Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 8 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Sanders-nek a félidő vége előtt - nem néztem vissza, tippelek - volt vagy 5-6 yard előnye, sima út a TD-ig, erre legalább 5 yarddal mögé jön a passz. Ezt még egy nyeretlen kétéves is TD-re dobja..
JC6
Erre gondoltam én is, amit írtam. Az egy sima TD volt, ott fuottt. Ha megadják az elkapást - bazdmeg 4 lépést tett a labdával mielőtt földre ment - 44 yard completion, de attól még szar passz lett volna. Szerintem a macskának nincs meg hozzá a karereje. Emlékszem tavaly egy hailmary-jére, ami nem ment el az endzone-ig.
Ez egy korlát, amivel tervezni kell. Ilyenkor ezt már nem orvoslod a konditeremben...

btw, a második INT-et szerintem odalra akarta kidobni, csak a LOSig el kellett mennie a labdának, vagy Grounding, így aztán túl messze volt a pálya széle. Amúgy is lehet hátsó lábról dobta. Ha így van még annál is szánalmasabb, mintha megjátszani próbálta volna.

De ha már itt tartunk, az hogy elkezd hátrafelé futva menekülni a nyomás elől, az elvileg kinevelhető belőle. Csak nem olyan egyszerű, az ösztön nekem is azt súgná, hogy fussak előle.

Egyébként - ennek most nem néztem utána, csak érzésre mondom - szerintem idegenben sokkal gyengébb mint otthon. Minden QB-nak nehezebb idegenben, hangzavarban, de én úgy érezm Siemian jobban vissza esik, mint a legtöbb QB ezekben a szituációkban. Emlékeim szerint tavaly is az idegenbeli meccsek volt a gond.

Szerintem van jövője neki is, a csapatnak is vele, de ez most egy nagyon gyenge meccs volt. Van ilyen.

A védelemnek volt 3 nagyon szar drive-ja. A 2 TD-vel végződő, meg félidő végén az a soft coverage / prevent D bohóckodás, az lehet inkább edzői felelősség. Az utolsó drive inkább a bíróké volt, fegyelmezettebbnek kell lenni, de nem törtnék emiatt pálcát Milleren, mert szerintem nevetséges volt a büntetés.
McCoyt 21 futott yardon tartották, Taylor viszont kb azt csinált amit akart. Eddig szedett 3 labdát az NFZ, de Rivers 3 TD-t adott, Prescottnak is volt 2, most megint 2, nem ehhez szoktunk. Szopott már TD-t szerintem Talib, Harris és Roby is.
Vészharangot nem kongatnék még, de arra se számítok, hogy az elmúlt 2 év dominanciája visszatérne a közeljövőben. Egy solid, jó passz védekezés lehet, idén a futás ellen lehet kiemelkedő a csapat, passz ellen idén szerintem kevesebbel kell beérni. Talán túl sok már a video anyag vagy nem tudom.

Play calling nagyon nem tetszett még. Általában a kockázatos húzások miatt nem hibáztatok ezdőt, Fortuen favors the bold, de az a fake punt teljesen fölösleges volt -3nál. Meg a futás feladása is indokolatlan volt. Bőven volt még idő. És én playcallingnak érzem a félidő végi soft coverage / prevent D-ként eladott bohóckodást is.

Nem történt tragédia, inkább a Bills ellen játsszunk rosszul, mint a KC vagy Raiders ellen, de tanulni azt kell belőle. VJ-nek, Siemiannek, mindenkinek...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
StormST Denver Broncos 12 721 — SB 50 Champion @ Grund
Kicsit (talán) lenyugodva:

+ Futójáték, szerintem jól ment, kellett volna még 10-15 futás
+ Run D, lassan kezdem elhinni, hogy nem véletlen, hanem tényleg ennyire jók

+- OL, futásnál jól dolgoztak, de Siemian-nak azért jó párszor volt kevés ideje

- Siemian, 2 teljesen barom INT +1, amit az üres LB-nek dobott, csak az elejtette. Ehhez még hozzájött a sima TD helyett majdnem elkapás, azt meg kell dobni, nincs mese. Komolyan mondom, én pálcával csapnék a kezére minden olyan eset után, amikor normális QB már rég kidobná a labdát, ő meg csak azért is erőlteti, még akkor is rácsapnék, ha véletlen bedobja, lehet ebből tanulna, mert nagyon úgy tűnik, hogy máshogy nem fog. Voltak szép passzai, de most nálam erősen a negatívba megy a mérleg. Nem mondom, hogy ő vesztette el a meccset, mert abban benne volt a D is, de a támadó oldalon most nekem ő volt a leggyengébb...
- NFZ, ennyi üres elkapót nem láttam egy meccsen a 12+ évben, mióta Broncos meccseket nézek, sajnos párszor Simmons volt a hibás, ilyeneket Ward-tól azért ritkán láttam...
- Playcalling, nem tudom hol járt a stáb, de nem a pálya mellett voltak fejben, az tuti. Első drive, 3&11, draw futás, fake punt saját 25-ön, 3&hosszúnál rövid passz első opciónak, stb., a D oldalon hasonló szintű hülyeségekkel...

A tegnap után meg már én is egyetértek vele, hogy ez egy bohócliga, amikor Von teljesen ártalmatlan poénja ugyanannyit ér, mint Sherman levett sisakos bíróval való üvöltözése és többet, mint ugyanúgy Sherman QB elleni pályán kívüli late hitje, az nevetséges. Taylor is poénra vette, együtt nevettek rajta, nem volt benne taunting, csak egy poén volt, nevetséges erre 4th down-nál zászlót dobni. Persze Von-nak is több esze lehetne, de ez nálam nem az ő sara, ennyit meg lehetne engedni a pályán, főleg amikor látszik, hogy a másik se veszi sértésnek...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
levaisw3 Denver Broncos 89
Hát én valahogy éreztem, hogy a cowboys elleni parádé után jön a hidegzuhany.

Az O nem játszott vészesen rosszul az elején, bár már kezdettől sok volt a hiba és teljesen döcögve ment a játék. Főleg a futójáték volt nagyon esetleges. Talán csak Charles volt pozitív "meglepetés" a meccsen valamennyire.

Siemianről már úgy szeretném egyszer azt írni h ez a srác tényleg piszok jó, de sajnos minden meccsen kritikus pillanatban csinál valami meggondolatlanságot. Sokszor tényleg azt érzem, hogy tök fölöslegesen erőlteti. Pl. Kimozog a zsebből, de már régóta tartogatja a labdát, sokadik olvasásra sincs szabad ember erre olyan helyre dobja a labdát, ahol senki nincs. Vagy ugye a legtipikusabb: bele robban az arcába 2 ember ösztönösen menekülni próbál, ahelyett hogy simán kidobná a labdát. 1 embert még elhiszem hogy meg tud verni, vagy ha fellép a zsebbe és úgy nyújtja a játékot, de amikor egyszerre többen jönnek és hátrál az teljesen esélytelen. Ezeket a hülyeségeit a meccs végén muszáj lesz leépítenie, mert különben hiába játszik jól, ha egy meccs végi driveot nem lehet rábízni.
Persze a dologhoz hozzá tartozik, hogy nem brahiból ő a kezdő, hiszen a másik két irányító a keretben még nála is sokkal rosszabb, de ha 16 meccs alatt nem vetkőzi le ezeket a dolgokat, akkor jövőre újra irányító után kell nézni.

Az, hogy a védelem nem játszott jól nem kifejezés. Direkt néztem az órát meccs alatt a Bills pontszerző drivejainál. Hát úgy gázoltak át a D-n, mint úthenger a kutyaszaron. Ez valahol maga után vonta azt a nevetséges fake puntot, ami 4 pont hátrányban inkább tűnt pánik reakciónak az edzők részéről, mint tökös húzásnak.

Összességében nem mondom, hogy esélyünk sem volt csak több koncentráció kell mindenkitől. + Ez a Bills D eddig (nem top támadók ellen persze) 12 pontot átlagolt szóval elég jó formában vannak.

Hiába drukkoltam tegnap a Chargersnek. Rivers már az első negyedben elszúrta a meccset. Viszont a Raiders is belefutott egy akkora pofonba, mint mi úgyhogy egy jó hangulatú rangadó lesz jövőhéten. 😀
több mint 8 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 670 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Nem gondoltam volna, hogy sikerül úgy kikapni, hogy a Bills alapvetően nem bír futni ellenünk. Bár a tavalyi förmedvény után azért ez a run D# már másabb kategória. (Azt se hittem volna, hogy onnan lehet ekkorát javulni)

Bárhogy magyarázzuk, Siemian konkrétan pánikolt a legtöbbször a második félidőben, és mint egy hasmenéses csirke úgy próbált elmozogni a védők elől. Ez nem 7. kör vagy első, ez mentalitás és veleszületett tehetség. Ha nem működnek a tanult "rutinjai" és sémái, onnantól a nemlétező ösztönei egyből cserben hagyják, és legtöbbször a rossz megoldást választja.

több mint 8 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Masszív csapat otthon ez a Bills, de ezt magunknak köszönhetjük.

Valahol vicces, hogy pénteken volt egy vitám egy haverommal, aki szerint a Macskára nem lehet építeni és hiba játszatni, ahelyett h Lynchet élesben építenénk fel, én pedig megvédtem, mondván h az első két meccset szépen lehozta (a hülye 50 yardos sackjei + 1-2 nagyon szar dobás mellett végig jól játszott), mintha látszódnának rajta a szintlépés jelei, erre ezt a meccset kb egymaga eldöntötte...

Nem mondom h akár csak gondolni is kéne arra, hogy ne ő legyen a kezdő, de ez a meccs döntően rajta ment el.

A két INT nagyon csúnya volt, a második különösen (ezek mellett volt még legalább egy amit az LB elejtett...) + azt a visszafújt Sanders passzt borzasztóan aládobta.

Külön fájó volt, hogy a youtube a meccsünk után átkapcsolt a Peccre... Bolond Brady megmutatta mit jelent a clutch szó, ilyenkor különösen fájó h PM-ből "csak", ennyi járt nekünk...

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 624 — The Mathematician
miért ne lehetne ekézni? ahogy lehetett múlt héten dícsérni úgy most nyugodtan ki lehet emelni a hibáit is

számomra az edzői kar és a D# a fő oka a vereségnek

edzők:
-ment a futás elég jól erre 42 Trevor passz? főleg hogy Sanders és Thomas is jó őrzést kapott és nem volt jó napjuk
-messze még a vége erre fake punt?!
-és overall elég gyengén jöttünk ki, és félidő után az O# teljesen szétesett

D#:
-első félidőben elég gyengén mentek és a másodikban is a fakepuntig
-rengeteg százló
+futás ellen jók voltunk
-a rövidpasszok után túl sok YAC volt engedve

O#
+futás
-nyilván nem lehet nem megemlíteni hogy gyenge volt Siemian
-elkapók

számomra a meccset (ahogy már írtam) nem Macska vesztette el, ő 'csak' (és ezért nem franchise QB) nem tudta megnyerni

Tebow-t ne hozzuk fel, mert nincs értelme teljesen más most a szitu
Siemian-ra nem lehet felépíteni a csapatot hogy majd megnyeri nekünk a meccset mint mondjuk Wilson
ha Lynch kész lenne örülnék neki, de nem áll jól az a project preseason alapján (azóta viszont semmivel nem áll szarabbul)
Oswi pedig nem hiszem h tudna jobbat mint Macska szóval miatt is felesleges sírni, túl mélyen van a srác sztem mentálisan

ha szezon előtt azt mondja vki 3 meccs után 2-1 sztem aláírjuk
újrakéne nézni a meccset, de nem akarom

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ki vagyok én, hogy ekézzek egy játékost? Senki.
De amikor látom a macskát bizonyos helyzetekben, akkor a hideg futkos a hátamon. Tebow ilyen téren legalább egyszerű volt, mint a faék, szorult helyzetben ment előre mint egy bika, hozta is a yardokat. Bár dobni nem tudott, de legalább élveztem (facepalm).
Sanders-nek a félidő vége előtt - nem néztem vissza, tippelek - volt vagy 5-6 yard előnye, sima út a TD-ig, erre legalább 5 yarddal mögé jön a passz. Ezt még egy nyeretlen kétéves is TD-re dobja..

Hogy a bírók milyen meccset néztek, azt nem tudom. Mondjuk Miller is hülye volt - bár Taylor is röhögött, meg mutogatott mint állat - de ezért 15 yard? Kiélezett helyzetben, mikor megvan a 3& out? Na ott ment el végérvényesen a meccs.

...és a saját 25-ről egy fakepunt minusz 3-nál? 😀

Hiába jó a D#, bár most annyira nem karcoltak, hiába van egy Jamal Charles, akkor is kell egy jó QB. Nem elit QB, csak jó. Macska még nem az, sajnos. Pedig ideje lenne már na...
több mint 8 éve
közbe Rivers nyitott 3 int-el

több mint 8 éve
ha 42x kell dobnia akkor sztem nem kérdés h szarban vagyunk és ki fogunk szopni
nem fogom védeni, mert nincs miért
nem miatta kerültünk hátrányba, fordítani nem tudott

több mint 8 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 670 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Az a legrosszabb ebben, hogy annyira nem ócska Siemian, hogy egyből kukázzák, de hosszabb távon pedig kinyírja az ilyesmikkel a komolyabb célokat...

több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 681 — "Montoya por favor!"
rossz volt nézni...

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Jó, tudom, csak 7. körös volt...

A többit majd ha lenyugodtam...

több mint 8 éve
Első idegenbeli meccs, jöttek is a false startok rendesen...

Sandersre incomplete passz vicc volt a félidő végén, de sima TD passznak kellett volna lenni, az ilyeneket meg kell dobnia Siemiannek, ahhoz hogy komolyan gondoljuk őt. Ez akkor is szar passz lett volna ha staisztikailag egy 44 yardos completion lett volna...
+7tel kellett volna szünetre menni, lett belőle 0.

A 2 INTre bárki megmondja, hogy mennyire volt szar dobás. Én csak a 2. INTnél arra térnék ki, hogy megint menekült hátra, hogy -7ből -20 legyen, ha leviszik...

A futójáték rendben volt.

A védelemtől az a fél perces FG drive, amit kaptunk az ronda volt. Gyorsan felejtsük el ezeket a soft coverage-eket.

Az első INT és a sikertelen fake punt után viszont nagyon haraptak.

A bíráskodás konzisztensen szar volt. Ide is oda is. De az a 15 yarrdos büntetés amiért nem segítette fel Miller a földről Taylort, arra szerintem egy darabig még emlékezni fogunk. Amúgy utoljára gimiben csináltunk ilyet...

Jól játszott a Bills, Buffaloban veszélyesek lesznek másokra is, de amit ma mutattunk kevés a PO-hoz.

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
Teabee Denver Broncos 794
ha lesz még lába...
több mint 8 éve
Zalán Denver Broncos 4 910 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
az OK, de jövő héten lehet, h fontosabb lenne a Raiders ellen
Teabee
Ez a liga nem arról szól, hogy pihenteted óvatosságból a katonádat. Főleg, egy első körös újoncot. Ezen a 16 meccsen kell játszaniuk. Aki él és mozög, játszik. Jövő héten is pályán lesz.

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 8 éve
igaz, h se orvos, se edző nem vagyok
több mint 8 éve
az OK, de jövő héten lehet, h fontosabb lenne a Raiders ellen
több mint 8 éve
Az miért jó nekünk, h Bolles dolgozik ma?
Teabee
Ha ő és az edzői-orvosi stáb is úgy gondolja, hogy kész rá, akkor hadd játszon, azért eddig nem volt rossz, csak buta néha, kell ő oda...

több mint 8 éve
Zalán Denver Broncos 4 910 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
 www.denverbroncos.com/assets/images/imported/DEN/photos/centerpiece/homepage/2017/09-September/170924_inactivelist.jpg
xrace77
Fowler III. is kedvenc, de egyre inkább hiányolom Jordan Taylort az aktív keretből. 😕
Bolles, ha végigjátsza a meccset, akkor elnyeri a Hét Folyékony Fémembere díjat.
Ha LeSean McCoy-t is megfogjuk, akkor hivatalosan is vissztértnek tekintem a futás elleni védelmünket.
Macska most megmutathatja, mit tud potens védelem ellen, ha már a clutch szavazósdit is bezsebelte a héten

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 8 éve
Az miért jó nekünk, h Bolles dolgozik ma?
több mint 8 éve
xrace77 Denver Broncos 4 666
 www.denverbroncos.com/assets/images/imported/DEN/photos/centerpiece/homepage/2017/09-September/170924_inactivelist.jpg
több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 681 — "Montoya por favor!"
Sambrailo kezd a Falconsban Schraeder sérülése miatt. Matty Ice-t agyonverik a jobb oldalon

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
gyeek LSU Tigers 8 641 — Grady Judd fan
Szép gesztus:
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/523781489_10163376964736263_5527508445047283274_n.jpg?stp=dst-jpg_tt6&cstp=mx1200x1200&ctp=s600x600&_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=3b1b4a&_nc_ohc=RWHq1BxeC5IQ7kNvwFZfNFr&_nc_oc=Adk39hxvgGOJvtpKWY8aVMTS1l9wPzW6Wl2Z-0kRCSLcyOW8kjl6T1dkP8QvfPfOLXQ&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=2D_C4SB9vGVoVPC0pk2Z0w&_nc_ss=8&oh=00_AfzTQZUVv8fRo7eFJgSTD1vcFmIWEp8j7buCfLpYNcaGcw&oe=69AF5282
NFL
When you don't want to miss your chance to meet your role model... Awesome moment. 💯

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Siemian Air-, Anderson Ground player of the week az nfl.comon. szerintem nem tavaly volt utoljára ilyen Denverben...

A macskára a clutch összevetésben is lehet szavazni, bár azt őszintén nem tudom, hogy ez milyen értelmezése a clutchságnak...

több mint 8 éve
xrace77 Denver Broncos 4 666
Bolles ma újra edz. Kemény. 😀
 twitter.com/MikeKlis/status/910933749306499073