Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 624 — The Mathematician
November 5? Az nekem is jó, másnap elvileg szabin vagyok pont... 😀
StormST
én most hétfőt is kivettem 😀
megkérdezzem a hammertime-t vagy van más ötlet?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
StormST Denver Broncos 12 721 — SB 50 Champion @ Grund
November 5? Az nekem is jó, másnap elvileg szabin vagyok pont... 😀

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
puppetm4st3r Denver Broncos 68 — Bronco
Nekem jo
több mint 8 éve
ha jól láttam a nov4 eagles elleni meccsünk 7 órási
valami közös nézés akkor valahol?

több mint 8 éve
Zalán Denver Broncos 4 910 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Arra leszek kíváncsi, kik kerülnek ki a keretből, ha a két
titán elfoglalja a helyét az 53-ban. Buttra különösen kíváncsi vagyok, ránk férne végre egy potens TE.
Az all-blue a kedvenc mezem, a kezdetek emleke miatt. Ebben. győztük le pl. a Jets-et Tebow-val és az piszok nagy meccs volt. Igaz, amikor kékben játszottunk, akkor meg az orange volt.
Jöjjön a hó és az idény érdemi része.
Ez a Giants kötelező win lett, ha akarunk valamit kezdeni idén, de ezek a legveszélyesebb meccsek.

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 8 éve
Pár kis apró hír uborkahétre:

- Lynch a hét második felében kezd el rövid passzokat dobni és majd akkor meglátják, hogy milyen jól halad a gyógyulása
- Ray és a TE Jake Butt is jövő hétfőn kezd edzeni, Ray azt mondta, hogy elég jól érzi magát és már nagyon várja, hogy újra a pályán lehessen, Butt pedig VJ elmondása szerint kiváló állapotban van (ő ugye még az Orange Bowl-on szakította el az ACL-jét)
- Elvileg a Raiders elleni meccset térdsérülés miatt kihagyó Latimer is jobban van már, de hogy mikor térhet vissza, arról még nincsen infó
- Az all-blue összeállításban fogunk játszani a Giants ellen, ezt minden évben behozzuk mostanában egyszer-egyszer
- A héten már volt egy kis hó a városban, alakul az igazi Mile High időjárás 😀

több mint 8 éve
miért akarnánk?
ha van rá igény megkérdezem h mi van a Hammertime-ban, mikor @Zalán-nal voltunk ott akkor is felmerült és nem zárkóztak el tőle
Negritis
volt időszak, amikor a fél fórum rám vadászott xD
JC6
a "vadászunk" minimum barokkos túlzás, és sztem max le lettél volna oltva majd 2 feles felett rendeződik a dolog kicsit 😀

több mint 8 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Tud valaki valamit Ray-ről? Mármint az eü állapotáról, vissztérés, ilyenek...Zalán
Ray IR-n van, onnan leghamarabb a 8. hét után jöhet le.
peterk2005
De csak 6 meccset fog kihagyni, mert a 8 hetben van egy bye + a 8 hét vasárnap ejfelkor lejar, nekunk pedig mnf meccsunk lesz (asszem Chiefs) es ott mar jatszhat.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 559 — The only discipline that lasts, is self discipline
Tud valaki valamit Ray-ről? Mármint az eü állapotáról, vissztérés, ilyenek...Zalán
Ray IR-n van, onnan leghamarabb a 8. hét után jöhet le.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Hát, akkor tettél is érte eleget, ha jól emlékszem... 😀
StormST
Fogalmam sincs mire célzol.. 😀
több mint 8 éve
A jövő heti az hétfő hajnal 2:30, szóval az karcos nekem, főleg mert aznapra nem tudok szabit se kivenni, mert oktatásra megyek...

több mint 8 éve
Zalán Denver Broncos 4 910 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Hány órás meccs lesz a jövő heti?
Tud valaki valamit Ray-ről? Mármint az eü állapotáról, vissztérés, ilyenek...

több mint 8 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Előreláthatóan nekem is jó lenne a jheti meccs!

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 8 éve
miért akarnánk?
ha van rá igény megkérdezem h mi van a Hammertime-ban, mikor @Zalán-nal voltunk ott akkor is felmerült és nem zárkóztak el tőle
Negritis
JC6
Hát, akkor tettél is érte eleget, ha jól emlékszem... 😀

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
miért akarnánk?
Negritis
több mint 8 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 909
Üdv mindenkinek!😀
KB 3 éve követem az nfl-t és lettem denver szurkoló, de igazán csak identol vetettem bele magam a témába. A topic-ot pár hete találtam, és a tanulásban nagy segítség az olvasgatas, úgyhogy gondoltam én is írogatok.
Előre bocsi ha hülyeséget írok, meg zajlik a tanulás 😀
roberto23
+1
Nagy az öröm. Üdv közöttünk.
Én is itt tanulok, még ma is. Remek szórakozás ez a topic és része lenni ennek a virtuális közösségnek, amely Super Bowlok idején valósággá válik. Alig várjuk tehát, hogy személyesen is megismerjünk. 😊
Egy kérdés, ami engem mindig érdekel. A sztori. Hogyan, s miért a broncókra esett a választásod?
Zalán
Köszi mindenkinek! 😀
Hát valahogy úgy volt, h 2014ben kezdtem belenezegetni a meccsekbe, de az első amit elejétől a végéig láttam az a 15os patriots denver afc döntő volt. És mivel akkor a broncos nyert es ok is voltak a szimpatikusabb, nem volt kérdés. A sb után még pláne nem 😀

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 8 éve
+1
több mint 8 éve
Akkor inkább a 7 órás meccset, de az jól hangzik szerintem... 😊
StormST
Attól függ hol, nekem családom van 😀 de remélem nem akartok majd megverni 😀
JC6
miért akarnánk?

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
StormST
Attól függ hol, nekem családom van 😀 de remélem nem akartok majd megverni 😀
több mint 8 éve
+1
Én is itt tanulok, még ma is. Remek szórakozás ez a topic és része lenni ennek a virtuális közösségnek, amely Super Bowlok idején valósággá válik. Alig várjuk tehát, hogy személyesen is megismerjünk. 😊
Egy kérdés, ami engem mindig érdekel. A sztori. Hogyan, s miért a broncókra esett a választásod?
Zalán
Wait a minute. Személyesen is ismeritek egymást? 😀 Mikről maradtam le... Black-et "ismerem" innen a legrégebbről, még a haromt-s időkből..

huh, de régen volt.. azóta lábtörés, szalagszakadás, munka, foci off, feleség, két gyerek, autó, SUPER BOWL 😀
JC6
Hát volt közös győztes Bowl megtekintés. De ez itt nyíltan ment. Mondjuk nekem valahogy pont úgy jött ki, hogy Questionable volt a státuszom a meccsre és végül Out is lett belőle. De ahogy halottam, parádés volt az az este egy józsefvárosi csehóban. Aztán a győzelemből és egy Mile High-t ábrázoló nyomatból kifolyólag jómagam Storm-mal és Negritis-szel megismerkedtünk. Szóval igen, kötődtek itt személyes ismertségek. Én is a HaromT-s időkben ébredtem Bronco tudatomra, de csak read only-ban rejtőzködtem hosszú éveken keresztül.
Zalán
egyébként a kövi vasárnap 7 órási meccset nézhetnénk közösen 😀
vagy egy MNF-t 😀 csak akkor veszek ki szabit keddre 😀

és üdv köztünk roberto (hy druszám)
Negritis

több mint 8 éve
+1
Zalán
Wait a minute. Személyesen is ismeritek egymást? 😀 Mikről maradtam le... Black-et "ismerem" innen a legrégebbről, még a haromt-s időkből..

huh, de régen volt.. azóta lábtörés, szalagszakadás, munka, foci off, feleség, két gyerek, autó, SUPER BOWL 😀
JC6
Hát volt közös győztes Bowl megtekintés. De ez itt nyíltan ment. Mondjuk nekem valahogy pont úgy jött ki, hogy Questionable volt a státuszom a meccsre és végül Out is lett belőle. De ahogy halottam, parádés volt az az este egy józsefvárosi csehóban. Aztán a győzelemből és egy Mile High-t ábrázoló nyomatból kifolyólag jómagam Storm-mal és Negritis-szel megismerkedtünk. Szóval igen, kötődtek itt személyes ismertségek. Én is a HaromT-s időkben ébredtem Bronco tudatomra, de csak read only-ban rejtőzködtem hosszú éveken keresztül.
Zalán
egyébként a kövi vasárnap 7 órási meccset nézhetnénk közösen 😀
vagy egy MNF-t 😀 csak akkor veszek ki szabit keddre 😀

és üdv köztünk roberto (hy druszám)

több mint 8 éve
Üdv mindenkinek!😀
KB 3 éve követem az nfl-t és lettem denver szurkoló, de igazán csak identol vetettem bele magam a témába. A topic-ot pár hete találtam, és a tanulásban nagy segítség az olvasgatas, úgyhogy gondoltam én is írogatok.
Előre bocsi ha hülyeséget írok, meg zajlik a tanulás 😀
roberto23
Üdv köztünk! Mindig jó látni, ha jönnek új szurkolók! 😊

Hülyeséget szerintem mi is írunk néha, szóval csak nyugodtan... 😀
StormST
néha? 😀 sztem én élen járok benne 😀

több mint 8 éve
Az utolso 10 percben a pultnal mar rlegge vallalhatatlanok voltunk 😊
Kiveve Blacket.
puppetm4st3r
Ugyan-ugyan, csak kicsit kiabáltunk, ugrándoztunk, örömködtünk... 😀

több mint 8 éve
Az utolso 10 percben a pultnal mar rlegge vallalhatatlanok voltunk 😊
Kiveve Blacket.
több mint 8 éve
+1
Zalán

JC6

Szerkesztette: Zalán