Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 8 éve
Vasarnap jovok enis! 😊
több mint 8 éve
legalább nem Siemian 😀. Max tolunk Oswival egy jó szériát, és ez lesz minden sport oldalon, hogy ismét együtt 😀vagy ugyanolyan szar lessz Oszi is 😀
Heisman Trophy
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Heuerman kb. mindent elkap, amit felé dobnak (kivéve az olyan dobások, mint a mostani pick6, ami totál esélytelen helyzet volt), csak nem nagyon dobálunk neki valamiért...Közben Sanders, Butt és Kelly is edzésbe állt, utóbbinak egyelőre nem tudom hogy csinálunk helyet, ha egyáltalán már most szükség van rá...Siemian cut 😀
StormST
Butt remélem jó TE lesz, nem egy Heuermann. Bár egyenlőre az 5. körös pick stealnek tűnik
Heisman Trophy

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
Közben Sanders, Butt és Kelly is edzésbe állt, utóbbinak egyelőre nem tudom hogy csinálunk helyet, ha egyáltalán már most szükség van rá...Siemian cut 😀
StormST
Butt remélem jó TE lesz, nem egy Heuermann. Bár egyenlőre az 5. körös pick stealnek tűnik
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Van egy olyan sejtésem, hogy a Chiefs elleni második félidőt unott arccal a könyökére támaszkodva néző Elway szólhatott le VJ-nek, hogy Siemiannak lefőtt a kávé, nem tűnt úgy, mint akit a hibák ellenére nagyon "felizgatna" a játéka... 😛A három edzésbe állónak örülök, Kelly előtt nyílik az út. Most, hogy leszálltam Siemianről, pattanok is fel a Kelly bandwagonra. Egyébként ebben a helyzetben inkább nézném Slotert mint Osweilert. Van köztünk olyan, aki őszinten tud hinni abban, hogy Osweiler főnixmadárként szárnyra kap poraiból? Mert én barátkozom itt a ténnyel, hogy ő vezeti ki a csapatot vasárnap, de semmi esélyét nem látom, hogy vele visszahozzuk az esélyét egy wild cardra. Pedig innen még nem kéne feltétlen feladni a szezont a számok alapján.
Közben Sanders, Butt és Kelly is edzésbe állt, utóbbinak egyelőre nem tudom hogy csinálunk helyet, ha egyáltalán már most szükség van rá...
StormST
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 8 éve
Van egy olyan sejtésem, hogy a Chiefs elleni második félidőt unott arccal a könyökére támaszkodva néző Elway szólhatott le VJ-nek, hogy Siemiannak lefőtt a kávé, nem tűnt úgy, mint akit a hibák ellenére nagyon "felizgatna" a játéka... 😛Közben Sanders, Butt és Kelly is edzésbe állt, utóbbinak egyelőre nem tudom hogy csinálunk helyet, ha egyáltalán már most szükség van rá...

több mint 8 éve
legalább nem Siemian 😀. Max tolunk Oswival egy jó szériát, és ez lesz minden sport oldalon, hogy ismét együtt 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Várhatattok volna vele még egy meccset.....az első meccsek éppen még jól sülhetnek el...7-1-gyel álltok. Helló 😊 Ugye oda nem jutunk el, hogy a minden eddiginél nagyobb nyomás alatt "játszani fogó" Osweilertől kezd el remegni az ellenfél szurkolójának a gyomra.
dande
több mint 8 éve
Szerintetek van esély arra h Kirk kapitányra rámegyünk jövőre? Cap spaceben olyan nagyon jól nem fogunk állni és Cousins alsóhangon 25milka körül lenne évente. Nagyon helyet se lehet felszabadítani ahogy nézem.Ugyanakkor valamit jó lenne kitalálni, mert ide tényleg csak egy top15-top10 kaliber irányító kellene ahhoz hogy igazán contenderek legyünk.Nem gondolom, hogy az FA-ról fogunk vagy kellene hozni már bizonyított kezdőirányítót. Nem pláne idény közben. Lynch egész biztosan meg fogja kapni a lehetőséget. Olyan nincs, hogy egy elsőkörös fószerről úgy mondjon le az FO, hogy nem játszik tétmeccset. És ez így is van rendjén. Most már abban a helyzetben vagyunk, hogy ez egy ideális időpont a jelen irányítók képességeinek valós felmérésére. Az irányítóhelyzetünk gyalázatos és egészségtelen is egyben. A hetedik kör kezd, a 16 milliós harmadik számú, az elsőkörös csere. Miközben mindegyik alkalmatlan a csapat vezetésére, vagy mérkőzések eldöntésére a negyedik negyedben. Amennyiben Lynch elkezd biztatóan mozogni, és netalántán nyer 2-3 mérkőzést, akkor megkapja a jövő évet. Macska már kuka, pedig én nagyon szerettem volna benne bízni. Bírtam a nyugalmát és az arcán látható egykedvűséget. Hideg fej, meleg szív – ez akár pozitív tulajdonság is lehetett volna. Azt hiszem, a következő 3 mérkőzésen kiderül, hogy Brock is lapát és rendesen 3-7-tel veheti át Lynch a csapatot. Ha ő is besül, akkor elég elől fogunk draftolni. Nem ismerem az egyetemi bajnokságot, de azt mondják, jó class érkezik irányítókból. Ez esetben húzunk magasan QB-t, akár úgy is, hogy felmegyünk top5-be, ha nem épp oda landolunk önmagunktól is. Pénzünk sem igen lesz Cousins-okra. A D egyben tartása továbbra is preferencia lesz.
Iceman88
Tulajdonképpen nem para a helyzet. Az idény elején megbeszéltük, Manning sztori miatt bármit elviselünk. Akkor most tegyük ezt férfiasan. Ami aggasztóbb az irányítóhelyzetnél, hogy VJ egyáltalán nem mutatott meg semmit a híréből, nem látom, hogy az elkövetkező hosszú évekre megtaláltuk volna az edzőnket benne. Itt senki nem ujjongott a kinevezésekor, de senki nem is kritizálta. Úgy voltunk vele, lássuk, mit tud. Nem rombolta le a keretet első évében, ez már nekünk pozitívum. De az a kilátástalanság és tehetetlenség, ami az elmúlt mérkőzéseken láttunk tőle, hiteltelenné tette Suttogó Józsefet.
Szerkesztette: Zalán
több mint 8 éve
Várhatattok volna vele még egy meccset.....az első meccsek éppen még jól sülhetnek el...
több mint 8 éve
a saját OL sisakja is beleütésnek számít? akkor tutiTessék, megkaptuk Osweilert a Philiy ellen. 😊 Nahh, akarjuk ezek után brigádban nézni a parádét?Persze, csak meg kell inni egy felest valahányszor beleütnek a LoSon a passzába. Garantáltan jól fogjuk érezni magunkat.
Zalán
Black_Adder
amúgy én még mindig benne vagyok a közös nézésben, csak kérdés hogy: hol?
több mint 8 éve
Tessék, megkaptuk Osweilert a Philiy ellen. 😊 Nahh, akarjuk ezek után brigádban nézni a parádét?Persze, csak meg kell inni egy felest valahányszor beleütnek a LoSon a passzába. Garantáltan jól fogjuk érezni magunkat.
Zalán
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
Tessék, megkaptuk Osweilert a Philiy ellen. 😊 Nahh, akarjuk ezek után brigádban nézni a parádét?
több mint 8 éve
Szerintetek van esély arra h Kirk kapitányra rámegyünk jövőre? Cap spaceben olyan nagyon jól nem fogunk állni és Cousins alsóhangon 25milka körül lenne évente. Nagyon helyet se lehet felszabadítani ahogy nézem.Ugyanakkor valamit jó lenne kitalálni, mert ide tényleg csak egy top15-top10 kaliber irányító kellene ahhoz hogy igazán contenderek legyünk.
több mint 8 éve
Megcsinálta a végén a pálya közepére az óragyilkos passzokat, taps-taps-taps...Én semmi olyat nem láttam tőle, amitől "izgatott" lehetnék, megcsinálta azokat a passzokat, amelyiket bármelyik QB-nek meg kell csinálnia csukott szemmel, viszont amikor kellett volna valami komolyabb teljesítmény, akkor vagy INT lett, vagy az elkapó elé dobta a földre, vagy ki a feje fölött a pályáról. Szerintem VJ nem ugyanazt a meccset nézte, vagy akkor valami komoly gond van nála...

több mint 8 éve
"When you watch Trevor, even last night, he made three horrible interceptions, I mean horrific decisions, with those three he threw last night," Joseph said. "But he had 20 other plays that were really, really good."So when you watch your starting quarterback make 20 or 25 amazing throws and three horrific interceptions, that's when it becomes an issue, because in your heart, you know he can play better. He can play better because those three balls he threw, you just can't throw, but the 20-plus plays he made in the third and fourth quarter, man, it keeps you excited about the guy. So that's the issue.
Nem volt az 20.
Szerintem amúgy nem ez a 3 INT a baj vele, ez csak a következménye annak a sok mindennek, ami a baj vele.
Nekem VJ az elejétől nem volt szimpi, de úgy voltam vele, hogy ha a pálya szélén jó lesz, leszarom.
Nem tudom miért kell ennyire nyomni a bullshitet, mintha teljesen fogalmatlan újságírók ülnének egy ilyen sajtótájékoztatón, és mindezt olyan mesterkélt stílusban teszi, ami miatt kicsit sem lesz szimpatikus és őszinte.
Arról nem beszélve, hogy a pálya szélén is szar...
Szerkesztette: Lecsó
több mint 8 éve
én inkább Cousins-t húznám be hamár a Wiz csak tagelgetiŐt meg lehetne próbálni. Luck nem pálya, Irsay azért ennyire nem hülye. 😊
Negritis
Siemiannak mindenesetre lefőtt a kávé. Fejben is elveszett. Ezek az utóbbi 2 meccsbeli dolgai már a mentális szétesésből jönnek. Amelyik QB megnyer két TC-t egy első körös előtt, majd két olyan meccsel kezd a második évében, mint S tette idén, és ABBÓL képes ekkorát zuhanni, ott fejben nagy bajok vannak. A legtöbb csere-kezdő között libikókázó próbáljukmeg játékos ebbe szokott belebukni, amíg nincs nyomás mert túl fiatal / még önmaga sem hiszi el, hogy kezdő lehet addig megyeget a dolog, aztán amikor tétje lesz, fel kellene állni, azt már nem sikerül megugrani.
Én sajnos Lynchben egyáltalán nem hiszek, de legyen az, hogy tévedek. Jobb opció úgysincs jelenleg.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
fun fact:Adam SchefterVerified account @AdamSchefter 24s24 seconds ago
More
Bengals and Browns thought they beat the clock on AJ McCarron trade. Clock beat them. Close but no deal.
😀
több mint 8 éve
én inkább Cousins-t húznám be hamár a Wiz csak tagelgeti
több mint 8 éve
Nem sok alkalom van, amikor a KC verhető hazai pályán, de ez a mai simán az volt. Nem is kellett volna olyan nagy extrát hozni....Remélem most már végleg kukázzak a hülye gyereket, mert ez így teljesen reménytelen.
Ha Luck továbbra is maródi lesz, meg kéne próbálni vele egy újabb PM saga-t eljátszani, hátha a denveri levegő őt is rendbe hozza... 😊
több mint 8 éve
Minden QB sexy aki még nem játszott élesben. Aki nem játszik, az rosszul se játszik.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
hamarabb nézném meg Kelly-t mint McCarrontIgen Kelly játékára én is kíváncsi vagyok már
Negritis