Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 624 — The Mathematician
hamarabb nézném meg Kelly-t mint McCarront

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
StormST Denver Broncos 12 721 — SB 50 Champion @ Grund
Én amúgy McCarront is szívesen látnám a csapatban. És örülnék ha valami úton módon megszereznénk még ma (tudom erre borzasztóan kicsi az esély, de fantáziálgatni lehet). Mindhárom irányítónknál jobb és ha beválik akkor vele lehet is vinni a csapatot hosszútávon mert még fiatal
Vonster
Lassan 2 éve nem dobott passzot az NFL-ben tétmeccsen, idén a preseasonben 0 TD 2 INT, nem gondolom, hogy ebbe a lutriba kéne most belemenni...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
Vonster Denver Broncos 1 205
Én amúgy McCarront is szívesen látnám a csapatban. És örülnék ha valami úton módon megszereznénk még ma (tudom erre borzasztóan kicsi az esély, de fantáziálgatni lehet). Mindhárom irányítónknál jobb és ha beválik akkor vele lehet is vinni a csapatot hosszútávon mert még fiatal

Szerkesztette: Vonster
több mint 8 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Siemiantől a gémek menedzselését vártuk volna. Az elmúlt 3 meccsen 3TO, 3TO, 5TO. Ez alapjáraton is sok lenne, de még csak nem is arról van szó, hogy sok yardot és pontot szerzünk az átalgosnál nagyobb kockázatot vállalva a playeknél, egyszerűen szarok vagyunk.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
VJ azt mondta a QB kérdésről a meccs után, hogy "anything's possible", erősen változott a kommunikációja, gondolom azt hitte, hogy ha kitart mellette az jó hatással lesz rá, de gyakorlatilag nem ért semmit se és talán most már ő is belátja ezt...

Azt mondta, hogy azért nem hozta be Brockot, mert visszajöttünk 1 TD-re, de a gond ott van, hogy a 5/14 2 INT-es első félidő után kellett volna levinni Siemiant, akkor volt a totál mélypont és bár picit feljebb jöttünk utána, de nem volt szignifikáns a javulás, ennél nagyobb felrázás kellett volna...

Az a baj, hogy Siemian statisztikái úgy is gyengék lettek, hogy a végén sok kis sikeres passza volt, meg ugye a TD is akkor jött, de ott a Chiefs leginkább már arra figyelt, hogy az óra pörögjön és ebben segítettük is őket a playcallingal, nem is próbáltunk a pálya széle felé dobni...

Azért az nagyon sokat elmond Brock helyzetéről és VJ hozzáállásáról, amit félidőben mondott a MNF stáb, hogy VJ azt mondta nekik előtte nap, hogy Siemiant nem fogja lecserélni, mindegy hogy játszik. Ha ez tényleg így volt, (márpedig kétlem, hogy Grudenék nagy közönség előtt hazudtak volna ilyenről, amit azért a HC megcáfolhatna és utána a ligából már kevesebben állnának velük szóba) akkor ez iszonyat fafejű hozzáállás VJ-től, Brockot ennél értékesebb resourceként kéne kezelni, véleményem szerint a franchise érdeke ezt kívánná, Siemian se nem drága, se nem az "X év alatt sokat letett nálunk az asztalra" kategória, ha szarul játszik hetek óta, akkor le kellene cserélni, főleg amikor a D ennyire jól hozza magát és lenne esély nyerni egy jobb QB játékkal...

több mint 8 éve
Lecsó Denver Broncos 3 370
Én most nézem.
Ne akard...
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 624 — The Mathematician
hajnalba nem sikerült felkelnem, de nemtom meg akarom-e nézni az utózönge alapján

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 909
Egyébként lehet jobban jártunk volna, ha Osi helyett Garoppolot szerezzük meg valahogy a Patriots-tól. 😀 ő is jobban járt volna talán velünk, mint a San Franciscoval.
roberto23
Szerintem sok volt érte a második körös pick, valószínűleg Belichik rendszere sokat dobott a játékán. San Fraciscoban szerintem nem lesz képes ugyanarra a teljesítményre, de lehet rámcáfol
Vonster
Hát én is meglepodnek, ha nem esne vissza a játéka. De most kiderül mennyire jó. Bár én már kb bárkit elnéznék kezdőként, csak Macska szenvedeset ne kelljen tovább.

Szerkesztette: rob3r7o

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 8 éve
Tátrai Bence Dániel Denver Broncos 3
Adam Schefter jelentése: ‪Broncos are considering a QB change, only if a change is made, it likely would be to former first-round pick Paxton Lynch, per source.‬
több mint 8 éve
Lecsó Denver Broncos 3 370
több mint 8 éve
Egyébként lehet jobban jártunk volna, ha Osi helyett Garoppolot szerezzük meg valahogy a Patriots-tól. 😀 ő is jobban járt volna talán velünk, mint a San Franciscoval.
roberto23
Szerintem sok volt érte a második körös pick, valószínűleg Belichik rendszere sokat dobott a játékán. San Fraciscoban szerintem nem lesz képes ugyanarra a teljesítményre, de lehet rámcáfol
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Elway szépen mellélőtt VJ-vel, katasztrófa, ami van...
több mint 8 éve
VJ a videók alapján újra kiértékeli a QB helyzetet. Ez már nem a Siemian is our QB, akkor se ha végül marad.

Kár hogy nincs senki aki újra kiértékelje a coaching helyzetet...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
Megneztem Siemian tegnapi statisztikáit. Röviden szánalmas. Pláne annak tükrében, hogy alapvetően nem kapott rossz védelmet, a Chiefs védelme se volt a legacelosabb. Eddig én védtem, de a tegnapi "teljesítménye" után nem már szabad pályára küldeni idén. Ennél szerintem Osweiler összekötött kézzel is jobb lenne.

több mint 8 éve
Nagyon remélem, hogy az Eagles ellen nem Siemian fog játszani... ennél még Osweiler is jobb talán. VJ pedig remélem nem hosszú távra tervez a csapattal
több mint 8 éve
Szerintem Siemian-t felejtsük el. Amíg Lynch nem lesz bevetheto, kezdjen Brock. Aztán arra jo lesz még a szezon, hogy Paxton-t leteszteljuk. Ha már másra nem....

több mint 8 éve
Gondolom a garbage time TD és a végén a sok sikeres, de egyébként értelmetlen passz elég lesz, hogy megint elmondják, hogy tape-en jó és nem ő a hibás...

több mint 8 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Ilyen egy vak f.szt hihetetlen. Siman lehetett volna hozni ezt a meccset is, mert a vedelem nagyot jatszott. Nevetseges.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 8 éve
xrace77 Denver Broncos 4 666
 www.denverbroncos.com/assets/images/imported/DEN/photos/centerpiece/homepage/2017/171030_inactive_list.jpg
több mint 8 éve
Ray-t behoztuk az aktív keretbe és kezdeni fog, Sanders azonban még sajnos nincs játékra kész állapotban, az Eagles ellen elvileg már pályára léphet...

több mint 8 éve
Biztos, hogy számított a HC váltás - ami ebben az esetben inkább OC váltás, de mindegy is. Osweilernél rendkívüli módon meglátszott, hogy neki feküdt Kubiak rendszere. Az első 3 TC-je alatt kb. Lynch szinten volt borzasztó, fogalmatlan. A 4. évre meg hirtelen már TC alatt teljesen NFL kompatibilis QB-nak nézett ki, mintha kicserélték volna. Az ő esetében biztos vagyok benne, hogy a rendszer feküdt neki.

Az más kérdés, hogy mire lehet menni egy olyan irányítóval, aki egy olyan rendszerben ami fekszik neki, annyira képes mint Oszi volt 2015-ben. Azaz még akkor se túl sokra. Én sem hiszek igazán az ilyen történetekben. Nagyon ritka az aki így szenved, ilyen nehezen akklimatizálódik, és a végén mégis lesz belőle valaki. Szóval nincs mese, rövidesen valahova le kell tenni a lantot, és aligha Macska vagy Lynch mellett. Inkább vagy egy FA (Smith?, Cousins?), vagy egy újonnan draftolt játékos mellett.
peterk2005
Pont a napokban jutott eszembe, hogy Cousins talán csábítható Washingtonból, mivel ott évek óta megy a tárgyalás de nem jutnak dűlőre. Szerintem ő egy jó irányító és vele ütőképes lehetne az offense, kérdés, hogy szándékozik-e eljönni onnan és ha igen akkor mennyire lenne drága
több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 559 — The only discipline that lasts, is self discipline
Biztos, hogy számított a HC váltás - ami ebben az esetben inkább OC váltás, de mindegy is. Osweilernél rendkívüli módon meglátszott, hogy neki feküdt Kubiak rendszere. Az első 3 TC-je alatt kb. Lynch szinten volt borzasztó, fogalmatlan. A 4. évre meg hirtelen már TC alatt teljesen NFL kompatibilis QB-nak nézett ki, mintha kicserélték volna. Az ő esetében biztos vagyok benne, hogy a rendszer feküdt neki.

Az más kérdés, hogy mire lehet menni egy olyan irányítóval, aki egy olyan rendszerben ami fekszik neki, annyira képes mint Oszi volt 2015-ben. Azaz még akkor se túl sokra. Én sem hiszek igazán az ilyen történetekben. Nagyon ritka az aki így szenved, ilyen nehezen akklimatizálódik, és a végén mégis lesz belőle valaki. Szóval nincs mese, rövidesen valahova le kell tenni a lantot, és aligha Macska vagy Lynch mellett. Inkább vagy egy FA (Smith?, Cousins?), vagy egy újonnan draftolt játékos mellett.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Tegyük azért hozzá, hogy Tebow volt kezdő már az első évében is és a másodikban is elég hamar az lett...

Soha nem fogjuk megtudni, hogy Lynchnek mennyit ártott a HC váltás, hogy Kubiak mennyire tervezett volna vele a következő évében. Egy új HC sokszor szeret az állandóság vagy a stabilitás mellett maradni (egyébként ezért kezdett Orton is újra, mikor Fox jött), persze vannak kivételek, mint JMD, de ő inkább kivétel, mint komoly példa...

Nekem most az a legnagyobb bajom, hogy nem látom a koncepciót, vagy ha a "run-shotgun-shotgun" az, akkor régen rossz, 3&sokat mi az utóbbi 2 évben csak beszopni szoktunk, megcsinálni nem nagyon, márpedig ha azt az egy futást megfogják, akkor nagyon könnyen jön a 3&sok, ami egy olyan QB-val, aki szökőévente dob el 10 yardnál messzebbre elég kilátástalan harcnak tűnik...

több mint 8 éve
Elnézve ezt a Houston-Seattle mérkőzést az ember tényleg rájön, hogy a teljes irányítóállományunkat elzavarhanánk Aspenbe havat lapátolni, aki kitűnik, az kaphat egy ratrakkezelői melót is. Az van, hogy aki NFL kompatibilis, az pár meccs után megmutatja magát. Mi a faszt akar kezdeni önmagával Siemian 3, Lynch 2, Osweiler 6 tc után? Lynch főleg az első körével, de már Macskánál sem mentség, hogy hetedikes. A mi elmúlt két évi O-nk arra jó, hogy egy SB győztes D-t pusztítson el. Watson és Wilson is az első meccseiktől kezdve hatással volt csapatuk játékára. Lehet W-vel kezdődő és on-ra végződő irányítót kellene draftolnia Elway-nek. W-on = win-on. Jahh, mellesleg neki is jár a nyakonverés a jelen helyzetért. Volt irányítóként képtelen egy épkézláb QB-t összeszedni drafton. Ölébe hullott egy Manning, úgy azért könnyű volt. De 2012-ben Wolfe-ot (megérte), Osweilert és Hillman-t szedte ki Wilson előtt. Nem érdekel, hogy elsőként húztuk ki a boardunkról, mert mélynövésű faszpörgettyűnek skatulyáztuk. Ronniet bazmeg kiszedtük Wilson előtt. Beszarok. Postázzuk az elbocsától szép üzenetet az összes irányítónknak, lássuk be, hogy VJ-nek nagy ez a kabát, ahogy a Houston is hamar rájött, hogy nem kéne Savage-dzsal okoskodni Watson kárára. Ez a Houston is 3-3-mal áll – még – de mennyivel másabb ez a 3-3 mint a miénk.
Zalán
A támadó oldalra érkező pickek jóval kevésbé voltak sikeresek, mint a védelembe jövők. + Siemian ugyan egy 7. körhöz képest még mindig sikeresnek mondható, de míg ez a szint egy nickel LB-nél. vagy 2 down LBnél elfogadható, az többiek elrejtik a hiányosságait, addig a QB-nál nem rejted el. A legfontosabb posztra nem tudsz így spórolni. Mondjuk nem is a "spórolás" miatt van ott Trevor, akit bármikor elfogadnék a cserepadra, hanem mert Lynch eddig nem sok biztatót mutat meccsen, Oszi önbizalma pedig az elmúlt 1 évben gyakorlatilag megsemmisült.
Egyébként rövidtávon lehet lendítene az O-n egy QB csere, akár OZ, akár ha egsézséges Lynch is, mert ilyenkor mindenkinek könnyebb tisztalappal kezdenie. De ellenfél szempontjából nem a következő 3 meccs lesz az, ahol könnyű lenne elindulni felfelé. Utána viszont papíron könnyebb ellenfelek jönnek, ha 3-6-tal állnánk, kézenfekvő lenne a csere.

A másik, hogy támadó oldalra az FA-k se tökéletesek. Sanders rendben van, JC is beválni látszik, de RT-re hiába költjük a nagy pénzt, messze vagyunk attól amikor Orlando Franklin játszott ott. Beleértve a rookie szezonját is, amikor Ortont / Tebowt véddte.

De a nagyobb probléma szeirntem VJ + McCoy. Kubiakkal se volt jó az offense, de akkor megvolt, hogy mit akarunk játszani, amihez egy jó OL-re volt szükség, ami szar OL-lel nem működhetett. Az ember várhatta, hogy megjön az áttörés. Most elvileg az emberek erősségére szabott playbookot vizionáltunk. Ehhez képest szar. Ez viszont azt is jelenti, hogy erről a szintről csak az emberállomány javításával tudunk előrelépni.
Egyébként nem is igazán látom, hogy mit akar McCoy játszatni. Hogy most azért mert ilyen gyenge a kivitelezés vagy mert ennyire ötlettelen a teljes playbook, az jó kérdés. Nem hinném, hogy veszélyben lenne McCoy állása, de ha nincs javulás én szívesen megnézném Musgrave mire képes ugyanezzel a kerettel.

Joseph meg számomra teljesen hitelét vesztette a shotout után. Kb úgy játszottunk, mintha direkt azt akartuk volna, hogy ne szerezzünk pontot. 2× mentünk neki a 4-nek mindkétszer olyan playt választva, amiből nem jöhetett össze 1st down. Sem FG-t nem próbáltunk rúgni, sem az EZ-be nem dobtuk be a labdát egyszer se. Ez számomra a meccs szabotálása, ami iránt érzett csalódottságom egy hét alatt se csillapodott. Az első szezon sajnos úgy néz ki, tanuló pénz lesz neki, féltünk ettől, úgy tűnik nem alaptalanul, csak ne legyen a teljes denveri kalandja tanulópénz. Ha valakiben felmerült volna, biztos marad jövőre is max akkor rúgják ki szezon közben, ha teljes lesz a kilátástalanság és már elúszott minden lehetőség, mint JMD-nél.
Az én türelmembe viszont jelenleg nem fér be még egy olyan meccs, mint az előző kettő. Ki lehet kapni, akár háromszor is egymás után, de játsszunk élvezhetően. Legalább próbáljunk pontokat szerezni., ha tényleg akkora LÍDER VJ, akkor mutassa meg hogy rázza fel a csapatot, az nem elég, hogy meccsek után mindenki lenyilatkozza, hogy jobban kell játszani...