt. Legtöbbször a játék sebességére szoktak hivatkozni az újoncok, mint nehézség, én így nem tudom összehasonlítani. De hogy egy QB beválik-e vagy sem, szerintem leginkább attól függ, hogy hol és milyen rendszerben játszik. Ráerőltetnek valamit, ami nem fitt neki és szenvedni fog vagy pont hagyják azt csinálni amit egyetemen is csinált, és ezért nem fejlődik, kiismerik, gameover. Workout warriorokról még nehezebb állást foglalni. Nekem legalábbis.
Nagyon absztrakt szinten írok most erről, a lényeg, áprilisban én is nagyon olvasom a prospekt értékeléseket, nézem a videókat, ez alapján még találgatok is, hogy hova milyen szerepkörben passzolhat a csapatban, de addig amíg nem mutatkozik be élesben, addig senkitől se várok / remélek többet mint aki a helyén játszik. Lesarkítva, olyan mintha egy madden által random generált emberben kezdenénk bízni.

Amikor egy védő vagy támadó aprít ST-ben, akkor el lehet kezdeni reménykedni, hogy nagyobb szerephez jut védelemben vagy támadó sorban, QB-nak nehezebb helyzete van, ő csak QBként tud bizonyítani.

Egyébként Kelly nekem strengths / weaknesses alapján sem 1-2 körös QB-nak tűnik.
- Lacks desired size and willing to take way too many hits outside the pocket => sackmágnes + vajon miért is lehetett sérült?
- Has worked almost exclusively from shotgun and pistol => garantáltan nem bevethető első évében, ami neki a 2. éve lesz
- Completed just 2-of-12 deep shots down the left sideline in 2016 => Pont a vertikális passzjáték hiánya az egyik fő gond jelenleg is
- Believes in his arm too much & Tries to make “hero” throws too often & Struggles to see defenders in front of the throw at times => Nem így fognak csökkeni a TO-k. Amúgy ez nem olyan weakness, amit amúgy kiemelnék, mert a nagyobb kockázat vállalás nem feltétlen negatív, de most még pont a "hagyni kéne a D#-t nyerni" sapkában nézem a meccseket
- Poor decision-maker late in the down => Nem is vagyok benne biztos, hogy ez tanulható
- Lacks pocket discipline when forced to play off rhythm => ...
 www.nfl.com/draft/2011/profiles/chad-kelly?id=2557869
 www.profootballfocus.com/news/draft-pff-scouting-report-chad-kelly-qb-ole-miss

Azért a weaknesseket emeltem ki, mert az én megközeítésem szerint, ami egyetemen erősség volt, az nem biztos, hogy megmarad, ami viszont ott gyengeség volt, azzal kezdi profi pályafutását. De amire felkapom a fejem a fotelben olvasva

Disclaimer:
1. Nem szerénységből írom, hogy nem tudom melyik prospekt hogy válik majd be valójában. Persze a scoutok se mindig tudják, viszont itt a fórumon is vannak többen, akiknek ez jobban megy, mint nekem.
2. Bárki felülhet bárki bandwagonjára, még csak szakmai okok se kellenek. Ettől én még kitartok a saját véleményem mellett. Amúgy meg remélem viszi valamire, Jim Kelly fia, Mr Irrelevantként, nagy story lenne. Nincs vele semmi bajom, csak az elvárásaim és a reményeim egyelőre alacsonyak vele szemben...
3. Élesben látott játék alapján se ítélek mindig helyesen. Siemiant pl még pár hete is el tudtam volna képzelni kezdőként egy jó Offense-ben. Lynchet leírtam 2 meccs és egy PS alapján, de ez se jelent semmit.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
sickmyduck Denver Broncos 83
Ma
Jelenleg ugy nez ki hogy Luck serult lesz 2018ban is. Aztan lehet hogy lesz cut is. Aztan mi kikuzhatnank. Egy kis deja vum van.
sickmyduck
Honnan vetted, hogy 2018-ban is sérült lesz? Valami gond van a vállával ami nem gyógyult meg időben. Emiatt vagy rehab, vagy újra műtik hogy rendbetegyék ami elmaradt. De akármelyik is fog történni, 2018 még majdnem egy év. Ha addig sem épül fel, akkor nem is fog soha.

De mindegy is, kétszer ugyanabba a vízbe nem lehet belépni, a Colts nem fogja elengedni Luckot addig, amíg a vállán lóg a karja. Manning egészen kivételes eset volt, amihez kellett az, hogy Manning 35 éves volt, a Colts 1/1-en húzott és Luck jött azon a drafton. Most egyik feltétel sem áll fenn.
peterk2005
Ma volt fent vmi facebook oldalon. 120yard maybe? Marmint hogy 2018 eleje is veszelyben van.

Barmi lehet. En csak talalgatok, Luckot meg eppen birom 😀

(•_•)
( •_•)>⌐■-■
(⌐■_■)

YEEEEEEEAAAAAHHHHHHH
több mint 8 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Jelenleg ugy nez ki hogy Luck serult lesz 2018ban is. Aztan lehet hogy lesz cut is. Aztan mi kikuzhatnank. Egy kis deja vum van.
sickmyduck
Honnan vetted, hogy 2018-ban is sérült lesz? Valami gond van a vállával ami nem gyógyult meg időben. Emiatt vagy rehab, vagy újra műtik hogy rendbetegyék ami elmaradt. De akármelyik is fog történni, 2018 még majdnem egy év. Ha addig sem épül fel, akkor nem is fog soha.

De mindegy is, kétszer ugyanabba a vízbe nem lehet belépni, a Colts nem fogja elengedni Luckot addig, amíg a vállán lóg a karja. Manning egészen kivételes eset volt, amihez kellett az, hogy Manning 35 éves volt, a Colts 1/1-en húzott és Luck jött azon a drafton. Most egyik feltétel sem áll fenn.
peterk2005
Luck sem lesz más mint egy ígéret. Hagyta a vezetőség hogy agyonverjék ez lett a következménye. Luck olyan lesz mint Bradford amig egészséges woaow aztán egy kósza tacklet kap a lerongyolt teste és IR. Így viszont nincs értelme milliókat fizetni ha a szezonok 75%-át IRen tölti

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 559 — The only discipline that lasts, is self discipline
sickmyduck

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
szovyoo Denver Broncos Georgia Bulldogs 34 — Mile High Salute
Egyébként amennyire időm engedi próbálom az egyetemi bajnokságot is követni (egyelőre 1-2 csapatot leszamitva kevés sikerrel), de aki képben van attól kérdezem, hogy kik lehetnek azok az irányítók, akiket érdemes lenne draftolni? Ha már jelen állás szerint igencsak elől fogunk jövőre.
roberto23
múlt szombaton volt az Oklahoma vs Oklahoma State, jövő szombaton lesz a USC vs UCLA, két meccsen négy potenciális első köröst tudsz megfigyelni

ha pedig szereted a havas mérkőzéseket és a small-school prospecteket, akkor a pár nappal ezelőtti Border War rangadót, a Wyoming vs Colorado State-et ajánlom
baggio
Köszi a tippet!😊
Este valamelyik meg is nézem szerintem. Jó kis college foci nezesnel nincs jobb esti program😀
roberto23
Ezeket hol tudod megnézni? A Wyoming meccs engem is érdekelne. Josh Allen-t megnézném egy teljes meccsen, nem csak összevágás szinten. Több helyen olvastam, hogy jónak tartják.
szovyoo
youtube-on rengeteg meccs fenn van, a jobbakról 30-40 perces condensed változatot is találni, de itt akkor az, amit említettem

www.youtube.com/watch?v=AEztwhTiAuc
baggio
Köszi szépen. Akkor nekem is megvan az esti program.
több mint 8 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 854 — no es importante
Egyébként amennyire időm engedi próbálom az egyetemi bajnokságot is követni (egyelőre 1-2 csapatot leszamitva kevés sikerrel), de aki képben van attól kérdezem, hogy kik lehetnek azok az irányítók, akiket érdemes lenne draftolni? Ha már jelen állás szerint igencsak elől fogunk jövőre.
roberto23
múlt szombaton volt az Oklahoma vs Oklahoma State, jövő szombaton lesz a USC vs UCLA, két meccsen négy potenciális első köröst tudsz megfigyelni

ha pedig szereted a havas mérkőzéseket és a small-school prospecteket, akkor a pár nappal ezelőtti Border War rangadót, a Wyoming vs Colorado State-et ajánlom
baggio
Köszi a tippet!😊
Este valamelyik meg is nézem szerintem. Jó kis college foci nezesnel nincs jobb esti program😀
roberto23
Ezeket hol tudod megnézni? A Wyoming meccs engem is érdekelne. Josh Allen-t megnézném egy teljes meccsen, nem csak összevágás szinten. Több helyen olvastam, hogy jónak tartják.
szovyoo
youtube-on rengeteg meccs fenn van, a jobbakról 30-40 perces condensed változatot is találni, de itt akkor az, amit említettem

www.youtube.com/watch?v=AEztwhTiAuc

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Vonster Denver Broncos 1 205
roberto23

baggio
Köszi a tippet!😊
roberto23
szovyoo
Itt a fórumon szokott lenni stream kirakva, nem tudom, hogy minden meccs kint van-e de szoktam látni egyetemi meccseket is kirakva
több mint 8 éve
roberto23

baggio
Köszi a tippet!😊
roberto23
több mint 8 éve
Vonster Denver Broncos 1 205
Kíváncsi vagyok szerintetek ki lehet a megoldás rövid vagy hosszútávon a QB helyzetre?

1. Kap még szerepet Siemian a csapatban, vagy teljesen leírta őt mindenki?
2. Lynch fejlődhet olyan szintre mint amire szükségünk van, vagy ő max egy elfogadható átmenet lehet amíg nem húzunk egy tehetséget?
3. Osweiler megint kezdő lesz. Lesz belőle egy holywood-i story?
4. Menyire lehet jó Kelly? Elég ha ő jó? Mennyire lehet sérülékeny? Egész évben vártam a híreket vele kapcsolatban, ami jött az az IR-re kerülés ahogy @StormST is írta az előbb. 😊
5. Van esély Kirk Cousins megszerzésére?
6. Akarjuk mi Kaepernick-et a csapatba?
7. Van esély egy jó draftra? Tudom korai de vegyesek a hírek, hogy most jó vagy rosz az idei class. Talán Josh Allen Wyoming? Róla jókat írnak.
8. McCarron már valószínű Brown, Garoppolo 49-es de van-e még valamelyik padon egy csendben figyelő Rodgers (csak a helyzetre utalva, nem pedig összehasonlítva az előző két névvel)?

Ezek a mindenhol olvasható nevek, de ti kit néznétek meg?
szovyoo
Isten hozott!

1. Idén nem hinném, hogy kapna még lehetőséget és az is meglepne ha jövőre a nyerné a TC battle-t. Most úgy néz ki career backup, de teljesen nem nagyon írnak le senkit. Vagy itt vagy máshol eljöhet még az ideje sérülés vagy a kezdő QB betlije miatt
2. Amit eddig láttunk tőle, az nagyon messze van attól. Az gyengébb mint Siemian vagy OZ. Az ideje pedig elfogyott. Azzal, hogy Siemian kijátszotta magát a kezdőből, vagy idén bizonyít vagy QB draft.
3. Nem. Most lett volna a legjobb esélye hollywoodi storyt csinálni. Régi-új hely, itt valamikor játszott jól, de nem sikerült visszakapaszkodnia. Houstonban teljesen kisiklott a karrierje. Szerintem év végén távozik a ligából...
4. Ez lesz a mantrám: Aki nem játszik, az rosszul se játszik ezért sexy. Egészen addig míg pályára nem lép. Nem véletlen volt Mr. irrelevant. Miért lenne bármivel jobb, mint Siemian vagy Oz vagy Lynch? Még csak edzeni se edzett percet se a csapattal. Persze Siemian is 7. körös volt, még biztató meccse is volt, Kelly lehet nála jobb is, sőt Tom Brady is csak 6. körös volt, Warner meg UDFA, de legalább addig várni kéne azzal hogy beteljen a bandwagon míg dob legalább 1 passzt...
5. Nem hinném. Nem csak nekünk kell QB.
6. Legkevésbé sem. Nem jó és megosztó és médiavihar. Ha ezek nem zavarnák Elwayt most lehet TT irányítana.
7. Persze. Volt már jó draftja is Elwaynek, ráadásul minél szarabbak vagyunk annál előrébb választunk. A draftra 1 szabály van, a következő class mindig jobb.
8. KCban látok esélyt arra, hogy úgy gondolják 2 kezdő QB-juk van, és az egyiktől megválhatnak. Nem lenne olcsó.

Sajnos én nem látom a következő fr. QB-nkat a ligában. Marad a draft.

Ha QB-t húzunk az elején, úgy is a legmagasabbat választjuk.
Black_Adder
A 4-es ponthoz annyit hozzátennék, hogy Kelly nem a játéka miatt lett utolsó pick. Az egyetemi évei elég jól sikerültek, és ha jól tudom akkor csak a sérülékenysége és a balhés pályán kívüli élete miatt csúszott hátra ennyire egyébként meg 1.-2. körös tehetség (sokan írták is, hogy ez lehet a legnagyobb steal). Sok a "ha", de legalább valami miatt lehet bízni benne
több mint 8 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 909
roberto23

baggio
Köszi a tippet!😊

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 8 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 854 — no es importante
roberto23

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Kíváncsi vagyok szerintetek ki lehet a megoldás rövid vagy hosszútávon a QB helyzetre?

2. Lynch fejlődhet olyan szintre mint amire szükségünk van, vagy ő max egy elfogadható átmenet lehet amíg nem húzunk egy tehetséget?
4. Menyire lehet jó Kelly? Elég ha ő jó? Mennyire lehet sérülékeny? Egész évben vártam a híreket vele kapcsolatban, ami jött az az IR-re kerülés ahogy @StormST is írta az előbb. 😊
7. Van esély egy jó draftra? Tudom korai de vegyesek a hírek, hogy most jó vagy rosz az idei class. Talán Josh Allen Wyoming? Róla jókat írnak.
8. McCarron már valószínű Brown, Garoppolo 49-es de van-e még valamelyik padon egy csendben figyelő Rodgers (csak a helyzetre utalva, nem pedig összehasonlítva az előző két névvel)?

szovyoo
Isten hozott!

1. Idén nem hinném, hogy kapna még lehetőséget és az is meglepne ha jövőre a nyerné a TC battle-t. Most úgy néz ki career backup, de teljesen nem nagyon írnak le senkit. Vagy itt vagy máshol eljöhet még az ideje sérülés vagy a kezdő QB betlije miatt
2. Amit eddig láttunk tőle, az nagyon messze van attól. Az gyengébb mint Siemian vagy OZ. Az ideje pedig elfogyott. Azzal, hogy Siemian kijátszotta magát a kezdőből, vagy idén bizonyít vagy QB draft.
3. Nem. Most lett volna a legjobb esélye hollywoodi storyt csinálni. Régi-új hely, itt valamikor játszott jól, de nem sikerült visszakapaszkodnia. Houstonban teljesen kisiklott a karrierje. Szerintem év végén távozik a ligából...
4. Ez lesz a mantrám: Aki nem játszik, az rosszul se játszik ezért sexy. Egészen addig míg pályára nem lép. Nem véletlen volt Mr. irrelevant. Miért lenne bármivel jobb, mint Siemian vagy Oz vagy Lynch? Még csak edzeni se edzett percet se a csapattal. Persze Siemian is 7. körös volt, még biztató meccse is volt, Kelly lehet nála jobb is, sőt Tom Brady is csak 6. körös volt, Warner meg UDFA, de legalább addig várni kéne azzal hogy beteljen a bandwagon míg dob legalább 1 passzt...
5. Nem hinném. Nem csak nekünk kell QB.
6. Legkevésbé sem. Nem jó és megosztó és médiavihar. Ha ezek nem zavarnák Elwayt most lehet TT irányítana.
7. Persze. Volt már jó draftja is Elwaynek, ráadásul minél szarabbak vagyunk annál előrébb választunk. A draftra 1 szabály van, a következő class mindig jobb.
8. KCban látok esélyt arra, hogy úgy gondolják 2 kezdő QB-juk van, és az egyiktől megválhatnak. Nem lenne olcsó.

Sajnos én nem látom a következő fr. QB-nkat a ligában. Marad a draft.

Ha QB-t húzunk az elején, úgy is a legmagasabbat választjuk.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
Egyébként amennyire időm engedi próbálom az egyetemi bajnokságot is követni (egyenlőre 1-2 csapatot leszamitva kevés sikerrel), de aki képben van attól kérdezem, hogy kik lehetnek azok az irányítók, akiket érdemes lenne draftolni? Ha már jelen állás szerint igencsak elől fogunk jövőre.

több mint 8 éve
Jacoby Brissett a Coltsban jövőre visszaül a padra, ő lehet még egy lehetséges kiszemeltje valakinek. Egyelőre ő sem kezdő szint. És bár fejlődik, bőven van még mit tanulnia, hogy az legyen. De ami denveri szempontból számít, az az, hogy nem hiszem, hogy bármelyik is elérhető lenne záros határidőn belül, itt pedig dönteni kell legkésőbb a következő offseasonban.
peterk2005

(•_•)
( •_•)>⌐■-■
(⌐■_■)

YEEEEEEEAAAAAHHHHHHH
több mint 8 éve
Üdv a csapaptban. 😊 Röviden az én verzióm:

1. Nem. Lehet, hogy muszájből (sérülés pl.) be kell még állnia, de az ő története Denverben végetért. Szvsz csereként is, jövőre a csere Lynch lesz. Macska talán máshol még kap egy csere esélyt.
2. Szerintem nem. Szeretném azt írni, hogy talán, de én kevésbé hiszek ebben, mint Macskában hittem szeptemberben.
3. Nem. Kizárt.
4. A realitás az, hogy semennyire. A college múltja - és a többiek bénázása - miatt vannak akik őt szeretnék, de a hátsó körös cinderella sztorik nagyon ritkák. Macska is a kivétel lett volna ha beválik, nem a szabály.
5. Van. Nem sok, de van. De ha meg akarjuk ragadni, akkor igencsak vastagon kell fognia a ceruzának, mert ugyanannyiért nem fog eljönni Washingtonból. Vannak kétségeim, hogy Elway annyi hajlandó lenne érte megadni. És abban sem vagyok biztos, hogy nincs igaza. Én is inkább a drafton költenék és kockáztatnék.
6. Szerintem nem akarjuk. Jelenleg több problémát okoz, mint amennyit megoldhat. Sajnos nem sport szempontból, ami kár, jobb lenne ha csak a sport szempontjai érvényesülnének. De ez van. Egyébként, ha nem lenne a térdelős sztorija, akkor el lehetne rajta gondolkodni. De először is kellene hozzá egy olyan OC aki tud a számára megfelelő playbookot írni. McCoy éppenséggel sokféle QB-val dolgozott már - jól -, de ő éppen lebőg most.
7. Jó draftra mindig van esély. 😊
8. Rogers nincs sehol a kispadon. 99%, hogy Garoppolo és McCaron sem lesznek azok. Sőt, még az sem dőlt el, hogy egyáltalán jó kezdők-e. Náluk legalább megvan rá az esély, ezért adtak / adtak volna annyit értük. Más? Hát a Chiefst érdemes lesz nézni. Ha Smith innentől végig MVP formában nyomja, akkor elképzelhető, hogy Mahomesnek nem tud szerep jutni, és akkor idővel elképzelhető, hogy trade blokkra teszik. De inkább van esély a fordítottjára. Jacoby Brissett a Coltsban jövőre visszaül a padra, ő lehet még egy lehetséges kiszemeltje valakinek. Egyelőre ő sem kezdő szint. És bár fejlődik, bőven van még mit tanulnia, hogy az legyen. De ami denveri szempontból számít, az az, hogy nem hiszem, hogy bármelyik is elérhető lenne záros határidőn belül, itt pedig dönteni kell legkésőbb a következő offseasonban.
peterk2005
A 8. pontban arra gondoltam, hogy Aaron Rodgers is padozott Brett Favre mögött és nem derült ki róla évekig, hogy mekkora zseni. Garoppolo még nem bizonyított, de a lehetősége megvan és ő Brady mellett nem jutott kellő mértékű szerephez, ahhoz hogy kiderüljön mit tud. Vannak még a ligában olyanok(Drew Brees, Russell Wilson) akik ha nem sérültek ott csere irányító évekig nem juthat szóhoz.
De megkaptam a választ.
több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 559 — The only discipline that lasts, is self discipline
Üdv a csapaptban. 😊 Röviden az én verzióm:

1. Nem. Lehet, hogy muszájből (sérülés pl.) be kell még állnia, de az ő története Denverben végetért. Szvsz csereként is, jövőre a csere Lynch lesz. Macska talán máshol még kap egy csere esélyt.
2. Szerintem nem. Szeretném azt írni, hogy talán, de én kevésbé hiszek ebben, mint Macskában hittem szeptemberben.
3. Nem. Kizárt.
4. A realitás az, hogy semennyire. A college múltja - és a többiek bénázása - miatt vannak akik őt szeretnék, de a hátsó körös cinderella sztorik nagyon ritkák. Macska is a kivétel lett volna ha beválik, nem a szabály.
5. Van. Nem sok, de van. De ha meg akarjuk ragadni, akkor igencsak vastagon kell fognia a ceruzának, mert ugyanannyiért nem fog eljönni Washingtonból. Vannak kétségeim, hogy Elway annyi hajlandó lenne érte megadni. És abban sem vagyok biztos, hogy nincs igaza. Én is inkább a drafton költenék és kockáztatnék.
6. Szerintem nem akarjuk. Jelenleg több problémát okoz, mint amennyit megoldhat. Sajnos nem sport szempontból, ami kár, jobb lenne ha csak a sport szempontjai érvényesülnének. De ez van. Egyébként, ha nem lenne a térdelős sztorija, akkor el lehetne rajta gondolkodni. De először is kellene hozzá egy olyan OC aki tud a számára megfelelő playbookot írni. McCoy éppenséggel sokféle QB-val dolgozott már - jól -, de ő éppen lebőg most.
7. Jó draftra mindig van esély. 😊
8. Rogers nincs sehol a kispadon. 99%, hogy Garoppolo és McCaron sem lesznek azok. Sőt, még az sem dőlt el, hogy egyáltalán jó kezdők-e. Náluk legalább megvan rá az esély, ezért adtak / adtak volna annyit értük. Más? Hát a Chiefst érdemes lesz nézni. Ha Smith innentől végig MVP formában nyomja, akkor elképzelhető, hogy Mahomesnek nem tud szerep jutni, és akkor idővel elképzelhető, hogy trade blokkra teszik. De inkább van esély a fordítottjára. Jacoby Brissett a Coltsban jövőre visszaül a padra, ő lehet még egy lehetséges kiszemeltje valakinek. Egyelőre ő sem kezdő szint. És bár fejlődik, bőven van még mit tanulnia, hogy az legyen. De ami denveri szempontból számít, az az, hogy nem hiszem, hogy bármelyik is elérhető lenne záros határidőn belül, itt pedig dönteni kell legkésőbb a következő offseasonban.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
3 éve Cousins is csak egy kutyaütõ volt, idegen rendszerhez nem igen tudna adaptálódni. Szerintem meneszteni kellene mindenkit kivéve azt aki még nem játszott. A szart le kell húzni és kitakarítani a csészét.

(•_•)
( •_•)>⌐■-■
(⌐■_■)

YEEEEEEEAAAAAHHHHHHH
több mint 8 éve

szovyoo
Hát amire tudok, megpróbálok értelmesen válaszolni😀

1. Szerintem Siemian kezdő már nemigen lesz. Azt én el tudom képzelni, hogy csere irányítóként marad, de innen nem hiszem, hogy vissza tudna már jönni.
2. Hát ebben a szezonban eldol, hogy Lynch mire képes. Nyilván nem könnyű, mert egy szétesett csapatot vesz át, de most bizonyithatja, miért volt 1. koros. Ha a hátára veszi a csapatot, és valamennyire visszahozza a szezont, akkor szerintem hosszútávra megoldodott a QB helyzet.
3. Szerintem Oswi ezen a héten még kezdő, aztán jön Lynch. Utána és a magam részéről a csapat közelében sem látnám szívesen.
4. Kelly-rol sokat nem tudok mondani, nem láttam még játszani. Jövőre kiderül mennyire jó ő, illetve hogy mit látnak benne és mi az elképzelés vele.

A többiről sajnos még ennyit sem tudok írni 😀 Fogalmam sincs mennyi esélyünk lehet megszerezni Cousins-t. Én most azt mondanám nem sok. De vannak itt páran akik nálam sokkal jobban képben vannak, az ő valaszaikra én is kíváncsi vagyok.

Szerkesztette: rob3r7o

több mint 8 éve

több mint 8 éve
StormST Denver Broncos 12 721 — SB 50 Champion @ Grund
Még egy csoda elmarad, Butt is megy IR-re Kellyvel együtt...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
Zalán Denver Broncos 4 910 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Üdv köztünk Bro.. Kezdetnek nem rossz terjedelmű poszt. 😊
Jól van, megnyugodtam. Miután mindenki nagyon mélyen magába nézett, a megkezdett útról nem letérve, a Pats ellen is Brock a kezdő. Az amerikai, aki a hegyre ment fel és a domból jött le és az emlékeiből él. Úgy látom, a legnagyobb taktikánk az, hogy ő már irányította győztesként a lovakat kiélezett helyzetben a bostonaiak és a tigrisek ellen. És elhitte, hogy ez igaz történet. Annyira, hogy megsértődött azon, hogy nem sikerült kiszorítania valami Manninget. A 3-7 garantált, aztán mehet isten hírével. Amerika harminc városában hülyére röhögik most magukat. Szerintem Bradyék is megugorják az ötven plusz pontot. A Mile High reakcióira leszek igazán kíváncsi.
Egyébként tényleg nézném inkább a térdes Kapernicket mint a mieinket. Itt tartok.
Zalán
Lynchről az a hír járja, hogy fizikálisan már gyakorlatilag felépült, de mentálisan még nem teljesen kész. Ez mérsékelten hangzik jól.

Én azt látom h most vmi kéne, ami felrázza ezt a brigádot | elsősorban az O#-t, sztem a D#
pikk pakk a pár meccsel ezelőtti mentális állapotban lenne, ha látná, hogy nem teljesen felesleges minden egyes kivédekezett yard
| , lehetne ez egy berobbanó másodéves, első körös messiás, egy új OC, de akár Colin is.

Mondjuk én nem láttam a tavalyi évét a 49ersben, de ahogy hallottam már ő is durván leszállóágban volt (főleg mentálisan), de max majd vmely friscói szurkoló kijavít.
Általános Doktor
Szerintem az egész csapat mentálisan kész. 😊
Amúgy, ha nagyon akarok konteózni, láthatok összefüggést a D bekapott ötven pontja és a Osweiler kezdővé avanzsálása között. Megtanították a leckét. Macskáért mentek, őérte már nem annyira. Tessék haver, ha akkora király vagy, ezt a meccset nyerd meg. Majd legközelebb felveszed a telefont, ha megcsörgetünk. 😊

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Egyébként tényleg nézném inkább a térdes Kapernicket mint a mieinket. Itt tartok.
Zalán
Már majdnem ment a like, mikor jött az utolsó mondat... 😀
több mint 8 éve
Jól van, megnyugodtam. Miután mindenki nagyon mélyen magába nézett, a megkezdett útról nem letérve, a Pats ellen is Brock a kezdő. Az amerikai, aki a hegyre ment fel és a domból jött le és az emlékeiből él. Úgy látom, a legnagyobb taktikánk az, hogy ő már irányította győztesként a lovakat kiélezett helyzetben a bostonaiak és a tigrisek ellen. És elhitte, hogy ez igaz történet. Annyira, hogy megsértődött azon, hogy nem sikerült kiszorítania valami Manninget. A 3-7 garantált, aztán mehet isten hírével. Amerika harminc városában hülyére röhögik most magukat. Szerintem Bradyék is megugorják az ötven plusz pontot. A Mile High reakcióira leszek igazán kíváncsi.
Zalán
Lynchről az a hír járja, hogy fizikálisan már gyakorlatilag felépült, de mentálisan még nem teljesen kész. Ez mérsékelten hangzik jól.

Én azt látom h most vmi kéne, ami felrázza ezt a brigádot | elsősorban az O#-t, sztem a D#
pikk pakk a pár meccsel ezelőtti mentális állapotban lenne, ha látná, hogy nem teljesen felesleges minden egyes kivédekezett yard
| , lehetne ez egy berobbanó másodéves, első körös messiás, egy új OC, de akár Colin is.

Mondjuk én nem láttam a tavalyi évét a 49ersben, de ahogy hallottam már ő is durván leszállóágban volt (főleg mentálisan), de max majd vmely friscói szurkoló kijavít.
Általános Doktor
Ajvé. Mikor megmondtam már hogy takarodjon mindenki és hozzuk ide a mikrofonfejűt.

(•_•)
( •_•)>⌐■-■
(⌐■_■)

YEEEEEEEAAAAAHHHHHHH
több mint 8 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Zalán

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'