Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 331 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azt mondom a Dtek még így is rendben lenne, de az O... Mondjuk tehetség ott is lenne csak pont a legfontosabb ponton nincs senki. Elway beállhatna, többet segítene. Kitartást a továbbiakban!!!
több mint 8 éve
StormST Denver Broncos 12 721 — SB 50 Champion @ Grund
Az utolsó ekkora szopásunk a Raiders elleni 59-14 volt 2010-ben, azzal indult el JMD a lejtőn, just saying....

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 670 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Katasztrófa ez az egész idény.
Most kéne Elway rálépjen a fékpedálra, és kidobja a ballansztot a csapatból (HC, OC, DC, mindegyik QB, O# fal....)

több mint 8 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Én az ötlettelen támadó játékban
Abban hogy minden meccset lassan kezdünk
A sok bütetésben
A rengeteg TO-ban
A lelketlen kilátástalan játékban úgy általánosságban

Most az egy dolog hogy 150 pont előnyben miért kell még a 4thnak is neki menni, de a mi helyzetünkön nem javít. 2010-ben esett szét utoljára így a csapat.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
sztem vagy elindulunk felfelé vagy 1 év múlva interim coach jön
rossz nézni h mennyire szétestünk fejben, főleg a lecsúszó szereléseken érzem
Negritis
Én inkább a sok büntetésen, még ha most volt jó pár, ami nem volt az, azért a sok offside és holding nem épp arra utal, hogy a játékosok rendben vannak fejben...

több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 624 — The Mathematician
sztem vagy elindulunk felfelé vagy 1 év múlva interim coach jön
rossz nézni h mennyire szétestünk fejben, főleg a lecsúszó szereléseken érzem

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
A védelem szétesett volna bárkinél. Meddig lehet úgy játszani, hogy az offensetől 3&out vagy TO jön minden driveban?

Szerencsére a legnagyobb vezért választottuk HC-nak, aki fel tudja innen rázni a csapatot. Oh wait...
Hosszú 2 év lesz mire kirúgjuk...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
Lehet mégse kellett volna elengedni egy nullaéves HC-ért a liga legjobb DC-át? Szétesett a D is már, nem csak a játékosok fejben, de playcallingban is rohadt nagy bajok vannak...

több mint 8 éve
xrace77 Denver Broncos 4 666
Joseph takaroggy!!!

8 meccs alatt sikerült neki lenullázni a csapatot. Szép teljesítmény.
Teljesen szétesett a csapat mentálisan.
több mint 8 éve
Zalán Denver Broncos 4 910 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Ha az a meglepetés-érzet, hogy most már az első negyed után elvesztettük a meccset, akkor bejött. Ezen a héten sem sikerült jobbnak lennünk, pedig hetek óta mondja VJ, hogy ennyi a titok.

sajnálom hogy nem jött össze a közös meccsnézés.

| Én most valamiért meglepetés szagot érzek |
Black_Adder

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 8 éve
sajnálom hogy nem jött össze a közös meccsnézés.

| Én most valamiért meglepetés szagot érzek |

több mint 8 éve
Sajnos én se értem fel időben, most estem be a tv elé, pont időben a meccshez, későn egy offline találkozóhoz... 😕

több mint 8 éve
Zalán Denver Broncos 4 910 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Ertz sporttársnak jobbulást. Úgy érzem, nem ma isszuk butára magunkat Osweiler loszon leütött labdái után valami ócska csehóban. Marad az online kocsma. Lássuk, mire viszi a waterboy.

több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 331 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ertz meg nem játzik nálunk, úgy hogy esélyes, hogy Wentz tényleg szenvedni fog. Jó meccsnézést és szurkolást nektek!
több mint 8 éve
burzum Denver Broncos 157
Várható ma este közös meccsnézés Budapesten? Hol?
Ha sikerül hamar elintézni a gyerekeim esti rutinját, én is szívesen benéznék
több mint 8 éve
xrace77 Denver Broncos 4 666
 www.denverbroncos.com/assets/images/imported/DEN/photos/centerpiece/homepage/2017/171105_inactive_list.jpg
több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 677 — "Montoya por favor!"
Legalább Wentz jól megszenved majd 😀 Meglátjuk milyen egy jobb védelem ellen. De azért ne sérüljön meg. Osweilerrel meg fun lesz : run-run-incomplete-punt/run-run-run-punt/int-›Pick6

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 909
Ma én nem fogok tudni menni a közös meccsnézésre, de aki megy annak jó szórakozást az Osweiler paradehoz. 😀

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 8 éve
ha megyünk valahova szivesen megyek, csak nem volt időm intézni semmit - nem mennék most hirtelen bele miért - + nem is volt fix hányan lennénk

több mint 8 éve
Leszünk holnap valahol? Akarom kérdezni, reménykedünk bárhol közösen abban, hogy egy, a denveri training campen részt sem vevő, a 0-8-cal álló Browns keretéből értékelhetetlen teljesítmény miatt kivágott irányítóval verjük a liga legjobb mérlegével álló csapatát idegenben, támadunk fel? Ha igen, hol?

több mint 8 éve
Cousins nem 7. körös, hanem 4. körös
Brock pedig nem 1. körös, hanem 2. körös

Kelly egyet nem passzolt még a Broncosban, de úgy tűnik van akit könnyebb meggyőzni mint engem.
Cousins oké, de ha már álmodozunk, akkor itassuk le Irsay-t - ez a része nem lesz nehéz - és szerezzük meg Luckot. A Colts jó QB-kat szokott draftolni nekünk...
Black_Adder
én kérek elnézést a tévedésekért, valamiért úgy rémlett h Kirk-t a 7. körben húzta Griffin után
Brock esetében emlékezhettem volna, bár amennyire szét vagyok esve fejbe mostanában akár én is lehetnék Trevor helyén

Szerkesztette: Negritis, a vajda

több mint 8 éve
Siemianon hetek óta lehetett érezni, hogy elfogyott az önbizalma és erre rátett Sanders hiánya is, aki sokszor tette naggyá sok YAC-el, meg bravúrelkapásokkal, igazából most nem csak magában nem bízik, hanem az elkapóiban se, ez elég rossz együttállás, most már akkor is bizonytalan, amikor kap időt (kb. a Giants meccs óta)...

Én nem nézek College focit, nem tudok felülni a Kelly bandwagonra. Mellesleg új hír róla, hogy VJ tegnap jelentette be, hogy a közeljövőben IR-re teszik, nem fér el 4 QB az 53-as keretben, így viszont a csapattal se edzhet majd tavaszig, hiába épült fel a sérüléseiből, ráadásul az egy nagy kérdőjel, hogy a dobókezének a csuklója milyen állapotban lesz a műtét után és mennyiben fogja befolyásolni a dobásait...

Egyébként én is benne vagyok a vasárnapi meccsnézésben, természetesen! 😊

több mint 8 éve
Cousins nem 7. körös, hanem 4. körös
Brock pedig nem 1. körös, hanem 2. körös

Kelly egyet nem passzolt még a Broncosban, de úgy tűnik van akit könnyebb meggyőzni mint engem.
Cousins oké, de ha már álmodozunk, akkor itassuk le Irsay-t - ez a része nem lesz nehéz - és szerezzük meg Luckot. A Colts jó QB-kat szokott draftolni nekünk...

több mint 8 éve
a legnagyobb baj vele - pedig én szeretem és sztem elég sokáig védtem, de most már fullon szétesett ahogy ti is írtátok - hogy bár 10 passzból 8 jó, 1 brainfart, 1 meg vagy rossz vagy sack közeli bohóckodás
a 8 jó passzból hiányzik az X faktor amikor a semmiből haladunk 30-50yardot vagy ne adj isten egy nagy TD, ez a fajta X Faktor nála kb 25-30 passzonként jön elő max - mostanában annyiszor se - és így nem lehet kompenzálni a hibáit
sajnálom, de valahol mókás hogy egy 7.körös irányítót 2 másik 7. körössel váltanék le - Kelly, Cousins - nem pedig a 2 első körössel a keretben - Brock, Paxton

több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 559 — The only discipline that lasts, is self discipline
"When you watch Trevor, even last night, he made three horrible interceptions, I mean horrific decisions, with those three he threw last night," Joseph said. "But he had 20 other plays that were really, really good.

"So when you watch your starting quarterback make 20 or 25 amazing throws and three horrific interceptions, that's when it becomes an issue, because in your heart, you know he can play better. He can play better because those three balls he threw, you just can't throw, but the 20-plus plays he made in the third and fourth quarter, man, it keeps you excited about the guy. So that's the issue.
Lecsó
Nekem is pont ez tűnt fel, kb. egy hete írtam szinte ugyanezt a példát, csak 10-ből 8 és 2-vel. Tényleg ilyen (volt), tízből nyolc passza az alapján nyugodtan lehetne belőle egy kifejezetten jó kezdő QB, de ott van mellette az a két passz, ami meg teljesen érthetetlen. Nyilván egy profi szakember, főleg aki vele dolgozik fogalmat tud alkotni arról, hogy ez miért lehet, én nem tudom, csak az eredményt látom.

Egyébként ahogy Storm is írta, nem csak az a 3 rossz passza volt tegnap. Egész este bizonytalankodott. Sajnos nem tudok meccsből kivágott clipeket beszúrni, de volt egy számomra különösen feltűnő passza. Középre ment egy rövid, 5 yardos hook-ra a passz játék azt hiszem Derby felé. Ezeknél nagyon fontos, hogy időben eldobja a labdát a QB, mert ha fél-egy másodperccel később dobja, akkorra a védő odaér, és könnyű dolga van levédekezni, mert nem kell mezt tépni, nem kell a kezeknél matatni, nem kell erővel elnyoimni az elkapót, elég testtel hátulról meglökni az elkapás pillanatában. A legjobb receiverek is ilyenkor növesztenek páncél mellényt, mert a labda többnyire testre jön, test+kézzel kapják el, és ha a testet picit meglökik, marha nehéz korrigálni. Siemian nem fél másodpercet, de másfél, két másodperceket hezitált tegnap ennél a passznál. Még 2-3 meccsel ezelőtt is zsigerből dobta ezeket, most pedig már ezeknél is ott volt a zabszem a hátsójában.

Úgyhogy jelenleg mindegy is, hogy elvileg hányból hányat dob meg tökéletesen, mert jelenleg mentálisan is teljesen padlón van. Ami még a top prospecteknek is nehéz krízis, nehezen és nem sokan állnak fel belőle. Az underdogként érkezők meg lényegében soha. Túl nagy hozzá a stressz, és rövid a türelem. Egy franchise sorsát meg nem lehet minimális esélyekre tenni, úgyhogy tök mindegy, hogy mit gondolok róla (személyesen drukkoltam neki), de neki lejárt az ideje, lépni kell. Remélem Josephnek is leesik mihamarabb.

(Én az edző témában 8 meccs alapján nem akarok véleményt mondani. Majd egy teljes idény után talán.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)