Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 8 éve
Azt gondolta hátha 2012-t írunk, s a Ravens vagyunk. Annak SB lett a vége j😊Joseph pedig Foxi magasságokban gesztikulál, de nem hoz semmi olyan bátornak tűnő döntést, amit elvárnék egy fiatal edzőtől. Egy modern gondolkozást. Gyalázat.4&26 mi, ha nem bátor? 😀
Zalán
JC6
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Joseph pedig Foxi magasságokban gesztikulál, de nem hoz semmi olyan bátornak tűnő döntést, amit elvárnék egy fiatal edzőtől. Egy modern gondolkozást. Gyalázat.4&26 mi, ha nem bátor? 😀
Zalán
több mint 8 éve
Frusztráló ez a társaság. Tudom, nagyon hülyén hangzik 0 pontos meccs után, hogy ebben az offense-ben jóval többet érzek, mint a tavalyiban. Pedig de. Éppen ez a nagyon bosszantó. Vonatkoztassunk el a mai meccstől. Még egy jobb offense-el is elő-elő fordul, hogy durván beáll 1-2 meccsre (lásd Steelers pár hete), egy ilyen QB, ilyen gondokkal küszködő fal, Sanders hiánya esetén még inkább benne van a pakliban. De mellé ez a sok turnover - ráadásul szinte minden létező műfaj, picksix, INT, QB fumble, elkapó fumble - botrányos. Ha már pontot szerezni nem sikerül, legalább a labdára vigyáznánk....
Nem tudom eldönteni, hogy hol van a gond. Én nem szeretek edzőzni, főleg nem 1-2 hónap után. Ráadásul azt se tudnám kit szidjak, mert az offense-ért nyilvánvalóan nem Joseph felel (már azon felül, hogy természetesen HC-ként mindenért ő felel), hanem McCoy. Viszont játékhívásban jobban tetszik az amit McCoy csinál, mint az amit Kubiak csinált tavaly. Ebben szerintem "papíron" több lenne. És mégis, átmegy az egész lúzerkedésbe. Nem egyszerűen nem működik, rossz, hanem tényleg lúzer benyomást kelt. Mintha McCoy áthozta (remélem nem elhozta) volna San Diego-ból a legbénább lúzerséget, ők tudtak mostanság még abból is mindig rosszul kijönni amiből nem is lehet. Ezt a mai meccset röhögve hozni lehetett volna, ha csak annyit csinál az offense, hogy nem veszít el n+1 labdát, mert a Bolts offense is igencsak takaréklángon üzemelt. Úgyhogy lényegében két rusher megvert bennünket, a saját segítségünkkel.
Hosszú távon - látva Lynch-et és az előszezont - egyértelműen meg kell oldani a QB kérdést, de rövid távon semmi értelmét nem látom Macska lecserélésének. Osweilernek két éve megvolt az esélye, ő akkor a pénzt választotta. Oké, érthető, az ő dolga. De akkor vagy legyen sokkal jobb mint Macska, vagy egyszerűen nem vagyok rá narancs mezben kíváncsi. És az a helyzet, hogy nem jobb.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Ez gyalázat... reméltem hogy a múlt heti pofon után úgy jövünk ki a pályára hogy most megmutatjuk hogy igen is tudunk mi ha akarunk. Erre produkálunk egy ilyet, ez vicc kategória. Ha felépül Lynch (szerintem) meg kell adni neki az esélyt, hátha fejlődik meccsek közben, ha pedig nem akkor draftolni kell valakit első körben. Bár eddigi tapasztalataink alapján ebben sem bízhatunk nagyon mivel nem válnak be az irányítók valamiért
több mint 8 éve
Eszemben sincs mentegetni Siemiant. Ha Lynch egészséges lenne, követelném. (Vagy ha itt lenne még Sloter, őt is.) Azonban azt gondolom Siemian-től függetlenül, ez az a sport, ahol az edzőknek százalékos arányban sokkal nagyobb ráhatása van a pályán történtekre, mint bármely más sportágban. Szomorú, hogy ezt kell írnom, mert kurva nagy pusztítást végzett, és soha nem8 negyed alatt egyetlen értelmes ötlettel nem álltak elő, Sehogy nem reagáltak, hogy megváltoztassák a teljesen reménytelen offense-t. Felesleges minden haragunkat csóri Siemianre önteni, ő csak azért van ott, mert nincs jobb. Max egy limittel rendelkező csereirányító. Itt az edzőbával nsgyobb a probléma, és sanszos, hogy évekig nézzük.Az edzők csak egy pontig számítanak, de nem ők táncikálnak bele a sackbe, ejtik el a labdát vagy tévesztik el a célpontot, ezeket neki ma mind sikerült megoldani, volt, amelyiket többször is, szerintem most minden haragot megérdemel...
Zalán
StormST
akarom itt látni, de JMD-nek voltak tökei. Joseph pedig Foxi magasságokban gesztikulál, de nem hoz semmi olyan bátornak tűnő döntést, amit elvárnék egy fiatal edzőtől. Egy modern gondolkozást. Gyalázat.
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 8 éve
Ennek a szezonnak itt a vége. Most már azt mondom legalább kapjunk ki innen minden meccset, annál jobb helyünk lesz a jövő évi draft-on 😀Ezt az irányító triot felejtsük el, kellene egy első körös draft, plusz ott van Kelly.
Az edzői stáb meg, inkább nem is mondom mi. Nagyon nehéz szezonon ele nézünk én úgy érzem.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 8 éve
8 negyed alatt egyetlen értelmes ötlettel nem álltak elő, Sehogy nem reagáltak, hogy megváltoztassák a teljesen reménytelen offense-t. Felesleges minden haragunkat csóri Siemianre önteni, ő csak azért van ott, mert nincs jobb. Max egy limittel rendelkező csereirányító. Itt az edzőbával nsgyobb a probléma, és sanszos, hogy évekig nézzük.Az edzők csak egy pontig számítanak, de nem ők táncikálnak bele a sackbe, ejtik el a labdát vagy tévesztik el a célpontot, ezeket neki ma mind sikerült megoldani, volt, amelyiket többször is, szerintem most minden haragot megérdemel...
Zalán

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
8 negyed alatt egyetlen értelmes ötlettel nem álltak elő, Sehogy nem reagáltak, hogy megváltoztassák a teljesen reménytelen offense-t. Felesleges minden haragunkat csóri Siemianre önteni, ő csak azért van ott, mert nincs jobb. Max egy limittel rendelkező csereirányító. Itt az edzőbával nsgyobb a probléma, és sanszos, hogy évekig nézzük.
több mint 8 éve
Szánalmasak vagyunk, edzői szinten és a támadó oldalon mindenképpen. A védelmet nem bántanám, nem láttam statisztikát, de az biztos, hogy iszonyat sokat kellett a pályán lenniük és csak a végén kaptak be igazából egy komolyabb drive-ot, egyébként elég jól kitartottak szerintem...Ha valaki látta az Elway-ről szóló részt a Broncos History DVD-ken, akkor hallhatta, ahogy arról beszélt, hogy nem tudja pontosan honnan érezte meg sokszor, hogy jön a pass rusher, lehet a lihegését hallotta meg, vagy a trappolását, de tény, hogy valahogy sikerült. Na, ez hiányzik teljesen Siemian-ból, egyebek mellett. Igen, szar a fal, de én még nem láttam QB-t, aki ennyire ne érezné a nyomást és olyat se, aki ennyire nem képes odafigyelni a labdára...
Vance Joseph szarul meccsel és az edzői stábja se lett jó, ez tisztán látszik, most már övé a "25 év után először hoztam össze Broncos shutoutot" megtisztelő címe is, büszke lehet rá. Bezzeg 4&26-nak nekimenni volt esze, meg időt kéregetni a végén, hogy aztán alibi playekkel még erőlködjünk, legalább tisztességesen kikapni tudjon már, ha nyerni nem megy...
Nem lehet ezt ráverni a sérült OL-ekre meg WR-ekre, más edzők az ilyenekre ki tudnak találni dolgokat, blokkolni ottmaradó RB-kkel vagy TE-kkel, nekünk ez se sikerül, ugyanazt a szart erőltetjük hetek óta, csak most már tudják az ellenfelek, hogy mi jön...
Fel kell adni a Siemian projektet, ez a napnál is világosabb, a srácnak tele van a gatyája állandóan és képtelen vigyázni a labdára, nincs jövője, ha lassan 1,5 év kezdőség alatt nem javult ezekben, akkor már nem is fog...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
Joseph & McCoy takaroggyLehet kísérletezgetni QB-kkal. Jobb nem lesz, de sajnos rosszabb se.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ugye most csak szórakozol csokifiú, hogy 4&26-nak nekimész, ahelyett hogy FG-t rúgnál és legalább feltennél 3 szánalmas pontot 60 (!) perc alatt a táblára????? 92-ben lépett pályára utoljára úgy a Denver Broncos hogy nem szerzett pontot aktuális ellenfele ellen. Kicseszett 25 éve!!!!!!!!!!!!!!!!!
És ma nem a Pats vagy a Seattle volt az ellenfél, hanem az ezer sebből vérző Chargers.
A védelem 4&out-ot csinált mindjárt az elején a saját szerencsétlenkedésünkből, megint, ráadásul a gólvonalon (!), na mondom, ez az, karcolnak, harapnak, de úgy nem lehet, hogy a 60 percből 50-et a pályán vannak könyörgöm!!!
Az utolsó két meccsen 7-szer adtuk oda az ellenfélnek a labdát! Szánalmas! Inkább veszítsünk Osweiler-rel, mint ezzel a le nem írom milyen szó jutott eszembe elsőnek QB-val..
Húzzatok a p....ba komolyan... kikapni a legrosszabb futás elleni védelemtől.... vicc...kabaré... mindenki mongyon le..
több mint 8 éve
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Na. Most már tuti nem nézed 😀Nézem. Én még nem puntolom el a szezont, se ezt a meccset (még), de eddig siralmas...Ja, egyébként azt hiszem most jön el az a pillanat, amikor kiderülhetnek VJ edzői kvalitásai. Eddig örökölt egy jó csapatot, amivel hozta a hazai meccseit, minusz egy betli.Remélem nézed, én most adtam fel... ez a szezon kuka.
Most kiderülhet hogy tud felállni vele a csapat egy hatalmas pofonból.
Black_Adder
JC6
Black_Adder
Ilyen edzővel és ilyen QB-val mondtam, a 8-8-nak is örülni fogok a végén...
több mint 8 éve
Nézem. Én még nem puntolom el a szezont, se ezt a meccset (még), de eddig siralmas...Ja, egyébként azt hiszem most jön el az a pillanat, amikor kiderülhetnek VJ edzői kvalitásai. Eddig örökölt egy jó csapatot, amivel hozta a hazai meccseit, minusz egy betli.Remélem nézed, én most adtam fel... ez a szezon kuka.
Black_Adder
JC6
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ja, egyébként azt hiszem most jön el az a pillanat, amikor kiderülhetnek VJ edzői kvalitásai. Eddig örökölt egy jó csapatot, amivel hozta a hazai meccseit, minusz egy betli.Remélem nézed, én most adtam fel... ez a szezon kuka.
Black_Adder
több mint 8 éve
Broncos Ultras on tour
több mint 8 éve
Úgy látom, hogy nem jött át. 😀Sérültek helyére a PSből 3 játékos került be az 53as keretbe.nem szeretnélek lelombozni, de 3 idegenbeli meccs jön most
Jerrol Garcia-Williams ILB
Elijah Wilkinson OT
Dillon Day C/G
Holnap hazai pályán nyerni kell!!! 😛
xrace77
és fontos lenne a 3 meccset pozitív mérleggel lehozni
Negritis
Blacké a pont.
Szerkesztette: xrace77
több mint 8 éve
Ja, egyébként azt hiszem most jön el az a pillanat, amikor kiderülhetnek VJ edzői kvalitásai. Eddig örökölt egy jó csapatot, amivel hozta a hazai meccseit, minusz egy betli. Most kiderülhet hogy tud felállni vele a csapat egy hatalmas pofonból.
több mint 8 éve
Szerintem annak szól a 😛, hogy ha esetleg többen lennének Broncos szimpatizánsok majd a meccsen, annak ellenére hogy Los Angelesben lesz.Sérültek helyére a PSből 3 játékos került be az 53as keretbe.nem szeretnélek lelombozni, de 3 idegenbeli meccs jön most
Elijah Wilkinson OT
Dillon Day C/G
xrace77
Negritis
több mint 8 éve
nyilván, csak sztem pont ez a lényeg hogy ha neki 50et kell passzolnia akkor régen szarok vagyunklol most tűnt fel h Siemian 376!!! yardot dobott a giants ellenJól néz ki, csak semmit nem ér. Macska adhatott volna ebből 140 yardot a futóknak, akkor most nem ilyen depressziós, motiválatlan héten lennénk túl.
Negritis
Zalán
már a bills ellen is azon a véleményen voltam hogy ha tudna 30-35 passznál maradni akkor az jót tenne az O#-nak mert ő - sztem - teljesen alkalmatlan hogy a hátára vegyen egy passz heavy o#-t
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
lol most tűnt fel h Siemian 376!!! yardot dobott a giants ellenJól néz ki, csak semmit nem ér. Macska adhatott volna ebből 140 yardot a futóknak, akkor most nem ilyen depressziós, motiválatlan héten lennénk túl.
Negritis
több mint 8 éve
de a pats már hazai meccs 😀
több mint 8 éve
És aztán a Pats, a naaagy Pats!Sérültek helyére a PSből 3 játékos került be az 53as keretbe.nem szeretnélek lelombozni, de 3 idegenbeli meccs jön most
Elijah Wilkinson OT
Dillon Day C/G
xrace77
Negritis
több mint 8 éve
lol most tűnt fel h Siemian 376!!! yardot dobott a giants ellen
több mint 8 éve
azt egyébként lehet tudni hogy mikor dől el a Philly meccs mikor lesz?csak hogy kezdjünk-e szervezni bármit is a közös nézéssel