Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
- Vereség hazai pályán a "ligautolsó" NYG ellen, melynek azóta is egy W van a neve mellett.- Shotout a veretes Chargers ellen.
- Sima vereség egy verhető Chiefs ellen.
- Kilátástalanság az első perctől Phily-ben.
- Jön a Pats, Cincy, irány a Raiders.
Simán kinéz egy 0-3.
Nincs rend a fejekben, katasztrofális az O#, és egyre lyukasabb a D# is, ez mellett borzalmas a playcall és nincs rend az öltözőben sem. Ennek azonnal véget kell vetni.
Jobb elejét venni, mint ülni és nézni két évig ezt a szenvedést. Ez nem egy NYG keret vagy egy Browns, ez a Denver Broncos, melynek szinte 2 éve ligaelit a védelme. De valami nem jó...
több mint 8 éve
Egy McCoy-Musgrave csere OC poszton eléggé érik szvsz (pedig bírom őt, de valamit csinálni kell...). VJ kib.szása korai lenne szerintem, pedig engem nem lehet elfogultsággal vádolni irányába...
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 8 éve
Akkor már nem volt hova támadni, te is tudod, ez a meccs az első negyedben eldőlt, ez a Broncos semmilyen körülmények között nem jön vissza jelen állapotában. Pont a sok megnézett meccs okán tudta ezt ott is itt is mindenki. De semmi gond, az 50plusz kapott pont jól jöhet nekünk, hogy kiboruljon a bili és még a mellette lévő szemetes is a tamponokkal. 😉A mondandóm lényege ez, ő ilyen s kész, amióta HC nálunk. Nála 4 kísérletból áll egy támadási lehetőség s kész. Ezt meg is mondta De ha nem akarod, ne fogadd el.A tisztelet jele, hogy 20+-nál kétszer is nekimentetek 4th-nak? Ez nálam inkább a "na majd mi most megmutatjuk", mint a tisztelet jele, főleg akkor, ha nem csoportellenfél ellen van...Egyébként DP amúgy is neki megy 4. kísérletnek kb mindegy mikor s a pálya melyik részén. Ezen kár mérgelnetek magatok.Rámehetett volna a sas még egy td-re és egy kézpontosra, hogy alulmúljuk azt a mélységet.Hát, azért ők tettek így is eleget, hogy alázzanak, nem most lett számomra szimpatikus az Eagles edzői stábja, az biztos, de ettől persze még jobbak voltak...
Az utolsó ekkora szopásunk a Raiders elleni 59-14 volt 2010-ben, azzal indult el JMD a lejtőn, just saying....Zalán
StormST
StormST
dande
StormST
dande
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 8 éve
Én elhiszem, hogy ő ilyen, el is fogadom, én annyit mondtam, hogy nekem nem lett ezzel szimpatikus, szerintem egy HC-nak illik tudni a határt, meg ez még veszélyes is, mert ilyen meccseken vesztik el a védők a fejüket általában és jönnek a durvaságok...A mondandóm lényege ez, ő ilyen s kész, amióta HC nálunk. Nála 4 kísérletból áll egy támadási lehetőség s kész. Ezt meg is mondta De ha nem akarod, ne fogadd el.A tisztelet jele, hogy 20+-nál kétszer is nekimentetek 4th-nak? Ez nálam inkább a "na majd mi most megmutatjuk", mint a tisztelet jele, főleg akkor, ha nem csoportellenfél ellen van...Egyébként DP amúgy is neki megy 4. kísérletnek kb mindegy mikor s a pálya melyik részén. Ezen kár mérgelnetek magatok.Rámehetett volna a sas még egy td-re és egy kézpontosra, hogy alulmúljuk azt a mélységet.Hát, azért ők tettek így is eleget, hogy alázzanak, nem most lett számomra szimpatikus az Eagles edzői stábja, az biztos, de ettől persze még jobbak voltak...
Az utolsó ekkora szopásunk a Raiders elleni 59-14 volt 2010-ben, azzal indult el JMD a lejtőn, just saying....Zalán
StormST
StormST
dande
StormST
dande
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 8 éve
A mondandóm lényege ez, ő ilyen s kész, amióta HC nálunk. Nála 4 kísérletból áll egy támadási lehetőség s kész. Ezt meg is mondta De ha nem akarod, ne fogadd el.A tisztelet jele, hogy 20+-nál kétszer is nekimentetek 4th-nak? Ez nálam inkább a "na majd mi most megmutatjuk", mint a tisztelet jele, főleg akkor, ha nem csoportellenfél ellen van...Egyébként DP amúgy is neki megy 4. kísérletnek kb mindegy mikor s a pálya melyik részén. Ezen kár mérgelnetek magatok.Rámehetett volna a sas még egy td-re és egy kézpontosra, hogy alulmúljuk azt a mélységet.Hát, azért ők tettek így is eleget, hogy alázzanak, nem most lett számomra szimpatikus az Eagles edzői stábja, az biztos, de ettől persze még jobbak voltak...
StormST
StormST
dande
StormST
több mint 8 éve
A tisztelet jele, hogy 20+-nál kétszer is nekimentetek 4th-nak? Ez nálam inkább a "na majd mi most megmutatjuk", mint a tisztelet jele, főleg akkor, ha nem csoportellenfél ellen van...Storm. Láttál te is elég NFL meccset, ahhoz, h tudd, elég egy kis bealvás s megváltozik minden. S legyen kár milyen ergya Oswi, a Dtek miatt is benne volt a levegőben. Addig kell ütni a vasat, amíg meleg. Fogd fel unkább ezt a tisztelet jelének. Egyébként DP amúgy is neki megy 4. kísérletnek kb mindegy mikor s a pálya melyik részén. Ezen kár mérgelnetek magatok.Rámehetett volna a sas még egy td-re és egy kézpontosra, hogy alulmúljuk azt a mélységet.Hát, azért ők tettek így is eleget, hogy alázzanak, nem most lett számomra szimpatikus az Eagles edzői stábja, az biztos, de ettől persze még jobbak voltak...
StormST
StormST
dande
több mint 8 éve
Storm. Láttál te is elég NFL meccset, ahhoz, h tudd, elég egy kis bealvás s megváltozik minden. S legyen kár milyen ergya Oswi, a Dtek miatt is benne volt a levegőben. Addig kell ütni a vasat, amíg meleg. Fogd fel unkább ezt a tisztelet jelének. Egyébként DP amúgy is neki megy 4. kísérletnek kb mindegy mikor s a pálya melyik részén. Ezen kár mérgelnetek magatok.Rámehetett volna a sas még egy td-re és egy kézpontosra, hogy alulmúljuk azt a mélységet.Hát, azért ők tettek így is eleget, hogy alázzanak, nem most lett számomra szimpatikus az Eagles edzői stábja, az biztos, de ettől persze még jobbak voltak...
StormST
StormST
több mint 8 éve
Koncepciótlan csapattá váltunk. És ezért valakinek vállalni kell a felelősséget. Ez az edzői stáb sara, és ezt a lehető leggyorsabban kell lereagálni, mielőtt nagyobb károkat okoznak. VJ-nek mennie kell. Teljes félreértés a pali. Ezt be kell látnia Elwaynek. Nem szokás, de most meg kell lépni a menesztését. InterimHC-ként végigviheti a szezont McCoy. Aztán jövőre új, kipróbált rezsim, varonatúj QB-val. Tévedés az is, hogy Osweiler ismeri a rendszert. Semmit nem ismer, fogalmatlan vízhordófiú. Még egy meccs és lehet is meneszteni. Soha, soha az életben nem
lesz belőle semmi. Lynchet ebben a helyzetben nem
tenném be. Semmi értelme, hogy ő is nullára írja az minimál önbizalmát.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Meg nem mondanám, hogy ez a csapat 2 éve SB-t nyert...ezt borzalmas nézni is. Fel nem foghatom Elway hogy tudott így mellélőni HC-kérdésben, egyszerűen az első perctől kezdve bukó a meccs. Kár, hogy hatalmas az egója, különben most rúgná ki csípőből VJ-t. Ez vállalhatatlan, minden téren, nem méltó a Denver Broncos-hoz.
több mint 8 éve
Rámehetett volna a sas még egy td-re és egy kézpontosra, hogy alulmúljuk azt a mélységet.Hát, azért ők tettek így is eleget, hogy alázzanak, nem most lett számomra szimpatikus az Eagles edzői stábja, az biztos, de ettől persze még jobbak voltak...
StormST
több mint 8 éve
Rámehetett volna a sas még egy td-re és egy kézpontosra, hogy alulmúljuk azt a mélységet.Az utolsó ekkora szopásunk a Raiders elleni 59-14 volt 2010-ben, azzal indult el JMD a lejtőn, just saying....
StormST
több mint 8 éve
Azt mondom a Dtek még így is rendben lenne, de az O... Mondjuk tehetség ott is lenne csak pont a legfontosabb ponton nincs senki. Elway beállhatna, többet segítene. Kitartást a továbbiakban!!!
több mint 8 éve
Az utolsó ekkora szopásunk a Raiders elleni 59-14 volt 2010-ben, azzal indult el JMD a lejtőn, just saying....
több mint 8 éve
Katasztrófa ez az egész idény. Most kéne Elway rálépjen a fékpedálra, és kidobja a ballansztot a csapatból (HC, OC, DC, mindegyik QB, O# fal....)
több mint 8 éve
Én az ötlettelen támadó játékbanAbban hogy minden meccset lassan kezdünk
A sok bütetésben
A rengeteg TO-ban
A lelketlen kilátástalan játékban úgy általánosságban
Most az egy dolog hogy 150 pont előnyben miért kell még a 4thnak is neki menni, de a mi helyzetünkön nem javít. 2010-ben esett szét utoljára így a csapat.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
sztem vagy elindulunk felfelé vagy 1 év múlva interim coach jönÉn inkább a sok büntetésen, még ha most volt jó pár, ami nem volt az, azért a sok offside és holding nem épp arra utal, hogy a játékosok rendben vannak fejben...
rossz nézni h mennyire szétestünk fejben, főleg a lecsúszó szereléseken érzem
Negritis
több mint 8 éve
sztem vagy elindulunk felfelé vagy 1 év múlva interim coach jönrossz nézni h mennyire szétestünk fejben, főleg a lecsúszó szereléseken érzem
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
A védelem szétesett volna bárkinél. Meddig lehet úgy játszani, hogy az offensetől 3&out vagy TO jön minden driveban?Szerencsére a legnagyobb vezért választottuk HC-nak, aki fel tudja innen rázni a csapatot. Oh wait...
Hosszú 2 év lesz mire kirúgjuk...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
Lehet mégse kellett volna elengedni egy nullaéves HC-ért a liga legjobb DC-át? Szétesett a D is már, nem csak a játékosok fejben, de playcallingban is rohadt nagy bajok vannak...
több mint 8 éve
Joseph takaroggy!!! 8 meccs alatt sikerült neki lenullázni a csapatot. Szép teljesítmény.
Teljesen szétesett a csapat mentálisan.
több mint 8 éve
Ha az a meglepetés-érzet, hogy most már az első negyed után elvesztettük a meccset, akkor bejött. Ezen a héten sem sikerült jobbnak lennünk, pedig hetek óta mondja VJ, hogy ennyi a titok. sajnálom hogy nem jött össze a közös meccsnézés.
| Én most valamiért meglepetés szagot érzek |
Black_Adder
több mint 8 éve
sajnálom hogy nem jött össze a közös meccsnézés. | Én most valamiért meglepetés szagot érzek |
több mint 8 éve
Sajnos én se értem fel időben, most estem be a tv elé, pont időben a meccshez, későn egy offline találkozóhoz... 😕
több mint 8 éve
Ertz sporttársnak jobbulást. Úgy érzem, nem ma isszuk butára magunkat Osweiler loszon leütött labdái után valami ócska csehóban. Marad az online kocsma. Lássuk, mire viszi a waterboy.
több mint 8 éve
Ertz meg nem játzik nálunk, úgy hogy esélyes, hogy Wentz tényleg szenvedni fog. Jó meccsnézést és szurkolást nektek!