Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 8 éve
Ja és még egy pozitív dolog, hogy a Time of Possession eddig minden meccsen felénk billent (még akkor is ha pontokban nem mindíg látszódott), ez valamelyest talán leveszi a terhet a D-ről is.
több mint 8 éve
Derby elkapása szépségdíjas volt. 😀McKenzie nagyon jó visszahordó poszton egyenlőre. Utoljára talán Trindon Holliday visszahordásait vártam ennyire. (ő 2012-ben volt nálunk ha emlékezetem nem csal utána inkább csak a hibák maradtak meg bennem 😀)
több mint 8 éve
A 3-ból ez már a második olyan győzelmünk volt, ahol a végén totál elfogadtam volna, ha kikapunk, mert megérdemeltük volna. Pocsék RZ hatékonyság, gyenge pass D, kihagyott FG, volt itt minden, ami szar, csak eladott labda nem, de az is majdnem megesett...A +- kb. ugyanaz most már mindig, jól futunk, jól fogjuk meg a futásokat, de a passzjáték akadozik és a pass D is, ehhez most hozzájött pár jó ST play meg egy kihagyott FG és egy 37 yardos clutch pillanatos punt, azaz a ST is eléggé felemás volt...
Siemian-ra gondolom rászóltak múlt héten, hogy aluldobta az elkapóit, ezért most inkább a másik irányba tévedett, legalább INT így nem lett, de ha Derby nem menti szép mozdulattal, akkor TD se lett volna. Nem játszott alapvetően rosszul (ettől függetlenül továbbra se láttam tőle semmi olyat, amit tavaly nem, vagyis egyszer végre kidobta a labdát, de még vagy 3-szor ki kellett volna), a fumble-nél rohadt nagy mákja volt, de ott mondjuk egy okos QB áthívta volna futásra a playt vagy időt kér, csere RT-vel és túlterheléssel azon az oldalon nem lett volna szabad elindítani a playt. Persze, néha kell meglepőt hívni és abban a helyzetben a passz az lett volna, de a kockáztatásnak ez már messze túl volt a határán...
3-szor volt 1st downunk a RZ-ban és emlékeim szerint egyszer se próbáltuk bedobni az endzoneba, egyetlen 3-nál több yardos playt sikerült összerakni 12 playből, az is csak 9 yardos lett, ez azért elég szánalmas, mind a playcallingban, mind a megvalósításban...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
Nem értem egyes károgókat, komolyan nem. T. Siemian mindenki tudja, hogy nem a következő Manning féle tehetség, de akkor is tisztességesen teszi a dolgát, vannak hibái természetesen, de könyörgöm 2. éve játszik ahol a fal továbbra sem egy atom biztosítás. Akárki akármit mond, elkapóink gyengék különösen D. Thomas. Sanders és Fowler még csak csak hozz vmit, de semmi extra. Nyertünk tegnap, 3-1 es mérleg sztem sorsolás láttán mindenki elégedett lett volna ezzel nyár közepén. Bills meg nagyon jó, Atlanta ellen idegenben, sokan el fognak vérezni ellenük még a csoport riválisok közül. Irányító kérdésre még 1 gondolat: nagyon nincs mozgástér másik irányítóra, Lynch projekt nálam teljes kuka.
több mint 8 éve
Máshol sem, lásd tegnapi Atlanta esete. Kiesett Julio Jones és lehúzták a tavalyi #1 offense előtt a rolót....Csak a pontosság kedvéért julio után pár snappel elment sanu is boré' , így maradt a gabriel-nick will-hardy trió. Egyik sem nagyobb mint a kutya ülve 😊
peterk2005
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Siemiant szerintem felesleges bántani. Jobb, mint két éve Osweiler volt, aki mögé akkor gyakorlatilag mindenki felsorakozott. Pedig ő 4. éves irányító volt, Macska meg másodéves. Igaz, Oszinak nem volt ennyi kezdő meccse. Tessék megnézni Dak Prescottot, Bradfordot, Wentz-t, sőt akár Alex Smith-t, Mariota-t - vagy akár az elmúlt két meccs Carr-ját -, hogy mit produkál, ha nem megy a futás vagy nem jó előtte a fal. Ugyanúgy megvannak a brainfart hibák náluk is. Ez nem (a 2015 előtti) Manning szint, és nem is lesz az sosem. A playcallingnak kell(ene) kisegítenie a támadójátékot, amikor az besül. Ahogy Reid papa csinálja a Chiefsnél, stb. Szokatlan hívások, trükkös play-ek - vagy, ha megy a futás akkor max protection Panthers módra és durrbele -, stb. Én ezt kevesellem inkább. De nem bántom McCoy-t, mert jó munkát végzett az offense-el, sokkal jobban néz ki, mint tavaly. Nem könnyű olyan OC-t/HC-t találni, aki ilyenkor is képes kirángatni az offense-t a kátyúból. Máshol sem, lásd tegnapi Atlanta esete. Kiesett Julio Jones és lehúzták a tavalyi #1 offense előtt a rolót....

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Siemian elfogadhatóan játszott. A nagyon szar passzait megúszta /*jön egy sörrel Sandersnek*/, Derby egy szép egykezes TD-vel megsegítette, de hát egy QB számíthat a célpontjaira és elvitte párszor az RZ-be a labdát. 2015-ben se jött sokkal több az aktuális irányítótól.Azt viszont nagyon úgy éreztem, hogy ha megfordítja a Raiders, akkor mindegy mennyi idő marad az órán, mert nem volt benne a játékában, hogy felpörög és megnyeri. Amíg megy a futás, addig szépen asszisztál hozzá, vannak szép passzai, amivel meg tud toldani 1-1 drive-ot, de egyértelmű passz szituációkban gyengébb. Részben azért is, mert a fal is gyengébb ezekben a szituációkban.
Egyelőre elég, hogy tudjuk vele kontrollálni az órát, pihen a védelem. A tegnapi idegenben lehet kevés lett volna, de az Oakland ellen előzetesen bármilyen győzelemnek örültem volna, szóval maradok is boldog vele.
Látok arra is esélyt, hogy decemberre elfárad a csapat a sok nehéz győzelembe vagy meccsbe, mint tavaly, de arra is, hogy pont decemberre áll össze az egész, olyan peccesen.
Viszont biztos vagyok benne, hogy jön majd egy nagyobb hullámvölgy, amikor a sok idegenbeli meccs jön. Nagyjából azon fog múlni a PO, hogy abból hogyan tudunk kijönni...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
a D# brainfartokat nem értem, de lehet ahhoz is hozzá kell szoknunkA D#-nek (pontosabban a pass D#-nek) sztem nagy lökést fog adni a kövi meccsen Ray visszatérése, ezáltal a passrush erősödése. Velük kapcsolatban én nagyon bizakodó vagyok, a runD hatalmas meglepetés, kb. minden interior játékosnál a legpozitívabb scenárió jött be.
és lehet ott még bőven érezzük Ward kiválását
Negritis
A Macskát pedig győztes meccs után inkább nem bántom, bár vastagon benne volt a gyenge RZ hatékonyságban...
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 8 éve
nem idény eleji forma hanem a Denver jelenleg ennyit tudSiemian pedig egyáltalán nem volt vészes tegnap, megint volt pár brainfart hülyeség és a hosszú nem ment neki
de alapvetően tette amit kell és tud
a futás működött, bár sajnálom h Andersonnak nem lett meg a 100yd végül
a D# brainfartokat nem értem, de lehet ahhoz is hozzá kell szoknunk
és lehet ott még bőven érezzük Ward kiválását
McManus-t nem értem mi van vele, idén eddig 70%al tüzel ami első szezonja óta a legrosszabb
remélem nem fejlődik vissza
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Huh, ezt gyorsan, de nagyon gyorsan felejtsük el... Tudom, mint a fociban, idény eleji forma meg minden, de ez nagyon gyenge volt. És akkor felmegyek face-re, megnézem mit ír a DB Hungary és elkap a röhögés.
Legalább 3-4 olyan momentumot tudnék mondani, amikor simán és egyértelműen le tudtuk volna zárni a meccset, nem tettük, aztán megköszönhettük az OAK-nek, hogy kidobták a kukába mindhárom időkérésüket.
A RZ O# hullagyenge, full üresen volt a 2. negyedben Sanders (?) és Simalila nem látta. Több olyan támadásunk is volt, mikor tök üresen álltak a pálya közepén elkapóink, helyette Macskusz vagy kidobta vagy túldobta őket vagy észre sem vette vagy rohant, mentve életét.
Szerintem ennek a srácnak nincs jövője Denverben, merem állítani 4 meccs - és a tavalyi szezon után - de cáfoljon inkább rám. Olyan színtelen, szagtalan, hogy rossz nézni. Ennyi edzéssel és pályán töltött idővel a háta mögött azért többet várna az ember... nem?
Múlthéten 30+ yardon túl már nem volt erő a karjában, mostmeg 5-8 yrd-dal túldobta emberét vagy ki a pályáról. Egyszerűen a hosszú, pontos passzok nem mennek neki. Nagyon nem.
MekkelekManusz is, amióta megkapta a zsíros szerződést a minimálisan elvárható szintet sem tudja hozni, pedig egy FG-lal vége lehetne a meccsnek, lehetne pihentetni embereket, de nem, mi kihagyjuk, hogy aztán a backup QB a frászt hozza ránk.
Nem fogja a D# mindig megnyerni a meccset...
off: hálát adok az égnek hogy Romo-t hallgathattam, eszméletlen figura. Olvastam viszont, hogy Sanyi nem volt a toppon. Csak tudnám mit esznek rajta...
Nagyon kell a byeweek.
több mint 8 éve
Ezek a védelmi rövidzárlatok korábban is előfordultak, ezen nem aggódom, egyszerűen regular seasonban a védelem időnként fejben bepihen. Ha netán playoffig jutnánk, ez megszűnne, ott megmaradna a koncentráció.Az offense továbbra is a kérdőjel, még, ha idén mások is a kérdőjelek, mint tavaly. Tavaly annyira nem működött semmi, hogy az is érthetetlen volt, idén meg az az érzése az embernek, hogy tudna nagyon is jól működni, de Chargers-t játszanak, átmegy szerencsétlenkedésbe a dolog. Kicsit zavaró, hogy ilyenkor se nagyon látok váltást, csináljuk azt amit korábban, hátha ezúttal sikerül alapon. Oké, olyan nagyon mást nem is tudnánk csinálni, de azért még lehetne reagálni dolgokra. Mondjuk ma például jobbra kitenni egy 6. falembert, vagy TE-t Mack oldalára. Ahogy a Raiders lereagálta Carr kiesését. Igaz, előtte meg 3 negyedig Carr-al a pályán nem változtattak ők se semmit, szóval felszetem könnyebb ezt mondani, mint megcsinálni.
Mindegy, 3:1, és két hazai div meccs megvan, ez nagyon fontos. Jön a bye week, utána a Giants-t meg kellene verni mindenképpen, mert aztán jön a feketeleves. Bolts, Chiefs, Philly idegenben, majd Pats itthon. Brutális menet, de a többieknek is hasonló jutott idénre. Aki innen továbbjut, az páncélt növeszt a playoffra.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Szerencsénk volt, hogy a Raiders elherdálta az időkéréseket. Megjegyzem nem lett volna izgalmas, ha McManus bevágja 29ről. Egyelőre nem tett neki jót az új szerződés...A védelmet nem mondanám rossznak, inkább jönnek teljes rövidzárlatok. Sorozatban 3&out, aztán egy sima 99 yard TD drive. 4. negyed közepéig -6 yard, aztán ingyen adjuk a 20akat... Ezt egyelőre értelmezni se tudom, de aggasztó.
A 4. negyedet nagyon nem tudjuk összerakni. Az a Cowboys ellen se volt makulátlan, a többit meg inkább felejtsük is el...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
Azt hiszem, a buffaloi maflást ideje némileg átértékelni. Lebecsülik a Billst, ahogy mi is tettük. Nem kéne. Ryantől is szedtek kettő intet. Ez persze nem menti Macska konstans hibáit, Miller idióta viccelődését - amit egyébként nagyobb hibának tartottak mint az inteket -, és Josephék faszságait. Itt egy remek ellenfél, lehet javítani. Elég faszán átalakulóban az erőviszonyok tavalyhoz képest, vegyünk már részt ebben.
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 8 éve
hiába volt borzalmas a Bills elleni meccs, a Raiders is kapott egy pofont múlt héten a Redskinstől
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
www.denverbroncos.com/assets/images/imported/DEN/photos/centerpiece/171001_inactivelist.jpgMeglepetés nincs, max nekem az, hogy nem a D vonul be előbb... 😛
xrace77

több mint 8 éve
www.denverpost.com/2017/10/01/john-bowlen-selling-minority-interest-broncos/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
R.I.P.Ralston csapatával ugyan, de az első div győzelem, első PO szereplés és első Super Bowl részvétel köthető a nevéhez '77-ben (első évében)
több mint 8 éve
Adam SchefterVerified account @AdamSchefter 5m5 minutes agoMore
Broncos announced former HC Red Miller passed away Wednesday morning at the age of 89.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
1. Akinek nem inge, az ne tegyen úgy, mintha ráhúztam volna... 😛2. Én nem csak most vettem elő Siemian-t, én idén nem tudtam már egyáltalán ráülni a bandwagon-jára (tavaly se nagyon), mert igazán nem látom benne, hogy egy esetleg visszaeső D-vel vele reális esélyünk lenne PO-ra, mert bár legutóbb megnyerte, de én nem érzem clutch-nak és túl soknak látom a fizikai hiányosságainak számát, meg a mentális gondjait ahhoz, hogy komoly jövőt lássak vele. Ha jó game manager lenne vagy gunslinger, akkor lehetne valami benne, de egyik se, előbbihez túl sokszor csinál baromságot (INT/benyelt hosszú sack), utóbbira meg fizikálisan alkalmatlan. Stabil futójáték mellett se lehet a QB-nek hülyeségeket csinálni és nekünk most még az se stabil. Lynch talán nem fejlődött (a PS meccs alapján így van, az edzésriportok alapján nem), de azért szerintem Siemian se nagyon, ha egyáltalán...
3. Én inkább megnézném, hogy az a projekt beválik-e vagy nem, mint a minimál mintás véleménnyilvánítás és a közepességbe bealvás. Ha bejön az fasza, ha nem, akkor legalább lesz egy jó pick-ünk QB-ra, én most úgy érzem, hogy csak belesüllyedünk a posványba, megyünk a fixen 6-10 - 9-7 tartomány felé, nálam Siemian max. az a szint és az jellemzően nem a Broncos szintje volt az elmúlt 40-45 évben...

több mint 8 éve
Van rajtam kívül aki leírta már itt, hogy leírta Lynch-et? 😊 Mindegy, én válaszolok:Sokszor leírtam már, hogy én miket tartok fontosnak egy NFL QB-nál: Alap adottságok (méret, mozgékonyság, kar erő), technikai képzettség (dobó mozdulat, lábtechnika), idegrendszer, pocket awareness, és a "játék értése" (védelem olvasási képesség pre-snap és post-snap, full field read, stb.) Ezek mindegyikénél el kell érni egy minimum szintet ahhoz, hogy valaki eredményes QB lehessen.
Lynchel az alapvető problémám az, hogy az lábtechnikája borzalmas. A súlypontja szinte sosincs a helyén, és ebből rengeteg további probléma származik. Ha valaki nem ideális súlyponti helyzetben van, akkor 1) ha dobni akar, akkor meg kell találnia ezt a pozíciót dobás előtt, azaz "bele kell állnia" a dobásba, 2) ha nincs erre ideje (márpedig az NFL-ben nagyon gyakran nincs), akkor off-balance-ból, hátsó lábról fog dobni. És akkor olyan pontatlan lesz, hogy csak na. Lynch is ezért dobál a szélrózsa minden irányába, durván, 10 yardokkal is elé, fölé. Mert hátsó lábról, nem stabil pozícióból dob. Amikor pedig van ideje, és jó a dobása, akkor nézd meg, hogy mit csinál előtte. Van egy határozott, "belelépése", az első lábával előre lép, és utána dob. Ez viszont elvesz - nem mértem, de legalább - fél másodpercet, ami rengeteg. Fél másodperc egy NFL linebackernek 3-4 méter, még szinte állásból is. Futás közben meg ennél is több. A rövidebb, timing passzok így nem tudnak működni, mert a védő olvassa, és oda is ér mire a QB eldobja a labdát.
Lényeg a lényeg, hogy amíg ezt nem teszik helyre, Lynch képtelen lesz elfogadható teljesítményre, mert a technikája megakadályozza benne. Minden más, fejbéli alkalmasság, pocket awareness, védelem olvasási képesség, satöbbi, satöbbi csak ezután jönne, de erről értelme sincs beszélni, mert ezekkel nem tudja kompenzálni az egyensúly hiányt. Egy ronda sidearm dobóstílust lehet kompenzálni, ha az amúgy gyors. Tebow lassú, 6 tizedmásodpercig tartó swingjét meg már nem lehet, mert az már túl nagy hátrány. Lynch rossz lábmunkáját se lehet. Namost, ha 1 év alatt egy elvileg tanulható technikai elemben - ami alapvető - nem lépett előre semmit, akkor mikor fog? Gyanús, hogy soha. Egyszerűen nem tudja megtanulni. Van ilyen.
Egyébként volt rá példa, hogy valakinek hosszú évekig rossz lábmunkája volt, és sok év után javították ki és utána Hall of Famer lett. De én csak egyetlen egy ilyen esetről tudok, ő Steve Young. Érdemes elolvasi az életrajzi regényét(?) / novelláját(?) vagy akármi is az iromány műfaja. A lényeg, hogy ő maga meséli el a történetét, hogy milyen véres verítékkel, mekkora erőfeszítésekkel sikerült helyretenni a lábmunkáját (meg a szaladhatnékját, mert ő is túl mobilis volt, állandóan szaladt, ha jött a nyomás 😊 ). Hónapokig gumikötéllel összekötött térdekkel edzett, odakötötték a pocketbe, lekötötték az első lábát, meg ilyesmi. Hihetetlen mit meg nem csináltak. 😊
(Az ő sztorija a nem olyan "öregeknek" mind én ugye annyi röviden, hogy nagy nevű újoncként rekord gázsiért előbb az akkor NFL rivális, aztán később megszűnt USFL ligába szerződött, "kvázi" 1/1-esként. Aztán amikor az a liga megszűnt, akkor a Tampa vitte el az NFL-be, szintén 1/1-ként (a megszűnt liga játékosaira irányuló supplemental draft 1/1-eseként). Tampában az első két évében produkált egy 3-16-os rekordot, melléje 11TD vs 21INT-et, 50% alatti-körüli passz pontossággal. Két év után a Tampa feladta, ledraftolta Testaverde-t, Youngot meg elcserélte a Niners-hez, ahol Montana backupja lett. Négy évig volt backup Montana mögött, és ez alatt anulta meg a helyes lábmunkát. Ami neki végül HOF karriert is hozott. De rajta kívül nem tudok még egy QB-t mondani, aki ilyen defektes technikával érkezett, nem "azonnal" (első évben) javították ki a technikáját, hanem évekig tartott, de végül ennek ellenére is sikeres pályafutás lett a vége. Tebow neve merül fel rögtön, nála nem sikerült a dobó mozdulat kijavítása. Bortles jut még eszembe, az ő lábmunkája (és dobómozdulata) is szint alatti volt, de ő az első évben rengeteget javult, a második évére mintha kicserélték volna. De valamiért ő még onnan is vissza tudott esni. (Arra nyilván számtalan példa van, hogy valamilyen hibás technikával érkezett valaki, és semmire se vitte. Az NFL-be érkező QB-k jelentős része minden évben ilyen. Sokaknál sikerül csiszolni rajta, de úgy se lesznek NFL játékosok, mert más is hiányzik. Az ellenkezője a ritka. Már az se gyakori, hogy sikerül rendberakni, arra pedig, hogy évek után sikerül csak, én csak Young példáját tudom.)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 8 éve
Előszezon alapján egyértelműen jobb volt Siemian. Lynchnek ez a 3 max 4 yard / play, ez vállalhatatlan.Amúgy nem írtam le, csak jelenleg Siemian jobb, otthon vagy jobb napjain úgy játszik, mint egy NFL QB. Lynchet még nem láttam így játszani.
Az erősebb karja az egyértelmű és látszik is, de előnyt még ebből nem tudott kovácsolni. Az eddigiek alapján nekem Lynch nagyon gyenge, Siemian elfogadható.
Lynchben több van (ezért volt 1. körös nem 7.), de nem vagyok benne biztos, hogy ez ki fog jönni, illetve Siemian nem annyira rossz, hogy inkább Lynch játsszon és tanuljon a sima vereségekből, azt leszámítva is hogy jelenleg sérült.
Amúgy most szar volt a macska könnyű elővenni, de Lynch legutóbbi meccse a Jax ellen a legrosszabb QB teljsítmény volt amit élőben láttam Broncos QB-tól, ebben benne van Plummer, Cutler, Orton, Simms(! az se volt semmi). Cutler cseréje akivel valami 45-6ra vagy mennyire kaptunk ki a Lionstól (nem ugrik be a pontos név és opntos eredmény így 3 longisland után), Orton, Tebow, Manning (A KC elleni meccse is, na jó az talán viszi a prímet), Oszi a pont nélküli második félődivel és Siemian.
Ha sorozatban hozza ezeket a teljesítményeket, akkor elgondolkodok, hogy váltsunk, de jelenleg 3-ból 1 egész jó, egy kifejezetten jó, és egy pocsék teljesítmény.
Amúgy persze nyilván, ha egyszer megtanul játszani is, akkor mobilisebb, messzebbre dob és a magassága miatt akár kevesebb labdájába ér bele a DL, de a tavalyi szezon és a PS alapján és a macska eddigi 3 meccse alapján, beleértve a tegnapi betlit is, nem fogadnék arra, hogy Lynch jövőre jobb lesz nála.
btw, ezt nem tudjuk mérni, én legalábbis nem, de én közel sem éreztem Lynchet olyannak mint a tavalyi Siemian. Tavaly a macska gyenge volt 3rd downoknál, de benne volt hogy garbage time nélkül passzol egy 200+ yardot és haladunk a pályán többnyire.
Lynchet én túl izzadság szagúnak éreztem, küzdelem volt minden yarrd, annyira hiányzott a könnyedség, annyira nem láttam benne egy nagy playt, vagy egymás után 2 jó playt, hogy 1st 2nd 1st ütemben menjen a gép.
Amúgy többnyire hajlamos vagyok a hátsó kör / udfa bandwagonra felülni, és talán közrejátszik hogy más a megítélés, de a QB témát minden ilyet kizárva próbálok értékelni, és egyébként Lynch számomra nem lenne kevésbé szimpatikus, mint Siemian.
sőt mivel a fizikai "attribútumai" jobbak, a csapatnak is jobb lenne, ha ő lenne előrébb, de szerintem legalább akkora, ha nem nagyobb különbség van köztük mint tavaly ilyenkor.
Hozzáteszem, hogy Lynchről kicsi a minta és edzéseken nem láttuk, amit tudunk, hogy edzéseken nem dőlt el hogy ki kezd, tehát elvileg nem volt annyival rosszabb a macskánál. sőt az utolsó PS égése előtt állítólag kifejeztten jó edzése volt. Szóval elvileg nem reménytelen az ügy, de én várok vele, míg beugróként vagy jövőre PS meccsen pozitív meglepetést okoz.
Én a macskával kibékülnék jövőre is. Szerintem ő olyan QB, akivel neki lehet vágni a szezonoknak egymás után, aztán a 2. nap lehet próbálkozni QB-kkal, hátha belenyúlunk egy Wilsonba vagy Precottba. Egy újabb első kört nem költenék rá (hacsak nincs egy szerelem első látásra), annál stabilabb ő, és ezek a -15 yardos sackek, meg a tegnapihoz hasonló INTek még javíthatók. Erősebb karja viszont nem lesz.
Röviden: Bár általában befolyásol vmilyen szinten a drafthely, jelenleg mindentől függetlenül Siemian látom jobbnak és Lynch "potenciálja" mellett is egyelőre a macskában látok több fantáziát. De ez nem csak szubjektív, hanem még nagyon kicsi mintás is alapszik.
Emellett Sieminat 1 meccs után nem temetném, majd ha sorozatban ezek jönnek, vagy kiderül, hogy idgenben sosem megy neki vagy valami. Egyelőre nem is értem a "Lynch" hagnulatot 😊 | hú de szar volt[ 😊/spoiler] |
több mint 8 éve
Azoktól kérdezném, akik Lynch-et már leírták, minden indulat nélkül, hogy ha ő lenne a 7. körös, akkor is le lenne írva, mint projekt? Mert az tiszta sor, hogy nem hozta eddig azt, amit egy első köröstől kéne várni, de arról alapvetően nem ő tehet, hogy ott vették ki, abból meg, amit én láttam belőle nem volt hátrébb igazán, mint Siemian tavaly ilyenkor, második szezonja elején, csak míg Siemian-nak egy defektes Sanchez és egy nem bevetésre szánt újonc volt az ellenfele, addig idén Lynch-nek egy olyan QB, aki az előző szezont kezdőként nyomta majdnem végig és fan-FO-edző favoritként indult, szóval nem egyforma a helyzetük egészen...(Ellenben neki nem gond 20 yard-nál messzebbre eldobni a labdát, amit én alapból elvárnék egy NFL QB-től és Siemian mecsről-meccsre bizonyítja, hogy ő képtelen rá...)

több mint 8 éve
Én előben (szerencsére) csak bele-bele pillantani tudtam a meccsbe, mert a Colts meccsel egy időben volt, kettőt meg nehéz egyszerre követni. Csak a condensedet láttam ma délután, abból az az első benyomásom, hogy ezt az esélyt elszúrtuk. Nem egy jobb csapattól kaptuk ki, hanem túl sokat hibáztunk. A játék minden fázisában volt gyenge pont, a stábban is, Siemian is és a defense is volt amikor kávészünetet tartott. Pedig 1-el kevesebb hibával most 3-0 lehetne, 1 meccs előnyben a Raiders-el szemben.Na mindegy. Siemiannal kapcsolatban, én egy QB esetén nem egy adott meccsből ítélek sosem. Az érdekel, hogy azokból a szükséges képességekből ami egy mai NFL QB-nak nélkülözhetetlenek, mi van meg és mi hiányzik, ami megvan mennyire van meg, ami meg nincs, az mennyire tanulható. Van akit 1 negyed alapján leírok magamban, mert egyszerűen nem látom benne a QB-t. És van akiben látom, annak viszont megadom az időt. Mert hacsak nem egy Luck, Newton, stb. akkor meg is kell. Tudjátok - múlt héten is leírtam -, hogy én még mindig nem vagyok meggyőzve, hogy franchise QB lehet Macskából. De egyszerűen nincs értelme nem megadni neki az esélyt. Egyrészt a Lynch projekt bukó (őt én már leírtam, benne nem látom a lehetőséget), másrészt Macskának vannak olyan tulajdonságai, amire lehet építeni. Közben meg ez van, időnként el fog veszíteni 1-1 meccset. De talán majd nyer is egyet-egyet. A kettő eset között meg a csapatnak kell teljesítenie, ahogy a nem elit QB-s csapatok esetén általában. Denverben meg is van ehhez a játékosanyag, úgyhogy nincs semmi veszve.